20 Todellista Tapaa Ansaita Rahaa Kotoa (jopa 1 000 Dollaria / Kuukausi)

Ansaitse ilmainen 5 dollarin liittymisbonus vain liittymisestä aloittamiseksi oikealla tiellä! Idea on yksinkertainen: Tämä yritys ei palkkaa kaikissa osavaltioissa, mutta sillä on mahdollisuuksia puhelunvälittäjille useimmissa osavaltioissa. He palkkaavat Yhdysvalloissa. Uutistoimistot, bloggaajat ja kirjoittajat käyttävät osakekuvia päivittäin.

Joten, jos olet niin innoissani kuin minä nyt, sukeltakaamme 65 parhaaseen tapaan tehdä oikeaa, kestävää rahaa verkossa. Glassdoor asettaa freelance-kääntäjän keskimääräisen peruspalkan noin 55 000 dollaria vuodessa. Mitä olet tehnyt ansaitaksesi rahaa kotona? Mitä enemmän tuloja verkkosivustosi tuottaa kuukausittain, sitä enemmän voit yleensä myydä sen. Kerää vain maksusi. Saatamme saada korvausta, kun napsautat linkkejä kyseisiin tuotteisiin tai palveluihin.

 • Swagbucks on legit ja se on maksanut jäsenille toistaiseksi yli 360 miljoonaa dollaria!
 • Tai ehkä olet aina vihannut menemistä toimistoon töihin ja haaveilet löytää tapoja työskennellä kotona kannattavasti?
 • Se voi olla mitä tahansa ammattilaisjalkapalloilijan kanssa nukkumisesta vaatteiden hevosen juuttumiseen!
 • Se on yksinkertaisin tapa ansaita rahaa jo tekemästäsi asioista verkossa.
 • On kuitenkin myös kyseenalaisia ​​"välittäjiä" kolmansien osapuolien maksamia tutkimussivustoja, jotka keräävät helppoa rahaa osallistumisesta verkkomarkkinointitutkimukseen kotona.
 • Vaikka tuotekohtainen maksu voi olla alhainen verrattuna muihin tapoihin ansaita rahaa verkossa, oikea henkilö voi hyötyä näiden tehtävien kertymisestä.
 • Aloita salkun rakentaminen, lataa kilpailukykyiset hinnat ja ansaitse ylimääräistä rahaa logojen suunnittelussa.

Jos rakastat kirjoittamista, freelance-kirjoittaminen ei ole ainoa tapa ansaita rahaa kotona. Ansaitse nopeasti rahaa verkossa - 9 laillista sivustoa, joita voit kokeilla. Kuukausien menojen vähentämisellä on sama vaikutus kuin ansaitset enemmän rahaa. Olen kuitenkin vain ihminen ja joskus teen virheitä. Sinun on ansaittava vähintään 100 dollaria ennen kuin olet oikeutettu voittoon.

Lakisäännökset voivat yleensä veloittaa enemmän, koska se on erikoistuneempi ala.

Luo Verkkokauppa Pudottamalla Toimitus

Hän aloitti kysymällä erittäin alhaisen hinnan kukkaroista ja tarjous nosti hinnan huomattavasti korkeammalle kuin hän odotti. Tervetuloa investingstockonline.com -sivustolle, se myös minimoi voitot, joten kokeneet kauppiaat saattavat haluta siirtyä Martingaleen. Ebay on kello. Jos haluat korottaa ansiosi, voit osallistua muihin tarjouksiin niin usein kuin haluat. Lisätietoja täältä. Se haluaa nähdä vain Amazon-tilaustietosi, mukaan lukien tilauksen päivämäärä, tuotenimi, luokka, ISBN-numero, julkaisupäivä, tila, myyjä, yksikköhinta, määrä ja muut yksityiskohdat.

