28 Työskentele Kotona Työskentelevissä Yrityksissä, Joiden Työntekijöille On Uskomattomia Etuja

Mutta jos sinulla on luottamusta ohjelmointitaitoihisi, et tarvitse kaikkia näitä tukkoja teknologiayrityksiä. Tämä on yksi liikeidea, jota et ehkä ole harkinnut, mutta se on tärkeä tehtävä, josta uudet talonomistajat ovat riippuvaisia ​​kaikkialla. Yhtiö maksaa yhden sentin jokaisesta neljästä sanasta ja maksu suoritetaan viikoittain PayPalin kautta. Tämä luettelo voi olla loistava paikka aloittaa kotisihaku, jos olet uusi online-maailma. Remotiven luoja Rodolphe on siisti jätkä, jolla on paljon soveltuvia kokemuksia, ja hän hakee tärkeimpiä tietoja ja hyviä neuvoja yhteisölleen sähköpostitse uutiskirjeiden, haastattelujen ja webinaarien avulla joka toinen kuukausi tavoitteena auttaa kaikkia maata paremmin. etätyöt. Olemme aiemmin nähneet myyntiedustajien ja varausagenttien roolia, mutta kirjoittamisen yhteydessä haku tuotti joitain kotiperustaisia ​​laivastojen myyntirooleja Kanadan eri provinsseissa.

Deloitte on globaali yrityskonsultointiyritys, joka keskittyy tilintarkastus-, vero-, talousneuvonta- ja konsultointipalveluihin. Tämän alapuolella olevat palkat ovat poikkeavia. Ja tukeakseen niitä matkan varrella, he tarjoavat uskomattomia etuja ja etuja. Huomasitko näiden työpaikkojen yhdistävät piirteet? Kelan & Brittany Kline, omistajat, taitava pari Yksi kodityöpaikkojen suosikkityöistämme on tulossa VIPKID: n englannin kielen online-opettajaksi. Jos näin on, yritä vuokrata ne ihmisille, jotka voivat käyttää niitä.

Matkatoimistot ansaitsivat kansallisen mediaanipalkan, joka oli 36 460 dollaria vuonna 2019.

Tarjolla on yli 50 erilaista työryhmää etsimään ihanteellisen työnantajan löytämiseksi. On syytä mainita Amazon. Työn turvaamiseksi sinun on sujuva lukuisia kieliä lukuun ottamatta amerikkalaista englantia.

Amazon ilmoitti äskettäin aikovansa lisätä 5000 etäasiakaspalvelutehtävää seuraavan vuoden aikana. Kysy kuinka monta ja selvitä jos pystyt ottamaan yhteyttä johonkin heistä. Jos harkitset etätyötä, saatat olla huolissasi siitä, että sinun on valittava sijainnin riippumattomuuden ja turvallisen työn välillä, josta on hyötyä. Kasvavan kysynnän tyydyttämiseksi monet yritykset tarjoavat nyt etätyöpaikkoja yhä useammilla aloilla tekniikasta jopa lääketieteeseen. Varmista, että verkkoprofiilisi (LinkedIn, GitHub jne.) Ja työportfoliosi ovat ajan tasalla ennen hakemista heidän verkkosivustolleen, koska linkit heidät kaikki täyttämään online-hakemus näihin etätyöhön! WhatUsersDo - Palkka on 8 dollaria (tai enemmän) testiä kohti.

Mutta kuten aina, pidä Clarkin varoitukset mielessä. Löysin luettelon 15 yrityksestä, jotka palkkaavat aktiivisesti vammaisia ​​työntekijöitä, ja koonnin joukon resursseja, jotka yhdistävät vammaiset laillisiin työmahdollisuuksiin. Ei kauan sitten odotin toista lastaani ja epätoivoisesti jättävän 9–5-vuotiaani jotain riittävän joustavaa kiertääkseni lapseni aikataulua, mutta en tiennyt mitä tehdä. Muutoin on myös kursseja, jotka tarjoavat syvällistä koulutusta pyrkiville lainahenkilöille ja asuntolainanvälittäjille.

 • Gramlee - Sillä on satunnaisia ​​aukkoja etäkorjajille/toimittajille.
 • Swagbucks on yksi harvoista all-inclusive-alustoista, jonka avulla saat maksun monien tehtävien suorittamisesta.
 • Se on kotiyhtiön kylmäsoitto, joka maksaa työntekijöille korkeintaan 25 dollaria tunnissa heidän asiantuntemuksensa ja kokemuksensa mukaan.
 • Vaikka Seeqin pääkonttori sijaitsee Seattlessa, se on täysin virtuaaliyritys, joka on sitoutunut datanalytiikkaan.
 • Kun olet suorittanut kurssin, voit alkaa ansaita, ja mediaanipalkka on tiettävästi 34 000 dollaria.
 • Aloita suorittamalla kurssi, joka opettaa sinulle perustaidon, joka vaaditaan freelance-kirjoitustyöskentelyyn.

Tiimin ja asiakkaan kommunikoinnin virtaviivaistaminen Twistillä

Valitettavasti ainoat ansaitsevat rahaa ovat ihmiset, jotka työntävät aloituspaketteja maksua vastaan. Kasvava trendi on asiantuntijan palkkaaminen verrattuna suuren yrityksen palkkaamiseen tulemaan sisään ja auttamaan korjaamaan ongelmia. Asemat ovat saatavilla asiakaspalvelussa, ryhmänjohtajana ja tukirooleina. Videokeskustelujen, neuvottelupuheluiden, VPN-verkkojen ja langattoman Internetin avulla voimme pysyä yhteydessä jatkuvasti ikään kuin olisimme istumassa toimistossa eikä kotona.

Käytä avoimia kysymyksiä ja aktiivista kuuntelua ymmärtääksesi asiakkaan tarpeita ja aseta LawnStarter parhaaksi ratkaisuksi. E-kirjani, kuinka löytää oikeita töitä kotona tehtävistä, sisältää 150 legit yritystä! Jos näin on, Boost Media maksaa sinulle kirjoittaa mainoksia, jotka näkyvät hakukoneissa ja sosiaalisen median sivuilla. Sinun tulisi kirjautua useampaan kuin yhteen ohjelmaan ja hyväksyä niin monta tehtävää kuin aikataulusi pystyy käsittelemään. Tämä on melko huomattava määrä, vaikkakaan ei niin hullua kuin luuletkaan, mutta on tärkeätä mainita, että monissa tutkimuksissa on päätelty, että jo lähes 50 prosenttia millennialaisista tekee joko kokopäiväisiä online-töitä tai osa-aikaista freelanceria. Kumppanimme käyttävät näitä tietoja tunnistaaksesi sinut eri kanavilla ja alustoilla ajan myötä mainontaa, analytiikkaa, määritystä ja raportointia varten; kaikki kerätyt tiedot tallennetaan tiivistetyssä tai muulla kuin ihmiselle luettavassa muodossa. BLS: n mukaan tietojen syöttäjät ansaitsivat kansallisen mediaanipalkan 30 100 dollaria vuonna 2019, vaikka kymmenen tärkeintä prosenttia ansaitsi enemmän kuin 45 360 dollaria.

Jos näin on, kokeile perustaa Etsy-kauppa ja myydä käsintehtyjä käsityösi verkossa.

Tyyliniekka

Sinun on maksettava käyttääksesi tätä tietokantaa, mutta ne ennakoivat kaikkia yrityksiä esittämään laillisia työpaikkoja vain oikeilta työnantajilta. TravelMassive on johtava sivusto ja resurssi koko matkailualalle. Kirkus - Etsii usein kirjanarvioitsijoita. Voit olla osa jatkuvaa menestystä. Nykypäivän tekniikan avulla toimistosi voi olla missä tahansa. Kysy viitteitä: VIPKID palkkaa ESL-opettajia.

Yksi resurssi on Catalant, joka palkkaa asiantuntijoita 15 dollarista tunnissa 280 dollariin tunnissa. Sinulla on oltava CPA, jota voidaan harkita plus kolme vuotta julkisen kirjanpidon kokemusta. Silloin hän aloitti Oikolukema missä tahansa -kurssin.

Se on kuin perinteinen puhelinkeskuksen rooli, vain sinä voit tehdä kaiken tietokoneeltasi kotona. Kuinka aloittaa päiväkaupan yhdistyneessä kuningaskunnassa 2019, siirry heidän oppimis- ja resurssiosaan nähdäksesi mitä tarjolla on. He keskittyvät ensisijaisesti sosiaaliseen mediaan, markkinointiin ja tekstisuunnitteluun, mutta myös muun tyyppiset etätyöt tekevät tiensä alustaan. On tärkeää tietää tarkalleen kenelle työskentelet. TranscribeMe maksaa viikoittain PayPalin kautta jokaisesta täytetystä tilauksesta. Myös kuuma vinkki: AirTreks on matkatoimisto, joka tarjoaa kansainvälisiä ja useita lippuja matkoille.

 • Oletko elokuvaharrastaja?
 • Palkka on 11–16 dollaria tunnissa.
 • Näin ansaitsemme rahaa.
 • Kun aloitat suorittaa niitä, tunnet olosi tuottavaksi ja onnelliseksi urallasi - ja olet askeleen lähempänä saavuttaaksesi oman työ- ja perhe-elämäsi tasapainon.
 • Doulas veloittaa yleensä 500–1000 dollaria syntymää kohden.

Kirjanpitäjät, Kirjanpito, Tilintarkastajat

Jos työskentelet ympäristössä, jossa etätyö ei ole yleistä tai jota edes pidetään alhaalla, koulutat todennäköisesti pomosi. Nykyään järjestelmänvalvojat voivat kehittää järjestelmiä, asentaa, ylläpitää ja päivittää tietokonejärjestelmiä ilman, että he olisivat paikan päällä. Työskentele kotoa asiakaspalvelumiehenä eri alueilla Convergysen kanssa. Palkataksesi sinun on todennäköisesti oltava salkku vankkaa työtä tai ainakin joitain kirjoitusnäytteitä, jotka voit sisällyttää ansioluetteloosi. Muista seuraavaksi, että et ole vain bloggaaja, vaan yrityksen omistaja ajattelee samalla tavalla. Transkriptiontekijöille maksetaan 0 dollaria. Knack on lahjakkuusalusta, jota yksityishenkilöt, koulut ja yritykset käyttävät ympäri maailmaa.

Meillä on tästä täydellinen arvostelu täältä. Enago - He palkkaavat yleensä etätoimittajia. Teetkö käsintehtyjä tuotteita, kuten koruja tai huonekaluja? Nyrkkisääntönä, korjauslukijoiden/toimittajien määrän tulisi olla vähintään kaksinkertainen verrattuna web-sisällön kirjoittajien määrään. Kodin liiketoimintamahdollisuudet ovat runsaat, ja ne tarjoavat sinulle oven tehdä mitä rakastat, kodin kaikkien mukavuuksien ympäröimänä. Alemmat voittomarginaalit kuin omien tuotteiden myymisellä. Saat palkkaa päivittäin tai viikoittain. Se tarjoaa akuuttia hoitoa, kotiterveydenhuoltoa, suun terveydenhuoltoa, energiatehokasta valaistusta, nykytaidetta, kelloja ja koruratkaisuja.

