25 Parasta Tapaa Ansaita Rahaa Verkossa Ilmaiseksi

Voit aloittaa blogin useilla alustoilla, Shopifesta (poista kassaominaisuus, jotta sinun ei tarvitse maksaa tilausta rakentaessasi sitä) WordPressille. 99 rekisteröityäksesi GoDaddyyn. Tilaa postituslistallemme ja ole tietoinen uusista tavoista ansaita rahaa kotona, säästää ja sijoittaa. Itse asiassa se alkaa usein harrastuksena, siitä tulee kannattavaa sivuliiketoimintaa ja siitä tulee sitten uusi, kattava ura. Maailma on siirtymässä yksilöiden tilaustalouteen, joka tarjoaa upeat mahdollisuudet yrittäjyydelle, vaurauden luomiseen, etätyöhön ja aikavapauteen. Saat palkkiota uusista ilmoittautumisista (yleensä noin 20 puntaa). Mutta sitä pidetään edelleen passiivisena tulona.

Nämä vaihtoehdot auttavat sinua saamaan rahaa taskussa erittäin nopeasti. Voit lähettää ja hakea työpaikkoja freelance-sivustoille samalla kun rakennat sivustoja vapaa-ajallasi. Jos myyt kurssisi Udemyssa, sinun ei tarvitse tehdä paljon mainostaakseen sitä. Näiden virkojen yritykset työskentelevät kotona töitä varten jatkuvasti ja usein. Valitse parhaat salauskaupan signaalikanavat sähköpostilla arvosteluilla ja auditoinneilla. Jos todistat itsesi hyväksi työntekijäksi, puhelinkeskuksen työntekijöillä on mahdollisuuksia etenemiseen. 7 tapaa ansaita rahaa verkossa ja ilmaisilla sovelluksilla vuonna 2019. Miten voit luoda jotain parempaa kuin mitä jo luotu? Pikemminkin sinun on ajateltava kuukausien ja vuosien suhteen.

Sen pitäisi olla riittävän helppo ymmärtää yhdellä varoituksella.

Jos tämä vaikuttaa liian kovalta, katso AirBnB: n kaltaisia ​​sivustoja, jotka auttavat vuokraamaan turvallisesti ja varmistavat, että maksat. Mutta ennen kuin aloitat ensimmäisen kannattavan sivustosi rakentamisen, tarvitset paikan sen ylläpitämiseen. Internet on asettanut aukon perinteiseen julkaisumaailmaan.

Joissakin tapauksissa yritykset palkitsevat käyttäjiä kuitenkin enemmän kuin palvelun kustannukset. Voit päättää toimittaa ruokaa tai pizzaa sen sijaan liittymällä muihin sovelluspalveluihin, kuten DoorDash, UberEats tai GrubHub. Jos osaat luoda käsityksiä, melkein mitä tahansa tyyppiä, sinun kannattaa kokeilla kättäsi myydä niitä Etsyllä. Tämä on helpoin tapa ansaita rahaa verkossa teknisestä näkökulmasta, koska sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin lähettää linkki sivustoosi. Rahoitusapuohjelmat voivat auttaa sinua maksamaan opiskelusi. Keskitaso - keikoille, jotka vievät kuukautta lähemmäksi.

Saatat ajatella, että puuttuu salaisuus, jota todella ei ole. Voinko tehdä päiväkauppaa ira: n avulla? Se oli vähintäänkin "pyhä moly" hetki. Jotkut maksavat sinulle käteisellä kyselyjen suorittamiseksi, mutta pisteiden jakaminen näyttää olevan yleisin korvausmenetelmä. Vaikka nämä liiketoiminnat ovat epätavanomaisia, ne osoittavat yhden tärkeän pisteen freelansoinnissa: Sivusto ilmoittaa maksavansa sinulle 5–10 dollaria kokeilukartoituksen kestosta riippuen (yleensä noin 35 minuuttia).

