5 Parasta Kaupankäyntilehteä Ja Kuinka Menestyä

Vietä aikaa pohtimaan vastauksiasi ja syitä niiden takana. Viimeinen asia, jonka sinun pitäisi yrittää tehdä pitäessäsi kaupankäyntipäiväkirjaa, on tunteiden kirjoittaminen. Analysoi kauppojesi tuloksia tarkistamalla, mitä olet tehnyt oikein tai väärin. Joko aloittaisin viikko todella hyvin, tai osoittaisin liian paljon aggressiota, mikä johtaisi suureen tappioon päivässä. 30 UTC #20 harha: Tämän avulla voit saada tilauksia ja tehtäviä tieltä ja antaa sinulle aikaa tehdä tutkimusta, jotta olet valmis rokkaamaan, kun markkinat avautuvat. Jos toimit tällä tavalla, rahat seuraavat, kuten voin henkilökohtaisesti todistaa. 10 lokakuun loppuun mennessä.

Ensimmäinen kulma on rahapuolella ja toinen on kuinka hyvin pysyt strategiassasi.

Vuoden 2019 alkupuolelle mennessä olin jakanut luomaani kouralliselle muulle kaupan ryhmälle. 51 laillista tapaa ansaita rahaa verkossa, kaikilla näillä yrityksillä on viittausohjelmia, joihin voit osallistua, koska asiakkaat ostavat 4 kertaa todennäköisemmin ystävän ohjaamana. 5 vakioerästä. Manuaalisella päiväkirjalla on myös etuja, koska sen avulla voit tallentaa psykologiset havaintosi jokaisesta kaupasta, kuten kuinka varma olit kauppaa tehdessäsi ja miltä sinusta tuntui halliessasi kauppaa ja lopulta poistuneen asemastasi. Minulle oli suunnattu strategialle noin 25 000 dollaria, joten selvästi suoritin markkinoiden keskiarvot ja olisin parempi olla passiivinen indeksointi. Sinulla on jotain tällaista: On ominaisuus, jonka avulla voit kopioida muistiinpanosi Google-dokumenteihin, missä voit muokata niitä. Et halua lisätä stressiä siitä, että tilisi räjäytetään mahdollisesti kauppaan, koska tämä saattaa saada sinut toimimaan tai reagoimaan irrationaalisin, emotionaalisesti ohjatuin tavoin.

Tämä voi auttaa sinua markkinoiden kehityksessä, jota et muuten ehkä ole huomannut. Syy, joka vei minut kauan, oli se, että olen lisännyt siihen uusia henkilökohtaisia ​​työkaluja, jotta: Älä merkitse vain päivämäärää, vaan myös leimaa aikataulu.

  • Yksinkertainen kunkin kaupan kirjaaminen merkitsee kunkin kauppiaan päätöksentekoprosessia.
  • Jos olet joku, joka haluaa sijoittaa kasvuvarastoihin pitkällä aikavälillä, kaupankäyntipäiväkirja voi olla hyödyllinen.
  • Okei, niin saat selville, että kaupankäyntipäiväkirja voi olla tehokas.

Olemme #teamTackle

Ole raa'asti rehellinen itsesi suhteen ja käytä päiväkirjaasi tilaisuutena palata takaisin, tarkastella kylmää ja kovaa kauppapäätöksiäsi ja arvioida kuinka voit parantaa etenemistä eteenpäin. Jos teet virheen, tee siitä muistiinpano. Vaikka päiväkirjaasi ei tarvitse välttämättä noudattaa täsmällisessä muodossa, tämä on esimerkki joistakin tiedoista, jotka haluat ehkä kirjautua, ja miten voit järjestää sen. Ole perusteellinen ja rehellinen. Tallenna joka päivä päivämäärällä tiedostonimellä ja säilytä ne kaupankäyntikansiossa tallennettuna helposti käytettävään sijaintiin tietokoneellasi tai pilvessä. Ansaitse rahaa verkossa, tulot eivät ole kovin hyviä, koska useimmat kyselysivustot maksavat vain yhden dollarin tai kaksi tunnissa. Merkitse tulostetuissa taulukoissa osto- ja myyntipisteesi. Se voi auttaa sinua myös tehokkaasti toteuttamaan mielenterveyden pysähtymiset (keskusteltu tässä viestissä).

  • Tämän sivuston tiedot ovat vain yleisiä informaatiotarkoituksia, eikä niitä pidä pitää yksilöllisinä suosituksina tai henkilökohtaisina sijoitusneuvoina.
  • Mutta osakekartat eivät ole ainoita paljastavia resursseja.
  • Tässä kaupankäyntipäiväkirjasi alkaa toimia yhdessä kaupankäyntisuunnitelmasi kanssa.
  • Jos sinulla on kysyttävää, jätä ne alla olevaan kommenttiosaan, niin monta kertaa useat lukijat jakavat samat kysymykset.
  • Nämä ylimääräiset merkinnät auttavat sinua seuraamaan kaupan parannuksia ja helpottavat tuloksen analysointia.

Osakekaupan Simulaattori-peli

Kaupankäyntipäiväkirjan pitäminen kaupan aikana - kun toiminta tapahtuu - voi tosiasiassa olla haitallista ja johtaa kauppojen menettämiseen. Kutsun itseäni ylistyttäväksi historian opettajaksi, koska suuri osa menestyskaupani osakkeista perustuu kykyyn tunnistaa malleja. Menestysprosenttini on noin 70% **, kuten voit nähdä helposti voitolla. 33 legit online-työpaikkaa, joilla voit ansaita yli 50 000 dollaria kotona työskentelemällä. Kun alat kerätä tietoja kauppapäiväkirjaasi, voit alkaa arvioida, mikä vaikuttaa menestykseesi.

Jos sinulla olisi rajoittamaton määrä rahaa, mihin vietät aikasi tekemällä, ja kenen kanssa käytät sitä? Tai saatat huomata, että sinulla on vaikeuksia päästä pois kaupoista, koska otat liian suuria positioita. 9 tapaa ansaita rahaa verkossa, tämä on lopullinen opas, kuinka ansaita rahaa verkossa, ja se on täysin ilmainen. Tee muistiinpanoja lähtö- ja poistumispaikoistasi, kuinka paljon olet riskannut, ja siitä johtuvat voitot tai tappiot. Miksi ostit tai myyt osakkeita?

Nämä ovat kaikkia tärkeimpiä kohtia, joita sinun on seurattava. Merkitsemällä kunkin kaupan voit arvioida suorituskykyä ajan myötä ja tunnistaa, onko käyttämäsi strategia onnistunut vai ei. Kaupankäyntilehden käyttö auttaa meitä tunnistamaan yksittäiset kaupankäynnin vahvuudet, heikkoudet ja puolueellisuudet.

Entä jos käyn kauppaa useilla markkinoilla? Pitääkö minun ostaa erillisiä lisenssejä?

Vaiheet Kaupan Julkaisemiseen

Pidä mielenrauha, jotta tietosi varmuuskopioidaan ja suojataan täysin. Tämän pitäisi olla jatkuvaa työtä, ei pelkästään kertaluonteista toimeksiannon suorittamisen vuoksi. Yksikään muu kauppapäiväkirja ei tarjoa niin helppoa tapaa arvioida kaupan hallintaa. Ja kauppapäiväkirja voi auttaa ponnistelemaan entisestään. Kyse on kauppojen suunnittelusta ja sitten suunnitelmasi vaihtamisesta. He kaikki rakastivat sitä, ja mikä tärkeintä, he hyötyivät sen tarjoamasta analyysistä ja olivat vakuuttuneita siitä, että sen pitäisi olla saatavana muille yrittäjille. Camtasia- ja SnagIt-käyttäjät voivat tarkistaa Screencastin - online-palvelun, jolla näytön nauhoitukset voidaan jakaa saumattomasti.

(1) Tee siitä oma. Kuinka tehdä (ja menettää) 2 000 000 dollarin päiväkauppaa: järjestelmä ja tarina. Asiat, jotka olen oppinut: Ne toimivat myös kaupankäyntipäiväkirjaasi varten, mutta sinulle on helpompaa löytää resursseja, jotka auttavat sinua Microsoft Excel -sovelluksessa. Jos ostat usein suurempia osuuksia ja myyt asteittain, on suositeltavaa jakaa ostotilaus kahteen riviin.

Muistiinpanojen ja tapahtumien kirjaaminen kauppapäiväkirjaan antaa sinun nähdä nämä virheet, jotta voit estää niitä. Jos käytät Excelissä laadittua kaupankäyntipäiväkirjataulukkoa (voit ladata ilmaisen kaupankäyntipäiväkirjamallin laskentataulukon täältä), voit käyttää päivämäärä- ja aika-saraketta suodattaaksesi ja järjestääksesi merkinnät ja löytääksesi tarvitsemasi Traded instrument - Tämä elementti kuvaa kaupankäynnin kohteena olevaa rahoitusinstrumenttia. Löysin sieltä runsaasti tietoa ja ohjeita, selittäen askel askeleelta, kuinka alustan kaikkia ominaisuuksia käytetään. Laadukkaat kaupankäyntilehdet ovat välttämättömiä kauppiaan edistymiselle ja kasvulle. Hyvän kirjanpidon pitäminen auttaa sinua oppimaan lisää sekä tulo- että kulukaupasta.

Kaupankäyntilehti tuo johdonmukaisuuden

Osta Tackle Trading -lehdet

Jos sinulla on loistava laskentataulukomalli, jonka haluat jakaa sivuston lukijoille, lähetä sähköpostia minulle! Tässä on esimerkki: Kaikki täällä olevat ohjelmat tarjoavat ilmaisen suunnitelman tai kokeiluversion. Muodosta riippumatta kaupankäyntipäiväkirja, kun sitä ylläpidetään huolellisesti, voi olla tehokas tehtävä, jonka avulla voit tehdä sinusta paremman kauppiaan. Yksi hänen kirjansa ehdotuksista on pitää kaupankäyntipäiväkirja kaikista markkinoilla tekemistäsi toimista, jotta voit suorittaa postianalyysin siitä, mitä teit ja miksi teit. Ota hetki ja kuuntele ääntäsi. Takautuvuus on todella 20/20, ja koko kauppahistoriasi käden ulottuvilla helposti etsittävällä ja hyvin organisoidulla tavalla voi olla aika editoivaa. Kiitos käynnistä.

Tässä on viimeinen neuvo hyödyllisen kauppapäiväkirjan pitämisestä: Niin kauan kuin kauppa toimii vähintään kerran kymmenessä, yritämme edelleen ansaita rahaa (pois lukien kauppakustannukset). Jotkut katsovat, että kaupankäyntipäiväkirja on vain organisoitu tapa seurata tapahtumiasi. Olen käyttänyt TradingDiary Prota jo pitkään, voin todella suositella tätä kauppapäiväkirjasovellusta. Silti on tärkeää olla liian yksityiskohtainen, koska se voi pitkällä tähtäimellä vaikeuttaa kiinni pitämistä. Mikä on kaupankäyntipäiväkirja?