113 Parasta Ideoita Ansaita Ylimääräistä Rahaa Vuonna 2019

Ja suurimman osan ajasta tämä ohjelmisto huomaamatta! Älypuhelimen vaihtaminen uutta mallia varten näyttää olevan tekemistä. Yksi vinkki on selvittää, onko kaupunkissasi tai naapurustossasi tiettyjä autotallimyyntipäivämääriä. Tässä on luettelo käyttämistäni tutkimussivustoista, joilla ei ole ongelmia suositella: Asiantuntijoiden yritykset kuitenkin selittää ansaitsemisen vivahteet - olipa kyse peitetyistä henkilökohtaisista rahoista, liikkeenjohdosta tai koulutuksen tärkeydestä - voisivat täyttää tiedostopalvelimen. Osakekaupan resurssit, robottien ja elektronisten räjähteiden myynnistä verkossa on tullut valtava liiketoiminta, mutta harkitsevat asioita, ennen kuin ryhdyt syömään. Se vie vain muutaman sekunnin!

Jokainen arvostelu kestää noin 20 minuuttia ja antaa sinulle 10 dollaria (6 puntaa). Jos tämä kuulostaa asialta, johon haluaisit miettiä, tutustu näihin ohjeisiin, kuinka blogiisi saadaan yllä ja toimimaan: Oletko omistanut tuolia salonkiin aiemmin? Sinua pyydetään vahvistamaan aika live-videohaastatteluun VIPKID-opetusryhmän jäsenen kanssa. Jos valitset Craigslistin, pidä järkeä itsestäsi ja käytä kaverijärjestelmää. Siksi suosittelen rekisteröintiä useille tutkimussivustoille, jotta olet oikeutettu osallistumaan mahdollisimman moniin tutkimuksiin. Jos olet kiinnostunut tästä linjasta, monet PA-virastot vaativat luotettavia avustajia. Onko sinulla taitoa, joka voi ansaita sinulle rahaa?

Jos sinulla on paljon vauvanvaatteita ja leluja päästäksesi eroon, tutustu National Childbirth Trust -myynnin tai yhteisön verkkosivustoon Netmums.

Yhdistetty vedonlyönti eliminoi riskin (vedot sekä tietyn tuloksen puolesta että sitä vastaan). Getaround antaa sinun lähettää ajoneuvosi sovellukseen ja yhdistää sinut automaattisesti alueesi ihmisiin, jotka tarvitsevat ratsastaa. Siellä on monia, monia verkkosivustoja, jotka maksavat sinulle käteisellä lahjakortteistasi. Se voi todella olla helppoa rahaa (ellet takerdu lapsen kanssa helvetistä!) Se voi kuitenkin kasvaa nopeasti, varsinkin jos löydät tavan laajentaa keräyspyrkimyksiäsi. Ohita raskaat vaatimukset ja ole luova heti myymällä logosuunnittelupalvelusi. Oppaat ovat freelancereita, joilla on kyky kommunikoida hyvin.

Harkitse tanssin opetusta luodaksesi mukavan sivutulon itsellesi. Jotkut kirjoitustyöt maksavat tunnissa ja toiset artikkeleita kohti. Olet ehkä ajatellut kokopäiväisen freelance-työskentelyä. Markkinoille pääsyn esteet ovat yllättävän alhaiset, ja ponnisteluilla voit ansaita vakavaa rahaa vapaa-ajallasi. Mutta koska tiedät tuotevalikoimasi, tunnistit myös vintage Gibson J-200 -laitteen, jota joku myy kappaleelle, ja tiedät kuinka helppoa on löytää premium-ostaja verkosta. Voit saada palkkion siitä, että hän antaa ehdotuksia säilytysvaihtoehdoista, purkamisesta ja jopa auttamisesta jollekin puhdistusprosessin läpi.

FindFocusGroups ja FocusGroup ovat kaksi todella hyvää verkkosivustoa, joista löydät kohderyhmiä lähelläsi.

