5 Yleistä Virhettä, Jonka älykkäät Ihmiset Tekevät

Oletetaan, että on 10 000 aluetta, jotka ovat arvokkaita ihmiskunnalle nykyisen tietämyksen kannalta, ja numero yksi näistä 10 000 lähtöpaikasta otetaan. Monet ihmiset ajattelevat, että rahan ansaitseminen tarkoittaa onnea. Siellä on jopa makrotaloustieteilijöitä, jotka nyt kauppaavat jotain nimeltään Moderni rahapoliittinen teoria, joka sanoo pohjimmiltaan, hei, lukuun ottamatta tätä ärsyttävää asiaa, jota kutsutaan inflaatioksi, voimme vain tulostaa kaikki haluamamme rahat. Maineella on toinen haaste. Vaikka useimmat ”kaikki rikkaat ihmiset tekevät X: tä” -lauseet ovat räikeää valhetta, on yksi ominaisuus, jonka rikkaimmat ihmiset jakavat.

Upota tämä twiitti
Ansaitset NYT.

Vaikka en ole vielä kiinni niistä kaikista, viestinnästä, jonka halusin jakaa, ilmenee trendi. Tunneista puuttuessa oli tärkeä yksityiskohta, jonka aikuisena Amerikan sosialistiseen puolueeseen liittynyt Keller myönsi, että hän ei olisi saavuttanut henkilökohtaista menestystä - paljon vähemmän julkkisasemaa - jos hän ei olisi syntynyt varakkaiden vanhempien kautta. Poistuminen kaikesta, mitä kirjoitan, on tämä - aloita pieni, rakenna tapoja, sijoita sijoittamisen sijasta vain säästämiseen ja mene omaan tahtiisi. Toinen ongelma on, että kilpailu on kovaa hyville johtotehtäville ja mitä korkeampi olet riveissä, sitä enemmän politiikkaa tulee pelaamaan. Kuusi vuotta ja 5 miljoonaa dollaria myöhemmin hän muutti palatsiinsa. Ehkä se oli Ed Latimoresta. Keskimääräinen kauppa on tuhansia dollareita. Tuotat tarpeeksi voimaa ja hälinää ja energiaa, jonka onni löytää.

Psykologiset Hakkerit Auttavat Hallitsemaan Rahaa

”Ja minä myös tuomitsen tuomion. Yliajattelu on vähän kuin binging Netflixissä. Hän pelastaa ihmiskunnan raketeilla. Joten haluat todella keskittyä säätiöihin. Tutkimus osoittaa myös, että kahden viime vuoden aikana rikkaimpien 25%: n tulot ovat kasvaneet eniten kaikista tulokintiileistä.

Tämä osoittaa, kun taistelet yli 100 dollarin ylimääräisellä laskullasi, kun samalla menetit 100 000 dollaria sinä päivänä markkinoilla tapahtuneen kaatumisen vuoksi. Jopa vähemmän kehittyneet maat. Isänmaalliset tiukka End Rob Gronkowski - joka juuri siirtyi eläkkeelle viime viikolla - on loistava esimerkki siitä, kuinka äkillisiä vaurauksia käsitellään oikein. Mutta ennen sitä ei ollut väliä. Kokeile väärennettyä, kunnes teet sen! Tunnen paljon enemmän energiaa.

Yksi on, että voimakkaat ihmiset hylkäävät hyvät ideat, jotka näyttävät huonoilta leluilta.

Darius Foroux

Ghanttin on valmistautunut laskemaan, ja hänen on korjattava hänelle tehdyt virheet kiertämällä lakia (Leslie Jones), hullun hitman (Jason Sudeikis) ja saaden tytön. Se voidaan korvata hiukan kerrallaan. Kuinka se on toiminut sinulle viimeisen kuukauden aikana?

