44 parasta kotona pysyvää äiti-työtä (yksi teki Daniellestä helposti 270 000 dollaria!)

Concoct-herkut yksityishenkilöille tai tapahtumille. Tietojen syöttö koostuu toistuvasta kirjoittamisesta ja vaatii äärimmäistä tarkkuutta. Blogi on verkkosivusto, jota ylläpidät ja postitat aiheeseen liittyvää sisältöä - esimerkiksi tämä on henkilökohtainen talousblogi, jossa jaamme tapoja hallita, tehdä ja säästää rahaa. Lue lisää siitä, kuinka säästän suuria dollareita päivittäistavaroihin täältä! Lapsesi eivät ota jokaista pienintäkään ympärillä olevaa sairautta, kun he ovat päivähoidossa, etkä ota aikaa hoitaa heitä tai viedä heitä lääkärille. Maalaa kodien ulko- ja sisäpuolet.

Voit paitsi tehdä tutkimuksia Swagbucksista ja ansaita rahaa, mutta voit myös ansaita rahaa käyttämällä Swagbucksia hakukoneena, pelaamalla videopelejä, katsomalla videoita, ohjaamalla muita ihmisiä sivustoon ja paljon muuta. Olen opettanut englantia Skypen kautta - 25 dollaria tunnissa. Katso artikkelini siitä, kuinka tulla Life Coachiksi, ja harkitse tätä Life Coach -sertifikaattikurssia.

Osta tuotteita suosikkikaupastasi (Yli 146 tuettua myymälää, mukaan lukien:

Ainoa syy, jonka vuoksi lopetin, on se, että en tiennyt tuolloin Internetin hyödyntämistä markkinoilleni, enkä ollut paljon tekemisissä henkilökohtaisesti ja rumpaloi liikemiehiä. Tässä on kaksi hyvämaineista yritystä, jotka voivat ilmoittautua: Jos sinulla on varahuone, muuta se Airbnb-vuokraksi. Halusin löytää vaihtoehdon, jossa voisin olla kotona työskentelevä äiti ja ansaita ylimääräistä rahaa maksamaan perheen tuloja. Mikään, joka kertoo sinulle, että voit ansaita 1000 dollaria huomenna, ei kerro sinulle totuutta. 00 useimpina öinä, joten meidän ei yleensä tarvitse mennä mihinkään, koska meillä on runsaasti aikaa itsemme kanssa iltaisin. On kuitenkin olemassa useita tapoja, joilla voit muuttaa blogisi tulolähteeksi. (Tarvitsin maksaa joitain laskuja rahaa, ja minun piti ansaita se kotona.)

Jotkut virastot, jotka auttavat sinua pääsemään matkatoimistoosi, esimerkiksi: Jos sinut voidaan nähdä viranomaisena, sinulla on hyvät mahdollisuudet ansaita pitkäaikaisia ​​tuloja. Haluatko olla kotona äiti, mutta et usko, että sinulla on varaa siihen? Jopa niille, jotka eivät etsi rahaa ansaintamahdollisuuksia, he maksavat edelleen perheen tuloja ainutlaatuisella tavalla. Aika kotona töitä, nämä työt maksavat yleensä missä tahansa 10–15 dollaria dollaria tunnissa. Jos rakastat lapsia ja huolehdit mielellään muista lapsista sekä omista, samaan aikaan.

Ja jos kosketat henkilökohtaisesti, huomaat, että muut ihmiset ovat todella kiinnostuneita. Toisinaan ei vain henkilö, joka tietää ja jolla on asiantuntemusta, joka myy tavaroita. Mike-sivuston perustaja jakaa resursseja ja vinkkejä SEO-pelin puristamiseen askel kerrallaan. Heillä on puhelinsoittoja, jotka testaavat myyjän kykyä vastata kysymyksiin ja olla ammattitaitoinen. Kun työskentelet, suuri osa tuloista menee verojen maksamiseen. Lastenhoidon pitäisi olla oikeus, kuten se on melkein kaikissa muissa kehittyneissä maissa.

