40 Helppoa Tapaa Ansaita Rahaa Nopeasti

Saat noin 8 dollaria tunnissa, ja voit kirjautua sisään sisään ja työskennellä omalla ajallasi. Tietenkin, jos vietät jo paljon vapaata aikaa Facebookissa tai katsot televisiota, niin palkkion hankkiminen esimerkiksi verkkokyselyjen täyttämisestä saattaa olla tuolloin tehokkaampi käyttö. Kyllä, arvasit sen - puhumme yhdestä suosikkiasiamme:

Löydät verkossa kaikenlaisia ​​freelancer-mahdollisuuksia.

Auta yritysten omistajia ja vaikuttajia tarjoamalla asiantuntemustasi tulemalla videoeditoriksi. PayScalen mukaan videon toimittajat voivat ansaita keskimääräisen palkan 45 000 dollaria vuodessa. Tiedätkö ne mainokset, jotka näkyvät aina, kun selaat Instagramia tai haet Googlea? Voit olla todellinen freelance-ohjaaja, joka tarjoaa palveluita yksityisesti ja asettaa oman hinnan. Pelkästään Internet-yhteydellä varustettu tietokone voi tehdä ihmeitä sinulle. Se on mahdollisuus oppia paljon enemmän kuin koskaan halunnut tietää yliopistostasi, samoin kuin kehittää julkisen puhumisen ja ihmisten taitoja (puhumattakaan jaloille ajattelusta).

Sieltä etsiä kelpoisia kursseja ja ilmoittautua niiden muistiinpanoksi.

Nopea, Helppo Raha Korkeakouluopiskelijoille

Verkkokyselyjen ottaminen on yleinen aloituspaikka, jos tiedät, että haluat ansaita rahaa verkossa, mutta et tiedä kuinka tehdä se tai mistä aloittaa. Tunnit ovat joustavia aikataulun mukaan, työ on sijainnista riippumatonta ja tulos on sekä taloudellisesti että luonnostaan ​​palkitsevaa. Taitoillasi voit auttaa heitä pysymään järjestäytyneinä ja tehtävissä, jotta he voivat viettää aikansa tehokkaammin. Sinun on myös oltava vähintään 21-vuotias (18 vuotta Isossa-Britanniassa), läpäistävä taustatarkistus ja maksettava palauttamaton 20 dollarin rekisteröintimaksu. Erityisiä taitoja ei tarvita, ja voit työskennellä omalla ajalla.

Se ei ole ollenkaan huono. Voit myös osallistua kliinisiin lääketutkimuksiin, mutta muista arvostaa täysin mahdolliset riskit. Tai jos käytät heidän työkaluriviä hakuihin, ansaitset rahaa vain normaalien hakujen tekemiseen, joita muutenkin teet.

Tule televisioksi tai elokuvaksi ylimääräiseksi
Esimerkiksi eBay veloittaa 10% lopullisesta myynnin arvosta (enintään 750 dollaria).

Luo Verkkokauppa Pudottamalla Toimitus

Voit ansaita rahaa kirjoittamalla tekstiä sana-asiakirjaan, täyttämällä lomakkeita, syöttämällä tietoja laskentataulukoihin, captcha-merkinnät ja paljon muuta. Yleensä haluat saada varmenteen ennen tämän tekemistä, koska se voi auttaa sinua näyttämään uskottavammalta potentiaalisille asiakkaille. Oikeilla tiedoilla ja taidoilla voit ostaa vanhoja autoja, polkupyöriä tai moottoripyöriä, korjata ne ja myydä ne sitten voitolla.

