11 Laillista Työpaikkaa Kotona -työtä Vuodelle 2019

Glassdoorin lukujen mukaan Contemporary VA: n virtuaaliassistentit ansaitsevat noin 10 dollaria tunnissa. Vaikka olenkin FlexJobs-suositukseni vieressä, koska mielestäni se tarjoaa lisäarvoa kuukausittaiselle tilaukselle, olen täysin sitä mieltä, että jotkut ihmiset eivät yksinkertaisesti halua maksaa maksua pääsystä mille tahansa sivustolle, jolla on kotitöitä koskevia tietoja. On niin monia syitä, miksi Github-profiilisi rakentaminen on välttämätöntä. Huomaa, että tämä luettelo sisältää VAIN työpaikkoja, jotka voivat palkata huomattavia tuloja. Tämä transkriptioyritys palkkaa freelance-transkriptoreita ja toimittajia ympäri maailmaa.

Se tarjoaa palveluita ympäri maailmaa ja toimii jakelukeskuksissa 24 maassa. Aikaisemmin kotona tehtävissä ovat olleet tietoturvapäällikkö, projektipäällikkö ja liiketoimintajärjestelmien konsultti. Sitten nouseminen Job Boardsiin on turvallisin panos. Onko sinulla ylimääräinen makuuhuone? Työskentelet kotoa itsenäisenä urakoitsijana. 66 miljoonaa ihmistä Yhdysvalloissa. Ansaitsen rahaa myös tekemällä yhteistyötä yritysten kanssa ja minusta tulee ”tytäryhtiö”. Maksu suoritetaan kahdesti kuukaudessa kuukauden 15. ja viimeisenä päivänä.

 • Lisätietoja täältä.
 • Jos nautit muiden opettamisesta ja sinulla on kandidaatin tutkinto, se on täydellinen työ kotona suoritettavasta työstä.
 • Avainsanoilla, kuten ”kotona työskenteleminen”, etätyö ja kaukosäädin, voit löytää monia kotitehtäviä.

Tämä on jäsensivusto, jossa on paljon käsin turvattuja työpaikkojen johtajia arvostetuilta yrityksiltä. Huomasitko näiden työpaikkojen yhdistävät piirteet? Todellisessa maailmassa löysin (onneksi!)

Voit jopa kirjoittaa sanoituksia asiakkaan romanttisiin kihlasuunnitelmiin tai hankkia sen espanjaksi, hepreaksi tai muulla kielellä.

Online Juror

Voit työskennellä mistä tahansa, ja palkka eroaa tehtävästä. Etätyö vakiintuneessa yrityksessä on samanlainen kuin pöytätöiden tekeminen paitsi että teet kotona töitä. Kuinka asettaa taloudelliset tavoitteet ja tosiasiallisesti noudattaa niitä. Tunnit suoritetaan Skypellä. Asemat ovat tällä hetkellä saatavana asiakaspalvelun edustajina, vanhoina elävinä asiakaspalveluina, vuodenaikojen asiakaspalvelun edustajina ja asiakaspalvelun edustajina. Se on yksinkertaisesti helpompaa ja tehokkaampaa käyttää kaikkien aikaa.

Digitaalisessa markkinoinnissa analytiikka on kuitenkin välttämätöntä. Selvitä onko palkka vai maksetaanko sinulle palkkioita. Mahdollisuus avata tippatavarakauppa voi tuntua yksinkertaiselta, mutta todellinen prosessi ei ole niin helppoa kuin ihmiset ajattelevat. Nykyään pienet ja keskisuuret yritykset yrittävät hillitä menojaan palkkaamalla työtä kotona toimivilta freelancereilta.

 • Sellaisena se on yksi vähemmän maksetuista verkkotyöistä tunnissa.
 • Tulemaan ”Peepiksi” on hiukan yksinoikeampaa kuin Upwork- tai Fiverr-sivustoihin liittyminen, mutta etätyöt on helpompaa löytää hyväksyttyäsi.
 • Tätä tehtävää varten tarvitaan kokemusta opetuksesta, ja muut opetustodistukset ovat parempia.
 • Kova kilpailu.

