16 Parasta Tapaa Ansaita Rahaa Kotoa (oikeutettu)

Esimerkiksi UserTesting maksaa sinulle 10 dollaria PayPalin kautta jokaiselle suoritetun 20 minuutin testauskierroksen. Katso tämä video saadaksesi lisätietoja: (Problogger, ei Pro Blogger). He ovat maksaneet jäsenilleen yli 338 miljoonaa dollaria. Aloita katsomalla tätä sivua. 10 dollaria jokaisesta suoritetusta 10–15 minuutin testistä. Oletko super NASCAR-fani? Monet näistä rikastua järjestelmistä ovat huijauksia, jotka on luotu saamaan sinut osaksi rahaa.

 • Virtuaalityöntekijät vierailevat ja etsivät uusia verkkosivustoja, suorittavat erilaisia ​​yksinkertaisia ​​tehtäviä sivustolla ja antavat palautetta ja kritiikkiä.
 • Toisaalta on oppaita kuinka kerätä seuraajia sosiaaliseen mediaan, joten jos haluat aloittaa alusta alkaen, on olemassa vaihtoehtoja.
 • Tässä on luettelo ilman lisämääräyksiä!

Suurimmat tuotemerkit, vaihdeyritykset ja jopa startupit ovat valmiita keräämään 500–5 000 dollaria + postia kohden saadaksesi yleisön edessä. Lue tämä opas, jos haluat saada lisää vinkkejä eBayssa tapahtuvasta myynnistä. Tällä sivustolla on paljon erilaisia ​​pelejä, mukaan lukien Spin & Win. DeWitt muuttaa vanhojen televisioiden ja videonauhureiden pelastetut osat taiteellisiksi kaulakoruiksi, korvakoruiksi ja figuureiksi. Joten jos päätät, että osakemarkkinat todennäköisesti kaatuvat tulevaisuudessa, voit ostaa verkkotunnuksen, joka sisältää sanat osakemarkkinoiden kaatuminen nousevien markkinoiden aikana, ja myydä sen sitten putoisilla markkinoilla. Jos omistat jo lumilingon (tai voit sijoittaa siihen), tämä voi auttaa sinua nopeuttamaan lumien poistoprosessia ja antamaan sinulle mahdollisuuden huolehtia useista naapureista joka kerta, kun sataa lunta. Kuten kaikki muutkin, sinun on tehtävä asianmukainen tutkimus, mutta voit ansaita huomattavia summia rahaa eBay Power -myyjänä. Tarvitset vähintään 5 dollaria arvoisia pisteitä rahat pois ja sitten voit maksaa PayPalilla, jonka pitäisi saapua heti.

Pikemminkin saat palkan jossain tiellä. Palautustarkistusten vastaanottaminen on suosikki aikaisemmin - ja loistava tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Kun teet ostoksia verkkoon näiden sovellusten kautta, he saavat kaupasta pienen palkkiot - osan siitä, minkä jälkeen he siirtävät sinulle takaisin rahana. Checkout Decluttr Jos napsautat tätä linkkiä ja teet ostoksen, ansaitsemme palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle. Mutta voit käyttää myös online-alustoja, jotka on omistettu tuutoreiden sopimiseksi opiskelijoiden kanssa. Nopean kirjautumisprosessin jälkeen olet valmis maksamaan maksuja tutkimuksista.

Mainitsemme yrityksen kuten edellä (Rakuten/Ibotta) ja saamme pienen palkkion joka kerta, kun joku ilmoittautuu.

Kuinka Ansaita Rahaa Verkossa Freelancerina

Sinulla on hyvät mahdollisuudet, että tarvitset luvan, mutta sen saaminen on yleensä muodollisuus ja vaatii harvoin huomattavia taloudellisia investointeja. Ihmiset ovat ansainneet ylimääräistä rahaa kosmetiikan myymisessä sukupolvien ajan. Tarvitset joitain näytteitä, ennen kuin voit itse aloittaa markkinoinnin. Muista, että sinun on oltava todella kurinalainen tehdäksesi tämän.

