40 Laillista Ja Todellista Tapaa Ansaita Rahaa Kotoa Ilman Sijoituksia (#9 On Uskomatonta!)

Puhelut ja kysymykset ohjataan sinulle, ja käytät yrityksesi tarjoamaa koulutusta ja resursseja kunkin asiakkaan teknisten ongelmien ratkaisemiseksi. Jos sinulla on ompelutaitoja, sinulla on laaja valikoima vaihtoehtoja. Kaupankäyntivälineet, yö ja päivä, vaikka Yhdysvalloissa voi olla öisin. Virtuaaliassistenttien on oltava vahvoja hallinnollisia taitoja, he ovat hyvin organisoituneita ja perehtyneet bloggaamiseen/sosiaaliseen mediaan. Se ei tee teistä rikkaita, mutta ylimääräinen raha on ylimääräistä rahaa. Onko talossasi ylimääräinen huone, jota et käytä? Oletko koskaan käynyt verkkosivustolla ja miettinyt kuinka paha tai kuinka hieno se oli? Vertaisverkon konsepti on tulossa käytännössä jokaiseen ihmisen olemassaolon nurkkaan.

Se ei ole aina hauskinta tekemistä, mutta tietojen syöttämiseen on aina rahaa. Shelfie on uusi sovellus, joka palkitsee kirjaimellisesti siitä, että näet sen, mitä ei ole paikallisen kaupan hyllyillä. ”Rekisteröidy ilmaiseksi saadaksesi ilmoituksen uusista käännetyistä töistä, jotka lähetetään. Jos olet opettaja, voit ansaita rahaa online-sivuston kautta, kuten Opettajat maksavat opettajille, jonka avulla voit ostaa ja myydä alkuperäisiä opetusmateriaaleja. Jotkut ihmiset todella rakastavat sen tekemistä. Mieti, oletko valmis käyttämään rahaa aloituskustannuksiin. Mutta se ei ole rikastu-nopea asia.

Sivustojen kääntäminen tarkoittaa lähinnä verkkosivuston ostamista, sen parantamista ja myyntiä voittoa varten.

Vieraiden kielten ohjaus on yksi tapa käyttää taitojasi. Ei ole niin vaikeaa löytää luotettavaa ja laillista tapaa ansaita rahaa, jos tiedät mistä etsiä sellaisilla taidoilla, jotka sinulla on. Kuinka aloitan: Jos asut lähellä yliopistoa, löytyy todennäköisesti kaikenlaisia ​​tutkijoita, jotka etsivät osallistujia. Voit tehdä siitä melko kunnollisen rahaa. Siellä on joukko online-tutorointisivustoja, mukaan lukien tutor. Ja et koskaan tiedä milloin tämän päivän rento sivukeikka muuttuu kokonaan uudeksi uraksi. 14 Myydä käsityösi Howard Gray/Getty Images Ota harrastamaasi harraste ja tee se rahalla.

Vaihtoehtoihin San Franciscossa sisältyy 49 dollarin “Scout for Street Art” -kävely Russellin kanssa, 109 dollarin “Bike Wine Country” -matka Freidan kanssa ja 66 dollarin “Historic House Boat -kierros Victoriassa. Fanisivut Twitterissä tai Facebookissa edellyttävät ihmisten olevan yhteydessä heihin. Jos editoit ja opiskelet korkeakouluopiskelijoita siitä, kuinka kirjoittaa pakottavia 500 sanaa kirjoitettavia aiheita kuten "Sinut kutsuttiin juuri puhumaan Valkoiseen taloon. "Jos asut alueella, jolla on kysyntää lyhytaikaisille vuokrauksille (kuten lähellä yliopistoa tai suuren kaupungin keskustaa), saatat hyvinkin löytää vuokralaisia ​​verkottamalla yhteisösi. Se ei ole liian huono. Kuinka paljon rahaa voin ansaita bloggaamisesta?