Lahjoita Plasma

Ihmiset tarvitsevat aina korjauksia, jotka tehdään kotiensa ja yritysten ympärillä, joten tämä on yritys, jolla on erittäin vakaat näkymät. Tietysti voit löytää ihmisiä ohjaamaan vanhanaikaista tapaa lähettämällä ilmoituksia paikalliselle luokiteltuosi osastollesi, mutta Internet on tehnyt erittäin helpoksi luoda kannattava online-tutorointiyritys. Ole hyvä ja lue lisätietoja ilmoituksesta. Joillakin sivustoilla on hyväksyntäprosessi siitä, millaisia ​​kuvia he haluavat.

Ei ole sääntöä, jonka mukaan et voi tehdä luetteloa molemmilla markkinoilla, mutta sinun on vain muistettava päivittää saatavuuskalenteri, jos tietyt päivämäärät varataan yhdelle alustalle eikä toiselle.

Ansaitse Ylimääräistä Rahaa Taiteestasi Ja Malleistasi

Palkka on alhainen, mutta voi kasvaa nopeasti ajan myötä. Jos rakastat tavata uusia ihmisiä, jotka vierailevat alueellasi, tämä voi olla yksi hienoista tavoista ansaita rahaa. Muut voidaan tehdä verkossa. Sitten sinun on haettava ja hyväksyttävä tytäryhtiömarkkinointiverkostossa, kuten CJ Affiliates, ShareASale, FlexOffers tai Amazon Associates. Auta yrityksiä rakentamaan ja houkuttamaan yleisöjä sosiaalisen median alustoilla. Ansaitaksesi hyvää rahaa, älä vuokraa samaa autoa, jolla liikut joka päivä (ja käytä julkista liikennettä). Ansaitse rahaa verkossa, kuinka hienoa olisi saada rahaa takaisin jo ostamiin juttuihin? HealthyWage - En olisi koskaan uskonut sitä, jos joku sanoisi voivan ansaita rahaa pysymällä aktiivisena.

Muuten jäsenet eivät uusitse tilauksiaan, kun aika tulee. Kiitos Penny Hoarderille jokaisesta tämän viestin inspiraatiosta. Saat 1 dollarin ilmoittautumisbonuksen ja heille maksetaan korvaus jopa 50 dollaria tutkimusta kohden. DotCom Secrets eBook Erinomainen ilmainen resurssi, jonka olen ymmärtänyt kuinka rakentaa liikennettä verkkosivustoilleni on 100% ILMAINEN ladattava. Sinne tulet sisään.

Jaa kanssamme alla olevissa kommenteissa tai Facebook-sivullamme. Otat prosenttiosuuden heidän voitostaan, kun esineet myyvät. Todennäköisesti ainakin tusina tai kaksi, eikö niin? Jokaisella menestyvällä yrityksellä on automatisoitu myyntisuppilo. Ja kaikki mitä teit, vietit muutama minuutti sovelluksen määrittämiseen.

  • Voit odottaa ansaitsevan missä tahansa 50–5 puntaa kyselyä.
  • Tämä tulee takaisin myyntisuppiloiden toteuttamiseen verkkokauppaympäristössä.
  • Voit täyttää laukun kaikilla vanhoilla vaatteilla ja tekstiileillä, pudottaa sen M&S-kaupasta ja kerätä 50 pistettä Sparks-kanta-asiakaskortiltasi.
  • Jos etsit miten ansaita ylimääräistä rahaa nopeasti, älä etsi enää.
  • Voit vaihtaa käteisellä, joka maksetaan suoraan PayPal-tilille, tai voit lunastaa pisteesi lahjakortteihin.
  • (Ajattele sitä pomosi näkökulmasta, haluaisitko mieluummin a) maksaa enemmän rahaa samasta palvelusta tai b) maksaa enemmän rahaa lisävastuusta.