Olen aina pitänyt parempana muita tapoja ansaita rahaa, jotka antavat enemmän joustavuutta, mutta osa-aikainen työ voi olla hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa, jos pidät parempana ennustettavia aikoja ja palkkakeksejä. Tarvitset vain oikeat työkalut ja silmän yksityiskohtia varten. Jos sinulla on ajotie tai omistettu paikka, jota et käytä, vuokraa se Craigslistissa tai muussa palvelussa. Tietenkin, yksi luokka ei tehnyt minusta ammattikooderia, mutta se antoi minulle hyvän perustan ja itseluottamuksen ottaa vastaan ​​ensimmäiset asiakkaani. Hakemisen ja hyväksymisen jälkeen saat jonkin verran lennolle nykyiseltä opettajalta. Lista kirja 1 puntaan. Voit ansaita rahaa verkossa suorittamalla miniharjoitteluja, jotka löydät käymällä MindSumo-verkkosivustolla. Ehkä olit videopelien addikti lukiossa, eikä sinulla enää ole aikaa pelata niitä ja saat silti hyvät arvosanat yliopistossa.

Hake Apurahoja

Tiesitkö, että voit myydä vanhoja korkeakoulupapereitasi esimerkiksi GradeSaver 100 dollarilla? Esimerkiksi ohjaaja. Kun alat saada asiakkaita verkossa, on parempi ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse. Voit hakea tuloja 14 dollaria/tunti esimerkiksi Leapforcen ja Appenin kaltaisten yritysten kanssa. Bo-strategian mukainen suuntaus (60 sekuntia), siksi nämä 60 sekunnin vaihtoehdot ovat niin jännittäviä. Jos sinulla on jo tutkinto ja sinulla on vuoden opetuskokemus, voit opettaa kansainvälisiä opiskelijoita SayABC: llä ja ansaita 20 dollaria + tunnissa. Verkkosivujen testaus - Toinen tehtävälähtöinen asia, jonka voit tehdä verkossa, on verkkosivustojen testaus. Tämä kurssi, Ansaitse enemmän kirjoittamista, voi olla syytä tutkia koulutuksen edistämiseksi.

Ja he ovat huomanneet, että sinun ei tarvitse valita ansaitsemisen ja koulutuksen saamisen välillä. Vaikka ajo ei ole teknisesti opiskelijoiden online-työ, sisällytän sen tähän joustavuuden ja helpon aloittamisen takia. Muunna valokuvasi rahaksi sellaisten sivustojen kautta, kuten Fine Art America, jonka avulla voit lähettää kuviasi myydäksesi tulosteina, t-paitoina, puhelinkoteloina ja muuna. Oletko luoja? 50 minuuttia minuutissa kirjoitettu, mutta kaiken sanominen ja kirjoittaminen, mukaan lukien kuka sanoi sen, ja mahdolliset merkittävät äänet, voi kirjoittaa yli minuutin.

Joissakin tapauksissa opiskelijat voivat työskennellä näiden ajoneuvojen kuljettajina. Jälleen kerran, sinulla on ensin oltava kokemusta. Ääni voi olla vaikea erottaa. Jotkut näkymät ovat vanhanaikaisia, toiset innovatiivisia ja toiset hieman epätavallisia. Katso UserTesting. Sitten arvioidaan tekstitys.

Maksetut Tutkimukset Kotona

Jos siirryt verkkoreitille, muista ottaa selkeitä, hyvin valaistuja valokuvia kappaleistasi ja tutkia samanlaisia ​​esineitä kilpailukykyisten hintojen asettamiseksi. Mitä odotat? Olet jo tehnyt paljon työtä niiden tutkimiseen ja kirjoittamiseen, joten miksi et saisi siitä palkkaa? Hakukoneiden arvioijana arvioit hakukoneita ja sosiaalisen median hakutuloksia auttaaksesi mukauttamaan niiden algoritmeja parhaan käyttökokemuksen saamiseksi. Luuletko, että asuntolastoverisi keksivät hauskimpia sanoja? Aina kun lukukausi loppuu, todennäköisesti näet lentolehtisiä, jotka mainostavat yrityksiä, jotka ostavat kirjojasi takaisin - väitetysti nopeammin kuin kirjakaupassa.

