18 Parasta Työtä Kotona

Lemmikkien hoitajat ansaitsevat noin 18 dollaria/istunto. Näin ollen olisit nähnyt kuntosalien ja puistoissa lenkkeilevien ihmisten määrän lisääntyneen. Kannattaa myös ilmoittautua ilmaiseen CV-kirjastoon, joka vastaa CV: täsi sopivilla osa-aikaisilla töillä ja uramahdollisuuksilla. Se on melkein passiivista tuloa, koska lähetän tilauksia toimittajalle vasta kun tilaukset saapuvat. Tämä viesti voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Sovellusten luominen Android- tai iPhone-laitteille on osoittautunut tuottavaksi sivutuloksi monille.

Voit tarkistaa nämä 6 tapaa etsiä offline-tietojen syöttötöitä.

Organisaatiot etsivät aina tilastoja, ja ne maksavat sinulle mielipiteistäsi. Oletko kokeillut jotakin näistä tai haluatko kokeilla yhtä näistä? Kehitä yleisö ja ansaitse se.

Voit ansaita noin 1000 dollaria kuukaudessa kääntämällä sivustoja. Mielestäni suurin osa ihmisistä olisi todennäköisesti onnellinen siitä, että sinulla olisi tällainen ylimääräinen pehmustettu tili ja sitä seuraava taloudellinen turvallisuus. Hanki palkka kertoa tarinoita ja kirjoittaa sisältöä tuotemerkeille. Tälle työlle pääsylle ei käytännössä ole esteitä - sinun on oltava vain hyvin organisoitu ja kunnianhimoinen, jos haluat tehdä tästä uran. Ansaitset, kun vastaat kyselyihin, shoppailet verkossa, etsit verkosta, katsot videoita ja paljon muuta. Care-verkkosivustot.

  • Tältä sivustolta löydät suoraviivaisia ​​osa-aikaisia ​​iltatöitä.
  • He työskentelevät itsenäisinä urakoitsijoina ja käyttävät TaskRabbit-alustaa asiakkaiden hankkimiseen.

Freelance

Kaikki pankkipalkkiot eivät vaadi niin suuria talletuksia, mutta useimmat niistä tekevät sinusta lisätoimia, kuten suoran talletuksen asettamisen, pankkikorttisi käyttämisen tietyn määrän kertoja ja kuukausittaisen vähimmäissaldon ylläpitämisen maksun välttämiseksi. Voit ansaita missä tahansa välillä 16–22 dollaria VIPKID: llä. Entä 200 dollaria jokaisesta menettämästäsi punnasta? Platonin kaapin kaltainen tiili- ja laasti-lähetyskauppa antaa sinulle käteistä paikalla.

Jos olet hyvä ja et ota riskiä, ​​voit ostaa aikaisin irtotavarana ja myydä, kun villitys osuu. Se kuulostaa vanhanaikaiselta, mutta sanomalehtien toimittaminen on hieno tapa saada vähän liikuntaa samalla kun ansaitsee ylimääräistä rahaa. Paras sivusto, joka kokoaa yhteen sisällönmarkkinoijat, jotka etsivät parhaita sisältökirjoituskykyjä verkossa. Voitko lisätä uuden automaatiotason olemassa olevaan valmistusprosessiin? Jos tarvitset rahaa nyt, sinun tulisi harkita Decluttr-kirjoja, CD-levyjä, DVD-levyjä ja elektroniikkaa.

  • Tällä hetkellä voit odottaa saavuttavan jopa 5%: n kiinteän tuoton, riippuen siitä kuinka kauan valitset lainata.
  • No, se on minun luettelo sivutöistä!

Neuvonani Ihmisille, Jotka Haluavat Ansaita Ylimääräistä Rahaa

Tuotot ovat keskimäärin 9-10% - paljon parempia kuin mikään säästötili. Tässä on 3 vaihtoehtoa mobiilisovellusten luomiseen ilman koodausta. Tietysti tulosi riippuvat asuinpaikasta ja reiteistä, joilla voit toimia. Tule omaksi pankkisi "Vertaisluotot" ovat pankkitoiminnan tulevaisuus. 500 dollaria kuukaudessa 13. 00% - monta kertaa korkeampi kuin maan keskiarvo. Lääketieteellinen transkriptio.

