16 Eniten Maksaa Käteismaksun Suorittavat Verkkotutkimukset (2019)

Sitten he alkavat seurata sinua kyselyissä, joita jakavat yritykset, jotka ovat kiinnostuneita ikäryhmästäsi ja väestörakenteestasi. Haluatko saada ilmaisia ​​näytteitä ja ansaita palkkioita? Voit päättää, haluatko tehdä kyselyn vai ei.

Jotain mielessä. Liity yli 5 miljoonan jäsenen yhteisöön yli 70 maassa, jotka jakavat mielipiteensä tuotteista ja palveluista päivittäin. He ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa, ja heillä on hyvä maine. Markkinatutkimusyritykset tosiasiallisesti hallinnoivat tutkimuksia tietoja/palautetta etsivien yritysten puolesta. Kaikki, mikä voi auttaa aiottua yritystä hienosäätämään tuotetta tai kehittämään uuden, paremman version. Hanki palkka ottaa tutkimuksia, tehdä ostoksia verkossa, lunastaa kuponkeja ja katsella videoita. Jos pyydät maksua PayPalin kautta, se voi viedä jopa 24 tuntia, mutta useimmissa tapauksissa se tapahtuu välittömästi. 50–1 dollaria epäsuorista viittauksista (ihmiset, jotka omat viitteesi viittasivat sivustoon).

Joten 10 euron tosite vaatii käteisellä 10 puntaa.

100 Swagbucksia vastaa 1 dollaria. Kuten tavallista, liittyminen on täysin ilmaista. Vaikka otat kyselyjä käteisellä, lailliset kyselyyritykset tarjoavat aina lahjakortteja tai PayPalia maksutavoina. ”(Kyllä, kirjoitimme sen oikein.) Parhaat tutkimussivustot palkitsevat sinua mielipiteesi antamisesta. Voit nostaa rahaa, jos olet ansainnut vähintään 50 dollaria. Nyt voit Sample Junkyn kanssa. Olet todennäköisesti perehtynyt kohderyhmiin.

Koska rahan ansaitseminen maksettujen kyselyjen avulla kuulostaa niin helpoalta ja mahtavalta, huijarit tietävät, että ihmisten on paljon todennäköistä laskea siihen liittyviä huijauksia. Aikaisemmin MintVine-nimellä tunnettu tällä sivustolla on aina saatavilla suuri kokoelma tutkimuksia. Vierailijan opas wall street -laitoksessa: pörssi, tämän menetelmän mukaan elinkeinonharjoittajat huutavat, tarjoavat käs eleitä signaaliksi kiinnittääkseen huomion. Mutta ottaen huomioon kokemukseni näistä sivustoista, olen vähemmän kuin luotan siihen, kuinka ne käyttäisivät keräämiäsi evästeitä. Ainoa asia, joka estää tämän sivuston sijoittumastani korkeammalle listalleni, on vähimmäisrahan määrä, joka on 50 dollaria. Tämä suosittu kyselypaneeli tunnetaan aitoista tutkimuksista ja tuotetestauksista.

  • Tämä on enemmän kuin vain tutkimuspaikka.
  • Napsauta tätä oppiaksesi lisää tapoja ansaita ylimääräistä rahaa koko NZ: n.
  • Liitä sovellus voimassa olevaan luotto- tai pankkikorttiin ja käytä sitten korttia ansaitaksesi rahaa takaisin ostaessasi päivittäistavaroita, vaatteita ja muita tavaroita.
  • Suosittelemme vain sivustoja, jotka ovat olleet olemassa jo vuosia ja joilla on positiivinen tulos.
  • Liity OpinionPaneliin »Arvioidut lausunnot €10 tosite tunnissa.

Laita Cash takaisin lompakkoosi!

Joka kuukausi jäsenet valitsevat hyväntekeväisyyteen, jonka yritys antaa. Keskimääräinen kysely ansaitsee 1–5 dollaria. Maksetut kyselyt toimivat agentteina, joiden avulla voit kommunikoida ajatuksesi ja mielipiteesi yritysten kanssa online-kyselyjen avulla. Vielä parempi, sinua tosiasiallisesti pyydetään testaamaan tiettyjä tuotteita!