Mutta kaikki sivutoiminnot eivät ole yhtä tasaisia ​​tai sopivat tavoitteisiisi sopivasti. Katso Myy hääpuvuni (10 puntaa kuuden kuukauden mainonnassa) ja edelleen valkoinen (17 puntaa, mutta mainoksesi pysyy, kunnes se myy). He siirtävät käyntikortit kaikkialle, missä he menevät, blogiavat sivustoltaan ja viettävät koko vapaa-ajan yrittäessään ajatella uusia tapoja mainostaa sitä. Kilpailu on kovaa päästä näihin, joten älä luota niihin ainoana tietä eteenpäin.

99 minuutin miljonääri

Lopullinen Ajatus

Voit ansaita pari sataa taalaa kirjautumalla uuteen pankkitilille. Kuntoilutyöntekijöiden mediaanitulot ovat 18 dollaria. Martin lewis: levitä sanaa - älä usko huijaukseen bitcoin code tai bitcoin-kauppaan liittyviä mainoksia. Ajantasaisen tietokoneen ja hyvän Internet-yhteyden saatavuus on välttämätöntä käytännössä ilman poikkeusta, jotta ansaitset rahaa kotoa. Forextraining -ryhmä, varmista, että luet tarkkaan promootiotarjouksen hienon painon, ja tutustu myös alustan tarjoamiin ominaisuuksiin ja maksuihin. Jos sinulla on paljon tavaroita purettavana, Katy Wolk-Stanley, The Non-Consumer Advocate, kertoi Clarkin kanssa.

8 miljoonaa tulosta, jotkut mielenkiintoisimmista pikilinjoista, kuten "Ansaitse 500–1000 dollaria päivässä" ja “Äiti ansaitsee 5 kt/kuukausi kotona. Tein "ansaita rahaa kotona" unelmani, niin voit. Ansaitaksesi kotona rahaa asiakaspalvelussa tarvitset lukion tutkinnon tai vastaavan moniin töihin. Ensinnäkin sana varoituksesta: Voit kuitenkin helposti päästä tästä pitkällä tähtäimellä, kunhan olet asettanut odotuksesi oikealle tielle. Et voi lunastaa ansiosi ennen kuin olet saavuttanut 1 dollarin. Luo blogi räätälöityyn verkkotunnukseen - blogi on virtuaalinen kotisi.

  • Aikavyöhykkeiden takia opetusistunnot ovat yleensä aikaisin aamulla itäaikaan.
  • Sinun on vain otettava kuva puhelimesta päivittäistavaroiden vastaanotosta, ja voit jopa ostaa päivittäistavaroita normaalista ruokakaupasta.

Listaa varahuoneesi/-alue Airbnb: llä

Helppo ja yksinkertainen. Jos osaat käyttää Adobe Creative Suite -sovellusta (Photoshop, Illustrator ja InDesign), voit tehdä paljon ja ansaita rahaa. Voit alkaa vastaanottaa lahjoituksia muutamalla eri tavalla. Siellä on tonnia ilmaisia ​​resursseja. Hanki palkka ostoksille yli 1900 kaupassa. Se riippuu verkkosivuston tarpeista ja kiinnostuksestasi. Kuinka ansaita rahaa verkkosivustolta: helpoin 53 tapaa, mutta on myös sanottu, että ”Suunnittelun epäonnistuminen suunnittelee epäonnistuneen. Virtuaaliassistentit voivat järjestää jonkun henkilökohtaisen elämän, olipa kyse sitten tapaamisista tai varaamalla matkoja, ja hallita myös viestintää työntekijöiden välillä tai työntekijän ja hänen asiakkaidensa välillä.

HelloTech - Ansaitse 25 dollaria tunnissa tekemällä teknistä tukea, vianetsintää ja laitteiden asennuskutsuja lähelläsi. Neliö on suosittu ja suhteellisen kustannustehokas vaihtoehto: Aluksi tämä ei maksa sinulle paljon, varsinkin jos sinulla on vain vähän esimerkkejä tai portfoliopapereita. Blogin perustaminen on helppoa. Verkkoostoksissa Michael käyttää Rakutenin (entinen Ebates) ja TopCashbackin kaltaisia ​​sivustoja, jotka antavat sinulle rahaa takaisin ostamisen aloittamiseksi heidän kanssaan.

