10 yritystä, jotka voivat auttaa sinua ansaitsemaan rahaa suunnittelemalla T-paitoja

Tämä kysymys on kuin kysyisi: Puhumme tästä, jos se menee vierekkäin. Määräalennukset. Tällä sivulla on myös linkki, jonka avulla voit ohjata ystäviäsi tai ostajiasi paikkaan, josta he voivat ostaa paidan! Nämä olivat vain joitain esimerkkejä, et ole rajoitettu niihin millään tavoin. Zazzle maksaa paidan haluamallasi tavalla. Voittaja taiteilijana saat suunnittelusi myytäväksi sivustolla. Nimesi tulisi heijastaa paitaasi, mutta ei saa rajoittaa kykyäsi laajentua t-paita-rivillesi.

Zazzle ja CafePress ovat kaksi helpointa, nopea rekisteröinti ja nopea tuotteen asennus - ja voit jopa laajentaa paitoja laajempaan määrään muita tuotteita mukista ja tarroista postikortteihin ja tyynyliinoihin.

Printful on suosittu on-demand-palvelu, joka integroituu useimpien verkkokauppaalustojen kanssa, joten kun asiakkaat tekevät tilauksen verkkosivustollesi, tilaus menee suoraan Printfulille. Älä kuitenkaan lannistu: Sivusto tarjoaa sinulle kiinteän palkkion myynnistä. Tämä on siisti vaihtoehto, koska voit esillä paitoja, jotka on sisustettu muiden taiteilijoiden grafiikoilla. Jos suunnittelutaitosi ovat rajalliset, mutta haluat silti antaa sen itsellesi, koska sinulla ei ole budjettia suunnittelijan palkkaamiseen, voit käyttää Canvan kaltaista verkkosivustoa.

Puhumattakaan kaikista erilaisista kissa-, kala-, kani- jne. Rotuista, joita kokeilla. Tilaukselle ei asetettu vähimmäisvaatimuksia. Voit jopa hankkia taidetta suoraan joiltakin näistä alustoista tarvitsematta luoda omaa alkuperäistä teostasi.

 • Silti tänä päivänä kuuroille korville pudotettujen sähköpostien jälkeen Merch-tilini istuu siellä, kuollut.
 • Menestyksen näkeminen sai minut vielä enemmän pakkomielle tästä.
 • Mahdollisuudet täällä ovat rajattomat.
 • Saat maksun kuukausittain.
 • Sinun ei tarvitse käsitellä asiakaspalvelua tai kuljetusta - POD-yritykset käsittelevät kaiken tämän.

Aloita Oberlon käyttö tänään

Tai ehkä sinulla ei ole aikaa lyödä muutama sata t-paitakuviota vastaamaan Amazonin tason vaatimuksia. Muutoin niitä ei tulosteta ja toimiteta. Jokaisesta tilauksesta PrintMojo vähentää myös toimitusmaksun. Silkkipainanta soveltuu erinomaisesti vähintään viiden värin bulkkitulostukseen, koska se vaatii paljon työtä. Sinun on myös sijoitettava passi kaikkialle toistamalla sisältöä uudelleen. Sinun ei tarvitse edes olla super luovaa!

Mainosten uudelleenkohdistaminen. Dribbble on loistava suunnittelijayhteisö, jolla on paljon ainutlaatuisia kykyjä. Toisaalta, jos sinulla on suurempi pääomarahasto, jolla on vahvat liiketaidot, voit palkata vaikuttavan paidasuunnittelijan ja hoitaa online-myynnin jälkikäteen. Ansaitset antelias 31% palkkiot omien tuotteidesi myynnistä ja 11% nykyisistä TeePublic-malleista.

Et myöskään kuluta mitään räätälöityihin t-paitojen tulostamiseen, koska sivusto tekee sen sinulle ja toimittaa tuotteet asiakkaille. Jos sinulla on organisaatio, josta yrität kerätä rahaa, Teespring on täydellinen paikka myydä paitoja. Se on käytännössä se. Tämä loukkaa tekijänoikeuksia ja johtaa lopulta siihen, että sinua kielletään myymästä Amazonissa sen jälkeen, kun ihmiset ilmoittavat sinulle. Voit myös harkita t-paitalauseidesi ja -mallisi tekijänoikeuksien suojaamista tai tavaramerkkien merkitsemistä, jotta kukaan muu ei voi varastaa ideoitasi ja hyötyä niistä. Massalle puhuvan t-paidan luominen ja sen myynti vaatii silti suunnitelman. Benny käytti Teespringiä lataamaan mallejaan ja myymään paitoja, vaikka hän oli edelleen vastuussa potentiaalisten ostajien ajamisesta paitojaan varten. Aloita täältä.