Tässä on luettelo 2019 parhaista tutkimussivustoista ilman enempää.

Mikä Online-kyselysivusto Maksaa Mielipiteesi Rahaa?

Pienellä 10 dollarin vähimmäistasolla ja PayPalin kautta suoritettavilla maksuilla (he myös lahjoittavat lahjakortteja) tämä on toinen suuri valinta kyselypaneelista, jos haluat nopeaa rahaa. Älä sano, että olet 30-vuotias äiti, kun olet itse 55-vuotias isoäiti. Pisteiden tekeminen kestää joskus päiviä tai jopa viikkoja, jotta ne näkyisivät Toluna-tileillä, mikä on syytä huomata. Älä siis pelkää pitää asioita niin epämääräisinä kuin pystyt vastatessasi samalla rehellisesti. Tärkeintä on, että voit käyttää tutkimuksia ansaita rahaa, kun et muuten tee mitään. Mielestäni sinulle palvelisi paljon paremmin vapaa-aikasi käyttöä investoimalla itseesi, saadaksesi verkkotiedot, oppimaan uusia urataitoja tai kirjautumalla palveluun, jonka miljoonat ihmiset tuntevat ja ennalta tarkastaneet, kuten kuten Amazonin mekaaninen Turk.

Asenna haittaohjelmien torjuntaohjelma. Suurin osa tutkimuksista "maksaa" vain merkkipalkkiot tavaroiden, palvelujen, kuponkien tai näytteiden muodossa. Hanki palkka ostoksille verkossa!

Monipuolinen akateeminen

Jotkut Tutkimuksista Kysyivät Henkilökohtaisia ​​kysymyksiä, Jotka Herättivät Yksityisyyden Suojaa

Ole aina rehellinen, mutta älä pelkää pitää sitä epämääräisenä. Sinun ei pitäisi imeytyä maksamaan tilausta mille tahansa verkkotutkimussivustolle, riippumatta siitä, mitä he lupaavat sinulle. Saimme paljon kyselyjä näiltä miehiltä, ​​ja he vastaavat yleensä profiilisi ja kiinnostuksen kohteitasi kuluttajana. Yllä olevat suosituimmat tutkimussivustot tekivät luettelomme, koska niillä on jatkuvasti korkeat arvostelut useilla alustoilla. Survey Club -yrityksellä on alusta 2019 lähtien ollut pitkä ja vakiintunut historia tarjota jäsenilleen paljon maksettuja tutkimuksia ja muita ansaintamahdollisuuksia, kuten arvontoja ja palkintoja.

Ebates

Voit aina tarkistaa heidän sovelluksestaan ​​uusia tutkimuksia. Ohjelma kehitettiin keräämään tietoja televisio-ohjelmien yleisön koosta ja kokoonpanosta Yhdysvalloissa. Jotkut jopa väittävät, että voit ansaita enemmän rahaa kuin jotkut ihmiset, joilla on hyvät palkkatyöt. Mikä ei pidä? Nyrkkisääntönä voit kuvitella, että voitto on yleensä suorassa suhteessa tutkimuksen suorittamiseen kuluvaan aikaan.

Maksua ei pyydetä. Liittymisen jälkeen jäseniä pyydetään asentamaan MobileXpressions-ohjelmisto mobiililaitteeseensa tai tablet-laitteeseensa. Kuinka luoda forex-kaupankäyntisuunnitelma, nyt tiedän, että monilla teistä on kokopäivätyötä ja elämä kiireinen, ja kenties niillä on vain 1-2 tuntia päivässä kauppaa. Joten ei, verkkokyselyt eivät olleet meille tehokas tapa ansaita rahaa. He antavat sinulle tuotteen tai palvelun, ja sinun on kirjoitettava siitä rehellinen arvostelu.

#1 - SWAGBUCKS

Mietitkö, Onko Tech Oikea Sinulle?