Laki Motivaatiosi Mukaan

Voit käydä läpi verkkokaupoissa käyntiympäristön, kuten Poshmark, tai myydä kohteitasi sosiaalisen median alustalta. Facebook, maksat mitä tahansa, se on suurin riski. On kuitenkin tärkeää, että ihmiset tarkistavat ne myös. NerdWallet pyöristi 26 laillista tapaa ansaita ylimääräisiä tuloja - kotona tai ulkona ja noin - ja listasi jokaisen vaihtoehdon sen perusteella, kuinka nopeasti pääset alkuun ja maksat. Siksi suosittelen tätä online-työtä jokaiselle opiskelijalle.

Ryhdy pysyväksi avustajaksi (RA)
Muutoin voit aloittaa freelance-kirjoittajana hakemalla asiakkaita Upworkista.

Online-työpaikkoja on paljon, mutta joillakin ihmisillä on rajallinen käsitys siitä, minkä tyyppisiä töitä verkossa voidaan tehdä. Tämä nainen teki 1 dollaria. Gap-kaupan strategiat, lopullinen salkun arvo, 741 930 dollaria. TranscribeMe on yksi parhaista transkriptiosivustoista.

Tiedon Syöttö

Sivustot, kuten Textbroker, toimivat niin sanotusti kirjallisena edustajana, mikä tarkoittaa, että ne toimivat välittäjänä ja tekevät ostoksesi artikkeleillesi tai muulle sisällöllesi ostajan löytämiseksi. Tällöin he tarvitsevat joitain manuaalisia captcha-ratkaisijoita. Tiedät kuinka korjata autot, polkupyörät tai muut henkilökohtaiset kuljetukset? Ole valmis ottamaan testi jokaiselle näistä yrityksistä, jotka tarjoavat kirjoitustyötä, ja muista, että alueellisilla eroilla voi olla merkitystä arvioinnin läpäisemisen ja etsimäsi kirjoitustyylin tarjoamisen kannalta, joten älä lannistu, jos et t tehdä arvosana ensimmäisen yrityksen kanssa, johon haet.

Markkinoi Itseäsi

Tarvitset selkeän puheäänen ja kyvyn kiinnittää erityistä huomiota yksityiskohtiin tehtävien suorittamiseksi kokonaan. Ansaitse rahaa tytäryhtiömarkkinoinnin, mainosten ja sponsoroitujen viestien kautta. Sen lisäksi, että ansaitset rahaa opetukseen verkossa työskentelemällä, sinun tulisi myös suorittaa joitain yksinkertaisia ​​säästää rahaa koulussa käydessäsi. Heillä on huomattava vakuutus, mikä varmistaa, että sinut korvataan, jos ajoneuvoosi tapahtuu jotain. Shopkick on iOS- ja Andriod-laitteille saatavissa oleva sovellus, jonka avulla voit löytää parhaat tarjoukset. Voit silti maksaa mysteerikauppaan myymälässä tekemättä ostoa.

Ryhdy Tytäryhtiömarkkinoijaksi

Voit myös saada työpaikan kampukselta ansaitaksesi ylimääräistä rahaa. Voit rekisteröityä tullaksesi kuljetusajoneuvoksi yrityksille, kuten Uber (Uber Eats), Postmates, Favor ja Deliv. Usko tai älä, jotkut ihmiset haluavat ystäviä niin pahasti, että maksavat heistä! Tämä tarkoittaa, että saatat olla myös hienoa leikkaamalla ja keräämällä kuponkeja. Tämä voi olla mitä tahansa meikkituotteista elektronisiin välineisiin taloustavaroihin. Plasman lahjoittaminen rahalle ei ehkä ole hienoa, mutta voit tehdä sen helposti helposti useita satoja dollareita kuukaudessa. Varmista myös, että kirjoitat oman Side Hustlin 'Student -stipendin (koska olet todennäköisesti sivutoimisto, koska luet tätä artikkelia). Jos olet lääketieteen tai oikeudellisen alan opiskelija, sinulle sopii parhaiten transkriptio.

