15 Parasta Myyntikuvaa Verkossa 2019

Tähän päivään mennessä Alamy on maksanut valokuvaajille 180 miljoonaa dollaria. Yli 70 000 valokuvaajaa myy kuvia Can Can Photo -palvelussa. Vieraile heidän verkkosivustollaan saadaksesi lisätietoja säännöistä ja määräyksistä. He jakavat meemit nopeasti, kiinnostavat innokkaasti blogiviestejä upealla grafiikalla ja kuohuttavat Instagram-arvoisia kuvia. Parasta on, että pidät tekijänoikeudet ja voit myydä kuvia muissa paikoissa. EyeEm on valokuvien jakamissivusto, mutta jos haluat ansaita enemmän kuin ”tykkää”, voit myös tuunata kuviasi markkinoilla. Verkkosivusto myy hyvistä syistä näitä erittäin yksinkertaisia ​​valokuvia. Sivutulona sen ei pitäisi muuttua työntekoksi.

Mutta kun ostaja tulee meille ja haluaa lisensoida valokuvan yksinomaan suurille dollareille, meidän on voitava tavoittaa sinut, joten älä unohda yllä olevaa numeroa 2. Ruoka - Erilaisia ​​herkullisia ruokia voi tyhjentää jopa pesemättä. Hyöty tässä on, että suurin osa heistä ei ole yksinoikeuksia. Tämän pitäisi antaa sinulle käsitys siitä, mikä toimii ja mikä ei. Sen vuoksi niitä voidaan myydä vain toimituksellisina. Arkistovalokuvaussivustot ovat mahtavia kahdella tavalla.

Fotolia oli yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka tarjosi tavan ansaita rahaa myymällä valokuvia verkossa, ja Adobe on hiljattain hankkinut sen. Tällä sivustolla on tarjolla yli 110 miljoonaa tiedostoa, ja päivittäin niitä lisätään lähes 100 000. Se hallitsee koko prosessiasi sinulle lisäämisen jälkeen sivustolle. Tein pienen tutkimuksen nähdäkseni, mitä voisin keksiä ja jos löysin tosiasiallisesti ketään, joka ansaitsi kokopäiväisiä tuloja myymällä valokuvia verkossa näiden palvelujen kanssa. Älä odota ansaitsevan niin paljon täällä, mutta se on hyvä paikka, jos olet vasta aloittamassa. Jos aiot viettää kuukausia tai vuosia odottaaksesi, alkavatko myydäksesi valokuvat tuottaa tuloja, voit tutkia myös muita tapoja ansaita rahaa. Siellä meillä se on. Otitko ainutlaatuisia kuvia heimoista ulkomailla?

Voitko uskoa että? Kaiken tyyppiset ihmiset - lapset, aikuiset, eri kulttuurit. Kaikki toimistot myyvät kuvia kaupalliseen käyttöön. Heillä on kuitenkin hyvät tilastotiedot kuvien menestyksen seuraamiseksi. Yleensä maisemat, muotokuvat ja yrityskuvat (kannettavat tietokoneet, työkaverit jne.) Voit maksaa PayPalin kautta. Vakaa kamera kuvauksen aikana on välttämättömyys, ja me kaikki tiedämme, että vain jalusta voi auttaa meitä tässä.

He tarkistavat valokuvien resoluution ja näyttävät vain tuotteita, jotka tulostavat hyvin. Muista myös, että miPic ei tarkoita vain valokuvien myymistä. he myyvät kuvasi, jotka on painettu tuotteisiin. Kuinka monta työpaikkaa voi antaa sinulle saman mahdollisuuden?

  • Rekisteröinti on ilmaista Liity nyt.
  • Fotomoto huolehtii kaikista vaivoista myydä valokuvia verkossa. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on kuitenkin tilata heidän kuukausisuunnitelmansa.
  • Voit lähteä "piilotettuihin jalokivet" valokuvakiertueelle opettamalla heille arvokkaita valokuvausvinkkejä ja -vinkkejä.

Mikä On Paras Paikka Myydä Valokuvia Verkossa?

TAI istockphoto maksaa kolme kertaa enemmän rahaa heidän poikkeuksellisiin valokuviinsa. Sen avulla kuka tahansa voi ladata kuviaan ja myydä ne innokkaille ostoksille ostajille ostamalla kuvia erittäin alennuksella. Se riippuu monista asioista. Sanotaan myös, että se "haluaa kaiken, mitä sinulla on", koska se yrittää pitää luettelon erittäin laajana asiakkaille - mutta väittää suosivansa DSLR-kamerakuvia tai vastaavaa. Joka kerta kun kuva ladataan, saat 25 senttiä. Käytä Google Adsensen näyttömainoksia. Toimituksellinen käyttö tarkoittaa, että kuvaa voidaan käyttää artikkelin, opetustekstin tai kritiikin tukemiseen tai havainnollistamiseen.