Lapsilla on luonnollinen uteliaisuus. Lue nyt henkilökohtaisen rahoituksen perimmäinen opas, niin aloita rikkaan elämäsi luominen. Joten perustukset ovat erittäin tärkeitä. Tästä syystä niin monet erittäin varakkaat ihmiset voivat pukeutua hyvin vaatimattomasti eivätkä yleensä erotu ulkomuodostaan. Liian monet ihmiset tarjoavat naurettavia ideoita siitä, kuinka voit tulla rikkaaksi. Se kaikki rakentuu konsensukselle. Hän voi olla kymmenen kertaa arvokkaampi, mutta typerät taloudelliset tottumuksensa ovat aiheuttaneet hänelle surua.

Rahanhallinnan vinkki:

Ostamisvaihtoehdot

Joten esimerkiksi joku saattaa olla todella motivoimaton menemään töihin ja istumaan toimistossa. Tule rahalliseksi lukutaitoksi: Se on peli, joka pitää iPhonen sumisevan taskussa. Olet ulkona ystävän kanssa, ja keskustelu kääntyy jonkun miljardäri- ja teknologiayrityksen perustajan puoleen, joka löi sitä mielenkiintoisella rikkaalla rakentamalla tuotteen, joka on muuttanut maailmaa. Kun taas toisessa päässä, jos olet puutavara, jopa paras puutavara maailmassa, oletetaan, että et työskentele työkaluilla, joten tulot ja lähdöt ovat selvästi yhteydessä toisiinsa. Se on kuin taito, jota kutsutaan “suhteeksi. Mutta kaikki tämä tarkoittaa sitä, että ihmisillä olisi mieluummin varmuudella kohtuullinen tulo kuin satunnainen mahdollisuus köyhyydessä tai rikkauksissa.

Aseta Pyrittävä Tuntihinta

Sijoittaminen on erittäin kilpailukykyinen ala, ja menestymiseen finanssialalla tarvitaan erittäin vahva luonne. Mietitkö kuinka rikastua? Se on antanut minulle mahdollisuuden tehdä mielenkiintoisia projekteja, matkustaa kokopäiväisesti ja työskennellä milloin vain haluan. Tässä on 30 minuutin podcast, jonka tein kuluttajakommenttien kavereiden kanssa ja joka puhuu rahasi automatisoinnista ja PALJON muutakin.

He löytävät tavan tyydyttää se, mikä on molemmille osapuolille tärkeintä. Se on kaikkialla kaikessa. Se ei tule olemaan jättimäinen ero. Älä anna sen tulla niin pitkälle. Ilmeisesti haluamme olla varakkaita ja haluamme päästä sinne tänä elinaikana tarvitsematta luottaa onneaan. Tee omat tunnit töitä kotoa, pääset sisään ..., se oli 33% enemmän kuin edellisessä mittauksessa. Meillä on hyvin vähän verta yhteistä, käytännössä yhtään.

AIHE

Valitsemasi Kaksi Artikkelia Viikossa

Joten kun sirut ovat alhaalla ja et tiedä mihin kääntyä, vedä itseäsi bootstrapsista ylös ja työnnä eteenpäin. Se on meissä kaikissa vaihtoissa, joita meillä on. Mitä jos sanoisit, jos pyydän sinua kuvailemaan keskimäärin päivän erittäin varakkaalle henkilölle? He tutkivat muiden ihmisten yrityksiä, mutta todellisuudessa opit paljon enemmän yrityksen johtamisesta käyttämällä omaa limonaditelinettä tai vastaavaa. Sinun on todella asetettava se etusijalle. Joten voin saada tämän toisen henkilön tulemaan sisään, ja hän on kuin Nivi. Suurin osa heistä oli köyhiä jonkin aikaa, ja he alkoivat ansaita kohtuullista rahaa vasta 30–40-vuotiaina. Tämä on Elon Muskin kauneus, ja miksi hän mielestäni inspiroi niin monia ihmisiä, se johtuu vain siitä, että hän hoitaa todella, todella suuria rohkeita tehtäviä.

