20 Parasta Työtä Kotona -työtä

Palkkaa ei tunneta. Voit työskennellä LiveWorldin asiakaspalveluna. On paljon freelance-kirjoittajia, jotka antavat yli kuusi lukua, kun taas toiset antavat pari sataa dollaria kuukaudessa. Bitcoin, jos haluat osallistua kaivostoimintaan, voit liittyä pilvikaivospalveluun, kuten Genesis mining tai Hashflare, tai ostaa ASIC Bitmainilta. Saatat tarvita jonkinlaista sertifikaattia työskennelläksesi lääketieteellisenä tai laillisena transkriptionistinä, mutta kuka tahansa kirjoittajista voi toimia yleisenä transkriptionistina. Mutta muista, että urakoitsijana ei aina ole saatavissa työtä.

Tämä yritys tarjoaa etä teknistä tukea asiakasyritysten verkostolle virtuaaliagenttien kautta. Joten tänään kaivoin avoimen työpaikan kotona työpaikkojen johtajia löytääkseen yrityksiä, joilla on osa-aikaiset avoinna nyt. Esimerkiksi yksi osa-aikaisista työnhakijoiden menestystarinoista on Shellene C. Nämä ovat tyypillisesti mitattavissa olevia taitoja, jotka voidaan helposti määritellä ja arvioida - sinulla joko on tai sinulla ei ole. Kuinka ansaita rahaa verkossa, vauvaliiketoiminta on myös usean miljoonan dollarin teollisuus, ja vaikutusvaltaisille bloggaajille voidaan saada hyvää korvausta eri tuotteiden keskustelusta ja hienovaraisesta mainostamisesta. Toiseksi, elämme mukavuusmaailmassa, ja nykyään yhä useammat ihmiset ovat kotona. Jokaiselle työntekijälle, joka työskentelee kotoa ainakin puolet ajasta, työnantajat voivat säästää yli 11 000 dollaria vuodessa, totesi Global Workplace Analytics -tutkimus. Analysia - Testien suorittaminen kestää noin 15 minuuttia.

  • Verkkokoulutusratkaisujen kysyntä on todella alkamassa kasvaa joko luokan sisäisen koulutuksen lisäyksenä tai joskus jopa kokonaisena korvauksena.
  • He hyväksyvät hakijat Yhdysvalloista, ja sinulla on oltava aiempaa kokemusta asiaan liittyvästä alalta.

Tätä silmällä pitäen nämä työpaikat eivät aina ole sopivia kotona työskenteleville äideille ja isille. Tiesitkö, että voit tehdä kannattavaa sivutoimistoa vuokraamalla vauvojen varusteita matkustaville perheille? Prialto tarjoaa virtuaaliassistentin työmahdollisuuksia parhailla eduilla. Noin 6 kuukautta suoritettuaan freelanceria puolella hän ansaitsi tarpeeksi rahaa korvatakseen tulonsa ja työskennelläkseen kotona kokopäiväisesti. Sillä pyritään auttamaan heikosti huollettujen ja syrjäisten alueiden opiskelijoita, perheitä ja opettajia, joilla ei ehkä ole varaa tai ole mahdollisuutta päästä koulunkäynnin keskeyttämisen palveluihin. Tunnit opetetaan yleensä Skypen tai ennalta nauhoitettujen istuntojen kautta. Emme halua nähdä käyttäjien takertuvan tuhansien dollareiden varastoihin vain ymmärtääkseen, että he yrittävät purkaa LuLaRoe -sovelluksensa jo kylläisillä markkinoilla.

Työpaikka julkaisi äskettäin luettelon 30 parhaasta yrityksestä, jotka palkkaavat osa-aikaisesti etätyötä. Sinun on tehtävä työ ja kiire. Palkkaa koulutus on palkattuasi.

Ja hieno uutinen on, että asiakkaat etsivät aina video- tai äänieditoria. He palkkaavat Yhdysvalloissa, ja sinun on oltava vastaava pätevyys opettaa heidän kanssaan. Aineita, joilla on eniten kysyntää, ovat englanti, luonnontieteet ja matematiikka (kaiken koulutuksen ydinaineet). Jonkin ajan kuluttua kirjoittajat yleensä korottavat korkoaan ja monet ansaitsevat yli 6-luvun vuodessa.

  • Upea työ- ja perhe-elämän tasapaino.
  • 00 tehtävää kohden, vaikeudesta riippuen, kirjoittajan kokemustaso ja materiaalin pituus.
  • Landi on melko uusi yritys online-tutoroinnissa (englanti).
  • Työskentele kotoa asiakaspalvelumiehenä eri alueilla Convergysen kanssa.