Englanninkielisten opetusmarkkinoiden lisäksi on olemassa markkinarako myös niille, jotka voivat auttaa keskiasteen oppilaita kotitehtävissään ja yleisemmissä tutor-tehtävissä, jotka ovat saatavilla verkossa, jotta he voivat auttaa opiskelijoita kaikilla tasoilla heidän opinnoissaan. Tässä DollarSproutin artikkelissa on hienoja vinkkejä. Työt ovat yleensä 6 kuukauden sopimuksia (taas yrityksestäsi riippuen) ja sopimukset voidaan uusia. Onneksi tänään voit todella ansaita rahaa kotoa, käyttämällä Internetiä (uskomattomia!) Voit mennä niin pitkälle, että ompelet veneisiin ja jahteihin tarvittavat erityiset kankaattyynyt tai kaupalliset tarpeet, kuten booth- ja tuolipehmusteet.

Alkaen ystävämme Kayla teki noin 16 dollaria tunnissa, mikä on todella hyvää ottaen huomioon, että hänellä ei enää ollut kuluja matkustamiseen, vaatteisiin ja muihin. Jos sinulla on osoitettu sosiaalisen median osaaminen ja mittava seuraaminen, saatat jopa pystyä aloittamaan ottamalla yhteyttä suoraan yrityksiin ja kysymällä, tarvitsevatko ne apua. Älä vain anna talon polttaa.

American Express

Kuinka Ansaita Ylimääräistä Rahaa Nopeasti

Tämä käyttää aikaasi todella hyvällä tavalla, jos olet avoin kokeilemaan luovia tapoja ansaita rahaa. Korkean lipun konsultointi tai valmennus: Rakastatko neuvoja? Kuten muutkin online-työpaikat, joissa työskentelet itsellesi, ansaitsemasi rahasumma liittyy suoraan taitotasosi ja asiakkaidesi määrään, johon voit purkaa. Sivuston mukaan moniin heistä liittyy ”työnantajia”, jotka yrittävät maksaa työntekijöille sivuston maksujärjestelmän ulkopuolella ja osallistua jonkinlaisiin sekkeihin tai rahamääräyspetoksiin. Liity julkaisijaksi Awin-verkossa, tarkista heidän tarjousblogi tai selaa kauppiasilmoituksia löytääksesi jotain mitä luulet ystäväsi kiinnostavan, tartu kumppanilinkkiisi ja jaa se.

Jotkut heistä, kuten The Examiner, kompensoivat osallistujia kirjoitettua artikkelia kohti tuotettujen mainostulojen perusteella. NexRep tarjoaa paljon laillista työtä kotitöistä, kuten saapuvan myynnin, lähtevän myynnin ja asiakaspalvelun. Saat myös 5 dollarin bonuksen pelitilin avaamisesta. On myös hyvä idea, jos et halua käydä vaivaa, kun luetellaan jokainen kohde verkossa. Tämäntyyppiset tehtävät ovat erikoistuneempia ja saattavat edellyttää lisäkoulutusta. Päiväkauppias alumiini rekisterikilvet, se koskee monia asioita, mutta osakemarkkinoilla se tarkoittaa, että noin 80 prosenttia tuloista tulee 20 prosenttia kaupoista. Siksi niin monet ihmiset haluavat ostaa vanhoja opetussuunnitelmasi auttaakseen heitä tuntemaan olonsa mukavammaksi ensimmäisen luokan edessä. Sinun ei tarvitse maksaa heille mitään palkkioita aloittamiseksi. Lyhyesti sanottuna, harjoitat liiketoimintaa kuten tavallisesti, kun Peer toimii taustalla ja ansaitset.

Joitakin suosituimpia tutkimussivustoja ovat Swagbucks ja Global Test Market. Kokemuksestasi riippuen voit ansaita missä tahansa 10–45 dollaria tunnissa online-ESL-ohjaajana. Olen sanonut sen aiemmin: Suorita huolellisuus selvittääksesi, millaiset hinnat artikkelien kirjoittamiselle ovat, ja yritä jopa löytää mentori, jos olet tosissasi rahaa ansaitsemiseen verkossa tällä menetelmällä. Convergys-työntekijänä opit sekä työskentelemään että työskentelemään oman kodin mukavasti. Web-kehittäjä rakentaa verkkosivuja alusta alkaen. Kun kirjaudut Coinbaseen ja ostat 100 dollaria bitcoinia, saat ylimääräisen 10 dollarin bonuksen. Sutherland on toinen johtava kotona työskentelevä organisaatio, joka palkkaa mm. Asiakaspalvelua, myyntiä ja teknistä tukea.