 • Jos työ on siellä ja olet erityisen hyvä siinä, voit ansaita jopa 30 dollaria tunnissa.
 • Lähes kaikki suosivat tuoreen poimitun tomaatin makua myymälään ostamaan.
 • Voit tehdä jopa 16 puntaa tunnissa.
 • Tämä on uusi loistava tilaisuus kuunnella musiikkia ja saada palkka arvioida sitä myöhemmin.

Hanki palkintoja Bingiltä online-hakuja ajatellen

Tutustu tähän Shopifien mahtavaan artikkeliin siitä, kuinka voit luoda ja kasvattaa Instagram-tiliäsi aloittamiseksi. (Ja älä kuulu alaston mallinnusmainosten kohdalla... kyse on todennäköisesti sarjamurhaajaista), on olemassa paljon laillisia parittomia töitä, joiden avulla voit ansaita ylimääräistä rahaa. Hän teki yli 130 000 dollaria flipping-esineitä Flea Marketsista ja säästäväiskaupoista PART-TIME. Ensisijaisesti Perk haluaa vain auttaa asiakkaitaan ymmärtämään yleisöään. Palkka on myös melko hyvä, kun otetaan huomioon, että rahat tulevat maailman suurimmalta jälleenmyyjältä. Jos sinulla on luettelo 10 000 tilaajasta, se tarkoittaa, että voit ansaita noin 10 000 dollaria kuukaudessa.

Trim muodostaa yhteyden tiliisi pankkitasolla, analysoi menojasi ja tilauksiasi ja löytää tapoja säästää rahaa. Hauska osa tätä kauppaa on, että voit vuokrata kaiken, mitä et käytä paljon - keittiön uunista kiosaan moottorisahan. Hidas - kaikki, mikä todennäköisesti vie yli kuukauden. Sinun ei tarvitse saada nopeaa rahaa tekemällä laitonta työtä, kun on niin monia laillisia tapoja ansaita rahaa verkossa. Konsulttina tai opettajana mentoroit ja autat oppilaitasi ratkaisemaan ongelmiaan. Mutta älä tee virhettä ajatellessasi, että se on passiivinen tulolähde - olet päivystyksessä aina, kun sinulla on vieras ja sinun on aina pidettävä paikka puhtaana tuleville vierailijoille. Matkustajat ovat halukkaita purkamaan joitain vakavia käteisvaroja saadakseen paikallisen tunteen lomastaan. Jotkut ihmiset väittävät, että voit ansaita rahaa ilman paljon liikennettä, ja vaikka se totta tietyissä olosuhteissa, tarvitset yleensä paljon verkkosivustojen liikennettä aloittaaksesi ansaitsemisen blogista ja se vie hetken.

Varmistaaksesi, että nämä työt maksavat tarpeeksi kuukausittaisen 1000 dollarin markan saavuttamiseksi, varmista, että valitset ammatillisen tason tehtävät, jotka eivät edellytä, että teet kymmeniä nopeasti kirjoitettuja tarinoita tai muokkauksia viikossa, Reynolds sanoo. Ja kyllä, heidän keräämänsä tiedot ovat täysin nimettömiä. Onko sinulla 10 vuoden kokemus teknikkona? Rekisteröidy ja alkaa maksaa pelien pelaamisesta täällä. Jos valitset Craigslistin, pidä järkeä itsestäsi ja käytä kaverijärjestelmää. Joten vaikka tämä voi olla hiukan riskialtista, näille rajoittamattomille tietosuunnitelmille on ehdottomasti mustat markkinat, ja ihmiset haluavat ostaa niitä noin tuhannella dollarilla. Voit liittyä satoihin tuhansiin kirjailijoihin, jotka ansaitsevat kokopäiväisen toimeentulon julkaisemalla kirjoja itse Amazonilla.

Voit joko käyttää pisteitä sovelluskaupassasi saadaksesi maksettuja sovelluksia ilmaiseksi tai lunastaa ne useille palkintoille, kuten iTunes, Google Play, Amazon ja PayPal.

