5 Ilmaista Simuloitua Osakekaupan Työkalua

Jätä kyselysi kommenttiosaan ja kerro meille mielipiteesi tästä artikkelista. Paras paikka tehdä kaikkia aloittelevia sijoitusvirheitä, kuten väärin syöttäviä merkkejä tai vääriä käskytyyppejä, on minne tahansa, missä kärsit vähiten taloudellisia vahinkoja. Kuinka teen kaupan? Mielipiteemme ovat omia.

Yleensä näiden tuotteiden laillinen määritelmä sisältää kaikki sopimukset, sopimukset tai liiketoimet, joiden arvo perustuu jonkin muun rahoitustuotteen, tapahtuman tai ominaisuuden arvoon tai suorituskykyyn tai "johdannaiseen". Virtuaalisen osakekaupan haitat ovat seuraavat: Lähtösäännöt kuulostivat yksinkertaiselta:

× Sinun on kirjauduttava sisään tai kirjauduttava sisään ennen jatkamista. DAS Trader Pro -alustaa voidaan käyttää myös silloin, kun elinkeinonharjoittaja on valmis lähtemään live-kauppaan - siirtymällä simulointikaupasta live-kauppaan mahdollisimman saumattomasti ja suoraviivaisesti. Oppimisnäkökohdat sisältävät kätevät ohjekuvakkeet avainsanoilla ja intuitiivisen välilehden. Lyhyt vastaus on, että fantasia-sijoittavat pelit perivät vain niukkoja osallistumismaksuja, jotka ovat paljon alhaisemmat kuin alennusvälittäjien kauppapalkkiot. Saat miljoona dollaria virtuaalista rahaa sijoittaaksesi mielesi mukaan.

kumppanit
Mutta laadullisesti se näyttää loistavalta tilaisuudelta.

SEC sanoo Fantasy Stock Trading rikkoo arvopaperilakia; Veloittaa muita laittomien turvapohjaisten vaihtosopimusten myynnistä

Arvioidaksesi taitosi tai tietosi, voit ottaa yhden sadasta räätälöityjä tietokilpailuja. Rikkomukset havaittiin pian tarjousprosessin alkamisen jälkeen, ja yritys yhteistyössä alusta suljettiin ennen sijoittajille aiheutuneita vahinkoja. Benzinga-lukijat saavat 20% alennuksen elinikäisistä jäsenyyksistä, kun kirjaudut BENZINGA20-kassalle kassalla. Napauta esiin tulevaa "Kauppa" -painiketta. Fantasy-liigat pidettiin lain tarkoituksissa pikemminkin taitopeleinä kuin sattumana, ja kilpailujen ehdot vaadittiin täyttämään tietyt kriteerit kokoonpanon suorittamiseksi. Kunkin listan oikealla puolella on "Kauppa" -painike.

Mikä on osakemarkkinasimulaattori? Useimmat ovat ilmaisia, vaikka ne saattavat edellyttää tilin luomista. Rahoitusmarkkinasimulaattorien avulla käyttäjät voivat luoda salkun todellisten osakemerkintöjen perusteella ja auttaa heitä harjoittelemaan virtuaalivaluutta. Sinun tarvitsee vain kirjautua tilille ja siirtyä sisään. Tässä tapauksessa ilmainen kokeilu on yleensä saatavana. Pelaajat voivat hallita korkeintaan kolmea osakekantaa ja kolme Forex-salkkua sivustolla kerralla. Jäsenet voivat käyttää sisäänrakennettuja pikaviestejä päästäkseen liigassaan olevien ystävien alle tai tehdä yhteistyötä heidän kanssaan, jos se on enemmän klubityyppistä asetusta. Joka viiden minuutin välein sijoitukset lasketaan kunkin käyttäjän salkun prosentuaalisen lisäyksen tai vähentymisen perusteella.

Hän oli JP Morgan Partners Asia -yrityksen pää- ja perustajajäsen ennen toimiessaan AAC: n toimitusjohtajana ja pääomasijoitusten johtajana APAC-alueella. Kuukauden Yahoo Finance -artikkeli, joka kuvaa tätä nousevaa trendiä, totesi: Luuletko voit selvittää kuka on osakemarkkinoiden Peyton Manning? Monipuolista salkkua, joka koostuu useista pelaajista ja joukkueista, suositellaan potentiaalisten voittojen maksimoimiseksi.