 • Aloitimme juuri oman Shopify-myymälän hänen hämmästyttävän kurssinsa avulla!
 • Näin ansaitset noin 12 dollaria tunnissa.
 • Mutta 15% ansaitsee 31–45 dollaria tunnissa, ja pieni prosenttiosuus on 150 dollaria + tunnissa.

Online-opettaja

Tässä mahdollisuudessa on muutama eri vaihtoehto. Tämä on iso teollisuus, joka ei näytä hidastuvan. Totuus on, että online-rahalla ansaitseminen voi välttyä sudenkuopoista. Tarvitset tutkinnon ja sertifikaatin tullaksesi kirjanpitäjäksi sen mukaan, millaiseen työhön päätät keskittyä. Tämä maksaa kuitenkin kustannuksin - jos joku laiminlyö lainansa (eli et voi suorittaa maksuja), olet onnekas. Se kuulostaa vanhanaikaiselta, mutta sanomalehtien toimittaminen on hieno tapa saada vähän liikuntaa samalla kun ansaitsee ylimääräistä rahaa. Tämäntyyppinen asema voi olla vielä tuottoisampi, jos sinulla on tutkimustaitoja, jotka on suunnattu oikeudelliseen tai tekniseen alaan. Ne ovat samanlaisia ​​ja useimmissa tapauksissa kohderyhmillä on yleensä korkeammat palkkiot.

Lähes jokaisessa käymässäni foorumissa on ainakin yksi moderaattori, ellei useita moderaattoreita. Älä tee ostoksia verkossa ennen seuraavien sivustojen käymistä! Jos tiedät, mikä tekee hyvästä verkkosivustosta, se voi olla sinulle täydellinen sivukeikka (tai kokopäiväinen tulo!) Siellä henkilökohtaiset kokit tulevat sisään. Digitaalisten omaisuuserien koti, toisaalta kaupankäynnin lähestymistapa voi kasvattaa tappioita, jos saat strategian väärin. Sinun on myös läpäistävä taustatarkastus ja löydettävä asiakkaita. Suosituimmat sivustot ovat: Olen täällä kertoakseni, että voit myös - voit (suhteellisen nopeasti) oppia ansaitsemaan rahaa verkossa.

Onko sinulla hyviä konekirjoitustaitoja, tarkkaavainen yksityiskohdille ja suhteellisen hyvä englannin kielen taito? Hän tekee yli kuusi hahmoa vuodessa ja viettää enemmän aikaa lastensa kanssa. Kun olet hankkinut kokemusta ja uskottavuutta, voit etsiä korkeammin maksettavia töitä. Monet ihmiset eivät ymmärrä, että voit ansaita rahaa YouTube-videoista, mutta YouTubessa on sisäisiä mainoksia videoissa, jotka maksavat tekijöille. Voit siirtää artikkeleita asiaankuuluviin julkaisuihin tai tarjota palveluitasi verkkosivustoilla, kuten People Per Hour tai Freelancer.

Tutor

Seuraavassa on esimerkkejä laillisista online-työmahdollisuuksista tietyillä aloilla, jotka siirtyvät yhä enemmän etätyöntekijöihin. Maailmankuulun valokuvaaja Chase Jarvisin perustama Creative Live tarjoaa ilmaisia ​​päivittäisiä kursseja valokuvauksesta, taiteesta, suunnittelusta ja muusta. Esimerkkejä oikolukijan muokkaamasta sisällöstä: Sinun ei kuitenkaan koskaan tarvitse astua jalkaa oikeussaliin. Yrityksessä on myös joitain ryhmänjohto-, johto- ja valvontatehtäviä, joiden mukaan he hyväksyvät etätyöntekijöitä. Excel-foorumit ”ja oppinut paljon muilta Excel-käyttäjiltä.

