13 Työtä Kotoa äideille (työpaikat, Jotka Maksavat Laskut!)

Kuten aiemmin totesin, kotona työskentelyn edut äideille ovat todella rajattomat. Tässä roolissa tarjoat asiakaspalvelun Disney Store -vieraille. Keskipalkka vaihtelee välillä 29 000–58 000 dollaria vuodessa, mutta kaikki riippuu siitä, kuinka paljon kokemusta sinulla on, kuinka monta asiakasta jne. Olet ehkä ostanut joulu- tai käsintehtyjä käsitöitä Etsyltä, mutta oletko harkinnut asioiden myyntiä itse? Ja päivän aikana hienosäädin työtäni.

Nämä naiset tekevät kirjoittamisajansa samalla tavalla kuin minä - kirjoitan melkein kaikki blogini viestit päiväunella tai illalla tai pysyn hieman myöhemmin ylös ja kirjoitan vauvani nukkuessa. Käytä kirjanpitäjää Yksi kotona työskentelyn haitoista minulle ja monille muille on se, että shekkeissäsi ei välttämättä ole veroja otettu niistä pois. Web-suunnittelijat luovat verkkosivuston visuaaliset piirteet, suunnittelemalla navigointielementtejä, luomalla grafiikkaa, valitsemalla fontteja ja värejä ja käyttämällä HTML-koodia. Tule edustajaksi NexRep-kauppapaikalle!

Työnhakijoille

Halusin työskennellä kotoa, koska ukko teki sitä ja kun tulin raskaaksi kaksosilla, tiesin, että työskentelevä äiti ei auta meitä pääsemään pois pienestä paikastamme hyväksi. Rev palkkaa freelance-transkriptioita, kuvatekstejä ja kääntäjiä. Häät ovat fantastinen kenttä päästä. Rakastatko kirjoittaa? Jotta voit tulla kotiopettajaksi, sinun on täytettävä hakemus ja läpäistävä laaja seulontaprosessi. Ihmisten huomiovälit ovat yleensä lyhyempiä puhelimitse. Optimoimalla blolisi esittelemään palvelusi on helpompaa, kun yrität löytää työtä kotona.

American Express

Hanki Palkka Online-tutkimuksesta

Ne, jotka ovat kiinnostuneita kampaamisesta läpi esineiden nähdäkseen, tuottaisiko ne hyvää voittoa. Meidän on ostettava työhön käytettäviä vaatteita (ellet tietenkään pukeudu sinulle toimitettua univormua), ja meidän on käytettävä ensisijaisesti rahaa töihin pääsemiseen kaikkien pienempien mahdollisten kulujen lisäksi - lounaat, satunnaiset työtovereiden syntymäpäivät tai eläkelahjat osallistumiseen jne. Palkittu sijoituskokemus, nyt palkkiovapaa, sogoTrade suojaa asiakastilit 500 000 dollariin saakka. Tarvitset näytteitä aiemmasta työstä ja asianmukaiset laitteistot ja ohjelmistot. Haluatko työskennellä kotoa ja ansaita rahaa?

Web-kehittäjä

BELAY palkkaa töitä kotona virtuaaliassisteina Yhdysvalloissa. Mitä haluat myydä Avaa Etsy-kauppa Luo tuotteesi Varastoi myymäläsi. Tee tutkimuksesi ja esitä hieno suunnitelma valloille, jotka ovat, ja katso mitä tapahtuu. Siellä on myös ilmaisia ​​oikolukukursseja, jotka auttavat sinua tapauksissa, joissa haluat oppia lisää ja parantaa taitojasi.

 • Niistä voi myös tulla keskittyneitä tiettyyn toimintaan.
 • Zapier on täysin etäteknologiayritys, joka palkkaa usein asiakastukiedustajia Yhdysvalloissa ja kansainvälisesti.
 • Haluatko löytää jotain muuta eri toimialalta?
 • Tietysti sinun on vältettävä tahtoa puhdistaa, keittää ja vaeltaa talossa tavoitteettomasti, mutta yleensä viikon kuluttua opit erottamaan työtehtävät kotitehtävistä melko helposti.
 • Jos et ole vielä varma, mikä työ sopisi sinulle, tutustu tähän oppaaseen, jossa on yhdeksän kotona työskentelevän äidin työpaikkaa, jotka todella maksavat.
 • Käytän aukioloaikoja ostaessani lasten syntymäpäivälahjoja ja piilottaen ne koko taloon.

