18 Legit Work-from-Home -työtä ilman aloitusmaksua. • Osa-aikainen raha®

Jos sinulla on hullu HTML- ja CSS-koodauksen taito ja syvällinen tuntemus kielille, kuten Ruby, JQuery ja JavaScript, voit ansaita jopa 70 000 dollaria vuosittain web-kehittäjänä. WAHVE sijoittaa tällaisia ​​ihmisiä yrityksiin, jotka etsivät asiantuntevia ja kokeneita työntekijöitä. Tällä yrityksellä on enimmäkseen kotona työskenteleviä rooleja, kuten lääkärikooderit, vakuutusedustajat ja muut. Enterprise työllistää virtuaalisen puhelinkeskuksen varausagentteja ottaen saapuvat puhelut asiakaskyselyihin ja varauksiin. Aloita ilmainen johtava transkriptiokurssi seuraamalla yllä olevaa linkkiä. NexRep tarjoaa paljon laillista työtä kotitöistä, kuten saapuvan myynnin, lähtevän myynnin ja asiakaspalvelun. Alun perin julkaistu 9. kesäkuuta 2019. BLS: llä ei ole palkatietoja tästä keikkatalouden osasta.

Oletetaan, että sinulla on verkkosivusto ja viitata kirjan Amazoniin. Jos olet varma taitoistasi, voit ansaita 40–50 dollaria tunnissa työskentelemällä Google-verkkovastaavana jokaiselle asiakkaalle. Hakijan on oltava asuinpaikka Yhdysvalloissa tai Kanadassa, jolla on vähintään yhden vuoden tai 500 tunnin opetuskokemus. Kuinka paljon voin tehdä? Sinun ei myöskään tarvitse erikoistuneita tutkintoja virtuaaliassistentin liiketoiminnan aloittamiseksi. Upea tapa päästä alkuun on kuitenkin listaamalla palvelut verkkosivustoille, kuten 99designs tai Fiverr.

Osallistu pilkkoavaan tuomaristoon; saat 5 dollaria. Ehkä etsit vähän ylimääräistä rahaa. Tililläsi on oltava vähintään 25 dollaria maksaaksesi, ja voit valita postitetun sekin, pankkisiirron tai Paypalin. ESL-ohjaajat: CareerStep-kurssit eivät ole halpoja (ne alkavat 2 999 dollarista), mutta ne tarjoavat sekä maksusuunnitelmia että alennuksia armeijan puolisoille. Korkean tulotason ansaitseminen VA: na tarjoaa oikeat palvelut. Online-hakijana tai virtuaalisena rekrytoijana sinun tehtäväsi on löytää ammattitaitoisia kykyjä yrityksen tai asiakkaan erityisiin vaatimuksiin.

Katso transkriptio missä tahansa! Koska vakuutusmatemaatikot työskentelevät ensisijaisesti datan kanssa, ne voivat joskus järjestää työskennellä kotoa. Verkkoturvallisuuteen kiinnitetyn huomion vuoksi tämän työpaikan odotetaan kasvavan tasaisesti seuraavien vuosien aikana. Pidä välilehdet markkinoilla, järjestelmä korostaa koulutusohjelmia, ja mobiiliympäristön lisäksi voit käyttää sitä myös verkosta. Verkkokehitys voi vaatia pitkiä tunteja tietokoneen näytön edessä, ja monet kotona työskentelevät kokevat parittomia aikoja vastatakseen asiakkaiden vaatimuksiin ja uuvuttaessaan.

 • Online-videoneuvottelusovellukset, kuten Skype ja FaceTime, antavat terapeuttien ja heidän potilaidensa mahdollisuuden puhua ilman, että kummankaan heidän on mentävä minnekään.
 • Clickworker palkkaa ihmisiä suorittamaan erilaisia ​​töitä, kuten käännöksiä, tutkimuksia ja tietojenkäsittelyä.
 • Huomaa, että näissä työpaikoissa mainitaan erityisesti vakuutusten myynti, joten ne näyttävät nojaavan enemmän myyntiin kuin asiakaspalveluun.
 • Heillä on kuitenkin toimistoja myös Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa, ja ne tarjoavat mahdollisuuksia 130 maassa ympäri maailmaa.
 • Työpaikkoja on saatavana sekä kokopäiväisesti että osa-aikaisesti sekä kausiluonteisesti ja väliaikaisesti.
 • Löydä hyvämaineinen toimittaja huolellisesti.
 • Voit ansaita 0 dollaria.

