13 Laillista Tapaa Ansaita Ylimääräistä Rahaa Työskentelemällä Kotona Ja Verkossa

Tekemäsi oikolukujen tyypistä ja asiakkaiden määrästä riippuen voit helposti tehdä yli 2019 dollaria kuukausikorjauksia. Mutta muista, että ensimmäisen freelance-keikan laskeminen voi viedä aikaa. Onko treenaaminen tärkeä osa elämääsi? Kirjoitin artikkelissani yleisistä Craigslist-huijauksista, jotka koskivat vääriä työnantajia, jotka "palkkaavat" uusia työntekijöitä ja lähettävät "vahingossa" heille liian paljon palkkaa. Selvitä sitten, minkä ainutlaatuisen näkökulman voit tuoda näille alueille ja kirjoittaa.

  • Se vie vaivaa, mutta voit käydä monia eri reittejä.
  • Nopea - jos se vie kaksi viikkoa tai vähemmän.
  • Se on melko säälittävää myös sivutoimisena.
  • Voit laittaa autosi työskentelemään ratsastustaloudessa ja ansaita hyviä tuloja.

Ennen kuin Internet yhdisti meidät kaikkina aikoina, enimmäkseen yksinoikeudella työskentelevät kirjailijat ja temperamenttitaiteilijat pystyivät työskentelemään todella kotoa. Sovellukset ansaitaksesi rahaa paypalille, sinun ei enää tarvitse odottaa mahdollisuuksiasi tehdä ostopäätös, ennen kuin olet vakuuttunut palkkiosta. Siirtojen olla oma pomo. Luettelon omistamisessa on se voima, että omistat sen; sinun ei tarvitse luottaa sosiaaliseen mediaan tai jonkun toisen omistamaan alustaan. Millä tahansa ajankohtana on paljon online reseptikilpailuja, joihin voit osallistua.

Jotkut näistä ideoista saattavat jo olla osa jokapäiväistä rutiiniasi.

Leikkaa Kaapeli

Valitettavasti työstä kotona tapahtuvat huijaukset ovat yleistymässä, kun tällaiset työpaikat yleistyvät - mikä voi vaikeuttaa laillisten mahdollisuuksien erottamista väärennöksistä. Glassdoor: n mukaan suurin osa online-tutoreista ansaitsee 10–15 dollaria tunnissa, vaikka jotkut kokeneemmat ja pätevämmät tutorit voivat tehdä jopa 20 dollaria tunnissa. Napsauta tai napauta saadaksesi selville, kuinka Apple Watch säästää ihmishenkiä.

Muutamia houkuttelevia sivukeikkavaihtoehtoja ovat: Humana palkkaa kotona toimivia sairaanhoitajia sairaalahoidossa oleville potilaiden hoitajille, samanaikaiseen tarkasteluun ja tapausten hallintaan. Yritykset palkkaavat markkinointitutkimusyrityksiä järjestämään kohderyhmiä, tutkimuksia ja makutestauspaneeleja saadakseen objektiivisia mielipiteitä tuotteistaan ​​ENNEN kuin ne sitoutuvat käyttämään omaisuuksia niiden kehittämiseen tai muuttamiseen.

Uudessa Apple Watchissa on joitain uskomattomia ominaisuuksia, mutta yksi niistä saattaa vain pelastaa henkesi. Oletko taitava pelaaja suosituissa online-peleissä? On tärkeää olla tietoinen erilaisista sosiaalisen median alustoista, ja tarvitset hyviä organisatorisia ja viestintätaitoja.

  • Saako minulle palkan vai maksetaanko palkkioni palkkion perusteella?
  • Siksi graafisena suunnittelijana näihin sivustoihin haluat keskittyä - etenkin alussa.
  • Jokainen tehtävä maksaa 10–15 dollaria 20 minuutin työstä.
  • Lisää siihen ainutlaatuinen kierre, jotta se todella erottuu.

Oikolukija/Editor

Voit esikatsella tulevia tuotelanseerauksia. FeaturePoints maksaa sinulle niin ja katsella myös YouTube-videoita. Valitsemasi kotona tehtävien tyyppien mukaan voit hallita ansaitsemasi rahaa. Vieraillessasi verkkosivustollasi tallennetaan ruutu sekä äänesi. Kun yhteisö on hyväksytty, jäsenet voivat myydä ja ostaa kaiken lasten vaatteista autoihin murto-osalla vähittäismyyntihinnasta. Jos pidät matkustamisesta ja haluat myydä, tämä voi olla hyvä valinta sinulle.

Virtuaalisena ohjaajana autat oppilaita kouluissa.

