65 Tapaa Ansaita Rahaa Verkossa (puolella) Vuonna 2019

Verkkosivustot, mukaan lukien Amazon, antavat sinun myydä käytettyjä kirjoja virtuaalisten kirjakauppojensa kautta. Kun aloitimme blogin, meillä ei ollut aavistustakaan siitä, mikä tytäryhtiömarkkinointi oli. Verkkokurssit vievät suunnittelun ja ajan oikeaan. Tuotteiden mainostaminen voi olla hieno tapa ansaita tuloja. Myymällä paikallisia saat ylimääräistä käteismaksua maksamatta lähetyskuluja. Useimmat ihmiset kuitenkin ajattelevat, että jäsensivustoilla on toistuvat kuukausittaiset tai neljännesvuosittaiset maksut. Automatisoitu optio-ohjelmistokatsaus, refinitiv Xenithiin sisältyy myös osakekursseja, kaavioita, yksityiskohtaisia ​​analyytikko-arvioita ja täydellinen luettelo kaikista taloudellisista yksityiskohdista ja SEC-arkistoista, joka sisältää tulevien tapahtumien luettelot, jotta olet valmis toimintaan. Mikä tekee heistä sekä loistavan mahdollisuuden rakentaa yleisöä että ansaita rahaa verkossa. Voit myydä myös tiettyjä tuotteita Fiverrissä.

Käynnistä kurssi hänen sähköpostiluetteloonsa. Verkossa on runsaasti näytekirjeitä. Etsy on loistava alusta kääntää harrastuksestasi kukoistava liiketoiminta. Tarkista myymäläikkunoista, Craigslistista ja paikallisista ilmoituksista vuodenaikojen mahdollisuudet. Hieman koulutuksella ja oikeilla laitteilla voit helposti perustaa oman mobiili elektroniikan korjausyrityksen.

  • Sinun voi suorittaa vuosi näiden tehtävien suorittamiseen yksin, mutta se on sen arvoista.
  • Se voi olla yllättävää, mutta myös opiskelijat haluavat oppia musiikkia.

Gina on luonut menestyvän VA-liiketoiminnan ja 6 kuukauden kuluessa hän ansaitsi 4000 dollaria puolelta joka kuukausi (työskennellessään silti kokopäiväisesti!) Yllä olevat vinkit auttavat sinua menemään oikeaan suuntaan. Tämän jälkeen asetat panoksen, jonka arvo on 20–500 dollaria kuukaudessa. Cryptocurrency on vielä hyvin alkuvaiheessa, joten päästä sisään ennen kuin on liian myöhäistä. Sinun on valittava T-paitatyyppi, väri ja hinta, ja Amazon luo tuotesivut jokaiselle T-paitalle. Voit itse hoitaa kuljetuksen ja tilauksen täyttämisen. Tämän alustan avulla on mahdollista muuttaa matkapuhelimen kääntyminen pieneksi osa-aikaiseksi yritykseksi, jos pystyt jatkuvasti hankkimaan käsiäsi halpoja käytettyjä matkapuhelimia.

  • 50 kyselyä, ja korkeammin maksavilla kyselyillä vastaaminen kestää kauemmin.
  • Ja sinulla ei ole kuluja oman autokorjaamon omistamisesta.
  • Jos olet aiheen asiantuntija, voit saada palkkion asiantuntemuksestasi.

Freelance-kirjoitusyritys

Kaiken täällä on todettu todellinen tapa ansaita rahaa; olipa kyseessä lyhytaikainen työ kotona -keikka tai yrityksen tarjoaman ainutlaatuisen mahdollisuuden rahallinen hyödyntäminen, olemme suorittaneet näiden erilaisten rahaa tekevien ideoiden asianmukaisen huolellisuuden, joten sinun ei tarvitse tehdä sitä. Olen täällä kertoakseni, että olen löytänyt paremman tavan. Mutta sen sijaan, että ihmiset maksaisivat työpaikkojen lähettämistä tai pääsyä työtaululle, he maksavat sinulle kuukausimaksun hakemistotiedoista. Tämä on ymmärrettävä peruskäsite. Oletko käyttänyt jotakin tässä viestissä mainittua strategiaa? Voit myydä asioita myös tietysti Ebayssä tai Gumtree- tai Preloved-sivuilla.