Lääkäri

Tässä on hyödyllinen resurssi osoittamaan, miten tämä toimii. Hoidat tavalliset toimistotehtävät (mutta oman kodin mukavuudesta), kuten vastaaminen sähköposteihin, tietojen syöttäminen, kokousten ajoittaminen ja kalenterien järjestäminen. Bitcoin-miljonääri: Älä sijoita bitcoiniin, life Progression -projektin perustaja (verkkokurssit ja blogi. Löydät heidän virtuaalipaikansa valitsemalla “KYLLÄ” virtuaalitoimiston suodattimesta. 50 tunnissa on taattu. Lopulta voit tulla yrityksen yhteisomistajaksi. Ja älä unohda kuuluisaa kirjekuoren täyttöhuijausta, joka ei ollut muuta kuin pyramidi-suunnitelma, joka oli suunniteltu siphomaan rahaa mahdollisimman monelta ihmiseltä. Niille, jotka haluavat opettaa englantia vieraana kielenä, online-TEFL-todistuksen ansaitseminen voi olla hyvä sijoitus.

Työ ja siihen liittyvä koulutus tehdään kaikki etäkäytössä.

Työ Kotitöistä äideille

VIPKID tarjoaa tuntisuunnitelmat ja kommunikoi vanhempien kanssa. Tarvitset vain kannettavan tietokoneen ja halu auttaa opettamaan lapsia. Maksun käsittely kestää melkein viikon. He palkkaavat Yhdysvalloissa.

Ja monia muita kuin puhelimen taitoja, kuten kirjoittaminen, graafinen suunnittelu, muokkaaminen jne. ”Holly asuu Austinissa, Texasissa, aviomiehensä ja tyttärensä kanssa ja nauttii lukemisesta, matkustamisesta ja joogasta. Ja jokaiselle, joka tarvitsee toisen tulolähteen, osa-aikatyö kotona tekee heille mahdollisuuden saada tämä lisäämättä toista työmatkaa tai enemmän pitkiä aikoja toimistossa. Mitä ansaita rahaa bloggaaminen, on olemassa useita tapoja.

Tule edustajaksi NexRep-kauppapaikalle jo tänään!

Online-työpaikat opiskelijoille: Yli 20 vaihtoehtoa ansaita rahaa nyt!

Peruskoulutuksesi jälkeen todellinen työ alkaa. Samoin kuin TaskRabbit, mikrotöityssivustot ovat upeita kaikille, joilla on vähän rahaa ja jotka voivat työskennellä vain 1-2 tunnin välein. Olet todennäköisesti määrittänyt vuorotyötunnit, jotka he haluavat sinun myös työskentelevän. Oikealla kapealla ja riittävän suurella seurannalla voit ansaita todella hyvää rahaa, vastaanottaa ilmaisia ​​tuotteita ja nousta sosiaalisen piirisi kärkeen.

Kokemuksemme mukaan parhaat tutkimussivustot ovat: Tee tutkimustasi houkutella vuokralaisia ​​ja saada kunnollinen paluu jokaisesta oleskelustasi. Sinulla on oltava Internet-yhteys kotitietokoneeltasi ja oltava käytettävissä työskentelemään vähintään 10 tuntia viikossa.

Ne tarjoavat lääketieteellisiä kopioita ja virtuaalisia lääketieteellisiä kirjoitustyöpaikkoja verkossa. On tärkeää tietää tarkalleen kenelle työskentelet. Saat palkkaa päivittäin tai viikoittain. Huomaat, että suuri osa näistä on laillista kotitöistä tehtyä työtä ilman aloitusmaksua ja että suurin osa näistä kotitöistä voidaan tehdä osa-aikaisesti. Suurimpaan osaan töitä liittyy soittojen soittaminen ja vastaanottaminen kotoasi.