 • Monet verkkokauppasivustot kutsuvat taideteoksia, joita he voivat myydä myymälöissään.
 • Sen sijaan ajattelin: "Mitä minun täytyy selvittää ENSIMMÄINEN aloittamiseksi."
 • Siirry Teespringille.
 • Vaikka saatat olla ensimmäinen ympyräsi, joka suunnittelee ja myy t-paitoja verkossa, laajassa verkkokaupan maailmassa on joukko muita kauppiaita, jotka jahtaavat samaa unelmaa.
 • Kaikki kysymykset, huolet ja pelot alkavat ajautua heidän päähänsä.

Todellinen Liiketoiminta Verkossa

Toinen tämän yrityksen suuri etu on, että voit myydä muita tuotteita mallisi kanssa. Yrityksen perustaminen alkaa yrityksen nimen keksimisestä. Niiden avulla on myös myyntitietojesi seuranta helppoa ja vielä parempaa - asiakkaiden on helppo tilata sinulta matkapuhelimiltasi kuin työasemillaan. Itse asiassa 19-vuotias tyttäreni on ansainnut vähän rahaa t-paitakuvioista jo yli kaksi vuotta. Sinun on levitettävä linkit kaikille online-mediasivuillesi ja blogeihisi. Shopify auttaa sinua muuttamaan t-paitojen myynnistä kokopäiväiseksi yritykseksi.

Aiot myös tulostaa t-paidan jokaisen tilauksen saapuessa tai tulostaa yhden (tai useamman) kuvion irtotavarana. Kyllä, yleensä nämä sivustot ovat ilmaisia ​​ja niihin on helppo liittyä. Pikarahan takia suosittelen aloittamista näistä kymmenestä helposta sivutoiminnasta, joista aloitin yrityksesi rakentamisen aikana. Heidän liiketoimintamallinsa on selkeä ja yksinkertainen: Sitten valitset minkä tuotteen haluat tulostaa, mikä tässä tapauksessa on t-paita. Mutta aivan kuten kaikessa elämässä, on myös joitain haittapuolia. Hän sanoi, että hän ansaitsi yli 100 000 dollaria kuukaudessa. Luo tili ja ala ansaita rahaa myymällä taideteoksia verkossa.

 • Olen maininnut tämän sivutoiminnan useissa muissa viesteissä, mutta tajusin, etten ole koskaan kirjoittanut kokonaista viestiä siihen.
 • He lukevat nämä.
 • Jos katsot ympärillesi, et voi huomata, että ihmiset asettavat kaikenlaisia ​​lausuntoja t-paitoihinsa.
 • T-paitojen online-myynti tuotti tuloja 441 miljoonaa dollaria vuonna 2019.
 • T-paitasi on nyt mahdollista ostaa verkossa, vaikka sitä ei vielä ole fyysisessä muodossa!
 • Joten jatka lukemista.

Kuinka Vaikeaa On Suunnitella T-paitoja Myytäväksi Verkossa?

Tunnen ihmisiä, jotka suunnittelevat ja myyvät paitoja kokopäiväisesti. Mene tänne oppimaan lisää Bonfiresta. Haluat ottaa prosentin peruskorosta ja lisätä sen valmistushintaan, jotta voitat voittoa myynnistäsi. Voit kirjautua tilillesi tarkistaaksesi edistymisen, myynnin ja voitot! TeeSpring on joukko rahoittavia t-paitoja myyvä sivusto.

Shopifyn mukaan maailmanlaajuinen sähköisen kaupan vähittäismyynti nousee neljään. Viimein 22. kampanjassa minulla oli voittava muotoilu. Tämä on tekniikka, jonka avulla voit ommella paitoja pitämättä varastoja. 21 epäonnistuneen kokeilun jälkeen hän löysi vihdoin prosessin, joka toimi ja aloitti sijoittamisen tähän lähestymistapaan.

Ottaa yhteyttä

Tämä on enimmäkseen joukkorahoitus- ja verkkokauppasivusto, jossa voit ostaa tai myydä räätälöityjä t-paitoja. Jos sinulla ei ole twitter- tai Instagram-seuraajia eikä sinulla ole mainoskampanjoita, kannattaa ehkä miettiä kahdesti. Suuri kannustin asiakkaille ostaa Teespringiltä muuta kuin mahdollisuutta valita tonni räätälöityjä malleja on se, että he tukevat riippumattomia tekijöitä ja joitain syitä, joihin he uskovat. Nämä ovat 12 numeroa pitkiä ja niitä voi ostaa monesta paikasta verkossa.