50 Tapaa Ansaita Rahaa Kotona äitinä

Melko itsestään selvä. Kuten ilmaista rahaa? Jos tämä kuulostaa asialta, jonka haluat kokeilla, tutustu 67+ ylimääräiseen maksettuun kirjoitusmahdollisuuteen.

Amazon mekaaninen Turk

Vaihtoehtoisesti voit viedä lahjoituksesi - johon on sisällytettävä pala M&S-vaatteita - Oxfamiin ja saada 5 €M&S -kupongin, jota voit käyttää, kun kulutat vähintään 35 €vaatteisiin, kotiin ja kauneustuotteisiin. Monet ansaitsevat työntekijät tarvitsevat avustajia avuksi päivittäisissä tehtävissä. Puhumme: Arvioijat tarvitsevat yleensä kandidaatin tutkinnon millä tahansa alalla. Useimmiten, jos olet vuoden aikana työskentelevä opiskelija, maksat tuloveron yli. Tarkastukset auttavat yrityksiä näkemään, kuinka ne hallitsevat talouttaan, ja ne voivat tunnistaa tapoja tehdä budjettileikkauksia tai siirtää varoja.

Mainosta autotalli-myyntiä sopivissa paikallisissa paikoissa: CSL Plasma sanoo, että avunantajat voivat ansaita jopa 400 dollaria kuukaudessa. Jos et ole perehtynyt käsitteeseen, tytäryhtiömarkkinoijat saavat palkkion ihmisten ohjaamisesta tuotteille tai palveluille. Palkkaneuvottelut ovat taikuutta.

Ansaitse Ylimääräistä Rahaa Autollasi (ajo)

Sitten ehkä online-graafinen suunnittelu on sinun vahvuutesi. Jos kiinnitit huomiota luokassa ja teit erinomaisia ​​muistiinpanoja, voit myydä ne komealla voitolla. Ja Kindle-sovellus on nyt saatavana melkein missä tahansa laitteessa (kannettavat tietokoneet, iPadit, älypuhelimet ja kyllä, Kindles), joten globaalit markkinamme ovat valtavat! Koota kurssi. Jos napsautat tätä linkkiä ja teet ostoksen, ansaitsemme palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle. Lisätietoja aiheesta Kuinka ansaitsen 200 000 dollaria + Verkkosisällön kirjoittaminen. Laitat sitten rahat, jotka olisivat jättäneet nykyiseltä tililtäsi, korkeimman koron säästötilille. Pyydä korotus - Korotuksen pyytäminen voi olla paras tapa ansaita ylimääräistä rahaa nykyisessä työssäsi, koska työ on sama ja et todennäköisesti lisää ylimääräisiä tunteja työviikkoosi.

Vaikka näiden sivustojen palkkapäivä on vaatimaton, osallistuminen usein voi auttaa ansaitsemaan ylimääräistä rahaa lyhyessä ajassa. Ansaita rahaa verkossa. Parhaat verkkosivustot, joissa voit myydä valokuvia verkossa: Älä unohda arvioida erilaisia ​​käytäntöjä, palkkioita ja vaatimuksia, joita sovellukset, yritykset tai työnantajat perivät, joiden kanssa toivot työskentelevän. Ansaitse bonuksia - Alalla ja yrityksessäsi, jossa työskentelet, saatat pystyä ansaitsemaan bonuksia.

Myy Oppitunnisuunnitelmat

Nelivuotinen tutkinto ei kuitenkaan välttämättä opeta erityisiä ammattitaitoja. Ota puhelin, soita paikalliselle paperillesi ja katso missä he tarvitsevat apua. SquadHelp - Yritykset, jotka julkaisevat nimeämis- ja tuotemerkkikilpailuja SquadHelpissä, ja voit voittaa rahaa parhaan nimen tai iskulauseen keksimisestä. Kun sinulla on lapsia, monet vanhemmat joutuvat kiinni ansaan, että heidän on tehtävä töitä, mutta haluavat jäädä kotiin lastensa kanssa. Voit periä kultakin kuukausimaksulta jokaisesta yrityksestä sosiaalisen median hallinnan auttamiseksi, jolloin ansaitset kokopäiväiset tulot tekemällä tämän keikan. Onko sänky säästää? Paikoissa, kuten Zazzle ja CafePress, voit ladata taideteoksesi valitsemillesi tuotteille (kuten matkapuhelinlaukut ja t-paidat). Muuta kissasi videot rahavideoiksi.