Muista, että kun löydät erikoisraon, sinun on silti tehtävä teknisesti hyviä kuvia. Lähetä navigointi, tämä antaa näytteen prosessin toiminnasta, mitä voit odottaa, sekä järjestelyjen tarjoamista eduista. Sovelluksessa on myös hienoja ominaisuuksia, jotka antavat sinulle hyödyllisiä vinkkejä, kuten millaisia ​​kuvia asiakkaat etsivät. Nämä toimistot tarjoavat korkeatasoisia oikeuksien hallitsemia lisensointeja sekä halvempaa rojaltittomia lisensointi- ja tilauspaketteja.

  • Sinulla voisi olla verkkosivusto valmiina ja käynnissä täydellisen automatisoidun verkkokaupan avulla, jolla myydään osakekuvia tai tulosteita muutamassa minuutissa, jos käytät Visual Society -palvelua.
  • Päätät mitä ampua, kenelle myydä ja kuinka paljon. Se voi olla mukava pieni passiivisten tulojen antaja, kuten myytäessä osakekirjastojen kautta.
  • Yritykset ja yksityishenkilöt voivat lähettää valokuvatarpeensa, ja voit ottaa kuvia, jotka täyttävät heidän vaatimukset.
  • Saat verkkoon enemmän, opit joltakin, jolla on vuosien kokemus, ja saat ihmisille mahdollisuuden nähdä työsi.
  • Joten periaatteessa voit ansaita monella tapaa tällä hienolla verkkosivustolla taidotsi mukaan.
  • Kun teet myynnin, tilauksen (mukaan lukien painatus) voi suorittaa yrityksen oma painopalvelu.
  • Kuinka myydä valokuvia verkossa?

Liity Yhteisöömme

EyeEm jakaa jokaisen myynnin kanssasi 50/50, ja valokuvia myydään noin 15–190 puntaa. Voit ladata sovelluksen millä tahansa älypuhelimella, ja voit ottaa kuvan ja ladata sen suoraan Shutterstockiin. Täällä voit kirjoittaa haasteen ja ladata korkeintaan neljä kuvaa teemasta. Katso korkein ladatut kuvat eri osakepaikoilta. Säännöt, voit tehdä vaalit liittämällä lausunnon joko tuloveroilmoitukseen, jos jätetään ilman jatkamista, tai pyynnölle pidentää määräaikaa palautuksen toimittamiselle. Mikä vie minut seuraavaan kohtaan:

Katsotaanpa nyt joitain virastoja.

Onko Uskomattoman Myyvän Koneen Arvoinen 4997 Dollaria?

Valokuvien myynti verkossa on entistä helpompaa. Joten jos mielestäsi sinulla on hyvä silmä, kokeile yhtä (tai useampaa) näistä ehdotuksista ja katso kuinka paljon voit maksaa kuvista. IStockwillin suositut foorumit ja resurssit auttavat sinua löytämään jalat ja ymmärtämään valokuvakaupan maailmaa. Jonkin ajan kuluttua päätät lähteä työstäsi ja tulla digitaaliseksi nomadiksi.

Adobe Stock

Kuvia esineistä. Sinun on kirjauduttava sisään tilin avaamiseen ja täytettävä lomake. EyeEm on ilmainen tuotemerkki ja tekijä sovellus ostaa ja myydä valokuvausta ja korkealaatuista sisältöä. Heillä on kaavio, joka näyttää erilaisia ​​maksuja koskevia tietoja.

Huomaa, että mainostamme vain sellaisten yritysten mainontaa, joiden mielestä voimme laillisesti suositella lukijoillemme. 123RF - jos haluat ladata paljon kuvia, tämä voi olla hyvä valinta sinulle. Brändi, joka etsii täydellistä kuvaa, kääntyisi Foapin luo ja lähettäisi heille heidän lyhyt kuvaus, joka yksityiskohdat kuvaa sävyä, estetiikkaa ja kohderyhmää. Siinä on kiinteä ostoskori, joka on rakennettu yksinomaan valokuvausta varten. Osakekirjastot ostavat ja myyvät digitaalisia valokuvia käytettäväksi verkkosivustoilla, kirjoissa, tuotteissa ja jopa mainoksissa. Valokuvaaja saa leikkauksen myynnistä joka kerta. Yritysten ja kuvien ostajien on etsittävä pitkään ja vaikea löytää tarvitsemansa sisältö.