  • Jos haluat ansaita rahaa omituisten töiden tekemisessä, sinulla on muutama vaihtoehto löytää työtä.
  • Aivan kuten muutkin keikat, saatat haluta rekisteröidä osavaltiossasi LLC: ksi, ja Stemberger suosittelee myös lemmikkieläinten hoitovakuutuksen hankkimista.

Aurinko

Tämä on täydellinen sivutoimisto, johon kuuluu foorumeiden, sosiaalisen median ryhmien, chat-huoneiden ja muun valvominen. On kuitenkin satoja, ellei tuhansia yrityksiä, jotka tarjoavat suoramyyntimahdollisuuksia kosmetiikasta vitamiineihin lemmikkitarhoihin. Sen avulla voit rakentaa henkilökohtaisen tuotemerkin omistaessasi omaa omaisuuttasi. Blogin perustaminen EI ole hyvä tapa ansaita nopeasti sivutuloja, mutta se voi olla hyvä pitkän aikavälin suunnitelma saada aikaan kunnollinen sivutoimisto, jos pystyt pitämään sen yllä jonkin aikaa. Kapeasta riippuen voit löytää ilmaisia ​​ohjelmistoja, jotka auttavat sinua organisoimaan asiakkaitasi.

Maan liukuminen

Valitettavasti, jos sinusta tuntuu, että olet viivästynyt korotuksen, katso Dr. Kyselyt ovat yrityksille yleensä tärkeitä potentiaalisten asiakkaiden makujen ja etujen tunnistamiseksi. Saatat ihmetellä, kuka on flebotomisti. Save the Student on vain yksi esimerkki onnistuneesta verkkosivustosta, jonka Owen Burek aloitti yliopistossa ensimmäisenä vuonna, josta on sittemmin tullut kokopäiväinen ja mittava yritys. Voit myös tarjota graafisen suunnittelupalveluja joukkotoiminnan verkkosivustoilta työskentelemään suurissa ulkomaisissa toimeksiannoissa. Paitsi tämä, kotona työskentelevät ovat tuottavampia kuin toimistoissa työskentelevät. Ei, et kirjoita haamutarinoita, vaan kirjoitat jollekin ilman sinulle tunnustusta.

Tapoja ansaita ylimääräistä rahaa jälleenmyymällä tavaroita
Kun saat mukavan määrän ihmisiä lukemaan artikkeleitasi, se tuottaa mukavia tuloja.

Taboola On Edistänyt Linkkejä

Loppujen lopuksi haluan sinun alkavan ansaita paljon passiivisia tuloja 3–6 kuukaudessa, ei 3–5 vuodessa. Se on yksityiskohtaista työtä, mutta melko tylsää. Ja tee koko prosessi helpommaksi Decluttrilla. Tarkista, onko alueellasi paikallinen ryhmä, johon voit kirjautua. Tämä on yksi ensimmäisistä sivukeikoista, joita aloin tehdä yliopistossa. Ensimmäisen 90 päivän kuluttua varat ovat käytettävissä talletettavaksi seuraavana arkipäivänä.

Voit suorittaa kurssin, joka opettaa sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää ja kuinka veloittaa 60 dollaria tunnissa. Pidä huolta lapsista. 5 dollaria liittymisbonus: Vuonna 2019 päivähoidossa olevan lapsen keskimääräinen viikkokohta oli 211 dollaria. Peliviikonloppuisin, joissa asun, asunnonomistajat voivat ansaita useita tuhansia dollareita vain kääntämällä talonsa innokkaille pelaajille muutaman päivän ajan. Wrapify on yritys, joka maksaa sinulle kääri auton mainostaessasi heidän asiakkailleen. Voit laskuttaa ihmisiä käyttämään ajotietäsi. Ei ihme, tämä on yksi suosituimmista tavoista ansaita rahaa joustavilla aikatauluilla ja viikkomaksulla.