Koti kotityöstä: Koti/mobiili kampaaja

Voit työskennellä kotona tekemällä transkriptioita. Tämä asema on avoin sekä Yhdysvaltojen että kansainvälisille asukkaille. On olemassa pari todella hyvää alajakoa, joita on noudatettava vinkkejä ja HITsWorthTurkingia varten.

Katselukerrat suosituissa YouTube-opetusohjelmissa vaihtelevat välillä 20 000–300 000. Sinun on suoritettava koulutuskurssi paikan päällä ennen kotona työskentelyä. Tilaa heidän syötteensä saadaksesi hienoja mahdollisuuksia chat-areenalla ja sen ulkopuolella. Järjestelmämme havaitsee muutoksen, ja päivitetyt palkatiedot heijastuvat sivustollemme 24 tunnin sisällä.

He palkkaavat tutoreita, joilla on BA-tutkinto, tai yliopistossa parhaillaan opiskelevia opiskelijoita. Yksi suunta, johon voit päästä, on ensin ymmärtää autonomia ja lääketieteellinen terminologia. Nykypäivän tekniikan avulla melkein kaikki kirjanpitotoimet voidaan suorittaa ulkopuolella. Suosittelen myös FlexJobsia lisää kotitietojen syöttämistä varten. Jos voit tehdä omituisia kuvioita, CafePress voi olla erinomainen luova myymälä, jossa voit saada palkkaa suunnittelutaitosi. Meillä on kolme lasta kolmesta eri koulusta, kolmella eri aikataululla, joten mobiiliyrityksellä on avain menestykseen! Ehdotan ihmisille aina, että älä työskentele työssä, joka ei tee sinut onnelliseksi.

Mitä Ikävöin?

Yliopisto palkkaa online-ohjaajia ja tiedekuntia työskentelemään kotitoimistostaan. Kansallisen kuluttajaliiton ja petosten mukaan. Voit tarkistaa sähköpostiuutiskirjeeni sukeltaaksesi tähän edelleen, mutta oikeilla strategioilla, joilla voit kasvattaa verkkotunnuksen hallintaa ja blogiliikennettä, voit käyttää konsultointitulojasi nopeuttaaksesi blogin kasvua sisällön ja linkkien avulla. Siellä on tonnia käynnistysleirejä, online-koulutuskursseja, oppaita ja niin edelleen, missä voit hioa käsityösi. Myyntijohtaja. Kokopäiväisiin tehtäviin kuuluu vastaaminen saapuviin puheluihin ja asiakkaiden yleisten ja tilikohtaisten kysymysten ratkaiseminen.

Kotona tehtävät työt: Kukkien järjestäminen

Tätä silmällä pitäen nämä työpaikat eivät aina ole sopivia kotona työskenteleville äideille ja isille. Listaa tuotteesi ja mainosta niitä eri alustoilla. Äänitiedostojen kirjoittaminen on mitä teet tämän yrityksen kanssa. Ja jotkut ihmiset kirjoittavat yli kuusi lukua vuodessa kirjoittamalla niitä. DOC tarjoaa etätyöpaikkoja monissa paikoissa ja palkkaa myös väliaikaisia ​​tehtäviä. Tämä yritys palkkaa tilaajia verkossa tuotantostudioille. Sinulla on oltava vähintään kahden vuoden kokemus asiakaspalvelusta. Lisäksi tarvitaan kokemus akateemisten tekstien muokkaamisesta (kuulostaa siltä, ​​että omien tehtävien muokkaaminen yliopistossa todennäköisesti riittää).