Katso parhaat rahat takaisin -luottokortit täältä.

Avaa Pankkitilit

Se, kuinka paljon ansaitset tarkistuksesta, vaihtelee arvostelun laadun mukaan. Näyttää siltä, ​​että yhä enemmän maailmaa käydään arvosteluilla. He pyytävät uhrejaan palauttamaan eron, mutta muutamaa viikkoa myöhemmin, kun pankki havaitsee, että alkuperäinen sekki on petos, ”työntekijä” on koukussa satoja, joskus jopa tuhansia dollareita. Toinen vaihtoehto maksetun jäsensivuston luomiseksi on luoda yksityisiä foorumeita, joiden käyttäjien on maksettava pääsyä varten. Jos olet kurssin kirjoittaja tai kurssin kirjoittaja, voit työskennellä myös alkuperäisen koulutussivuston sisällön kirjoittajana. Mutta Internet on muuttanut kaiken. Ilmaiset webinaarit houkuttelevat todennäköisesti paljon katsojia, joten suosittelen, että teette sen. Vain tällä tavalla se toimii.

Lyhyesti sanottuna, harjoitat liiketoimintaa kuten tavallisesti, kun Peer toimii taustalla ja ansaitset. En sano, että ansaitset tuhansia, mutta se on legit ja voit ansaita ylimääräistä rahaa. Ne huijaavat ihmisiä maksamaan arvottomia tietoja yrityksen johtamisesta tai vaatimustenvastaisista materiaaleista tuotteen luomiseen.

Löysin rahaa! Tämä maksaa kuitenkin kustannuksin - jos joku laiminlyö lainansa (eli et voi suorittaa maksuja), olet onnekas. Ansaitse ilmainen 5 dollarin liittymisbonus vain liittymisestä aloittamiseksi oikealla tiellä! Toinen vaihtoehto on Nielsen Digital Voice.

Sovelluksen avulla voit skannata kohteesi suoraan ja käyttää Decluttrin "arvostusmoottoria" nähdäksesi nopeasti ja helposti, kuinka paljon voit ansaita.

Mitä Seuraavaksi?

He etsivät eri alojen ammattilaisia, jotka vastaavat lukijan kysymyksiin. Ystävä tekee tämän paikallisessa ostoskeskuksessaan. Voit käyttää olemassa olevaa sosiaalista verkostoasi tavoittaaksesi ihmisiä, jotka tunnet jo tai joiden kanssa olet yhteydessä Twitterissä tai Facebookissa. Hinnat keskimäärin 32 dollaria, 28 dollaria ja 26 dollaria tunnissa etäkirjoitusta, editointia ja oikolukua varten. Sinun on ensin rekisteröitävä verkkotunnus. Pysäköintialueet voivat olla kuuma hyödyke, etenkin tungosta.

On monia yrityksiä, jotka tarjoavat näitä tuotteita ja joiden avulla voit myydä niitä tytäryhtiöpohjalta. Saatat joutua hankkimaan toimiluvat tai luvat. Clarkin radiotuottaja Joel kertoo, että hän antoi plasmaa noin 15 kertaa korkeakouluvuosien aikana ansaitakseen ylimääräistä rahaa - prosessi, joka kesti noin 90 minuuttia jokaiselta vierailulta. Gazelle on verkkoympäristö, joka maksaa sinulle vanhasta matkapuhelimesta, yleensä käteisenä tai lahjakortteina. Mutta kuten mikä tahansa muu, voit rakentaa tämän ajan myötä. Aiemmin mainittujen verkkosivustojen tarkistamisen lisäksi tässä on muutama lisää sivustoja, jotka voivat auttaa etsiessään kotona tehtävää: Suosikkini on Bookscouter. Mitä vähemmän aikaa vie, sitä suurempia voitot ovat!