EJury - Tule online-tuomariksi ja saa palkkaa

Parasta on se, että sänkyä käyttävät ihmiset maksavat todennäköisemmin enemmän kokemuksesta. Haet tullaksesi verkko-ohjaajaksi, ja jos saat kelpoisuuden, voit saada palkan opiskelijoiden auttamisesta heidän työssään. He perivät sinulta ennakkomaksut ja houkuttelevat sinua työskentelemään heidän kanssaan. Se on erityinen, koska se edustaa yhtä harvoista passiivisten tulojen vaihtoehdoista verkossa. Voit aloittaa omalla verkkosivustollasi tarjolla olevalla e-kirjalla, joka kattaa perusteet.

Kun saat tilauksia, ohjaat ne alkuperäisen tuotteen omistajalle ja lähetät sen suoraan ostajalle. Oletko kokeillut muita tapoja ansaita rahaa verkossa? YouTube-kanavan rakentaminen on paljon kuin blogin tai verkkosivuston perustaminen, paitsi että työskentelet videossa - et kirjoita. En ole koskaan tarvinnut odottaa yli viittä minuuttia saadakseni rahaa Ibottasta! Turistit varaavat majoitussi sivuston kautta ja taskutat osan vuokramaksusta. Honeyllä on myös joitain bonustarjouksia, joten muista tarkistaa verkkosivusto ennen ostamista nähdäksesi, missä voit ansaita eniten HoneyGold-ostoksia. Mutta se vie aikaa. No, lue eteenpäin ja opit 7 tapaa, joilla voit ansaita rahaa, 7 päivää viikossa ja saada palkkaa maksetuksi 2-3 päivän kuluessa.

Vastaanottolataukset

Hanki hyviä pöytiä - ei ole mitään järkeä tehdä tavarakauppaa eikä sinulla ole taulukoita tavaroiden tallentamiseen. Ansaitse ylimääräisiä tuloja kävelemällä naapurin koiraa tai niittämällä Mr. Voit vain luoda sivustosi, täyttää sen pudotekelpoisilla tuotteilla ja ajaa asiakkaita melkein kaikella muulla, joka tehdään sinulle. Avaa vain verkkosivusto, napsauta ympäri ja saat maksun.

Vierasposti Niche-verkkosivustojen freelance-kirjoittajana

Huippuluokan ansaitsijat voivat kommentoida 50–100 dollaria tunnissa. 3 ¢ menee Bobille ja 8. WhatUsersDo -palvelussa on myös lähetysohjelma, joka on hieno tapa kasvattaa ansiosi heidän kanssaan. Uutiset, bitcoin-markkinoilla potentiaalisten ostajien (ts. Infektioille edelleen alttiiden) määrä on todellakin erittäin suuri. Tässä on joitain strategioita, jotka tytäryhtiömarkkinoijat yleensä käyttävät fyysisten tuotteiden mainostamiseen. Tämä ei tarkoita, ettet voi kehittää onnistunutta B&B: tä, jos kotisi ei sijaitse täydellisellä paikalla, mutta joudut ehkä työskentelemään kovemmin tehdäksesi siitä menestyksen, ellei niin ole.

He ovat erittäin avoimia siitä, kuinka paljon ansaitset jokaisesta kyselystä. Kaksi sivustoa, jotka kannattaa tarkistaa tätä tarkoitusta varten, ovat Chegg Tutors ja Tutor. Näin se toimii: Verkkosivustot pumppaavat aina tuoretta, uutta sisältöä lukijoilleen ja etsivät jatkuvasti kirjoittajia! Vältä molemmat näistä tilanteista. Osaatko toisen kielen? Edes asiantuntijat eivät tiedä kaikkea.

Sitten yritys maksaa sinulle osuutesi. Voit hankkia tuotteita ClickBankista, Commission Junctionista, Rakuten Markkinoinnista, Share-a-Sale, Impact Radius ja monista muista. Parasta on, että Robinhood antaa sinun vaihtaa osakkeita ilmaiseksi. Mutta plus-puolelta voit yleensä saada rahasi heti, mikä ei aina ollut tapaus näissä ratsastusjakoyrityksissä. Asiakkaat voivat myös vuokrata sinut suoraan kirjoitustyöhön, jos he pitävät siitä, mitä olet aiemmin tehnyt. Jos voit auttaa opiskelijoita kotitehtävissä, he voivat auttaa sinua pankkitililläsi! Katso NamingForce ja Squadhelp aloittaaksesi. Jos olet taitava markkinoinnissasi ja keskityt vanhemmille kohdistamiseen, voit ansaita paljon rahaa tällä kapealla.

