26 Laillista Tapaa Ansaita Rahaa

Luoko grafiikkaa? Oikolukijana sinua pyydetään lukemaan kaiken tyyppinen sisältö. Ehkä se on jotain hieno, jonka voit myydä käsityömessuilla tai Etsyllä. Useimmiten yritykset, joilla on ympäri vuorokauden auki oleva asiakastukijärjestelmä, tarvitsevat ihmisiä, jotka voivat auttaa heitä asiakkaidensa kanssa keskellä yötä tai sulkemisaikoina, joten he palkkaavat kotona työskenteleviä ihmisiä, jotka ovat valmiita ottamaan työn ja heille maksetaan 9 - 13 dollaria tunnissa projektista riippuen. LifePoints - He maksavat jopa 5 dollaria tutkimusta kohden vain mielipiteiden jakamisesta.

Tämä on periaatteessa samanlainen kuin mikrotehtävät, paitsi että se on suunnattu tiettyihin palveluihin, kuten siivouspalveluihin, tuholaistorjuntaan, yleismiehen palveluihin, talon siivous-, nurmikko- ja puutarhapalveluihin tai mihin tahansa ammattitaitoiseen ammattiin. Puhun kokemuksesta, koska olin suoraan murtunut varhaisen opiskelukauteni aikana. Jos sinulla on vain muutama minuutti täällä, voit silti käyttää tätä vapaa-aikaa ansaitaksesi ylimääräistä rahaa suoraan älypuhelimesta. Tarvitset vähintään 10 000 kanavan näyttökertaa. Voit ansaita satoja dollareita riippuen siitä, kuinka monta yritystä valitset työskennellä ja kuinka monta tutkimusta teet kuukaudessa. Kun kirjaudut Coinbaseen ja ostat 100 dollaria bitcoinia, saat ylimääräisen 10 dollarin bonuksen. Siellä on joukko online-tutorointisivustoja, mukaan lukien tutor. On tärkeää välttää sivustoja, jotka pyytävät tällaista tietoa.

Tämä on sellaista kuin MaryKay, Avon, Beachbody, Tupperware jne.

Laillisten töiden löytäminen kotona on vaikeaa, koska - suoraan sanottuna - siellä on paljon roskia. 90/ääni minuutti. Jos he eivät halua antaa viitteitä tai yhteystietoja, se ei ehkä ole hyvä merkki. Ne ovat samanlaisia ​​ja useimmissa tapauksissa kohderyhmillä on yleensä korkeammat palkkiot. Tämä kirja olisi erityisen hyödyllinen juuri aloittaville ihmisille, mutta huono muotoilu vaikeuttaa sitä.

Aloittaaksesi kirjoittajana, hyvä ensimmäinen askel on online-läsnäolosi luominen.

Jaa Tietosi

Voit maksaa maksamalla lähettämällä kuvia älypuhelimella Foap-sivustolla. Kaksi suurta tuotteiden testausyritystä: Yksinkertainen totuus on, että suurin osa bloggaajista ei ansaitse rahaa ainakin muutaman ensimmäisen kuukauden ajan.

 • Henkilökohtaisesta kokemuksesta mielestäni eBay on paras valinta myytäväksi vaatteita irtotavarana ja suunnittelijoille tai yksittäisille tuotteille haluan käyttääPoshmarkkia.
 • Jos päätät löytää online-työn, joka maksaa sinulle hyvin, löydät nopeasti ainakin kymmenen hyvää valintaa ja viisi huijausta.
 • Kirjoittaminen on yksi suurimmista aika kunnioitetuista kotitehtävistä, ja muokkaaminen ei ole kaukana.
 • Tämä luettelo sisältää luovia tapoja ansaita rahaa, ansaita rahaa Internetissä ja miten ansaita rahaa kotona ilman sijoituksia.
 • Ja jos olet tehnyt online-työtä, se saattaa auttaa tarjoamaan linkkejä siihen työhön.

Osta Ja Myy Käytettyjä Kirjoja

Ota yksi heistä käyttöön ja ansaitsee vain muutaman dollarin kuukaudessa - ja olet matkalla. Tyypillinen online-säästötili antaa sinulle 1–2%: n tuoton rahallesi; sen sijaan osakemarkkinat ovat palauttaneet keskimäärin lähes 10% viimeisen vuosisadan aikana. Vielä parempi, jotkut yritykset saattavat tarjota sinulle etuja. Periaatteessa, jos vähittäiskauppias myy 200 dollaria kannettavasta tietokoneesta, myyt 300 dollaria ja voitto on 100 dollaria. Kuinka ansaita rahaa kotoa ilman sijoituksia 29.

 • Saatat joutua vaihtamaan autovakuutuksesi sisällyttämään ajojakoon.
 • Voit kuitenkin ajaa ilmaisen auton ympäri niin kauan kuin sopimuksesi kestää.
 • Palkkausprosessi voi olla vaikeaa.
 • Jos työtarjous kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin todennäköisesti on.

60+ Tapaa Ansaita Ylimääräistä Rahaa

Tämä yritys palkkaa kääntäjiä, kielitiedettä ja hakukonearvioijia työskentelemään verkossa. Meillä kaikilla on jotain sellaista, joka vain makaa ympäriinsä ja auttaa meitä ansaitsemaan rahaa kotoa Fat Lama -nimisen erittäin siistipalvelun kautta. Ajattele Etsyä taiteen ja käsityön eBayna.

Myy kirjojasi
Tarkoitan tällä sovelluksia, joissa voit “aktivoida” erikoistarjouksia rahaa takaisin ostaessasi tiettyjä tuotteita.

Alat saada testausmahdollisuuksia hakemuksesi hyväksymisen jälkeen. Jokainen matkapuhelin on vaihdettava muutaman vuoden välein. Voit twiittiä ja saat palkan. Tämä on toinen mikroprojektien muunnelma, paitsi että se on suunnattu tehtävien suorittamiseen liikkeellä ollessa. Jos nämä vaikuttavat asioista, joita voit tehdä kotoa, suosittelen, että tarkistat yllä olevan linkin. Teknologian jatkuvasti läpäisevä tunkeutuminen yhteiskunnan jokaiseen viimeiseen kuituun ja morseliin on aiheuttanut dramaattisen mullistuksen elämisessä, työskentelyssä ja viihdyttämisessä. Aina kun joku ostaa sinulta kirjan, hänellä on mahdollisuus antaa kaupalle luokitus. Tähän sisältyy työsi saattaminen ihmisten eteen ja miten ansaita rahaa.

Legit Online -työpaikat ilman ennakkoinvestointeja

Ihmiset tarvitsevat myyntikirjeitä, valkoisia kirjoja, verkkosivujen kopioita ja e-kirjoja. Jos haluat myydä omia tuotteitasi, Shopify-verkkosivusto antaa asiakkaille mahdollisuuden ostaa tuotteita, jotka lähetät heille. Transkriptionistina transkriptoit videon tai äänitallenteet kirjoitetuiksi sanoiksi. Tunnen henkilökohtaisesti kymmeniä ihmisiä, jotka tekevät yli kuusi lukua vuodessa blogistaan, mukaan lukien oma perheeni. Viimeinen vaalisykli avasi paljon silmiä ja jos sinusta tuntuu olevansa osa ryhmää, joka välittää poliittisista ja sosiaalisista kysymyksistä, olet onnekas. Sitten voit hakea keikkoja drone-lentäjänä.

Ennen kuin haet virkaa mihinkään alla olevista paikoista, muista lukea kaikki siellä olevat opettajan vaatimukset. Vaikka minulla ei ole erityistä Amazon-hyvityssovellusta, voit lopullisesti ansaita rahaa ostamalla Amazonissa. Kaikki myynnin tuottamiseksi. Sinun on vain arvioitava paikka heidän pizzansa laadun suhteen ja muistettava toimitusaika. 4 parasta binaariasetusrobotia 2019, tätä ohjelmistoa on helppo käyttää sekä nopea asentaa. Tämä tutorointiyritys etsii tutoreita tarjoamaan online-ohjauspalveluita opiskelijoille ympäri maailmaa.

Se on ollut suunnilleen verkkobuumin alusta lähtien. Katso ilmainen verkkoseminaarimme napsauttamalla alla olevaa painiketta tai siirry EarnMoreWriting-sivustoon. Peruspalkka on noin 18 dollaria tunnissa, ja he palkkaavat vain joissain Yhdysvaltojen osavaltioissa. Hyvin suunnitellun verkkosivuston omistus ei myöskään vahingoita syytäsi. Jos aiot tarjota keittokursseja, soita joihinkin kaupallisiin yksiköihin ja muihin kodinopettajiin. Voit saada 5 dollaria vain ilmoittautumisesta! Arviot pitävät vieraat vastuullisina kohtelemalla isäntiä ja heidän kotejaan kunnioittavasti, ja auttavat varmistamaan, että isännät tekevät tilasta mahdollisimman vieraanvaraisen.

Sparkplug - Vuokraa käyttämäsi soittimet

Internetin ansiosta voit ansaita elantonsa verkkotöistä. Poshmark auttaa sinua lähettämisessä lähettämällä sinulle ennakkomaksun, ennakkoosoitetun USPS-lähetysetiketin, kun esine myy. Textbroker - Lue Textbroker Review - Voit työskennellä kotona tekemällä freelance-kirjoitusta tälle yritykselle. Haluatpa työskennellä tunnin viikossa tai kuusikymmentä, laillisten tapojen ansaitseminen kotona on helpompaa kuin luuletkaan. Tässä on hyödyllinen 18-vaiheinen tarkistuslista pk-yrityskonsulttiksi saamiseksi. Paras tapa varmistaa, että työskentelet laillisen yrityksen kanssa, on ottaa tutkimuksia suoraan palautetta hakevalta sivustolta ja ohittaa välittäjät. 10 dollaria verkkosivustoja kohden ei ole niin paha. Se on hyvä tapa ansaita rahaa verkossa 2019, jos tekit 10 verkkosivustoa sinä kuussa, jo sinulla on jo 100 dollaria taskussa.

Toimituskulut otetaan huomioon hintaan, jonka Decluttr on valmis maksamaan ostamistaan ​​esineistä. Seuraavassa on esimerkkejä laillisista online-työmahdollisuuksista tietyillä aloilla, jotka siirtyvät yhä enemmän etätyöntekijöihin. YouTube-videot Viimeaikaisten tilastotietojen mukaan katsomme nyt enemmän videoita YouTubessa kuin Google-hakuja. Olen myös sisällyttänyt joitain hyviä maksavia puoleisia keikkoja, jotka voivat antaa sinulle lisätuloja. Joillakin ihmisillä on kyky ottaa kuvia. Lisäksi kirja kustantajat etsivät aina seuraavaa suurta kirjaa. BookScouter on oikeastaan ​​kirjojen ostajien kerääjäsivusto.

Esimerkki tästä olisi nukkuva tutkimus, jossa lääkärit tutkivat aivojen toimintaa. Tilaa BingRewards ja tee sitten hakuja Bingillä ja ala ansaita. Mikä ideo innostaa sinua eniten? He saattavat lopulta laittaa sen Craigslistille ilmaiseksi, koska sen omistaminen ei ole vaivan arvoista.

Mitä Seuraavaksi?

Lataamasi voi riippua kokemuksesta, asiantuntemuksesta ja kysynnästä. Sinulla on todennäköisesti vaadittu työskentelyaika, yrityksen koulutusoppaat perehtymistä varten ja pomo, joka valvoo sinua. Monet ihmiset eivät ymmärrä, että Amazon on paratiisi kolmansien osapuolien myyjille, mukaan lukien säännölliset Joes ja Janes siivoavat ullakkonsa ja autotallinsa. Online-kyselyjen maksamisesta online-kaupan avaamiseen on satoja tapoja ansaita rahaa kotona.

Sinun ei tarvitse navigoida kotona työskentelevien töiden vesillä yksin. Et saa omaisuuksia Swagbucksilla, mutta se voi tarjota pienen ylimääräisen kuukausitulon, jonka ansaitset vapaa-ajallasi. Palkka eroaa molemmista tehtävistä. Verkkosivujen testaus, Voit työskennellä tämän yrityksen transkriptiolla, kääntäjänä tai kuvatekstinä. Givling ei välttämättä ansaitse rahaa, mutta se voi säästää paljon rahaa maksamalla opintolainoja. Jotkut kotitöistä vaativat materiaalien tai laitteiden hankkimista aloittamiseksi, ja vaikka tämä ei tarkoita, etteivät ne ole laillisia, sen pitäisi olla punainen lippu.

Keikat löytyvät täältä: Kuten freelance-kirjoittaminen, tarvitaan vain Internet-yhteys ja ajaminen menestyäksesi aloittamisessa. Youtubessa tai Instagram-palvelussa on monia lahjoja.

 • Laita kykysi toimimaan Fiverrissä.
 • Mikä parasta, on helppoa saada ylimääräistä rahaa, koska rahasumma on vain 10 dollaria (1 000 pistettä).

Hidastin

Voit myös tutustua seuraaviin säästövinkkeihin: Jos haluat pitää lemmikkieläimiä, tarvitset asunnon tai talon, joka sallii lemmikkien käytön. Apple - Lue Apple Review - Voit työskennellä kotona Applen kanssa keskustelun tai puhelimen tukiasiamiehenä. Työskentelyyn tarvittavat asiakirjat liittyvät lääketieteen, biotieteiden, tekniikan ja tekniikan aloihin. Se lähetetään PayPalin kautta. Se katkaisee keskitason miehen, siirtäen sinulle korkeammat korot ja halvemmat lainat lainanottajille.

Voitto kadonneista matkalaukkuhuutokaupoista

Ansaita rahaa verkossa tai puhelimesi kautta on entistä helpompaa kuin koskaan ennen. Vaikka kirjoitusmaksut vaihtelevat työstä ja freelancerista riippuen, monet kirjoittajat ansaitsevat vähintään 150 dollaria per artikkeli ja jotkut ansaitsevat jopa 1500 dollaria valmiskappaleelta. ”Vaikka olisitkin päättäväisesti tahallinen ostamistapojesi suhteen, sinulla on varmasti omaisuutta, jonka voit tehdä ilman: Ihmiset ovat vähentyneet verkkomarkkinoinnin, pyramidi-ohjelmien ja tytäryhtiömarkkinointihuijausten jo ennen verkon alkua. Kotiin työskentelevien ihmisten määrä on viimeisen vuosikymmenen aikana noussut 115%! Olet tullut oikeaan viestiin! Etkö halua myydä Etsyn kautta?

Rekisteröidy olla mysteeriostaja

Online-tietojen Syöttäminen

Kuten aina, ole varovainen henkilökohtaisten tietojen kanssa. Näin se toimii: Asiantuntija vastaa yleensä tunnin sisällä ja kun asiakas hyväksyy vastauksen, asiantuntijalle maksetaan 25-50% asiakasmaksusta. Mutta jos sinulle maksetaan, että menetät jokaisen unssin rasvaa kehossa, helvetti, minä teen sen. Tuotteiden vuokraus ei ole ainoa tapa ansaita. Mikä vielä parempaa, he maksavat sinulle 20 dollaria vain ilmoittautumisesta ja myöntävät sinulle ylimääräisen 10 dollaria jokaiselta mainitsemastasi jäsenestä, joka suorittaa vuokraprosessin onnistuneesti loppuun. Jotkut yritykset pitävät 1-800kukista.

Nav Social Menu

Kyllä, olet kuullut siitä gazillion-ajan, joten vielä kerran ei satuta. Puhutko useampaa kuin yhtä kieltä? Palkkausprosessi voi olla vaikeaa. 9 vinkkiä suurten vedonlyöntiä varten nhl-peleissä, joitakin tärkeimmistä ovat seuraavat:. Tietojenkäsittelyasiantuntijoita, jotka työskentelevät usein osana ryhmää, voidaan pyytää kirjautumaan yrityksen tietokantajärjestelmään kirjausten tekemiseksi tai tietojen käyttämiseksi muihin tarkoituksiin.

Palkka eroaa eri rooleista. Kokemuksestasi riippuen voit ansaita missä tahansa 10–45 dollaria tunnissa online-ESL-ohjaajana. Koska sinulla on todennäköisesti paljon asiakkaita kotona ja kotona, sinun tulee tarkistaa paikallisilta viranomaisilta, onko sinun tarpeen määritellä tämäntyyppisen yrityksen alue. Vastaa joihinkin kysymyksiin verkossa saadaksesi välittömän tarjouksen. Lisäksi voit tuoda tuotetiedot eri verkkokauppasivustoille.

 • Tietysti, monet asemista ovat sijaintipohjaisia, mutta siellä lähetetään myös kotona tehtäviä.
 • Tämä on loistava artikkeli pienyritystrendeistä siitä, kuinka voit perustaa oman sosiaalisen mediayrityksen.
 • Ansaitsen yli 10 000 dollaria kuukaudessa bloggaamista osa-aikaisesti, katso askel askeleelta opas täältä.
 • Jokaisella on jotain mitä he osaavat - kirjoittamalla, piirtämällä, laulamalla, organisoimalla, ohjelmoimalla - nimeät sen.

Google-käyttäjän Tutkimus

Jos aiot tehdä ostoksia, miksi et saisi rahaa sen tekemiseen? Kun aloitat kotona työskentelemisen, on erittäin tärkeää luoda täydellinen ansioluettelo. Jotta voit olla menestyvä tytäryhtiömarkkinoija, on parasta, että asiakkaasi näkevät sinut jo käyttämässä tuotetta itse saadaksesi luottamuksen ostajiisi. Ansaitsemasi riippuu kuitenkin siitä, kenelle työskentelet, ja päivittäisiin tehtäviin tarvittavaan taitotasoon. Suurimman osan ajasta teemme ostoksia verkossa ja saamme rahat takaisin. Katso, saan sen! Koska viranomaisen rakentaminen ja yleisön luominen vie aikaa, tarvitaan kaksi ensisijaista ainesosaa menestyäkseen Internetin upeassa kaupankäynnin maailmassa. Aloittamiseen tarvitaan faksi, tulostin, tietokone, jossa on virustorjuntaohjelmisto, puhelinlinja ja nopea Internet.

Kirjailijasta

Esimerkiksi, Ben ja minä tiedämme paljon Facebook-mainoskampanjoiden järjestämisestä, joten otimme yhteyttä kuntosalin omistajaan, jos hän antaa meidän suunnitella hänelle muutaman kampanjan. Suurimman osan näistä alla luetelluista olen kokeillut (tai teen edelleen) itse - lukuun ottamatta omien verojen valmistelua, jätän sen kirjanpitäjänsä tehtäväksi! Säästä itsellesi aikaa ja vaivaa pitämällä kiinni hyvämaineisiin yrityksiin hakeessaan työpaikkoja verkossa. Nyt hän tekee useita kertoja aikaisemmasta palkastaan ​​käynnistämällä Facebook-mainoksia ja tarjoamalla muita palveluita paikallisille yrityksille sekä pitämällä omaa blogiaan. Sen sijaan, että myyisit palveluita verkossa, voit myydä juttujasi. Tee parhaasi tuottaaksesi aina hyvän, vankan kopion ja pidä kiinni sitoutumisestasi tehdä parhaasi, mitä pystyt asiakkaillesi. Jos et tiedä miten osakemarkkinat toimivat, mutta haluat silti korkeimman mahdollisen tuoton, jonka voit mahdollisesti ansaita rahasi, tämä on täydellinen tapa aloittaa sijoittaminen.

flipping
Jos olet taiteellinen tyyppi ja haluat tehdä kauniita asioita, graafinen suunnittelu voi olla sinulle paras työ kotona.

Ryhdy Virtuaaliassistentiksi

Melkein jokaisella tuntemallani vakavalla bloggaajalla ja verkkoyrittäjällä on ainakin yksi virtuaaliassistentti. Juuri eilen ostin tuoretta kotitekoista vuohenjuustoa ja paahdettua tomaattipestoa, joka melkein toi minut kyyneliin. Sen sijaan he ripustavat porkkanaan helppoa rahaa ja mukavuutta ja saavat sinut tuntemaan, että sinun pitäisi maksaa enemmän, jotta löydettäisiin enemmän yksinoikeuksia. He tekivät eniten työtä ja tarkastivat yksityiskohdat huolellisesti varmistaakseen, että asiakkaat tekivät oikein. Sinun ei tarvitse työskennellä paljon tunteja tuottaaksesi kunnollisen osa-aikaisen kuukausitulon.

Työhön kuuluu lääkäreiden sanelun kuunteleminen ja kirjoittaminen. Kuljetusministeriö tarjoaa joskus etätyötä. Seuraavaksi määritä tyyppi henkilölle, jonka kanssa haluat työskennellä.

Kirjuri

Tässä on mitä vertaisvyöhykkeellä on kyse. Ihmiset, jotka pitävät menestyviä kauppoja Etsyllä, sanovat tekevänsä paljon enemmän kuin luovan. Virtuaaliassistentti auttaa yritystä päivittäisissä palveluissaan, kuten projektitutkimuksissa, tapaamisissa suurten yritysten kanssa, vastaamalla sähköposteihin, he ylläpitävät sosiaalisen median tilejä ja monia muita asioita. He palkkaavat vain Yhdysvalloista.

Jos olet kiinnostunut ostamaan verkkotunnuksia, tutustu HostGatoriin. Se riippuu suuresti siitä, mitä palveluita haluat tarjota ja minkä tyyppisillä laitteilla omistat. Tämä vie vain muutaman minuutin.

Irazoo

Alice Darling sihteeristö

Työskentelet kotoa itsenäisenä urakoitsijana. Hakuprosessista ei mainita maksuja. Syy, että se toimi minulle, on, koska rakastin sitä opiskelemaan. Sinun on varmistettava, että puhelinta ei ole varastettu tai että hänellä ei ole takaisinmaksusuunnitelmaa. Roverin mukaan. Ansaitse rahaa kauniista lukkoistasi HairSellonilla.

Tule freelance-kirjoittajaksi Textbrokerilla

Niin kauan kuin pidät tämän mielessä etkä halua nopeaa vastinetta, onnistut pitkällä aikavälillä. Hienoa koko asiassa on se, että jos sinulla ei ole tiettyjä videontekotaitoja, voit katsoa YouTube-videokoulutusta ja oppia sen. Jos olet hyvä konekirjoittaja, kannattaa ehkä pitää työtä kotona tehdyn transkription kirjoittajana. Mainostulot saadaan mainosten, sponsorointien tai tytäryhtiömarkkinoinnin kautta. Jos sinut kutsutaan live-testiin, voit ansaita vähintään 200 dollaria testiä kohti. Ota askel eteenpäin perustamalla verkkosivusto (lue oppaamme) tai ajankohtainen Facebook-sivu ja kutsu kaikkia ystäviäsi liittymään siihen ja lähettämään tytäryhtiösi tarjoukset sinne.

Pääoman Kirjoittaminen

Tutkittuaani sain kuitenkin tietää, että voit todella työskennellä kotoa. Epäilen, että parhaimmillaan voit ansaita muutama sata dollaria ylimääräistä kuukaudessa. Nielsen on yksi niistä yrityksistä, joka tekee sen, ja se on niin helppoa kuin käy verkkosivustollaan, lataa sovelluksensa ja käyttää älypuhelinta kohteiden skannaamiseen. Yleisesti ottaen parhaat työpaikat tulevat usein asiakassuuntautumisen ja suusanallisen seurauksena. Siksi editoinnin ulkoistaminen antaa heille mahdollisuuden kasvattaa ansaintamahdollisuuksia.

Hanki palkka palkitsemisivustoilla

Tämä ei ole kuitenkaan jotain uutta. Olen lopettanut lee lowellin "rikastu, odotin todella enemmän. Jokainen, joka kertoo toisin, ei ole läpinäkyvä kanssasi. Se riippuu siitä, minkä tyyppisellä markkinaraolla haluaisit opettaa.

Molemmat tarjoavat ilmaisia ​​harjoittelutilejä. Katso Etsy kalligrafia -osaa. Suosituin vaihtoehto on käyttää Amazonin FBA: ta, joka hoitaa kaikki varastoinnit ja toimitukset (”täyttö”) sinulle. Mutta on olemassa toinen tapa, jolla voit ansaita rahaa kotona - käyttämällä maksaa sivustoille! Rahoitusapuohjelmat voivat auttaa sinua maksamaan opiskelusi. Tällaiset mahdollisuudet maksavat yleensä vähemmän kuin ne sivustot, jotka etsivät ohjaajia, joilla on koulunkäynnin keskeyttäminen tai opetuskokemus tai joilla on tutkinto englanniksi tai koulutus. InboxDollars maksaa sinulle katsella videoita, hakea, tehdä ostoksia, ottaa tutkimuksia ja paljon muuta.

 • MyPoints ja SwagBucks ovat helppoja tapoja kerätä pisteitä kyselyillä, tietokilpailuilla, tulostamalla ja lunastamalla kuponkeja sekä tekemällä ostoksia verkossa.
 • Jos voitat, voit saada osan opintolainoistasi maksettaviksi!
 • Ostot skannataan taustalla ja sinulle ilmoitetaan, jos hyvitystä saattaa olla saatavana hinnan laskun vuoksi.
 • Ansaitaksesi kotona rahaa asiakaspalvelussa tarvitset lukion tutkinnon tai vastaavan moniin töihin.
 • Tämä on hieno tapa saada ylimääräistä rahaa, ja minulla on henkilökohtainen kokemus tästä mahdollisuudesta, lisää siitä myöhemmin.
 • Italki kokoaa yhteen äidinkielen opettajat, joiden kanssa opiskelijat haluavat oppia uutta kieltä.

Luovat Tavat Ansaita Rahaa

Ajattele VA: ta kuten hallintoavustajaa tavallisessa toimistorakennuksessa, paitsi että he työskentelevät etäyhteydessä. Saatat opettaa luokalle kuinka tehdä arteesialeipää tai kanelirullaa, jotka kilpailevat Cinnabonin kanssa. Verkkosivustojen käyttäminen on paras tapa nähdä, mitä suurelle yleisölle on tarjolla, mutta sanan hankkiminen entisten työtovereidesi, nykyisten kollegoidesi ja ystävien kanssa, jotka etsit ansaita vähän ylimääräistä rahaa kotona työskennellessäsi, on hyvä tapa kuulla muista mahdollisista mahdollisuuksista, joita ei ehkä edes luetella verkossa. Swagbucks on luultavasti tunnetuin maksettu sivustolle. Olipa uusi malli tai vanha, voit myydä matkapuhelimesi. Menestyneimmät bed and breakfast -majoitukset ovat niitä, jotka ovat käteviä lentokentille, kaupungin historiallisille osille tai muille turistinähtävyyksille.