Kun olet suorittanut työn Taskrabbitilla, laskutat heitä suoraan ja he maksavat viikossa. He antavat tekosyitä itselleen: Erityiset työtehtävät vaihtelevat palkka-alueen mukaan, mutta on välttämätöntä, että sinulla on jonkin verran hallintoalan taustaa ja todistettu organisaatiotaidot. Ennen valokuvien lähettämistä sinun on valmisteltava ne varmistamaan, että pikselivääristymiä, alivalotusta, ylivalotusta tai liiallista kuvan kohinaa ei ole. Mene koulusi taloudellisen tuen tai urapalveluosastolle ja kysy tätä vaihtoehtoa. Opiskellessani yliopistossa ansaitsin noin 300–500 dollaria suorittamalla vain verkkotutkimuksia. Esimerkiksi Rover antaa sinun asettaa omat hinnat, mutta pitää 20% operatiivisten palvelumaksujen palkasta.

Swagbucks tarjoaa myös PayPalin käteismaksun. Voit valita minkä tahansa freelance-työn edellä mainituista luokista. Monet alustat vaativat vain, että pystyt puhumaan sujuvaa englantia saadaksesi työn. Sovellukset, kuten Wag! Lue sitten perusteellinen opas, jolla voit muuttaa blogiisi vakaata tuloa. Suurimmalla osalla Amerikan perinteisiä korkeakouluja ja yliopistoja on kampuksella asuminen. Maksaa noin 5-10 senttiä kappaleesta. Koska olet itsenäinen urakoitsija, et koskaan allekirjoita yksinoikeussopimusta.

Kuinka Ansaita Rahaa Yliopistossa

Voit myös etsiä paikallisia kauppoja, jotka myyvät vaatteita lähetyksessä, kuten Platonin vaatekaappi. Ensin määritetään, haluatko työn tai keikan. Ja käännösmarkkinoiden noustessa käännöstyö on helpompaa kuin koskaan. Kaikki 7 päivässä. Lisäresurssit: Miksi et voi olla se, joka leikkaa ja korjaa?

Udemy-kaltaisilla sivustoilla verkkokurssin käynnistäminen on helpompaa kuin miltä se kuulostaa. Monet näistä verkkosivustoista pyytävät sinua suorittamaan testin oletetulla kentällä, jotta he tietävät, että pystyt ohjaamaan lapsia, joiden kanssa pariksi muodostuu. Rekrytoijana olet linkki yrityksen ja potentiaalisen työntekijän välillä. Jos sinulla on aikaa kotona ja sinulla on rahaa, jonka haluat käyttää, Kuinka ansaita rahaa verkossa Amazon Designer Handbag Boutique Dropship voi hyödyntää parhaita pankkibonustarjouksia. Voit valita, että työskentelevät vain haluamasi työt. Monet jälleenmyyjät tarvitsevat henkilöstöä öisin ja viikonloppuisin, ja se toimii hyvin useimmille opiskelijoille. Monet suuret yritykset ovat kiinnostuneita saamaan asiakaspalautetta kauppojensa käytöstä. Sinun on tarjottava kaikkensa asiakaspalvelussa ja kommunikoitava nopeasti vieraiden kanssa, ja olemme valmiita käsittelemään mahdollisesti ilmeneviä ongelmia.

Tämä tarkoittaa, että yhdessä amerikkalaiset rasitetaan 1 dollarilla. Pitäisi olla ainakin jonkin verran asiakaspalvelukokemusta. Työllisyystilastoviraston mukaan kirjoittajat ja kirjailijat ansaitsevat 15 dollaria. Suosittuihin matkanjakopalveluihin kuuluvat Uber ja Lyft.

Graafinen Suunnittelija

Jos rakastat kirjoittamista, mutta et halua tehdä artikkeleita, voit myös käyttää Amazonia julkaisemiseen Kindle-markkinoilla. Esimerkiksi vuonna 2019 voit ostaa kauneuden ja pedon Blu-ray 3D: llä vain 24 punnalla. Älypuhelin on tarpeen töiden vastaanottamiseksi ja käsittelemiseksi. ”Haluatko jakaa kokemuksesi kanssamme? Yleensä tehtävät voidaan tehdä nopeasti ja helposti, ja voit tehdä ne mistä tahansa ja milloin tahansa.