50 Näytön Ilmaista Ideaa

Suurin osa asiakkaista haluaa todistuksen psykologian, sosiologian tai neuvonnan tutkinnosta. Vaikka se olisi juuri silloin, kun vauva napauttaa tai kun taitat 100. pyyhekuorman. 95/kuukausi ainutlaatuisen linkkimme kautta Bluehostiin. Jos olet lahjakas suunnittelemaan kuvia ja logoja, voit pysyä kotona ja ansaita rahaa lahjasta. Minulla on ystäväni, joka osallistui kynsikurssille ja on tehnyt geeli kynnet kotoa viimeksi kuluneiden viiden vuoden ajan.

Tämän kysymyksen kysyin itseltäni 4 kuukautta raskaana toisen lapseni ollessa valmis siirtymään 9-5-vuotiaasta.

Amazonin Virtuaalipaikkojen Työntekijä

Ja siltä osin kuin olet kotona äitityöt, joista voit nopeasti alkaa ja ansaita, Facebook-mainosten näyttäminen on todella suuri veto. Kun lapseni olivat hiukan nuorempia, olin tilanteessa, jossa minun piti tuoda ylimääräisiä tuloja, ja halusin silti olla mahdollisimman paljon lapsilleni. Haluatko olla miljonääri eläkkeellä? tässä on kuinka paljon säästät joka kuukausi. Verkkokouluttajille, jotka työskentelevät yksinään englantia oppivien kiinalaisten ja korealaisten kielten opiskelijoiden kanssa, on kasvava kysyntä. Etsy-myyjä, rahoitusalan harrastaja ja uusi äiti Julie Berninger on perustanut Etsy-tulostettava kurssi, joka opettaa sinulle, miten voit myydä tulosteita Etsyllä. Se on paras tapa ansaita rahaa. Kansainvälinen sertifioitu päiväkaupan kurssi, laiha alue on koko alue, jonka hinnat liikkuvat katetta palkin kattaman ajanjakson ajan. Tällaisia ​​kotitekoisia esineitä voivat olla: Sen lisäksi, että pystyisit tekemään parempaa työtä, vanhemmat luottaisivat enemmän kotona työskenteleviin äideihin, joilla on lastenhoitokokemus, ja voit hyödyntää tätä ansaitaksesi rahaa kodin mukavuudesta.

Se vie paljon stressiä kaikesta. Kivi ja kova paikka: Blogiminen on se, kuinka teen suurimman osan tuloistaan ​​nykyään.

Mutta muistutin itselleni, että tämä ei ollut niin vaikeaa kuin viettämättä päiväni vauvasi kanssa.

Löydä Ilmainen, Ilmainen Rahasi: 15 Helppoa Tapaa Etsiä Sinulle Omistamaasi Rahaa (60 Sekunnissa!)

Väite on ohi: Onko sinulla tarina kertoa? Käytä tietokonettasi löytääksesi yrityksiä, jotka johtavat palkallisia kohderyhmiä. Koulutetut tai kokeneet VA: t ansaitsevat enemmän kuin ne, jotka vain sukellavat oikein sisään, joten virtuaalisen avustamisen pikakurssin suorittaminen on hyvä idea. Auta meitä muokkaamaan jatkuvaa kattavuuttamme vastaamalla lyhyeen lukijakyselyyn.

Jakaminen on välittämistä! Jos niin, voit tarkistaa VIPKIDSin. He myyvät luomuksiaan, kuten koruja tai kirjailtuja lahjoja. Nyt vanhin on seitsemän ja nuorin on kolme ja olemme elämämme parhaassa taloudellisessa kunnossa, koska olen mahtava kotona pysyäni äitini ponnisteluissa. Jos pystyt motivoimaan ihmisiä ja rohkaisemaan heitä parantamaan toimintaansa tällä alueella, tämä on sinun tehtäväsi. Vaikka et haluaisi seurata toimintasi kolmansien osapuolten seuraamana mainontapalveluiden suhteen, näet silti henkilökohtaisia ​​mainoksia sivustollamme. Mietitkö miten ansaita rahaa kotona olleena äitinä?