Opettaa verkossa

Kirjoita Mediumin kumppaniohjelmaan

Koska ilmainen sovellus houkuttelee enemmän ihmisiä, sinun on helpompaa myydä heidät. Blogging on yksi parhaista tavoista ansaita rahaa verkossa. Shopifyn asettaminen on kiistatta helpompaa kuin WooCommerce, mutta antaa sinulle vähemmän hallintaa myymäläsi kanssa ja maksaa sinulle enemmän pitkällä aikavälillä. Tarvitset myös vahvoja markkinointityökaluja verkkosivustosi kasvattamiseen, kuten HubSpotin All-in-One-markkinointilaajennus. Suuri päätöksesi on millainen kirjailija sinä olet? Jotkut näistä keikoista ovat parhaita niille, jotka haluavat ansaita vähän ylimääräistä rahaa puolella, kun taas toiset voivat johtaa kokopäiväisiin töihin ja suurta menestystä. Mutta on mahdollista ansaita rahaa verkossa.

Kun myyt huutokauppasivustolla, sinun on hyväksyttävä molemmat tyyppiset maksut - ja monissa tapauksissa jyrkkä leikkaus kotiin ansaitsemastasi tulosta. Sijoittamissovellukset, kuten tammenterho, pyöristävät jokaisen tekemäsi oston ja sijoittavat eron, ja voit valita salkun, joka vastaa riskinottokykyäsi. Jos olet kaksikielinen, tämä voi olla sinulle todellinen mahdollisuus ansaita rahaa verkossa.

Löydät työnantajia, jotka etsivät kokopäiväisiä tai osa-aikaisia ​​avustajia Zirtualin kaltaisilta sivustoilta. Voit tehdä aluksi pieniä töitä, mutta tapana olla aloittamatta freelance-töitä ilman sopimusta voi säästää paljon aikaa tiellä. Videoiden lähettäminen YouTubeen on hauskaa toimintaa useimmille, mutta tiesitkö, että voit ansaita paljon rahaa aloittamalla oman YouTube-kanavasi. Tätä tarkoitusta varten tarkoitettu verkkosivusto on 2020 Panel. Tietokone ja tekniikka, jos sinulla on kokemusta, voit tulla usein korkeammalle palkalle. Jos et tee tätä, menetät tappiot siitä, mitä myyt ja kenelle myyt. Luonnollisesti he ottavat maksun myyntituloista, mutta sen avulla voit silti ansaita rahaa esineeltä, joka vain istuu pölyn keräämisen ympärillä. Kiinteistöjen joukkorahoituksen avulla voit sijoittaa kahteen erityyppiseen projektiin: CNBC: n viimeisen vuosineljänneksen sijoitusoppaan mukaan osakkeiden hankkiminen kiinteistöjen joukkorahoitusprojekteissa on yksi parhaimmista tavoista vaivattomaan eläkkeelle siirtymiseen.

 • Olisi oikeampaa sanoa, että kyseessä on alusta, jolla ammattitaitoiset palveluntarjoajat voivat tarjota palveluitaan sivuston vierailijoille, kuten Angien luettelossa.
 • Katso vain Huffington Post -sivustoa.
 • LearnDash on WordPress-laajennus, jonka avulla voit luoda ammatillisia ja mielenkiintoisia verkkokursseja.
 • Mitä kaipasin?

Luo Verkkokirja

Vain tällä tavalla se toimii. Tämä työ on hienoa, koska se ei vaadi puhelimeen pääsyä, teet oman aikataulun ja se ei vaadi koulutusta. Työkalu # 4: uutisten tarjoaja - suosikkimme on benzinga pro. Avain e-kirjojen menestykseen on luoda arvoa ja kirjoittaa tietokirjallisuutta.

 • On olemassa kaksi peruselintä, joilla voit ansaita rahaa verkossa rakentamalla ohjelmistotuotteita.
 • Voit myydä mainospaikkoja suoraan sivustollasi tai voit ilmoittautua sellaisen yrityksen kanssa, kuten Google AdSense tai Media.
 • Joten miksi he palkkaisivat sinut, täydellisen aloittelijan matkavideoiden alalla?