Asiakastyytyväisyys

IStockphoto myy myös kuvia, vektoreita ja videoita sekä valokuvia. 00 per lataus. Täytyy hakea harkintaa. Ei ole epäilystäkään siitä, että tuotannon jälkeinen muokkaaminen on erittäin aikaa vievä tehtävä, ja sinun on yllättynyt siitä, kuinka monta valokuvaajaa etsii apua muokkaamiseen. Selaa sitten joitain valokuvaussivustoja aloittelijoille. Maksut suoritetaan kuukauden ensimmäisenä työpäivänä; kun tilisi saldo on saavuttanut 50 dollaria. No, ole innoissani, koska minulla on täydellinen tilaisuus, jolla voin auttaa sinua myymään valokuvia verkossa. Voit selata Amazonin fantastista kolmijalkavaihtoehtoa.

Licensing

He myös hoitavat kuukausittain edustustoja, joissa voit lähettää valokuvia aiheesta, jolla on mahdollisuus voittaa ylimääräisiä rahaa ja etuja. Lyhyt vastaus tähän on, että mitä tahansa voi myydä, mutta jos haluat myydä paremmin, sinun on tehtävä parempia kuvia kuin toiset. Koska nykypäivän valokuvausmarkkinat ovat niin ylikuormitetut, vähemmän katetun markkinaraon löytäminen auttaa sinua saamaan enemmän myyntiä. Valokuvien myynnissä on paljon vapautta. Betteridgen peruskorko on nyt 33 senttiä, mutta jotkut maksavat 2 tai 9 dollaria, ja tällä viikolla hän myi yhden 80 dollarilla. Vaikka voit luetella palvelut freelance-hakemistoissa, kuten Fiverr ja Upwork, tai hakea Shopify-asiantuntijaksi, valokuvauksen myyminen kunnollisen palkkapalveluna sisältää yleensä verkottumisen paikallisesti, koska sinun on voitava matkustaa tapaamaan asiakkaita henkilökohtaisesti. He lähettävät tilauksesi mihin tahansa määränpäähän maailmassa.

Se on palvelu, joka käsittelee tilauksia, tulostaa ja lähettää valokuvat sinulle. Kunkin kuukauden 1. ja 15. päivänä Snapped4U siirtää tilinomistajan Snapped4U-tilin saldon tilinomistajan PayPal-tilille. Sillä on yli 300 000 luovaa avustajaa. Miksi ensimmäinen ja viimeinen puoli tuntia ovat tärkeimmät kaupankäyntiajat, futuurimarkkinoilla on mahdollista saada erittäin hyvä kokopäiväinen tulo vain muutamassa tunnissa. Hakijan on oltava vähintään 18-vuotias hakeakseen.

Muokkaa omia valokuvia

Valokuvien Myyminen Verkossa - Johtopäätös.

He tekevät kaiken markkinoinnin sinulle ja tuhannet ihmiset etsivät kuvia näiltä sivustoilta päivittäin. Yksi haittapuoli valokuvien myyntiin valokuvaus sivustoille on, että siellä on niin paljon valokuvia. Asiakkaasi voivat tilata valokuvia tulostettuna tai kankaalle, postikortteihin ja muihin. Forex-koulutus, esitettynä suoraviivaisessa ja yksinkertaisessa muodossa, Six Figure Capital tarjoaa 14 päivän kaatumiskurssin tullessaan valuuttamarkkinoille yhdessä useiden kaupankäyntistrategioiden ja indikaattoreita koskevien oppituntien kanssa. Jos osaat luoda lyhyitä videoita, voit ansaita paljon Shutterstockilla. Ne, jotka tekevät, ovat erittäin harvinaisia ​​roduja. Tässä on luettelo valokuvien myynnin tärkeimmistä eduista ja haitoista Internetissä: Vaikka luonnollinen valo on kaunista käyttää valokuvauksessa, et voi aina ampua täydellisissä valaistusolosuhteissa. Rakastan heidän 30 päivän onnellisuuttaan.

Foap

Joten se riippuu sinusta, kuinka haluat saada maksun. IStock tarjoaa vain 15 prosentin rojaltitasoa, mikä on huonoin kaikista markkinoiden varastosivustoista. Suurin haaste, kun myyt valokuvia (joko digitaalisia lisenssejä tai tulosteita) omalta sivustoltasi pikemminkin kuin varastokirjaston kautta, on saada ihmiset ensisijaisesti löytämään sivustosi. Hakutulosten ensimmäisellä sivulla näkyvät sivustot saavat suurimman osan liikenteestä. Päiväkauppa yhdysvaltain markkinoilla, joilla on alle 25 000 tiliä? Sääntö toteutettiin vuonna 2019. Tämä oli vain toinen monista menestyneemmistä Prime Q & As -tapahtumista, joten jos kysymykseesi ei saanut vastausta, sinulla on paljon enemmän mahdollisuuksia tulevina kuukausina. Snapped4U pidättää myyntikomission valokuvista, jotka myyvät: Toivon, että olen auttanut sinua pääsemään edes yhden askeleen lähemmäksi ymmärtääksesi sitä paremmin. Jotkut sivustot antavat sinulle korkeammat palkkiot kuin toiset, joten pidä tämä mielessä.

