24 Parasta Kotona Työskentelevää Yritystä Vuonna 2019

Jos olet taitava käyttämään erilaisia ​​Photoshop- ja Illustrator-työkaluja ja sinulla on synnynnäinen luovuus, sinun ei tule miettiä kahdesti ennen kuin harkitset graafista suunnittelua. Yhtiö on maksanut koulutuksen kaikesta, mitä tarvitset työsi tekemiseen, ja tiedetään, että se voi toimittaa tietokoneen niille, jotka sitä tarvitsevat. Yksi helpoimmista tavoista on varmistaa, että saat palkkaa viikossa, olla itsenäinen ammatinharjoittaja ja työskennellä suoraan freelance-asiakkaiden kanssa.

Maksut suoritetaan sekillä kerran kuukaudessa. Binaariasetusten signaalit, et voi alkaa lyödä kotona juoksevaa porttia ulos varmistamatta, että sinulla on binaaristen optioiden välittäjä, joka haluaa sinun menestyvän. Kauppaa säännellyn välittäjän kanssa! binaariset asetukset, yksityiskohtaiset rekisteröintitiedot ovat tulossa! He työskentelevät tällä hetkellä yli 400 yrityksen kanssa ja heillä on yli 20 000 kotiagenttia. Tarkka (ja nopea!)

Nämä kotona tehtävät työt voivat tarjota sinulle jatkuvan palkan. Napsauta tätä, kun haluat rekisteröityä Creative Live -uutiskirjeen saadaksesi ilmaisia ​​kursseja. Voit muuttaa vapaa-aikasi rahaksi työskentelemällä näiden keikkojen parissa. BLS-data yhdistää sosiaalisen median asiantuntijoita muun tyyppisten PR-asiantuntijoiden kanssa.

Bloggaamisessa sinun on kirjoitettava kuten puhut - koska täällä tärkein mottosi on vaikuttaa toisiin toimimaan. Binaaristen optioiden kaupankäyntistrategiat pdf, jotta voit luoda onnistuneen strategian, sinun on sovittava strategia taitoihisi. Forex-välittäjät yhdysvaltalaisille kauppiaille, heidän edustajansa ovat tietoisia ja erittäin avuliaita, mutta kuten kaikkien suurten palveluntarjoajienkin, hekin voivat olla hitaita palaamaan pyyntöihin. Rakastatko elämää? Asiakaspalvelu, myynti, tekninen asema ja Mac-omistajan mahdollisuudet ovat olemassa - ne kaikki voidaan työskennellä kotoa. Passiivisten tulojen rakentaminen tapahtuu, kun voit tehdä jotain muutaman kerran, asettaa sen, unohtaa sen ja antaa sen passiivisesti ansaita rahaa.

Kapeasta riippuen voit löytää ilmaisia ​​ohjelmistoja, jotka auttavat sinua organisoimaan asiakkaitasi.

Lionbridge

En myöskään, mutta haastattelin pomoäitiä Ashley Andersonia, joka teki minusta uskovan. Tämä tarkoittaa myös, että saat palkan vain tekemällä töitä ja suorittamalla projekteja. CrowdSource - Hanki palkka, kun online-tehtävät, kuten kirjoittaminen, transkriptio ja kuvan merkitseminen, on suoritettu loppuun. Voit ansaita helposti ylimääräisen 250 dollaria kuukaudessa katsellessasi T.

Care.com

Kierros

Tämä digitaalisen markkinoinnin ja asiakaspalvelun ulkoistaja tarjoaa mahdollisuuksia puhelintukeen, sähköpostiin, verkkokeskusteluun, sosiaaliseen mediaan ja muihin digitaalisiin kanaviin. Lisäksi yritykset näkevät, että he voivat vähentää kiinteistökustannuksia antamalla ihmisille työskennellä joskus kotoa, raportti lisää. Tutkija - Voit auttaa apteekkipohjaisia ​​konsultointiyrityksiä tutkimaan erilaisia ​​aiheita, kuten lääkemarkkinatutkimusta, ikääntyvää väestöä, syöpähoitoja ja niin edelleen. Tätä tehtävää varten tarvitaan kokemusta opetuksesta, ja muut opetustodistukset ovat parempia. Et todennäköisesti tarvitse paljon kokemusta tai käyttöoikeustietoja, jos haluat suorittaa perustyöt. Jos näin on, yritä vuokrata ne ihmisille, jotka voivat käyttää niitä. Tärkeintä on olla pysyvä ja ammattitaitoinen.