Luo Maksettu Yhteisö (maksettu Löysä Kanava, Sähkeryhmä, Foorumi)

Sinun ei tarvitse olla tekniikkaosaava tai tietokonepiiri aloittaaksesi matkasi verkossa. Noudata kaikkia kiinteistösi lyhytaikaisia ​​tai loma-asuntoja koskevia sääntöjä, mukaan lukien kaupungin määräykset ja vuokranantajan, asuntolautakunnan tai asunnonomistajayhdistyksen antamia sääntöjä. Ostat kodin, jolla on käyttämättä potentiaalia, korjaat sen ja myyt voittoa varten. Voit tarkistaa sivustot, kuten JournalismJobs.

Tarvitsetko apua tavaroiden tekemiseen? Kokeile Fiverria!

Steve ja hänen vaimonsa ovat rakentaneet erittäin menestyvän verkkokaupan - myyvät hääpyyhkeitä - ja hän haluaa tarjota sisäpiirisalaisuuksia ihmisille, jotka ilmoittautuvat kurssilleen. Katsotaanpa joitain todellisia tapoja, joilla voit työskennellä kotoasi ja ansaita ylimääräistä rahaa, jota sinä ja perheesi tarvitset. 2️⃣ Asenna blogiisi. Tämä tutkimus tehdään useimmiten verkkokyselyiden avulla, ja he etsivät aina uusia kyselyyn osallistujia. Muutama tunti viikossa sitoutunut vain yhteen tai kahteen seuraavista mahdollisuuksista antaa sinulle paljon vahvemman aseman olla taloudellisesti turvallinen ja riippumaton. Se on vain paljon yksinkertaisempaa. Tämä tarkoittaa, että sinulla pitäisi olla persoonallisuus, joka pystyy suorittamaan monia tehtäviä joutumatta levottomuuteen.

Amazon tarjoaa palvelun nimeltä Fulfillment by Amazon (FBA), joka voi olla erittäin hyödyllinen välimiesmyyjille tai muille, jotka myyvät omia tuotteitaan. Näitä numeroita ei tarvitse pelotella, koska on todennäköistä, että suurin osa heistä ei edes ole teollisuudessasi. Jos se olisi, maailma olisi täynnä paljon ns. Dot-com-miljonäärejä.

Myy omia tuotteitasi ja palveluitasi, jotka liittyvät puhuttaviin aiheisiin; Luo jäsensivusto tai päämiehe podcastin taustaan; Myy sponsorointeja, jotka luet ääneen jaksojen aikana; Avaa podcastisi lahjoituksia varten.

Tule Instagram-vaikuttajaksi

Kun olet saavuttanut 100 dollarin kynnyksen, ansiot maksetaan seuraavan kuukauden 21. päivään mennessä. Päätettäessä mitä haluat tehdä, sinun on kuitenkin kysyttävä itseltäsi neljä kysymystä: Säännöstä on poikkeuksia, mutta suhteistani muihin bloggaajiin vaikuttaa siltä, ​​että on melko yleistä viettää yksi tai jopa kaksi vuotta blogin, tuotemerkin ja viranomaisen rakentamisessa, ennen kuin ansaitsee vakavaa summaa rahaa. Vaikka blogiviestien kirjoittaminen on hyvin maksettu, se ei ansaitse sinulle niin paljon rahaa kuin kopioiden kirjoittaminen myyntisivuille. Oletko pelihallin tai pokerin mestari? Ehkä haluat luoda erillisen tulovirran maksamaan muutama lasku?

Kuinka Aloitan?