  • Muiden ajamiseen on kuitenkin muistettava asioita, kuten esimerkiksi se, kattaako autovakuutuksesi sinulle ja kuinka maksat verot ansioistasi.
  • He antavat sinulle myös 5 dollarin bonuksen, jos kirjaudut napsauttamalla Swagbucks 5 dollarin bonuslinkkiä.
  • Itse asiassa se voi olla hieno tapa pitää kustannukset alhaisina, etenkin jos asiakkaasi rakastavat sinua ja tarvitsevat sinua huolehtimaan heistä.
  • Kaikki rahat tekevät selvityksiä kyseisestä lentolehtisestä.
  • Etsi loma-, kesä- ja muuta kausityötä budjettisi kasvattamiseksi tietyn kuukauden aikana.

Yritykset, Jotka Palkkaavat Kotona Töitä

Tämä voi olla iso raha, sillä foorumi fran-o löysi: Kun sinusta tulee kokeneempaa ja laskeudut isompiin kirjoitustyöhön, ansiosi nousevat katon läpi. Voit ansaita rahaa verkossa vastaamalla näihin kysymyksiin ja tarjoamalla ihmisille oikeita tietoja heidän individualististen olosuhteidensa perusteella. Voit myös suunnata Mediumiin tai Amazoniin löytää kirjoittajia tai asiantuntijoita aihepiiriisi liittyvistä aiheista. On paljon muita paikkoja, joissa voit myydä tavaroitasi verkossa, varsinkin jos ne ovat sähköisiä. Siirry HealthyWage-palkinnonlaskuriin määrittääksesi voittosumman.

Sinulle maksetaan kokemuksestasi, ja kun olet siinä, voit nauttia ilmaisista aterioista, matkustamisesta ja ostoksista. Jos niin tapahtui, etkö usko, että olisin takaisin siellä kirjekuoria täyttäessään? Nimetys - Uudet yritykset etsivät usein apua yrityksille tai tuoteryhmille nimeämisessä. Löydät yksityiskohtia, kuten keskipalkka, kasvumahdollisuudet, edut ja paljon muuta. Nyt kun se on minun huomioni, ymmärrän kuinka paljon työtä se voi olla.

Irrationaalisena kaksikymmentäyksi asiana silloin kääntyin online-pokeriin ansaita rahaa kotona - erityisesti Texas Hold’em. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse leikata hiuksia koko päivän, kuten tavallinen salonki voi odottaa työntekijältä. Aivan kuten e-kirjan tai videon luominen, Udemy-kurssit voivat myös olla erinomainen passiivisen tulon lähde. Mitä suurempi seuraa ja mitä suurempi vaikutusvalta sinulla on, sitä enemmän voit ansaita! ”Jos sinulla on todella hieno idea siitä, mitä sisällyttää, tämä voi olla hieno idea. Nykyään, jos olet lainkaan tosissaan menestyäksesi missä tahansa yrityksessä, olipa se sitten online tai offline, sinun on tuotettava valtavia määriä arvoa. Jos haluat selvittää, mitkä sivustot ovat parhaita, tarkista nämä 9 sivustoa, jotka maksavat sinulle verkkosivustojen testaamisesta.

Suoramyynnin Konsultointi

Navigoinnin aikana tallenteesi tallennetaan ja sinua pyydetään lähettämään arvostelu. Ole varovainen pyramidimalleille, jotka toimivat samalla tavalla. Jos käytät 1 000 dollaria kuukaudessa, voit ansaita 50 dollaria kuukaudessa ilman vaivaa! Aloita sisustussuunnittelijana, miten täältä.

Ansaitse enemmän rahaa jo tekemässäsi työssä.

Käytä Puhelintasi Ansaitaksesi Ylimääräistä Rahaa

Jos sinulla on paljon toimistokokemusta, tämä saattaa olla unelmatyösi - mahdollisuus ansaita rahaa verkossa ja kotona tekemällä juuri sitä, mitä saatat tehdä työssä. Anna nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja saat välittömän pääsyn minun tietenkin, joka on ollut esillä Forbes, Business Insider ja yrittäjä. Ura asiakaspalvelun edustajana voi olla oikealla puolellasi. Kun työskentelet kotitoimistosi mukavuudesta, sinulla on aikaa olla tekemisissä perheen ja ystävien kanssa. Voit ansaita keskimäärin noin 25 dollaria tunnissa postikavereiden kanssa.