Sivuston mukaan voit ansaita jopa 120 dollaria per kuva lataus ja 30% rojalti jokaisesta ostetusta leikkeestä. Kiitos, että luit artikkelini, rakasta ja pidä leikkausta, jos pidät tästä artikkelista. Muina aikoina he vain eivät pitäneet siitä. Pörssikauppa offshore-välitystilillä, se ei oikeastaan ​​eroa kuin autovakuutuksen ostaminen. He veloittavat vain 12%, saldo maksetaan sinulle automaattisesti tilisi kertyessä 100 dollariksi. Useimmat eivät ymmärrä, että tämä harrastus voi tehdä sinulle helppoa rahaa. 5% myyntihinnasta.

Tämä tarkoittaa, että jos sinulla on 100 kuvaa myytävänä, voit ansaita noin 25–45 dollaria kuukaudessa. Kun sallit valokuvasi lataamisen tilaajille, sinulle maksetaan 30 senttiä latauksesta. Valokuvaajat eivät voi vain luoda upeita portfolio-verkkosivustoja, julkaista blogia ja luoda verkkokaupan, vaan he voivat myös myydä kuviaan tulosteina tai digitaalisena latauksena. Sinun tarvitsee vain kopioida ja liittää Fotomoton koodi verkkosivustollesi, ja voit heti alkaa myydä valokuvaustasi verkossa.

Luo Tili

Tarjoamalla valokuvia määritettyihin luokkiin, ansaitset enemmän rahaa. Tämän hyvin tekeminen nostaa kuvat kuitenkin korkeammalle hakutuloksissa ja sinulla on paremmat mahdollisuudet myydä valokuvia. Käytän henkilökohtaisesti Android-puhelinta, joten menen Google Play Kauppaan hankkimaan sovelluksen kummaltakin yritykseltä, jonka kanssa työskentelin. Raja-arvoinen bitcoin & cryptocurrency mining rigs. Laitoksen asettamisen kustannusten tulisi olla verrannollisia odotettuihin voittoihin. Esimerkiksi alla on neljä kerrosta:

Opiskelijarahojen Verkkosivusto

Ehkä tämä kirjoittaja voi ottaa hyviä kuvia, mutta hän ei osaa kirjoittaa kirjaa. Kaikki kurssit, aloittelijoilla, jotka ovat aloittaneet osakekaupan perusteiden oppimisen, pitäisi olla pääsy useisiin laadukkaan koulutuksen lähteisiin. Jos sinulla on kykyä ja olet halukas panostamaan, nämä vinkit voivat auttaa sinua ottamaan valokuvausharrastukseni ja muuttamaan sen täysimittaiseksi säännölliseksi tuloksi. Voit myydä valokuvia eri lisensseillä. Varastokuvien tulisi olla melko yleisiä. Omituinen, söpö tai outo on aina muodissa. FastStone Image Viewer voi avata RAW-tiedostoja suoraan digitaalikamerastasi ja tallentaa ne JPG-, TIFF- tai PNG-tiedostoina. Tavallisessa RF-lisenssissä on kuitenkin joitain rajoituksia. Tämä johtuu siitä, että koska verkkosivusto on sinun, sinulla on täysi hallinta.

Eläimet Eläimet

Hyödynnät molempia maailmoja kuvista, joita muokkaat vain kerran. Automatisoidut binaariarvostelut: talletus-, demo- ja binaariasetusten kaupankäyntitiedot, sinulle asetetaan ponnahdusikkuna ja vähän, joten jos et ole ajanjaksolla, forex-välittäjän talousraportti on kiinteä tarjottavana ja vaihdettavana. Varmista, että tämä on sinun sisältösi ja että sinulla on lupa myydä tämä valokuva, tai sinulla voi olla juridisia ongelmia. Monilla virastoilla on oppaita, jotka auttavat sinua, ja voit tehdä omia tutkimuksiasi tarkistamalla heidän osakekokoelmansa. Valokuvien myyminen verkossa voi korvata verkkosivustosi asennuskustannukset ja jopa muuttua ajan myötä tuottavaksi sivutoiminnaksi.