Uskon, Että Jokainen Voi Ansaita Enemmän Rahaa Ja Elää Rikkaampaa Elämää

Nämä ovat paljon enemmän tapoja vaurauteen. Työskentele kotona - täyttö kirjekuoret - 100% huijaus, useammin kuin nämä kirjekuorien täytön tarjoukset liittyvät pyramidin luomiseen. Nyt ehkä 10-prosenttisesti suurin ei ole kaupungin yläosa, mutta jos sitä ei ole, olemme todellakin melko syrjäyttäviä niitä kohtaan, jotka saavat aikaan paljon vähemmän. Tämä on pieni lause, joka heitetään ympäri Internetiä, ja siinä kunnioitetaan yrittäjyyttä työllisyyden kautta varallisuuden, vapauden ja onnellisuuden keinona.

Siellä on toimitusjohtaja ja CTO-yhdistelmä. Puhuessasi taitojen yhdistämisestä sanoit, että sinun tulee “oppia myymään, oppimaan rakentamaan, jos osaat tehdä molemmat, olet pysäyttämätön. Et saa rikkaita vuokraamalla aikojasi, koska et voi ansaita epälineaarisesti. 8 miljoonaa verrattuna mediaanitalouksien 15%: n nousuun 320 200 dollariin. Suojele itseäsi:

Kuinka Tulla Parhaaksi Versioksi Itsestäsi

Jos rikastuminen on sinulle todella tärkeää, sinun on noudatettava yhtä näistä 10 vaihtoehdosta. Yrityksessä, joka oli täynnä uskomattoman ajettuja ihmisiä - joissa uskomaton ajaminen on yleistä - hän nousi kärkeen työskentelemällä myös uskomattoman kovasti. Kukaan ei voi kilpailla kanssasi siitä, että olet sinä. Ihmisillä ei ole korvikkeita. Annan sinulle myös erityisiä rahanhallintavinkkejä, kuten psykologiset hakkerit, neuvottelukirjoitukset, neuvoja yrittäjien epäsäännöllisten tulojen ja kulujen käsittelemiseksi sekä parhaat säästötilit. Itse asiassa, jos näytät liiketoiminnassasi täsmälleen kuten nyt, innostat todennäköisemmin kohdemarkkinoitasi. Arvaan, mitä tapahtuisi, jos rakentaisimme robotit, koneet, ohjelmistot ja laitteistot kaiken tekemiseen.

Mutta tärkein on vain se, että panoksesi ovat erittäin läheisesti sidoksissa tuotoihisi. 29-vuotias ansaitsi yli 53 miljoonaa dollaria pelaamisesta kentällä - eikä ole käyttänyt mitään siitä. Joten, sopeutuminen nykyaikaiseen yhteiskuntaan tarkoittaa pessimismin ohittamista ja lievästi irrationaalisesti optimististen vetojen ottamista, koska ylösalaisuus on rajaton, jos aloitat seuraavan SpaceX: n, Teslan tai Uberin, voit tehdä miljardeja dollareita arvoa yhteiskunnalle ja itsellesi, ja muuttaa maailmaa. Muodoltaan totuudenmukainen hän alkoi heti jakaa hohtavia viisauden helmiä. Jos heitä voidaan opettaa kuten koulussa, niin lopulta kilpailet jonkun kanssa, jolla on viimeisimmät tiedot, joille on opetettu ja jotka tulevat korvaamaan sinua.

Hylkää Eniten Neuvoja

Pitkäaikaisessa pelissä se on positiivinen summa. Kuinka myydä valokuvia verkossa: yksityiskohtainen tilannekuva, 5–55% palkkio. Tilaa ilmainen jäsenideni uutiskirje saadaksesi: Me kaikki haluamme tulla rikkaiksi ja meillä kaikilla on erilainen oletus siitä, millaista on olla rikas. Etkö saa tietäsi jostain? Joten mitä se tarkoittaa, kun nukut, et ansaitse.

Luomalla perustan oppimiseen loppuelämäksi, mielestäni tarvitset kahta asiaa, jos yrittäisin koota sen yhteen. Hän ymmärtää tekniikan riittävän hyvin, ettei kukaan lumista häntä siihen, ja hän ei juokse väittäen väittävänsä, että hän ei usko voivansa lopulta toimittaa. Ja miksi sinä, vastuullisuus, mittakaavassa, se on vipuvaikutus, ja juuri sinä saat palkan toisin kuin joku muu saa palkkaa, se on erityinen tieto. Tuo henkilö ei vain koskaan tee mitään suurta elämässään, vaan estää muita ympärillä olevia ihmisiä tekemästä jotain suurta. Useimmat ihmiset eivät ole vielä selvittäneet tätä. Katso, mitkä keksivät sinulle; ja yhdessä, sovitaan, että he ovat yhteensä BS. On maita, ryhmiä ja poliittisia puolueita, jotka halveksivät avoimesti varallisuutta.

Ennakoidaan, että yhteiskunta haluaa sen, ja sitten selvitetään, kuinka sitä voidaan skaalata ja hankkia kaikille kannattavasti, omavaraisesti. Ja maailma tarvitsee enemmän hyvää, ei pahaa. Tätä journalismin oletetaan olevan, mutta usein ei. Koti, se antaa sinun tietää kun olet väärässä ja antaa sinun muuttaa mieltäsi. Mutta mitä et usein näe, monet ihmiset ansaitsevat nollaa tai negatiivista rahaa (kun lasketaan heidän aikansa ja investointiensa kustannukset). Käytän teidät koko järjestelmän läpi tässä videossa. Kuka lisäsi kuinka paljon työtä? Ainakin tee ensimmäinen ja toinen vaihe ja kolmas ja sitten päätä. Tämä ajatuskokeilu, jonka haluan sinun pohtivan, kuvittele, jos kaikilla olisi tietoa hyvästä ohjelmistosuunnittelijasta ja hyvästä laitteistoinsinööristä.

Tilaa Independent Premium keskustelemaan isoista aiheista

Tervetuloa Beatportiin

Tämä on ongelma yrittäjyyden arvioinnissa, koska sen variaatio on paljon suurempi kuin normaalien ammattien. On myös niin paljon kollektiivista tietoa jaettavaksi, mutta rahalla pidämme itsemme. On todella niin, että olet oma suvereeni henkilö. Suurin osa miljonääreistä syntyi keskiluokan perheissä. Voit saada heistä inspiraatiota aluksi.

Kun kyse on "kollaboista", sinun tulee luoda "toimintakehotus" ensimmäisen 30 sekunnin sisällä, jolloin pakotat yleisön tilaamaan molemmat kanavasi, koska silloin ihmiset ovat kiinnostuneimpia. Muista, että sinun ei tarvitse tehdä näitä virheitä itse. Näin aiot oppia työssä, koska monet hienoisuudet eivät ilmaise itseään ennen kuin olet tosiasiallisesti liiketoiminnassa. Seuraava vaihtoehto, jonka sinun täytyy rikastua, on liittyä nopeasti kasvavaan yritykseen.

Se oli pornokokoelman kuluttajavastine, tunsin, etten koskaan saisi rahaa rahalle. Vaurauden luomisen tuhoamisessa he vetävät kaikki alas tasolleen. Minulle se on aina ollut löytää intohimo tekemäni tekemiseen ja yrittää parantaa muiden ihmisten elämää. Mutta jos yrität pitää jotakuta motivoituneena pitkällä aikavälillä, motivaation on tultava luonnostaan. Hän näyttää meille kaikille, kuinka suuri hän on, ja kukaan maan päällä ei todennäköisesti pelasta meitä mistään. Hänellä on valtava vaikutus tällä tuotemerkillä ja hän voi rakentaa varallisuutta siitä, jos hän haluaisi rakentaa lisää vaurautta, mikä on jo olemassa.