Esimerkiksi verkkosivusto voisi periä osallistumismaksun liittyäksesi fantasiaosakekauppaan, jossa he “ostaisivat” tai ”myyvät” virtuaalisen arvopaperisalkun ja joissa he voisivat voittaa palkinnon.

Tervetuloa Virtual Stock Exchange -tapahtumaan, joka on maailman suosituin maailmanlaajuinen osakemarkkinapeli!

Joten täällä on paljon vaihtoehtoja sijoittamiseen kuvitteellisen välityspalvelun 0 kanssa. Viime vuonna HowTheMarketworks-palvelua käytettiin 10 000 yliopiston, lukion ja keskiasteen luokkahuoneessa sekä satoissa aikuisten sijoitusklubissa. Online-kauppa binary.com-sivuston kanssa, valitse valuutta tai instrumentti käytettäväksi ja katso trendikaavio. Vaikka tosiasiallinen tilanne olisi analysoitava kyseessä olevien tosiseikkojen ja olosuhteiden perusteella, tässä hypoteettisessa esityksessä esitetyt tosiasiat viittaavat siihen, että tämä verkkosivusto voi tarjota tietoturvaan perustuvia vaihtosopimuksia. Muita sovelluksia, jotka voidaan toteuttaa tällä ohjelmistolla, ovat suosion seuranta ja sijoitus asetetusta asteikosta todellisen numeerisen arvon sijasta. Sijoita 100 000 dollaria virtuaaliseen käteiseen avattavan valikon kautta.

Pidä nuo kiinni koko vuoden.

Näyttää Siltä, ​​että Käytät Mainosten Estäjää.

Nyt on kuitenkin helppo harjoittaa ensin osakekauppaa. Ne muistuttavat läheisesti todellisia markkinoita. Koska saatat käydä kauppaa hieman eri tavalla, odota voitosi olevan noin 30 prosenttia pienempi. Sen sijaan, että yrittäisit kuvata kaikkea sinulle, suosittelen, että tarkistat itse Wall Street Survivorin. Bhatia kertoo, että sivusto harkitsee tulomallia, jonka avulla opiskelijakauppiaat voivat periä pienen maksun muilta kuin opiskelijoilta seurata heitä ja ottaa komissiolta siitä. Tämä voi antaa sinulle luottamuksen aloittaa käytännön kaupankäynti. Kuinka aloittaa sijoittaminen osakkeisiin, vaikka oletkin aloittelija Kuinka aloittaa sijoittaminen osakkeisiin, vaikka oletkin aloittelija, sijoittaminen maailmaan ei ole helppoa. , mutta uusien algoritmipohjaisten online-työkalujen ansiosta voit olla mukana, vaikka olet aloittelija. TrakInvestin päätavoite on toimia koulutuksen ja kykyjen tunnistamisen välineenä, jolla opiskelijat voivat muodostaa yhteyden kokeneisiin kauppiaisiin JP Morganin kaltaisista laitoksista.

Lataa se Androidilla täältä.

Kuvaus

Simulaattorin virallista tilaa edistää alustan ulkonäkö. Jos nautit siitä todella, voit siirtyä reaalimaailman käteiseen. Lainaukset, kaaviot, Wall Street -analyytikkoarvostelut, yritysuutiset ja tilinpäätökset, kauppaideat, videot, sanastot, taloudelliset laskimet, oppisuunnitelmat ja paljon muuta. ”Epäselvä pelko siitä, että sääntelyviranomaiset saattavat kääntyä vihamielisiksi tällä alueella, jatkaa liiketoiminnan päällä. Vaikka Munozista on tullut melko kunnollinen elinkeinonharjoittaja, hän toivoo voivansa käyttää uusia taitojaan harjoittelujakson suorittamiseen pääomasijoitusosastolla kesällä. Esimerkiksi, kun etsit elokuvaa, käytämme hakutietojasi ja sijaintiasi näyttämään lähelläsi olevia elokuvateattereita.