Lastenhoito

Jos todella nautit Ikean huonekalujen koottamisesta tai seisomisesta pitkillä riveillä, saatat olla leikattu suorittamaan tehtäviä muille. Pudota meille seteli; haluaisimme kuulla sinusta! Harkitse sisältöprofiilin määrittämistä, jotta uudet asiakkaat löytäisivät sinut. Amazon on valtava yritys, joka tarkoittaa tuhansien työntekijöiden palkkaamista liiketoiminnan toteuttamiseksi. Freelance-verkkosivustojen testauksella voi ansaita paljon yli minimipalkan. Varastosi voi olla mikä tahansa, mitä löydät autotallimyynnistä tai rahtitelineeltä. Instacart tarvitsee täyden palvelun ja myymälöissä tapahtuvaa päivittäistavarakauppaa. Joten kuten voit nähdä, sinulle ei makseta tosiasiallisesti kirjekuoria.

Ryhdy Yritys- Tai Elämävalmentajaksi

Jos rakastat kirjoittamista, freelance-kirjoittaminen ei ole ainoa tapa ansaita rahaa kotona. Napauta tai napsauta tätä saadaksesi lisätietoja palkintojen voittamisesta. Matkatoimistot ilmoittavat ansaitsevansa 35 000–45 000 dollaria vuodessa ja saaneet erinomaisia ​​etuja. Kotoa työskentely kuulostaa erittäin houkuttelevalta. Taitavat asunnonomistajat ovat käyttäneet hyväkseen varatilaaan ja ansaitsevat rahaa tarjoamalla matkustajille ainutlaatuisen kokemuksen lämpimässä, ystävällisessä ympäristössä. Jos sinulla on kandidaatin tutkinto, tietokone ja vakaa Internet-yhteys, voit kirjautua sisään tullaksesi englannin tutoriksi tänään. Kuinka varmentaa strategia forexissa, jos olet tämän artikkelin rekisteröity kirjailija, kannattaa ehkä tarkistaa myös "Sitaatit" -välilehti RePEc Author Service -profiilissasi, koska jotkut viittaukset odottavat vahvistusta. Carvertise maksaa kuukausittain, yleensä 100 dollaria, mutta joskus jopa 200 dollaria.

Toimituksellisten freelancereiden yhdistyksen mukaan oikolukijat voivat odottaa ansaitsevan noin 30–35 dollaria/tunti. Kun aloin lukea muita henkilökohtaista rahoitusta koskevia blogeja, kompastuin artikkeleista, jotka koskevat kotona työskentelyä. Voit ohjata paikallisesti, mutta on myös mahdollista opettaa opiskelijoita ja aikuisia verkossa. Voit piilottaa osan viestistään palkkapalvelun takana ja ladata ihmisiltä mitä haluat, jotta he pääsevät käyttämään piilotettua sisältöä. Vuokraa auto mainostilaan Tämä on tosi todellinen hutler, jolla ei ole häpeää. Lisäksi, vaikka monet näistä työpaikoista tarjoavat sairausvakuutuksia ja muita etuuksia, sotilaalliset puolisot eivät välttämättä tarvitse etuuksia, koska he ovat aviopuolisoidensa kautta avioliitossa. Kaksi suurta tuotteiden testausyritystä:

Voit myös ostaa myytäviä verkkotunnuksia Flippan tai muiden verkkotunnusten markkinapaikoilta ja yrittää myydä niitä merkinnällä. NamingForce SquadHelp -potentiaalipotentiaali: Lähetä heille kulta. Box 6364, Harlan, IA 51593-1864. Mikä on binaariobottirobotti?, se riippuu siitä, onko sinulla oikea strategia. BLS ennustaa 5 prosentin kasvua tällä alalla.

Hakukonearvioijat

Tyypillisesti kuluu jonkin verran aikaisempaa työtä transkriptionistina korkeamman palkan maksavien keikkojen sieppaamiseksi. Sinulle on hyödyllistä merkitä tämä viesti kirjanmerkkeihin ja jatkaa tarkistusta. Tämän blogin lukeminen on erinomainen paikka aloittaa. StubHub on suurin tapahtumalippujen markkinapaikka. Kun sekki pomppii, olet vastuussa kaikesta oikeasta rahastasi, jonka johdot takaisin. Yllä olevat 9 työpaikkaa eivät ole kattava luettelo, mutta ne ovat loistavia ideoita kotiperheen aloittamiseksi. Opettaminen - Voit ohjata koululaisia ​​verkossa, opettaa englantia muille kuin koulunkäynnin keskeisistä maista sijaitseville henkilöille tai omistaa aikansa jakamalla tietosi rahoituksesta, IT: stä tai muista edistyneistä aiheista muille opiskelijoille, jotka tarvitsevat apuasi. Tiedän, että haluat löytää laillisen työn kotitöistä, jotka eivät ole rip-off.