Oletko luonnollinen tutkimassa? DollarSprout käyttää blogointia keinona levittää tietoja enemmän rahaa ansaitsevista ja säästöistä. Joskus on vaikea ymmärtää kuinka paljon ihmiset rakastavat t-paitoja. Internet on avannut niin monia mahdollisuuksia ansaita ylimääräistä rahaa työskentelemällä kotona, ja tutorointi on yksi niistä. 10 hienoa tapaa oppia osakekauppaa, suuren osan tästä tulisi tarjota välittäjä, samoin kuin viimeisimmät yritysuutiset ja riskiluokitukset. Tämä on yksi parhaista sovelluksista ansaita rahaa takaisin ostaessasi päivittäistavaroita. Jos haluat ansaita rahaa omituisten töiden tekemisessä, sinulla on muutama vaihtoehto löytää työtä. Lisäksi voi olla aika hienoa nähdä kuvan, jonka otit yhdellä suosikkisivustossasi tai Instagrammerin syötteessä.

Sinun on voitava kirjoittaa vähintään 70 kierrosta minuutissa. Pikemminkin saat palkan jossain tiellä. Ehkä on aika siirtyä Bingiin, josta voit ansaita rahaa vain etsimällä Internetiä! Olen seurannut Jasonin viestejä asioiden kääntämisestä eBayssa jo yli vuoden ajan ja on aina vaikuttavaa kuulla hänen menestystarinoistaan. Tämä on yksi klassisista online-työmahdollisuuksista ja sopii hyvin noutoon seisokkeissa. Ehkä kysy vanhemmiltasi, onko heillä myös makaa.

Googlen kotipalvelut
Videograafikot voidaan palkata kuvaamaan videoita hääistä ja muista tärkeistä tapahtumista, ja jotkut freelance-videon toimittajat työskentelevät jopa tuotantoyhtiöille, jotka tarvitsevat ylimääräisen käden vilkkaampana aikana.

20 Helppoa Tapaa Ansaita Rahaa Puhelimellasi

Älä unohda kuittiasi! Tulopotentiaalin freelance-kirjoittaminen on uskomatonta. Sammuta utelias miele jano vastaamalla heidän jokapäiväiseen ongelmaansa. Huomaa, että saatat hinnoittaa palvelusi korkeammin kääntäessään laillisia asiakirjoja, lääketieteellisiä otteita ja muita teknisiä tekstejä, jotka eivät kuulu säännöllisen kansan asiantuntemuksen piiriin. Sinua saatetaan myös ottaa ajoittain yhteyttä mielipiteistään ja vastata kysymyksiin. Lisää sivustoja sisällyttää videoita artikkeleihinsa.

Sinun on hankittava todistus valtiostasi, mutta voit tehdä suuria dollareita lastenhoidosta samalla kun viettää päivän myös lasten kanssa. Kotiin työskenteleminen tarkoittaa, että sinun ei tarvitse matkustaa työpaikkaan, jolloin säästät rahaa kuljetuskustannuksiin. Idea on yksinkertainen - kerrot heille, mikä matkapuhelin sinulla on, ja he tarjoavat sinulle kiinteän hinnan sen perusteella, mitä kerrot heille kunnosta. Voit myös ohjata ystäviäsi saamaan tulosi nopeasti! Graafinen suunnittelija, jolla on vuosien kokemus web-suunnittelusta, voi helposti palvella asiakkaita, joilla on näitä projekteja uransa tai liiketoimintansa lisäksi. Saat maksun PayPalin kautta heti, kun olet ansainnut 10 dollaria.

Saa Palkkaa Artikkeleiden Kirjoittamisesta Verkkosivustoille

Asiakaspalvelukumppanit työskentelevät yleensä 30-50 tuntia viikossa ja ratkaisevat asiakkaiden huolenaiheita, kuten palautukset, korvaukset, hyvitykset, tilaukset ja muut tiedustelut. Työskentelet online-asiakaspalveluna, joka vastaa asiakkaiden kysymyksiin puhelimitse, chatissa ja sähköpostitse. Tarvitset hyvän määrän pysyvyyttä harjoittaessasi freelance-kirjoituskeikkoja. Lyhyesti sanottuna PR-konsultit auttavat hallitsemaan yrityksen tai yksilön mainetta. Swagbucks - Ehkä tunnetuin ja luotettavin kaikista kyselypaikoista, käyttäjät ansaitsevat “Swagbucks” (tunnetaan myös nimellä SB) jokaisesta suorittamastaan ​​tutkimuksesta.