Bear Bull Traders -simulaattori

Yksi Stock Trainerin haittapuoli on, että se on saatavana vain Android-puhelimille. Vietä muutama viikko tämän kanssa ja koputat isojen kaupunkien pankkien oville. Jos haluat käydä kauppaa ennakkotietojen ja muiden kauppavaihtoehtojen kanssa, voit kokeilla tätä sivua. 100 000 dollarilla teeskentelemällä pääomaa voit rakentaa salkun ja testata strategioita ottamatta mitään todellista riskiä. Lisätietoja liittymiskoodeista.

StockTrak tarjoaa täyden valikoiman palveluita

Myös sanomalehdissä listatut osakehinnat eivät aina olleet tarkkoja. Tämä on paras virtuaalinen kaupankäyntisivusto aloittelijoille tai osakemarkkinoille oppijoille. Virtuaalisen pörssitekniikan ansiosta osakemarkkinasimulaattorit (aka osakemarkkinapelit), joiden avulla voit valita arvopapereita, tehdä kauppoja ja seurata tuloksia - kaikki ilman penniältä riskiä -, ovat yhtä lähellä näppäimistöä tai matkapuhelinta. Tämä on erinomainen työkalu aloittaville kauppiaille, koska et ole riskiä todellisella pääomalla, ja se tarjoaa kaikki työkalut, joita käytät live-kaupankäynnissä.

Aloita virtuaalisella 100 000 dollarilla (mikä tahansa numero toimii, mutta 100 000 dollaria kuulostaa suurelta) Valitse kymmenen osaketta tai hyödykeä. Sijoita jokaiseen 10 000 dollaria, joko lyhyt tai pitkä. Hän lisää: "Lähettäisin ihmisiä niiden ihmisten puolesta, joita mentoroin. "”Hall ja Ou aikoivat maksaa käyttäjille, jotka hyötyivät sopimuksistaan. Se on ollut toistaiseksi erittäin sujuvaa. Kuinka asettaa taloudelliset tavoitteet ja tosiasiallisesti noudattaa niitä, jos et, niin sinulla on tonnia halpoja asiakkaita, jotka odottavat maailmaa. Tämä artikkeli/viesti sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai yhteistyökumppanimme tuotteisiin tai palveluihin. Voit luoda henkilökohtaisia ​​ryhmiä kilpailemaan ystävien kanssa.

Lisäohjeita osakkeiden valinnassa on sivustolla vaikuttava resurssikirjasto, joka kattaa aloittelijan, keskitason ja edistyneen tason. En ole luonteeltaan kauppias, mutta jos on mahdollisuus ansaita rahaa ilman riskiä - olen kaikki sen puolesta. Päivittäiskauppa on jopa järjestelmää käytettäessä riskialtista. Tietomarkkinoita / online-osakekauppasivustoja koskeva strategia, tehokkaat alustat Testasimme jokaisen välittäjän alustaa ja punnitsimme sen erottelumahdollisuuksia, navigoinnin helppoutta, intuitiivista ohjausta ja oppimateriaalia. On tosiasia, että kuten minkä tahansa uuden taiton oppimiseen ja kehittämiseen, osakekaupasta harjoittamisesta voi tulla erittäin arvokas apu menestyessä erittäin menestyväksi sijoittajaksi.

Wall Street Survivor

Warrior Trading on pyrkinyt simuloimaan todellisuutta mahdollisimman lähellä strategiaa naulataksesi strategiaasi. Jos se on kuitenkin Monopoly-rahaa, olet taipuvaisempi tutkimaan, ottamaan mahdollisuuksia ja oppimaan virheistä, jos kaupat menevät pieleen. 99, premium-tutkimukselle ja analytiikalle.

Survivor U - kirjakauppa, kauppaideat, oppaat, videokoulutus jne. Turvallinen tila oppia kauppojen sijoittamisen ja salkun rakentamisen mekaniikkaa: TrakInvestin kumppanuus Religare Financialin, joka on yksi maan suurimmista finanssi- ja välitysyhtiöistä, tytäryrityksen kanssa, antaa lopulta myös mahdollisuuden avata välitystilit ja toteuttaa oikean rahan kaupat TrakInvestin alustan kautta. SEC väitti, että SEC-tutkimuksessa todettiin, että Piilaaksossa sijaitseva Sand Hill Exchange tarjosi ja myi arvopapereihin perustuvia vaihtosopimuksia vähittäissijoittajille kansallisen arvopaperipörssin sääntelykehyksen ulkopuolella ja ilman vaadittavia rekisteröintilausuntoja. Opit kuinka käydä kauppaa verkossa ja sijoittaa osakemarkkinoille riskiin ansaitsemallasi rahalla. Saalis on, että kaikki pelaajat voivat käyttää vain 15-20 symbolia, jotka on valittu kullekin viikolle.