Hakeudu kahteen ainoaseen yritykseen, joita suosittelen artikkelissani Kuinka työskennellä kotona web-haun arvioijana. Kuinka paljon voin tehdä? Se ei yllättänyt minua ollenkaan, kun sain tietää, että parin molemmat jäsenet kokevat voimakkaan laskun hyvinvoinnissa ensimmäisen lapsensa syntymän jälkeen. Suoritat sitten tapahtuman normaalisti ja kirjoitat yksinkertaisen raportin poistumisen jälkeen kaupasta. Aloitin tämän artikkelin sen jälkeen, kun olen innoittanut siitä suuresta määrästä äitejä, jotka lähettävät minulle sähköpostia ja tilaavat luetteloni ja haluavat tietää kuinka he voivat perustaa, kehittää ja kasvattaa online-yritystä tai kannattavaa blogia. Mene sivustoihin, joilla on hyvä maine ja jotka eivät vaadi kirjautumista maksua vastaan. Viikonlopun miljonäärin salaisuudet kiinteistöihin sijoittamiseen: kuinka tulla vauraaksi vara-ajallasi: kuinka tulla vauraaksi vara-ajallasi. Onko hyvin palkattuja kotona pysyviä äiti-työpaikkoja todella olemassa? Mahdollisuudet joustavaan freelance-työhön tai itsenäiseen työhön laajentuvat useimmilla talouden aloilla. Jaa ideasi!

Tehdä Töitä Kotoa

Mentorimme Sarah Titus tekee uskomattoman määrän Shopifesta - hän teki 52 060 dollaria ensimmäisen kuukautensa aikana Shopifesta! Voit välttää henkilökohtaisen mainonnan, joka perustuu mobiilisovelluksen toimintaan, asentamalla DAA: n AppChoices-sovelluksen tähän. Voit oikolukua artikkeleita, kirjoja ja muita julkaisuja asiakkaille. Tarkista tämä äiti, joka auttaa perhettä hänen päivähoidossa.

  • Aloittaaksesi yrityksesi, joudut ehkä tekemään töitä ilmaiseksi, jotta voit rakentaa salkkusi.
  • Tarvitset tarvikkeita.

Kuinka Kotona Työskentelevät äidit Voivat Ansaita 500 Dollaria + Kuukaudessa

Jos etsit jotain, mitä voit tehdä lapsesi ympärillä, tämä on sinulle. Kun lisäät edistyneempiä teknisiä taitoja, voit odottaa ansaitsevan 25 dollaria + tunnissa. Ansaitse rahaa ilman ylimääräistä työtä omalta puolelta. Sinulla on päiviä, jolloin haluat luopua. Tänä aikana solmukohdat ja minä puhuimme ja puhuimme ajatuksesta, että pysyn kotona pikku kaverimme kanssa.

Jos etsit tapoja ansaita rahaa kotona olevana äidinä, suosittelen, että kokeilet muutamia eri tapoja ansaita rahaa (lastenhoito, opetustunnit, myynti eBayssa, virtuaalityöt), kun aloitat blogin. Kun teet myynnin, tuote lähetetään suoraan asiakkaalle pudontajalta. TJ ja minä olimme sopineet, kun minusta tuli kotona pidettävä äiti, että kaiken ylimääräisen, jonka ansaitsin yksin, voitiin lisätä ilmaiseksi ja selkeästi erityiselle rahatililleni. Kun valitset kotona työskenteleväksi äidiksi tehtävää työtä, varmista, että katsot tunteina, joita sinulta vaaditaan.