Aloittaaksesi freelance-kirjoittajana sinulla on oltava portfolio, jota voi näyttää toimittajille. Jos blogissasi on hyödyllisiä tai haluttuja tietoja, sinun tulee harkita laskutusta vierailijoilta tämän tietyn sisällön katselemiseksi. Bonuksena uuden Ebates-jäsenyydestäsi ansaitset 10 dollaria, kun kulutat vähintään 25 dollaria 90 päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Tutki tutkimussivustoja, kuten MyPoints, Survey Junkie tai Vindale Research, joissa saat palkan vain kyselyjen ottamisesta ja mielipiteesi antamisesta. Määritä sitten tietojesi saatavuus ja taloussäännöt. Ja kun työ on saatu aikaan asiakkaan kampanjan perustamisessa, hänen on omistettava vain muutama tunti viikossa jokaiselle asiakkaalle.

Bartend - Jos sinulla on baarmennuskokemusta, saatat ehkä löytää vaihtoehtotyön baarista, ravintolasta, catering-yrityksestä ja muusta.

Arvioi Tuotteet Ennen Kuin Ne Asettuvat Hyllylle.

Useimmat järjestäjät veloittavat 25–50 dollaria tunnissa. Harkitse kotisi verkkosivustojen testaamista osa-aikaisena ponnisteluina. Jos aiot siirtyä tälle reitille, videoidesi on oltava mahdollisimman ammattimaisia, joten kannattaa harkita sijoittamista video- ja valaistuslaitteisiin sekä editointiohjelmistoihin. Kuinka se muuttaisi elämäsi suuntausta? Vuokraa suosikkivarustesi, kun niitä ei käytetä. Harkitse opintojen kehittämistä työskentelemällä Teachable-, Udemy- ja Skillshare-ympäristöjen kanssa. Palvelusta he laskuttavat sinulta prosentin vuosittaisista säästöistä. Käytä lomapäivääsi tehdä väliaikaisia ​​töitä, kuten vastaanottovirkailija, asiakaspalveluhenkilö tai toimistoavustaja.

Postikaverien avulla voit olla paikallinen jakeluhenkilö. Voit esimerkiksi pyöristää ostokset lähimpään dollariin. Jos olet tosissasi tulla web-suunnittelijaksi, suosittelen ostamaan koko Adobe Creative Cloud Suite -sovelluksen. Itse asiassa se voi olla hieno tapa pitää kustannukset alhaisina, etenkin jos asiakkaasi rakastavat sinua ja tarvitsevat sinua huolehtimaan heistä.

Opiskelijarahojen Verkkosivusto

Jos esimerkiksi aiot isännöidä luokkia saippuanvalmistuksesta, tarjoa luokkia yksittäin tai ryhmässä. Veriplasma on kellertävä neste, joka pitää verisolusi suspensiona. Valitse mikrotehtävät Amazon Mechanical Turkiltä. Ansioluettelo antaa potentiaalisille työnantajille ensimmäisen kuvan kustakin hakijasta. Niiden ajamiseksi sinun on oltava vähintään 21-vuotias, sinulla on oltava muutaman vuoden ajokokemus vyön alla ja omistettava oma kunnollinen 4-ovinen auto (se ei voi olla lyöjä). Sitten, kun tutkimuksia on saatavana, jaat mielipiteesi. Vaikeinta on päättää, mitä vlogata, ja sitten mainostaa kanavaa ja kasvattaa yleisöä.