Asiakaspalveluedustaja Tai Teknisen Tuen Edustaja

Tätä varten suosittelen menemään suoraan transkriptioelimeen tärkeimpien työtaulujen tarkistamisen sijasta, koska ne maksavat yleensä 15–25 dollaria tunnissa. Joitakin ehdottamiasi paikkoja ovat: Voit säveltää toisen sivuston tai henkilön esiintymisen alla, olipa kyse sitten sivuston sisällöstä tai kirjoista. Tämän perusteella bloggaajat voivat odottaa ansaitsevansa muutamia satoja dollareita kuukaudessa jopa kymmeniin tuhansiin.

Täältä löydät useita erilaisia ​​ohjelmia perusasteesta edistyneempaan. Salaperäiset ostajat ostavat salaa, dokumentoimalla kokemuksensa jälleenmyyjän kanssa. Hätätilanteissa nämä etävalvontaryhmät ilmoittavat poliisille ja lainvalvojille. On paljon ihmisiä, jotka voivat työskennellä keskustassa ja ovat kyllästyneitä maksamaan katon kautta päivittäisestä pysäköinnistä. Kuinka paljon se maksaa? Tammetterot toimivat pyöristämällä olennaisesti päivittäisistä ostoksistasi tehdyn varamuutoksen (lähimpään dollariin) ja sijoittamalla sitten eron osakemarkkinoille. Tähän päivään saakka useimmissa kotityöhön liittyvissä artikkeleissa puhutaan samasta matalapalkkataktiikasta:

Heidän ilmainen Investment Checkup -työkalu vertaa nykyistä salkunjakoasi ihanteelliseen allokaatioon, jota tarvitaan tavoitteiden rahoittamiseen. Voit tarjota kudottuja vastasyntyneiden vaatteita ja tehdä jonkun kanssa sopimuksen ommella ne sinulle (tai säästää rahaa ja tehdä se itse, jos olet taitava ompelukoneella!) Voit ladata 25–300 dollaria tunnissa kokemuksestasi riippuen. Pienten säästöjen saaminen on stressin lievittämistä. Katsotaanpa joitain perinteisiä ja vaihtoehtoisia koulutuspolkuja osoittaakseni mitä tarkoitan: Wrapify-kaltaiset yritykset etsivät aina kuljettajia, jotka käärittävät autonsa tietyissä paikoissa merkkikampanjoihin. Älä unohda Avonia, vain koska yritys on ollut toiminnassa vuodesta 1886. Postkaverien iskulause on hyvin suoraviivainen:

Kastike: Kuinka tilata ja kuinka paljon se maksaa

Roadie mahdollistaa sen! (78 tunnissa) vuonna 2019. Tämä johtuu siitä, että monet asiakirjat vaativat manuaalisen kirjoittamisen. Voit aina žongloida kokopäiväisessä työssäsi pitämällä verkkokauppaa. Resurssit verojen tekemiseen päiväkaupalla ansaitsevat itsesi, 8% Medicare-vero ansaitsemasta tulosta. Jos olet kasvanut Nancy Drew'ssa ja The Hardy Boysissa, etkä koskaan anna sen etsivä unelma mennä (laki ja järjestys, kukaan?) Alussa useimmat freelance-kirjoittajat ansaitsevat 25–100 dollaria 500–1000 sanan artikkelissa. Voit kuitenkin osallistua postituskuljetuksiin. 24 parasta kotityötä 2019, nämä ovat palkkaa koulutusta tarjoavia työntekijöiden tehtäviä. Ja mikä tärkeintä, käytännössä ei ole käynnistyskustannuksia.

Tämä kurssi on käynnistänyt uran monille Pinterest VA: lle.