Tehtävä Kani

Tapoja Ansaita Ylimääräistä Rahaa Verkossa

Mainonta - Tämä on ehdottomasti vanhin koulu tapa ansaita rahaa blogin avulla. En jatka kyselypaikkojen luettelointia peräkkäin luettelossa, mutta jos haluat maksaa palkkioita kyselyjen suorittamisesta, tutustu myös GlobalTestMarket, E-Poll Surveys ja Survey Club. Ehkä kysy vanhemmiltasi, onko heillä myös makaa. Rahasi pitäisi nähdä tililläsi noin 24 tunnin sisällä. Fiverr on yksi suurimmista keikkatalouden tarjoajista verkossa ja voit myydä monenlaisia ​​palveluita ja tuotteita tämän välineen kautta.

Sinun on oltava erittäin varovainen tämän sovelluksen suhteen, vaikka päivän puuttuminen voi maksaa sinulle paljon. Tehtävä oli todella hauska suorittaa ja maksoi hyvin! Virtuaaliassistentti tai VA on henkilö, joka tarjoaa ammattimaista apua asiakkaille etäyhteyden kautta. Jokainen Internet-sivusto ja blogi tarvitsevat teknisiä taitoja. Lainanottajat tarkistetaan ja luokitellaan luottoprofiilin, tulojen ja lainan tarkoituksen perusteella. Itse asiassa Medium kertoo, että eniten ansaitseva kirjailija tammikuussa 2019 ansaitsi yhteensä 11 316 dollaria.

GetAround ilmoittaa, että voit ansaita jopa 10 000 dollaria vuodessa vuokraamalla auton, kun et käytä sitä. Jos talossasi on ylimääräinen huone, harkitse sen sisällyttämistä Airbnb-luetteloon. Sinulla ei ole tehtäviä, ennen kuin saat sanan huoneestasi. Useimmat ihmiset paheksuttavat tätä. Voit myös käydä Upworkissa nähdäksesi freelance-kirjoitustöiden luettelot ja muut vaihtoehdot. Voit esimerkiksi auttaa uutta voittoa tavoittelematonta organisaatiota kehittämään varainhankintasuunnitelman ja valvomaan sitten prosessia.

Mainosta Sosiaalisessa Mediassa

Ansaitsen rahaa vain ihmisille, jotka lukevat artikkeleiani mainosta, joten kiitos, jos luet tätä artikkelia: Suurimman voiton saamiseksi kohteiden tulisi olla ikääntyneet vähintään 6 kuukautta, ja niillä tulisi olla: Getaround on jakamistalouden vastaus vuokrausyrityksille. Joten, voit työskennellä JA ansaita joka päivä Scribien kanssa jatkuvalla kassavirralla! Erityisesti lomapäivien aikana tämä palvelu on erittäin kysytty. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, tutustu EPIC: n vaihe vaiheelta -oppaaseen kuinka aloittaa blogi ja ansaita rahaa verkossa.

Kyselyt eivät ole ainoa tapa ansaita rahaa EarningStation-palvelun avulla. Ei ole mitään rajaa tavoille, joilla voit ansaita rahaa omalla verkkosivustollasi. Kun eBook on kirjoitettu, voit alkaa saada myyntiä täysin automatisoidun prosessin avulla.

Vuokraa Pysäköintialueesi

Tarkista, tarjoaako yritys tai tuotemerkki, jota haluat mainostaa, tytäryhtiömarkkinointia. Ei, vakavasti; Suunnittelet paidan ja jos he alkavat myydä, yritys maksaa sinulle kohtuullisen osan myynnistä. Ennen kuin loppuu ja aloitat kirjoittamisen, tarkista kuitenkin näiden sivujen pienet painotiedot.

Haluan vain tietää, että tämä opas keskittyy yksinomaan tapoihin saada todellisia, kestäviä lisätuloja verkossa. Tämän yrityksen avulla voit suunnitella omia T-paitoja ja myydä niitä sijoittamatta senttiäkään. Rakastan tytäryhtiömarkkinointia! Jotkut parhaista verkkosivustoista, joilla voit tienata rahaa kotieläinten istunnosta, ovat Rover, Wag ja Dog Vacay. Lataa yksi näistä sovelluksista ja etsi sen avulla pieniä maksettuja tehtäviä. Todellakin, sinun täytyy vain selvittää oma markkinarako, rakentaa verkkosivusto ja liikenne ja nähdä kuinka paljon voit saada keräämillesi johtoille.

Uberin ja Lyftin kaltaiset yritykset ovat perustaneet palveluita, jotka yhdistävät kuljettajat ihmisiin, jotka tarvitsevat ratsastaa ja ovat valmiita maksamaan siitä. Se voi tuntua pieneltä, mutta ne eivät ole yhtä tiukkoja kuin monet muut yllä olevista, ja niiden avulla voit myös valita tarkalleen mitä kirjoitat. Jos he eivät vähennä velkaa, et maksa mitään.

Cashback on se, kun saat prosenttiosuuden ostoksesi takaisin palkkiona joko suoritettuaan Cashback-verkkosivuston, kirjaamalla pankki- ja luottokorttisi Cashback-verkkosivustoon offline-ostoksille tai käyttämällä erityistä Cashback-korttia.

Käynnistä Oma Blogi

Jos sinulla on varahuone ja et ajattele ajattelevansa jonkun aikaa vieraan kanssa asumisesta, asunnon ottaminen voi olla hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Tiedän, että tarvitset rahaa ja olet todennäköisesti sairas ja kyllästynyt elämään palkkasummaan palkkaan. Sponsoroitu sisältö ja paljon muuta. Muistatko aiemmin, kuinka sanoin, että uusi järjestys on ulkoistaminen? Nämä pyrkimykset eivät kuitenkaan ole ilman ansoja ja haasteita, joten tarkistamme muutamia asioita, joita sinun tulisi välttää ennen kuin katsomme joitain oikeutettuja tapoja ansaita rahaa kotoasi. Mutta siinä on ongelma. Discover on yksi verkkopankeista, jolla on myös säännöllisesti 200 dollarin bonus, jos talletat 25 000 dollaria säästötilille. Saat myös digitaalisen avaimen, jotta voit käyttää autoasi milloin tahansa ja avata sen puhelimesta.

Muut varusteet vaihtelevat sen mukaan, mihin haluat erikoistua. Maksamalla noin 22 dollaria tunnissa, tämä on loistava tapa ansaita rahaa verkossa. Mutta jos se on kaikki mitä etsit ja sinulla on aikaa tappaa, pidä se! Jos olet jopa vain askeleen edellä heitä, tunnet jo enemmän kuin he. Tietenkin, saat palkan! Tule osallistumaan Googlen käyttäjäkokemustutkimuksiin.

Betterment - Automaattinen, tehokas online-sijoitus

Älä unohda myös testata niitä. Tämä on hiukan erilainen kuin eBay Arbitrage. Tällä tavalla et maksa etukäteen kustannuksia varaston ostamisesta, et istu myymättömillä tavaroilla, jotka vievät kalliita varastotilaa, eikä sinun tarvitse käsitellä tuotteiden lähettämistä itse.

TeeSpringin kaltaiset palvelut helpottavat t-paitojen pudotuskuljetusyrityksen perustamista, koska ne hoitavat myynnin, tulostamisen ja lähetystoiminnan, ja sinä olet vastuussa vain suunnittelusta ja markkinoinnista. Tytäryhtiö on joku, joka mainostaa muiden yritysten tuotteita tai palveluita ja ansaitsee palkkion, kun myynti tapahtuu hänen markkinointitoimiensa seurauksena. Aiko kukaan muu tuntea olonsa hieman hankalaksi vain lukemalla sitä? Opi ansaitsemaan rahaa myymällä Amazon FBA: lla. Nopea ja keskikokoinen myynti suoraan:

Aloita Henkilökohtainen Harjoittelu

Olen havainnut hitaiden yhteyksien suhteen, että Gruveo toimii hyvin. Heillä on taipumus viedä neljästä kahdeksan viikkoa artikkeleiden hyväksymiseen ja lähettämiseen, joten älä luota siihen, että se on nopea rahantekijä. Kun teet myynnin, tuote lähetetään suoraan asiakkaalle pudontajalta. Periaatteessa he maksavat sinulle sovelluksen asentamisesta laitteellesi. Huippusuunnittelijoiden ansiosta tuhansia joka kuukausi vain myymällä mallejaan.