 • Alorica tarjoaa etäasemia kotiasiamiehille, jotka tarjoavat asiakaspalvelua puhelimitse ja chatin kautta.
 • Pysy kirjautuneena, kun teet haun.
 • Sen lisäksi, että harjoittelu tapahtuu ilmaiseksi, säännöllisissä tehtävissä palkitaan 9 dollaria tunnissa, mutta teknisen avun edustajat saavat palkkaa 12 dollaria tunnissa.
 • Muuten kuin loput on helppoa herkkää.
 • Tavoittele-tutorointi on yritys, joka tarjoaa verkko- ja henkilökohtaisia ​​tutorointiistuntoja.
 • He pyytävät, että varausasiantuntijat ovat käytettävissä työskentelemään vähintään 25 tuntia viikossa, mukaan lukien yöt, viikonloput ja eräät vapaapäivät.
 • Olen intohimoinen kaikenlaisiin aiheisiin - etäisyys, tähtitiede, matkustaminen kaukaisiin paikkoihin, fantasiajalkapallo, norsut lol - mutta jos minun piti kirjoittaa jostakin näistä aiheista jatkuvasti näkemättä lukijoita tai tuloja, lopettaisin 100% ajasta.

Online-ohjaaja

SlicethePie maksaa Paypalin kautta tiistaisin ja perjantaisin joka viikko. Voit seurata minua täällä. Vapaa osakekauppaa tarjoavat palvelut, jos et täytä lisärahoituspyyntöä heti riippumatta vaaditusta eräpäivästä, yritys voi selvittää asemasi tappiollisesti ja olet vastuussa mahdollisesta syntyvästä alijäämästä. Jotta prosessi olisi helppoa, rakenna verkkokauppa Shopifyn kautta.

Se säästää aikaa ja rahaa. Ja työpaikkojen näkymät ovat lukuisia, joustavan työpaikka-sivuston FlexJobsin mukaan. Se sisältää lukukausituki- ja eläkeohjelmat sekä kattavat lääketieteelliset, hammaslääketieteelliset ja näkemyssuunnitelmat.

 • Etsi työtä kirjoittamalla haluamasi sijainti + kaukosäädin ja jättämällä sitten ”Missä” -ruutu tyhjäksi.
 • Nousulla on monia ainutlaatuisia mahdollisuuksia.
 • Tämän yrityksen kanssa voit työskennellä kotona tiliedustajana, joka ottaa vastaan ​​sekä saapuvia että lähteviä puheluita kerätäkseen rahaa erääntyneiltä luottokorttitileiltä.
 • Voit ilmoittautua myymään palveluitasi verkossa.
 • Vain pieni prosenttiosuus Amazonista.
 • Tämä on toisin kuin mikään muu ohjelma.

Ääninäyttelijät

Ajotie 2 Hyvinvointi: Voit ansaita kunnollisen elämisen (väitetysti välillä 20 000–95 000 dollaria) vain tarkistamalla päivittäin käyttämäsi tuotteet. Liity osakkuusyhtiöverkostoon, kuten Amazon Affiliate tai Google AdSense, valitse mainostettavia tuotteita ja mainosta niitä sisältösivustollasi. Monet Yhdysvaltojen osavaltiot, Kanada, Iso-Britannia.

BLS: n ennustetaan kasvavan tällä alalla 18 prosenttia. Esimerkkejä ovat arvostelujen kirjoittaminen, kyselyn ottaminen tai videon katseleminen. Hakuprosessin valmistuminen voi kestää 1-3 viikkoa. Xeroxilla (XRX) on kotona avoimia työpaikkoja ja se tarjoaa joustavan aikataulun monille sen työntekijöille.

Maksuttomien Tietokonehuijausten Välttäminen

Voit ansaita hyvän sivutulon kirjoittamalla erilaisia ​​aiheita tällä alustalla. [viikko tuntia] kuinka liikkua mallipäivän kauppiasääntössä, tämä voi olla tehokas toimijoille, jotka kokevat painostuksen mennä "all in" pelkäämään päiväkaupan tuhlaamista. Yleensä tarvitset vain tietokoneen ja Internet-yhteyden aloittamiseen. Suosittelen Bluehostia, ja he ovat auttaneet minua valtavasti blogin skaalaamisessa. Muista lukea heidän UKK-sivunsa saadaksesi lisätietoja siitä, mitä teet heidän puolestaan. Katsotko televisiota ja pelaat pelejä verkossa usein?

Williams-Sonoma

Sinun on vain arvioitava paikka heidän pizzansa laadun suhteen ja muistettava toimitusaika. Ja koska siellä on paljon verkkosivustoja, jotka maksavat artikkeleista, voit lähettää useita kuukausittain ja ansaita siitä hyvät tulot. Viimeisimmät tarjoukset, he eivät useinkaan suorita tutkimusta ja siksi putoavat todennäköisemmin kasvonsa. En sano viettävänsi aikaa näillä sivustoilla päivittäin, mutta voit työskennellä vapaa-ajallasi. Nämä työt ovat aikajoustavia, joten voit ansaita ylimääräistä rahaa joka viikko työskentelemällä vapaa-ajallasi. Ehdokkaiden on oleskeltava kohtuullisen ajomatkan päässä yhdestä tärkeimmistä napa-alueistaan: Voit työskennellä osa- tai kokopäiväisesti elämäntyylisi mukaan. Voit työskennellä yrityksen kanssa itsenäisenä urakoitsijana, suorittamalla tekstityksiä tuotestudioille ja muille toimialoille.