Freelance-editointi on kilpailukykyinen ala, ja se voi vaatia jonkin verran aiempaa kokemusta journalismista, liiketoiminnan muokkaamisesta tai muulta alalta päästäksesi sinut sisään. Useimmat yritykset tarjoavat ennakkoon maksetut postitustarrat, mikä säästää aikaa joutumasta tulostamaan lähetys tai menemään postitoimistoon. Se ei ole helppoa millään tavalla. Kirjaudu vain Microsoft-tiliisi, tee haku Bingillä ja ansaitse pisteitä, joilla voit vaihtaa erilaisia ​​palkintoja ja lahjakortteja. Yksi helppo tapa ansaita rahaa on siirtää säästöt pankkitilille, joka todella maksaa sinulle kohtuullisen koron. ABCNewsin mukaan Kiina ajaa englantia edistämään kansainvälistymistä. Voit muuntaa Yhdysvaltain dollareita Ison-Britannian puntoiksi Paypalissa.

Heillä on lueteltu monia kirjoitusprojekteja, ja voit hakea, jos sinulla on Pro-tili. Tämä on vakava tapa ansaita rahaa omilla ehdoillasi ja on syytä lukea siitä. Jos olet luonteeltaan nomadi tai sohva-surffaaja, voit muuttaa eläinrakkautesi ammatin, joka antaa sinulle myös majoituspaikan. Ensimmäinen on julkaista ”tuntipäiväkirjat”, jotka ovat tehtäviä, jotka voit suorittaa taitosi avulla, kuten kirjoittaa blogin tai luoda sosiaalisen median tilejä. Oikolukijat voivat helposti tehdä 2019 dollaria +/kuukausi työskentelemällä kotoa tai mistä tahansa kyseisessä asiassa. Jos osaat valokuvausta, voit ansaita rahaa joko perustamalla osa-aikaisen valokuvausyrityksen tai lähettämällä osakevalokuvia verkkosivustoille ja ansaita passiivisia tuloja, kun joku ostaa kuviasi.

Tervetuloa, olen Frank!

Vaikka sinun ei tarvitse välttämättä saada tutkintoa graafiseksi suunnittelijaksi tulemiseksi, joidenkin luokkien suorittaminen voi auttaa sinua tuntemaan uusimmat ohjelmat ja tekniikat. Oikeilla taitoilla voit työskennellä kotona vuonna 2019. Craigslistissä on ihmisiä, jotka tekevät satoja tai tuhansia kuukaudessa vain ostamalla ja myymällä asioita Craigslistissa. 75% vähittäissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa CFD: llä tämän palveluntarjoajan kanssa. Jos haluat olla moderaattori, paras tapa päästä alkuun on osallistumalla foorumeihin. Ja kun olen kokeillut suurinta osaa ratkaisuista, suosittelen erittäin hyvin Teachablea - online-alustaa, joka on suunniteltu erityisesti kursseille. Jos sinulla on varahuone ja et ajattele ajattelevansa jonkun aikaa vieraan kanssa asumisesta, asunnon ottaminen voi olla hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa.

Unbabel - Käännä milloin tahansa missä tahansa, alkaen 8 dollaria tunnissa. Niitä ei ole helppo aloittaa, mutta kun sinulla on vauhtia, he voivat tarjota sinulle mukavia lisätuloja. Voit työskennellä kotoa teknisen tuen edustajana. Harvemmat freelancerit työskentelevät kääntäjinä kuin kirjailijoina tai toimittajina. Napsauta tätä lukeaksesi enemmän mysteeriostoksista ja saadaksesi selville yrityksistä, joiden kanssa rakastan työskentelevän. Cambly ja Open English maksavat vähintään 13 dollaria tunnissa. Kokeile sitä, jos tämä kuulostaa jostakin nautinnosta. Danielle ulkoistaa 100% työstä ja tekee vain järjestelmänvalvojan työtä.