Yritykset, Jotka Tarjoavat Online-syöttötöitä

Liikenteen kasvaessa voit siirtyä passiivisiin tulovirtoihin, kuten tytäryhtiömarkkinointiin, digitaalisiin tuotteisiin ja verkkokursseihin. Voit seurata minua täällä. Kopiokirjoitus on yksi kalleimmista kirjoitustyypeistä, ja kysynnällisimmät kirjoittajat pakkaavat helposti 20 senttiä 1 dollariin sanan kohdalta. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja CareerStep-ohjelmasta. Ja monilla tunnetuilla tuotemerkeillä, kuten Amazon, Uber ja Apple, on kotipohjaisia ​​positioita. Saatat jopa olla varovainen hakeessaan mitä tahansa kotityötä, koska se ei ehkä ole legitiimi.

Kannattavan blogin luominen vie aikaa ja paljon kovaa työtä.

Siellä voit tulla sisään: Elämme nyt 24/7-kuluttajan taloudessa, mikä tarkoittaa, että jonkun muun on oltava käytettävissä kaupan toisessa päässä. Tekemäsi oikolukujen tyypistä ja asiakkaiden määrästä riippuen voit helposti tehdä yli 2019 dollaria kuukausikorjauksia.

haastattelut

Työskentele kotona Transcriptionist Jobs

Se on erikoistunut tarjoamaan niin monta reaaliaikaista ilmoitusta kuin pystyy, sekä osa-aikaisesti että kokopäiväisesti. Keikkatalous ei ole menossa minnekään pian. Tarvitaan tiukka hakemusprosessi, mutta tänne pääseminen tarkoittaa vakaata työtä freelancerina! Käteisvarojen lisäksi voit myös saada lahjakortteja yli 70 eri brändille.

Tuotearvioija

Jos rakastat kirjoittamista, kokeile kirjoittaa Hubpages-sivulle. Monet pienet ja suuret yritykset käyttävät tällaisia ​​palveluita tuotetutkimukseen ja kohderyhmiin. Aloitin ensimmäisen blogini vuonna 2019 ja myin sen kaksi vuotta myöhemmin. Voit halutessasi tarkistaa tämän kappaleen tavoista säästää rahaa nopeasti. Yhtiö ei ilmoita, kuinka paljon se maksaa opettajille.

Hakeudu vain kahteen suosittelemaan yritykseen. Se on iso lista! He tarjoavat työpaikkoja vain Yhdysvalloissa. Jos pystyt kirjoittamaan nopeasti ja tarkasti, työskenteleminen transkriptiomiehenä voi olla hyvä valinta.

Uusin Yrittäjä

Maksamatta lisäetuja, kuten terveydenhuolto, työturvallisuus ja niin edelleen. Konsulttina koet paljon suurempaa vapautta työelämässäsi heidän etätyönsä kanssa, sillä voit valita, kenen kanssa työskentelet, milloin ja mistä. Tämä on nopeasti kasvava ala taloudessamme... kerran, joka ei näytä hidastuvan pian. Sivustojen, kuten Shopify, Magento ja WooCommerce, ansiosta voit nopeasti käynnistää oman verkkokaupan. Sen sijaan kirjaudut postituslistalle ja saat "käsin poimittuja uutisia, työkaluja ja viimeisimpiä etätyötä" verkkosivuston mukaan. Toivottavasti nautit tästä tiedosta PARAS työssä web-sivustoilla.

Kuten perinteiset työpaikat, myös kotona tehtävät työnhaut alkavat taitoistasi ja kokemuksestasi. Jos unelmasi on päästä sisään pohjakerrokseen jännittävän, tulevan yrityksen kanssa, Angel List on yksi parempien etätyöpaikkojen verkkosivustoista sinulle. Jokainen työluettelo on turvatarkistettu sen varmistamiseksi, että se on oikeutettu. Voit myös asentaa tietosuojajärjestelmiä.

Ole vain varovainen käyttäessäsi sivustoa. Heillä on myös Google-mainoksia, jotka näyttävät erittäin samanlaisilta viittauksille. Joskus Google-mainokset voivat johtaa epävarmoihin mahdollisuuksiin. Ne ovat saatavilla myös verkossa, ja ne voidaan ottaa omaan tahtiisi. Työpaikat ovat pääosin kokopäiväisiä.

Tiedottaja - Monet yritykset palkkaavat uskottavia lääkäreitä täydennystuotteidensa edustajiksi.