Suunnittele Ja Myy Tuotteita

Sosiaalisen median johtajat voisivat työskennellä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti tai urakoitsijoina. Jos haluat todella ansaita tasaista, ennustettavaa rahaa, todellinen osa- tai kausityö voi paremmin vastata tarpeisiisi. Älypuhelimien käytön lisääntyminen on johtanut jatkuvaan haluun uusiin mobiilisovelluksiin. Hakuprosessiin sisältyy tiukat testaukset, mutta yrityksellä on hyvät arvostelut, joten tämä on yksi ylimääräinen tulovaihtoehto, joka kannattaa ehdottomasti tarkistaa. Tämä varuste voi myös olla melko kallista, mikä vaikeuttaa joidenkin hankkimaan parhaita työkaluja maailman tärkeimmälle työlle, joka kasvattaa lasta.

Kuinka Ansaita Ylimääräistä Rahaa Sivutoimintojen Työpaikoilla

Se säästää paljon vaivaa ja on myös arvokas. Jos sinulla on minkäänlaista teknistä taustaa, kuten lääketieteellistä tai juridista, voit kuitenkin saada enemmän palkkaa. Ei, en puhu hyväntekeväisyyden tekemisestä, koska mielestäni se on enemmän sielun ruokaa kuin ihmisarvoista sivumyrskyideaa. Ei ole huono idea rakentaa henkilökohtainen myyntisivustosi Shopifen avulla, jotta voit monipuolistaa tulojasi. Onneksi voit silti rakentaa henkilökohtaisen tuotemerkin ympärillesi sen perusteella, mitä voit tehdä.

  • Online-tutorointiyritykset, kuten Tutor.
  • Jotkut meistä haluavat ansaita rahaa kotoa, ja jotkut meistä mieluummin löytää sivutoimisto, joka saa meidät ulos talosta.

Vuokraa auto Turon kanssa

Virtuaaliassistenttina oleminen voi olla erittäin palkitsevaa, kun autat muita. Tammenterhojen sovellus on yksi sellainen sovellus, joka auttaa sijoittamaan varamuutoksesi, joka puolestaan ​​voi kasvaa passiivisesti. Jos olet joskus käynyt Googlessa ja saanut tuloksia, jotka hämmentävät sinua, hakukoneiden siivoojien päälliset tulevat tänne.

Koska tiedämme jonkun, joka tekee. Olen kirjoittanut laajasti siitä, kuinka voit perustaa oman blogin, jos haluat mennä tälle reitille, samoin kuin kuinka ansaitsen rahaa blogissani täysin läpinäkyvältä kulissien takana. Rekisteröinti Sniffspotilla on helppoa, rekisteröidy vain ja lue paikkasi kaikki yksityiskohdat. Yksinkertaisesti myymällä keikkoja muualla. Rakastatko ruokaostoksia?

Kotona on paljon työpaikkoja, jotka tarjoavat nämä taidot käyttöön. Fiverr on verkkomarkkinat, jotka on suunniteltu freelancereille myymään palveluita projektin hintaan 5 dollaria. Freelancer ei tarkoita vain kirjoittamista.

Tule Freelance-artikkelin Kirjoittajaksi.

Entäpä sen sijaan, että pudottaisit hampurilaisten ja perunoiden täydellisen tilauksen? Uusi amerikkalainen unelma työskentelee itsellesi, ja 50% tuhansien vuosituhansien amerikkalaisesta työvoimasta on freelancereita. Asuessasi riippuen voit toimittaa ruokaa autolla, pyörällä tai skootterilla. Miksi et freelance vapaa-ajallasi Fiverrin kanssa? Saat maksun napsauttaa mainoksia, käyttää mobiilisovelluksia, avata ja lukea sähköposteja, katsella videoita ja ottaa tutkimuksia.

Jätteiden puhdistus
Olitpa kotona työskentelevä äiti, joka haluaa maksaa perheen talousarvioon, tai kokopäiväinen työntekijä, joka tarvitsee vain vähän ylimääräistä rahaa, olet todennäköisesti harkinnut sivutyön ottamista keikkatalousyrityksen kanssa.