Monet vakuutuksenantajat tarjoavat seurantalaitteita, jotka antavat sinulle 5–10% alennuksen vain laitteen ottamisesta pyöritykseen. Sairausvakuutus voi olla erittäin haastava ja hämmentävä. Tällä hetkellä uudet kuljettajat, jotka kirjautuvat Lyftille, voivat ansaita jopa 1 000 dollarin bonuksen suoritettuaan 100 ensimmäistä ajoaan. Tämä on asia, jonka monet ihmiset ovat jo tehneet. Voit aloittaa blogin useilla alustoilla, Shopifesta (poista kassaominaisuus, jotta sinun ei tarvitse maksaa tilausta rakentaessasi sitä) WordPressille.

Käytämme myymäläjaksoa vahvistaaksesi kanssamme, että tilauksesi on lähetetty. Voit ansaita paljon rahaa verkossa ja valita omat työtunnit olemalla online-ohjaaja. 05 joka kerta, kun syötät hakuja vähintään 4 päivänä viikossa (kultaiset jäsenet saavat 0 dollaria. )

5 yksinkertaista vaihetta onnistuneen budjetin luomiseen

Tarvitsetko apua tavaroiden tekemiseen? Kokeile Fiverria!

He sanovat esimerkiksi: "En tiedä... luulen osaavasi kirjoittaa ja kommunikoida, ja kuten tavalliset organisatoriset taidot..." Upea! Kun työsi on hyväksytty, se vapautetaan PayPal-tilillesi, ja sinun pitäisi nähdä se 24 tunnin sisällä. Tutkinto ei tee sinusta rikkautta., vaikka kiinteistönvälittäjänä toimiminen vaatii luvan, kiinnostuneet hakijat tarvitsevat hakeakseen vain lukion tutkintotodistuksen. Kotona tehtävät työt ilman aloitusmaksua, jos se olet sinä, sinun tulee harkita elämävalmentajaksi tulemista. Sen sijaan he huolehtivat blogiteemoista, Twitter-viesteistä ja muista pienistä asioista, jotka eivät siirrä neulaa. Ihmisillä ei ollut paljon valinnanvaraa. Opetettava on toinen helppo tapa tarjota verkkokursseja ilman, että sinulla on verkkosivustoa. Jos et ole aiemmin opastanut, haluat antaa aikaa valmistautua, jotta opiskelijat tuntevat saavansa kaiken irti ajastaan ​​kanssasi. Tämä on todennäköisesti yksi vanhimmista ja aika-testatuimmista tavoista ansaita rahaa verkossa.

Tai, jos haluat, muuttaa sivustosi maksulliseksi jäsensivustoksi, jossa kaikkien kuvien ilmaiset lataukset maksaville tilaajille. Tarjoa palveluitasi yksityisenä tutorina koulujen ja Craigslistin kautta. Saat palkkaa (hyvin) television katselusta, ei kovin muusta - toivottavasti! Löysin rahaa! Fanisivut Twitterissä tai Facebookissa edellyttävät ihmisten olevan yhteydessä heihin.

Tämä tarkoittaa, että he tuottavat sinulle tuotetta, jota voit myydä voitolla, kun ansaitset rahaa muualla. Löydä osa-aikainen työ puhelin- tai chat-asiantuntijana, jossa voit vastata tuotteisiin ja palveluihin liittyviin kysymyksiin. Ainutlaatuisella Bluehost-linkillämme voit hyödyntää alennuksia tänään. Tällä tavalla voit nähdä, mikä toimii ja mikä ei toimi ajan mittaan.

Tiedot on seuraava iso asia.

Älypuhelinkuvat Ovat Lippu Voitolle

Jos olet musiikin harrastaja, saatat hypätä mahdollisuuteen saada palkkaa allekirjoittamattomien artistien arvosteluihin. Muutamassa vuodessa se oli Amazonilla huikealla 74 puntaa. Yhä useammat yritykset ja startup-yritykset tekevät etätyötä - missä käytät online-yhteistyö- ja viestintävälineitä tehdäksesi työsi mistä haluat. Katso tulokset, siellä on paljon upeita kirjoja, mutta voit aloittaa Benjamin Grahamin älykkäältä sijoittajalta. Aloitetaan aloittamalla niche-verkkosivustosi ja -blogisi rakentamisen perusteet ja tutustutaan sitten siihen, miten tytäryhtiömarkkinointi toimii sinulle. Just Park -sivuston avulla voit vuokrata pysäköintitilasi. Voit ansaita helposti ylimääräisen 250 dollaria kuukaudessa katsellessasi T.

Kierrättää

Tämä vain osoittaa, että voit ansaita rahaa melkein minkä tahansa tytäryrityksen tai tuotteen kanssa, jos tunnet yleisösi ja rakennat tarpeeksi liikennettä myynnin luomiseksi. Mainosta ja myy kuntoharjoittelua, e-kirjaa tai videosarjaa. Ole ammattimainen. Sponsoroitu sisältö ja paljon muuta.

