6 tapaa ansaita rahaa verkossa Amazonin avulla

Ei vanhat Nokia 3210s ja hyvin vanhat mallit. Ilmoittaudu heidän silmiin ja korviin. Linkitä sivustosi sidosryhmiin keittotuotteisiin, myydä ruokavalokuvia, luoda ja myydä oma fyysinen keittokirjasi tai käynnistää keittosovellus. Mikä ratkaisu on tällä hetkellä olemassa, jonka voit tehdä paremmin? Varmista, että tilaat postituslistallemme, koska saan usein yrityksiä ottamaan minuun yhteyttä käytettävissä olevista etäasemista, ja jaan nämä vain tilaajilleni. Kun sinulla on kokemusta sosiaalisen mediaprojektien johtamisesta, voit alkaa mainostaa itseäsi sosiaalisen median kentän asiantuntijana. Voit aloittaa blogin useilla alustoilla, Shopifesta (poista kassaominaisuus, jotta sinun ei tarvitse maksaa tilausta rakentaessasi sitä) WordPressille. Yritykset, kuten Behringer, Blue, Focusrite ja muut, myyvät studiolaatuisia plug-and-play-podcast-asetuksia, joiden avulla voit äänittää tänään.

Kaupat, kuten Half Priced Books ja muut, antavat sinulle senttiä dollareiksi jokaisesta nykyisestä kirjasta. Ilmainen forex-kurssi aloittelijoille, se oli jännittävää, haastavaa, voin käydä kauppaa koska ja kun minulla oli aikaa. On satoja verkkokauppiaita, kuten Amazon, Flipkart, eBay, Clickbank, CJ jne. Minulla on Dare to Conquer -sivustolla saatavilla Pinterest-kurssi, joka näyttää kuinka lisätä liikennettä Pinterestin avulla.

Mutta todella menestyäksesi et voi olla se Internet-yrittäjä, joka kysyy jatkuvasti ”miten voin ansaita rahaa verkossa kotoa?

10 000 pistettä voi lunastaa 10 dollarilla. Ryhdy Amazon-osakkuusyritykseksi ja etsi sitten kysynnän kapealla avainsanan suunnittelija: Sinun ei tarvitse edes olla lisensoitu ravitsemusterapeutti. Tietysti teetkin, joten miksi et saa prosenttiosuutta rahat takaisin? Se on pelinajan mentaliteetti. Voit kuitenkin käyttää Upwork- ja Freelancer-sivustoja löytääksesi keikkoja tämän tyyppiselle työlle.

Monet studiot etsivät aina tasaista ekstrat, ja saat maksaa pari sataa dollaria siitä, että seisot vain tai kävelet elokuvasarjan takana. Yleensä joudut antamaan heille väestötietosi, jotta he voivat saada tietoja taustastasi ja kiinnostuksenkohteistasi, mutta sen jälkeen voit alkaa ansaita heti. Kopioiden kirjoittaminen verkkosivustoille on toinen hieno freelance-vaihtoehto niille, joilla on tapa sanoilla. Tärkeimmät vaiheet, jotka sinun on suoritettava johtavan myyntityön suorittamiseksi, ovat verkkosivuston perustaminen, liikenteen hankkiminen tälle verkkosivustolle ja varmistaminen, että keräät johtoja, joista joku todella maksaa. Sano, että sinulla on keittokanava ja heillä on kuntokanava.

Kun sinulla on numerot, sinun on löydettävä maksetut mahdollisuudet. Kun eBook on kirjoitettu, voit alkaa saada myyntiä täysin automatisoidun prosessin avulla. 42 laillista tapaa ansaita rahaa kotoa vuonna 2019. VIP Kid on online-alusta, jonka avulla opetetaan englantia kiinalaisille opiskelijoille, joiden ikä on 5–12.

 • Jos myyt tavaroitasi kaikkialla, joku voi löytää sen.
 • Jos sinulla on tapa sanoilla ja asiantuntemuksella kapealla paikassa, on paljon sivustoja, jotka maksavat kirjoittamasi artikkelit ja sisältö.
 • Verkkotyöpaikoilla on aarreaitta, jotka eivät vaadi aloituspääomaa tai verkko-opiskelua.
 • Saat rojalteja aina, kun joku lisensoi lähettämäsi kuvan.
 • Jos sisältösi on tarpeeksi arvokasta, jäsenet maksavat edelleen käyttääkseen ja säilyttäen sitä yhä uudelleen.

Rakuten

Ne voivat pitää toisensa miehitetynä ja viihdytettynä myös niin kuin olet yleensä tekemässä askareitasi pitäen ohuen silmän heitä silmällä. Varmista vain, että keskustelet vakuutusyhtiösi kanssa ennen kirjautumista ja varmista, ettetkä noudata vakuutusta. Tule valmistamaan johtamaan kokousta, osallistu pilkkoavaan tuomaristoon; saat 20 dollaria. Osallistu online-fokusryhmään, kuten ProOpinion, ja saat maksun sekillä, lahjakortilla tai PayPal-talletuksella. Sinun tarvitsee vain luoda tili, selata luetteloita ja hakea sinulle sopivaa tehtävää. Riippumatta siitä, mikä on osaamisalue, verkkokurssien kysyntä kasvaa niin ammattilaisten kuin yritystenkin keskuudessa. Voit kuitenkin alkaa ansaita rahaa YouTuben kautta alustan omasta mainosverkostosta tai saada sponsoroituja viestejä. Sinun on varmistettava, että puhelinta ei ole varastettu tai että hänellä ei ole takaisinmaksusuunnitelmaa. Konsulttina toimiessa on suuri todennäköisyys, että asiakkaat vierailevat kotitoimistossasi.

 • Suuri päätöksesi on millainen kirjailija sinä olet?
 • Jotta voisit antaa sinulle kuvan siitä, kuinka tuottoisa pitkän aikavälin sijoitusstrategia on, kun kyse on kryptovaluutasta, ostin 100 Litecoinia 5 dollarilla.
 • Jos olet kiinni yksityiskohdista ja sinulla on nopea kirjoitustaido, voit ansaita rahaa verkossa antamalla yritystietoja.
 • Oletetaan esimerkiksi, että haluat todella ansaita vähintään 40 000 dollaria.
 • Jos haluat lisätietoja, tutustu askel askeleelta -ohjeeseeni blogin perustamisesta ja tilaamisesta ilmaiseksi 7 päivän blogin sähköpostin puolella kurssille.

Vastaa Kysymyksiin

Helppo tapa tehdä täsmälleen tämä on hyödyntää jonkinlaista rahaa tekevää sovellusta. Menetelmä sisältää blogin aloittamisen oikealla tavalla myymällä konsultointia korkeatasoisille B2B-asiakkaille. (Älä koskaan vie vakavasti aikaa jonkin rakentamiseen, ellet tiedä, että siitä on maksaa yleisölle).

Jos esimerkiksi listaat kirjan "kuin uusi" -tilassa ja sitten sivut rikkoutuvat varastoinnin aikana, olet sidottu, jos joku tekee tilauksen ennen kuin ymmärrät tapahtuneen. En ole tykkää maksaa löytääkseen työtä, mutta saan heidän saada jonkin verran korvausta jokaisesta lähettämästään työstä. Etsi kuponkikategoria, valitse WordPress-kuponkiteema ja näytä sitten asiaankuuluvat kuponkit sivustollasi.

Voit rakentaa yhteisön esimerkiksi blogin avulla. Maksun saaminen riippuu siitä, kuinka nopeasti puhelin tai laite myy. Tytäryhtiömarkkinoinnissa autat yksinkertaisesti asiakkaita ostamaan oikean tuotteen luomalla yksinkertaisen verkkosivuston. Vastineeksi voit ansaita 4-20% palkkiot. Yhä useammat yritykset rekrytoivat sosiaalisen median johtajia hoitamaan ja järjestämään kaiken sosiaalisen mediansa.

Lue myös

Myy Käytettyjä Tavaroita

Tämä on huomattava summa, kun alennat ihmisiä, jotka ostavat päivittäistavaroita ja koruja paikallisessa supermarketissa. Swagbucksin kaltaiset sivustot maksavat sinulle toimista, jotka olet todennäköisesti jo tehnyt jo joka tapauksessa. Tee markkinatutkimuksesi. Tutustu artikkeliini nähdäksesi miten se toimii, miten pääset alkuun ja kuinka hän auttaa sinua kasvattamaan yritystäsi. Suuret yritykset ovat rakentaneet suuren osan nykypäivän ohjelmistoista.

Lisäksi on sivustoja, jotka erikoistuvat tiettyjen alueiden ja niiden nähtävyyksien mainostamiseen, kuten HomeExchange, BedandBreakfast. Tämä ei ehkä kuulosta paljon, mutta jos se on jotain mitä nautit, sen ei pitäisi olla kovaa työtä, ja se on toinen asia ansioluettelosi kannalta. Mindswarms, onneksi on olemassa verkkosivustoja, jotka voivat auttaa ansaitsemaan ylimääräistä rahaa ilman paljon vaivaa, suositun subreddit / r / Beermoney mukaan, jolla on yli 160 000 tilaajaa. Lainanottajat tarkistetaan ja luokitellaan luottoprofiilin, tulojen ja lainan tarkoituksen perusteella. Ne huijaavat ihmisiä maksamaan arvottomia tietoja yrityksen johtamisesta tai vaatimustenvastaisista materiaaleista tuotteen luomiseen. Hanki toimivia vinkkejä päästäksesi jalkasi ovelle ja kasvattamaan tulojasi ajan myötä.

Voinko lisätä tuloja toistamalla hakuja?

Tämä tuottaa kuitenkin tosiasiallisesti huomattavia tuloja vain, kun olet tavoittanut kymmeniä tuhansia kävijöitä tai näyttökertoja päivässä. Jos et tunne tätä termiä, tarkoittaa vain ainutlaatuista aihetta, näkökulmaa, markkinoita, yleisöä tai ääntä, joka saa ihmiset seisomaan ja huomaamaan yrityksesi. Tämä vaihtelee huomattavasti ja riippuu siitä, kuinka paljon työtä olet valmis sijoittamaan, Selling-perheen Jessica teki YLI kuusi numeroa ensimmäiseksi vuodeksi. Sinun on käytettävä vain helppoa työkalua, kuten Sellfy, jotta voit myydä nopeasti PDF-tiedostoja (kuten eBook) lukijoillesi. Varat ovat saatavilla kolme päivää myynnin jälkeen. Se ei ole iso palkkapäivä, mutta jos pääset useisiin tapauksiin viikossa, se saattaa riittää autosi maksamiseen - kuka tietää? Valitse parhaat verkkosivustojen rakentajat, jotta voit luoda yksinkertaisen sivuston esitykseesi ja aloittaa jaksojen jakamisen verkkoosi. Sinun on luotava jotain, johon ei ole helppo pääsy verkossa.

Viimeiset Ajatukset Tulevaisuudesta

Opetta tai opettaja Online-opetus kasvaa tekniikan kehityksen ansiosta, ja se on erinomainen tapa ansaita rahaa kotona, jos sinulla on opetuskokemusta tai tietyn aineen tuntemus. Keräät pisteitä tekemällä tutkimuksia, ja pisteet voidaan lunastaa tavaroita varten. Luo aktiivinen sosiaalisen median läsnäolo Twitterissä ja LinkedInissä auttaaksesi sinua löytämään uusia asiakkaita. Anna joitain, mutta ei kaikkia. Ei ole helppoa tapaa kertoa sinulle, kuinka pian aloitat ansaita rahaa. Jos sinulla on omia lapsiasi - vielä parempi.

Hän tarjoaa lukijoilleen joukon ilmaisia ​​ja maksettuja resursseja, kuten työkirjoja, oppaita, e-kirjoja ja verkkokursseja. Kuinka monta ilmoitusta lähetetään töille, jotka ovat samanlaisia ​​kuin mitä teet? Jos sinulla on suunnittelun asiantuntemusta tai haluat kirjoittaa, nämä alustat tarjoavat sinulle kauppapaikan, jolla voit myydä taitosi.

Etsy on siellä suosituin markkinapaikka. Yksinkertaisella aloitussivulla hän myy nyt menestyksekkäästi tietonsa verkossa. Society6 antaa sinulle mahdollisuuden ansaita rahaa kuvioistasi, ilman rahaa etukäteen. Sinun on tarkkailtava tietty määrä minuutteja, jotka sinulle kerrotaan etukäteen. Fiverr on toinen muunnos mikrotehtävistä. Usein kysyttyjä kysymyksiä blogin ansaitsemisesta WordPressillä? Turvotuksen aloittaminen on helppoa. Globaali käytetty älypuhelinteollisuus on huikean 5 miljardin dollarin arvoinen.

WordPress vs Medium - kumpi on sinulle?

On ihmisiä, jotka väittävät ansaitsevan kokopäiväisiä palkkoja sitoutumalla täysin tähän hankkeeseen. On kuitenkin tärkeää muistaa, että jos ihmiset maksavat katsellaksesi sisältöäsi, sen on oltava korkealaatuista. Yksi tekijä, josta sinun on oltava tietoinen, on se, että hoito. Nämä ovat kaikki hienoja tapoja ansaita rahaa kodin mukavuudesta. Mutta tiesitkö, että voit ansaita rahaa suoraan Instagramista, vain seuraamalla niitä tarpeeksi suurella? Siirry vain InboxDollareihin. Monet usein ostavat asiakkaat rakastavat myös Ibotta-sovellusta, jonka avulla voit ansaita rahaa takaisin jokaisesta ostosta.

Kirjoittaa Puhtaaksi

Tarvitset puhtaan ajotietueen ja uudenaikaisen, hyvässä kunnossa olevan auton. Yrityksen verkkosivujen mukaan ihmiset ansaitsevat usein 25–45 dollaria päivässä. Voit valita maksutavan, mutta PayPal on yleensä helpoin. Olen jo käsitellyt tämän aiheen myös toisessa blogin viestissä, napsauta tätä lukeaksesi viestin! Monet opiskelijat ovat todella saaneet 100 puntaa tästä tekniikasta. Itse asiassa suurin osa heistä ei ole. Ja sinun ei tarvitse näyttää kuponkia tai tehdä muuta kuin maksaa Swagbucks Local -ohjelmaan linkitetyllä luottokortilla.

 • Riippuen siitä, mitä ostat joka kuukausi, saatat saada mahdollisuuden saada 2–7% rahatasi takaisin ilman paljon vaivaa.
 • Pidä Hulu, jos pidät siitä.
 • Yksi tuntemaani bloggaaja, Holly Johnson, tuottaa yli 200 000 dollaria vuodessa luomalla sisältöä muille verkkosivustoille.
 • Jos sinulla on tunnettu ja suosittu verkkosivusto, voit veloittaa muilta bloggaajilta vierasviestit blogiisi.
 • RelayRides ja GetAround auttavat sinua tässä ja maksavat sinulle tunnissa.

Virtuaalinen Kirjanpitäjä

Laihtua, voita rahaa. Olen puhunut ihmisten kanssa, jotka haluavat aloittaa blogeja intohimoisimmista aiheista, ja he luulevat menestyvän vain siksi, että uskovat muiden ihmisten rakastavan aiheita yhtä paljon kuin he. Jos itseluottamuksen puute hidastaa sinua, Free Code Camp on erinomainen tapa päästä jalkasi koodausovelle.

 • Toinen avaintekijä onnistuneissa aamiaismajoituksissa on isäntien tarjoama palvelutaso.
 • Siellä on ihmisiä, jotka opettavat sinulle kuinka (samoin kuin monet, jotka haluavat oppia kuinka).
 • Jos kuitenkin luulet ansaitsevan todellista rahaa ilman paljon sitoutumista, sinulla on toinen asia tulossa.
 • Verkkokaupan perustaminen voi olla paljon työtä, koska sinun täytyy luoda tai ostaa tuotteita ja lähettää ne sitten itse.
 • Mitkä ovat suosikkisi tapoja ansaita rahaa nopeasti?

Ryhdy Verkkosivustojen Testaajaksi (käyttäjän Testaus)

Jos haluat käsitellä välittömiä taloudellisia tarpeita, sovellustalous on todennäköisesti oikea sinulle. On olemassa useita erittäin hyvämaineisia ja kohtuuhintaisia ​​yrityksiä, jotka voit valita isännöidä verkkosivustoasi, kuten Bluehost, Kinsta, A2 Hosting, Dreamhost tai jokin näistä kuukausittaisista web-hosting-palveluista. Se on yksi niistä strategioista, joiden avulla voit ansaita kunnollisen määrän rahaa hitaalta tippuvasta toiminnasta.

Napsauta tätä saadaksesi nopeasti TEFL: n edulliseen hintaan! ”Paljon rahaa ansaitsemisen ja rikkauden välillä on jättiläinen ero. Mutta tarvitset tuotteen upottamiseen ja myyntiin jossain vaiheessa. Joten asiakkaasi vastaanottaa tilaamasi tuotteen sinulta. Painonpudotusajastin ei käynnisty ennen kuin olet vahvistanut painosi. Kumppanit (se olet sinä) saavat maksun, kun joku napsauttaa verkkosivustolta kumppanisivulle ja ostaa sieltä jotain.

Se kysyy sinulle yksinkertaisia ​​kysymyksiä, kuten sijoitustavoitteesi, mukavuustasosi riskillä ja arvioitu aikaraja tavoitteidesi saavuttamiseksi. Etkö halua tehdä työtä yhden kerran ja saada palkkaa toistuvasti sen sijaan, että luottaisit aikaasi tuottaaksesi tuloja? Yksi parhaimmista tavoista, joilla voit ansaita ylimääräistä rahaa nopeasti, on investoida verkostoitumiseen työssä, viettää aikaa oppimiseen niin paljon kuin mahdollista ja yrittää saada korotus tai ylennys. Mikä on bitcoin mining ja onko se kannattavaa? Kuuntele kourallinen heidän jaksoistaan ​​ja katso, mitä laatuindikaattoreilla heillä on yhteistä. Joten jos joku ostaa kuvan tai videon online-portfoliosta 20 dollarilla - pidät viileä 10 dollaria. Arviointien kirjoittaminen ei ole valtava taattu tulolähde ja haluat varmistaa, että se on aikasi arvoinen, ennen kuin lähdet. Ennen kaikkea en koskaan puolustaisi ostamaan jotain sellaista, jota sinulla ei ole varaa tai jota et ole vielä valmis toteuttamaan.

Osta Verkossa Ja Ansaitse Rahaa Takaisin

Mutta tekoäly, koneoppiminen ja luonnollinen kielten käsittely (NLP) ovat vielä kypsymässä. On olemassa jopa verkkokursseja, jotka opettavat sinulle kuinka ansaita kokopäiväinen elaminen kirjoittamisesta. Täällä et käsittele verkkotunnuksia vaan verkkosivustoja. Verkkoseminaarien järjestäminen ja lataaminen voivat olla loistava tapa rakentaa seuraavaa omalle kapeallesi, osoittaa olevansa alan asiantuntija ja ansaita voittoa. Miljoonan dollarin yritykset, kuten The Skimm, on rakennettu päivittäisen sähköpostiuutiskirjeen taakse. Kuinka rikastua: jokainen jakso, 2 dollarin korko on aina korkeampi kuin 1 dollarin korko. Mutta hyviä töitä ei aina ole helppo löytää! Ja kesällä tilapäiset työmahdollisuudet vaihtelevat käsityöstä ulkona uima-aluksen hengenpelastajiin ja golfkaduihin.

Voit mainostaa työmarkkinapaikkaasi mikrotyöalustana ihmisille, jotka työskentelevät samassa kapeassa kuin blogisi.
 • Jos en saa heitä ostamaan jotain, sivustolla on (joissain tapauksissa) näkyviä mainoksia, jotka antavat minulle rahaa.
 • Kun teet myynnin, tuote lähetetään suoraan asiakkaalle pudontajalta.
 • Sinun on oltava halukas käyttämään aikaa ja energiaa, joka tarvitaan ideasi saamiseksi maasta, ja tarvitset hiekkaa kiinni siihen, vaikka matkasi olisi hidas, kun aloitat ensimmäisen kerran.
 • Onko sinulla vaikeuksia löytää oikeita työntekijöitä?
 • Jos asiakkailla ei ole käteistä, voit pyytää heitä maksamaan sen kustannukset Uberin tip-toiminnolla.
 • Lisäksi, jos kehität tarpeeksi pitoa, voit siirtyä tulevaisuudessa aina omaan isännöimään verkkokauppaan.

Aloita Blogi

Kuvittele, että olet Insuren alkuperäinen omistaja. Kohdassa #3 puhuimme käytettyjen esineiden ostamisesta autotalli- ja muualla, ja niiden myymisestä mm. EBayssa ja Craigslistissa. Jos ei, tarkista FlexJobs. Esimerkiksi BestMark lähettää sekkejä kahdesti kuukaudessa ja maksu maksetaan yleensä kolme tai neljä viikkoa mysteerikaupan valmistuttua.

4/5 Trustpilot-luokitus ja voit maksaa käteisellä Paypalilla. Sen jälkeen on aika luoda uusi tai useiden virta. Voit tarkistaa myös perinteiset työpaikat, kuten todellakin. Tapa, jolla se toimii, on yksinkertainen.

Usein Kysytyt Kysymykset

Kirjoitatko historiallisia romanromaaneja tai tietokirjallisuutta, sinun on valittava keskittymisalue ja asiantuntemus. Kun olet löytänyt oman markkinaraon, on aika luoda joitain näytteitä ja aloittaa asiakkaiden säveltäminen. Yritykset haluavat usein tietää, kuinka he toimivat asiakkaan näkökulmasta. Sen lisäksi, että pystyt työskentelemään kotona tällä uralla, voit myös saada joitain verojen poistoja prosessissa - vaikka useimmat yrittäjät varoittavat, että ammatti vaatii paljon kovaa työtä ja on enemmän houkuttelevaa elämäntapaa kuin rahaa- harjoittaminen.

Siinäpä suurinpiirtein se! Etämyyjäksi tuleminen antaa sinulle myös joustavuuden työskennellä haluamallasi hetkellä. Jos se ei ole vielä selvä, tiedot ja asiantuntemus ovat kaksi kaikkein johdonmukaisinta ja tuottoisinta tapaa ansaita ylimääräistä rahaa verkossa. Jos sinulla on markkinointikokemusta, miksi et siis astuisi itsesi freelance-markkinointikonsultiksi. Swagbucks tarjota online-tutkimuksia rinnalla monia muita tapoja ansaita rahaa ja lahjakortit, kuten katsella videoita, käyttäen hakukoneen, täyttämällä päivittäistä toimintaa ja äänestyksiä. Vaikka monet saattavat ostaa hypeen, siellä on joukkoja muita, joita on pilvottu.

Kuinka Se Toimii?

Suurin osa autotallimyynnistä tapahtuu viikonloppuisin, ja hyvästä syystä - juuri silloin kun suurin osa ihmisistä on poissa ja etsii hyviä tarjouksia suurista löytöistä. Kuten huomaat, olen tekemisissäni melko monipuolinen, ja on tärkeää muistaa, että kaikki nämä sivustot antavat rahaa joka kuukausi. Jakaakseen sen yksinkertaisesti sanottuna osakerahoituksessa sijoittajat sijoittavat yritykseen, joka yrittää kerätä rahaa.

Kirjoittaminen on taito, jolla monet eivät osaa tehdä hyvin, ja sellaiset, jotka osaavat kirjoittaa hyvin, ovat erittäin kysyttyjä. Ne voivat pitää toisensa miehitetynä ja viihdytettynä myös niin kuin olet yleensä tekemässä askareitasi pitäen ohuen silmän heitä silmällä. On laillisia tapoja ansaita rahaa verkossa. Joten sinulla on yhdeksäntoista hienoa tapaa ansaita rahaa verkossa ja offline-tilassa - ilman huijauksia, ryöstöjä tai huijauksia. Voinko lyhytaikaisesti myydä penniäkään osakekantaa etraden avulla - paras binary options -kauppajärjestelmä: www.3ablock.com. Ja jos haluat lemmikkieläinten istuvan pitkään, voit ansaita vielä enemmän rahaa! Voit pyytää maksua seuraavan kuukauden aikana, jos saldo on vähintään 5 dollaria.

#2: Affiliate-markkinointi