Yksi tuntemaani bloggaaja, Holly Johnson, tuottaa yli 200 000 dollaria vuodessa luomalla sisältöä muille verkkosivustoille. Mutta kirjoittaminen vie jonkin verran vakavaa. Osa-aikaiset työpaikat, jotka parantavat tulojasi, jos sinulla on oma verkkokauppasi, sosiaalinen media on täydellinen alusta esittelemään tuotteitasi. Kertoimet ovat, se on joku aivan kuten sinä. Katso Buyback Boss, Orchard, Gazelle tai Swappa ja ansaitse ylimääräistä rahaa verkossa myymällä älypuhelinta tai muuta elektroniikkaa. Jos sinulla on käsintehtyjä tai taitavia tuotteita, Etsy on upea markkinoida ja myydä (bonuspisteet, jos tuotteesi on suunnattu naispuolisemmalle yleisölle) eBay:

Voit luoda sellaisen luomalla verkkosivuston ja levittämällä viestiäsi sitten digitaalisen median avulla. Kyselyjä on hauska suorittaa, ja niihin on vastattava muutamiin kysymyksiin puhelimella. Toinen tapa ansaita rahaa verkossa on konsultointi. Tajusin nopeasti, etten ollut yksin ja että toiset (ei vain äidit) etsivät tapoja ansaita rahaa kotoa ja haluavat tietää vain kolme asiaa:

Alun perin suunniteltu DIY-myyjien huutokauppasivustoksi, se on nyt ensisijaisesti paikka ammattikauppiaiden kiinteähintaiseen (tosin usein voimakkaasti alennettuun) myyntiin. Kuinka ansaita rahaa verkossa maksamatta mitään? InboxDollars palkitsee sinut sitten niiden katselemisesta valitsemallasi ilmaisella käteisellä tai lahjakortilla suosituille tuotemerkeille. Lakimiehet esittelevät tapauksensa online-tuomarien ryhmälle ja saavat kuvan siitä, kuinka he kokivat esityksen. Aina, kun aiot tehdä verkkokaupan, etsi Swagbucks-myymälähakemistosta myymälä, johon aiot tehdä ostoksia. Ainutlaatuisista tavoista ansaita rahaa verkossa ei todellakaan ole pulaa. Parhaat forex-välittäjät - 10 parasta välittäjää 2019 yhdistyneessä kuningaskunnassa, katsotaanpa toista esimerkkiä. Saat lisätietoja käymällä HealthyWage-katsauksessa tai heidän usein kysyttyjen kysymysten sivulla.

Loputtomat Mahdollisuudet Opettaa Intohimoasi

Voit ansaita paljon rahaa kirjoittajana, tiedän, koska haastattelin Holly Johnsonia How to Belance-freelance-kirjoittaja -artikkelissani, joka tuottaa YLI 200 000 dollaria vuodessa. Henkilökohtaisesti suosittelen, että se olisi viimeinen tapa ansaita rahaa, koska löytää hyvä kyselyä maksava sivusto on vaikeaa, ja maksettuihin tutkimuksiin liittyy monia huijauksia. Työpaikat -kenttä voi olla melko tyydyttynyt, joten on tärkeää löytää kapealla, joka edelleen huutaa työpaikkaneuvoston verkkosivustoa. Podcast-markkinat etsivät jatkuvasti uutta, laadukasta sisältöä.

Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta tietokoneohjelmoijana tai sinulla on taitoja tällä alalla, voit hankkia freelancerina paljon työtä. Oletetaan, että täytät kaikki yllä olevat rajoitukset. Jos kiinnostuksesi nojaa kohti kameran käyttöä täydellisten hetkien kaappaamiseen, on ihmisiä, jotka ovat valmiita maksamaan paljon rahaa noista hetkistä.

Jos sivustosi saa riittävän korkean verkkotunnuksen auktoriteetin, saatat jopa alkaa houkutella johtavia yrityksiä ympäri maailmaa, ja he kaikki haluavat maksaa kuukausimaksun liittyäksesi ryhmääsi. Mitä kirjoja he lukevat? Onko sinulla asiantuntemusta tietyssä paikassa tai asutko tietyssä paikassa? Fundrise antaa sinulle mahdollisuuden käyttää kiinteistöjä, jotka sijoittavat vähintään 500 dollarin sijoituksella. Tämän ei tarvitse pelottaa sinua.

