50 Kotona Työskentelevää Työtä, Jotka Maksavat Paljon Tai Paljon Enemmän Kuin Keskimääräinen Amerikkalainen Palkka

Näin se toimii: Sinun tulisi kirjautua useampaan kuin yhteen ohjelmaan ja hyväksyä niin monta tehtävää kuin aikataulusi pystyy käsittelemään. Käytätkö ukulelea tai jotain muuta soittoa sanallasi tai vain äänesi englanniksi, espanjaksi tai jollain muulla kielellä, huomaat, että jokainen mukautettu, 30 sekunnin ääni voi ansaita sinulle missä tahansa 30–200 dollaria. 2 päivää, tämä johtuu optiomarkkinoiden vähentyneestä likviditeetistä. Tyypillisesti voit ansaita yli 60 dollaria tunnissa virtuaalisella kirjanpitoyritykselläsi työskentelemällä kotoa. Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti menestyvää lemmikkieläinten hoitoa, jos olet valmis pysymään yli, kun lemmikkien omistajat ovat poissa. Ja sinulla on mahdollisuus saada bonuksia, jos olet erinomainen ohjaaja. Keskimääräinen palkka vaihtelee 34 432 dollarista 56 571 dollariin PayScalen mukaan. Haastattelin Briania, joka on kasvattanut paikallisen liiketoimintansa kuuteen lukuun vuodessa tekemällä tämän, 650 000 dollaria tarkalleen.

  • Onko sinulla vanhoja yliopisto-esseitä, joista et ole enää hyötynyt valmistumisen jälkeen?
  • Työ voi sisältää oikolukua, kieliopin tarkistuksia ja kopioiden muokkausta.
  • Haluat ehdottomasti olla läsnäolo verkossa, jotta ihmiset, jotka etsivät sinun alueeltasi tällaisia ​​luokkia, voivat löytää sinut.
  • Ota tämä ILMAINEN 7 päivän sähköpostikurssi, kuinka voit aloittaa myymisen Amazonissa.
  • Luo sivu tuotteellesi tai tuotemerkillesi, kutsu kaikki yhteyshenkilöt liittymään ja keksiä kilpailuun ilmaisia ​​lahjoja.

Jos siirryt kokopäiväiseen kotona työskentelytilaan, tulot voivat tarjota kriittisen lisäyksen suunnitelmiin oikeasta kotitoimistosta tai antaa sinulle mahdollisuuden ylläpitää elämäntyyliä laiha-aikoina turvautumatta vapaaehtoiseen yksinkertaisuuteen. Nykyään on saatavana lukemattomia työkaluja pitääkseen tiiviissä yhteydenpidossa toimistokaverien kanssa. Sen sijaan omistaudu kirjoituspöytä ja jotkut oheislaitteet vain työhön. Aiheet sisältävät tavalliset laskennan, biologian ja tietojenkäsittelytieteen valmiusluokat. Jos uskot kaikkeen, mitä luet Internetissä, luulet, että blogin ansaitseminen rahalla olisi pala kakkua. Näiden tutkimusten avulla sinun on suoritettava alustava arviointi nähdäksesi, oletko oikea kohdeyleisö, kun olet todennut, että olet, sinut kutsutaan osallistumaan. Teeskennellä et ole kotona. Analysia - Testien suorittaminen kestää noin 15 minuuttia.

Saadakseen objektiivisen lausunnon yritykset maksavat verkkosivustojen testausyrityksille tutkimuksen suorittamisen - ja sinne tulet.

Myy Käsityöt

Laadun markkinaraon valitseminen on yksi menestyksen salaisuuksista freelance-kirjoittajana. Pistepotin käyttäjät voivat listata myytäviä vaatteita alle minuutissa, ja kaikki tapahtumat käsitellään sovelluksen sisällä. Nykyään on olemassa useita verkkosivustoja, joiden avulla voit ohjata lapsia ympäri maailmaa. Kuulostaa helppolta, mutta sekaisin sanat ja lääkärit, jotka syövät, juovat, pureskelevat kumia tai puhuvat muille ihmisille muistiinpanoja sanoessaan, voivat muuttaa suoran tehtävän haasteeksi. Joitakin arvosteluja, jotka sinun on otettava suolajyvällä (tyytymättömät työntekijät ja kaikki), mutta odota ihmisiä, jotka kutsuvat heitä huijaukseksi. Palkka on 14–22 dollaria tunnissa. Sinun on vain tarkistettava, onko tuotteesi hyvässä kunnossa, lähetä vaihto verkkosivustolla tai sovelluksessa, hanki noteerattu vaihtoarvo, tulosta ilmaiset lähetysetiketit ja lähetä tuote.

Työ kansalliselle yritykselle
Kuka tahansa voi varata lennon ja hotellin Internetissä, mutta isäntätoimistossa työskentelevänä henkilönä etätyönä toimivana riippumattomana urakoitsijana on löytää parhaimmat tarjoukset ja koordinoida matkojaan.