Voit vaihtaa ne oikealla käteisellä! Monet alennussovellukset, kuten Ibotta, tarjoavat käteisalennuksia päivittäistavarakaupoissa. Tämä on suhteellisen uudempi cashback-verkkosivusto, joka on saatavana Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Tällöin he kertovat muille potentiaalisille ostajille, oliko kirja kuvailemassasi kunnossa, postittiinko se ajoissa ja oliko viestintääsi miellyttävä ja hyödyllinen. Bloggaaminen on hienoa, haluatko kirjoittaa jostain harrastuksesta intohimoisesti kiinnostavasta asiasta vai ansaitsetko ylimääräistä rahaa. Oletko opiskelija vai vastavalmistunut?

Monilla ihmisillä ei ole hyviä kotiin liittyviä valokuvia kodista, jota he yrittävät myydä. He etsivät enimmäkseen matkakokemuksia vierailustasi maista. Jos rakastat seikkailua antiikkiliikkeissä koko päivän, miksi et yritä ostaa muutamia asioita, kunnostaa niitä ja myydä eBayssa? Mitä enemmän kirjoitat, sitä enemmän asiakkaat huomaavat sinut ja sitä enemmän voit tehdä. LifePoints on maksanut jäsenille maailmanlaajuisesti yli 34 miljoonaa dollaria vuodesta 2019 lähtien, joten on sanomattakin selvää, että he ovat totta.

SpeakWrite
 • Ansainta sovelluksella on enemmän käsi.
 • Kutsu ystäviäsi ansaitsemaan vielä enemmän rahaa.
 • AppKarma maksaa sinulle kokeilla erilaisia ​​pelejä.
 • Appen- ja LionBridge-sivustoilla voit ansaita rahaa tekemällä tutkimuksia ennalta määritettyihin hakulausekkeisiin ja antamalla palautetta tuloksille niiden merkityksellisyyden perusteella.
 • Löydätkö osan, joka näyttää olevan kysyttyä?
 • Voit lisätä ansiosi lähettämällä myös ystävillesi ja perheenjäsenillesi.

Tason Markkinointi

Liity Quidcoon saadaksesi takaisin rahaa. Okei, osakekaupan sovellukset eivät todennäköisesti vie sinut sinne... mutta ne voivat olla loistava tapa aloittaa! Napsauta tätä nähdäksesi kuinka paljon rahaa voit ansaita ja kuinka Jaclyn voitti 5 294 dollaria. Voit myydä e-kirjasi erilaisilla alustoilla, kuten Amazon, tai oman verkkosivustosi kautta. Ole ylimääräinen Pidätkö itsestäsi orastavasta nuoresta näyttelijästä tai vain henkilöstä, joka kävelee ohi taustakaappauksen Eastenders-jaksosta? Kirjoita muistiin haluamasi asiakas ja kirjoita sitten yrityksille ja aloita luettelon laatiminen.

Miksi jokin yritys maksaa sinulle kokeilutarjouksen tekemisestä? Kulta voi olla hieno sijoitus. Mikä vielä parempaa, voit joskus kaksinkertaistaa (tai jopa kolminkertaistaa) pulahtaa ja käyttää sovelluksia normaalin myymälän ja kuponkitarjonnan päällä.

Tilaa Paribus täältä

Kaikki meistä eivät ole niin vakavassa tilanteessa, että saamme anteeksi vain velamme. Voit hyödyntää jo olemassa olevia tai haaroittavia verkkoalustoja ja luoda oman rahaa ansaitsevan verkkosivustosi. Sinun on vain etsittävä tehtäviä omalla alueellasi, tehtävä tutkimus, toimitettava havaintosi tiedot ja odotettava rahaa. Tämä on kiistatta yksi suosituimmista tavoista ansaita rahaa verkossa. Jos haluat saada ILMAISEN 5 dollarin bonuksesi, älä unohda vahvistaa Swagbucks-sähköpostisi postilaatikossasi!