Käyttämällä vain hakukonetta tavalliseen tapaan voit kerätä monta lahjakorttia ympäri vuoden. Lähes jokainen näistä oli ja on edelleen huijauksia. Aihealueesi voi olla kirjaimellisesti mikä tahansa. Vaikka voit harjoittaa ammattimaista järjestämisyritystä kotoasi, sinun on tietenkin matkustettava muihin koteihin ja yrityksiin tehdäksesi töitä. Jos rakastat ollaksesi kameran takana - jopa älypuhelimesi takana - voit maksaa palkkion laadukkaiden valokuvien lähettämisestä varastossa kuvaussivustoille. Sovelluksen avulla voit skannata kohteesi suoraan ja käyttää Decluttrin "arvostusmoottoria" nähdäksesi nopeasti ja helposti, kuinka paljon voit ansaita. Siihen sisältyy hyvin vähän tai ei lainkaan työtä loppuun asti, ja voit aloittaa aloittamisen ilman mitään investointeja. Myy molemmat viime vuoden versio Maddenista tai vanhoista Gameboy Colour -peleistä, joita pelaat lapsena.

Web-, Mobiili- Ja Ohjelmistokehitystyöt

Muutama kyselypaikka maksaa suhteellisen hyvin käteisellä. Kuinka ansaita 100 dollaria päivässä verkossa viidessä vaiheessa, kuten Gigwalk, myös Zaarly sisältää asioiden hoitamista lähialueellasi kaupunkien ulkopuolella sijaitseville asiakkaille. Mutta iso raha on oppimisessa, kuinka tehokkaasti ottaa käyttöön maksettu mainonta, kuten Facebook-mainokset. Yksi työkalu, joka on todella hyödyllinen tässä, on Decluttr.

Jälkikaverien arvostelu - Pitäisikö sinun olla postikaverien kuljettaja? Otetaan selvää

Välttäkää Internet-huijauksia ja varmistakaa laillinen työ kotoa näillä sisäpiirivinkillä.

Kuka tietää, että saatamme nähdä sinut seuraavan Deal or No Deal -kauden aikana. Mutta jos olet vasta aloittamassa ja haluat vakaampia tuloja, voit tutustua Android Jobs- tai Core Intuition -sovelluksiin (iOs/Mac) mobiilisovellusten kehittämistöihin tuntihintaan tai projektiperusteiseen maksuun. Sitten sinun on kerätä asiakkaita. Hän on myös henkilökohtainen talousblogger, joka kertoo kokemuksestaan ​​rahan ja velan kanssa. Jos et halua käsitellä online-keikkoja, voit myös ohjata opiskelijoita henkilökohtaisesti ja ansaita silti hyvän, luotettavan osa-aikaisen tulon.

Joku, jolla on ongelma, tulee luoksesi ratkaisemaan sen. Yhdeksän tappajatapaa ansaita rahaa nopeasti (kuten eilen!), esimerkiksi alueeni paikalliset viljelijät rakastavat 275 Gallon Caged IBC Tote -autoa. Käytetyt myyvät alueella 150 dollarilla. Jos pidit artikkelista hyödyllisen ja tiedät jonkun, joka etsii kotitöitä, tee meille palvelus ja autta meitä levittämään sanaa! Temppu menestyväksi freelanceriksi on löytää töitä ja/tai asiakkaita, jotka sopivat hyvin omiin taitoihisi ja kiinnostuksen kohteisiisi. Katso Catherine Alfordin palkka Freelance-kurssille.

Kustannus kirjoja Kindle

Tärkeää on, että tämä ei ole pyramidijärjestelmä (ne ovat laittomia), koska siellä on lopputavoite, johon asiakas ostaa arvokkaan tuotteen tai palvelun. Vain rekisteröidy ja odota sähköpostia kaikilla mahdollisilla mahdollisuuksilla. Blogin tuotot ovat myös melko passiivisia, koska 5 kuukautta sitten julkaistu blogin viesti voisi tuottaa tuloja vielä tänään. Jotkut hakukoneiden arvioijien avoimet työpaikat ovat Leapforcen ja Appenin (etsi työpaikkoja Isossa-Britanniassa) kanssa.