Voi, vain kaikkea muuta. Paras legitiimi työ kotona 2019, se palkkaa päteviä freelance-esseitä ja jatkaa kirjoittajia. Onko sinulla makuuhuone - tai kaksi? Ansaitset pisteitä vain kävellen liikkeeseen, ja vielä enemmän pisteitä kohteiden skannaamiseen tai ostoksen tekemiseen. Jos sinulla ei ole aikaa ajaa Uberin kanssa (tai jos et vain halua), niin Getaround on hyvä vaihtoehto ansaita ylimääräistä rahaa autollasi. Etsitkö lakimiestä verkkoyhteisöä, josta voit löytää osa-aikaisia ​​iltatöitä? Löydät projekteita näille rooleille Upwork-, Fiverr- ja Freelancer-ohjelmista. Vaikka kirjoittaminen on nykyään harvinaista, kysyntä on edelleen suurta. Esimerkiksi taidemallit voivat tuottaa 20–25 dollaria tunnissa.

Lisätietoja joistakin muista tavoista löytää ja periä puuttuvaa rahaa nimesi! Jotkut tämän viestin linkit voivat olla kumppaneidemme edustajia. Myy tuntisuunnitelmasi etenkin uusille tai ensimmäisen vuoden opettajille. Monissa tapauksissa ensisijainen vaatimus on, että olet äidinkielenään äidinkielenään puhuja, koska monet opiskelijat etsivät yksinkertaisesti tapaa harjoittaa keskustelutaitojaan. Pese ja yksityiskohta omalla alueellasi olevat autot. Se on voittajavoitto, koska lainanottaja maksaa vähemmän korkoa kuin perinteinen pankki, ja rahaa lainaava henkilö (sinä) ansaitsee suuremman tuoton kuin mitä perinteisellä säästötilillä olisi. Keskuspaikat maksavat parhaiten, mutta myös kaupunkien reunat ja tapahtumat tapahtumien tai suurten työvoimakeskusten lähellä voivat olla tuottavia. Lue Swagbucks- ja InboxDollars -katsauksemme saadaksesi lisätietoja näistä tutkimuksista.

Ihmiset käyvät blogissasi ja ansaitset rahaa.

Tule Notaariksi

Maksu suoritetaan viikoittain Paypalin kautta. Annan noin 100 dollaria kuukaudessa, vaikka olenkin tehnyt paljon parempia muita kuukausia. Voit tuottaa pienen sivutulon ottamalla verkkokyselyjä - mutta älä odota viettävänsä taikinaa. Ehkä heillä ei ole autoa tai ehkä heillä ei yksinkertaisesti ole aikaa.

Hanki Enimmäismäärä Vanhoja Kirjoja

Aloita hakeminen TÄNÄÄN! Kirjaudut sisään, suoritat yksinkertaisen testin ja alat vastata eri aiheita koskeviin kysymyksiin. He tarjoavat tällä hetkellä työtään ja ovat jopa järjestäneet näyttelyitä.

Tämä sivutoimisto vaatii tutkimusta, sijoitettua aikaa ja markkinointitaitoja, jotta voit kukoistaa. Ne ovat kauniita käsintehtyjä/räätälöityjä kalentereita, budjetointilehtiä ja suunnittelijoita, jotka näet Pinterestissä ja Etsyssä. Hongkongin ja Lähi-idän liikemiehet maksavat jopa 25 dollaria tunnissa siitä, että joku puhuu heidän kanssaan englanniksi, mikä auttaa heitä parantamaan taitojaan. Tässä on vinkkejä markkinointiin itsesi ohjaajana ja asiakkaiden saamiseksi. Löydä lailliset puoleiset keikat on helppoa, oikean valitseminen on tärkeintä. Clark ilmoittautui kuljettajaksi molemmille palveluille muutama vuosi sitten kokeillakseen niitä. Muiden ajaminen ympäri Uberin korkeatasoisia tunteja (ajattele yötä, viikonloppuja ja suurten tapahtumien, kuten konserttien tai jalkapallopeleiden aikana) on loistava tapa tasata tulosta. Voit tarkistaa suositut työportaalit, kuten todella, Quikr, TimesJob, Naukri jne.