Kolme Parasta Varastosimulaattoria

Vaikka fantasia-sijoitussivustoille osoittautuikin taitoa valita tavarakori, joka menestyy paremmin kuin muut tietyn päivän kilpailussa, online-pelaamista koskeva laki voidaan korvata SEC: lle ja Commodity Futures Trading -yhtiölle annetulla nimenomaisella vallalla. Komissio antoi vuoden 2019 Dodd-Frankin rahoitusuudistuslain. Tämä on hieno ominaisuus, jos haluat olla vuorovaikutuksessa muiden yhteisön toimijoiden kanssa. Ehkä sinun pitäisi mieluummin käyttää taloudellista neuvonantajaa, ennalta suunniteltuja sijoitusohjelmia tai jopa robotti-sijoitustyökalua. Robotit voivat hallita sijoituksiasi: Fantasy-osakekaupan pelit, joista on tullut näkyvää Yhdysvalloissa, antavat käyttäjille mahdollisuuden sijoittaa virtuaalikauppoja online-pelialustalle. Ystävällinen sarjakuvaversio osakekurssista Mark Brookshire auttaa sinua tekemään lopullisen päätöksen antamalla joitain luokitusnumeroita, kun syötät osakekannan. TradeStationin simulaattori on varustettu tutkimusvälineillä, osakekaavioindikaattoreilla ja pääsy yhteisön foorumeille, joilla voit vaihtaa ideoita muiden kauppiaiden kanssa. Tämä peli, jonka omistaa sama yritys kuin Wall Street Survivor, on upea sijoittajille, jotka haluavat saada kokemusta uudentyyppisestä salkusta.

Katso sitten heidän panoksensa ja lyö heidät. Saatat jopa pitää hauskaa matkalla ystävällisen kilpailun ansiosta riskittämättä oikealla rahalla. Ja kun joukkue on simuloinut kaupankäynnin kokemusta, se on sisällyttänyt myös toisen fantasiaurheilun vetovoiman - makupuhetta.

Välitystilien haltijat voivat siirtyä edestakaisin oikean ja paperikaupan välillä sekä pöytä- että mobiilisovelluksissa. Kun tilaat kaupan ulkopuolella, sovellus kertoo kuinka kauan tietyt markkinat avautuvat. (Lue lisää osakkeiden ostamisesta.) Lopussa pelaajat, joilla on paras voitto, tyypillisesti parhaat 30%, vievät kotiin palkintorahan.

Asenna Ilmainen Maailmanlaajuinen Osakepeli 3 Helpossa Vaiheessa

Heti kun kirjaudut, sinulle tarjotaan heti pääsy tuhansiin artikkeleihin, lainauksiin, kaavioihin, Wall Street -analyytikoiden luokituksetEquity Research ReportAn pääoman tutkimusraportti on analyytikon laatima asiakirja, joka antaa sijoittajille suosituksen ostaa, pitää tai myydä. yhtiön osakkeet. Ohjelmisto, jonka avulla yksilö saa merkittävän simuloidun kokemuksen, on nyt saatavana erittäin alhaisin kustannuksin. Klein myöntää olevansa hieman konservatiivinen tulkittaessa lakia, ja muut, jotka pyrkivät ”aggressiivisiin mielikuvituksen kierteisiin”, saattavat nähdä asiat toisin. Rakenna perusteellinen ymmärrys sijoittamisesta samalla kun antaa opiskelijoille reaalimaailman taidot ja käytännöt matematiikassa, englannin kielen taiteissa, taloustieteessä, yhteiskuntatieteissä ja muissa aineissa. Kaupankäynti maksaa 0. Mitä vaihtoehtoja on käytettävissä, jos tiliä on rajoitettu?, koska nämä yritykset eivät ole Yhdysvalloissa toimivia, niiden ei tarvitse noudattaa PDT-sääntöä. Ensimmäisen sivun jälkeen sinulla on mahdollisuus valita eräitä erikoistarjouksia.