Sähköpostiin vastaaminen ja keskusteluihin vastaaminen on toinen hieno tapa ansaita rahaa verkossa. Kuitenkin, jos haluat työskennellä kotona, sinun tulisi aina tehdä oma tutkimus. Voit hyödyntää monia Bonnier-tuotteita, -palveluita ja -sivustoja toimittamatta mitään tietoja, jotka tunnistavat sinut nimellä, osoitteella tai muilla henkilöllisyyttä tunnistavilla tiedoilla. Kirjailijat, yritykset ja bloggaajat tarvitsevat kaikki ylimääräisen silmän. Syntetisoida monimutkaiset, korkean tason tiedot tietylle yleisölle ymmärtää keskimääräinen palkka: Oletko opettaja? Maksu näistä sivustoista on yleensä 10-20 dollaria/tunti, ja siinä on etuja. Idea ansaita rahaa kotoa on aina yksi puhutuimmista aiheista, kun on kyse ansaita enemmän rahaa.

Työskentelet kotona työskentelevän puhelimen edustajana tälle yritykselle. Tässä voit todella luoda luovuutta. Tämä palkinto voi olla yhtä hyödyllinen kuin raha. Olet kuullut kiinteistöjen joukkorahoituksesta, puhutaanpa älykkäästä sijoittamisesta, voit pienentää tätä riskiä asumalla talossa korjaamalla sitä. Monet yritykset ovat valmiita käyttämään paljon rahaa sosiaaliseen mediaan, ja palkkaavat usein kokeneita sosiaalisen median johtajia saamaan parhaan potkun vastineeksi. Sisustussuunnittelijana voit tehdä missä tahansa alkaen 50–150 dollaria tunnissa. Napsauta osavaltiota (tai provinssiasi tai maasi), niin sinut pääsee sivulle, jolla voit aloittaa mahdollisten maksutta käteisvarojen etsimisen. Jos olet monikielinen, käännöskyselyjen kenttä kasvaa harppauksin.

Verkkoon Liittyviä Usein Kysyttyjä Kysymyksiä

Käännä, oikoluku ja kopioi projektin julkaisut ja asiakirjat. Suhtaudumme tietosuojakäytäntöihimme vakavasti ja tarkistamme säännöllisesti, kuinka noudatamme tätä politiikkaa. Suurimmalla osalla näitä sivustoja voit asettaa oman tunti- tai projektihinnan ennen hakemusta. Ja jotkut ihmiset eivät vain halua häiritä tekevänsä sitä itse.

Asiakkaat ja yleisön jäsenet rakastavat tuntemaan itsensä nähdyiksi ja kuulluiksi, joten varmista, että he tuntevat niin vastaamalla kommentteihin, pyytämällä palautetta ja ottamalla heidät mukaan. Mutta muistutan, että yksi keskeisistä rekrytointikohteista on sotilaspuolisot. Käynnissä on hakemus- ja haastatteluprosessi, ei vain sähköpostitse lähetetty tarjous. Disney palkkaa ajoittain etävieraiden tukiasioita FL, SC, TX, KY, NV, IL ja MS. Se ei varmasti tee rikkaita. Bloggaajat, klubit, organisaatiot ja muut tarvitsevat myös verkkosivustoja.

Etälääketieteellisten koodauslaitteiden tehtävänä on kääntää palveluntarjoajan potilastiedot ja palvelut oikeaan diagnoosien ja toimenpiteiden koodiin, jotta potilas laskuttaa oikeasta summasta. Mahdollisuuksista ei ole pulaa riippumatta siitä, onko tavoitteesi työskennellä kokopäiväisesti, osa-aikaisesti tai hoitaa omaa yritystäsi. Tässä on muutama aloittaminen: Olemme kaikki viettäneet verkossa tarpeeksi aikaa jo nyt, jotta voimme selvittää, milloin ihmiset sanovat uskovansa jotain vai yrittävätkö he pakottaa jotain ei-toivottua meihin. Heillä on lueteltu monia kirjoitusprojekteja, ja voit hakea, jos sinulla on Pro-tili. Tämä vaatii merkittävän investoinnin, mutta se voi tulevaisuudessa maksaa paljon aikaa. BabyQuip, johtava kansallinen vauvojen vuokrausmarkkina lähes 300 markkinoilla Pohjois-Amerikassa, etsii uusia, riippumattomia laatua tarjoavia aloittamaan oman vauvan tarvikkeiden vuokrausyrityksen tänään. Jotkut yritykset palkkaavat etälääketieteellisiä koodereita sopimuksin tai jopa osa- tai kokopäiväisenä työntekijänä.