Seurauksena on, että he maksavat enemmän harkintanne. Joten niin kauan kuin sinulla on Internet-yhteys, voit istua alas tuottamaan nopeaa ja helppoa rahaa. Online-kyselyyritykset haluavat mielipiteesi markkinatutkimustarkoituksiin. Ei paljon pisteitä, mutta useimmat sivustot eivät anna sinulle mitään, kun hylätään kysely. Ei täälläkään odottamassa! Kyselyjen tekeminen voidaan tehdä älypuhelimellasi missä tahansa, milloin tahansa. Markkinointitutkimusyritykset maksavat kuluttajille henkilökohtaisten kyselyiden ja osallistumisen kohderyhmiin. Sinulle maksetaan pisteinä.

Päivittäinen Kysely

Huijareiden ja välittäjien sivustot eivät tietenkään ole avoimia tästä. Toisin kuin muut luettelossa olevat maksetut tutkimussivustot, Wonder todella palkkaa sinut suorittamaan riippumattoman tutkimuksen monista aiheista. Toki, et voi voittaa 1000 dollaria joka kuukausi, mutta kun 400 ihmistä voittaa jotain joka kuukausi, sinun on pakko voittaa rahaa. Sinun on oltava mahdollisimman rehellinen, koska heillä on "lakkojärjestelmä".

  • Täällä ansaitset i-Say-pisteitä.
  • Paras osa tätä sivustoa on, kuinka helppoa on rahaa ulos.
  • Käteinen on kuningas, kuten he sanovat.
  • Koko iPoll-arvostelu löytyy täältä.

PopulusLive

Mutta niin ei ole GTM: n tapauksessa. Tämä tarkoittaa, että voit odottaa kaikenlaisia ​​kysymyksiä tutkimuksissa. Vielä parempi, mieltymyksesi sovitetaan mielenkiinnon kohteisiin sopiviin kyselymahdollisuuksiin. Rahat €20 PayPalin kautta. Tietoja tuosta rahasta:

Ok, se on hiukan jyrkkä rahatalouden tason suhteen, mutta saamiesi kyselyiden tiheys korvaa sen. Päiväkaupan strategiat, jotka toimivat edelleen, kynttilänjalat tarjoavat raakaanalyysin hintatoiminnasta. Aikamme lisäksi luovutimme arvokkaista henkilötiedoista myös näille kyselysivustoille. Voit lunastaa pisteesi käteisellä ja palkinnoilla, kun tililläsi on vähintään 30 000 pistettä. Voit ansaita rahaa myös tekemällä tarjouksia, tekemällä ostoksia ja jopa ohjaamalla ystäviä ja perhettä sivustoon.

Mitä enemmän tutkimuksia otat, sitä enemmän ansaitset. Nämä ovat kaksi suurinta etuisuutta, jotka löysimme InboxDollarsilla. Voit lukea lisää blogini aiheesta ansaitsemisesta InstaGC: llä.

H5> Lähetä kommentti

15 €Meidän arvostelu: Avoinna Yhdysvalloille, Kanadalle ja Australialle. Vaikka et rikastu tai ansaitse kokopäiväisiä tuloja maksettujen verkkokyselyjen suorittamisesta, se on todella hieno tapa ansaita vähän ylimääräistä rahaa puolella - varsinkin kun sinulla on enemmän aikaa kuin rahaa!

Kirjaudu sisään Hivingiin »Monipuolinen akateeminen Hyvää rahaa, jos annat laadukkaita vastauksia. Vaikka siinä lukee ”Jopa”, ajattelet silti sitä lukua, 150 dollaria! Käteinen - maksetaan PayPalilla tai sekillä -, jotka voit muuntaa lahjakortiksi tai palkintoiksi. Toluna selittää lahjakkuuksia "virtuaalisina lahjoina, joista voi tulla todellisia" - esimerkiksi lehden tilauksia, sovelluksia, virtuaalisia valuuttoja, joiden avulla voit ostaa tavaroita sovelluksista, kuten elämää Candy Crushille jne.