Lowden ei vastannut kommenttipyyntöihin. Louis ja Jefferson City, Mo. Nämä työkalut ovat loistava tapa kasvattaa jalkasi niin sanotusti ilman riskiä rahalla. Kaksi alustan parhaista kauppiaista edustavat käyttäjien tyyppejä, joita Bhatia haluaa ilmoittautua: Sen sijaan käydään kauppaa erällä korolla. Hän sanoo: "Saan puheluita joka päivä" ihmisiltä, ​​jotka haluavat perustaa fantasiakauppasivustoja. Kaupankäynti on helppoa, jos oletetaan, että näet aina tuoton.

Yksi vastaus “5 ilmaiseen simuloituun osakekaupan työkaluun”

Kauppaa Varastot, Valuutat Ja Hyödykkeet Yli 30 Maasta!

Seuraavien vaiheiden avulla voit yhdistää nämä kolme lauseketta itse. Hyväksymättä tai kiistämättä havaintoja Sand Hill, Hall ja Ou suostuivat lopettamaan ja luopumaan tekemästä tai aiheuttamasta tulevia arvopaperilakien rikkomuksia. Huippuluokan automaattisen kaupankäynnin ohjelmisto binäärisille optioille, monilla roboteilla on päivittäiset häviörajat ja kokonaisrajoitukset. Arvopaperi- ja pörssikomissio 17. huhtikuuta 2019 vaatimaan, että öljy- ja maakaasualan yritykset julkaisevat yksityiskohtaisen analyysin ilmastonmuutoksen aiheuttamista riskeistä liiketoimintamalleilleen.

Tällä osakemarkkinapelillä on yli 60 000 reaaliaikaista osaketta, ja se sisältää myös kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin tai Etherium. Kuten miljardööri-sijoittaja Warren Buffett sanoo, yksi avain menestyväksi sijoittajaksi on kyky hallita tunteita, jotka johtavat muihin sijoittajiin harhaan. Paperikaupan tavoitteena on parantaa. (Asianmukaisesti nimetyt osakemarkkinoiden “juoksijat” palkattiin ainakin osittain sen perusteella, kuinka nopeasti ne pystyivät juoksemaan.) Nämä kolme ydinlauseketta liittyvät tiiviisti toisiinsa ja tässä oppaassa selitetään, kuinka ne kaikki sopivat yhteen.

Hanki Ilmaisia ​​juttuja Postilaatikkoosi - Napsauta Tätä!

Täällä voit myös keskustella strategiastasi samanhenkisten ryhmän jäsenten kanssa. Monilla oli vaikeuksia löytää taloudellisen uran aloittamiseen tarvittavia harjoittelupaikkoja. Odota vain, että tiedosi voitot tulevat pian, kun käytät osakemarkkinasimulaattoria. Tämä lisää käyttäjille henkilökohtaista vahvistusta - vaikka olisitkin vain 109. sijalla. Muissa teknisissä otteissa Cramer liitti Microsoftin Satya Nadellan johdolla New Yorkin jättiläisten Saquon Barkleyyn ja Amazon Carolina Panthersin Christian McCaffreyn.

Dalal-katu

Kullekin salkulle he valitsevat lähtöarvon välillä 100–500 000 dollaria ja asettavat kuinka paljon virtuaalipalkkiota sinulta veloitetaan kauppaa kohti. Mutta ajat ovat muuttuneet. Oletko kuullut virtuaalisesta osakeopiskelua koskevista sovelluksista tai verkkosivustoista? Tuloksesi voivat muuttua, kun siirryt simulaattoreista oikealla rahalla käytävään kauppaan.

Opiskelijat

Pyytämäsi numero asettaa salkun epäedulliseen asemaan, ja riski ylittää hyödyn. Kuukauden Yahoo Finance -artikkeli, joka kuvaa tätä nousevaa trendiä, totesi: Sivusto ylläpitää kuukausikilpailua 100 dollarin (todellisella) rahapalkinnolla, joka menee niille, jotka ovat saaneet korkeimman prosenttiosuuden. Päiväkaupan koulutus, joten sinun on pidettävä huolta itsestäsi. TMS sisältää myös koulutusohjelman, jonka avulla voit oppia uusia päiväkaupan strategioita ja testata heti.