Ole standardisoitu potilas

Flipping

Saadaksesi nämä työpaikat, sinulla on muutama vaihtoehto. Kokeile näitä hauskoja sovelluksia, jotka maksavat sinulle videoiden, mainosten tai television katselemisesta. Joskus kilpailut ovat avoimia, mikä tarkoittaa, että voit nähdä, mitä muut suunnittelijat ovat jättäneet. Opiskelijana voit löytää kirjoitustöitä erilaisista kirjoitustyö- ja freelance-sivustoista. Autoa ei aina tarvita - postikaverit antavat sinun käyttää pyörää, skootteria tai omia jalkojasi toimituksiin - mutta taustatarkistus on melkein aina osa sopimusta. Useimmat sivustot, kuten Wyzant, Chegg Tutor ja PopExpert, vaativat hyväksyntähakemuksen. Tämä voidaan helposti kanavoida YouTube-kaltaiselle alustalle, joka antaa sinulle rahaa mainoksista. Voit myös mainostaa palveluitasi verkossa tai laittaa esitteitä kampuksen ympärille.

Katso, voitko jakaa kustannukset joidenkin luokkatovereidesi kanssa, tai tehdä tutkimuksen nähdäksesi, onko vuokravaihtoehtoa saatavana. BuyandSellHair. Opi tarkat strategiat, joita olen käyttänyt tavoittaaksesi yli 5 miljoonaa kävijää. Voit käyttää sivustoasi myös kirjoitussalkuna saadaksesi palkata kirjoittamaan muille sivustoille.

  • Jos todella nautit Ikean huonekalujen koottamisesta tai seisomisesta pitkillä riveillä, saatat olla leikattu suorittamaan tehtäviä muille.
  • Monet virtuaaliassistenttityöt eivät vaadi sihteeristö- tai hallintotaitoja.
  • Sinulle voidaan maksaa mennä ostamaan alkoholia viinakaupasta.
  • Ja ne voivat auttaa sinua pääsemään mahdollisuuksiin, jotka muuten eivät ehkä ole sinulle avoimia.
  • Opiskelijana tarvitset tätä joustavuutta, jotta voit työskennellä mistä tahansa ja ansaita rahaa kiireisen luokan aikataulun ympärillä.
  • Kun asiat viedään askeleen pidemmälle tietokoneiden asettamisesta, on paljon ihmisiä (etenkin vanhuksia), jotka tarvitsevat apua tietokoneiden, älypuhelimien ja tablettien käytön oppimiseen.
  • Jos olet kunto-junkie, joka haluaa auttaa muita muodonmuutosessa, harkitse henkilökohtaista valmentajaasi kampuksessasi tai paikallisella kuntosalilla.

Hanki Palkka Testata Sovelluksia Ja Verkkosivustoja

Useimmat vievät vain minuutin tai niin loppuun. Mikä tahansa näistä taidoista voitaisiin myydä sekä yrityksille että yksityishenkilöille, joilla on potentiaalia tuottaa suuria tuloja. Yksinkertaisesti siksi, että harvat opiskelijat saavat henkilökohtaisen verovapaata tulotukea vuosittain, mutta työnantajat asettavat hätäapuverokoodin, eli vero maksetaan silloin, kun sen ei pitäisi olla. Tämä voi olla pieniä töitä, kuten mainosgrafiikka tai verkkosivustojen täysin suunnittelu. Voit tehdä jotain niin yksinkertaista kuin logo tai yhtä monimutkaista kuin koko esite. Tarkista nyt tilauksesi sähköpostiosoitteesi. Markkinointi ja verkkomedia Markkinointi on laaja toimiala, jolla on suuri sivutoimisto.