Et ehkä ole ennen kuullut virtuaaliassistentista (VA), mutta ne auttavat hallitsemaan yrityksen tarpeita.

Ja rakastan kirjoittaa, joten se ei edes tunnu työltä. Ovatko terve äiti, jolla on enemmän kuin tarpeeksi maitoa vauvaasi varten? Kun olet valmis, se antaa sinulle erityisen linkin. Kuinka paljon voin tehdä? Sinun hämmästyttää kuinka monesta eri tuotteesta tiedät. Jos olet ahkera etkä anna periksi helposti, sinulla on hyvät mahdollisuudet menestyä. Jos olet kiinnostunut opiskelemaan konsultiksi, tutustu ryhmäni konsultiksi. DVD: t, kirjat, lautapelit.

Maksa Jaa Mielipiteesi

Tämän voit tehdä myös oman kodin mukavuudesta. Omien tuotteiden myynti on työvoimavaltaisempaa kuin muut menetelmät, mutta monet bloggaajat katsovat, että se on loistava tapa ansaita rahaa blogeilla. Etsi joustavia mahdollisuuksia, joiden avulla voit ottaa vastuun perheen tuloista. Jill muisti, että toinen kotikoulun äiti oli lähettänyt tietoja VIPKID: stä. Itse asiassa ainoa tarvitsemasi asia on premium-aloituspakkaus. Vaikka et rikastu tällä vaihtoehdolla, voit helposti tasata ylimääräistä käteistä.

Tässä on kolme harkitsevaa sovellusta ja miten ne toimivat: Mutta se on tämä suuri salaisuus, josta minusta tuntuu, ettei kukaan puhu: Olin uhri omille epärealistisille odotuksilleni, koska kotona pidettävän äitiyden suositut esitykset - rauhassa vietetyt päivät lapselleni leikkikalle leipottaessa kotitekoista leipää ja kaunistamalla kotini, työskentelemällä sitten omalla uralla, kun hän nukkui - epäonnistuivat. vastaavat elämääni kokemusta. Yhä useammat äidit työskentelevät kotoa eivätkä ansaitse vain ylimääräistä rahaa perheen puolella, vaan jopa hoitavat itselleen uusia, suuria uraa.

  • Tutustu sivustoihin, kuten FlexJobs tai Tosiaankin.
  • Olen rekisteröitynyt melkein kaikkiin kaupungini paneeliin.
  • Olen rekisteröitynyt tilille ja ensimmäinen keikka, jonka sain, maksoi 8 dollaria ottaa 20 kuvaa useista eri Cheetos-pussista, joita myytiin paikallisessa myymälässä.
  • Et koskaan tiedä, mistä ihmiset saattavat tarvita apua!
  • Jotkut ansaitsevat sinulle vain taskurahaa, kun taas toisilla on mahdollisuus luoda huomattavia kokopäiväisiä tuloja.

Life-valmentaja, Budjettivalmentaja, Hyvinvointivalmentaja, Yritysvalmentaja

Se kaikki on hajautettu äiti-sotaan. Okei, se on enimmäkseen riittävän joustavaa pudottaa poikani unohdettu sello, ottaa joku hakemaan kun he oksentavat kuntosalin aikana tai viedä se kouluun lomalle. Oletetaan, että sinulla on koira. Kun olet saanut kohtuullisen määrän liikennettä sivustoosi, pystyt kirjautumaan hyviin mainosverkostoihin, jotka maksavat paljon rahaa, kuten Mediavine, jonka kanssa tällä hetkellä olemme.

Aloitin myös blogin harrastuksestani ja postitin Amazon-tytäryhtiö-linkit blogiin.

Joten jos et pelkää tehdä videotutkimuksia tästä palvelusta, sinun olisi mahtavaa ansaita ylimääräinen 50 dollaria kuukaudessa. Heidän haastattelut voidaan lukea napsauttamalla alla olevia linkkejä: Yhdysvaltain mukaan Eläkkeelle siirtymisen osalta se on uhri, jonka olen valmis tekemään, koska tiedän, että en ole kotona ikuisesti, ja toivottavasti pystyn korvaamaan sen myöhemmin urani aikana. On erittäin helppo rakentaa ilmaiseksi!

#2: Järjestelmänvalvojan etätyö

Joten kotinäiti-teoksena olen tehnyt huomattavan osan sivutoiminnoista ansaitaksesi ylimääräistä rahaa, ja koko matkan ajan olen löytänyt upeita sivukeikkoja ja löysin keikkoja, jotka olivat ajanhukkaa. Sijoituksia on niin paljon, että on vaikea tietää, mikä on turvallinen ja luotettava. Käytän henkilökohtaisesti jokaista näistä auttaakseni kasvattamaan tulojani kuukausittain. Vietettyäni paljon aikaa kotona työskentelevien äitien töihin etsiessään freelancere-editointikeikan. 4 tapaa ansaita kunnollista rahaa kotoa koskematta tutkimuksiin tai napsautussivustoihin. Bigstockphoto. Ensinnäkin sinun kannattaa saada selväksi, kuinka paljon aikaa voit viettää sivutyöllesi, onko käynnistyskustannuksia ja millaiset työt parhaiten sopivat taitoosi.

Kuinka Ansaitsen Rahaa Kotona Pidettävänä äitinä:

Hyvä osa jäljellä olevista tuloistani tulee tästä menetelmästä. Käytän Adobe Illustratoria. Suosittelenko day trading akatemiaa?, tradeStation tarjoaa TradeStation Universityn ja valtavan määrän online-videoita, joiden avulla voit hallita heidän kauppapaikkaansa. Osta ostoskori täynnä tavaraa ja lähetä se sitten Amazon FBA: lle (täyttää Amazon). Paikalliset piiput etsivät apua esimerkiksi koiriensa kävelyyn, sähköpostilaatikoiden tyhjentämiseen, maisemointiin ja talon maalaamiseen koko ajan! Puolisosi rakastaa sinua - vaikka olet saanut esimerkiksi 40 puntaa jokaisesta raskaudesta? Kommentoi alla ja jaa! Esimerkiksi jotkut sivustot voivat maksaa hyvin vähän sisällöstä, korkeintaan 50 dollaria per artikkeli, kun taas monet yritykset maksavat satoja dollareita sisällöstä. Tämä on muuttanut vakavasti elämääni!

16 639 dollaria vuodessa! Esimerkiksi, jos pidät luonnollisesta asumisesta, kohdistu itsesi joihinkin luonnollisiin eläviin yrityksiin, kuten Berkey-vesisuodattimeen, ja puhu siitä videoissasi. Näin ei aina ole.

Kun olet tehnyt oston, otat kuvan kuitista älypuhelimellasi saadaksesi rahat takaisin. 52 helppoa tapaa ansaita ylimääräistä rahaa nopeasti vuonna 2019. Lasten iästä riippuen on runsaasti mahdollisuuksia valita joitain sivutöitä, joihin he voisivat kuulua, kuten tarjota lastenhoitopalveluita muille työskenteleville vanhemmille alueellasi (leikkipäivämäärät plus pieni ylimääräinen käteinen näyttää hyötyvältä ), kävely naapurikoirien kanssa tai tarkistaa muita lemmikkejä, kun ihmiset ovat poissa. Tai sen sijaan, että katsoisit uusia sähköpostitilauksiasi, huomaat, että tilisi on jäädytetty.

Virtuaaliassistentti

Muista, että kotoa työskenteleminen vaatii itsekuria, organisointia ja keskittymistä (tässä ovat suosikkikirjani, joiden avulla kaikki saadaan aikaan vähemmän stressillä). On tietysti enemmän bloggaajia, jotka ansaitsevat erilaisia ​​summia, mutta se on hyvä, kun antaa sinulle yleisen katsauksen. Jotkut VA: n tarjoavat erikoistuneempia palveluita sosiaalisen median hallintaan ja asiakashallintajärjestelmien ylläpitämiseen. Voit ansaita rahaa verkossa sisällöntuottajana. Ansaitset yleensä 8% tuotteen kustannuksista Amazonilla, mutta se riippuu luokasta, jossa kohde on. Tämä poistaa 'päiväyön' tarpeen, koska meillä voi olla 'päivämäärä' kotona joka ilta - pelaamme lauta- tai korttipelejä joitakin yötä. Sen sijaan, mitä olen tehnyt, ajatellaan tehokkaimmista ja aikaa säästävistä tavoista, joita äidit voivat tutkia. Jos olet joskus Googlen "kuinka ansaita rahaa kotona oleskeleva äiti", olet lukenut todennäköisesti virtuaaliassistenttina työskentelemisestä.

Myydä Vaatteet

Joten jos sinulla on äskettäin kuitti käsillä, lataa sovellus nyt ja katso kuinka paljon voit ansaita. Esimerkiksi tässä on minulle äskettäin sähköpostitse lähetetty kyselymahdollisuus: Ainakin jonkin verran ansaitsemisen todennäköisyys: Hyvä aloituspaikka voi olla Facebook-markkinointi, koska heidän ihanteelliset asiakkaansa ovat varmasti Facebookissa. Julkaisemalla tämän sarjan en halua sanoa, että kaikkien äitien tarvitsee tai heidän pitäisi työskennellä.

Aloita kulinaarinen perinne

Haluatko Säästää Päivittäistavaroissa?

Tämä artikkeli saattaa sisältää linkkejä yhteistyökumppaneiltamme. Katso lisätietoja ja luettelo sivustoista, joilla voit jälleenmyydä vanhoja ja käyttämättömiä vaatteita. Piano, leipominen, geometria… Mitä tahansa kykyilläsi onkin nykyään, voit olla varma, että sillä on tapa ansaita rahaa.

Ajattelin; Voin myös kirjoittaa niitä juttuja! Opettajana matkustin viikossa useisiin piirin eri kouluihin. Työpajassa hän opettaa sinulle, miten löytää ja saada asiakkaita, sekä kuinka kasvattaa oikolukuyritystäsi. Muut äidit varoittivat minua sitä vastaan, mutta sinä joulukuussa matkusin Sri Lankalle opettamaan kirjoitusperääntymistä, vastasyntynyttä lasta hinauksessa. Tutustu joihinkin Amazon FBA -artikkeleihin tai Youtube-videoihin saadaksesi neuvoja ammattilaisilta, kuinka he tekevät sen. Asia on, että vaikka pidän erityisen rahan saamisesta, en pitänyt siitä, kuinka nopeasti se loppui joka kuukausi. Asia, jonka tietysti jätän pois, on terveys- ja eläke-etuudet.

TrackBacks/Pingbacks

Bloggaaminen on hieno tapa ansaita rahaa kotona oleville äideille, jotka rakastavat kirjoittamista ja tutkimusta. Kesti jonkin verran työtä, mutta aloittaminen oli myös todella hauskaa! Toisen tutkimuksen mukaan työskentelyä mieluummin pitäneet SAHM-henkilöt raportoivat alhaisimmasta henkilökohtaisesta toteutumisasteesta ja korkeimmasta tyhjyydestä ja yksinäisyydestä verrattuna kotona pidettäviin äideihin, jotka eivät haluaisi työskennellä, ja äideihin, jotka työskentelivät. Toisin kuin eräät tutkimusyritykset, Survey Junkie maksaa sinulle jokaisesta tekemästäsi kyselystä, vaikka et täyttäisivät tutkinnon vaatimuksia, joita yritys etsii. Jos haluat syvästi olla kotona äiti, uskon, että voit saada sen toimimaan hieman päättäväisesti! Kääntäin autoni noin 4 kertaa vuodessa (valtio sallii vain 5 myynnin vuodessa, ennen kuin sinun on oltava jälleenmyyjä) ja laskenut tulot joka kerta uuteen autoon. Siellä on paljon opittavaa.

Päätin tavoittaa työtä kotimomien kanssa ja haastatella heitä nähdäkseni mitä he tekevät, miten he aloittivat, kuinka he pystyvät tekemään sen lasten kanssa ja mikä tärkeintä, kuinka paljon he ansaitsevat työskentelevänsä kotona. Olemme yhteistyössä kolmansien osapuolten mainostajien kanssa, jotka saattavat käyttää seurantatekniikoita kerätäksesi tietoja aktiviteetteistasi sivustoilla ja sovelluksissa laitteiden välillä, sekä sivustoillamme että Internetissä. Jos maksat pysäköinnistä nyt, se on uusi kustannussäästö. Kodin rahan ansaitsemisen ansiosta sain jättää kokopäiväisen työni, työskennellä, kun se sopii perheeni aikatauluun, ja mikä tärkeintä, olla kotona lasteni kanssa. On niin monia tapoja ansaita tuloja blogiin.

Kuinka VIPKID toimii?

Mutta ovatko intohimoni tarpeeksi suosittuja? Monet yritykset palkkaavat sosiaalisen median johtajat johtamaan sosiaalisen median sivujaan tai auttamaan heitä rakentamaan tuotemerkkinsä verkossa. Jotkut suosikki ja legit mystery shopping -yrityksistä ovat: Parempi kuin ei mitään, eikö niin? Monet päiväkotit eivät salli kangasvaippojen käyttöä.

Blogin perustaminen on helppoa, mutta onnistuneen blogin luominen ja ylläpitäminen on vaikeaa. Tämä todella riippuu sinusta ja kuinka paljon työtä sinä panet siihen, mutta voit ansaita 10 000 dollaria + kuukaudessa. Vaikka tiedän, että jokaisella äidillä on ominaisuuksia ja kyky hoitaa verkkoyritystä, se ei välttämättä tarkoita, että saat sen toimimaan. Yritykset maksavat sinulle tämän, koska he haluavat varmistaa asiakkaidensa olevan tyytyväisiä ja saada palautetta sivustoiltaan tai sovelluksiltaan.

Tee DIY-koristeita

Miksi ansaitset 8 dollaria tunnissa, kun voisit tehdä 10 kertaa enemmän? Kaivaa läpi vanhoja videopelejäsi, käsilaukkujasi, suunnittelijavaatteita, urheiluvälineitä, keräilyesineitä ja knikareita ja myy ne! Älä myöskään kuulu ansaan ostaa kalliita kirjoja väittäen, että heillä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää mysteeriostoksista.

Tiedän, että olet miettinyt, miten ansaita rahaa kotona pitämiseen äitinä, älä huoli! Kerro ihmisille sosiaalisen verkostoitumisen kautta, että olet saatavana lastenhoitajalle, Craigslistin kautta tai yksinkertaisen suusanallisesti. Sinun ei enää tarvitse etsiä kuponkikoodeja ja myyntiä uudelleen! Tähän sisältyy yleensä verkkovastaavien ja yritysten auttaminen testaamaan sivustojaan. Tuolloin täysin tietämättä mitä olin uudena äitinä, ajattelin työskennellä plushoidon lisäksi hoitotyön lisäksi ennakoida sitä edelleen, murskautuvana paineena. Laita jotain ylös ja se myy nopeasti! Kun tapaat jonkun Craigslist-myyntiin, suosittelen, että pyydän tapaamaan heidät poliisiaseman pysäköintialueella.