On olemassa paljon menestystarinoita mobiilisovellusten kehittäjille, jotka ovat tulleet siihen suureksi ja myyneet sovelluksensa miljoonilla dollareilla. Jopa asianajajat voivat työskennellä kotoa ja ansaita huomattavia tuloja. Nämä tehtävät ovat osa-aikaisia ​​ja tarjoavat joustavan aikataulun. Kuten monien online-töiden kohdalla, voit päättää olla urakoitsija tai työntekijä yrityksessä tai julkaisussa. Tämä antaa näytteen prosessin toiminnasta, mitä voit odottaa, sekä järjestelyjen tarjoamista eduista. Jotta voit työskennellä TaskRabbitin kanssa, sinun on lähetettävä online-hakemus ja osallistuttava tiedotustilaisuuteen alueellasi. Maksu on 50 dollaria tunnissa, ja se voidaan suorittaa 100% etäyhteydellä. Monet yritykset tarjoavat nyt tämän työn sinun kaltaisten ihmisten saataville sohvallasi mukavasti.

Arvostelu - avoinna Yhdysvalloille. Auditointien lisäksi tarkastuspäälliköt työskentelevät sidosryhmien kanssa auditoinnin tulosten ja vaikutusten ymmärtämiseksi, tulevaisuuden vaatimustenmukaisuuden varmistamiseksi ja sisäisten järjestelmien, politiikkojen ja menettelyjen arvioimiseksi. Nämä sivustot auttavat sinua yhteydenpidossa asiakkaisiin ja laajentamaan portfolioasi.

Jos kuitenkin siirryt oikeaan suuntaan, tippatavaraliiketoiminnassa on paljon potentiaalia.

Työskentele Kotitöissä: Myy Tarinasi

Se riippuu myös mallistasi, teetkö yhden valmennusta vai ryhmävalmennusta? Kun ohjaat lisää opiskelijoita, maineesi sijoitus kasvaa ja Chegg lähettää enemmän opiskelijoita tiellesi. Tekemäsi oikolukujen tyypistä ja asiakkaiden määrästä riippuen voit helposti tehdä yli 2019 dollaria kuukausikorjauksia. Sinun on myös voitava kirjoittaa vähintään 30 sanaa minuutissa. 11 parasta kotityötä 2019 (parhaat online-työpaikat), osa-aikataulun määritteleminen riippuu tyypillisesti työnantajan tarpeista ja joskus myös työntekijän mieltymyksistä. BLS: n mukaan työmahdollisuudet voivat olla parhaat matkatoimistoille, jotka tarjoavat asiantuntemusta tietyillä maailman alueilla, joilla on kokemusta suunnittelureissuista tai seikkailuista tai jotka keskittyvät ryhmämatkoihin.

#5) Blogger

Sen työn joustavuustarjontaan kuuluu osa-aikaisia ​​ja osittaisia ​​etätyöpaikkoja. Sinun on maksettava käyttääksesi tätä tietokantaa, mutta ne ennakoivat kaikkia yrityksiä esittämään laillisia työpaikkoja vain oikeilta työnantajilta. Kun aloin lukea muita henkilökohtaista rahoitusta koskevia blogeja, kompastuin artikkeleista, jotka koskevat kotona työskentelyä. Sinun on oltava äidinkielenään puhuja, jolla on kandidaatin tutkinto.

Tässä roolissa tarjoat asiakaspalvelun Disney Store -vieraille. Saatavilla on myös johtotehtäviä ansaitaksesi vielä korkeamman palkan. Sinulla on mahdollisuus ansaita 660 dollaria ensimmäisellä 800 dollarilla pätevästä myynnistäsi, ilman kuukausittaisia ​​myyntikiintiöitä ja ilman aloituskuluja! Parasta on, että toimistoa ei tarvita, joten käynnistyskustannukset ovat erittäin alhaiset.

VIP KID
 • (Marylandin itäinen ranta/REMOTE), verkkosuhdepäällikkö (Marylandin itäinen ranta/REMOTE), yhteisön terveydenhuollon työntekijöiden valvoja, verkkosuhteiden johtaja ja muut.
 • Löydät jopa joitain apua etsimäitä työpaikkailmoituksia haamukirjoittajalle Tinderistä.