Appen

Puhelut ja kysymykset ohjataan sinulle, ja käytät yrityksesi tarjoamaa koulutusta ja resursseja kunkin asiakkaan teknisten ongelmien ratkaisemiseksi. Luo Github-profiili - Vaikka henkilökohtainen verkkosivusto on välttämätöntä; ohjelmoijien ei pidä unohtaa laittaa koodejaan myös Githubiin. Koska puhut asiakkaiden kanssa puhelimitse, tarvitset hiljaisen tilan työskennellä.

25 dollaria - 100 dollaria tunnissa. Sinusta voi kuitenkin tulla kouluttaja, joka soittaa asiakkaillesi talon puhelut käyttämällä jo olemassa olevia laitteita ja tuo mukanaan pieniä omia tarvikkeitasi. Kyky luoda, toteuttaa ja hallita prosesseja asetettujen tulosten saavuttamiseksi kotona tapahtuvassa työympäristössä. Työaika on joustava, ja monet edustajat työskentelevät viikonloppuisin. Palvelusi voidaan lopettaa milloin tahansa ja mistä tahansa syystä - takuita ei ole. Niiden avulla on helppo ja helppo aloittaa (ja niissä on kaikki tarvitsemasi kaikki yhdessä paikassa), minkä vuoksi suosittelemme heitä kunnianhimoisille uusille bloggaajille.

Tämä on nopea ja helppo tapa ansaita rahaa verkossa.

Freelance Writer/Editor

Se tarjoaa palveluita ympäri maailmaa ja toimii jakelukeskuksissa 24 maassa. Etätyö on kukoistanut viimeisen kymmenen plus vuoden aikana, ja alojen, joilla on mahdollisuudet työskennellä kotoa, määrä kasvaa. Aloita sitten sävelkorkeaminen, koko ajan. Itse asiassa joillakin ei ole lainkaan korkeakoulututkintoa.

  • Uutiskirjeiden kirjoittamisesta blogin kirjoittamiseen tai jopa yksinkertaiseen sähköpostiohjelmaan asiakkaille - kaikki alkaa kirjoitetulta sanalta.
  • No, nyt voit saada palkan siitä!
  • Se kuulostaa tarpeeksi yksinkertaiselta, mutta tämä työ vaatii tietyn taitotason.

Web-kehittäjä

On monia yrityksiä, jotka palkkaavat osa-aikatyötä kotona. Uskokaa tai älkää, matkatoimistot eivät katoa samaan aikaan, kun ihmiset kohtelevat Beanie-vauvoja sijoituksena. Ole valmis keskustelemaan ENNAKKO kokouspäivään. Vaikka sinun ei tarvitse olla tutkintoa tullaksesi kouluttajaksi, sinun on todistettava.

Verkkotietojen syöttämistä koskevat työpaikat - Parhaat kotona tehtävät työt

Tässä on joitain yrityksiä, jotka rekrytoivat hakukoneiden arvioijia alla: Pidän, okei: Työskentelet tämän yrityksen toimittajana. Valitse tietty markkinarako digitaalisessa markkinoinnissa. Lue huolellisesti. Matkakonsultit voivat löytää 100% etätyöpaikkoja. Viranomaiset etsivät edelleen avaintietoja kadonneesta 5-vuotiaasta tytöstä, annan sinulle tietoja. Yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa kotona työskentelemällä verkossa. Vastustan tätä suosittua käsitystä.

Kansallinen keskiarvo

Se riippuu vain sinusta. Kun aloin etsiä kotona työskenteleviä töitä, minulla ei ollut aavistustakaan siitä, mitä halusin tehdä, tiesin vain, että tarvitsin jotain osa-aikaista ja joustavaa. Kun olet valmis ja käynnissä, kotona työskentelevä web-kehittäjä voi kuitenkin olla melko tuottoisaa.

Etsiä

Mene tänne hakemaan tai lukemaan ensin 3Play Media-arvostelu. Verkkosivustojen testauspalvelut etsivät vierailijoita välittämään kokemuksensa ja ehdottamaan parannuksia. Jos niin, uusi e-kirjani auttaa. Tässä on joitain yrityksiä, jotka tarjoavat osa-aikatyötä kotona töissä virtuaaliassistenttina. Katso tammikuun rahat takaisin -lausuntoni, mukava pieni bonus ostoksille verkossa: Jos olet monikielinen, käännöskyselyjen kenttä kasvaa harppauksin. Kokopäiväisiin työntekijöiden etuuksiin sisältyy sairaus- ja hammasvakuutus; nämä edut alkavat 90 työpäivän jälkeen. Erinomainen ajanhallinta- ja hallintotaidot kiinnittäen erityistä huomiota yksityiskohtiin.