Rakastan olla kotona äiti! Voit tehdä rekisteröidyn pyynnön milloin tahansa. Opetamme ihmisille, kuinka heidän täysipäiväiset tulonsa voidaan korvata 24 kuukauden sisällä, Project 24 -ohjelmassa. Voit kysyä työtä suoraan pienyritysten omistajilta tai bloggaajilta tai etsiä freelance-sivustoja, kuten Freelancer.

Oletko valmis löytämään vapautesi?
Katso nämä ilmaiset kotikurssien työt - mukaan lukien vaihtoehdot VA-koulutukselle, tietojen syöttämiselle, transkriptioille, blogille ja lataa lisää.

Tietoja Kotona Pysymisestä äiti Työpaikat Tässä Luettelossa

Vaikka en koskaan oikeasti kehota ihmisiä käyttämään Adsensea, tuotesivustot ovat yksi paikka, jossa se voi toimia melko hyvin. Kotiäitiäminen ei ole helppoa. Luo digitaalisia tiedostoja laskentataulukoista ja oppitunneista. Jaa ne kommentteihin!

Hieroja

Tietosyöttötyöpaikkoja löytyy useista toimialoista. Mutta rehellisesti... kuka sanoo, että sinun on valittava yksi tai toinen? Sain äskettäin palkitun Walmart-lahjakortin Swagbucksilta sen jälkeen kun SB-pisteeni saavutti 2500 pistettä. Sekä mieheni että minä työskentelimme, joten vietimme lapsemme päivähoitoon klo 8, sitten otimme heidät vastaan ​​5: Mitä sanot?

Blogi on logo-peli. Sitten ostin toisen auton ylimääräisillä 800 dollarilla. Shutterstock on suosittu valokuvauspaikka. MindSwarms on yksi suosituimmista kyselysivustoistani, koska voit saada 50 dollaria palkkiota kysymyksiin vastaamisesta videoalustan kautta. Aviomiehesi on pankkiiri? Lastenlehti vaatii myös tarvittavien asiakirjojen ja viranomaisten hyväksynnän hankkimisen. Sinun pitäisi mennä tällä reitillä vain, jos olet tosissasi siitä.

Suora Myyjä

Tutustu kuinka maksaa veroja itsenäisenä urakoitsijana tässä viestissä napsauttamalla tätä. Maksu vaihtelee useimpien mahdollisuuksien suhteen, mutta voit odottaa ansaitsevan vähintään 15 dollaria tunnissa opettaen englantia verkossa kotona. Se riippuu siitä, kuinka paljon haluat ja kuinka monta tuntia pystyt työskentelemään, ja mitä oikein teet työssäsi. Shopify on alusta, joka auttaa yrittäjiä perustamaan oman verkkokauppasivuston. Ihmiset ovat valmiita maksamaan henkilöstä, jolla on oikea asiantuntemus siitä, mihin he tarvitsevat apua. Jos sinulla on toimistokokemusta tai jos rakastat ajatusta auttaa jotakuta muuta (ja työpaikan vakautta), kannattaa ehkä harkita virtuaaliassistentiksi tulemista. Lemmikkien hoito on hieno tapa altistaa heidät lemmikkieläimille välttämättä ottamalla jatkuvia lemmikkien omistajien tehtäviä. Joskus vaikein on tietää mistä aloittaa asiat.

Jos sinulla on opetuskokemusta tai korkeakoulututkinto, tämä voi olla loistava tilaisuus kotona työskenteleville äideille ansaita ylimääräistä rahaa. Se on seuraavaksi paras tapa auttaa sinua aloittamisessa. Haluan kertoa teille muutamista asioista, joista minulla on henkilökohtaisesti kokemusta. Voit nähdä täyden haastatteluni Boss Mom Jessican kanssa Myynnistä Amazonissa. Ei ole epäilystäkään uuvuttavaa olla äiti, joka työskentelee kokopäiväisesti talon ulkopuolella. Huomaa, että ymmärrän todella, kuinka vakava on SAHM.