Tilaa MySurvey täältä. En tiedä edes mistä aloittaa! Aloin epäillä, että tämä olisi tehokas tapa ansaita rahaa. Vaihtoehtoisena ehdotuksena voit jopa lunastaa palkintosi lahjoitukseksi Punaiselle Ristille. ”- Danielle S. Tietenkin sinun on oltava kelvollinen ennen kuin voit suorittaa kyselyn.

Haluatko nähdä kuinka rakensimme 1 000 000 dollaria +/vuosi-blogin?

Ipsos iSay

Rekisteröidy vain ilmaiseksi tilille, täytä profiili ja voit aloittaa ottelun, joka vastaa heti. Swagbucks on syntynyt maksettujen surffailusivustojen ja cashback-portaalien aikakaudelta. Swagbucks on erilainen siinä, että heillä on melkein jokainen tapa ansaita rahaa vuorovaikutuksessa Internetissä. Kun sinulla on 30 dollaria, voit pyytää shekkiä. Ne ovat yksi monipuolisimmista tutkimussivustoista, jotka sisältävät aiheita kaikesta autoista elokuviin. Selvittääkseni, voisinko koskaan ansaita rahaa tämän pitkän prosessin lopussa, vastasin rehellisesti ja sotilaalla. Haluatko jakaa mielipiteesi kyselysivustoista? Mutta tietoja, kuten syntymäpäiväsi, voidaan käyttää muiden varastettujen tietojen kanssa henkilöllisyytesi ottamiseksi. Rekisteröinti ei tietenkään maksa mitään.

+ Hanki WordPress-kurssimme ILMAISEKSI (120 dollarin arvo)
Tämä sivusto ei ole vain tutkimuksia varten.

Minä Sanon

Se vaikeasti saatava neljä senttiä pysyisi ikuisesti ulottumattomissani. (35 miljardia olla tarkka), ja vaikka on laillisia markkinatutkimusyrityksiä, jotka suorittavat verkkotutkimuksia ja tosiasiallisesti maksavat paneeleille osallistumisestaan, siellä on myös huijareita, jotka eivät ajattele sinua piiskaavan. Lisätietoja tästä kyselypaneelista Ipsos i-say -katsauksessamme. Sinun on tarkistettava jokaisen ostamasi tuotteen viivakoodi ja syötettävä hinta skanneriin. Ainoa tapa saada maksua sivustossa käytetystä ajasta on fyysinen tarkistus. Näitä tutkimuksia yleensä hoitavat markkinointi- tai tutkimusyritykset, jotka etsivät kuluttajien näkökulmia, ja sinulta voidaan kysyä kysymyksiä, jotka kattavat melkein kaiken auringon alla. Saat heti 5 dollaria ILMAISEKSI rekisteröityessäsi. Joten pyrin etsimään tutkimussivustoja, jotka olivat parhaita tuottamaan vähän ylimääräistä rahaa.

Nuo 100 dollarin kyselyt... saatat kohdata ne kerran sinisellä kuulla, jos olet onnekas.

8 Parasta Sivustoa Maksettujen Kyselyjen Suorittamiseen Verkossa

Sinulle tehdään myös 10 000 dollarin kuukausittainen piirustus yksinkertaisesti osallistumisen vuoksi. Saatat ajatella, että maksaminen kyselyyn vaikuttaa naurettavalta. Kyselyjen täyttäminen ei tee sinusta miljonääriä, mutta tarpeeksi vaivalla se voi tarjota sinulle lisätuloja. ”Heillä oli puhdas verkkosivusto ja intuitiivinen käyttöliittymä, mikä antoi minulle toivoa. Se on vain väestörakenne, joka liitetään tietoihin, jotka on koottu tuhansien muiden nimettömien lähteiden tietojen kanssa. Yhdistyneessä kuningaskunnassa perustettu yritys on avoin Yhdysvaltain käyttäjille ja muualle ulottuville. Se harjoittaa kyselyjä lehdistölle ja johtaville tuotemerkeille. Napsauta tätä liittyäksesi Pinecone GenPopiin nyt! Lisäksi tarjoat arvokasta tutkimusta, jota käytetään luomaan asiantuntijavastauksia ja artikkeleita Pro Opinion -verkkosivustolla.