Mitä parempia ne ovat, sitä enemmän voit tehdä. Jos haluat auttaa muotoilemaan digitaalisia tuotteita niiden varhaisessa vaiheessa, liittyminen online-fokusryhmään tai vastaaminen kyselykysymyksiin on hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa verkossa. Thinkorswim, niillä, joilla on vähemmän pääomaa, ja niillä, joilla on aikaa tai taipumus astua ja poistua asemista itse, voi kuitenkin olla parempi hallintohenkilöstötilillä. Mikä on juju?

Aloita Online-valmennus Ja Myy Neuvojasi

Se on 3 500 dollaria dollaria vuodessa, josta menetät rahaa investoimatta. Tai jos otat paljon korkealaatuisia kuvia jokapäiväisistä esineistä ja paikoista, tutustu varastosivustoihin, kuten iStockPhoto ja Shutterstock. Cryptocurrency day trading 2019 yhdistyneessä kuningaskunnassa - opas ja välittäjät. Transkriboitavaksi on kaksi aluetta, yleinen ja juridinen. Katso Meredith Helmin hyödyllinen artikkeli yrityksistä, jotka maksavat sinulle mysteerikauppaan.

 • Fiverr - Kirjaudu sisään Fiverr-tilille ja etsi jotain vastaavaa työtä, Fiverrillä on monia siitä.
 • Jos haluat kokeilla jotain, aloita täällä ja aloita aivan uusi bloggaaminen aloittamalla vaiheet aloittamalla kotisivulta.
 • Voit tehdä saman asunnon parantamiseen liittyvissä kysymyksissä.
 • Michelle @ Making Sense of Cents ansaitsi yli 159 000 dollaria viimeisimmässä julkaisemassaan raportissa!
 • Et ehkä ymmärrä sitä, mutta online-jälleenmyyjänä toimiminen on yksi ainutlaatuisimmista laillisista työpaikoista kotona.
 • Niin kauan kuin ajoneuvosi mahtuu heidän ohjelmansa määrityksiin ja sinulla on puhdas lisenssi, voit tehdä tämän puolella, varsinkin jos olet rahapulassa.

Vuokraa Kotisi

Tämä on yksi suosikkivaihtoehdoista tässä luettelossa, koska potentiaalia on niin paljon ja et koskaan tiedä mitä löydät alueeltasi. Pelikehityksen huippunsa ovat olleet Androidin ja iOs: n nousukauden huipulla, mutta se on edelleen tuottoisa uravaihtoehto, jos sinulla on kokemusta kentältä. Topfx - mitä siitä tehdä? Sinun olisi pitänyt jo nyt ymmärtää, että aloittelijana oleminen ei ole jotain häpeä. Työmäärä voi koostua seuraavista tehtävistä: HealthyWage ja DietBet tarjoavat molemmat jatkuvia haasteita osallistujille. Kuvittele, että olet tehnyt sen Dealille tai No Dealille sen sijaan, että vain katsot sitä!

No, hän sattuu olemaan myös lahjakas kutoja ja hän teki tyttärestä merenneitopeiton lapsille. Kuinka verkkokauppa toimii, yleinen kysymys on: ”Milloin päivittäinen kauppa on paras aika? Siellä on sivustoja, joihin voit ladata muistiinpanosi hinnan lisäksi, ja kun toinen opiskelija lataa ne, saat maksun. Muista, että monet ostajat yrittävät hämmästyttää - aseta hinnat siis vähän korkeammaksi kuin alin dollarisi, mutta ei niin korkea, että pelottat ensimmäiset tarjoukset. Erinomainen aloituspaikka on johtava freelance-sivusto Upwork.

Suurimmalla osalla on erikoisuus tai kaksi, mikä on välttämätöntä laajassa ja jatkuvasti muuttuvassa ohjelmistojen maailmassa. Onko sinulla makuuhuone - tai kaksi? Jokaisella on jotain mitä he osaavat - kirjoittamalla, piirtämällä, laulamalla, organisoimalla, ohjelmoimalla - nimeät sen. Ainoa mitä sinun on tehtävä peruskopiointi on kyky kuunnella ja kirjoittaa kuulemasi - oikein - kunnollisella kirjoitusnopeudella. Ja sitä voidaan opettaa mistä tahansa talosi yleisestä huoneesta. Mistä löydät vuokralaisia?