Verkkohaun Arvioija

WorldLingo käyttää sinua vain kääntämiseen äidinkielellesi ja hankkeisiin, jotka on suunnattu maalle, jossa asut. Jotkut työpaikat maksavat tunneittain, toiset palkataan, toiset sisältävät etuja ja toiset tarjoavat urakehitysvaihtoehtoja. Aivan yhtä monta aikuista haluaa oppia instrumentin uudelleen kuin vanhemmat yrittävät saada lapsensa oppimaan - voit opettaa heidät molemmat! Luonnollisesti sinulla on oltava Internet-yhteys ja kotipuhelin. Lasten tai eläinten hoitamisesta aina oman koru-, kortti- tai kukkakaupan perustamiseen asti, meillä on paljon ideoita auttamaan matkallasi. Jotta siirtyminen VA: hon olisi helpompaa, sinun tulee harkita sijoittamista laskutus- ja sopimusjärjestelmään.

Oppimalla muutamia online-taitoja, joita yritysten omistajat tarvitsevat, voit luoda oman kotitöisi, jonka avulla voit työskennellä milloin haluat. Todennäköisesti useimmat heistä eivät hyödy Facebook-mainontaa. Markkinointiyhtiöt palkkaavat säännöllisesti ihmisiä kirjoittamaan musiikkitekstejä mainoksille ja muun tyyppiselle sisällölle. Ei ole väliä oletko graafinen suunnittelija. Menestyneet hakijat/edustajat saavat ilmaisen koulutuksen ja voivat työskennellä mistä tahansa. Ohjaajia palkataan puhelin- ja videotulkkaukseen ja kääntämiseen. Heidän ohjelmistonsa avulla voit hallita ja organisoida vaivattomasti tuotteitasi ja luokitella ne haluamallasi tavalla. Laillinen nopea koti-Internet-yhteys.

Sininen Seepra-nimitysasetus

Tutustu artikkeliini Brianin kanssa nähdäksesi kuinka se kaikki toimii ja kuinka hän auttaa sinua kasvattamaan yritystäsi. 95 kuukauden ajan. Hakukoneiden optimointi auttaa yrityksiä löytämään verkossa.

Paras helmi korvakorut lisäämällä puola jokaiseen asuun
 • Ne ovat melko helppoja ja hauskoja tehdä.
 • Kuten käännös, myös erikoistuneempien tietojen kirjoittaminen voi olla tuottavampaa.
 • Oikolukijat voivat toimia ”yleisenä oikolukijana” tai he voivat erikoistua tietyille alueille - kuten oikolomakkeisiin tuomioistuimen toimittajille.
 • Voit olla osa merkityksellistä liikettä ja ansaita anteliaita kannustimia edistämällä SimplyFunin pelipohjaisen oppimisen tehtävää.
 • UserFeel Löysitkö jotain, joka kiinnostaa sinua?

Online-ohjaaja

SYKES tarjoaa etätyömahdollisuuksia yli 40 Yhdysvaltain osavaltiossa sekä maailmanlaajuisesti. Opi uusia taitoja, jotka voit viedä minne tahansa. Opettakaa muille ihmisille tavaroita tai käytä tuntemasi tavaroita tekemään juttuja muille ihmisille. Kannattavan blogin luominen vie aikaa ja paljon kovaa työtä. Tuutoreille maksetaan säännöllisesti. Hyvä yhteisöllisyys.

Jinglien luominen on ollut muusikoiden suosittu sivukeikka vuosikymmenien ajan, mutta YouTuben ja verkkomarkkinoinnin tulo on päivittänyt suosionsa ja näyttää olevan kasvava alarako videotuotannossa. Voit ansaita suuren palkkaturvan koskaan poistumatta sohvalta. Yrittäjät - palkkaa freelance-koodereita ja ohjelmoijia rakentamaan todiste konseptista ideansa osoittamiseksi. Ja sinulla on mahdollisuus saada bonuksia, jos olet erinomainen ohjaaja. Vaikka siellä on runsaasti freelance-mahdollisuuksia, suuri haaste on löytää ne ja neuvotella oikeasta hinnasta. Palkka on alhainen aluksi, mutta asiantuntijakirjailijat voivat siirtyä ylöspäin. Aetna palkkaa etätyöntekijöitä hoitamaan, siirtämään ja analysoimaan lääkemääräyksiä, tarkistamaan annosohjeet ja tarjoamaan virtuaalisia potilaan hoitopalveluita. Tässä on kuusi korkeasti palkattua työpaikkaa.