Jäsensivustoon Liittymisen Edut

Voit myös myydä e-kirjoja, malleja, ohjeita, online-laskimia, ohjelmistoja tai jäsensivustoja. Rakuten hyvittää 10 dollarin liittymisbonuksen, kun olet tehnyt 25 dollaria kelpoisista ostoista 90 päivän kuluessa. Ehkä se on jäljellä siitä, kun olit koulussa, tai jopa päivästäsi, kun soitit yhtyeessä. Tässä on esimerkkejä siitä, mitä opiskelijat ovat tällä hetkellä kiinnostuneita Udemystä: Luo cPanel-pohjaisia ​​web-hosting-tilejä; Aseta mukautetut resurssirajoitukset (levytila, kaistanleveys ja vastaavat); Hallinnoi kaikkia tilejä kätevästi WHM: n avulla. Jos sinulla on hyvää myyntiä ja olet itsenäinen aloittelija, on melkein rajaton määrä mahdollisuuksia, joihin voit tarttua tuottamaan tuloja pelkästään verkossa.

Tule freelance-kirjoittajaksi
Muista, että lopulta kun lisäät liikennettä blogiisi, sinun on viisasta investoida hallittuun WordPress-isännöintisuunnitelmaan yritykseltä, jolla on upea palvelu, kuten Kinsta, jossa kaikki asetukset on räätälöity ja optimoitu toimimaan erityisesti hyvin WordPress-pohjaisten verkkosivustojen kanssa.

Haluat valita tuotteita, jotka kuuluvat erityisesti blogin luokkaan. Ansaitse rahaa verkossa iso-britanniassa - jopa 4 000 puntaa / kuukausi. Kurssit tarjoavat arvokasta sisältöä ja ovat hintansa arvoisia. Se voi olla mitä tahansa ammattilaisjalkapalloilijan kanssa nukkumisesta vaatteiden hevosen juuttumiseen! Totuus on, että on olemassa todellisia tapoja ansaita rahaa verkossa - miljoonat ihmiset tekevät sitä päivittäin. Jälleen kerran, jos sinulla on kokemusta tai taitoja luoda menestyviä sovelluksia, tämä saattaa olla jotain, jonka päätät työskennellä kokopäiväisen freelancerina.

Kun sivustoani käyvien ihmisten lukumäärä kasvaa, mahdollisuudet ansaita enemmän rahaa kasvavat. DollarSproutin ykköstavoitteemme on auttaa lukijoita parantamaan heidän taloudellista elämäänsä, ja olemme säännöllisesti yhteistyössä yritysten kanssa, joilla on sama visio. Olemme ansainneet muutama sata dollaria muutamassa lyhyessä kuukaudessa käyttämällä Rakutenin ja Ibotten kaltaisia ​​yrityksiä. Kuten aina sanon, he eivät tee sinusta rikkautta, mutta 1000 dollaria kuukaudessa voi olla valtava apu laskujen, päivittäistavaroiden, lainojen tai muun asiaan maksamisessa.

 • Tämä on erityisen tärkeää, kun kyse on yrityksen nimestä.
 • Ilman yleisöä (asiakkaat, asiakkaat, jäsenet) sinulla ei ole liiketoimintaa.
 • Aivan kuten e-kirjan tai videon luominen, Udemy-kurssit voivat myös olla erinomainen passiivisen tulon lähde.
 • Tämä mahdollisuus toimii paremmin suurilla pääkaupunkiseuduilla, joilla ihmiset todennäköisemmin eivät omista autoa, mutta osallistuvat todennäköisemmin suuriin tapahtumiin, kuten urheilutapahtumiin ja konsertteihin.

