27 Parasta Yritystä, Jotka Palkkaavat Usein Kotitoimistoista!

Online-videoneuvottelusovellukset, kuten Skype ja FaceTime, antavat terapeuttien ja heidän potilaidensa mahdollisuuden puhua ilman, että kummankaan heidän on mentävä minnekään. On rakastettava muotia ja kyettävä työskentelemään 15 - 29 tuntia viikossa. Ajattelin oppivan vähän joka ilta. Verkossa on työvoimalautakuntia ja työllisyyshakukoneiden verkkosivustoja, jotka lähettävät avoimia paikkoja transkriptionistille. Jos sinua pyydetään maksamaan laitteista, varmista, että ymmärrät, mitä olet ostamassa ja keneltä. Mukauta ansioluettelosi etätyötä varten. Käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka annat meille, jotta voimme täyttää tuotteitamme, ohjelmia ja palveluitamme koskevat pyynnöt, vastata tarjouksia koskeviin kysymyksiisi ja tarjota sinulle muita tuotteita, ohjelmia tai palveluita, jotka uskomme kiinnostavan sinulle. Tiedän, että olet kuullut minun puhuvan uHaulista aiemmin.

Joten jos etsit töitä kotoa, mutta et ole varma mistä aloittaa, tietojen syöttäminen saattaa olla hyvä vaihtoehto sinulle. Kumppanimme käyttävät näitä tietoja tunnistaaksesi sinut eri kanavilla ja alustoilla ajan myötä mainontaa, analytiikkaa, määritystä ja raportointia varten; kaikki kerätyt tiedot tallennetaan tiivistetyssä tai muulla kuin ihmiselle luettavassa muodossa. Ei huono ! Työskentele omalla hetkellä ja auta yrityksiä, tuotemerkkejä ja sosiaalisen median alustoja pysymään turvassa. Hyvät transkriptorit eivät mielessä toistoa, ovat erinomaisia ​​oikeinkirjoituksen ja kieliopin suhteen ja ovat yksityiskohtaisesti suuntautuneita.

 • Sekä vuonna 2019 että 2019 etäyhteydessä olleet ihmiset sanoivat, että etätyöt olivat 22 prosenttia enemmän vuonna 2019.
 • Kirjoita vain termi “etä” sijaintikenttään nähdäksesi käytettävissä olevat sijainnit (esiin tulee ponnahdusikkuna, joka ilmestyy, kun vierailet sivulla ensimmäistä kertaa.)
 • Voit asettaa oman aikataulun ja opettaa vain kolme tuntia viikossa, jos haluat.
 • Sinun on etsittävä suosittuja sivustoja, kuten Upwork ja Freelancer, jotka etsivät työtä kotona työskentelymahdollisuuksista ja uusista työpaikoista.
 • Nämä yritykset voivat käyttää jakamiasi tietoja (esim.)
 • Paljon muuta tietoa ei ole saatavilla.
 • Toinen kieli on etu.

Tee hakemus työskennellä kotona edustajana heidän kanssaan. Saatavilla on kahden tyyppisiä ohjelmia - video- ja puhelinohjelmia. Mutta kuten aina, pidä Clarkin varoitukset mielessä. Kaikkia ei ole suljettu työskentelemään näissä yrityksissä. Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että voin saada pienen palkkiot veloituksetta sinulle, jos ostat linkin kautta. Oletko valmis nauttimaan kotona työskentelyn eduista? Wildbit - https: He palkkaavat maailmanlaajuisesti, ja palkka on 0 dollaria.

Työskentelet myös yksityishenkilöille, verkkovastaaville ja yrityksille. Toinen kotitöissä on englannin tai muun kielen opettaminen. Äideillä on erityisen vaikeaa, kun on kyse todellisen työn purkamisesta kotoa. Jos haluat ilmaisia ​​juttuja, kokeile Swagbucksia. Broadpathilla on mahdollisuuksia työskennellä kotoa asiakaspalvelussa ja muilla aloilla. Siellä se on! Voit tarjota ääniviestinnän Freelancerina Fiverrissä tai liittyä ääni-lahjakkuuksien ryhmään Voices-kaltaisissa yrityksissä. Jos näin on, sinun tulee harkita sosiaalisen median johtajaksi tulemista.

Ja voit työskennellä jopa 35 tuntia viikossa. Niillä, joilla on todistettu tuloksia kasvavasta tulosta tytäryhtiömarkkinoinnin kautta, on mahdollisuus ansaita jopa 80 000 dollaria vuodessa plus palkkiot asiakkaiden kanssa tekemästäsi sopimuksesta riippuen. Voit myös saada lahjakortteja yli 50 eri brändille.

 • Palkka alkaa yleensä 10 dollarista.
 • Ennen kuin teet mitään muuta, muista lukea tiedot huijausten välttämisestä.
 • Stella & Dot on paljon muutakin kuin muotimerkki - meitä inspiroivat ja ovat luoneet vahvat naiset, kuten sinäkin!

Sekalaiset Yritykset, Jotka Palkkaavat Kotityöntekijöitä

Ohjelmistoyritys Appen tarjoaa laajan valikoiman työtä kotiasemissa. Voit vuokrata sen niin vähän tai paljon kuin haluat ja voit ilmoittaa sen vuokrattavana yön, viikon tai kuukauden mukaan. Voit ansaita 106–116 dollaria tunnissa! Palkka voi olla noin 11 dollaria tunnissa. Tule edustajaksi NexRep-kauppapaikalle jo tänään! Hyvä yhteisöllisyys. Kun hakemuksesi on hyväksytty, sinun on suoritettava testi, jonka jälkeen sinut palkataan. Hakeaksesi työpaikkaratkaisuihin täytit hakemuksen verkossa, sitten sinuun otetaan yhteyttä ajoittaaksesi online-perustaidon arviointi.

Kirjailijoiden palkka voi vaihdella dramaattisesti, vain muutamasta dollarista artikkelista muutamaan sataan dollariin artikkelia kohti.

Wells Fargo

Lisätietoja riskitöntä mahdollisuudesta Kaeser & Blair -sovelluksen avulla täältä. Kuinka asettaa taloudelliset tavoitteet ja tosiasiallisesti noudattaa niitä, me kaikki eläisimme valtavassa runsaudessa. Unelmoitko työskentelystä kotoa? Sutherland tarjoaa koti-asiakaspalvelumahdollisuuksia hienolla etuisuudella: Ole etsimässä ”@belaysolutions” -tapahtumaa. Se muuttuu paremmaksi: FlexJobs auttaa sinua laskemaan suuren osa-aikaisen työn kotona töistä! Williams-Sonoma on muutakin kuin hieno keittiötarvikekauppa, jonka olet ehkä nähnyt ostoskeskuksessa. Vuodesta 2019 lähtien järjestö on tarjonnut englanninkielisiä kursseja ja ohjelmia kiinalaisille opiskelijoille.

Voit työskennellä yrityksen kanssa itsenäisenä urakoitsijana, suorittamalla tekstityksiä tuotestudioille ja muille toimialoille. Katso alla olevat sivustot: Yhtiö palkkaa useita freelancereita, jotka suorittavat erilaisia ​​tehtäviä, kuten: Täällä on vielä paljon kysely-/vastausmaksullisia asiantuntija-sivustoja.

 • Monet Amazonin 92 000 työntekijästä tekevät töitä kotoaan osan ajasta.
 • Peach on ylpeä siitä, että se on ensimmäinen tehtävälähtöinen kulttuurin ensimmäinen naisten vaatevaateyritys, joka pyrkii olemaan hyvä voima auttaa naisia ​​menestymään henkilökohtaisesti ja ammatillisesti.
 • Silti niiden käyttäminen kotona tehtävien töiden välisten aukkojen täyttämiseen voi olla hyvä aika.

Tässä On 20 Laillista Työtä Kotiyrityksiltä, ​​jotka Palkkaavat Nyt:

Voit asettaa omat hinnat ja odottaa, että asiakkaat palkkaavat sinut, tai voit selata projekteja itse. Heillä tiedetään olevan hyvä tekninen tukihenkilöstö käytettävissä ohjelmistoihin liittyvissä asioissa. Jos olisi niin helppoa ansaita tonni rahaa joka viikko, eikö kaikki tekisi sitä? Tradesy auttaa naisia ​​muuttamaan vaatekaappien sotkua rahaksi, jolloin käyttäjät voivat myydä vaatekaappejaan hoitavia tavaroita käsittelemällä kauppaa siitä hetkestä, kun valokuva tuotteesta lähetetään sen toimittamiseen ostajan ovelle. Toimittajat tekevät tarjouksia hankkeista ja Edit Fast veloittaa asiakkaalta lisämaksun. Tässä maailman johtavassa terveys- ja hyvinvointiyrityksessä yli 25% työntekijöistä työskentelee kotoa.

Appen

Work at Home Translator Jobs

”Puolet“ Hubbersista ”työskentelee etänä 18 maassa ympäri maailmaa. Päivän kauppa aloittelijoille - paras päiväkaupan välittäjä 2019. Haluatko jopa 30 prosenttia jäsenyydestäsi? Tiedä myös tarkalleen, millaista työtä haet. Apple ei ilmoita, kuinka paljon se maksaa.

PrepNow - Lue PrepNow-arvostelu - avoinna Yhdysvalloille. Ei puhelun ominaisuuksia. Sinun tulee kirjoittaa arvosteluja, antaa palautetta, löytää virheitä tai häiriöitä ja jakaa vain ajatuksiasi ja kokemuksiasi. Matkatoimistot ilmoittavat ansaitsevansa 35 000–45 000 dollaria vuodessa ja saaneet erinomaisia ​​etuja. En ole tykkää maksaa löytääkseen työtä, mutta saan heidän saada jonkin verran korvausta jokaisesta lähettämästään työstä. Palkataksesi sinun on todennäköisesti oltava salkku vankkaa työtä tai ainakin joitain kirjoitusnäytteitä, jotka voit sisällyttää ansioluetteloosi. Löydät usein töitä, kuten kävelykoirat, päivittäistavaroiden noutaminen tai talojen puhtaana pitäminen.

Williams-Sonoma

Käteisvarojen lisäksi voit myös saada lahjakortteja yli 70 eri brändille. Täällä on enemmän freelance-opetusmahdollisuuksia. Se on hauska paneeli, jossa on paljon mielenkiintoisia tutkimuksia. Shutterstock - Lue Shutterstock Review - voi olla avoinna ympäri maailmaa.

Vaikka he palkkaavat enimmäkseen suunnittelu- ja kehitysalueella, he palkkaavat toisinaan asiakaspalvelun edustajia tarjoamaan huipputasoa tarjoavaa palvelua. Jos olet yksi tuhansista ammattitaitoisista ohjelmoijista, jotka ajattelevat siirtymistä kotipohjaiseen asemaan, kokeneille ohjelmoijalle on aina tarjolla mahdollisuuksia. Tämä yritys palkata melkein aina myös! 95 kuukaudessa Bluehostin kanssa.

American Express -asiakaspalvelutiimillä ei aina ole paikkoja, mutta joskus niitä on, joten se on ehdottomasti työn tarkistaminen.

Franchisen Omistaja

Sinun on osoitettava, että sinulla on erinomainen oikeinkirjoitus, kielioppi ja välimerkitaidot sekä kyky kirjoittaa 75 sanaa minuutissa. Työsopimuksesta riippuen verkkosisällön kirjoituspaikka voidaan maksaa sanakohtaisesti, viikossa tai kuukausittain. Työhön sisältyy laskutuskyselyjen hallinta, asiakastilien käsittely ja tilauksien käsittely. Jos sinulla on saatavana noihin aikoihin, voit ehkä periä lisämaksuja, koska hoitajia on usein vähemmän. TeLCare - http: Tietysti teet! He palkkaavat Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Kanadassa.

Jos sinulla on vähintään kandidaatin tutkinto ja sinulla on aikaisempaa opetuskokemusta, kannattaa ehkä harkita työskentelyä yliopistossa. Liveops-edustajat ansaitsevat kannustimia myös myyntikomissiot ja hauskat kilpailut. Kuinka ansaita rahaa online-kyselyillä, vIP Voice suorittaa yli 12 miljoonaa maksettua verkkotutkimusta vuosittain. Upwork and Freelancers Unionin vuonna 2019 suorittamassa tutkimuksessa jopa ennustettiin, että yli puolet työntekijöistä tekee freelance-töitä seuraavan vuosikymmenen aikana, ja vetoaa tosiasiaan, että lähes 50 prosenttia millennialaisista on jo freelancereita.

Nämä työt käyttävät tekniikkaa usein kokouksiin, tehtäviin ja yhteistyöhön. Loin tämän verkkosivuston jakaakseen heidän tarinoitaan artikkelissa, jonka kirjoitin Stay at Home Mom Jobs -sivustolla. Tyypillisesti matkatoimiston kanssa työskentely on asiakkaalle ilmaista. Tunnit vaihtelevat projektikohtaisesti, ja sinun on vastattava kyselylomakkeeseen saadaksesi kelpuutuksen jokaiseen projektiin. Tämä yritys palkkaa toimittajat ja kirjoittajat freelancereihin ja kotona tehtäviin. Hieno vanhempi - Ansaitse 75 dollaria per viesti. Arvioi kotona tehtävää työtä saadaksesi paremman kuvan siitä, onko kotityö työllisyys sinulle oikea valinta, ja löydä vastauksia kotona työskentelyä koskeviin yleisiin kysymyksiin. Jos sinulla on tietty taito missä tahansa pelissä ja haluat valmentaa jokua käteisestä, on olemassa pelaajien yhteisö, joka voi odottaa sinua pelivalmentajana joka päivä.

Sosiaalisen Median Johtaja

Eri osastoilla on tyypillisesti etäroolit, mukaan lukien tilinhallinta, myynti, markkinointi ja IT. Joten on mahdollisuus ansaita parempi hinta. Se on ehdottomasti hauska sivusto. Pääkonttorillaan San Franciscossa, Kaliforniassa, Williams-Sonomalla on nyt lähes 600 vähittäiskauppaa kaikkialla Yhdysvalloissa. Tällä yrityksellä on erittäin usein asiakaspalvelun, teknisen tuen ja myyntiin liittyvät roolit. Palkka riippuu suoritetuista tehtävistä. Meillä on kolme lasta kolmesta eri koulusta, kolmella eri aikataululla, joten mobiiliyrityksellä on avain menestykseen!