Tutkimuksen mukaan noin 50 prosentilla nykyaikaisista yrityksistä puuttuu ammattitaitoisia työntekijöitä. Onko sinulla erinomaisia ​​viestintätaitoja? Ne tarjoavat joustavaa työskentelyä monilla koulutusaloilla ja useat työpaikat ovat kokonaan tai enimmäkseen kotona toimivia. Palkan määrä on ”kilpailukykyinen kotiteollisuudessa”, yhtiön verkkosivuston mukaan. Yhtiö palkkaa toisinaan järjestelmäkehittäjiä, jotka ansaitsevat 20 dollaria tunnissa vastaavaa työtä kohden. Saat maksun kahdesti kuukaudessa sekillä tai suoralla talletuksella.

Kuinka Muuttaa Uraa 40-vuotiaana

Jos se olet sinä, sinun tulee harkita elämävalmentajaksi tulemista. Bloggaaminen on edullinen ja helppo aloittaa. Tämän tyyppisissä asennoissa autat yleensä ihmisiä varaamalla liikkuvia pakettiautoja tai kuorma-autoja. Tutorit ilmoittavat ansaitsevansa jopa 2500 dollaria kuukaudessa. Kirjailijoiden laillisten online-töiden löytäminen voi olla vaikeaa. Tässä mielessä bloggaaminen ei ole paljoa työtä. Ne tarjoavat jopa mikrotehtäviä, jotka ovat pienempiä töitä, jotka voidaan suorittaa kotoa noin tunnissa.

VIPKID

Esitys

Tarvitset vain profiilin luomisen houkuttelevalla videoesittelyllä ja tarttuvalla kuvauksella. Brändäyksen, myynnin ja suoran vastauksen markkinoinnin tuntemus antaa monien graafisten suunnittelijoiden veloittaa yli 100 dollaria tunnissa. Heillä on kaksi asentoa - yksi, joka vaatii auton ja toinen, joka ei. Yhdelle se on erinomainen paikka saada kunnollinen valotus, mikä voi johtaa lisää asiakkaiden pussittamiseen.

Voit ansaita hyvän sivutulon kirjoittamalla erilaisia ​​aiheita tällä alustalla. Bloggaajan palkka riippuu täysin heidän kapeasta, yleisöstä ja siitä, kuinka taitava he ovat edistämään joko omia tuotteitaan tai jonkun muun tuotteita. Nämä työt saattavat edellyttää, että omistat kannettavan tietokoneen, sinulla on Internet-palvelu ja muut materiaalit (kuten kuulokemikrofoni), jos aiot puhua puhelimessa. Otetaan tekniset tiedot: stock momentum -indikaattorit ja trendivahvuus. Olen löytänyt hienoja tapoja, jotka auttavat sinua laskemaan freelance-kirjoitustyösi ilman vaivaa. Kääntäjänä voit muuntaa kielen toiseksi puhutun sanan, kirjoitetun sanan tai äänen avulla. Suurilla osaa väestöstä ei kuitenkaan ole kykyä rakentaa omaa sivustoaan tai sillä ei ole aikaa, minkä vuoksi niin monet ihmiset tekevät elävien rakennusten verkkosivustoja ja blogeja muille. Saatat olla hienoa sosiaalisen median työssä, jos tunnet tietäsi verkoissa tai sinulla on aiempaa kokemusta järjestelmänvalvojana. Se on kirjoittanut yli 52 000 opiskelijaa 50 osavaltiossa ja 150 maassa.

Sisustussuunnittelu
Kuten kaikissa kotona tehtävissä töissä, jotka keskittyvät vastaamaan saapuviin puheluihin, Alorica vaatii, että sinulla on joitain perusvarusteita: