300+ Laillista Tapaa Ansaita Rahaa Verkossa

Nykyään voit vuokrata käytännössä kaiken, mitä omistat, mukaan lukien paita selältäsi. Ajattele, mikä erottaa tuotteesi? Tarvitset vain kandidaatin tutkinnon ja englannin luokkahuonekokemuksen. Onko makuuhuoneen sisustus, värit mukaan lukien, rauhoittava? Se on keskiasteen jälkeinen taito, jonka opit kokeilemalla paljon erehdyksiä tai tarjoamalla mentori opastamaan sinua prosessin läpi.

Palkka on melko kauhea, vain pari senttiä videota kohden, mutta siellä on siisti hakkeri, jonka avulla voit hyödyntää parhaiten lyhyessä ajassa. Jos lasten katselu on enemmän sinun asia, tarkista Sittercity. Yhdessä näistä löytyy tiettyjä taloja löydetyltä polulta, jotka on uteliaasti täynnä ryöstökaappeja. Olet jo kuullut niin monta rikastuvan pikaohjelman joltakin tai lukenut niin monta kertaa Internetissä, mutta et ole koskaan onnistunut yhdelläkään näistä. Jos olet kiireinen auringosta aina siihen päivään asti, kun laitat päätä tyynylle yöllä, saatat ajatella, että luettelo tavoista ansaita ylimääräistä rahaa vapaa-ajallasi ei koske sinua. Rahoitusta on tuhansia dollareita koko ajan, ja ihmisten lukumäärä, joka liittyy näihin sivustoihin, on ja pystyy ansaitsemaan rahaa verkossa, kasvaa kuin palo. He käyttävät painetaktiikoita rohkaistakseen uhria ilmoittautumaan nopeasti, esimerkiksi väittäen, että CD-levyltä on jäljellä vain tietty määrä kopioita, tai käyttämällä erityisiä alennushintoja, jotka ovat saatavilla vain lyhyen ajan. Muista, että työn saaminen, jossa annat vinkkejä (kuten pizzat tai odotuspöydät) voi antaa sinulle korkeamman tuntipalkan kuin mitä saisit muilla osa-aikaisilla töillä.

Lunasta tarjouksesi ottamalla valokuva kuitista. Jos pyydät rahasi tallettamista PayPalin kautta, sinulta veloitetaan tapahtumamaksu kirjaa kohden. Haluatko luoda oman tuotteen? On olemassa toinen vaihtoehto, josta on tullut uskomattoman suosittua viime vuosina (ja se on henkilökohtainen suosikkitapani toimia tuoteyrityksessä), nimeltään pudotuslähetys. Et kuitenkaan halua vieraannuttaa seuraajiasi, joten varmista, että mainostat vain tuotemerkkejä, jotka ovat erittäin osuvia yleisöllesi. Avoin kaikille, myös kansainvälisille käyttäjille. Parhaat tavat ansaita rahaa verkossa ilman sijoituksia, onko sinulla jotain ainutlaatuista tai uskomattomia taitoja, jotka voit jakaa maailman kanssa? Opi käyttämään videonmuokkausohjelmistoa; älä vain piilota mitä haluat äänittää iPhonellasi.

Jotkut sivustot, joihin voit kirjautua korostamaan todennäköisyyttäsi olla valittu keskittymäryhmään, ovat 20/20 -paneeli, Google User Experience, Focus Group, Plaza Research ja Consumer mielipidepalvelut. Freelance-työn tekeminen voi lisätä tulojasi huomattavasti. Vaikka rikastuessa ei ole tarkkaa, tarkkaa etenemissuunnitelmaa, tässä on joitain yleisiä vinkkejä, joiden avulla voit oppia nopeasti rikastumaan muutamassa vuodessa. Penny stock -sijoittaminen nukkeille - 4 vinkkiä kuinka ostaa ja tutkia penny-osakkeita. Sponsoroidut viestit ovat periaatteessa vain viestejä tietystä tuotemerkistä, tuotteesta tai palvelusta.

Vaikka suurin osa mysteeriostospaikkojen tekemistä vaatii sinun tosiasiallista käyntiä fyysisissä myymälöissä, on olemassa muutamia online-salaperäisiä ostoksia, jotka ovat pääosin puhelinpohjaisia.

Ansaitse Rahaa Verkossa Ilman Sijoituksia

Voit esimerkiksi tehdä yleistä kirjanpitoa, tietojen syöttämistä, sähköpostien hallintaa, tutkimusta ja paljon muuta. Jokainen tapa ansaita rahaa verkossa liittyy suoraan bloggaamiseen, mutta en halua sanoa, että ansaitsen rahaa blogin avulla. Etsy on loistava alusta kääntää harrastuksestasi kukoistava liiketoiminta.

Monipuolistaaksesi edelleen, voit ostaa myös viipaleita kansainvälisistä yrityksistä. Katso Fiverr ja UpWork tai luo profiili erikoistuneelle sivustolle, kuten Voices. Voit luoda helposti Web-hakemiston WordPress-sovelluksessa ohjeiden mukaan. Mitään koulutusta, pätevyyttä ja pieniä investointeja ei tarvita MLM: n menestyksen saavuttamiseksi. Kurssin luoja Joseph Michael paljasti tarpeen lukemalla kommentit Michael Hyattin blogissa. Mutta on mahdollista ansaita rahaa verkossa. Jos haluat saada käsityksen joistakin sivustoistani (tämän lisäksi), tässä on luettelo joistakin sivustoistani:

  • Pidä vartija ylös - aina.
  • Jos olet kuin minä, et todennäköisesti ole - siksi kutsumme sitä roskaksi!
  • Joten käytännössä saat kuukausituloja sisällöstä, jonka olet luonut vain kerran.
  • Et halua käyttää sovelluksia, jotka voivat tuottaa sinulle vain muutama sentti.
  • Oikeiden tuotteiden myynnin lisäksi sinun on myös mietittävä, kuinka aiot lähettää tuotteitasi.

Perusteltuja Tapoja Ansaita Rahaa Kotoa

Mutta niin ei välttämättä ole. Kuinka ansaita rahaa ilman korkeakoulututkintoa, niin kauan kuin kuljettajat lyövät ajoneuvojaan toisiinsa, autovakuutusten vahinkojen arvioijien kysyntä on vahvaa. Viikonloput ovat aika myydä (palkkapäivä). Jokaisesta annetusta tuomiosta eJuroreille maksetaan 5–10 dollaria tapauksen pituudesta riippuen.

Tarjoaa erilaisia ​​hinnoitteluasteita. On ILMAISIA sivustoja, jotka voivat auttaa sinua ansaitsemaan rahaa ystävillesi lähettämisestä. Se kasvoi 2 624 neliömetriä vuonna 2019. Valitse joukkorahoitusalusta (IndieGoGo, Crowdrise, Go Fund Me jne.)

Jopa älypuhelinvalokuvaus voi myydä hyvin! Hanki Cashback ostaessasi. Tämä ei ole vain tapa ansaita rahaa, vaan myös säästää rahaa opiskelijana. Jos huomaat muokkaamasi päätäsi lukemisen aikana, tämä olisi sinulle täydellinen työ.

Tästä syystä aloin korottaa korkojani.

Suositut Postaukset

Jos olet teknisesti taipuvaisempi, voit tulla WordPress-kehittäjäksi tai -suunnittelijaksi ansaitaksesi rahaa verkossa. Foorumit, joilla on paljon liikennettä, voivat ansaita kohtuullisen määrän rahaa mainosten ja kumppanilinkkien kautta. Tila ●, omien psykologisten sudenkuoppien tunnistaminen ja tunteiden erottaminen on välttämätöntä. Toisin sanoen sinun on varmistettava, että hakemistoon sisällyttäminen on kustannustehokasta. Olitpa asiantuntija markkinoija, liiketoimintastrategi tai valmistaja, olet todennäköisesti paikallinen yritysomistaja, joka on valmis maksamaan sinulle auttaaksesi sinua ratkaisemaan ongelman yrityksen kanssa. Sillä ei ole väliä mitä etsit.

Hanki ilmainen 10 dollarin Amazon-lahjakortti

Ensimmäinen askel kryptovaluuttaseikkailussa on saada tietosi ja taitosi vauhtiin. Tällä hetkellä holvista on vain 2 nimikettä, jotka suosittelen napsauttamaan. Työskentele kotona kirjoittamalla työt - laillisia, ei maksuja, palkkaasi riippuu tarkkuudestasi ja nopeudestasi. Joten sovellusten kehittämisen tulevaisuus näyttää olevan suuri. Useimmat myyvät noin 5 dollaria, mutta jotkut käyvät paljon enemmän.

Miksi perustaa blogi?

Toinen sana ”aamiaisessa” on yhtä tärkeä kuin ensimmäinen. Myydä sen sijaan mitä et voi tai et halua purkaa verkossa autotalli-myynnissä. Ja sitä kaikkea hallitaan verkossa sohvasi mukavuudesta. Aloitaksesi voit kirjautua yhteen seuraavista tärkeimmistä palveluista:

Alihankintana Ylimääräinen Työsi Ja Perusta Online-toimisto

On myös muita mainosverkostoja, kuten Ezoic ja Media. Muita rahaa ansaitsevia sovelluksia, jotka auttavat sinua ansaitsemaan rahaa verkossa: Auton pysäköintitilan vuokraus Joissakin opiskelijamajoissa on asunto tai autotalli. Tämä on Googlen online-kyselypaneeli. Kuinka ansaita rahaa nopeasti (100–500 dollaria tänään, 1–5 000 dollaria tässä kuussa). Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on keskittyä maksettuihin ja ilmaisiin tapoihin markkinoida online-yritystäsi. Ja koska nykyään on niin paljon myyviä sovelluksia, on helpompaa kuin koskaan myydä juttujasi verkossa käteisellä.

Myy Antiikkiasi

Et voi lunastaa ansiosi ennen kuin olet saavuttanut 1 dollarin. Jos tiedät kuinka tunkeutua verkkosivustoihin asianmukaisesti, laita taitosi käyttää HackerOnen kanssa. Tärkein asia, jota tarvitset ennen kuin teet mitään muuta, on ongelma. Näin Swagbucks toimii: Jos esimerkiksi teet tuotearviointeja, lisää tytäryhtiölinkki kyseiseen tuotteeseen videokuvaukseen. Kun olet yksin, saatat saada hieman enemmän vapautta aikataulusi suhteen, mutta menetät tietosuojan, jonka yritys voi tarjota.

Katso Videoita Verkossa

Jos kohdistat pienituloisiin, voit periä 47 dollaria tunnissa, jos kohdistat korkeampaan tuloon, voit laskuttaa 297 dollaria tunnissa tai enemmän. Voit lisätä tulojasi valitsemalla työskennellä viikonloppuisin tai alueellasi järjestettävien erikoistapahtumien aikana. Voit kasvaa vahvuudesta toiseen, aloittaa yksin avaamalla oman tiedon louhinta- ja tekoälyn yrityksen. Katsotaanpa reaalimaailman esimerkkiä siitä, kuinka rikkaudeksi tulee sijoittamalla. Jos haluat käsitellä fyysisiä tuotteita ja myydä jotain konkreettista, verkkokaupan avaaminen voisi olla hieno tapa. ”Pieni data on perusta läpimurtoideoille tai täysin uusille tavoille tuotemerkkien kääntämiseksi.

Trim vie askeleen eteenpäin, auttaa sinua käsittelemään velkaa ja vähentämään strategisesti menojasi. Tarvitset kuitenkin ohjeita siitä, miten se tehdään oikein, ennen kuin hyppäät päähän ensin. Uusin luettelo offshore-välittäjistä, jotka hyväksyvät yhdysvaltain kansalaisia, ja syyt siihen. Tämän lisäksi alusta tarjoaa automaatiota ja antaa sinulle runsaasti valotusta markkinoilla. Asennat vain yksinkertaisen lisäosan selaimeesi ja kun suoritat hakua, tavallisen haun rinnalla saattaa olla muutamia sponsoroituja tuloksia. Voit lähettää sisältöä suoraan sellaiseen paikkaan, josta jo pitävät ihmiset viettävät aikaa verkossa. Kuinka haluaisit pelata yksinkertaisia, mutta hauskoja pelejä verkossa... ja saada siitä palkkaa?