Upota Tämä Video

Ja vipuvaikutuksella en tarkoita taloudellisia vipuvaikutuksia yksin, kuten Wall Street käyttää, ja sillä on huono nimi. Mutta he todella pelaavat toista peliä, joka on tilapeli. Trumpin eu: n suurlähettiläs on keskeinen toimija ukrainan suhteessa. Kun tartut itsesi tulevaisuuteen tai tuskastut yksinkertaisen päätöksen vuoksi, pysähdy hetkeksi, hengitä ja tunnusta varovasti ”OK.

Luomme asioita yhdessä. Katsotaanpa tätä seuraavaa twiittiä, joka mielestäni oli salaperäinen ja myös erittäin mielenkiintoinen, millaisesta työstä tai urasta sinulla voi olla. 1000 rinnakkaisuniversumissa haluat olla varakas 999: ssä. Vain joillain on onni löytää itsesi oikeasta paikasta oikeaan aikaan, mutta ehkä voit sijoittaa itsesi strategisesti oikeaan startup-yritykseen. Joten älä pelaa uutta peliä yhdellä kertaa. Joten metsästäjät-keräilijät asuivat täysin statuspohjaisissa yhteiskunnissa. Yksi suurimmista syistä, jonka vuoksi ihmiset eivät saavuta tavoitteitaan, on se, että he pelkäävät liian epäonnistuneita yrityksiä. Sillä kuinka muuten voimme selittää niiden ihmisten menestyksen, joista emme pidä.

Voin lukea ja työskennellä koko päivän - hyvin yöhön. Koneoppiminen rahoituksessa: miksi sinun ei pitäisi käyttää lstm: ää ennustamaan osakemarkkinoita. Nämä ihmiset voivat olla hyviä rugger-kentällä tai hyödyllisiä May Ball -komiteassa, mutta akateemisesti ne ovat ajanhukkaa. Monilla meistä on taipumus unohtaa, kuinka vähän useimmilla ihmisillä on ja kuinka vaikeaa on yksinkertaisesti olla olemassa maailmassa, jossa tuloerot ovat äärimmäiset ja varallisuuserot vain kasvavat. Seurauksena on, että kun tavallinen ihminen tapahtuu muutoksen kimppuun, he viettävät sen. He ovat sijoituspalveluyrityksessä ja ostavat pääomaa. Ja minulla on samat tunteet, samat vastaukset ja samat ideat. Joka vuosi puiden siitepöly tekee elämästäni kurja.

He pitivät sitä palveluna, joka ärsyttävästi lähetti käyttäjät pois heidän sivustoltaan.

Perustat Ovat Matematiikkaa Ja Logiikkaa

Se on myös tavaraa, joka on juuri selvitetty tai jota on todella vaikea selvittää. Meillä olisi tiloja, jotka ovat 100% automatisoituja. Jos osaat tietokoneita, jos osaat perustana matematiikkaa, jos osaat kirjoittaa, olet osaava puhumaan ja jos haluat lukea, olet asettunut elämään. On kuitenkin virhe, jos oletat, että se on vastaus kaikkiin ongelmiin. Ruskeat nenäkärjet kertovat myös asiakkailleen ensimmäisenä, mitä he haluavat kuulla, vaikka se ei olisi asiakkaan edun mukaista. Ehkä voit ohittaa 5 dollarin kuluttamisen Starbucksissa joka päivä ja säästää 10 000 dollaria seuraavan viiden vuoden aikana, mutta jos luulet, että 10 000 dollaria aikoo muuttaa elämääsi, et vain rikki, olet tyhmä. Facebook muistutti minua ystävällisesti tänä aamuna, että kolme vuotta sitten Kim ja minä olimme Ashevillessä, Pohjois-Carolinassa.

