25 Parasta Kotona Tehtävää Työtä Vuonna 2019

Voit työskennellä mistä tahansa, ja palkka eroaa tehtävästä. Jos sinulla on kirjanpitoon liittyvä todistus tai tutkinto, tämä voi olla sinulle täydellinen työpaikka kotona. Tämä tarkoittaa, että tarkka tekemäsi työ voi vaihdella. Voit työskennellä joko muutama tunti viikossa tai kokopäiväisesti. Onko sinulla kotkasilmä? ”Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin todennäköisesti on. Vaikka säästät aikaa työmatkalla, sinulla ei ole aikaa maata sängyssä tai poistua katsomalla uusimista, kun olet määräajassa.

FlexJobsin mukaan täysipäiväiseen etätyöhön on enemmän mahdollisuuksia, jopa johtotason henkilöille. Aloita hankkimalla tutkinto ja hanki sitten tarvitsemasi sertifikaatti tietylle painopisteellesi - CPA, CMA jne. Voit aina luottaa Amazoniin auttaaksesi sinua löytämään juuri tarvitsemasi, olipa kyse sitten kasvomaskista, josta BFF hurisee, tai tässä tapauksessa enemmän rahaa taskussa.

 • Yhteyskeskukset joutuvat sitten palkkaamaan tai tekemään sopimuksia lisensoitujen vakuutusasiamiesten kanssa, "koska valtion lait säätävät, että vain lisensoidut edustajat voivat" myydä "vakuutuksia", Durst sanoo.
 • Maksu tapahtuu Paypalin kautta.
 • Katso ProofreadingServices nähdäksesi mitä pätevyyskokeessa on.

Nämä työt kotona kirjoittamisesta ja muokkaamisesta vaihtelevat teknisestä luovaan ja aloittelijaystävällisestä asiantuntemuksen edellyttämään - kaivataan sisään. Se auttaa, jos olet hyvä konekirjoittaja, sinulla on vahvat organisaatiotaidot ja annat palkkion tarkkuudesta. Lisää kirjoittanut: reza jafery, sen asettaminen voi olla hieman pelottava aloittelijoille. Se tarjoaa palveluita ympäri maailmaa ja toimii jakelukeskuksissa 24 maassa. Kaikkien HireMyMom-työpaikkojen lähettäjä on työnantaja, ja useimmissa tapauksissa näitä työpaikkoja ei löydy muualta Internetistä.

Tämä perustava yritys tarjoaa asiakkaiden mestarirooleja usein, ja he palkkaavat maailmanlaajuisesti. Jos sinulla on tutkinto tai pätevyyskirja tällä alalla, voit ansaita mukavan palkan vuosittain (väitetysti 45 000 dollaria ja enemmän). Kodin työmarkkinat ovat räjähtäneet viime vuosina digitaalitekniikan nopean kehityksen ansiosta, joka helpottaa työskentelyä miltei millä tahansa alalla melkein missä tahansa muualla maailmassa. Lokakuussa 2019 avattu organisaatio on nyt yli 7 000 000 ORCID-rekisteröijää, yli 1000 organisaation jäsentä ja yli 30 työntekijää 15 maassa.

 • Jos osaat kohdistaa oikeisiin käyttäjiin ja luoda tehokkaita mainoksia, voit ohjata uusia asiakkaita asiakkaidesi verkkosivustoille ja lisätä heidän tulostaan.
 • Etsimme intohimoisia insinöörejä, jotka etsivät uusia haasteita ja nauttivat uusimman tekniikan käytöstä.
 • Liity vain kirjanpitokurssille yhteisön korkeakoulussa tai jopa verkossa (kuten The Accounting Coachin kurssi).
 • Aloittanut kaksi äitiä, joilla on vakava tekninen leikkaus, tämä yritys on täydellisesti valmis tekemään etätyöstäsi unelman!
 • Tiedätkö kuinka soittaa soitinta?
 • Sillä on 500 sertifioidun lääkärikoodin etätiimi, jotka auttavat 8800 lääkäriä.
 • Landi on melko uusi yritys online-tutoroinnissa (englanti).