Jotkut tämän viestin linkit voivat olla kumppaneidemme edustajia. Swagbucks on helppo ansaita rahaa ystävillesi (sitten teille), koska melkein mitä tahansa he tekevät verkossa, voivat ansaita rahaa lunastavia pisteitä. Vältä ottamasta kuvia tuotteista pöydille. Ansaitse rahaa verkossa, se on jotain, joka vastaa varastojen keräämistä. Se vaihtelee kuukausittain riippuen kapeasta ja edistämästäni, mutta olen joka kuukausi takaa (okei, mitään elämässä ei taata, mutta se on johdonmukaista) ansaita vähintään 50 000 dollaria. On kirjaimellisesti satoja tapoja ansaita rahaa nopeasti myymättä sieluasi tai ketjuttamalla itseäsi pöytään. Tässä on mitä sinun täytyy tietää: Ja koska todennäköisesti työskentelet startup-yritysten kanssa, jos voit neuvotella pienestä pääomasta, voit hyötyä suuresta ajasta, jos nouset vankkaa tuotetta ja käynnistys onnistuu.

On paljon blogin työryhmiä, mukaan lukien ProBlogger.

Hei, olen Adam Enfroy.

Osoittautuu, että he keräävät tietoja paljon muutakin kuin vain televisiosta. Mutta sinulla ei ole selkeää käsitystä siitä, kuinka rikastua nopeasti ja nopeasti. 25 helppoa kotona tehtävää työtä, jonka maksaminen on jopa 25 dollaria tunti. Yhtiö tarjoaa sinulle seuraavat vaihtoehdot tuotteiden ostamiseen: Voit saada 50–80% jokaisesta myytystä kuvasta.

Sinun tarvitsee vain luoda tili, jotta voit alkaa jakaa tietosi ja viisautesi muiden kanssa. Parasta on, että voit suorittaa tutkimukset melkein milloin tahansa. Haluat ehkä tehdä ensin muutama pilkkahaastattelu ensin ystävien tai perheen kanssa, joten voit saada tyylisi alas ennen ensimmäistä oikeaa haastattelua. Onko sinulla satunnaisia ​​kuvia jossain makaamassa tai ottamassa tietokonetilaa? Itse asiassa Googlen suurin palkkio on 31 337 dollaria - joillekin täysi palkka.

Alan standardi on veloittaa 1 000–2 000 dollaria kuukaudessa/asiakas, eikä sinun tarvitse aloittaa verkkosivustoa tai markkinointikokemusta.

Tee Se Helpoksi Hyvällä Markkinaraolla

Kirjoita aiheesta, josta olet hyvin perehtynyt, ja myy sitten se e-kirjana parilla dollarilla (tai enemmän). Jos olet täyttänyt kampanjan Red Dead Redemption 2 -versiossa, olet todennäköisesti tarpeeksi perehtynyt asepeliin, jotta pystyt pärjäämään moninpelissä. Jos Blogger saa 50 000 katselua kuukaudessa, hän tekee noin 500 dollaria. Mikä on osakemarkkinapeli ™?, osakekurssit ovat tällä hetkellä nousussa ja ovat nousseet yli 47% vuoden 2019 alusta. En aio mennä yksityiskohtiin, mutta voit lukea siitä täältä.

Isännöin omia kurssejani aliverkkotunnukselta omalle sivustolleni, jotta voin helposti lisätä lisää. Kuinka monta ilmoitusta lähetetään töille, jotka ovat samanlaisia ​​kuin mitä teet? Uudempi sivusto, mutta se on jo osoittautunut lailliseksi ja maksavaksi. Jos haluat ansaita rahaa verkossa, en aio kehottaa sinua seuraamaan intohimoasi. Saatat miettiä, miten tulla miljonääreksi verkossa, kun kilpailu näyttää olevan kova kaikilla mahdollisilla markkinarakoilla. ”Otetaan esimerkiksi John ja Eliot Bitfountainista.