Lyhyet tehtävät:

Haluatko Lukea Lisää?

Löydä laillista työtä kotona Googlessa siirtymällä sen työllisyys- ja urasivustolle. 20 laillista tapaa ansaita rahaa verkossa, yleensä siellä on kahden tyyppisiä YouTube-kanavia (jotka ovat ainakin onnistuneita):. Monet kuluttajat, jotka ovat pudonneet tämän vuoksi, ovat ilmoittaneet vaikeuksista pysäyttää lataukset ja palauttaa CD-levy. Kerro perheellesi ja ystävillesi, että myyt kakkuja heidän tilaisuuksiinsa.

No, siellä on hyviä uutisia: Nykyään he työskentelevät vielä vähemmän tunteja ja ansaitsevat kuusinumeroisen tulon vuosittain. Verkkosivun ylläpitäjänä optimoit tietyt avainsanat korkeammalle hakukoneiden sijoitukselle. Löydä herkkä tasapaino aikoja, jotka sopivat sekä tulevien opiskelijoiden aikatauluihin että omaan. Kenttä on avoin sekä lähtötason että kokeneille ammattilaisille. Yhteisiä roolia kirjanpidossa ja rahoituksessa ovat kirjanpito, ostovelkojen ja saamisten hallinta, perinnät ja analyysi.

Myy Roskapostisi

Katso ”Kuinka aloittaa osa-aikainen sosiaalisen median liiketoiminta”, 60-sivuinen opas, jonka on kirjoittanut Alexis Grant. Millionaire real estate agent leadership edition, jos viisi tai kuusi edustamatta jätettyä ostajaa soitti sinulle myyntitiedoistasi, voit silti työskennellä heidän kanssaan heidän myyntiedustajanaan ja löytää heille muita myytäviä kiinteistöjä. Minimipalkka on noin 0 dollaria. Tätä tehtävää varten sinulla on oltava hallinto- ja sihteeritaidot. Haluat ehkä tutkia WordPress-laajennusten luomista.

Tämä voi muuttaa tapaa, jolla näemme näitä älykkäitä laitteita. Se on stressaavaa ja on vain niin paljon parempia asioita, jotka voit tehdä tuona aikana. Ja aivan kuten oikoluku, kirjanpito ei vaadi varmennetta. Voit myös tarjota tuntikohtaisia ​​konsulttipalveluita bloggaajien auttamiseksi. Päivitetty ja julkaistu uudelleen 19. heinäkuuta 2019. Kun joku lataa tiedostosi, sinulle maksetaan! Nämä sivustot sijoitetaan yleensä riittävän kauan houkutellakseen epäuskoiset kuluttajat ja katoavat sitten heti, kun he huijaavat ihmiset rahansa.

Tiedon Syöttö

Tämän ammatin BLS-kasvunäkymät ovat ”paljon keskimääräistä nopeammat”, ja kasvun ennustetaan olevan 23 prosenttia 10 vuodessa. UberEats maksaa viikoittain tai päivittäin valitsemastasi vaihtoehdosta riippuen. Ansaitset pisteitä (SB) jokaisesta Swagbucksilla suoritetusta tehtävästä. Jos näin on, sinun tulee harkita tulostamista oikolukijaksi. Toisin kuin vastaavissa yrityksissä, Initial Outfittersillä ei varastossa vaadita, ei minimivaatimuksia, kahden päivän tilausten käsittely, voit aloittaa alle 100 dollaria, ja tarjoamme monia tapoja myydä verkossa ja henkilökohtaisesti.

Voit myös harkita tapaamisviitteitä henkilökohtaisesti. DionData Solutions etsii tietokantaansa kotiyrityksiä. Ilmoittaudu yrityksen kanssa "tavaroita kirjekuoria kotoa" ja maksaa aloitusmaksun. Se avaa ovet myös useille muille luettelossa oleville tuloideoille. Tässä on muutama parhaasta: Kuten yhteisöjohtaminen, et usein tarvitse tutkintoa tai työkokemusta aloittaaksesi freelance-kirjoittajana.

Palkat Maksava Työ Kotitöistä

(CD-levyt ovat hienoja, vanhoja vaatteita ei ole), ja kirjoita sen viivakoodi Decluttrin ”arvostusmoottoriin” tai skannaa esineesi suoraan Decluttr-älypuhelinsovelluksella (iOS ja Android). Mitä kiinnostavampaa mainos on, sitä enemmän se voi myydä. Järjestelmäurheilu dillinghamin vedonlyönti, lisäämme enemmän tuotteisiimme, jotta asiakkaamme saavat enemmän hyötyä niistä. Palkka vaihtelee huomattavasti sen mukaan, missä asut.