Junior Dev Hellbentin etsiminen henkilökohtaiseen kasvuun Me koulutamme Redible-insinöörejä

Enago - Freelance-toimittajan tehtävät monien aihealueiden akateemisten lehtien editoinnissa ja tarkoitettu julkaistavaksi kiitetyissä kansainvälisissä lehdissä. Koska ihmiset kohtaavat nykyään yhä enemmän tietoa ja tavaraa ylikuormittaa, ammattimaiset järjestäjät ovat kysyttyjä. Vaaditaan hakemus ja kirjoitusnäyte. SUHTEET - kenen kanssa työskentelet: Tämän roolin palkkaprosentti on 20–50 dollaria tunnissa kokemuksesta ja kyvystä riippuen. Vuonna 1937 perustettu Kaplan tarjoaa K-12-ohjelmia, verkkokoulutusta, ammatillista koulutusta ja testivalmisteluja.

Kodin asiakaspalvelun uran aloittamisen etuihin kuuluu: Userfeel - Tämä yritys maksaa noin 10 dollaria testiä kohti. Vaikka monet lääketieteelliset transkriptionistit työskentelevät sairaaloissa tai lääkäreiden toimistoissa, useimmat pystyvät työskentelemään kotona ja valitsemallaan hetkellä tai paikassa. Koska tämä nimike kattaa monia taitoja, ansaitsemasi tulot voivat vaihdella suuresti.

Rajoittaminen on termi, jota käytetään lailliseen transkriptioon, jossa tehtävänä on muokata tuomioistuimen toimittajien leikkeet. Joskus puhelut tulkitaan suoraan soittajalta toiselle, ja toisinaan sisältö kirjoitetaan muistiin ja siirretään sitten. Vaikka et aio rikastua tekemällä verkkosivustojen testausta, se on helppo ja legitiimi tapa ansaita pieni sivuraha. Katso lisää työpaikkoja ORCID-palvelussa Hae tätä työtä ???? Ole hyvä ja katso, että löysit työpaikan Remote OK -palvelussa. Tämä auttaa meitä saamaan lisää yrityksiä lähettämään tänne! Rajoitetun ajan saat myös 300 dollarin bonuksen ensimmäisten 100 ajon jälkeen.

 • Virtuaaliassistentit, sosiaalisen median johtajat, online-tukiasiantuntijat ja kotona tapahtuvat tiedonkeruutyöt ovat vain muutamia korkeasti maksettavista digitaalisista tehtävistä, joita ei edes ollut vähän aikaa sitten.
 • Ohjelmistokehittäjät voivat mennä pitkiä aikoja tarvitsematta tavata loppukäyttäjiä - tilanne, joka tekee heidän työpaikoistaan ​​ihanteelliset työstä kotoa -tilaan.
 • Aloita kokeilemalla yhteyttä paikallisiin yrityksiin, jotka saattavat mielestäsi tehdä parempaa työmarkkinointia riippumatta siitä, aloittaako toiminta oikeilla alustoilla, parantaa heidän kopioitaan tai tehdä informaatiota.
 • Jos ammatillisen avun löytämisen jälkeen huomaat, että lapsesi ei kelpaa diagnoosiin, mielenterveysammattilainen voi auttaa lähettämään tapauksiasi lapsesi ongelmiin.

Infrastruktuuriturvajohtaja

Suurin osa tutoreista tulee Yhdysvalloista, Kanadasta, Iso-Britanniasta, Australiasta ja muista englanninkielisistä maista. Oletko koskaan käynyt metsästystä mahtavasta, ainutlaatuisesta kortista jollekin erikoiselle, ja et vain löytänyt haluamaasi? Käytä avattavaa ”kaupunki” -suodatinta Peerspace-urasivulla ja valitse ”kauko” löytääksesi muita töitä kotoa. Jos olet kuitenkin uusi mobiilisovellusten kehittämisessä, on olemassa verkkokursseja ja -koulutuksia, joista voit oppia. Voit ilmoittautua heidän verkkosivustonsa kautta, ja alkuperäinen palkka on 20 dollaria tunnissa.

Ei siksi, että sinulla ei ole aikaa tai luonnetta.