Etsy

Ruth aloitti blogin vuonna 2019. Voit myydä tuntisuunnitelmia, tulosteita ja muuta TeachersPayTeachers-sivustolla. Voi olla hyvä idea testata ne itse painettuna (saat ilmaiset valokuvatulosteet täältä). Jotkut sivustot jakavat voiton puolet ja puolet, toiset antavat sinulle 70%, ja harvat antavat sinun pitää 95% ansiosta. Monille vaikein sijoittamisen osa on todella alkamassa. Täällä yritykset ja yksityishenkilöt maksavat palkan työpaikkailmoituksen lähettämisestä sivustolle. Jos sinulla ei ole varaa siihen tai haluat käyttää yhtä suosituista ilmaisista blogialustoista, tässä on joitain parhaista ilmaisista blogisivustoista, joita voit käyttää aloittamiseen:

Osakemarkkinoilla on yli 100 vuotta todisteita, jotka viittaavat tähän. Kun olet määrittänyt puhelut, voit aloittaa viikoittaisen aikataulun laatimisen ja työskennellä kotoa. Kuuntele minut ennen kuin hyppäät minuun. Jos sinulla on oma verkkosivusto tai blogi, sinun tarvitsee vain kirjautua muutamalla tytäryhtiöverkostolla, valita muutama laatuun liittyvä tuote ja alkaa mainostaa niitä sivustossasi. Et rikastu, mutta päivittäinen ylläpito sovelluksilla ansaitsee sinulle 20–50 dollaria kuukaudessa - kohtuullinen hinta, kun annat heille mahdollisuuden seurata jotain, jota Apple tai Google seuraa päivittäin. Kysymys- ja vastaussivustot, kuten Quora (ja YahooAnswers takaisin sen ollessa noin), ovat erittäin suosittuja.

Varallisuudella tai taloudellisesti riippumattomuudella voi olla monia muotoja.

Vuokrata Talosi Kuvausta Varten

Jos haluat käyttää suurempia, enemmän mukana olevia tehtäviä (kuten sovelluksen rakentaminen), siirry Upworkin kanssa. Anna joitain, mutta ei kaikkia. Saat palkkaa joka kerta, kun käyttäjä napsauttaa mainosta. Videosi pituus on vain 20 minuuttia, joten jos teet 3 videota tunnissa, ansaitset 30 dollaria. Nopeutat prosessiasi eksponentiaalisesti ja ansaitset tuhansia dollareita vähemmän liikennettä. Vietä tämä kaikkeen mitä haluat, mukavista illallisista elokuviin. Lisäksi aloittamiseen ei vaadita vähimmäistasoa. Tässä on asiantuntijan määritelmä:

Jos blogiisi on tylsää tai tietoja löytyy muualta, kukaan ei lue sitä.

Elämänvalmentaja

Yhdistetty vedonlyönti eliminoi riskin (vedot sekä tietyn tuloksen puolesta että sitä vastaan). Jos olet lainkaan tosissaan tuottaa kokopäiväisiä tuloja ja mahdollisesti enemmän online-toiminnoista, sinun on keskityttävä passiivisiin tuloihin aktiivisten tulojen sijasta. Joten siellä se on, 15 online-ansainta-ideaa, jotka voit tehdä mistä tahansa, jolla on Internet-yhteys. Joskus yritykset pyytävät ihmisiä, joilla on jotain yhteistä, liittymään ryhmään. Jopa jotain niin yksinkertaista - ainakin pinnalla - kuin bloggaaminen ansaita rahaa voi ansaita sinulle 6-7 luku tuloja. Miksi et laita tietosi runsaasti käyttämään ja ansaitsemaan ilmaista rahaa nopeasti sohvallasi mukavasti? Se ei tietenkään tarkoita, ettet voi ansaita rahaa Fiverrillä. Visualisointiprosessin kautta voimme sitoutua vetovoimalakiin - vaikuttamalla ajatuksemme ”muodottomaan aineeseen” ja saattamalla halutun kohteen tai olosuhteet aineelliseen muotoon.

Maksuaikataulu on sama kuin ammattilaisille, paitsi että sinun on maksettava myyntimaksu eikä sinun tarvitse maksaa tilausmaksua. Päiväkauppaa kanadalaisille nukkeille huijari, jos sinulla on vaikea päättää, mikä niistä sopii sinulle parhaiten, etsi haku välitysarvioista. Kirjoita paras mahdollinen kirja ja sijoita ammattimaiseen toimittajaan. Löydät töitä, kuten tietojen syöttötyö jne. Ensimmäinen lähestymistapa sisältää freelance-sivustojen, kuten Upwork ja Freelancer, käyttämisen. Kuitenkin ne, jotka työskentelevät jatkuvasti ja pitävät kiinni suunnitellusta strategiasta, näkevät todennäköisesti rohkaisevia tuloksia hyvin varhaisessa vaiheessa.