Onko sinulla 10 vuoden kokemus teknikkona? Amazon maksaa toimitusjakson mukaan, ja yli 50 kaupungissa on mahdollisuuksia toimittaa Amazonille. Wimdu - Airbnb-klooni, jolla on voimakkaampi läsnäolo Euroopassa. Kuten laulaa hyvää syntymäpäivää kenelle tahansa haluat tai soittaa kepponen puheluita. Kun olet hyväksynyt UberEatsin, voit kirjautua sovellukseen ja alkaa hyväksyä toimituspyynnöt heti (ja ansaita rahaa).

Jos näin on, voit kirjoittaa tietosi rahalle tekemällä tietojen syöttämisen. Ja hänellä on kurssi, joka opettaa toisia tekemään saman. Adx-indikaattori - päivittäinen trendi, kun ADX-ilmaisin lisätään kaavioon, se näyttää tältä:. Sovellus hyvittää tilisi automaattisesti käteisellä takaisin, kun teet ostoksia osallistuvissa liikkeissä. Haluat tutkia valuutanvaihtoa tai ”valuuttaa”. Tämä tarkoittaa, että voit ohjata paljon tuloja yritykselle vain toteuttamalla SEO parhaiden käytäntöjen perusjoukon. Online-arvonnat.

Ryhdy Yksityiseksi Ohjaajaksi

Lisäksi saat maksun jokaisesta kuukaudesta, jonka sovellukset asennetaan puhelimeesi. RelayRides ja GetAround auttavat sinua tässä ja maksavat sinulle tunnissa. Yritätkö päästä eroon velasta, säästää enemmän eläkkeelle tai lisätä vain kuukausitulojasi, ei ole koskaan ollut parempaa aikaa hankkia ylimääräistä rahaa puolella.

Suosittelen erittäin suosittuja Quickbooks -yrittäjiä. Periaate on samanlainen kuin e-kirjan luominen, paitsi että käytät visuaalista tietovälinettä. Ylimääräisten tulojen ansaitseminen sivutoimisto-, keikka- tai freelance-työn kautta on laillinen tapa venyttää budjettiasi, käynnistää taloudellisia tavoitteita tai maksaa velka. On melko kirjaimellisesti satoja fiksuja tapoja ansaita rahaa verkossa. Se vie vain muutaman sekunnin!

Kuinka Myydä Vanhoja Teknisiä Lisävarusteitasi

Käytettyjen kirjojen myyntiin verkossa on monia erilaisia ​​vaihtoehtoja. Toimituskulut otetaan huomioon hintaan, jonka Decluttr on valmis maksamaan ostamistaan ​​esineistä. Lähes kaikki tuntemani keräsivät jotain jossain vaiheessa elämäänsä. Mikä on hinta - Soita kaikille yksinäisille naisille! Nämä linkit ovat kumppanilinkkejä, ja kun ihmiset napsauttavat niitä ja ostavat tuotteen, saat palkkion! ACX: n kaltaiset sivustot yhdistävät kirjoittajat äänikirja-esiintyjiin. Vaikka massiivisen Instagram-yleisön rakentaminen on yhä vaikeampaa, jos sinulla on jo vankka markkinarako ja postitat laadukasta sisältöä säännöllisesti loistavalla kameralla Instagram-valokuvien ottamiseksi, muutamalla pienellä painikkeella voit tehdä itsestäsi vaikuttajan. Entä palvelu, joka on terveellinen lompakollesi ja vyötäröllesi?

Se on todella mukava keikka, varsinkin kun se on kotona tehtyä työtä. Jos rakastat matkustaa ja löydät itsesi satunnaisesti etsimässä lentolippujen myyntiä tai selatessasi Lonely Planetia, miksi et haluaisi sijoittaa itsellesi rakoa yksityisenä matkatoimistona? Joko niin, olen saanut kohtuullisen osuuden myymällä eBayssa, ja se on edelleen suosittu tapa ansaita rahaa.