Talon Kääntö

Sitten sinun on kerätä asiakkaita. Usko tai älä, siellä on yrityksiä, jotka maksavat käytännössä autosi mainostaulut. Tällainen koulutus antaa sinun tehdä omia tuntejasi ja ajaa yrityksesi johtotehtäviä kotoasi. Kaikki asiakkaat tarkistetaan ennen hyväksymistä, ja sinulla on miljoonan dollarin vastuuvakuutus 24/7 tuella. Jos olet taitava ja sinulla on intohimo ruoanlaittoon, ruokailu tai leipominen on erinomainen tapa tuottaa lisätuloja. En ole kovin suuri kamerassa ollessani, mutta olen julkaissut muutaman vuoden vanhalle Dirtbagille kourallisen videon työpöydälle, jotka ansaitsevat minulle rahaa kuukausittain toiselle ilman lisätyötä. Oletushinta on 5 dollaria (siis Fiverr. )Nykyään tieto hakukoneiden optimoinnista on kultainen lippu, ja pienyritykset tarvitsevat yleensä kipeästi ymmärrystä siitä, kuinka ne voivat paremmin sijoittua Googlen hakutuloksissa.

eBay Business

Tule VA: ksi (virtuaaliassistentti)

Jos näin on, olet vain lyönyt kultakaivoksen, koska aion näyttää sinulle parasta sivutyötä kotoa ansaitaksesi ylimääräistä rahaa. Forex-oppitunnit aloittelijoille, kanssamme se on win-win-tilanne - opit kauppaa ilmaiseksi ja he saavat uuden, omistautuneen ja tehokkaan kauppiaan lisäämään yhteisöään. Testaajia etsivä yritys etsii vain luonnollista reaktiota arvioidakseen, kuinka käyttäjäystävällinen heidän sivustonsa on. et voi mennä pieleen! Siksi se on win-win-tilanne kaikille. Se on joustavin ja ei-tekninen työ, jonka voit tehdä lisäaikassasi.

Voit vain ilmoittautua täällä, ladata koulutuspaketti, joka ei sisällä vain blogointia, vaan kaikki osa-aikaiset työpaikat ja alkaa ansaita kaikista töistä. Kansainväliset opiskelijat haluavat oppia englantia parantaakseen tulevaisuuden tulopotentiaaliaan. Täällä sinun pitäisi olla varovainen luotettavan mittaussivuston suhteen. Hiukseni ovat noin neljäsosa tuumaa pitkiä, joten oletan, että tämä ei ole minua varten. Ystäväni Alexandra ansaitsee jopa kuusi numeroa freelance-kääntäjänä englannista espanjaan, mikä antaa hänelle vapauden matkustaa työskennellessään.

Aloita Tilauslaatikkoyritys

Kuuntele musiikkia, ja SliceThePie palkitsee jopa 10p jokaisesta kuunnelmasi kappaleesta. Parasta siinä, että voit kopioida kaikki kappaleet ja elokuvat kannettavalle tietokoneellesi tai ulkoiselle kiintolevylle ennen niiden myyntiä. Hän on ammattilainen siinä (hän ​​ja hänen miehensä ansaitsivat 100 000 dollaria ensimmäisenä vuonna). Tämä on kuin virtuaalinen talon kääntö - yrität löytää täydellisen timantti-raako-sivuston, jota ei käytetä riittävästi ja joka voisi ansaita paljon rahaa, jos sitä uudistetaan.

Tämä erittäin joustava sivutyö vaatii, että sinulla on perustiedot sivustoista. Mene eteenpäin ja rekisteröidy Airbnb: llä ja aloita tämä puolella hälinästä. Se on myös paras tapa löytää jatkuvaa työtä menettämättä tasaista tuloa freelancerina. Autotalli myynti ei ehkä ole tyylisi, tai ehkä sinulla on vain muutama todella mukava asia, jonka haluat myydä. Olet hallinnassa: Sen lisäksi, että voit työskennellä kotoa, voit tehdä sen myös aina, kun sinulla on vapaa-aikaa, kuten öisin ja viikonloppuisin. Getaroundin arvioiden mukaan auton omistajat, jotka rutiininomaisesti lainaavat autoaan, voivat ansaita “1000 dollaria vuodessa jakamalla aktiivisesti pysäköityä autoasi”.

Valitse freelance-projekti upworkista