5 Kyselyn Verkkosivustoa, Jotka Maksavat Sinulle Mielipiteestäsi

VIP Voice on osa NPD Group -nimistä yritystä, joka on toiminut vuodesta 1967. Yhtiö tarjoaa markkinatutkimuksia ja kyselyjä suurille yrityksille sekä poliittisia kampanjoita - etenkin Yhdistyneessä kuningaskunnassa, missä niiden kyselyjä mainitaan usein tiedotusvälineissä. Mitkä ovat joitain online-kyselyalustoja, joita olet kokeillut? Kaikilla ei ole tietämystä tai halu mennä sinne ja rakentaa oma blogi ja ansaita rahaa blogging. 5000 - erinomaista kasvua varten. Vastineeksi saat palkinnon! Jos haluat pelata pelejä verkossa, tämä saattaa olla sinulle paras kyselysivusto! Ainoa vaatimus on, että olet vähintään 18-vuotias.

00, ja jotkut tutkimukset maksoivat vielä enemmän. Swagbucks palkitsee sinut rahat takaisin tai ilmaisia ​​lahjakortteja. Voit rekisteröidä tuoteraporttikortin täältä.

Sitten markkinointiyritys korvaa sinulle kyselyn suorittamisen (ja kyselyyritys ottaa heidän osansa).

Ansaitsemiesi rahojen lisäksi olet taito-pinoa myös arvokkaita elämätaitoja. Tyypillisesti otat tutkimuksia kerätäksesi joukon pisteitä ennen kuin pystyt käydä kauppaa mille tahansa merkitykselliselle. Ilmoittautuminen on ilmaista, ja kyselyt maksavat 1–5 dollaria, ja tuotetestaus alkaa 5 dollarista ja liikkuu sieltä ylöspäin. Lunasta pisteesi käteisellä PayPalin kautta. Ilmainen forex-kaupan aloittelijakurssi, global-View on ollut suoraan mukana teollisuudessa alusta lähtien. LEO - mainostaa tutkimustuloja 1 dollaria. Yli 15 000 jäsentä maksoi viikossa. Pohjimmiltaan olen Millennial Money Manin alusta alkaen puhunut online-kyselyjen tekemisestä rahaa varten, koska se on jotain, jonka tiedän, että monet ihmiset tekevät tai ovat kiinnostuneita tekemään. Kuten monet muut suuret kyselyportaalit, i-Say tarjoaa lahjakortteja sekä rahaa maksettuihin kyselyihin jne.

Verkkotutkimukset ovat kuitenkin melko lähellä. Keskimääräinen palkka kyselyä kohden on 1 dollari. Tällainen arvaamaton tarkoittaa, että tämä ei ole sivutoimisto, johon voit luottaa.

Voit valita voittoksi 5 dollaria Amazon-lahjakortilta tai 10 dollaria käteisellä. 00 tililläsi, jotta voit pyytää maksua. Lue koko Vindale -katsaus täältä. Osa markkinatutkimusyritystä Redshift, Crowdology kuvaa tutkimuksiaan "ajankohtaisena ja hauskaa". Jos sinulla on tilejä 15 eri verkkosivustolla, on melkein mahdotonta muistaa jokaiselle omistamallesi tilille kirjautumistietoja. SB-metsästys on hieman koukuttava ja voi viedä sinut pois ansaitsemastasi käteistä rahaa. Suurimmassa osassa näitä sivustoja on kyse maineesi rakentamisesta vakavaksi tutkijaksi.

Katso Craigslist ”keikat” -osa - Voit siirtää huonekaluja, ripustaa kipsilevyä tai puhdistaa talon.

CashCrate

Voit käyttää pisteitäsi myös arvontaan, mutta en koskaan suosittele tätä, koska et todennäköisesti voita. Täältä löydät myös enemmän maksettuja kyselymahdollisuuksia. Mene tänne rekisteröimään. Palkinnolla varustetut verkkotutkimukset ovat mahdollinen win-win-tilanne yrityksille ja kuluttajille. Rukoillen, että voisin vihdoin ansaita muutama taalaa, annoin heille mitä he halusivat. Yrityksellä on offsps-verkkosivusto nimeltään Ipsos i-Say, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden ansaita tositteita kyselyiden täyttämiseksi "kaikista globaaleista tuotemerkeistä viihteeseen ja muuhun".

Tämä sivusto on pienempi kyselyjen kerääjä, mutta se erottuu. Liityin, tein muutamia tutkimuksia rajoitetulla menestyksellä, mutta en ollut vakuuttunut. Jotkut kyselyn suorittajat käsittelevät näitä sivustoja normaalina työpaikkana. Jos olet ammattilainen ja sinulla on ura esimerkiksi lääketieteessä tai liiketoiminnassa, voit odottaa tekevänsä keskimääräistä enemmän, varsinkin jos kuulut erityisesti sellaisten ihmisten tutkimusryhmiin, joilla on nämä ammatit lääkäreiden maksetut tutkimukset ja yritystutkimukset omistajat ovat tutkimuksia, joihin useimmat ihmiset eivät pääse. Itse kyselykysymykset näyttivät turhilta. Jotkut "kysely" -tarjoukset edellyttävät jopa sinun kirjautumista joukkoon verkkosivustoja, mikä tarkoittaa, että ilmoitit tietämättömästi useita sähköpostilistoja, markkinointikanavia, tarjouksia ja muuta markkinointimateriaalia, mikä tarkoittaa käytännössä; RIP postilaatikkoosi.

Tällä hetkellä Yhdysvalloissa asuvat ihmiset

Ilmoitetut Tulot

Toinen keinu, toinen neiti. Voit tällä hetkellä saada bonuksen vain rekisteröitymisestä, joten ei ole paljon menetettävää. Huomasimme, että on fiksu ilmoittautua useille kyselysivustoille, jotta sinulla on oikeus eniten maksettuihin verkkotutkimuksiin - siten ansaitset eniten rahaa. Hän osallistuu säännöllisesti lukuisiin muihin media-sivustoihin ja jakaa matkailua, verkkoyrittäjyyttä ja bloggaamista koskevat tiedot maailman kanssa aina kun vain pystyy.

Voi olla vaikeaa seurata, kuinka paljon ansaitset. Lähetyskilpailu, power E * TRADE on luokiteltu optiokaupan suosituimmaksi alustaksi kahdeksan viime vuoden aikana. Jotkut käyttäjät turhautuvat niin kauan kuin heidän on odotettava tositteiden saapumista tilauksensa jälkeen - varsinkin kun jonkinlainen lausunto Outpost maksaa heti. Minun piti istua siellä muutenkin, joten miksi et olisi tuottava ja tee jotain, joka aikoo ansaita minulle rahaa!

iPoll

Mitä Kysymyksiä Minulta Kysytään?

Kyselyjen täyttäminen kotoa olisi ollut hänelle kuin kävely puistossa verrattuna takautuvaan työhön, joka hänen oli tehtävä vain palkan ansaitsemiseksi. Oletko valmis tekemään online-tutkimuksia rahoja varten? Tässä on esimerkkejä aiheista, joihin ihmiset ovat äskettäin osallistuneet amerikkalaisen kuluttaja-mielipiteen perusteella: Kyselyyritykset etsivät usein kohdennettuja väestötietoja - tiettyjä ikäryhmiä, tulotasoja, maantieteellisiä sijainteja tai työpaikkoja -, joten on todella tärkeää varmistaa, että pidät tietosi ajan tasalla.

Ansaitse 4000 Dollaria Kuukaudessa Ottamalla Tutkimuksia!

Mutta ehdottomasti voit varmistaa, että profiilisi ei pidä sinua. Siitä huolimatta, että napsautat ympäri ja vastaat kysymyksiin, voit silti nettiä pari taalaa tunnissa, mikä on parempi kuin ei mitään. Yritin vielä useita kertoja ennen luopumista. Jos rakastat pelien pelaamista Android- tai Apple-älypuhelimella, saatat ajatella, että Panda Research on viimeisin suosittu mobiilipeli.

Palkan keskiarvo on noin 8 dollaria. Ilmoittautuminen OneOpinionilla on ilmainen (sinun ei koskaan tarvitse maksaa ilmoittautumista mistään sivustosta, koskaan FYI) ja se vie noin minuutin. Sen sijaan, että toimittaisit alustan, jolla pääset tutkimuksiin, Ipsos I-Say -rekisteröinnin jälkeen saat kutsut täyttää kyselyjä postilaatikossasi ajoittain. Ilman lisäohjeita tässä ovat suositummat maksetut tutkimussivustot.

Kuinka Ansaita Rahaa Online-kyselyillä

InboxDollarsilla voit maksaa vain tehdä tutkimuksia verkossa, mutta voit myös ansaita 5 dollaria pelkästään heidän kanssaan liittymisestä. 18 naurettavan helppoa tapaa ansaita vähintään 20 dollaria, jos vuokrakohteita haluat löytää, suosittelen, että aloitat oppimisen nyt. E-kyselykyselyt - tyypillisesti 0 dollaria. Seuraavan kerran kun odotat henkilöä autossa, istumassa rivissä lääkärin vastaanotolla tai rentoutumassa rannalla, ota online-tutkimuksia ja ala ansaitsemaan rahaa. Valitettavasti en koskaan saanut selville.

50 ja 5 dollaria, vaikka olen kuullut joistakin tutkimuksista, jotka maksavat jopa 200 dollaria (nämä ovat harvinaisia). Sivusto, joka pyytää sosiaaliturvatunnustasi tai lupaa rikkaudellesi, on huijaus. Sen sijaan jäsenillä on mahdollisuus osallistua arvontaan (he kutsuvat sitä “SweepLand”) ja huutokauppoihin (alias “BidLand”) ansaitsemalla pisteitä. Niitä pidetään yhtenä maailman suurimmista ja luotettavimmista tutkimusyrityksistä. Seuraava bitti on missä tulet kehykseen. Kuinka paljon aiot ansaita iSayn avulla? He tarjoavat palkintoja pelien pelaamisesta, tarjousten ottamisesta, verkosta etsimisestä, online-ostosten tekemisestä ja videoiden katselusta! • Pystytkö pääsemään korkeammin maksaviin tutkimuksiin?

Kuinka Tehdä Kyselyjä Käteisellä

Kotiäitiä, jolla on kaksi lasta, sanoo, että hän ansaitsee tyypillisesti 20–30 p tutkimusta kohden, joka kestää keskimäärin 15 minuuttia. Täällä Simple Dollarissa olemme peittäneet monia eri tapoja ansaita sivurahoja pelkästään tietokoneella ja Internet-yhteydellä. 78, joka ei ole huono yhden kuukauden ajan. Toiseksi, älä vältä sivustoja, jotka maksavat lahjakorteilla, ei käteisellä.

Hyödyllinen taito, jonka sinun tulisi myös aloittaa oppiminen, on copywriting, ts. Lisäksi tutkimuksen jälkeen yritys sanoi, että voisin pitää kahvinkeittimen. Rekisteröidy VIP Voiceen täällä. Olisiko se mitä ansaitset? Voit ansaita jopa 80 dollaria tunnissa osallistumisesta heidän tutkimusryhmiin. Kuten useimmat tutkimukset, yleinen idea on seuraava: Sinun on myös oltava erittäin varovainen vastauksissasi, koska heillä on laadunvarmistus varmistaaksesi, ettet huijaa tai ryhdytä läpi. Ansaitsemisvaihtoehtoja on myös paljon muita, mutta varo "pelaamaan pelejä" joutumisesta, sillä se saattaa johtaa sinulle enemmän kuin todella ansaitset.

Hän työskenteli apulaisprofessorina muutamassa eri korkeakoulussa, yrittäen muodostaa kokopäiväisen opettajauran, eikä hän tehnyt tarpeeksi ratkaistakseen velkojaan. Suurin osa kyselyistä kirjaa IP-osoitteesi, jotta ne voivat vähentää petoksia ja estää ihmisiä ottamasta samaa kyselyä useammin kuin kerran saadaksesi enemmän palkkioita. 24 ainutlaatuista ja hauskaa tapaa ansaita rahaa kotona. He ovat luultavasti tunnetuimpia verkkomarkkinointi- ja kyselytutkimusyrityksiä siellä, koska ne ovat rakentaneet todella hyvän brändin sosiaalisissa verkostoissa erittäin menestyvien markkinointikampanjoiden takia. Monet sivustot kuitenkin mainostavat hypoteettisia, parhaita tapauksia, joita ei voida soveltaa kaikkiin kuluttajiin. Sovittamalla mahdollisimman moniin väestötietoihin saat enemmän tarjouksia, joiden avulla voit ansaita enemmän rahaa. Onko kopiointi paras tapa vaihtaa valuuttakauppaa? Päätilastosivulla ei ilmoiteta voitto / riski-suhdetta (jota kutsutaan myös voitto / tappio -suhteeksi), ja se voitiin laskea vain jokaiselle omaisuuserälle erikseen. Maksullisissa verkkokyselyissä on vaatimuksia, jotka määrittelevät kelpoisuuden, yleensä perustuen väestötietoihin ja henkilökohtaisiin tapoihisi, joten et halua tuhlata aikaa verkkosivustolla, jota ei ajeta.