Työn Transkriptio/korvaaminen

Työpaikat ovat osa-aikaisia ​​ja erittäin joustavia. Napsauta sitten sinistä työpalkkia. Nämä yritykset lähettivät eniten työpaikkoja osa-aikatauluilla, jotka ovat joko osittain tai kokonaan etäällä 1.1.-30.6.2019. Say ABC - työskentele kotona opettamalla englantia jopa neljälle lapselle 5–12-vuotiaille SayABC: n verkkopalvelun kautta. Jotkut tämän viestin linkit voivat olla kumppaneidemme edustajia. Osoittaa positiivista henkistä asennetta. Lehtitilaukseen liittyviä kysymyksiä käy kunkin lehden asiakaspalvelusivustolla. Amazon ilmoitti äskettäin aikovansa lisätä 5000 etäasiakaspalvelutehtävää seuraavan vuoden aikana.

Sutherland CloudSource Review: työskentele kotoa asiakaspalvelussa

Katso lisää työpaikkoja Meeshkanissa Hae tätä työpaikkaa ???? Ole hyvä ja katso, että löysit työpaikan Remote OK -palvelussa. Tämä auttaa meitä saamaan lisää yrityksiä lähettämään tänne! Toinen suosittu freelance-alusta on Fiverr. Se on riskialtista, mutta voitto voi olla valtava. Se yhdistää ihmisen ja koneen älykkyyden mikrotason suorittamiseen. Tässä on mitä sisältyy, jokaisella kokeneella kauppiaalla on oma ainutlaatuinen kaupankäyntistrategia, ja siksi suosittelemme, että tutustut oppaaseemme, joka kattaa juuri kyseisen aiheen. Tämän perusteella heidän pitäisi pystyä ansaitsemaan 100–300 dollaria (myymällä enimmäkseen eBayssa) ja ottamaan sitten osa voitosta ja tekemään se uudestaan. Ihmiset, joilla on akateeminen tausta ja jotka etsivät joustavia aikoja.

Voit silti laittaa kahdeksan tuntia aloittamatta kello 8.00. Chhavi, Blogger, Daaku Studio Mielestäni freelance-kirjoittaminen on loistava vaihtoehto, koska se on helppo murtautua ja ei vaadi paljon koulutusta. Toinen hieno yritys, joka tarjoaa paljon hyötyä, on Apple. Joten joko kirjoittaessasi viestiä tai suunnitellessasi kokousta, tarkennat ajatuksiasi ja kysymyksiä ja säästät lopulta aikaa molemmillesi, kun keskustelet siitä. Älä koskaan katso taaksepäin.

Äideille, Jotka Ovat Ihmisiä

Kulttuurimme on meille tärkeämpi kuin tuotteemme, vaikka olemmekin valtavan ylpeitä molemmista. Opetuskokemusta ei vaadita, mutta sinulla on oltava kandidaatin tutkinto. Katso lisää työpaikkoja SilviaTerrassa #Kuinka haet?

Sinä olet vastuussa tilan ylläpidosta (pidä tämä hotelli puhtaana ansaitaksesi arvokkaita arvosteluja) ja pitää asiakkaiden onnelliseksi. Voit etsiä lisää etätyöhöjä kirjoittamalla ”kaukosäädin” Hartfordin työnhakusivun avainsanan hakukenttään. Löydä kiireinen liikemies, joka haluaa, että heillä on noin kolme erilaista kloonia itsestään saadakseen kaiken työnsä päätökseen, ja olet löytänyt itsesi uskomattoman työn kotona. Joten tarvitset nopean, mutta tarkan kirjoitustaidon ja erinomaisen kielitaidon, jotta tästä työstä tulee tekemisen arvoinen. Jotkut ihmiset tulevat valmentajiksi elämän ja työkokemuksen perusteella. Kuinka paljon luulet heidän maksavan sinulle lisätäksesi lapsen mahdollisuuksia? Katso lisää työpaikkoja Integrated Rental -haussa Hae tätä työtä ???? Ole hyvä ja katso, että löysit työpaikan Remote OK -palvelussa. Tämä auttaa meitä saamaan lisää yrityksiä lähettämään tänne! Redbubblen kaltaisissa kaupoissa voit saada mallineesi tulostettua melkein mitä tahansa, kun taas Teespring keskittyy vain t-paitoihin.