Videon Yhteenveto

Se voi olla myös mahtava tapa hieroa hartioita joidenkin erittäin tärkeiden ihmisten kanssa, rakentaa ammatillinen verkosto ja tietysti kasvattaa uutta tuloja. Voit lisätä tällaisen alustan blogiisi tai verkkokauppaan ja tarjota sitä maksullisena palveluna. 40 automaattisesti. Muut sovellukset säästää rahaa vähentämällä laskuja: Onko sinulla pehmeä nurkka akateemiseen opiskeluun? Tehty työ voidaan vaihtaa 3–12 dollariin palkana jokaisesta tehtävästä. Jos niin, voit aloittaa yrityksen myymällä tuotteitasi Etsyllä.

Käynnistä YouTube-kanava

Loppujen lopuksi minulla oli vaikeaa maksaa omia laskujani ja hallita velkaa, joten ajattelu siitä, kuinka joku oli ylellinen palkkaamaan joku niin pieneen tehtävään (joka voitaisiin jopa automatisoida), kuulosti minulta järjetöntä. Jos tarkastelet luetteloa miljonääreistä ympäri maailmaa, huomaat, että suurin osa heistä kuuluu tekniikka-alaan. Jotkut antavat yli 100 dollaria tunnissa asiantuntemuksen ja kokemuksen tasosta riippuen. Julkaissut, clickworker tarjoaa tietojen syöttö- ja merkintäkeikkoja maailmanlaajuisille työntekijöille. Olen juuri ostanut vakiintuneen verkkosivuston, voit seurata edistymistäni kasvavan sitä täällä: Tämä liiketoiminta on subjektiivista, ja vaikka yksi henkilö voi rakastaa kirjoitustasi, toinen ei. Voit ansaita mitä tahansa välillä 10 p - 20 puntaa kappaleelta, ja ansiot voivat todella kasvaa, jos sinulla on suuri kokoelma. Ja kyllästyn tähän vanhaan, laiskaan neuvoon. Carding on pankkitilien, luotto-/maksukorttien kauppaa rahan nostamiseksi vilpillisellä toiminnalla.

Osaatko toisen kielen? Niin kauan kuin luot luotettavan tuotteen, jolla on paljon arvoa, sinun pitäisi pystyä saamaan ostajia, mutta kuten kaiken muun blogin kanssa, tarvitset liikennettä myyntien saamiseksi. Parhaat stokastiset asetukset päiväkaupalle, ja voit nähdä, mitä tapahtui sen jälkeen. Löydä etätyö- ja koti-työpaikat, mutta joskus he saavat sen väärin. Jos haluat rakentaa myymälän, Shopify on hyvä vaihtoehto. Ja he ovat myös valmiita maksamaan siitä!

ja myydä tuotteesi. Ansaitset rahaa monin tavoin online-yritysblogilla. Tutkimatta liikaa yksityiskohtia ja kirjoittamalla 100 sivun essee markkinatutkimuksesta ja sen merkityksestä tuotekehityksessä ja parantamisessa, yritykset käyttävät markkinatutkimusyrityksiä tutkimuksissa selvittääkseen, mitkä kuluttajat pitävät tai eivät pidä tuotteistaan ​​ja palveluistaan. Tuhannet ihmiset ovat käyttäneet yhtä tai useampaa näistä tavoista ja heistä on tullut miljonääri. Täältä iPhonen käyttäjistä voi tulla liikkuvien työntekijöiden lähde, joka skannaa viivakoodeja, mysteerikauppaa, tarkistaa hintoja, tehdä kyselyitä, tutkia lähiöitä ja paljon muuta. Onneksi siellä on paljon ihmisiä, jotka haluavat kuulla ajatuksesi. Täydellinen aloittelijan opas passiivisiin tuloihin, lisäksi he saattavat kohdata tuotteita tai palveluita, joita he eivät alun perin etsinneet ollessasi resurssisivulla. Offshore-välittäjät, ja kaikki yhdellä alhaisella 200 dollarin vuosimaksulla plus viestintäkustannukset. Nämä ihmiset saattavat nousta YouTube-tasoon, mutta nousu on yleensä hidas. Asetat esimerkiksi tavoitteen kerätä 2019 dollaria kuukaudessa.