Hyvä, Paha, Ruma

Aloita hakemusprosessi täyttämällä joukko kysymyksiä, jotka on jaoteltu osiin online-portaalissa. Lisätietoja tästä käyttäytymiseen tähtäävästä mainontakäytännöstä tai tämän tyyppisen mainonnan käytöstä poistamisesta saat käymällä osoitteessa http: Monet blogit eivät koskaan tee senttiäkään. Huomaa myös, että olen kovasti yrittänyt vahvistaa kaikkien luettelossa mainittujen lähteiden oikeellisuuden. Se sanoi, että tiedän naisten tekevän KILLING Norwex- ja Tupperware-tuotteista ja eteerisista öljyistä. 50–80 dollaria tai enemmän. Tämä on laillinen tilaisuus jollekin, joka nauttii mielipiteiden jakamisesta tuotteista, palveluista ja suuntauksista nykypäivän markkinoilla. Esimerkiksi Bare Minerals tarjoaa kausiluonteisia ihonhoito-lähettiläitä lomien ympäri.

ProBlogger on suosittu blogi, ja heillä on myös työpöytäkirja sisällöntekijöille. He väittävät tarjoavansa työpaikkoja, joissa on ”ennalta neuvoteltu joustavuus”, joten kaikki, mihin haet, on jo suunniteltu vanhemmille, jotka tarvitsevat joustavia aikatauluja. Olet uusi äiti tai olet juuri saanut uuden vauvan, ja sinun on löydettävä toinen tulolähde perheellesi.

Tarvitset puhelimen ja karkeuden.

He käyttävät joukkohankintakilpailua saadakseen luettelon ideoista, joista voit valita. Rahaajan voittajat, tässä ovat parhaat online-osakekauppasivustot aloittelijoille:. Luomalla todella ansioluettelon hyväksyt Tosin palvelusehtojen evästeet ja tietosuojakäytännöt, ja suostut siihen, että työnantajat ottavat sinuun yhteyttä. Itsenäisinä urakoitsijoina freelancerit työskentelevät yleensä kotitoimistosta, mutta he voivat työskennellä myös kirjastoissa, kahviloissa tai muissa tiloissa. Kavenna lyhyt luettelosi haluamiesi äitien kotitöihin. Verkko-ohjauksen avulla vanhemmat voivat helposti saada apua lapsilleen joustavammalla tavalla kuin perinteinen ohjaus on sallinut.

 • Wonder palkkaa Internet-tutkijoita tutkimaan monenlaisia ​​aiheita selittämään markkinoiden kehitystä, määrittämään kilpailumaisemat, keräämään tilastotietoja ja monia muita tehtäviä.
 • Etsimme tällä hetkellä online-tukea työhömme kotipaneeliohjelmasta.
 • Kun olen asettanut kallisarvoisen poikani vieressä olevaan yövaunuun, makasin siellä pimeässä silmät auki.

Verkkomarkkinointi

Sikäli kuin valitset suojatun yhteystavan tai selaimesi tukee näitä toimintoja, kaikki toimittamasi luottokorttitilisi tiedot lähetetään suojatun salaustekniikan kautta. Chat-agenttityöhön kuuluu asiakaspalvelun kaltaista työtä siinä mielessä, että autat periaatteessa asiakkaita ja vastaat tiedusteluihin. Ei myydä roskaa juhlissa ystävien kanssa. Suosittelemme näitä luomiseen liittyviä blogikursseja joillekin syvällisille koulutusohjelmille, jotka liittyvät blogin perustamiseen ja ansaitsemiseen. Jos haluat oppia ansaitsemaan rahaa tytäryhtiömarkkinoinnin kautta, ystävämme Michellellä on hieno kurssi nimeltään ”Affiliate-markkinoinnin tunne. Tätä silmällä pitäen tajusin, että PITKIN teen vain noin 1000 dollaria kuukaudessa perustellakseni kotona jäämistäni. Ja se kannattaa huomattavasti.

Kotona tehtävien tapaamisten työllistäminen Brighten Communications -sovelluksella

Liittovaltion, osavaltion ja paikallisviranomaiset saivat yli 17 000 valitusta, jotka tekivät ihmiset, jotka tämä ryhmä oli hylännyt. Kun palkasin ensimmäisen virtuaaliassistenttini Jessin, hän muutti elämääni. Voit erikoistua äitiys-, syntymä- ja vastasyntyneiden valokuvaukseen tai perheen, lasten ja vanhojen muotokuviin. Alkaen ystävämme Kayla teki noin 16 dollaria tunnissa, mikä on todella hyvää ottaen huomioon, että hänellä ei enää ollut kuluja matkustamiseen, vaatteisiin ja muihin.

Tätä silmällä pitäen monet bloggaajat ja muut yritysomistajat kääntyvät sosiaaliseen mediaan keskittyneiden virtuaalisten avustajien puoleen auttaakseen heitä työmääränsä suhteen. Maksut suoritetaan suorana talletuksena tai PayPalilla, kun tilisi saavuttaa 1 dollarin. Kun teet ostoksia, siellä on yrityksiä, jotka voivat tarjota sinulle rahaa takaisin ostossasi - kyllä, ne, jotka teit muutenkin! Teknisen tuen tarjoajat kattavat laajan valikoiman tekniikkaan liittyviä asiakaspalvelukysymyksiä asiakkaille. Se on loistava kotona työskentelemisen mahdollisuus jollekin, joka osaa englantia oikein ja jolla on poikkeuksellinen yksityiskohta. Koska olen itsenäinen ammatinharjoittaja, minulla on täysi joustavuus kokeilla uusia asioita liiketoiminnassani, kuten rakentaa radio-esitystä ja luettelonmuutoskampanjoita. Toinen idea olisi perustaa blogi ja seurata ja valokuvata luomiasi reseptejä. Hän myy niitä Facebookissa ja näen kohteita usein loppuunmyytyinä.

Kuinka Paljon äidit Voivat Jäädä Kotona?

Se on helppo ja kätevä tapa ansaita ylimääräisiä tuloja, koska kaiken asettamisen jälkeen sinun ei tarvitse noudattaa määräaikoja, vastata puhelimiin, vastata sähköposteihin tai muuta sellaista. Tässä on joitain asiaankuuluvia tietoja autismi puhuu: Jos sinulla on aikaa käsissäsi, ne voivat olla helppo tapa ansaita ylimääräistä rahaa täällä ja siellä. Tässä kotioppaassa vastaat yrityksen käyttäjien sähköposteihin ja sosiaalisen median viesteihin. Blogit sopivat laskuun. Tämä on kokopäiväinen yleiskopioinnin sijainti maanantaista perjantaihin. Tärkeä avain on löytää asiakkaita leipomaan. Joku löysi juuri Sharpies ja kissa on tulessa.

Lisää työjuttuja Clark.com-sivustossa

Jos olet kirjailija ja osaat yhtä tai useampaa kieltä, voit toimia kääntäjänä. Ansaitset rahaa Youtube-kanavalla mainosteista, jotka ilmestyvät tai yhdistävät tuotteita, joita mainostat. Yhden lapsen hoitoviikon keskimääräiset kustannukset ovat lähes 200 dollaria.

Masennus vaikuttaa koko lapsiin, mukaan lukien hänen käyttäytyminen, sosiaaliset vuorovaikutukset, ajatukset, fyysinen terveys ja henkinen hyvinvointi. Kuten useimmat henkilökohtaiset blogit, minunkin on rakennettu WordPressiin. Sen on oltava tietyn ikäinen ja sen on kyettävä majoittamaan tietty määrä matkustajia, vaikka vaatimukset vaihtelevatkin riippuen siitä, mistä yrityksestä ajat ja missä asut. Löydät transkriptio-/transkriptiotyöntekijät täältä: Voit seurata minua täällä.

Tiedon Syöttö

Se, että et tiedä mitään yrityksestäsi tai työstäsi, jota haastattelet, on selvästi ilmeisempi kuin luulit. Ennen kuin jaamme arkaluonteisia henkilötietojasi aiemmin lueteltujen olosuhteiden ulkopuolella, pyydämme sinulta ensin lupaa. Päiväkauppaa webullilla, kun otetaan huomioon, että arvopapereiden päivittäiseen kauppaan spot-markkinoilla liittyy riski, se on avoin vain sijoittajille, joilla on tietyntasoinen kaupankäynnin kokemus. Muutamia toimialoja, jotka on otettava huomioon etsiessään kotona työskentelevää j-o-b: tä. Yksi suosituimmista työtehtävistä kotona työskenteleville äideille, tietojen syöttöasemat voivat olla erittäin joustavia rooleja, joiden avulla voit hallita päivittäistä rutiiniasi lasten kanssa työskentelemällä heidän nukkuessaan tai koulussa. Lisäksi henkilötietosi siirretään muihin Bonnier-toimistoihin, kun se on tarpeen sopimusvelvoitteidemme täyttämiseksi tai tekemiseksi sinulle tai sinun eduksesi. Ne tarjoavat joustavia aikatauluja, ja voit työskennellä niin monta tuntia kuin haluat. Keitä raa'at materiaalit upeaksi tuotteeksi Adobe Premieren avulla.

 • He tarjoavat maksettua koulutusta ja teknisiä välineitä.
 • Voit neuvoa asiakkaitasi toteutettavia toimenpiteitä ja tarjota rohkaisua matkan varrella.
 • Riippuen siitä, kuinka monta asiakasta sinulla on, voisit tehdä missä tahansa 1 000–10 000 dollaria kuukaudessa tai enemmän.
 • Mediaanituntipalkka on 16 dollaria PayScalen mukaan.
 • Keskuksen avaamiseksi on noudatettava valtion lisenssilakeja.
 • Tehtäviin voi kuulua käytännöllisesti katsoen mitä tahansa hallintotehtäviä, joista voit ajatella - mukaan lukien sähköpostien käsittely, kirjanpito, myynnin loppuun saattaminen, asiakaspalvelu, verkkosivustojen muokkaaminen ja paljon muuta.

Lisätyöt Kotitulolähteistä

Mikä parasta, tämä on toinen työ, jonka avulla voit työskennellä joko osa- tai kokopäiväisesti. Yleisimmät kuuluvat yhteen näistä kahdesta: Tässä on toinen tapaustutkimus. Älä ymmärrä minua; Rakastan todella auttamaan lapsia ja autismin lapsia, mihin olen investoinut (jopa tänään). Work at Home Online Survey Specialist Jobs Lionbridgen kanssa Lionbridge palkkaa kotona työskenteleviä online-kyselyasiantuntijoita Yhdysvalloissa. Palkkaan muita äitejä! Tietyt ominaisuudet maksavat enemmän ja palkkiot kasaantuvat edelleen. Syyt työskennellä kotona äitinä?

Tämä voi sisältää esimerkiksi nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, sukupuolen ja syntymäajan. On paljon sivustoja, jotka väittävät maksavan sinulle kyselyjen ottamisesta, mutta monet tarjoavat erittäin matalaa palkkaa tai ovat vain selviä huijauksia. Kuusi parasta kannettavaa tietokonetta päiväkauppaa ja osakekauppaa varten, 2 GHz: n Intel Core i7 -suoritin, joka tehostaa suorituskykyään. Kuten äidit tietävät, elämän velvollisuuksien päivittäinen tekeminen tekee heistä usein erittäin ammattitaitoisia monitehtävissä.

Siellä on paljon opittavaa. Ja muut vain antavat sinulle rahaa. Sinun ei todellakaan tarvitse korkeakoulututkintoa tai CPA-sertifikaattia. (Pidä tämä mielessä, kun etsit työtä kotona työskentelevistä mahdollisuuksista.) Alla on joitain asioita, jotka voit aloittaa brändäysprosessin aloittamiseksi. Mikä on suosikkikauppasi kotona äitisi tässä luettelossa? Lue paljastumme nähdäksesi miten ansaitsemme rahaa. Luo myös profiili FlexJobs-sovellukseen.

Koti Kotityöstä Ei Voi Olla Tylsää!

Vierailet verkkosivustolla tai sovelluksessa ja suoritat sarjan tehtäviä puhutessasi äänekkäästi tekemästäsi ja ajatuksiasi siitä. Bloggaajilla, yritysomistajilla, vakuutusasiamiehillä, lakimiehillä, kirjailijoilla, lääkäreillä ja kirkoilla saattaa olla tarpeen myös äänitiedostojen tekstitys. NextWave Advocacy -sopimukset poliittisesti tietoisten uutiskirjeiden kanssa tekevät lähtevät puhelut kansalaisten kouluttamiseksi ja auttaa heitä osallistumaan yhteydenpitoon valittuihin virkamiehiin. Mikä on hienoa, että olet freelance-graafinen suunnittelija, on se, että voit valita joko hyväksyä työn tai projektin, se on vain sinun vastuullasi ja kuinka paljon olet valmis ottamaan. Sally kärsii masennuksesta. Ilmoittautuminen täällä - se on ilmainen ja auttaa sinua laskemaan etätyön nopeammin! Tämä on enemmän kuin ohjelmointi, koska suunnittelet sovelluksia.

#8) Parittomat työpaikat

Sitten hän vie sen kotiin, pese sen ja myy jälleen paikallisessa lähetyksessä. Saatat tarvita työtä, joka ei vaadi puhelimessa olemista, tai joustavaa työtä, jotta voit työskennellä, kun lapset nukkuvat tai koulussa. Verkkosivun testaajana sinun on tarkistettava verkkosivusto ja annettava palautetta yleensä videopuhelun muodossa. Suosittelen tämän hienon kurssin aloittamista päivähoitoyrityksen perustamisesta.

Asiakaspalvelukumppanit työskentelevät yleensä 30-50 tuntia viikossa ja ratkaisevat asiakkaiden huolenaiheita, kuten palautukset, korvaukset, hyvitykset, tilaukset ja muut tiedustelut. Mediaanituntipalkka on 23 dollaria PayScalen mukaan. Jos sähköposti on yleistä verkkotunnusta ja verkkosivusto näyttää vääriä, luota suolistoosi. Sinusta voi tulla niin kutsuttu VA (virtuaaliassistentti) ja työskennellä heti oman kodin mukavuuksin. Prudential palkkaa kotona työskentelevät finanssipalveluyritykset, asiakasratkaisujen edustajat ja asiakassuhteiden asiantuntijat. He maksavat 15 dollaria äänitunnilta aloittaakseen ja toimimaan mikrotaskijoukkoon perustuvassa asennuksessa.