10 Parasta Maksettua Online-kyselysivustoa, Jotka Maksavat Sinulle Käteistä (jopa 25 Dollaria / Tunti)

Aina kun suoritat kyselyn, he maksavat sinulle 50 dollaria PayPalin kautta 24 tunnin sisällä. Jos suoritat kyselyt, ansiopotentiaalisi on usein enemmän. Suurin osa kyselyistä kestää 10–30 minuuttia ja ovat kaiken arvoisia 1–5 dollaria. Tässä on joitain nopeita faktoja ohjelmasta:

Saat myös 5 dollarin bonuksen vain tilisi luomisesta.

Voit rekisteröityä Pinecone Researchiin täällä. Jos osallistut, ansaitset ilmoittautumisen mahdollisuudesta voittaa 100 dollaria heti. Koska rahan ansaitseminen maksettujen kyselyjen avulla kuulostaa niin helpoalta ja mahtavalta, huijarit tietävät, että ihmisten on paljon todennäköistä laskea siihen liittyviä huijauksia. Tarvitset vain 1000 pistettä rahaa, mikä vastaa noin 10 dollaria. Tulojen maksimoimiseksi on tärkeää ymmärtää, että tutkimuksesta maksava yritys etsii vastauksia tietyistä väestöryhmistä. Unohda bitcoin. nyt on aika ostaa bitcoin-käteisvaroja: crypto-kauppias, kuumalla lompakolla transaktiot ovat yleensä nopeampia, kun taas kylmä lompakko sisältää usein ylimääräisiä turvatoimia, jotka auttavat pitämään omaisuutesi turvassa, mutta vievät myös kauemmin. Jokainen nauttii yön lopettamisesta ja katsomassa suosikki televisio-ohjelmaansa. Pelaamalla joitain pisteitä voit nähdä, oletko voittanut lahjan tai menettänyt pisteesi - joten se ei ole heikkoherkkä! Ansaitse rahaa, ei pisteitä, InboxDollarsilla.

He käyttävät profiiliasi lähettämään sinulle vain asiaankuuluvat tutkimukset. Sitten ottaisit täyden kyselyn. Toistaiseksi he ovat maksaneet jäsenille yli 65 miljoonaa dollaria. Yksi asia, joka saa MyPointsin erottumaan, on se, että ansaitsemasi kyselypisteet ovat lunastettavissa välittömästi verrattuna muihin maksettuihin kyselysivustoihin, jotka saavat sinut odottamaan jopa 12 viikkoa ennen kuin näet päivitetyn saldosi. Mutta niin ei ole GTM: n tapauksessa. Voit ansaita rahaa myös lähettämällä ystäviä, liittymällä muihin paneeleihin ja kirjoittamalla sosiaalisessa mediassa löydettyjä palkitsuskoodeja. Pudota tiedostoja ladattavaksi, ero menestyksen ja epäonnistumisen välillä valuuttakaupassa voi usein riippua yhdestä kriittisestä tekijästä - riskienhallinnasta. Tällaisissa tapauksissa tutkimukset voivat olla kunnollinen tapa ansaita aikaa. Tässä käytetty palkitsemisjärjestelmä on pistepohjainen, mikä tarkoittaa, että ansaitset pisteitä käytettävissä olevien kyselylomakkeiden täyttämisestä.

ACOP: lla on tällä hetkellä yli 7 000 000 aktiivista jäsentä! Parhailla tutkimussivustoilla on muutama yhteinen asia. Keskimääräinen kysely ansaitsee 1–5 dollaria. Binaarinen vaihtoehto, sinun ei tarvitse tehdä kaikkea tätä itse. Pidätämme oikeuden kieltäytyä myöntämästä luottoa jäsenille tarjouksista monista syistä, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, asianmukaisten tietojen puute, virheellinen rekisteröinti, virheelliset selaimen asetukset, virheet kolmansien osapuolien ilmoittamisessa ja/tai muut syyt. Paras bitcoinin kaivosohjelmisto arvioitu, myös salaukseen on laiteohjaimia, kuten GAW War Machine ja ZeusMiner. Voit ansaita 60–85 pistettä 5–10 minuutin tutkimuksesta. Joten, jos haluat ansaita ylimääräistä rahaa suoraan kotisi, tässä viestissä luetellut tutkimussivustot ovat kaikki uskomattomia ja helppoja kirjautua.

Koska useimmat tutkimukset ansaitsevat sinulle 50–200 pistettä, voit suorittaa rahat nopeasti.

Pinecone Research (Suosituin tutkimuspaikka 3 vuotta peräkkäin)

Toisin kuin monet yllä olevista tutkimussivustoista, jotka ovat maailmanlaajuisia tuotemerkkejä ja joissa on Uusi-Seelanti, Perceptive Panel sijaitsee Aucklandissa. Tämä auttaa pitämään sinut järjestäytyneenä ja suojaa henkilökohtaista yksityistä postilaatikkoasi voimakkaalta sähköpostivirralta, jonka voit odottaa kirjautumisen jälkeen useille kyselysivustoille. Maksaa käyttämällä bitcoin ja sÄÄstÄ 10% heti, live-kaupankäyntiistuntojen aikana opiskelijat voivat kommunikoida keskenään ja opettajien kanssa chat-huoneen kautta, ja offline-tuki on myös saatavana. Joten siksi ehkä siksi on vaikeaa saada tutkimusta - he luottavat tarkkaan demografiseen tietoon, jota yritysasiakas etsii, ja turvaavat siten kaikki muut hakijat. Kun heillä on tietosi, he myyvät ne kolmansille osapuolille. Mikä hieno tapa kokeilla uusia tuotteita ILMAISEKSI! Ne kaikki eroavat toisistaan; Jotkut heistä tarjoavat rahaa pankkiisi tai PayPal-tiliisi, toiset vain lahjakortteja. Tämä ei kuitenkaan vaikuta arvioihimme. NiceQuest lähettää kyselyjä myös suoraan sähköpostiisi.

Ota mukaan

Legit Online-kyselyn Verkkosivustot

Haluatko mieluummin kirjautua sisään puhelimeesi tai tietokoneellesi? EarningStation perustettiin vuonna 2019, joten se oli vauva verrattuna moniin muihin tutkimussivustoihin. 7 tapaa hallita rahaa kuin miljonääri, tämän seurauksena voimme keskittää 100% pyrkimyksistämme vaurauden luomiseen kehittämällä uraa tai yritystämme. Voit nostaa palkkiot PayPalin tai pankkitalletuksen kautta ja lahjakortteina. → Tilaa InboxDollars täällä saadaksesi 5 dollarin bonuksen.

Sivustoilta, Joita Rakastamme!

Tämän vuoksi joskus ei ole kyselyjä, joita sinun on tehtävä. Onko liian myöhäistä sijoittaa bitcoiniin vai pitäisikö meidän odottaa oikeaa aikaa hypätä sisään? Miksi he tuhlaavat rahaa kysyäkseen ihmisiltä, ​​jotka eivät edes käytä tuotteitaan? Noin vuosi sitten aloin tutkia erilaisia ​​tutkimussivustoja ansaitaksesi ylimääräistä rahaa, ja jotkut niistä, jotka löysin osoittautuivat hämmästyttäviksi. Lisäksi saat 5 dollaria.

Minulla on vaikutus tuotteisiin liittyvissä sanoissa, koska olen samanlainen kuin keskivertokuluttaja. Jotkut tutkimussivustot lupaavat kuun, mutta sinun ei tarvitse huolehtia ajan tuhlaamisesta niihin, koska jokainen näistä verkkosivustoista on tarkistettu ja osoitettu olevan 100-prosenttisesti laillinen. Mikään kysely ei maksa sinulle tarpeeksi, jotta voit jäädä eläkkeelle - kaukana siitä!

Voit myös käyttää yllä mainittuja ilmaisia ​​kyselyhakemistoja löytääksesi lisää kyselysivustoja.

Toinen palkinnon muoto on lentoympäristö, joka on hieno ihmisille, jotka haluavat matkustaa. Useimmat tutkimukset kestävät alle 10-15 minuuttia ja maksavat 0 dollaria. Yhden kosketuksen kaupankäyntistrategia, tämä on kuitenkin vain yksi osa hintatietoja. Loppujen lopuksi heidän on tarkoitus maksaa sinulle mielipiteestäsi, etkä maksa heille liittyäkseen heidän sivustolleen! Jotkut tutkimukset maksavat pisteillä, jotka voidaan lunastaa käteisellä tai tavaroilla, hyvin samankaltaisia ​​pelihallien kanssa, jotka palkitsevat sinulle liput. Parasta tässä suhteessa on se, että koska tutkimuksia on niin paljon, on erittäin helppo päästä rahamäärä vähintään useita kertoja kuukaudessa. Heillä on lapsille kyselyjä, joihin lapsesi voivat osallistua luvalla.

  • Muutamien maiden käyttäjät voivat myös nostaa rahaa PayPalin kautta.
  • Lisäksi voit käyttää Swagbucksia kyselyihin verkossa ansaitaksesi pisteitä käteisestä!
  • Tiesitkö, että voit todella ansaita rahaa ja palkintoja vain kyselyjen ottamisesta?
  • Menin yksinkertaisesti sivulle, joka sanoi, että saan ilmaisen 5 dollarin liittymisbonuksen, ja kirjoitin sähköpostiini aloittaaksesi.
  • Rekisteröidy MindMoveriin »iPoll Mobile -yhteensopivuus ja useat maksumahdollisuudet.

SurveySavvy (Ansaitse noin 3 dollaria tutkimusta kohden)

Itse asiassa useimmat yritykset luottavat kuluttajien palautteisiin. Jotain tietoinen: Olen käyttänyt tämän ohjelman molempia näkökohtia - ottanut kyselyjä ja napsauttanut maksettuja sähköposteja.

Kun otat tutkimuksia Tolunan kanssa, saat vihdoin mahdollisuuden jakaa ajatuksesi isojen tuotemerkkien kanssa. He ovat Iso-Britannian kyselysivusto, joka tarjoaa tilastotiedotteita lehdistölle ja ajankohtaisohjelmille. Web-kehittäjät veloittavat keskimäärin 75 dollaria/tunti, copywriters tekevät 60 dollaria/tunti ja laadunvarmistuksen testaajat antavat 47 dollaria/tunti. Voit lukea lisätietoja yrityksestä, tutustu Swagbucks-arvosteluamme. Kuinka tiedän nämä jutut? Vaikka maksut voivat vaihdella, näiden kyselyyritysten avulla ansaitset rahaa vain vastaamiseen kysymyksiin, Internetin selaamiseen ja muuhun.

Tietojen pitäminen ajan tasalla antaa sinulle mahdollisuuden saada lisää mahdollisuuksia. Uusia tutkimuksia lisätään päivittäin, ja jotkut ovat huvittavasti omituisia. Se on kuin ilmaisten pisteiden hankkiminen jotain, joka ansaitsee pisteitä ensinnäkin. Voit odottaa keskimäärin 1–5 dollaria tutkimusta kohden. Älä jaa sosiaaliturvatunnustasi tai muita arkaluontoisia tietoja. “Esittelyssä Helppo tapa ansaita rahaa poistumatta asunnostasi. Pysy sijoitusten päällä missä tahansa oletkin 5paisan mobiilikauppasovelluksen avulla., vaikka se ei tarjoa yhtä paljon aloittelijoille ja uusille kauppiaille, voit isännöidä perhetoimistoa tai yrityssalkkua TradeStationilla ilman ongelmia. Jep, on totta, että joitain epäilyttäviä kyselysivustoja on melko hyvä määrä, ja voit epäillä tämän yksinkertaisen sivutoiminnan tehokkuutta, mutta luota minuun, on olemassa suuri joukko online-tutkimussivustoja, jotka todella kannattavat aikaa.

Tunnetko ystäviä, jotka voisivat käyttää ylimääräistä rahaa? Jaa tämä viesti!

Mitä enemmän tutkimuksia otat, sitä enemmän ansaitset. Perusteltu captcha-kirjoitustyö, ok, tämä kaikki kuulostaa hienolta, mutta mikä on saalis? Voit kertoa ansiosi helposti ilman liikaa lisäponnistelua, minkä vuoksi kaikki nämä sivustot on arvostettu luetteloomme. Tämä on ainutlaatuinen maksettu kyselysivusto, jossa tarjoat ja voitat palkintoja. Saat joskus lähetettyjä tuotteita testata ja pitää myös! Seuraavat sivustot kiinnittivät huomioni: Helpoin tapa liittyä tähän ohjelmaan on antaa PermissionResearch seurata sinua, kun asennat tutkimusohjelmiston. Toivottavasti he laajentavat tarjontaansa pian paikallisiin lahjakortteihin. Toinen syy siihen, miksi sinun on oltava useilla sivustoilla, on se, että et ole oikeutettu kaikkiin maksettuihin verkkotutkimuksiin, joita törmännyt.

Hanki Palkka Napsautusvalikkokorteille, Laske Varastot Ja Paljon Muuta

Muistan kuuluvani tähän sivustoon, kun aloin ensimmäistä kertaa suorittaa online-kyselyjä käteisellä, noin 15 vuotta sitten. Menestysmenettely oli epäselvä, ja 1000 pisteen vähimmäisrahanvaatimusta oli vaikea saavuttaa. Päiväkaupankäynti cryptocurrency: kuinka päiväkauppaa cryptocurrency 101, vain yritysveron maksaminen olisi erittäin laitonta ja avaa sinulle vakavia taloudellisia seuraamuksia. Koska on liian helppoa saada palkinto 1 000 dollarin palkinnosta kuukausittain!

Videokyselyt: Voxpopme, Methinks, Mindswarms

Saat Palkkaa Jopa 11 Puntaa Markkinointitutkimustyötä Kohden, Esimerkiksi Valokuvaamalla Kauppojen Näytöistä

Virallinen nettisivu: Tarvitsenko erityisiä laitteita online-kyselyjen ottamiseen? Tunnetun New Yorkin markkinatutkimusyhtiön Nielsonin omistama Pinecone tarjoaa jäsenille erilaisia ​​sisältö- ja sähköpostikyselyjä, kun ne sopivat sinulle. 5000 pistettä 20 dollaria Maksa:

Löydä maksavat online-kyselysivustot