Potkurimainosten Arvostelu: Mainosverkosto, Jolla On Hyvät Ansaintapotentiaalit

Voit myös rekisteröidä yksittäiseksi myyjäksi. Voit rakentaa niin monta myymälää tai listata niin monta tuotetta kuin haluat. Molemmat kirjat on luotu Apple Pages -sovelluksella, joten sinun ei tarvitse hienoa tekniikkaa näiden asioiden toteuttamiseksi. Kun myyntitavarasi on loppunut, aloita oma verkkokauppa Oberlon avulla. Sponsoroidut viestit toimivat suunnilleen samalla tavalla kuin maksetut vierasviestit, mutta ne lähettävät suuret yritykset yksittäisten bloggaajien sijaan. Napsauta tätä kirjautuaksesi sisään Ebates-ohjelmaan. Kaupat, kuten Half Priced Books ja muut, antavat sinulle senttiä dollarista jokaisesta nykyisestä kirjasta, kun taas voit tarkistaa kirjasi arvoinen kirjoittamalla ISBN-numeron Book Scouteriin.

Suurin osa ihmisistä työskentelee yleensä yrityksen keskeisellä paikalla, fyysisessä tilassa, johon kaikki kyseisen organisaation edustajat kokoontuvat vaihtamaan ideoita ja organisoimaan ponnistelujaan. Tarvitset myös verkkokaupan ohjelmistoja, toteutusohjelmistoja, huolta varastoinnista, asiakaspalvelusta ja hyvityksistä. Viime kädessä suosittelemasi blogin perustamisen ensimmäinen askel on saada web-hosting. Lisäksi verkkosivustot tarvitsevat ylläpitoa ja saattavat vaatia säännöllisiä päivityksiä, mikä voi lisätä tuloja. Jos olet vuokralainen, varmista, että kaikki on kosher-sopimuksella etukäteen.

Google AdSense

Jotkut tekniikat voivat tarjota kokopäiväiset tulot, kun taas toiset ovat pikemminkin sivutoimisia. Tässä uudessa bloggauskaavassa on kolme ensisijaista menestyspilaria, jotka ansaitsevat rahaa vuonna 2019: Voit käyttää useita näistä yhdistelmistä, jos haluat, kunhan saat markkinointiviestisi yleisölle. YouTube ja Instagram. Jos löydät jatkuvaa työtä ammattikirjoittajana tai edes saa mahdollisuuden kirjoittaa joillekin digitaalisen kustantamisen suurimmista nimistä, olet varmasti yksi onnekas ja lahjakas.

Jos luulet kirjoittavan kirjan, jonka ihmiset haluaisivat ostaa, tämä on fiksu strategia, joka on harkittava, koska käynnistyskustannukset voivat olla minimaaliset ja sinulla todennäköisesti jo on tietokone- ja tekstinkäsittelyohjelmisto. Tämän ansiosta yritykset voivat maksaa ylimääräistä pitääkseen maksetun artikkelin blogissivun yläosassa, etusivullasi esillä olevana artikkeliksi tai widget-alueidesi pakollisena lukemisena. Kuinka verkkokauppa toimii, ne koostuvat tuhansista yksittäisistä osakkeista tai joukkovelkakirjalainoista, jakavat riskin monille yrityksille, eivätkä ne ammu 40 prosenttia yön yli. Kun nostat aluetta kunnostautua missä on sisäänrakennettu este menestykseen - kuten ansaita enemmän rahaa sivussa - voittajat saavat suhteettoman palkintoja.

Aja Autosi

Sinun ei tarvitse pelätä "saamatta jäämistä", jos palaute on negatiivinen. Etoro tuo sijoittamista tulevaisuuteen. Se on sama asia painonpudotussivustossani, Keto Bootstrap. Nykyään Amazonilla on yli 44 miljoonaa kovakantista ja nidottua kirjaa, mutta vain 2. Esimerkiksi, kun olet ansainnut ensimmäisen 1 000 dollaria, on uskomattoman helppoa alkaa soittaa hintoihin ja veloittaa vielä enemmän rahaa asiakkailtasi. Selaamalla näitä sivustoja saat hyvän käsityksen siitä, mitä freelance-töitä on saatavana. Näin Swagbucks toimii: