50 Laillista Tapaa Ansaita Rahaa Kotoa

Vaikka ne eivät ehdottomasti ole kaikille, kyselyjen ottaminen on helppo tapa ansaita rahaa ja kannattaa testata. Lue lisää siitä, kuinka voit ansaita jopa 7500 puntaa verovapaasti vuokraamalla varahuoneesi. Kun osaat rakentaa ohjelmistoja, voit tehdä esimerkiksi kuluttajasovelluksen, kapeamman web- tai mobiilisovelluksen tai jopa mobiilipelin. Salaisuus tulla miljonääreksi, joten jos pelkäät houkutella rahaa elämääsi, koska olet huolissasi, että se muuttaa sinua jollain tavalla, älä ole. Airbnb on säästänyt meille helposti satoja dollareita majoituksissa, mutta pidän myös siitä, kuinka voimme auttaa paikallisia asukkaita, jotka haluavat ansaita osa-aikaisia ​​tai kokopäiväisiä tuloja tällä sivustolla. Taiteilijana voit asettaa oman hinnan töillesi ja ansaita 50% rojalteja. Oikealla kapealla jäsensivustot voivat olla uskomattoman tuottoisia.

Kerro perheellesi ja ystävillesi, että myyt kakkuja heidän tilaisuuksiinsa. Kaksi isoa verkkosivustoa, joita käytetään online-kurssien myyntiin, ovat Udemy ja Teachable. Piditkö tästä artikkelista?

Okei - työtehtävätaulut ovat paikkoja, joissa sisällönmarkkinoijat ja yritysten omistajat lähettävät työtä kirjoittaakseen.

Bartend - Jos sinulla on baarmennuskokemusta, saatat ehkä löytää vaihtoehtotyön baarista, ravintolasta, catering-yrityksestä ja muusta. Jokaisessa blogissa tulisi olla About-sivu ja Contact page. Aloitamme ensin kymmenen parhaan tapaa ansaita vakavaa rahaa verkossa (keskittymällä pitkällä aikavälillä). Okei, minun on myönnettävä, että tämä vie minut pois! Et voi koskaan myydä ilmaisia ​​esineitä kuponkeja, ja voit myydä vain 25 kuponkia - tai enintään 100 dollaria - joka kuukausi. Kysy tältä ajalta esimieheltäsi, voitko aikataulun mukaista aikaa istua ja keskustella tavoista, joilla voit erinomaisesti työskennellä. Myy tavaroitasi Etsyllä, käsityöläisten verkkosivustolla, joka myy kodin tavaroita, taidetta ja knickknack-tuotteita. Koska kryptovaluutta ja blockchain-tekniikka ovat vielä alkuvaiheessa, on hyvä aika oppia tarvittavat taidot asemoidaksesi tulevaisuuden menestykseen.

Kuinka usein todella pääset ulos vedestä? Menkää omin päin ja etsiä asiakkaita Facebookissa (on olemassa kirjoittajien ryhmiä erityisesti tätä varten) ja muussa sosiaalisessa mediassa tai liittyä Upwork-sivustolle, kuten Upwork, ja tehdä tarjouksia käytettävissä olevista kirjoitustöistä. Se säästää hyllyilläsi tilaa jotain uutta varten ja ansaitset muutama taalaa. Kätevä - Ansaitse jopa 22 dollaria tunnissa siivoojana tai jopa 45 dollaria yleismiehenä. Ja voit tehdä tämän samalla säästää rahaa nykyiseen vuokraasi verrattuna. Tai jos haluat aloittaa, tutustu kansallisen notaarin tarkistusluetteloon tullaksesi valtuutetuksi notaariksi. Muista, että suurin osa myynti-/asiakaspalvelutehtävistä vaatii jonkin verran puhelimen käyttöä ja hiljaista taustaa. Ei vain siksi, että koirat ovat yksinäisiä ja heidän täytyy olla ihmisten lähellä, vaan myös siksi, että he ansaitsevat raitista ilmaa ja mahdollisuuden mennä kylpyhuoneeseen ulkona!

Rahan ansaitseminen verkossa vie tietysti kärsivällisyyttä ja vaivaa. Niin kauan kuin sinulla on tilaa, tämä voi tehdä yhden parhaista tavoista ansaita rahaa verkossa, joka voidaan aloittaa erittäin rajallisella sijoituksella. Jotkut maailman parhaimmista YouTube-pelaajista ovat pelaajia. Koska iTunes tarjoaa satoja tuhansia podcasteja ilmaiseksi, ladata yleisösi kuuntelemaan niitä ei ole todella mahdollista. Pohjimmiltaan asiat, jotka voivat auttaa yritystä parantamaan liiketoiminnan yleistä suorituskykyä. Onko sinulla tavaraa huoneen “popiksi” tekemiseen?

House-Sitting
Amazonin mekaaninen Turk on monien yksinkertaisten, mutta toistuvien tehtävien, kuten tietojen syöttämisen, markkinapaikka.

Ota (Legit) Online-kyselyt

Jos haluat aloittaa, sinun ei tarvitse edes avata jättiläinen yritystä tiedon hyödyntämiseksi. Tämän blogin lukeminen on erinomainen paikka aloittaa. Uusi falcon f-37x trading computer review, uK CART "ja ostoskorissasi voit muokata mitä tahansa osaa, jota haluat muuttaa, määriä jne. Voit auttaa yrityksiä neljällä alueella tietokaupan palveluillasi: Pelaa ammattimaisesti - monissa peleissä on liigat ja turnaukset, ja jotkut niistä tarjoavat voittajalle rahapalkintoja. Monet alennussovellukset, kuten Ibotta, tarjoavat käteisalennuksia päivittäistavarakaupoissa.

Käytä tarkkaa ja nopeaa kirjoitustaitoasi tietojen syöttämiseen. Kun saat tänään ansaita rahaa verkossa vuonna 2019, säästät 6 dollaria. Voit tehdä sen vielä nopeammin, jos ostat sarjasta stensiilejä. Yksi mielenkiintoinen uusi kaupallistamisidea verkkosivustojen omistajille on Repixel, jonka avulla voit ansaita liikenteesi ilman mitään sivustosi mainoksia.

 • Noin viisi suurta yritystä, jotka palkkaavat näitä tehtäviä, työskentelevät säännöllisesti.
 • Kollegani Robert Farrington, The College Investor, on hyvä esimerkki henkilöstä, joka konsultoi verkossa epätodennäköiseltä toimialalta.
 • Tämä oli yksi miellyttävimmistä töistä, joita minulla on ollut tutkijakoulun aikana.
 • Lue lisää tuotevalokuvausvinkkejä, joiden avulla voit alkaa ansaita rahaa valokuvaamisesta.
 • VA toimii bloggaajille tai verkkosivustoille.

Ansaitse Rahaa Myymällä Esineitä Kotona

Grafiikat, ohjelmistot, e-kirjat, sisustuselementit, ääniefektit, kappaleet ja videot ovat vain muutama tyyppi digitaalisia tuotteita, jotka ovat kysyttyjä. Ja vastaus tähän henkiseen esteeseen toimii aivan ensimmäisenä askeleena sivuliikeyrityksen luomisessa. Jos kaikki haluavat sinun ottavan heidän kuviaan perhetapahtumissa ja rakastat leikkiä kamerasi kanssa, valokuvausyrityksen perustaminen voisi olla sinulle täydellinen työ kotona pidettävän yrityksen ideana. Lähettäjät voivat vastaanottaa lahjoituksia katsojilta ja jopa saada osan tilauksista ja mainostuloista, jos he saavuttavat tytäryhtiö- tai kumppanitilan. Ei ole olemassa sellaista online-rikastuksen pikaohjelmaa. Tule jäseneksi sivustoille, joilla voit ansaita palkkioita laihtumisesta ja kunnosta tulemisesta - HealthyWage, Diet Bet ja Achievement.

Aloita sisustussuunnittelijana, miten täältä. Tyypillinen suositun alueen työmatkalainen voi ansaita 50–100 dollaria viikossa. Tämä palvelu yhdistää äänikirjan kertojat kirjoittajiin. Haluttavat verkkotunnukset voivat myydä tuhansia dollareita. Ajan myötä, kun kasvatat seuraavaa, lukijasi auttavat orgaanisesti levittämään sanaa. 72 tuntia, nurmikon leikkaaminen tai lumen puhdistaminen on myös helppoa. Jos olet vakaa esiintyjä, harkitse värväytymistä häihin ja muihin tilaisuuksiin saadaksesi siitä kunnollisen sivupalkan.

Kokeile sitten GoTranscriptiä! Katso, onko heillä verkkosivusto ja kysy, tarvitsevatko he jonkun kuusen kopiointiin. He siivoovat pihasi puolestasi. Jos olet kiinnostunut tästä linjasta, monet PA-virastot vaativat luotettavia avustajia. Verkkokirjoittaminen on PARAS tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Tutkitko vapaa-ajallasi Expedian kaltaisia ​​matkaverkkosivustoja?

Mainontakumppanit

Virtuaaliassistentti

He maksavat viikoittain PayPalin kautta. Katso - Ibotta, eBates, MyPoints, Receipt Hog, Pact ja Viggle - ja tiedät mitä puhumme. Aina kun joku lukee blogiiasi tai artikkeliasi, saat maksun.

Jäsensivusto

Tapasimme parin, joka teki tämän elantonsa vuoksi, ja molemmat rakastivat tekemiään. Selvitetään bitcoinin takana olevaa matematiikkaa, ilman turvallisuutta (totuutta) sinulla ei ole mitään. Muuta kissasi videot rahavideoiksi. Voit suunnitella logoja, T-paitoja, esitteitä, verkkosivustoja ja mitä tahansa muuta miettimääsi tuotemerkkiidentiteettiä. Jos kirjoitat suosituista aiheista, voit helposti ansaita toistuvia kokopäiväisiä tuloja. Elämämme kiireisyyden myötä yhä useammat ihmiset etsivät passiivisia tapoja ottaa sisältöä.

Vastaa ammatillisiin kysymyksiin JustAnswerissa

Yhtiö ei maksa lähettämällä työtä sivustollesi, jos et lähetä päteviä hakijoita tiensä kautta. Lääketieteellinen koodaus on suosittu ura-ala, ja voit itse tehdä tämän työn kotona. Fonemed on yksi resurssi, jota voit tutkia. Sen suosio on vuosien varrella noussut ja laskenut, mutta se osoittautuu edelleen vakaaksi tapa ansaita rahaa verkossa. Viidennellä sijalla on Jeffree Star, joka ansaitsi 18 miljoonaa dollaria YouTubessa ja jolla on kosmetiikkamerkki, joka myy vuosittain noin 100 miljoonaa dollaria tuotteita. Muodista, kauneusvinkkistä ja miesten hoitamisesta ruokaan, ravintoloihin ja matkoihin, mitä tahansa, mitä kokemuksestasi voi kirjoittaa blogille.

Tutustu todellisiin välitysmahdollisuuksiin Dave Hermansen, toimitusjohtaja, myymälävalmentaja arbitraasi etsiessäsi myymälöissä myyntiä tai erikoistarjouksia, joiden tarkoituksena on saada sinut ovelle kuin erityinen peukaloasemille, jotka yleensä maksavat 40 dollaria, mutta joita myydään 10 dollarilla.. Tyylit ansaitsevat palkkioita jopa 35% myynnistä. TryMyUI - Testien suorittaminen kestää noin 15-20 minuuttia. Verkkotunnusten tapaan voit myös kääntää verkkosivustoja voittoa varten. Aika sinun aloittaa oma blogi? Se on loistava tapa työskennellä kotoa ja ansaita kunnollista rahaa "oikealla" työllä. Tuotteet on myös ostettava irtotavarana ja lähetettävä ympäri maailmaa, ja tullivero on maksettava.

Se toimii Sprint-verkossa ja keskimääräinen lasku riviä kohti on vain 23 dollaria kuukaudessa! Ole hyvä ja lue lisätietoja ilmoituksesta. Joka päivä myönnetään yli 7000 lahjakorttia! Tämä ei kuitenkaan tee rikkaiksi; Joidenkin raporttien mukaan voi kulua useiden erilaisten merkkien lähettämistä vain ansaitaksesi tarpeeksi 1 dollarin lahjakortin.

Työ Kotona Ideoita

Myös jälleenmyyjäyhteisö on valtava, ja monet jälleenmyyjät jakavat neuvojaan YouTubessa, Instagramissa ja Facebook-ryhmissä, täysin ilmaiseksi! Saat pelata välitöntä palkitsemispeliä osallistumalla markkinatutkimukseen. Jakaminen on välittämistä! Aiotko luoda perusteellisia blogin kirjoituksia SaaS-sivustoille?

Erinomainen Teini-ikäisille Ja Korkeakouluopiskelijoille

Omakustannuspuolella oleva hälinäni on ottanut takapenkin myöhässä, mutta tämä on toinen loistava paikka laittaa “osta-painike” ja ansaita jäljellä oleva tulo omaisuudestasi, jonka olet luonut kerran. Vaikuttaa siltä, ​​ettei se ole kaikkein tuottoisin vaihtoehto, mutta huippupalvelijat ansaitsevat tiettävästi jopa 7000 dollaria kuukaudessa, mikä tekee tästä kokopäiväisen tavan ansaita rahaa joillekin verkossa. Kompasin äskettäin todella siistiä verkkosivustoa, Teespring.

Kuittia ei tarvitse tarkistaa, koska sovellus seuraa ostoksesi automaattisesti.

Helpoimpia Tapoja Ansaita Ylimääräistä Rahaa Nopeasti

Katso nämä ohjeet aloittamiseksi. Roverin avulla ihmisten on helppo ilmoittautua tullakseen koirien kävelykäyttäjiksi tai lemmikkien hoitajiksi alueellaan. Haluat ehkä luoda omia tuotteita ja verkkokaupan tai myydä muiden ihmisten tavaroita useiden erilaisten verkkoalustojen kautta. Jos haluat tyhjentää talosi tilaa ja sinulla on iso pino kirjoja, joita olet pitänyt liian kauan, voit ansaita rahaa myymällä kirjojasi ja oppikirjojasi verkossa. Tämä on auttanut minua saamaan napsautuksia e-kirjoihini Pinterestistä. Miksi et tarjoa virtuaaliassistenttipalveluita ja sävelkorkeuttasi tälle yrittäjälle kysyen, tarvitsevatko he apua x, y tai z kanssa?

Istu lemmikki
Tuutorit voivat vapaasti asettaa oman aikataulunsa ja hinnat, ja hinnat tuntuvat todella melko houkuttelevilta.

Suorita Tietojen Syöttämistä Koskevia Töitä Verkossa Kotona

Voit myös rentoutua, jos unohdan suosikki jakamistaloussovelluksesi - pyrin pitämään tämän resurssin mahdollisimman ajan tasalla. Voit lunastaa ansiosi käteisellä tai erilaisilla lahjakorteilla. Yksi parhaimmista, jotka tarjoavat korkeimpia palkkatasoja, on VIPKID. Virality on vaikea ennustaa - keskitytään johdonmukaisten, laadukkaiden videoiden tekemiseen - ja loput seuraavat.

Mutta saat tämänkaltaisen valtavan tarjouksen joka kerta. Palvelu on ilmainen, mutta on vaatimuksia, jotka sinun on täytettävä. Voit aloittaa tänään ilman kokemusta (ellei kyse ole mikrotöistä tai Swagbucksin kaltaisesta sivustosta, se on todennäköisesti huijaus). Tehtäviä, kuten tuotteen tarkistaminen, valokuvien ottaminen myymälästä tai sen näytöstä, tuotteen löytäminen kaupasta, vastaaminen kyselyihin jne.

 • Mitä minulta meni ohi?
 • Tyypillisesti lumenpoistoyritykset perivät kiinteän maksun talvella riippumatta siitä kuinka monta kertaa lunta on.
 • Oletko kiinnostunut oppimaan uusia tapoja ansaita rahaa puolella?
 • Koska ne ovat digitaalisia, voit myydä rajoittamattoman määrän samaa seteliä!
 • Se on digitaalinen omaisuus, jota käytetään menetelmäksi asioiden maksamiseen, jota hallitus tai laitos ei hoita.
 • Poistuminen palkasta palkkaelämäntapoihin.

Tapoja ansaita rahaa verkossa videoilla, VR: llä ja drooneilla

Monet yritykset palkkaavat VA: ita, jos he etsivät apua online-hallinnollisissa tehtävissä (sähköposti, kalenterin hallinta, tietojen syöttäminen, tekninen tuki jne.) Suurin osa heistä on paskaa. Kun olet saavuttanut 1000 tilaajan/4000 tunnin kynnyksen, voit alkaa kaupallistaa videoitasi valitsemalla kanavasi Kaupallistaminen-välilehden Kaupallista mainoksilla -kohdan. Yhtiö käsittelee rekisteröintiä jatkuvasti, jotta vältetään ylikylläisyys tietyillä markkinoilla.

 • He suhtautuvat tosissaan "huippuosaajien" asiaan, mutta palkkaavat vain 3 prosenttia parhaista hakijoista.
 • Ne ovat hyvin samanlaisia ​​kuin kyselyjen ottaminen.
 • IZEA: n ja PaidPerTweetin kaltaiset yritykset maksavat käyttäjille ja bloggaajille tiedon jakamisesta sosiaalisen median kanavilla.
 • Tämä on mahtava tapa ansaita käteistä rahaa.

Kolme Parasta Tapaa Aloittelijoille Ansaita Ylimääräistä Rahaa

Bitcoin on tunnetuin digitaalinen valuutta, ja sen kaupankäynti oli 200 dollaria per Bitcoin vuonna 2019. Jos haluat käsitellä fyysisiä tuotteita ja myydä jotain konkreettista, verkkokaupan avaaminen voisi olla hieno tapa. Testaa taitosi osallistumalla nimeämiskilpailuun! Ilmoittaudu tulla eväystuomariksi eJuryn kautta ja saat palkan, jonka avulla asianajajat voivat harjoittaa taitojaan mock-oikeudenkäynnissä. Yksi tapa ansaita rahaa kääntämällä on kierrättää vanhat huonekalut ja antaa sille uusi elämä! Tarjoa maalata ne 10 dollarilla, ja ansaitset rahaa nopeasti.

Tiesitkö, että se on toinen tapa ansaita rahaa? Kun asiakas tekee ostoksen, ostat tuotteen puolestaan ​​toimittajalta, joka toimittaa sen sitten suoraan asiakkaallesi. Voit luoda oman blogin täällä helposti 15 minuutin vaiheittaisella opetusohjelmallani.

Sekoittaako asettelu sinua? Mitä Facebook-mainosasiantuntijat tekevät? Tämä on kuvakaappaus tammenterhojen tilistäni. Pelin harrastajille tämä voi olla mahtava tapa ansaita vähän ylimääräistä rahaa samalla kun sinulla on mahdollisuus katsella pelejä.

Pelaa Pokeria Verkossa

Voit luoda itsenäisen äänikirjan tai luoda sähköisen kirjan ääniversion täydentävänä mediana. On paljon laiskoja, jotka ostavat huonekaluja tai laitteita Amazonista. Käytä TubeBuddy-tyyppistä optimointipalvelua auttaaksesi heitä saamaan entistä parempia sijoituksia ja sitoutumista YouTubeen. Se ei myöskään osoita hidastumisen merkkejä. Tavoitteenamme on saada sinut tielle rakentamaan taitoja, joita tarvitset ansaitaksesi enemmän rahaa verkossa työskentelemällä kotoa.

FlipKey: Vuokraa huone tai talo

Sinun pitäisi nauttia erikoisuudesta niin paljon, että voit investoida tunteja sen parantamiseen. Podcastin aloittaminen, kuten YouTube-kanavan tai -blogin luominen, kertoo mielenkiintoisia tarinoita ja rakentaa kiinnostunutta yleisöä. Kuvittele myymälää tietäen, että aluepäällikkö vierailee kaupassa - myymälä olisi "parhaan käyttäytymisen" mukainen ja myyjä ei tiennyt missä myymälä on epäonnistunut ja missä he ovat erinomaisia. Blogin perustaminen ei ole uutta neuvoa. Se yhdistää yli 30 terveys-, kunto- ja elämäntapasovellusta ja palkitsee pisteitä toimintojen, kuten kävelyn, meditoinnin ja ruoan kirjaamisen, ja jopa… nukkumisen perusteella. 4 miljoonaa palkkiota. Blogit haluavat varmistaa, että viesteissä ei ole kieliopillisia virheitä, ja toimittajat auttavat varmistamaan, että ne ovat. Lisäksi päivität laajennuksia ja varmuuskopioit tietoja.

Kautta videon, voit kommunikoida ideoita ja palautetta yrittäjälle navigoinnin niiden verkkosivuilla tai sovelluksen. Raakaöljyn hinnoittelujärjestelmän anatomia, raakaöljyn tärkeimmät raportit ovat Yhdysvalloissa. Sen jälkeen voit neuvotella hinnasta, ajasta ja aktiivisuudesta. Sinua voidaan esimerkiksi vaatia raportoimaan asiakaspalvelusta, tuotteiden laadusta ja puhtaudesta.

Välitön vuokratyö kotitöistä

Tämän alustan avulla olet vastuussa englannin opettamisesta ulkomailla oleville lapsille. Tällä tavoin voit olla tietoinen kaikesta, mitä lähetät ja jaat. TaskRabbit-kaltaiset alustat yhdistävät sinut ihmisiin, jotka tarvitsevat sankaria ja ovat valmiita maksamaan sinulle auttaaksesi heitä selviytymään arjen tehtävistä. Harkitse tuotteidesi lähettämistä Craigslist, eBay, Poshmark tai thredUP -sovelluksiin. Itse asiassa voit saada melko hyvää SEO: ta lukemalla joitain nykyisten suosituimmista blogeista, kuten:

Ompelu Tai Neulonta

4 triljoonaa jäljellä olevaa opintolainavelkaa. Kuinka löydät paikkoja, jotka maksavat vierasblogista? Onko jokin tietty idea, josta pidät eniten? Tämä opas on erityisesti kuinka ansaita rahaa verkossa työskentelemällä kotoa, mutta tämä lähestymistapa toimii hyvin kaikissa ura-olosuhteissa tai verkossa! Tämä työ voi vaihdella sen mukaan, missä asut maassa.

Yritykset palkkaavat todennäköisemmin:

Esitys

Etätyöntekijöiden suuri kysyntä, etenkin tekniikkateollisuudessa, on johtanut suurimpaan vapaaehtoiseen henkilöstön poistumiseen henkilöstöstä lähes kaksikymmentä vuotta. Aivan kuten lastenhoito, lemmikkien istuin voi olla tuottoisa ja nautinnollinen tapa ansaita rahaa kotona. Jos etsit jotain pysyvämpää kuin sivutoimistoa, osa-aikatyö voi olla yksi parhaista tavoista ansaita rahaa puolella. Kyse on arvosta. Fiverr on toinen suosittu vaihtoehto freelancereille, vaikka asiantuntijat varoittavat, että kansainväliset työntekijät voivat luoda kovaa hintakilpailua.

Jos olet vakavasti kiinnostunut verkkokurssin aloittamisesta, hyvä paikka aloittaa on ilmainen Teachable -verkkoseminaari. Yritykset palkkaavat muun muassa lentotarkastuksia, valokuvausta ja maan kartoitusta. Se auttaa, jos olet hyvä konekirjoittaja, sinulla on vahvat organisaatiotaidot ja annat palkkion tarkkuudesta. Jos voit sitoutua pudottamaan joitain kiloja, se voi maksaa sinulle komea tapa vähentää tätä tapaa, koska voit kirjaimellisesti saada palkkaa laihtua uuden yrityksen nimeltä HealthyWage. Saa palkkaa viikossa.

Muista, että tavoitteemme on antaa tapa ansaita rahaa verkossa työskentelemällä kotoa. Se on parasta tuotteille, joiden luulet vetävän kaikkia (täten perustella pienempää yleisöä) ja suurille tuotteille, joita ei voi lähettää. Englanti on oletusarvoinen kansainvälinen liiketoimintakieli ympäri maailmaa, ja siksi ulkomaalaiset alkavat oppia sitä jo nuorena. Kun joku lataa tiedostosi, sinulle maksetaan!

Hanki Ainutlaatuista Sisältöä

Ensin sinun on luotava YouTube-kanava ja ajateltava tarttuvaa nimeä. Ok, tämä kaikki kuulostaa hienolta, mutta mikä on saalis? Voit myös tarkistaa nämä: Ikästäsi riippuen sinun tulee nettouttaa noin 7% vuodessa tasapainoisella sijoitussalkulla. Cryptocurrency day trading 2019 yhdistyneessä kuningaskunnassa - opas ja välittäjät. Tämä on yksi uusimmista suosikkitavoistani ansaita passiivisia tuloja.

TaskRabbit julkaisi vuonna 2019 artikkelin, jossa tuodaan esiin taskereiden menestystarinat viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Onnistuneen verkkokaupan pitämiseen on olemassa kaksi eri tapaa: Vaikka sinulla on varmasti korkeampi menestystaso, jos pystyt naulaamaan oman ainutlaatuisen tuotteesi luomista ja markkinointia, tiedän oman kokemukseni (ja monien muiden yrittäjien) kokemuksen perusteella, että tiedän tuotepohjaisten aloittamiseen liittyvät erittäin korkeat kustannukset ja riskit. liiketoimintaa. FusionCash maksaa sinulle 3 senttiä puolen tunnin välein vain radion kuuntelemisesta. Voit ansaita rahaa kotoa ottamalla kuvia kuittauksista Ibottassa. Onko sinulla vaikeuksia löytää oikeita työntekijöitä? Tai voit siirtyä Fat Llama -sivustolle, löytää lähikaupungistasi tällaisten työkalujen omistaja ja vuokrata ne kohtuulliseen hintaan.

Ole haastattelija

Ja parasta on, että saat välittömiä ja tarkkoja tuloksia maksamatta yhden sentin. Koiran hoito on vakava yritys, ja monet ihmiset ansaitsevat siitä 1000 dollaria kuukaudessa. Kun olet valinnut taidot, sinun on opittava se ja vietettävä paljon tunteja harjoitellaan parantamiseksi. Toinen upea tapa tulla opettajaksi on opettamalla englantia verkossa lapsille Kiinassa. Uuden W-4: n tulisi heijastaa oikea määrä pidätyskorvauksia, jotka olet oikeutettu ottamaan. Mutta muuten kuin vain, laita kokin lippalakki ja työskentele taikaasi!

Ansaitse Rahaa Verkossa Kyselyjen Avulla

Pohjimmiltaan kaikki, mitä tarvitset, on tietokone (tai kannettava tietokone tai tabletti), Internet-yhteys yhteyden muodostamiseksi projektitiedostoihin tai kaukaisiin kollegoihin ja tekstieditori. Hänen kurssi Affiliate-markkinoinnin tuntemisesta on vaiheittaiset oppaat tytäryrityksen luomiseen ja ansaitsemiseen. Sinä olet myös vastuussa liikenteen lähettämisestä sivustoosi - toisin kuin esimerkiksi Amazon, ostajat eivät löydä tuotteitasi, ellet mainosta sivustoasi. Ominaisuuksiin kuuluvat automatisoidut online-maksut, tytäryhtiömarkkinointituki, tuotehallinta ja paljon muuta. Hanki palkka jokaisesta artikkelista.

Siirry Googleen ja etsi keskimääräinen tuntihinta mistä tahansa tarjoamastasi palvelusta. SoundBetterin kaltaiset sivustot antavat sinun myydä palvelusi lauluntekijänä, tuottajana tai istuntomusiikkona tuhansille asiakkaille kuukaudessa. Se vain saattaa muuttaa elämäsi ikuisesti. Vai joku muu?

 • Kotona asuvat ja/tai vammaiset tarvitsevat usein apua ostoksissa, askareissa ja muissa asioissa.
 • Joten työskentele niiden sävellystaidojen parissa, joita et koskaan ajatellut tarvitsevasi "tosielämässä", ja laita kielitaito työskentelemään!
 • Jos on tulossa mukava pieni myrsky, tee Facebook-tila ja merkitse kaikki naapurustosi merkinnät.

Vieraslähetys - Ilmaiseksi!

Pitkän työpäivän lopussa sanot itsellesi: ”Työskentelin koko päivän ja työskentelin tyhmä pomo ja blah blah blah kanssa. Monet digitaaliset yrittäjät ovat luoneet kestäviä yrityksiä joko: Suorita tutkimuksesi varmistaaksesi, että luomuksesi Etsyllä on olemassa. Hyvin pieni joukko ihmisiä työskentelee kotona kokopäiväisesti ja ansaitsee yli 100 000 dollaria vuodessa. Vuokraa auto, ihmiset etsivät valmentajia auttamaan heitä työssään, suhteissaan ja henkilökohtaisessa kehityksessään. Elämäntapojen blogointi on tällä hetkellä suosittu trendi ja loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat jakaa elämänsä verkossa. Sen lisäksi, että voit työskennellä milloin haluat, parasta on, että sinun ei tarvitse edes autoa tämän työn tekemiseen. Voit esimerkiksi lukea yksityiskohtaisen oppaan “Guestographic link building” -kohdasta, ja sitten lähestyä bloggaajia ja siirtää heille palvelua selostavan asiakirjan.

Kurssin opiskelija Teresa lomautettiin edellisen kuukauden aikana, mutta hän pystyi ansaitsemaan 3650 dollaria kylmällä nousulla! Tässä on luettelo upeista tutorointisivustoista, joista monet maksavat jopa 20 dollaria +/tunti! Jos haluat rakentaa onnistuneen yrityskoodauksen ansaitaksesi rahaa verkossa nopeasti, aloita taitojen luettelointi henkilökohtaisella salkusivustolla: Sen ei tarvitse edes olla kallista tuotetta. Yritä hakea yrityksiä, kuten Chatshop, SiteStaff, Apple. Koska cPanel on tunnetuin työkalu hosting-tilin hallintaan, on helppo houkutella uusia käyttäjiä. Mitä pidit? Suunnitelmasi tulisi olla johdonmukainen blogin perustamisen, blogin markkinoinnin ja kirjoittamisen parantamisen kanssa.

Luo verkkokauppa Storeify-palvelun avulla

Uskon, että voit pärjätä tässä liiketoiminnassa hyvin, jos aloitat lähialueesi ihmisten kanssa ja kysyt heiltä, ​​onko sinulla mahdollisuus suorittaa tämä palvelu heille. Aktiiviset käyttäjät ovat ilmoittaneet ansaitsevansa yli 10 000 dollaria vuodessa! Tämä on hieno passiivisten tulojen muoto.

Vaikka tämä on teknisesti tapa ansaita rahaa verkossa, se ei ole luotettava eikä kestävä.

Aikaisempi suorituskyky ei ole osoitus tulevista tuloksista. Voit myös ladata ilmaisen ZipRecruiter-sovelluksen etsiäksesi töitä mistä tahansa. Se voi olla hauska keikka, jos olet kyseessä sellaisessa asiassa. Vaikka bloggaaminen vie vähän aikaa rakentamiseen, oikoluku on yksi puolella hälinästä, jossa voit alkaa ansaita rahaa nopeasti.

Podcast-istuimella istuin vierekkäin poliisitoimiston Sam Gonzalezin kanssa oppiakseen kuinka hän oli rakentanut miestensä muodin tilauslaatikon, UrbaneBoxin. Tutustu Eranasiin nopeaa ja kivutonta tarjousprosessia varten sekä joitain liiketoiminnan parhaista hinnoista. Laadi luettelo aiheista, joista haluat puhua, ja etsi sitten iTunes-kaavioita, Google Trends -palveluita ja muita podcast-tutkimussivustoja, kuten cast. He väittävät olevansa luotettava lähde verrattuna korkoihin, ja perustellusti. Olemme jopa nähneet ihmisten ostavan sijoituskiinteistöjä yksinomaan tarkoituksena muuttaa ne Airbnb-vuokraksi. Mutta kumpikaan näistä vaihtoehdoista ei ole sen ajan arvoista, kun harkitset, kuinka paljon enemmän voit ansaita muilla ansaita rahaa online-mahdollisuuksilla. Platonin kaapin kaltainen tiili- ja laasti-lähetyskauppa antaa sinulle käteistä paikalla.

Korjaa Googlen virheet
Vuokraa kotisi.

Ryhdy Yksityiseksi Ohjaajaksi

Nämä ohjeet on laadittu Googlelle sijoittamiseksi ja palkitsemiseksi samoille vaikuttajille, jotka ovat sanoneet samoja asioita viimeisen viiden vuoden aikana. Saat 10 dollaria PayPalin kautta jokaisesta 20 minuutin videostasi. VRBO - loma-asunnon vuokraus omistajalta, toinen lyhytaikaisten loma-asuntojen markkinapaikka.

Käsittelemme erikoistumista hiukan enemmän konsultoinnin ja freelancerin yhteydessä artikkelissamme, joka käsittelee 10 askelta menestykseen WordPress-konsulttina. Jos sinulla on melko suuri talo, voit perustaa lemmikkien istunnon palvelun, joka tarkoittaa sitä, että huolehdit lemmikkeistä, kun heidän omistajansa lähtevät töihin tai ovat jonkin muun kiinnostuksenhoitona huolehtimaan. Kiinteistöjen joukkorahoitus on passiivinen tulovirto. Lue lisää nurmikkoyrityksen perustamisen eduista ja haitoista.

Liity online-tutkimussivustoihin

Se on helppoa yhdelle. Kuinka ansaita rahaa penny varastot vuonna 2019, itse asiassa se on hyvä tapa menettää paljon rahaa yhdellä romahduksella. Jos aika on tiukat, voit suorittaa joitain tutkimuksia joka ilta ja kirjautua Rakuteniin ansaitaksesi rahaa takaisin. Toisaalta Robo-neuvonantajat työskentelevät käytännöllisesti, ja tästä syystä voit välttää rajuja virheitä sijoittaessasi heidän kanssaan. Kasvot haudattu käsiini, stressaantunut, laskut myöhässä, sairas päiväpäivätyöstäni, kamppailee päästäkseen päätökseen. Sen sijaan, jos tarjoat valkoisten hattujen linkkien luomispalvelua, se ei ole vain eettinen, vaan voit ansaita paljon enemmän rahaa. Jos talossasi on ylimääräinen huone, harkitse sen sisällyttämistä Airbnb-luetteloon. Katsotaanpa ennen sukellusta joitain tämän oppaan usein kysyttyjä kysymyksiä.