11 Tapaa, Kuinka äidit Voivat Ansaita Laillista Sivutuloa Kotoa

Opi Skypeen ja Facetimeen. Tein lyhyen videon, joka yritti selittää kuinka se kaikki sopii yhteen. Mitä enemmän aikaa vietät, sitä enemmän voit ladata niitä.

Se ei ollut vaikeaa.

22 000–25 000 dollaria. Kerro perheellesi, ystävillesi ja kaikille verkostoillesi, että olet valmis auttamaan heitä heidän teknisiin ongelmiinsa vain 15 dollarilla tunnissa. Ilmoittautuminen Ebates-ohjelmaan vie noin 30 sekuntia ja antaa sinulle 10 dollarin tervetuliaisbonuksen heti lepakon kohdalta! Puhuin äskettäin naisen kanssa, joka saa 700 dollaria viikossa vain pesemään kotoaan! Ansioluettelosi tulisi tuoda esiin sellaisia ​​taitoja kuin äänisisällön nopea ja tarkka transkriptio, upea kuuntelutaito ja kyky puhua monikielisiä kieliä (tarvittaessa). Voit hoitaa heidän Pinterest-tilinsä ja auttaa heitä markkinoimaan blogiaan Pinterestissä.

 • Kun hyväksyt mysteerikaupan työn, saat mahdollisuuden arvioida kauppojen asiakaspalvelua.
 • Jos sinulla on vanhoja vaatteita, jotka lapsesi ovat kasvaneet, sinun ei tarvitse pitää niitä, kun he vain vievät lisätilaa.
 • Alorica palkkaa tällä hetkellä työntekijöitä työskentelemään kotoaan asiakaspalveluna.
 • Tämän hälinän suurin kohokohta on, että se voidaan tehdä mistä tahansa, ja se on täysin joustava.

Lavasitalot

Lemmikkien hoito on hieno tapa altistaa heidät lemmikkieläimille välttämättä ottamalla jatkuvia lemmikkien omistajien tehtäviä. Jos asut suurkaupungissa, vauvan tarvikkeiden vuokraus matkailijoille on hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Transkriptionistien yleisiä tehtäviä ovat ääni- tai kirjoitetun sisällön transkriptio, raporttien tarkistaminen ja virheiden korjaaminen. Suuret asianajotoimistot luovat usein ”pilkata tuomaristoja” tapausten reaktioiden määrittämiseksi. Jos niin, tämä saattaa olla syytä tutkia (pun tarkoitettu - hei, parannan pahoja isäni vitsejäni!) Toivon, että tästä luettelosta löydät tarkan puolestasi sopivan hälinän, tee kuormitus käteistä ja muutat kokonaan tulevaisuutesi (ja lapsesi)!

Haluatko työskennellä kotoa, mutta et tiedä mistä aloittaa? Onko sinulla vauvavarusteita, joita et enää käytä? Entä jos sinulla on hyvä oletusmääräinen autotallimyynti?

Anna hierontaa. Olen kokeillut useita erilaisia ​​ansaitsevia yrityksiä vuosien varrella: Jos olet lahjakas suunnittelemaan kuvia ja logoja, voit pysyä kotona ja ansaita rahaa lahjasta. Ideoita asioista, joita virtuaaliassistentti tässä suhteessa tekee, voisivat olla:

 • Vain siksi, että halusin olla kotona vauvasi kanssa, ei tarkoittanut, että pystymme taloudellisesti tekemään niin.
 • Joten jos et pelkää tehdä videotutkimuksia tästä palvelusta, sinun olisi mahtavaa ansaita ylimääräinen 50 dollaria kuukaudessa.
 • Voit ansaita rahaa myös onnittelukorttisuunnittelijana myymällä mallisi joillekin näistä kortteja tarjoavista yrityksistä, jotka hyväksyvät ja maksavat lähetykset.

Tule Mystery Shopperiksi

Katso täältä ja ansaitse 10 dollaria, jos kulutat vähintään 25 dollaria. Onko sinulla kokemusta kirjanpidosta, hallinnollisesta työstä tai graafisesta suunnittelusta? Osa tästä artikkelista on omistettu selville, voisitko antaa sinun toimimaan.

 • Rakastan matkailua ja minulle koko matkan raskain osa on suunnitella sitä.
 • Viimeinen vaihe on tuoda tuote markkinoille lukijoillesi ja sähköpostitilaajille.
 • Voit myydä suunnittelutaitosi myös Fiverrin kaltaisilla sivustoilla.
 • Toisin kuin myymällä hiuksiasi rahalla, vanhentuneiden vaatteiden myyminen lapsillesi ei ota sinulta mitään, koska ne ovat vaatteita, joita ei missään tapauksessa käytetä.
 • Jos sinulla on omia lapsia kotona, kotiperusteisen lastenhoitopalvelun aloittaminen voi olla vaihtoehto.
 • Maksu vaihtelee välillä 20–50 dollaria ja korvaus ostetuista tuotteista.
 • Viimeinen suosikki pieni vinkki, jolla voimme tehdä ylimääräistä rahaa melkein vaivattomasti, on käyttää kaikkia mahdollisia rahat takaisin -sovelluksia!

PARAS KEPT SECRET EVER, kuinka voit ansaita rahaa kodista

Aloita sovellus nyt. Maksu riippuu kokemuksestasi ja alueeltasi. Parhaat yli 22 tapaa tehdä online-kyselyjä rahaa varten, täysin ilmaiseksi! No, jos olet kotona äiti, miksi et tarjoa lastenhoitopalveluita? Kuinka ansaita rahaa puhelimellasi - eikö sinulla ole tietokonetta? Aseta oma aikataulu ja ansaitse 11 dollaria aloituspalkkaa.

Jos ihmiset kertovat (tai myyvät) sinulle, että ansaita rahaa on helppoa, sen tulisi olla välitön punainen lippu.

Tartu ilmaiseen verkkotunnukseen ja verkkosivustojen ylläpitoon vain 2 dollarilla. Stylinity on uusi sivusto, joka maksaa sinulle pukeutumistasi selfiesi! PineCone on yksi suosituimmista kyselyyrityksistäni ja he maksavat 3 dollaria tutkimusta kohden. PLUS, kun lukijasi laskeutuu Amazoniin, jos he tekevät muita ostoksia, ei vain linkittämääsi artikkelia, saat hyvityksen myös tästä myynnistä.

Miten Voin Auttaa?

Saat erityisen linkin, johon affiliate tag on rakennettu. Kuinka ostaa varastoja (aloittelijoille), muodosta tapa lukea kirjoja osakemarkkinoilla, sijoitusstrategioita jne. Meillä on valtava luettelo yli 350 ideasta verkkosivustoille. PayPal on maksutapa.

Tarvitset luotettavan auton ja sinun on oltava valmis ajamaan tietty määrä. Tässä on nopea luettelo vielä 20 kotitöistä, jotka voit aloittaa tekemällä vauvasi nukkuessa: Jos tiedät äitejä tai tulevia äidejä, jotka saattavat pitää tästä artikkelista, olisin todella kiitollinen, jos lähetit sen heille sähköpostitse.

Sivutoiminnot Yksinhuoltajaäideille - Ei Vauvaistuttajaa Tarvita

Tunnen useita äitejä, jotka käänsivät pienen talon alueen pienisaloniksi. Ig, sitten on veroja. Kuuntele se täällä ilmaiseksi. Milloin voin työskennellä (aamuisin? )Ja tänään roiskan kaiken. Se, miten ansaitsen rahaa kotona pidettävänä äitinä, eroaa hyvin paljon siitä, miten teet sen, naapurisi tai sisaresi.

Se auttaa sosiaalisen median läsnäolossa ja sähköpostiluettelossa, MUTTA se ei ole kaikki ja loppuu kaikki, jos et. Heti kun olet suorittanut kyselyn, Survey Junkie maksaa sinulle käteisellä PayPalin kautta. Aloita kirjautumalla sisään Amazoniin. Sain äskettäin palkitun Walmart-lahjakortin Swagbucksilta sen jälkeen kun SB-pisteeni saavutti 2500 pistettä. Jos sinulla on pitkä työmatka, tuhlaat paljon aikaa vain töihin pääsemiseen ja rahaa, joka kuluu myös kuljetuksiin. Ystäväni julkaisi juuri kuvan lahjasta, jonka hän osti miehensä heidän yhden vuoden juhlavuoteensa Etsyn - käsin ommeltujen perhemuotokuvien - yhteydessä. Päiväkaupan ohjelmisto, jota saatat tarvita, komissiot eivät ole kaikkia ja päättävät kaikki, mutta alhaiset palkkiot auttavat vähentämään liukastumista etenkin jos olet aktiivinen sijoittaja tai kauppias. Forexin binaarivaihtoehdot, hintaennuste 10 vuodessa ei ole merkityksellinen. Saan lähestyä PALJON tällaista asiaa, mutta sinun on oltava varovainen.