Kuinka Paljon Voin Tosiasiallisesti Ansaita?

Minulla ei ole vielä kokemusta hikkaista antaessani heille henkilökohtaisia ​​tietojani. Saatko ilmaista rahaa heti vuonna 2019? (# 2 on niin nopea ja helppo!). Yleensä kyselysivustot eivät maksa paljon yksittäin (korkeintaan 6-10 dollaria, yleensä), joten joudut tekemään useita tutkimuksia päivässä, jotta se olisi tuottoisa. Jos sinua pyydetään antamaan sosiaaliturvatunnuksesi, pankkitilisi tai kuljettajan lisenssinumero, poistu kyselystä. Koska he ovat keskimääriä, se tarkoittaa, että useimmissa tapauksissa maksusi tulee olemaan hieman pienempi kuin jos etsisit vain tutkimukset itse. 113 tapoja ansaita ylimääräistä rahaa ottamatta kyselyjä, myymättä ystäviäsi tai saamatta alasti. Swagbucks-tutkimukset. Voit ilmoittautua mielipideviestiin täällä. Menin Toluna-profiilissani nähdäkseni kuinka monta pistettä olin kerännyt. He ovat hyvin luotettu sivusto, joka toimii parhaiden tuotemerkkien kanssa ja kannattaa liittyä linkkimme kautta saadaksesi 3 €: n käteisbonuksen rekisteröityessäsi.

Säästä pisteitäsi, jos haluat, tai lunasta 3 tai 5 dollarin Amazon-lahjakortti todella nopeasti! Siirry swagbucksiin. Suurella vaivalla on kuitenkin suuri palkkio. Tiedot ajavat päätöksiä, ja mitä enemmän tietoa yrityksillä on, sitä parempia yrityspäätöksiä he voivat tehdä. Voit tehdä paljon enemmän kuin mikä vaatisi sinulta vakavaa aikainvestointia, jolloin sinun kannattaa harkita aikaasi paremman käytön löytämistä (kuten osa-aikainen työ).

Tarvitaan vain vähän tietoa, aikaa ja vaivaa tutkimuksissa onnistumiseksi

Menestyksen avain on ottaa vain sellaisia ​​tutkimuksia, joilla on korkein aika/piste -suhde. VIP Voice suorittaa yli 12 miljoonaa maksettua verkkotutkimusta vuodessa. Se on ehdottomasti kymmenen parhaiten palkatun kyselyni joukossa Australiassa. Kyselyyritykset eivät yleensä maksa sinulle jokaisesta kyselystä - sinun on suoritettava maksusumma palkkion ansaitsemiseksi.

  • Katso viestimme siitä, kuinka tulla Uber-kuljettajaksi.
  • Nämä ovat yleensä myös eniten maksavat mahdollisuudet.
  • Oletko kyllästynyt stressoimaan rahaa jatkuvasti?
  • Työpaikat eivät maksa paljon, mutta ne lupaavat helppoutta ja joustavuutta.
  • Tämä ei todellakaan ole huijaus, ja tarjoamalla päivittäisiä haasteita, joissa palkinnoksi annetaan lisäpisteitä, ne todella kannustavat sinua pitämään pisteesi ajan tasalla.

Huippututkimukset Rahalle 2019

Voidaan tehdä normaalin työajan ulkopuolella. Alla on lisätietoja maksettujen verkkokyselyjen ottamisesta kunkin yrityksen kanssa. Tätä tulisi kuitenkin pitää bonuksena, koska sinulla ei ole valintaa siitä, valitaanko sinut, koska on syytä päättää, ajattelevatko yritys oikeaa yleisöä. Raha ja palkinnot. Katso kymmenen parasta tutkimussivustoa! Tiliisi hyvitetään pisteitä, joita voit käyttää lunastamaan valikoima kohteita luettelosta. Keskimäärin keskimäärin 50–100 dollaria, mutta en viettää myös muutama tunti viikossa tutkimuksia tekemällä. Jotkut ihmiset rakastavat heitä ja ansaitsevat rahaa säännöllisesti käyttämällä niitä.