”Voittaminen” tarkoittaa vertailuindeksin suorituskyvyn tasaamista tai ylittämistä. Sovelluskehittäjät keskittyvät kauppapaikkaan rakentaakseen riippuvuuspelejä, jotka tarjoavat mahdollisuuden käydä kauppaa virtuaalirahalla. Et ehkä ole halukas ottamaan riskiä, ​​jos oma rahasi on panos. Saat pääsyn: Pääset kaikkiin ScottradeELITE-tutkimustoimintoihin. MarketWatchilla on resursseja myös korkeakoulukursseille, joten professorit, jotka haluavat testata opiskelijoita osakemarkkinoilla, voivat luoda pelejä luokalle.

Toisaalta se voi myös ratkaista, pitäisikö sinun henkilökohtaisesti käydä kauppaa lainkaan.

Kuvakaappauksia

Virtuaali osakemarkkinapeli auttaa oppilaita ja aloittelijoita oppimaan osakeimulaation ohjelmistoja. Dalal street on sijoituspäiväkirja, joka tarjoaa sinulle Rs. Tai ehkä kuulit uutisia yrityksestä ja ajattelet itsellesi, että osakekurssi oli nousussa? Tämä tarkoittaa, että voit nähdä viimeisimmät uudet kyseisiin osakkeisiin liittyvät uutiset. Lisätietoja, mukaan lukien käytettävissä olevat hallintalaitteet: Jos olet kuullut osakemarkkinoista, mutta sinulla ei ole tarpeeksi perustietoa, tämä verkkosivusto opastaa sinua virtuaalisen sijoituksen tekemisessä.

Beta-julkaisunsa jälkeen joulukuussa 2019 UMOO on saanut laajan vetovoiman joukon osakemarkkinoiden harrastajia sekä fantasiaurheilun harrastajia ja rento pelaajia. Suositeltava kirja edelleen sijoitusohjeiksi: Suurin osa tällä hetkellä aktiivisista rahoitussimulaattoreista käyttää 15 - 20 minuutin viivästettyä tietosyöttöä varmistaakseen, että käyttäjät eivät voi käyttää tietojaan aktiiviseen kauppaan kilpailevassa järjestelmässä. Ongelmana oli, että nämä tulivat minulle liian aikaisin. VSE-kaupan tekeminen on yksinkertaista, mutta erilaista käyttämäsi laitteella. On houkuttelevaa antaa jonkun muun hoitaa sijoitukset puolestasi, mutta voitko luottaa robottiin valvoaksesi rahaasi? Se on virtuaalinen peli kauppaa varten.

Wall Streetin selviytyjä

1 crore päivänsisäinen kaupankäyntiraja, mikä tarkoittaa, että voit ostaa ja myydä vain 1 rr: n arvoisia päivässä. Saat ilmaisen 25 000 dollarin virtuaalisen kaupankäyntitilin ja mahdollisuuden käyttää optionsXpress-tilinäyttöjä, kaupankäynnin työkaluja ja resursseja osakkeiden, optioiden ja futuurien kauppaan. Tätä kutsutaan myös paperikauppaksi tai fantasiakauppaan. Fantaasiakaupan yrittäjät olettivat, että he samoin pätevät taitopohjaiseksi kilpailuksi. 5 miljoonaa ihmistä pelasi fantasiaurheilua Yhdysvalloissa. Fantasy-liigat pidettiin lain tarkoituksissa pikemminkin taitopeleinä kuin sattumana, ja kilpailujen ehdot vaadittiin täyttämään tietyt kriteerit kokoonpanon suorittamiseksi. Rekisteröintiprosessi oli melko helppoa, sillä vain muutama kenttä täytettiin.

Bottom Line stock-simulaattoreissa

Kun olet valmis, ota käyttöön lisäominaisuuksia, kuten raja- ja pysäytystilauksia. Verkkosivustolla järjestetään osakemarkkinoiden online-turnauksia, jotka on rakennettu paljon kuten fantasiaurheilupelejä: Ne sisältävät luokituksen selviytyjä-tunteesta, perusteet, tekniset ja Motley Fool -luokituksen.