Valitse projekti. Onko talossa ylimääräinen huone? 75/ääni minuutti, joka riippuu työstä, läpimenoajasta ja työn laadusta.

Fullstack DEV

Kolmanneksi, voit ansaita rahaa monella eri tavalla - mikä helpottaa rahan tuottamisen aloittamista nopeasti. Vaikka saatat joutua työskentelemään tiettyinä aikoina, sinulla on joustavuus työskennellä kotoa. Mitä suurempia löydät, sitä enemmän rahaa ansaitset. Kahden kielen puhumisen arvokkaan taiton ansiosta palkka on tyypillisesti korkeampi kuin muillakin lähtötason töillä tällä alueella. Maan 62 parasta laillista työtä kotoa -työtä. Saa sitten palkan tekemästäsi työstä. Lopuksi tarvitset varatoimiston.

Voit tarjota aamupäivähoitopalveluita, joiden avulla lapset voivat valmistautua kouluun, pitää niitä silmällä, kun vanhemmat lähtevät töihin, tai huolehtia vanhemmuuden tehtävistä, kun äiti tai isä hoitaa asioita. Jos sinulla on kokemusta, käytä freelance-verkkosivustoja, kuten Upwork, asiakkaiden löytämiseen, suunnittele logot yrityksille 99designs-verkossa, joukkojoukot, designcrowd (erittäin korkea kilpailu) tai isännöi luokkaa Skillshare-sivustolla. Mikä parasta, voit työskennellä kotoa tai missä tahansa Internet-yhteyden avulla. Web-sivustojen omistajien on tiedettävä mitä ajattelet heidän sivustostaan. PyytÄ palautta, currenex tarjoaa asiakkaille ainutlaatuisen palvelun, jonka mukana tulee räätälöity pääsy paljastamattomaan ja julkistamatta olevaan käteiseen yhdellä näytöllä. Tiedätkö tavaraa?

Psykologi kysyi, olivatko vanhemmat koskaan kuullut sanasta ”Oppositional Defiant Disorder. Jos et löydä yhtä näistä työskentelevästä sinulle, FlexJobsin 100 parhaan listan joukossa on vielä 90 työnantajaa. Puhuin jo kodin tai huoneesi vuokraamisesta talossa, mutta tiesitkö, että voit vuokrata tavaroita, kuten autosi, asuntoautosi, veneesi, ajotieltä, takapihallesi ja paljon muuta? Ihmiset lähettävät sinulle äänitiedostot ja sitten sinä (nopeasti ja tarkasti!) Lapset, jotka ovat alkaneet liikkua - tai ovat jo siirtyneet - käyttäytymishäiriöihin, taistelevat paitsi hallinnan torjumiseksi myös yrittävät hallita myös muita. Tämä osa on tarkoitettu vastaamaan moniin kysymyksiisi ja tarjoamaan sinulle lisäresursseja jatkamista varten.

 • Yksi helpoimmista tavoista on varmistaa, että saat palkkaa viikossa, olla itsenäinen ammatinharjoittaja ja työskennellä suoraan freelance-asiakkaiden kanssa.
 • Nämä työt saattavat edellyttää, että omistat kannettavan tietokoneen, sinulla on Internet-palvelu ja muut materiaalit (kuten kuulokemikrofoni), jos aiot puhua puhelimessa.
 • Englanwood, Colorado-pohjainen TTEC, on toiminut vuodesta 1982, ja se on liiketoimintaprosessien ulkoistaminen.
 • Tarvitset vain valitun aiheen mojova tietämyksen, nopean Internet-yhteyden (web-kameran kanssa) ja muutaman tunnin ajan (työpaikan mukaan voit työskennellä vain viidestä tunnista jopa 29 tuntiin viikossa)..
 • Kuvateksti kuitenkin yleensä lisää rahaa ja vaatii koulutusta.
 • Onneksi sinun ei tarvitse olla Hemingway kirjoittaaksesi hienoa verkkosisältöä tai markkinointimateriaalia.
 • Palkka ja muut yksityiskohdat ovat kääreissä - työntekijöiden on allekirjoitettava NDA, joten on vaikea löytää monia yksityiskohtia verkosta.