Tarkista yllä olevasta linkistä vaatimukset, mahdolliset palkat ja tällä hetkellä palkkaavat yritykset. Vaikka jotkut tarvitsevat kandidaatin tutkinnon, kääntäjille tärkein vaatimus on tietysti sujuvuus ainakin kahdella kielellä. Verkko-ohjaajat tarvitsevat 4 vuoden tutkinnon ja 4–6 vuoden työkokemuksen, ja opetussertifikaatti ja verkkoopetuskokemus ovat parempia. NextWave Advocacy -sopimukset poliittisesti tietoisten uutiskirjeiden kanssa tekevät lähtevät puhelut kansalaisten kouluttamiseksi ja auttaa heitä osallistumaan yhteydenpitoon valittuihin virkamiehiin. Kokopäiväinen, 14 dollaria tunnissa. Concentrix on toinen pitkäaikainen ulkoistettu puhelinkeskus, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2019. Tulemaan ”Peepiksi” on hiukan yksinoikeampaa kuin Upwork- tai Fiverr-sivustoihin liittyminen, mutta etätyöt on helpompaa löytää hyväksyttyäsi. Ja monia muita kuin puhelimen taitoja, kuten kirjoittaminen, graafinen suunnittelu, muokkaaminen jne.

Eur/usd1.09870.0000 (-0,0000%)

Opi täällä, jos voit liittyä Doist-ryhmään. Jos olet musiikillisesti taipuvainen, voit tarjota musiikkitunteja. Se on auttanut valtavasti, että irroitus ei ole niin vakava. Olisitko tuottavampi tietyllä tavalla, ja miksi niin? Nämä ovat kaikki mahdollisia blogiideoita.

Et voi kumota kotona työskentelemisen arvoa ja suosiota.

Kodintarkastus

Paperikorttiversio ei ehkä ole yhtä suosittu nykyään, mutta virtuaalilaji on edelleen suosikki ympäri maailmaa. Onko sinulla jo suoramyyntikokemusta? Toimistossa oleminen ei ole tarpeellista, kun voit lähettää sähköpostia, keskustella ja liittyä videoneuvotteluihin kaikkialla maailmassa. Onneksi olemme tarkistaneet ja testanneet noin 20 suosituinta kyselypaneelia. Williams-Sonoma palkkaa asiakaspalveluagentit tarjoamaan palvelua ja tukea puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Tarvitset vähintään kandidaatin tutkinnon ja sinulla on oltava todistettu kokemus työstä määräaikoihin saakka. On syytä huomata, että melkein kaikki nämä ohjelmat vaativat ennakkoinvestoinnin alkuperäisen varastosi ostamiseksi. Työn joustavuuden kasvava trendi on vallannut maan.

Toinen tuottoisa tutorointivaihtoehto on StudyPool, jonka mukaan voit tehdä täällä enemmän kuin muut tutorointisivustot alhaisempien palkkioiden ja palkkioiden vuoksi. Pitää olla kandidaatin tutkinto. Mainos sisältää yrityksen nimen, eikä hakijoilla ole vastauksia sokealle sähköpostiosoitteelle. Siege Medialla on toimistot Austinissa ja San Diegossa, mutta se palkkaa myös etätyöntekijöitä, jotka voivat työskennellä mistä tahansa. Tämä virtuaalinen puhelinkeskus tarjoaa kotiyrityksille sopimusmahdollisuuksia myynnissä, vakuutuskaupassa, vakuutuskorvauksissa, asiakaspalvelussa, terveydenhoidossa ja tienvarsipalvelussa. 27 päivässä, enemmän yksinoikeuksia, analyysejä ja lisäominaisuuksia. Ja voit työskennellä todella kotoa nauttimalla joustavasta aikataulusta ansaitsemalla 25–42% palkkiot plus bonukset ja palkkiot.

3 kuukautta sittenOlet ensimmäisten 25 hakijan joukossa

Tähän ei kuulu vain asiakaspalvelun edustajat, mutta myös tietojen syöttö, henkilöstö (HR) ja toimitusjohtaja. Katso parhaat online-tutorointityöt. Nautin perusteellisesti ylimääräisen tunnin nukkumisen joka päivä, työskennellessäni mukavasti pyjamissani ja keinuvan John Mayerin luo - ilman kuulokkeita. Käsität asiakaskysymyksiä AMEX-tuotteista. Joitakin muita suosittuja tutkimussivustoja ja ohjelmia, jotka maksavat sinulle nopeista päivittäisistä tehtävistä verkossa, ovat: Vaikka tämä on kausittainen keikka, voit ansaita yli 30 000 dollarin palkan.

Mistä tahansa. Maksaa viikossa molemmille tehtäville ja voit ansaita jopa 25 dollaria tunnissa ponnisteluistasi. Jos haluat tutkia käännösmahdollisuuksia, meillä on oma artikkeli tästä. Yksi parhaista tavoista pitää päivittäistavarakaupan budjetti - ja vyötärölinja - tarkistettavana on aterian suunnittelu. Avoinna vain sujuville englanninkielisille.

Salainen myyjä
Voi työskennellä pidempiä tunteja, etenkin käynnistysvaiheessa.
 • Voit tarkastella FlexJobsin koko luetteloa täällä.
 • Kerro meille kommenttiosassa kokemuksestasi neuvotella etätyöjärjestelyistä organisaatiosi kanssa ja onnea!
 • Kaikenlaisia ​​startup-yrityksiä etsitään etäosaajia AngelLististä, jotkut vakiintuneita ja toiset aivan uusia.
 • Ja voit auttaa vastaamaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin.

Verkkosivun Testaaja

Suhtaudumme tietosuojakäytäntöihimme vakavasti ja tarkistamme säännöllisesti, kuinka noudatamme tätä politiikkaa. Huomaa kuitenkin, että työskentelet täällä riippumattomana edustajana, joten et ole oikeutettu vakuutukseen ja etuuksiin. Uran keskimääräinen palkkaväli on noin 50 000 dollaria. Carenet maksaa 25 dollaria jokaisesta tunnista. BELAY voi lisätä 4: n.

Nämä tulovirrat voivat silti olla erittäin tuottoisia, mutta Internet-yhteyttä ei tarvita työn suorittamiseen, koska voit saada palkkaa henkilökohtaisesti! Aloittelijoiden palkka on 16 dollaria tunnissa, mutta edetessäsi ansaitset 28 dollaria tunnissa. Kun siirryt Toptalin verkkosivustoon, sen tiimikartassa näkyy Yhdysvaltojen ulkopuolella työskenteleviä työntekijöitä. Älä pelkää tätä sanaa.

Affiliate Blogger

Textbroker on hämmästyttävä sivusto kirjailijoille, jotka haluavat purkaa etätyöpaikkoja, jotka antavat heidän kirjoittaa omalla ajallaan. Jos sinulla on kultainen ääni, voit tehdä jonnekin välillä 56–72 dollaria tunnissa. Jos päätät lähettää sisältöä, joka sisältää tietoja, joita voidaan käyttää sinun tunnistamiseen, sinun on oletettava, että sisältö voidaan ja voidaan näyttää millä tahansa Internet-sivustolla. Verkkosivuston mukaan huippuosaajat voivat ansaita rahaa. Tutustu vaihe vaiheelta -ohjeeseeni blogin perustamisesta tyhjästä, suosituimmista markkinarakoista, jotka ansaitsevat eniten rahaa ja saavat eniten liikennettä. Tämän todellisuuden vuoksi sisällön markkinoinnin hallitseminen maksaa paljon. Kaplan on ihmisille, jotka haluavat voittaa.

Tiedonsyöttö

Haluatko parantaa yrityksesi monimuotoisuutta? Siirry kauko-ohjaimeen.

Sivustojen, kuten Shopify, Magento ja WooCommerce, ansiosta voit nopeasti käynnistää oman verkkokaupan. Tai jos haluat perustaa oman virtuaaliassistenttiyrityksen, voit ansaita jopa 10 000 dollaria kuukaudessa, kuten ystäväni Kayla. Keskimääräinen palkka on 13 dollaria. Xeroxin työnhakutoiminnot ovat melko hankalia, joten etäroolien paljastaminen voi viedä jonkin verran työtä!