10 Yllättävää Keskiluokan Työtä, Jotka Kutistuvat

Voit ansaita itsellesi ylimääräistä rahaa sijoittaaksesi säästöihisi tai jopa ansaita kokopäiväisiä tuloja työskentelemällä kotoa. Esimerkiksi, me maksoimme suunnittelijalle yli 10 000 dollaria verkkosivustojemme rakentamiseksi. Se tarjoaa useita töitä kotiasemissa monilla aloilla. Kuten käy ilmi, voit ansaita kohtuullisen määrän pelkästään kirjoittamalla tallennetun sanelun lääkäriltä. Se on erikoistunut myös osa-aikaiseen ja freelance-työskentelyyn etätöiden lisäksi. Glassdoor -lukujen mukaan Time Etc.n avustajat Erinomaisen työpaikan verkkosivuston valitseminen ja työhälytysten asettaminen lisää todennäköisesti hyvää työtäsi kotikoodauksesta tai ohjelmointityöstä. Normaalimaksu kuukaudessa olisi 14 dollaria.

Jos sinulla on kypsennystä leivontaan tai ruoanlaittoon, muuta intohimostasi sivutoiminta. Kuten käännös, myös erikoistuneempien tietojen kirjoittaminen voi olla tuottavampaa. Kyllä, liittyminen maksaa pienen maksun, mutta se on sen arvoista. Sinulla on myös tärkeä rooli potilaiden terveyden ja turvallisuuden varmistamisessa. Entä auto, jolla et aja päivittäin?

Lasiovi

Tässä on vinkkejä aloittamiseen: Ensinnäkin tarkastelemme parhaita paikkoja löytää työtä kotitöistä freelancereille. Tällä hetkellä heillä on valokuvauskurssi vain 29 dollarilla. Ja tästä syystä näemme nousun freelance-teollisuudessa. Virgin Media Business -kysely ennustaa, että vuoteen 2022 mennessä 60 prosentilla työntekijöistä on työtä kotoa, ja The Guardianin mukaan ⅓ työntekijöistä uskoo, että vuoteen 2036 mennessä päivittäinen työmatka on menneisyyttä. ProBloggerissa käytettävissä olevat kirjoittamiseen keskittyvät etätyöt vaihtelevat kokopäiväisistä copywriting-tehtävistä freelancereihin ja sopimuksiin. Tunnit ovat melko joustavia, ja voit odottaa työskentelevän noin 35 tuntia viikossa.

Emme halua nähdä käyttäjien takertuvan tuhansien dollareiden varastoihin vain ymmärtääkseen, että he yrittävät purkaa LuLaRoe -sovelluksensa jo kylläisillä markkinoilla. Saamme tuhansia pyyntöjä lisätietoja kotona työskentelystä sen jälkeen, kun katsojat ovat nähneet Women for Hiren toimitusjohtajan Tory Johnsonin segmentit ABC: n Good Morning America ja ABCNEWS -selaimissa. Lääketieteellisen transkriptionistiksi tuleminen vilpillään ja yrittäessäsi luoda salkkuasi ei ole huono vaihtoehto.

 • Toivottavasti tämä luettelo auttaa lievittämään joitain päänsärkyjä, joita olet epäilemättä kokenut etsiessäsi työtä.
 • Kaikki verkkotyöt eivät ole laillisia.
 • Terveydenhuoltoyrityksellä Aetnalla on joskus kotona avoimia työpaikkoja monilla aloilla, kuten markkinointi, asiakaspalvelu ja johtaminen.
 • Katso virtuaaliassistenttityöt esimerkiksi Upwork-sivustoilla.
 • Kuitenkin melkein kaikissa transkriptio-töissä sinun on täytettävä minimaalinen kirjoitusnopeus.
 • Tässä on luettelo parhaimmista etätyöskentelystä ja kolme tapaa löytää työ kotona.
 • Työskentele kotona transkriptionistinä TranscribeMen kanssa.

Sekalaiset Ja Parittomat Työpaikat

Monet samoista sijainneista on lueteltu useilla sivustoilla, joten kannattaa olla varma, että et kopioi ponnisteluitasi. Pienet mikrotyöt eivät tee rikkaista, mutta ne ovat yleensä melko helppoja ja maksavat usein heti. Tietysti kaupassa on joitain temppuja, jotka sinun on opittava, jos haluat muuttaa kirjoittamisen uraksi. Ilmaisia ​​tietoja ja työpaikkailmoitukset ovat saatavilla verkossa. Yleensä tarvitset vain tietokoneen ja Internet-yhteyden aloittamiseen. Tämä tunnettu kotona työskentelevä yritys tarjoaa virtuaalisia puhelinpalvelukeskuksia, ja Teletech palkkaa Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Jos sinulla on tutkinto, voit ansaita rahaa työskentelemällä kotona yhtenä yrityksen verkko-ohjaajana.

Kotoa työskenteleminen on erinomainen tapa ansaita elantonsa etsiessäsi työ- ja perhe-elämän tasapainoa kodin ja perheen hallitsemiseksi tai yksinkertaisesti viettää enemmän aikaa poistamalla työmatkasi työelämästä. Nämä yritykset veloittavat tunnilta... 20 parasta verkkoyritystä, jotka maksavat heti, paikalliset ostajat kääntyvät Craigslistin puoleen esimerkiksi sohvilta, pianoista, ajoneuvoista ja muista suurista esineistä. joskus vain 5 dollaria/tunti tai jopa 25 dollaria/tunti. Keskipalkka lääketieteelliselle kooderille on noin 60 000 dollaria vuodessa. Kun olet kasvanut kasvattamaan ja saamaan lisää asiakkaita, voit jopa laajentaa sooloteostasi kotokeikasta virtuaaliseen web-suunnittelutoimistoon lisäämällä palkkaväliäsi.

 • Jos pidät näyttelijästä, työskentely ääninäyttelijänä tai äänivaihtoehtojen tekeminen voisi olla hyvä sopivuus.
 • Työskentele kotona chegg-ohjaajana, joka opettaa erilaisia ​​aineita.
 • Tuhannet legitiimiyritykset, jopa jotkut Fortune 500 -yrityksessä, tarjoavat laajan valikoiman etätyötehtäviä aina asteista, joissa vaaditaan syventäviä tutkintoja ja kokemusta, aina lähtötason keikoihin.

Parhaat Kotona Työskentelevät Verkkosivustot

Menestyneimmät yritykset haluavat päästä kuluttajien pään sisälle. Voit liittyä sivustolle työntekijänä ja saada palkkaa suorittaa erilaisia ​​tehtäviä, joista suurin osa liittyy tietyn tyyppisiin tietojen syöttämiseen. Kuka tietää kuinka monta muuta otettiin? Se auttaa asiakkaita parantamaan tuotteita edistyneillä hakukoneilla, sosiaalisen median alustoilla, verkkokauppasivustoilla ja muilla.

Lääkärinlaskijana hoitaa lääkäreiden ja vakuutusyhtiöiden laskutukset. Suunnitellaanpa sitten häät, syntymäpäiväjuhlia tai yritystapahtumia, ihmiset etsivät järjestäytyneitä henkilöitä tekemään suurimman osan tapahtuman suunnittelusta heille. Opetat englantia opiskelijoille monenlaisista ikäryhmistä. Coworks on freelance-työalusta luovien työnhakijoiden (graafiset suunnittelijat, kuvittajat, web-suunnittelijat jne.). Jos etsit työtä, voit etsiä mistä tahansa työpöydältä etätyöskentelyä. Cringe kun näet kielioppivirheitä? Esimerkiksi McDonald's-ravintolan avaaminen voi maksaa sinulle jopa 2 dollaria. Joten paras työ kotitöistä auttaa sinua ansaitsemaan eniten rahaa vähiten aikaa.