Parasta on, että tutkimuksista maksetaan kiinteä maksu, joka on 3 puntaa tutkimusta kohden, ja ne ovat kaikki samanpituisia (10–15 min). Yksi hyvä asia tässä on se, että toisin kuin joissakin sivustoissa, joissa kyselyn täyttämisen jälkeen sinun on odotettava päiviä tai jopa viikkoja saadaksesi luottoa, tiliisi hyvitetään heti kyselyn suorittamisen jälkeen. Ansaitse rahaa verkossa: 30 parasta tapaa maksaa palkkiota vuonna 2019, voit aina lähettää sähköpostia sivuston osoitteeseen kysyäksesi siitä. Ansaitset i-Say-pisteitä, jotka voidaan lunastaa tonnia palkkioita - mukaan lukien Visa Prepaid-lahjakortit, käteinen Paypalin kautta, lahjakortit iTunesissa tai Amazonissa. Tässä on joitakin niistä: Se ei ole henkilökohtaisesti minun asiani, mutta jos olet sitä tekemässä, mene selville! Joten, sinun on lunastettava pisteesi arvontaan ja välittömiin voittopeleihin.

Millaisia ​​kysymyksiä Kyselyt Kysyvät?

Heillä on paljon maksettavia kyselyjä, joista valita, mutta monet heistä eivät aio verrata sinua paljon. Tällä tavalla sinulla on jatkuva tutkimusvirta. He pyysivät joukko henkilökohtaisia ​​tietoja, anna minun ilmoittautua, mutta kertoivat sitten, että työpaikkoja ei ole saatavilla. Asiantuntijat, jotka maksavat tämän palvelun käytöstä, käyttävät tätä tutkimusta. Mutta vaikka olisitkin ottanut vain 2 tutkimusta päivässä, jotka tarjoavat vain 0 dollaria. Jos etsit vielä yhden tulonlähdettä ansaitsemisstrategian lisäämiseksi, verkkokyselyjen ottaminen on hieno vaihtoehto.

14 vastausta kysymykseen “Voitko todella ansaita rahaa ottamalla verkkokyselyjä?”

TeensEyes: Kyselypaikka 13–18-vuotiaille

Joten hän alkoi täydentää tulojaan sivutoiminnoilla, kuten freelance-kirjoittamisella, väliaikaisena vastaanottovirkailijana ja matemaattisten kokeiden arvioinnissa verkossa. Onko sinulla 30 minuuttia? tässä on miten ansaita rahaa verkossa nopeasti. Tyypillinen kysely kestää 15-25 minuuttia. Suorittaminen vie vähemmän kuin 5 minuuttia, ja voit aloittaa sen jälkeen. Globaltestmarket. Sanomattakin on selvää, että jos huomaat, että et ole, tämä on erittäin turhauttavaa. En ole syntynyt helmikuussa.

Onko sinulla ruokavaliorajoituksia tai allergioita? Saamasi tutkimukset eivät ole mitenkään tylsää. Pisteiden ansaitseminen PrizeRebel-ohjelmalla on yksinkertaista. Se on erittäin arvostettu, koska kyselyt on räätälöity jokaiselle yksittäiselle käyttäjälle, ja silti he lähettävät silti säännöllisiä kutsuja, joten et odota noin tekemistä tai mikä pahempaa - täyttämällä sellaiset tutkimukset, joihin et ole kelvollinen ja voitit. t saa maksaa.

ACOP (amerikkalainen kuluttajien mielipidepaneeli)

Tämä on yksi hämmentävämpi osa kyselyjen tekemistä rahalle useille ihmisille. Lue lisää yksityiskohtaisesta CashCrate-katsauksestamme. Liittyäksesi sinun on oltava lääketieteen/terveydenhuollon yhteisön jäsen.