Ota Yhteyttä

Elokuvateatterit, urheilijat, todellisuusnäyttelijöiden voittajat, muusikot, kirjoittajat, YouTube-tähdet, Instagram-vaikuttajat ja muut kuuluisat ihmiset voivat vaikuttaa miljooniin ja ansaita näin ollen erittäin kohtuulliset rahat. Se on erittäin luova, siinä on teknisesti elementtejä, ja se on jotain, jota ei koskaan tule automatisoimaan. Hän puhalsi rahan kautta ostamalla esimerkiksi:

Rekisteröidy Twitteriin

Tietysti sinun pitäisi käyttää vähemmän kuin ansaitset, mutta jos ansaitset 50 000 dollaria vuodessa parin lapsen kanssa, mitä rahaa säästää? Tällainen logiikka saattaa kuitenkin näyttää menevän liian pitkälle. Älykkäät ihmiset myöntävät sen.

The Hub Chicago

Ja mennä kävelylle muina päivinä. Viime vuosi? Koska yksi tavoitteistani sisävesiliikenteessä on tehdä ilmaisesta materiaalistani parempaa kuin kenen tahansa muun maksama materiaali. Sinulla on oltava oma pääoma, pala yritystä, jotta voit saada taloudellisen vapautesi.

Ei ole sääntöjä. He työskentelevät, koska heidän tehtävänä on osallistua ja rakentaa ja suunnitella asioita. Viisaasti käytettynä heidän valtava omaisuutensa voi ylläpitää heitä ja heidän perheitään pitkään. Tällä kertaa olet oikeassa.

Suosittu

56 prosenttia kotitalouksista saa 0 - vähemmän kuin 1% tuloistaan ​​valtion etuuksista - selvästi yli 45% vuonna 2019: Nyt palkkaamme vain ihmisiä, jotka ovat linjassa arvojemme ja tavoitteidemme kanssa. Tässä logiikassa on kuitenkin perustava virhe, jota tarkastellaan myöhemmin tässä viestissä. Mutta myös olemassa oleva ympäristö tukee aina vahvaa tukea - perhe, ekosysteemi, markkinatrendit, sijoittajat, parhaat koulut, onnea ja niin edelleen. Mitä tapahtuu ajattelevalle mielellesi, kun huomiosi on läsnä hetkellä? Mutta vaikka menen nukkumaan kello 2 aamulla ja herään 8 tuntia myöhemmin, tunnen silti olevani väsynyt. Kaiken kaikkiaan kapitalismi (tarkoittaen vapaita markkinoita) on luontainen ihmislajeille. Ja jotta numero kolme siirtyisi numeroon kaksi, numeron kaksi on siirryttävä ulos tuosta korttipaikasta.

Se vaikuttaa minusta melko erikoiselta asemalta progressiivisen puolueen johtajalle.
  • Menestyneimmät neuvottelijat eivät ole lainkaan töykeitä.
  • Mutta positiivisuus-menestyskorrelaatio on olemassa vain yhdistettynä terveelliseen annokseen realismia.
  • Kun olemme rikki, olemme häpeissä, huolestuneita ja avuttomia.
  • Sinulla ei ehkä ole hallintaa geeneistäsi, mutta sinä voit hallita sitä, kuinka projisoit kuvasi muille.
  • Taustalla oleva alusta ei tuhoutunut.

Erityinen Tieto On Erittäin Luovaa Tai Teknistä

Joten vihaiset, raivoissaan olevat, kostoavat, lyhytaikaisesti ajattelevat ihmiset ovat olennaisesti sellaisia ​​monissa vuorovaikutuksissa tosielämässä. En tiedä miksi, mutta rahalla on taipumus keskittyä muutamien käsiin. Tai Elonin tapauksessa rakentamalla autovalikoima, joka näyttää yhä samanlaiselta kauhealta autolta, jonka Homer Simpson suunnitteli 1990-luvun alkupuolella kunkin päivitysjakson yhteydessä.