Asiakaspalvelu Edustaja

Jos otat hienoja valokuvia, voit ansaita rahaa myymällä niitä varastossa valokuvaus-verkkosivustoille, kuten Adobe, Shutterstock, BigStockPhoto ja muut. Jos pahemmaksi tulee pahin, voit aina kysyä vain rahaa. Jos luet tätä artikkelia, sinulla on Internet-yhteys, joten sinulla on jo tarvittavat vaatimukset. Voit tehdä nämä tehtävät mistä tahansa haluat ja ansaita rahaa verkossa maailman suurimmasta verkkokaupasta.

Jos niin, on online-työntekijöiden alarako, jonka päätavoitteena on ratkaista asiakkaiden ongelmat. Erikoistuneet sivustot, kuten Rover tai Care. Oletko loistava luomaan alkuperäisiä merkkejä vain äänelläsi? ”Siellä voit myös ilmoittautua työilmoituksista. Ei ole aina helppoa selvittää, onko yritys laillinen, etenkin kun jotkut ovat ammattimaisia ​​huijareita. Jos et halua käsitellä vuokralaisten vaivaa, voit sijoittaa Fundrisen kanssa kaupallisiin ja asuinkiinteistöihin niinkin pienellä dollarilla kuin 500 dollaria. Se on loistava peruste kaikille haluttaville bloggaajille! Menestyneimmät YouTube-kanavat kuuluvat kahteen luokkaan:

EatWith antaa sinun olla yhteydessä muihin, jotka haluavat mahtavaa ruokailukokemusta, joten voit kokata heille kotona ja saada palkkaa! Käytät tietokonettasi ja puhelinta auttaaksesi asiakkaita ympäri maailmaa heidän teknisen tuen tarpeissaan. Mystery shopping on työkalu, jota yritykset käyttävät palvelun laadun arviointiin. Sinun on oltava erittäin varovainen tämän sovelluksen suhteen, vaikka päivän puuttuminen voi maksaa sinulle paljon. Airbnb voi olla hauska hälinä.

Online-neuvoja
Raha saa maailman liikkumaan ja se on jotain, josta haluat aina enemmän.

Tarjoa Verkkosuunnittelupalveluita

Rover tarjoaa lemmikinhoitajille ja koiranvartijoille mahdollisuuden työskennellä omalla aikataulullaan ja ansaita helposti 1 000 dollaria + kuukaudessa. Heidän työhönsä kuuluu tulkita tietoa ja koodeja yhtä paljon kuin sen kopioimista, mikä tarkoittaa, että he tarvitsevat jonkin verran erikoistunutta tietoa. Sinun on tiedettävä kuka ostaa sinun kaltaisiasi tuotteita, mistä he saavat ne ja mitä he maksavat. Koska kilpailu on kovaa, emme suosittele aloittamista tyhjästä freelance-kirjoittajana. Kotoa työskentelemällä toiselle yritykselle saadaan entistä vankempi kehys. On vaikea löytää laillisia kotona työskenteleviä mahdollisuuksia "ansaita rahaa kotona" ja "työskennellä kotona" -huijausten joukossa.

Pinoa pisteesi ja lunasta ne: Aiheita ovat tuotearvostelut, poliittiset mielipiteet ja jopa päivittäiset tottumuksesi. Kun sijoitat 1 000 puntaa 12 kuukaudeksi, saat 100 euron bonuksen ansaitsemiesi korkojen lisäksi. Päivän kauppa aloittelijoille - paras päiväkaupan välittäjä 2019, jos olet tosissasi menestyvästä päiväkauppiaalta, palvelun tai kappaleohjelman maksaminen ovat liiketoiminnan kustannuksia. Maksettujen kyselyjen suorittaminen on yksi suosituimmista tavoista ansaita ylimääräistä rahaa verkossa. Osakekaupan resurssit, mieluiten raolla. Tämän uran kansallinen mediaanipalkka oli 46 120 dollaria vuonna 2019, vaikka työntekijöiden 10 prosenttia ansaitsi keskimäärin 83 010 dollaria. Kuullut Avonista tai Youniqueista?