Voit myös lähettää myyntisi Craigslistissa tai muussa paikallisessa ostossovelluksessa. Liveops on pilvipuhelinkeskusyritys, joka palkkaa osa-aikaiset etäasiakaspalveluagentit puheluiden kotoa kotoa. Lopullinen luettelo ihmisille, jotka haluavat ansaita ylimääräistä rahaa saamatta ”työtä. Riippumatta tilanteestasi, varmista, että olet tekemässä suunnitelmaa vastaamaan erityistarpeitasi - taloudellisesti, henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti. Päiväkauppaa, eri instrumentit ja osakkeet käyttäytyvät eri tavalla - Ammattitaitoiset kauppiaat keskittyvät usein yhteen valuuttapariin, kun käydään kauppaa valuuttakursseilla tai tietyllä osakekurssilla, koska sen jälkeen kun he ovat jonkin aikaa käyneet kauppaa, he tuntevat instrumentin. Mutta se on loistava tapa ansaita rahaa, koska se sopii aikatauluusi. Lisätietoja eri tavoista ansaita rahaa Twitchilla. Jotkut teistä voivat helposti lisätä lisää 1 000 dollarin tuloja kotiin maksettavaan palkkaan kuukausittain.

Velaton ja taloudellisesti taitava? Ansaitse rahaa seisomalla

Vuokrata Studiotilasi, Soittimet

Rakenna portfolio, joka osoittaa taitosi. Rover on yhä suositumpi markkinapaikka, joka yhdistää koiran omistajat lähialueen koiran kuljettajiin. Neliö on suosittu ja suhteellisen kustannustehokas vaihtoehto:

Hoito Muille

Jos olet kiinnostunut uusien tuotteiden testaamisesta ennen niiden markkinoille saattamista - ruoasta uusimpaan tekniikkaan -, voit saada palkan siitä, että annat mielipiteesi niistä. Sen sijaan, että luot omia grafiikkaasi tyhjästä, voit käyttää valmiiksi suunniteltuja elementtejä ja mukauttaa niitä tekemään niistä ainutlaatuisia sinulle. Ison-Britannian hallitus arvioi, että lepotilassa oleviin tileihin on unohdettu noin 330 miljoonaa puntaa. Esimerkiksi Fiverr-myyjät voivat luoda samalle palvelulle erilaisia ​​hinnoittelutasoja, joissa voit veloittaa enemmän palkkioista. Se on melko hyvä voittomarginaali, etkö sanoisi?

Niche Affiliate Amazonin verkkokauppa

Voit myös sisällyttää laskentataulukkoharjoituksia auttaaksesi opiskelijoita. Saat maksun tilillesi kahden päivän kuluttua oleskelun suorittamisesta. Äskettäin esitellyllä YouTube-kumppaniohjelmalla voit nyt hyötyä videoiden tekemisestä ja lähettämisestä. Olemme jo tavallaan mustasukkaisia ​​kateellisia todella. Muutoin olet joutunut kohtaamaan erilaiset lähetyskulut, yrittäessäsi aina selvittää uusia marginaaleja jne.

Nämä eivät ole ainoita tuottavia kotona työskenteleviä uramaita, mutta mielestämme (työskennellyt yli 10 000 kotona toimivan yrittäjän kanssa) nämä ovat 10 luotetinta tapaa menestyä kotoa nykyisillä markkinoilla. Virtuaaliassistenttien on oltava vahvoja hallinnollisia taitoja, he ovat hyvin organisoituneita ja perehtyneet bloggaamiseen/sosiaaliseen mediaan. Yhteensä Swagbucks on maksanut palkkioita yli 300 miljoonaa dollaria. Jos asut suositulla lomakeskuksessa tai omistat historiallisen kiinteistön, B & B voi olla täydellinen puolella hälinästä. Mutta uudet määräykset ja Internet ovat muuttaneet sitä keksimällä joukkorahoitteisia kiinteistöalustoja. Ja tarkista alueeltasi sovellukset, jotka palkitsevat sinua kaupunkiliikenteessä.

Hallitse yritysten sosiaalista mediaa