Kyllä, Teespring maksaa sinulle!

Seuraava tärkeä tuote, johon sinun on investoitava, on paitsi painopainopakkaus, jossa on saumoja, mustetta ja niin edelleen, T-paidat. Koska nyt Floridassa asuva kaveri voi ansaita 100 000 dollaria vain viidessä kuukaudessa pelkällä tietokoneella. Periaatteessa valitset suosittelemasi tuotteet (tässä tapauksessa suosikki T-paidat), lisäät ne myymälääsi ja ansaitset rahaa pätevällä ostolla. Kuinka rikastua sijoittamalla säästöjä, tämä tarkoittaa, että ansaitset enemmän säveltämällä elämäsi aikana. Teespring antaa sinun valita oman hinnan, mikä tekee siitä erittäin edullisen alustan. Yhteistyö suoraan tukkumyyjän kanssa: Katso kuinka se toimii tässä videossa. Katso kilpailuasi. Silti… yritin.

Keskipitkän hintapisteen ja korkealaatuisen mukautetun tuotteen saaminen on hieno tapa rakentaa tuotemerkkiäsi. Pidät kaiken voitto t-paitojen myynnistä. Luo oma mallisi t-paitalle, lähetä se, ja se tulee heti myyntiin. Hyvin sen jälkeen kun olen yli kolme vuotta yrittänyt ja testannut melkein kaikkia T-paita-sivustoja siellä, olen selvitnyt vähän siitä, mikä toimii ja mikä ei.

Joten siellä sinulla se on - erittelyni viidestä päätyyppisestä T-paita-sivustosta, ja kuinka ja miksi sinun pitäisi käyttää niitä. Voit joko käyttää omaa alkuperäistä taidetta täällä myymissään paitoissa tai käyttää yli 13 000 ilmaista suunnittelumahdollisuutta, jotka ovat saatavilla yrityksen verkkosivuilla. Suunnittelijana Zazzle-sovelluksen avulla voit lähettää mallisi sivustolle. Kuinka perustaa t-paitayritys?

Löydä Suunnittelija, Joka Suunnittelee Paitojasi

Yli 150 tuotetta, joista voit valita, tarjoaa jokaiselle jotakin! Ihmiset, jotka etsivät tämän tyyppisiä tavaroita, tietävät etsimänsä, eikä kilpailua sinulle ole melkein kukaan. Jos käytät minkä tahansa tyyppistä verkkokauppaa, heillä on todennäköisesti työkalu tai laajennus tämän hallitsemiseksi. Voit asettaa oman hinnan malleillesi ja tuo voitto menee sinulle. Tietysti, jos olet vaikuttaja, älä epäröi käyttää sosiaalista mediaasi! Logo Sportswear -yritys huolehtii kaikesta paidan suunnittelun jälkeen. Voit lisätä haluamasi tuotemerkit ja järjestää vaatteet haluamallasi tavalla.

Tietenkin jokaisella reitillä on hyvät ja huonot puolensa. Kun napsautat tätä painiketta, se tuo esiin luettelon tuotteista, jotka olet julkaissut Shopify-kaupassa. Selvittäjien, kuten joulun ja halloweenin, lisäksi miettiä lomaa eri kulttuureista ja kertaluonteisia tapahtumia (kuulen, että vuoden 2019 aurinkopimennys oli valtava joillekin Merch-myyjille!)

Jos kokeilet sitä - tai jos olet jo kokeillut -, jätä kommentti alle ja kerro meille kaikille, miten se meni sinulle.

Paras Paikka Myydä Paitoja Verkossa

Freelancereiden uima-altaasta löydät myös graafisia suunnittelijoita, jotka voivat auttaa sinua t-paidan suunnittelumallin toteuttamisessa. Zazzle antaa sinulle pääsyn ilmaiseen suunnittelijakauppaan, jonka voit nimetä. Tämän avulla voit saada palkkion Zazzlelta. Voit rekisteröityä tämän TeeSpring-linkin kautta. Jos sinulla on taiteellista taidetta, t-paidan varsinaisen visuaalisen suunnittelun kehittäminen on kaikki osa hauskaa. Sinun täytyy vain:

Niiden ymmärtäminen varmistaa, että teet oikean päätöksen yrityksellesi.
 • Yhtä tärkeää on, ettei kaikkia munia ole samassa korissa, joten tuotteiden myyminen useilla alustoilla on tapa.
 • Monipuolistaminen on melkein aina hyvä asia.

Paita-päivän Sivustot

Heillä saattaa olla sama tuote, mutta antaa sille todella kovan ilmeen ja katso, ovatko mallisi todella paljon parempia kysyä korkeampaa hintaa. Tämä yritysmatka pyrkii teiden sisällön laatuun, suunnitteluun ja vähän onnea. Se on luultavasti tällä hetkellä suurin pysyvän kaupan verkkosivusto. Jos olet perehtynyt sosiaaliseen mediaan, olet todennäköisesti kuullut Instagramista. Riippumatta siitä, miten voittavat kilpailut johdetaan, joko johdon valinnalla vai jäsenten äänestämällä, suunnittelijat saavat 1 000 dollaria plus 2 dollaria palkkiot jokaisesta paidasta, joka löytää ostajan ensimmäisen päivän jälkeen. Tee SlideShare. Löydä t-paitatuotteiden tukkumyyjät, valitse haluamasi mallit ja lisää ne kauppaan. Jos siirryt tälle reitille, muista kysyä "otos" kohdeyleisöltäsi, onko tämä jotain, jota he todella haluavat ostaa.

Tuotteen tarjoaminen asiakkaille on kuin lupauksen antaminen; ne, jotka ostavat sinulta, odottavat laadukasta tuotetta ajoissa ja ystävällistä, reagoivaa asiakaspalvelua, jos heillä on kysyttävää. Kaupallisen toimiluvan myöntää paikallisen kaupungin tai läänin yritystoimisto. T-paitoja myyvä malli ei ole poikkeus. Ensin toimitetaan tyhjä kuva valkoisesta t-paidasta. Napsauta tätä tarkistaaksesi Tostadoran verkkosivun! Yleensä mitään volyymialennuksia. Olet nähnyt joitain yllä olevista numeroista, mutta annan tarjota sinulle 3 ihmistä, jotka ovat löytäneet oman menestyksensä myymällä Merch Amazonilla viimeisen vuoden aikana.

Onko Teespring paras tapa suunnittelijoille?

Kun sinulla on paita, joka lähtee puolestasi, luo lisää tuotteita samaan kapeuteen! Ansaitsemispotentiaalisi on suuri, koska sinulla on lupa saada komissiota myymälämyynnin ja suunnittelupalkkion perusteella. Toimintatapa on kuitenkin hyvin erilainen ja voimme selittää sen tulevassa artikkelissa. Voit myös aloittaa kilpailun ja saada kymmeniä mahdollisia malleja, joista valita. Mitä enemmän kokemusta saat myynnistä tietyissä kategorioissa, sitä paremmin saat arvioida, kuinka monta myyntiä nämä ilmoitukset saavat.

Erityisesti havainnollistavat ja taiteelliset mallit voivat menestyä näillä sivustoilla, mutta yleensä ne tarvitsevat jonkinlaisen koukun olemassa olevaan trendiin, aiheeseen, franchising-ohjelmaan tai esitykseen. Ne tarjoavat myös runsaasti työkaluja tukemaan sinua - heidän sivustollaan on vinkkejä ja temppuja tuotteiden suunnitteluun ja mainostamiseen, ja he tarjoavat säännöllisesti tarjouksia myynnin edistämiseksi. Alkupääomana tarvitaan vähintään 5000 dollaria tämän lähestymistavan aloittamiseksi. Vastaus ongelmiimme, kuten monet muutkin, löytyy Internetistä.

Termosublimaatio

Älä odota asettaa 10 mallia ja ihmettele, miksi et ansaitse rahaa. Sen sijaan, että työskentelisit levittää tietoa verkkosivustostasi ja myydä t-paitojasi oikealle yleisölle (kuten ensimmäiselle reitille), liittyt kuitenkin Etsyn kaltaisille kauppapaikoille ja myyt tuotteitasi siellä. Tämä on kuitenkin yksi kalleimmista tavoista perustaa t-paita-liiketoiminta, mutta mitä tapahtuu ostamalla osakkeita, joita et ole vielä myynyt. Näiden ihmisten toiveiden ja kipupisteiden tunteminen on suurin etu - voit nyt luoda tuoteideoita, joita tämä erityisrako rakastaa. Suurimmalla näistä sivustoista (TeeFury/Ript/ShirtPunch) on suuret postituslistat, jotka vastaanottavat päivittäin sähköpostin, joka esittelee uusinta mallia.