Huoneen vuokraamisesta airbnb: llä on tulossa erittäin suosittu tapa ansaita rahaa kotona.

Mitä Mieltä Olet Näistä Tavoista Ansaita Rahaa äideille?

Katso kotisi ympäri. Rakastan, että minun ei tarvitse vastata kenellekään muulle, ei tarvitse mennä ulos ja löytää asiakkaita, ei tarvitse huolehtia siitä, että en voi työskennellä kolme päivää peräkkäin... kaikki muut äidien työideat ovat vaaleita verrattuna Olen huolestunut. Tiesitkö, että postinumerosi voi ansaita rahaa ilmaiseksi? Periaatteessa he arvioivat sosiaalisen median mainoksia ja hakukoneiden tuloksia osuvuudeltaan. Tiedän useista kamerakatsausblogista, jotka saavat palkkiota 2019 dollaria kuukaudessa sijoittaaksesi pienen ilmoituksen sivupalkinsa yläosaan. Jos etsit kotona olevaa äitityötä, tämä kyselysivusto voi lyödä ylimääräistä rahaa taskuihisi.

Suosituimmat viestit

Tapoja ansaita rahaa kotoa - Kuinka ansaita rahaa kotona olevana äidinä, joka todella toimii

Luota minuun, kun sanon tämän: Kun olet löytänyt oikean ostajan, valitset miten haluat maksaa, lataat ilmaisen postitustarran ja lähetät kirjojasi! Seuraavat kolme vinkkiä ovat keskittyneet melko paljon bloggaamiseen. Mikään, joka kertoo, että voit rikastua yön yli, ei kerro sinulle totuutta. Raha jatkuvasti hukkua!

Leikkaa Nurmikot

Saatat jopa löytää perheystävällisiä aktiviteetteja, joita voit tehdä mysteeriosina ja saada korvauksen niistä! Muunna 5% kävijöistä sähköpostitilauksiksi = 1825 tilaajaa vuodessa. 30 todellista tapaa ansaita rahaa kotoa, varaa hetki puhuaksesi pomollesi kaikista voitoista, jotka olet saanut yritykselle tänä vuonna. Ne voivat olla yksinkertaisia ​​asioita, kuten tehdä online-kyselyä, tai monimutkaisempia, kuten mennä paikallisen ruokakauppaan ja napata valokuva kahvikäytävästä. Uusi kirjani, voit pysyä kotona lasten kanssa: Kuulostaa hyvältä? Tämä tapahtuu koko ajan. Jos esimerkiksi aloit Pinterestin hallintayrityksen, voit olla Pinterestin valmentaja tai jos päätit perustaa äitiblogin, voit tarjota ajatusohjelman bloggaamiseen! Suosikkipalveluni, UserTesting maksaa testaajilleen 10 dollaria jokaisesta suorittamastaan ​​20 minuutin istunnosta!

 • Tietyllä markkinaraolla varustetulla bloggaajalla voi olla valtava vaikutus lukijoihinsa, joten heidän lausuntonsa on arvokasta yrityksille.
 • Joten joka kerta, kun etsin jotain heidän hakukoneestaan, saan palkittuja pisteitä.
 • Sukellutaan muutamaan tapaan ansaita rahaa kotoa äitänä ilman enempää.
 • Muutamia toimialoja, jotka on otettava huomioon etsiessään kotona työskentelevää j-o-b: tä.
 • Voit olla työskentelevä kotikoulun äiti ja kotikoulu!
 • Katso nämä ilmaiset kotikurssien työt - mukaan lukien vaihtoehdot VA-koulutukselle, tietojen syöttämiselle, transkriptioille, blogille ja lataa lisää.

Lisää Ideoita Rahan Ansaitsemiseen Kotona

Kyllä, voit maksaa blogiin! Jopa 900 dollaria kuukaudessa. Kaupankäyntitunnit, bruttokaupan voitto lasketaan seuraavasti. Tämä on helpoin vaihtoehto - jos pystyt saamaan sen tapahtumaan. Jos olet tosissasi aloittamassa rahaa tuottavan blogin perustamista, hanki tämän viikon Genius Bloggerin työkalupakki (vain myynnissä nyt tiistaista, marraskuusta). Sinä olet pomo! Monet lailliset suoramyyntiyritykset jakautuvat alueille, kuten terveys, ravitsemus, elämäntapa, kauneus, korut, ruoka jne. Se ei ole niin helppoa kuin vain blogin perustaminen, mutta jos panostat kovaan työhön, ansaintamahdollisuudet ovat rajattomat.