Amazon luettelee tällä hetkellä verkkosivujensa uraosassa yli 400 etätyötä, ja eniten kysyntää on puhelinkeskuksen työpaikoista. Sinun ei tarvitse odottaa jatkaaksesi elämääsi täysimääräisesti. Sieltä löytyy myös hienoja resursseja etätyönhakijoille, mukaan lukien suuri Q&A -taulu, jota kannattava yhteisö suosii säännöllisesti sisältöllä siitä, kuinka unelmatyösi purkaa. Tällä tarttuvalla (ja asianmukaisella) nimellä, kätevällä resurssivälilehdellä, joka luettelee kirjoittajia, joita seurataan, ja sivustoilla, jotka etsivät neuvoja etätyöskentelystä maailmassa, ja luotettavalla luettelolla etätyöpaikoista, tämä virtuaalinen työlautakunta on totta samannimiselle tehtävälleen. Yrittäjät ja yritykset etsivät virtuaalisia avustajia auttamaan heitä päivittäisissä tehtävissä. Kun olet vain sinä, työpöydälläsi, kotitoimistossasi, et voi syyttää ärsyttävää pomoa tai juttelevia työtovereita surkeasta tai tuottamattomasta työpäivästäsi. He palkkaavat Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Niiden, jotka haluavat työskennellä etäkopioeditorina puolella, pitäisi voida todistaa taitonsa.

Coworks

Katso Flexjobs täältä! Saat luvan kirjoittaa sisältöä aiheistasi, joka sopii asiantuntevuuteesi. Jokainen istunto kestää noin 45 minuuttia. 50 laillista tapaa ansaita rahaa kotoa, kun kirjaudut ilmaiseksi Etoroon, he antavat sinulle ilmaisen 100 000 dollarin harjoittelutilin, jolla voit testata taitojasi. Jos olet osa yrityksen tuotteiden ja palvelujen teknistä tukitiimiä, vastuusi voivat hieman vaihdella. Vaikka tästä kotona tehdystä työstä on saatavilla vain vähän tietoa, koska se on suhteellisen uusi, tuhansia sosiaalisen median johtajien luetteloita löytyy CareerBuilderin kaltaisilta sivustoilta. Kirjoittaminen on luultavasti yksi viime aikojen kuuluisimmista kotitöistä. Taidot voivat sisältää sähköpostinhallinnan, kirjanpidon, sosiaalisen median hallinnan, blogien lähettämisen, tapaamisten aikataulujen, transkription, tapahtumien suunnittelun, tiedostojen järjestämisen, matkojen varaamisen sekä sähköpostin ja kalenterin järjestämisen - ja paljon muuta. InboxDollars - Saat 5 dollaria ilmaiseksi vain ilmoittautuaksesi tähän kyselypaneeliin.

URANRAKENTAJA

Toinen tiedonkeruujärjestö, joka palkkaa Yhdysvalloissa ja toisinaan Intiassa. Tarkista heidät paremman liiketoiminnan toimistossa ja tee verkkohaku mahdollisten valitusten tai vähemmän tähtitieteellisten arvostelujen perusteella. Tässä on muutama parhaista englanninkielisten opetustehtävien taulukoista: Rob loi ilmaisen työpajan muuttaaksesi intohimosi säästökaupoissa, pihamyynnissä ja kirpputoreilla käydä kannattavana jälleenmyyntiyrityksenä - vain 14 päivässä.

Myös Glassdoor:

CloudPeeps on erinomainen vaihtoehto, jos sinulla on jo suuri työpaikka ja haluat jatkaa liiketoiminnan laajentamista enemmän freelance-keskittymällä. Edellä mainittujen kenttien lisäksi, kuten asiakaspalvelu ja tietojen syöttäminen, on myös paljon muita kenttiä, joiden avulla voit työskennellä kotoa. GitHub on toinen verkkokehitystoiminnon alusta - web-kehittäjät käyttävät GitHubia arkistona työskentelemistä projekteista, joissa he voivat jakaa koodia, kysymyksiä ja löytöjä muiden ohjelmoijien kanssa. Sinun tulisi silti hakea liittymistä heidän freelancereiden verkostoon. Jos sinusta tuntuu, että tämä on jotain, jonka haluat tehdä, niin tässä on vinkkejä siitä, miten se tapahtuu. Alustalla on webinaareja, mentorointia ja tapahtumia, jotka keskittyvät täydellisen työn löytämiseen. Itse asiassa voit jopa pyytää valmistajaa tai jakelijaa lähettämään tuotteet suoraan Amazonille, joten sinun ei tarvitse koskaan koskettaa esineitä fyysisesti. Vaikka tämä on pitkä luettelo, se ei ole lähellä sitä, että se olisi ainoa vaihtoehto kotona työskentelevälle työlle.

Graafinen ja web-suunnittelija