Työskentele Kotona -työtä Ammattipalveluissa

Mutta Internet on muuttanut kaiken. Tässä on joitain testatuista tavoista, jotka auttavat sinua saamaan ensimmäisen freelancer-keikan nopeasti: Sinulla on oltava päällikkö tai Ph. Ne vaativat yli 3 vuoden kirjanpitokokemuksen. Fortune 500 -yrityksiä, jotka palkkaavat tänään kokopäiväisiä työntekijöitä, on kymmeniä. Voit maksimoida ansiosi kirjautumalla useille eri sivustoille. Voit myös saada palkkaa ollaksesi puhelinsovelluksen edustaja.

Lääketieteellinen Transkriptio

LinkedIn Sales Navigator -sovelluksen kautta. Muista, että he ovat vain ylimääräisiä rahan tuottajia, jotka voivat täydentää tärkeimpiä tulojasi. Yksi vilpillinen ryhmä ilmoitti vääriä työpaikkoja CareerBuilderissä, joka on muuten kunnioitettava sivusto. Lopuksi, kun portfolioni on valmis, voit alkaa löytää töitä Upwork-, Freelancer- tai monista muista vastaavista verkkosivustoista. Lukuisat yritykset etsivät miesten tai naisten ääniä kertoakseen markkinointi- tai selitysvideoitaan. Siksi on totta, että kilpailu on melko korkea. Ja jos olet tehnyt online-työtä, se saattaa auttaa tarjoamaan linkkejä siihen työhön. Periaatteessa, jos sinulla on osoitettu taidot alueella, voit markkinoida itseäsi konsulttina ja tarjota palveluitasi kotoa.

On todella paljon parempi käydä läpi tämä upea, mutta haastava äitiysmatka yhdessä. BLS-data yhdistää sosiaalisen median asiantuntijoita muun tyyppisten PR-asiantuntijoiden kanssa. Palvelu on erittäin joustavaa, voit asettaa omat tunnisi, eikä oppituntisuunnitteluun ole mitään tekemistä. Joten etsitkö tapoja lisätä ylimääräistä rahaa lompakkoosi tai laillista tapaa työskennellä kotona, jokaiselle löytyy jotain. Jokainen listaus selittää kuka voi hakea, maksaa tiedot ja muut asiaankuuluvat tiedot, jos löysin sen. Kliinisen tutkimuksen koordinaattorit auttavat hallitsemaan kliinisten tutkimusten toimintaa.

Monet ihmiset varaavat tietyt päivät kuljetukseen - sanovatko 3 päivää viikossa - ja tekevät sitten yhden suuren matkan postitoimistoon.

Olla Positiivinen

Tämä Internet-markkinoinnin ammattilainen on kaveri kaikessa, joka liittyy tehokkaiden markkinointistrategioiden ja sähköpostitiedotteiden asianmukaisten jakelutekniikoiden luomiseen. Se on älykäs strategia, mutta jos sinulla on vaikeuksia poistua kotoasi tai pääasemastasi päästäksesi toiseen työhön, olet turhautunut ja stressaantunut. Sinun tarvitsee vain vastata seitsemään kysymykseen kymmenessä minuutissa ja ansaitset 50 dollaria joka kerta. Monet yritykset palkkaavat nyt U: ta. Wordpress erp, tällä tavalla saat nopean kokemuksen ja aloittaa asiakkaiden saaminen viittausten avulla. Onneksi listausten laatu on hyvin pienen hinnan arvoinen. Ja se on vain niiden ihmisten lukumäärä, jotka löysivät tapaa valittaa. Ohjelmisto tarjoaa kielenoppimisen yli 30 kielellä.

Kotoa työskenteleminen on hienoa, mutta se voi olla todellinen veto, jos kamppailet pysyäksesi tuottavana. Kokeneet transkriptionistit eivät hyväksy vähemmän kuin 45–50 dollaria äänituntia kohti, vaikka aloittelijat saattavat halutakin tehdä vähemmän palkattuja töitä, kun he ansaitsevat kokemusta. Helvemmin sanottu kuin tehty, mutta jos olet ollut mukana yrittäjyyden unelmissa, yritä tutkia kuinka mahdollista ne ovat kotona työskentelemisen saavuttamiseksi. Et voi myöskään riippua heistä osa-aikatyönä.

Joissakin asiakaspalvelutehtävissä voidaan tarvita keskiasteen jälkeinen tutkinto tai korkeakoulu. Lisäksi on aika saada nuo listat tekevät lihakset toimintakuntoon. Ja vaikka olet bloggaaja, joka ulkoistaa osan sisällön kirjoittamisesta, sinun on oltava hyvä toimittaja riippumatta. Mitä minulta meni ohi? Jos vastaus on kyllä, leikkaa itsesi hieman löysästi ja palaa sitten takaisin töihin. Ennen kaikkea en koskaan suosittelisi ostamaan jotain, jota sinulla ei ole varaa tai jota et ole vielä valmis toteuttamaan. Mikrosijoitus auttaa sinua pääsemään markkinoille huomattavasti alhaisemmalla lähtöpisteellä.

Muut Harkittavat Kotityöt

Mikään, mitä teen ohjelmistosuunnittelijana, ei vaadi minua missä tahansa tietyssä paikassa. Neliö on suosittu ja suhteellisen kustannustehokas vaihtoehto: Ainoa merkitys on, että kirjoittaminen on paras veto saadaksesi nimesi sinne. Suosittelen, että etsit virtuaaliassistentin työtä potentiaalisille asiakkaille suoraan sähköpostitse.

tai liittyä Yhdysvaltoihin. Tutkimukseni mukaan Amazon näyttää olevan suosituin paikka myydä tavaroita, joiden eBay on toisella sijalla. Esimerkiksi, on vaikeampaa myydä kamppailevalle opiskelijalle, jolla on alle 15 dollaria pizzaa ja olutta (ollut siellä, tehnyt sen). Jos olet jo sijoittamassa osakemarkkinoille, mutta haluat monipuolistaa salkkuasi, kiinteistöt ovat loistava valinta - ja kiinteistöihin sijoittamisen ei tarvitse maksaa sinulle paljon rahaa. Kun saat lisää asiakkaita ja rakennat mainetta yhteisössäsi erinomaisten tulosten tuottamiseksi, tulosi voivat nopeasti kasvaa. Voit liittyä myös verkostoitumisalustoihin, mukaan lukien freelancer-työpaikat, etenkin jos olet vasta aloittamassa.

Paikallinen lastenhoidon resurssi- ja lähetystoimisto (CCR & R) ja lisenssitoimisto ovat paras resurssi vahvistaaksesi, mitä tarvitset aloittamiseen. Seuraavaksi rakenna pieni verkkosivusto ja varmista, että houkuttelet hakukoneiden hämähäkkejä käyttämällä avainsanoja, joita ihmiset todennäköisesti etsivät etsiessään majoituspaikkaa omalla alueellasi. Olet hakenut virtuaalista kantaa ja osallistut siten virtuaaliseen haastatteluun. He tekevät tämän löytääkseen ratkaisuja ja ymmärtääkseen heille annettavan tiedon. Mutta tuhansista muista aiheista löydät mahdollisuuksia myös kilpailulainsäädännön, äänituntien, astrofysiikan ja eläintieteen kaltaisissa asioissa. AchieveMint yhdistää jo käyttämiisi kunto-sovelluksiin, mukaan lukien Fitbit, RunKeeper, Healthkit ja MyFitnessPal. Mutta tosiasiassa he vain huijaavat sinua vaikeasti ansaittujen rahasi perusteella. Maven - avoinna ympäri maailmaa.

Patentti- Tai Immateriaalioikeuslakimies

Tausta, että taustamelua ei taata, jos sinulla on lapsia tai lemmikkejä kotona, voi olla mahdotonta. Kaikilla näillä verkkosivustoilla et vain ansaitse ylimääräistä rahaa, vaan voit myös palkita lahjakorttien, palkintopiirustusten, ilmaisten tuotteiden jne. Kautta. Joka päivä kuulin UPS-kaverin ampuvan moottoriaan, kun hän ajoi pitkin pitkää ajotietäni toimittamaan paketini. Tämä yritys palkkaa toimittajat ja kirjoittajat freelancereihin ja kotona tehtäviin. Verkko-ohjaaja palkataan osa-aikaisesti, etätyönä. Yöpymismatkailijat etsivät aina mukavaa sänkyä, etenkin koska usein matkustavat ovat usein väsyneitä hotelleista ja moteloista. Nykyään pienet ja keskisuuret yritykset yrittävät hillitä menojaan palkkaamalla työtä kotona toimivilta freelancereilta. Millaista koulutusta tarvitset, ja enemmän.

Markkinointikonsultti

Asiakkaiden vierailuja ja ylityötunteja on odotettavissa tiettyinä vuodenaikoina. Tutkija - Voit auttaa apteekkipohjaisia ​​konsultointiyrityksiä tutkimaan erilaisia ​​aiheita, kuten lääkemarkkinatutkimusta, ikääntyvää väestöä, syöpähoitoja ja niin edelleen. Kerran noin kuukaudessa, Creative Live tarjoaa suuria alennuksia kursseistaan ​​sähköpostilistan tilaajille, joihin voit liittyä ilmaiseksi täällä.

Nämä ammattilaiset työskentelevät kotitoimistoissaan, kun he eivät ole ulkona kentällä tekemässä myyntikäyntejä. Parhaat binaariosuuksien välittäjät, joilla on alhainen minimitalletus 2019, huomaa, että 10 dollarin min talletus on saatavana vain Australian pankkisiirtoille. Samaan aikaan tämä tekniikan leviäminen siltaa aukkoja talousmaastossa. Siellä on monia mahdollisuuksia tuottaa lisätuloja 9-5 -työn lisäksi. Upea asia e-kirjan kirjoittamisessa tänä päivänä on, että siellä on loputtomia työkaluja, jotka tekevät siitä helppoa.