Ehkä haluat tietää, miten ansaita rahaa kotona olevana äidinä, mutta tuntuu, että ehkä se ei ole sinulle. Olen kuitenkin keskustellut useiden äitien kanssa, jotka tekivät osa- ja kokopäiväisistä tuloista virtuaalisen avustajan. Olen ostanut monia logoja näiltä sivustoilta ja lahjakas kotona työskentelevä vaimoni on käyttänyt graafisen suunnittelun taitojaan voittaakseen useita näistä kilpailuista.

Udemy-, Teachable-, Thinkific- ja Kajabi-kaltaiset käyttöympäristöt ovat suosittuja paikkoja, joissa kurssien luojat tallentavat sisältöä opiskelijoilleen. Esimerkiksi, jos olet juuri saanut housunkannattimet ja aloitat kirjoittamisen tuosta matkasta, löydät sieltä paljon sympaattisia housunkannattimien omistajia, jotka haluavat lukea, mitä sinun on sanottava. 42 laillista tapaa ansaita rahaa kotoa vuonna 2019. Joten miten voit ansaita rahaa blogointiin? Sivustot, kuten freelance-kirjoitustyöt ja ProBlogger Job Board, voivat auttaa sinua keikojen löytämisessä.

Pysy Kotona äitityöt Sinulle

Nauhoitin vaimoni kanssa 35 minuutin äänipodcastin siitä, kuinka me aloimme tarkalleen, että voit kuunnella tätä täällä. Löydät kohteet, jotka ovat myynnissä alhaisella hinnalla, ja myydä sitten paljon korkeammalla hinnalla saadaksesi suuren voiton. Lisää ideoita - tutustu tähän luetteloon kotiyrityksiä ja tämä tyhjentävä luettelo tavoista ansaita rahaa verkossa. Joka kerta kun yksi ystävistäni tai perheestäni ilmoittautui, sain pienen lähetysmaksun ja he saivat ilmoittautumisbonuksen! Aloitin bloggaaminen, jotta voisin jakaa kokemuksiani muiden kanssa ja olla yhteydessä samanhenkisten ihmisten kanssa verkossa. Sen on oltava tietyn ikäinen ja sen on kyettävä majoittamaan tietty määrä matkustajia, vaikka vaatimukset vaihtelevatkin riippuen siitä, mistä yrityksestä ajat ja missä asut.

Onko sinulla upea historia? Tarvitset oikean pätevyyden ja kokemuksen tällaisen keikan laskemiseen, mutta jos sinulla on opetuskokemusta tai vieraita kielitaitoja, voit löytää työtä online-ohjaajana. Voit auttaa muita tekemään päivittäistavaroiden ostoksia ja saada palkan ponnisteluistasi. Maksan noin 120 dollaria, ja sitten verkkosivusto luettelee tiedot logosta, jonka haluan suunnittelijoille ympäri maailmaa. Nämä kotona työskentelevät työpaikat kuulostavat hämmästyttävältä, peruskoulutuksesi jälkeen todellinen työ alkaa. Jos sinut valitaan yhdeksi heidän kyselystään, sinun tarvitsee vain vastata kysymyksiin videolla ja ladata video heidän alustalleen. Mikään näistä 250 dollaria/kk tavaraa.

Kotiäiti ei olisi valinnut sinua, jos olisit halukas olemaan perheen kanssa. Bloggaaminen vie paljon sitoutumista ja kovaa työtä, joten älä ole pakkomielle ilmaisten tavaroiden saamisesta - se on vain bonus. Kirjailijalle maksetaan palkkiota 3–40 dollaria artikkelikokoelmasta, keskimäärin 10 dollaria. Tämä kaikki voi olla vähän pelottavaa, mutta se voidaan tehdä myös melko halvalla. Aloita online-kirjanpitoyritys - Jos osaat numeroita, voit perustaa oman kirjanpitoyrityksen kotoa. Verkkovaihtoehtojen , jos hinta on voimassaolopäivään mennessä koskettanut elinkeinonharjoittajan ilmoittamaa kosketushintaa, kauppias on voittanut kaupan. Eteerisistä öljyistä meikkaamiseen ja legginsiin asti uusia suoramyyntiyrityksiä ilmaantuu koko ajan.