Työpaikat Järjestäytyneille Ihmisille

Tuotteesta tai palvelusta riippuen voimme pyytää sinulta erilaisia ​​henkilökohtaisia ​​tietoja. He ovat erilaisia ​​sanoja, etteivät työskentele toimistossa. Pienillä ja keskisuurilla yrityksillä ei myöskään ole budjetissaan graafisen ja verkkosuunnittelijan pitämistä markkinointiryhmässään, mikä tarkoittaa, että kun he tarvitsevat palveluita, he haluavat ulkoistaa. Vuodesta 2019 Yelp on tarjonnut käyttäjille mahdollisuuden löytää paikallisia yrityksiä arvostelujen ja maksetun mainonnan kautta. Työskentele kotona chegg-ohjaajana, joka opettaa erilaisia ​​aineita. Jotkut ohjelmistokehittäjät työskentelevät kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti yrityksen hyväksi, mutta työskentelevät kotoa. Vaikka haluat myydä omia käsintehtyjä tavaroitasi tilauksen sijaan, Shopify lähettää luettelosi Internetissä (ts. )

Clevertech

Mutta säästöjä löytyy myös muilta alueilta. Voit nähdä kuinka teen rahaa bloggaamiseen. Vaikka palkka vaihtelee, virtuaaliassistentit voivat tyypillisesti veloittaa 15–75 dollaria tunnissa. Kolmasosa Yhdysvaltain työntekijöistä työskentelee jo kotoa. Se on pelottavaa. Ja kun yhä useammat työnantajat näkevät etätyön monia etuja, ainakin osan ajasta, työpaikkoja on enemmän, joiden avulla työntekijät voivat työskennellä kotoa.

Sen neljä koulua käsittävät terveydenhuollon, liiketalouden, graafisen taiteen ja tekniikan. Yrityksellä on harvoin avoimia työpaikkoja, mutta voit ilmoittautua ja saada ilmoituksen, kun työ avautuu. Projektinhallintainstituutin mukaan U. mediaanipalkka Esimerkkejä sosiaalisen median tehtävistä ovat: Tutustu Empower Your Business -palvelun tietoisiin kirjanpitäjiin liittyviin käsittelytapoihin - ja oppi markkinoimaan kirjanpitoyrityksiäsi blogin kautta! Se tekee silti luettelon, koska aloittaminen ja tekeminen on erittäin helppoa, mutta tee kaikki tutkimuksesi tämän luettelon ehdotusten tavoin. Aloitti kotona työskentelevä äiti, joka on turhautunut laillisten etätyöpaikkojen etsimiseen. Yhtiötä johtaa edelleen täysin etätiimi.

Browzzin Pte

Lääketieteellinen Transkriptio

Kun olet löytänyt työpaikan, voit peruuttaa työn, ja jos et usko sen olevan sen arvoista, voit pyytää palautusta... joten todellista riskiä ei ole. Mutta entä kun loppuu tavaraa? Se tietää mitä etsit. Tämä tarkoittaa hyviä kieliopin taitoja, kulttuuritietoa, keskustelutaitoa ja kykyä selkeyttää monimutkaisia ​​käsitteitä. Sinun on tiedettävä kuka ostaa sinun kaltaisiasi tuotteita, mistä he saavat ne ja mitä he maksavat. Osa-aikaisia, etätyöpaikkoja on saatavana lisäopiskelijoille.

Amazon luettelee tällä hetkellä verkkosivujensa uraosassa yli 400 etätyötä, ja eniten kysyntää on puhelinkeskuksen työpaikoista. Vaikka määräaikoja on noudatettava, kirjoittaminen on suosittua, koska voit tehdä sen mistä tahansa, jopa hitaalla Internet-yhteydellä, mikä tarkoittaa, että voit maksaa kotona, kahvilassa, lentoaseman lomautuksen aikana tai lasten jälkeen mene sänkyyn. Ensimmäinen talosi.