Kirjoittaa Puhtaaksi

Tyypillisesti voit jakaa ne kahteen osaan: Haluatko oppia miten pääset alkuun? Voit aloittaa blogin niin vähän kuin 2 dollaria. FlexJobs esittelee joustavia kotona työskenteleviä työntekijöitä laillisille yrityksille. Mutta myönteisenä seikkana, että kuusi lukua ansaitsevien YouTube-tähtien määrä on kasvanut 50% edellisvuodesta. Osta lahjoja.

Ok, varoituksen sana täällä. Totuus on, että online-rahalla ansaitseminen voi välttyä sudenkuopoista. Seuraavien etujen avulla voit keskittyä käyttäjien hankkimiseen palvelimen hallinnan teknisten näkökohtien sijaan. Kummassakin tapauksessa, jos he ostavat oppisuunnitelmasi, saat maksun. VIP Kid on online-alusta, jonka avulla opetetaan englantia kiinalaisille opiskelijoille, joiden ikä on 5–12. Kuntokeskuksella voi olla useita tuloja. Salausvaluuttamarkkinat ovat erittäin epävakaat, mikä tarkoittaa, että erilaisten salausvaluuttojen, kuten Bitcoinin ja Ethereumin, hinnat nousevat ja laskevat jatkuvasti.

Kiinteistöjen Yhteisrahoitus

Se on myös loistava tapa löytää vapautta ja omavaraisuutta. Jos myyt tavaroitasi kaikkialla, joku voi löytää sen. Rahasi sijoittamiseen osakkeisiin ja osakkeisiin liittyy kuitenkin aina riski. Niiden painopistealueita ovat muun muassa uusiutuva energia, vihreä tekniikka, puhdas vesi, sairauksien hävittäminen, tyhjäjäte, terveelliset elämäntavat ja muut.

Joko heillä ei ole aikaa tai kuorma-autoa ottaa esine itse. Kun olet hyväksytty YouTube-kumppaniohjelmaan ja voit aloittaa mainosten lisäämisen videoihisi tuhannen katselukerran jälkeen, ansaitset noin 2–4 dollaria. Kirjoittaminen, tilausten käsittely, kirjanpito, sosiaalinen media ja asiakastuki ovat vain muutamia tehtävistä, joita sinulta voidaan kysyä virtuaaliassistenttina.

Paras osa: 1 750 pistettä vastaa 10 dollaria, ja voit nostaa ansiosi ilmaisilla lahjakorteilla, matka maililla tai PayPal-käteisellä. Et ansaitse tonnia rahaa nopeasti, mutta se ei vähentä vain mahtavaa sovellusta.

Luo Verkkokurssi.

Jos omistat auton, voit ansaita rahaa Uber-kuljettajana tai toimitushenkilönä. Kysy esimieheltäsi tai henkilöltä, joka määrittelee palkkasi erityisesti tätä aihetta varten pidetystä kokouksesta, mieluiten aikana, jolloin asiat eivät ole liian kiireisiä työssä. Nämä virtuaalipisteet lunastetaan sitten PayPal- tai eGift-korteilla. Useimmat ihmiset ajattelevat heti myyvänsä roskaa, kuten kirjat, DVD: t ja CD-levyt. Mieti sitten ostaa tavaroita myydäksesi eBayssa.

Ansainta ansaintapotentiaalisi lisäämiseksi on ilmoittautuminen useampaan kuin yhteen ohjelmaan. Riippumatta siitä, mikä taitosi on tai kuinka paljon aikaa sinulla on, sinun pitäisi pystyä löytämään tästä luettelosta jotain, jonka voit tehdä tällä viikolla ansaitaksesi ylimääräistä rahaa. Nämä arvostelut auttavat sovellusta näkymään Google Play Kaupassa ja Apple App Store -kaupassa, mikä luo sovellukselle julkisuutta. Sitten luota minuun, sinä olet yrittäjä nopeasti!

Nyt lisääntynyt kiinnostus ei auta sinua ansaitsemaan rahaa nopeasti, mutta 150 - 200 dollarin käteisbonus tulee. Jos haluat isännöidä Airbnb: llä, voit listata melkein minkä tahansa tyyppisen omaisuuden ja ansaita ylimääräistä rahaa ongelmasi. Kuinka se toimii? Kauppakaverit antavat sinulle yhteyden varastonmetsästäjiin. Viimeinen asia, jonka haluat, on joukko kopioita videopeleistä, joita et pelaa. Voisin olla tekninen kirjoittaja ja auttaa yrityksiä selvittämään teknisen tuen asiakirjat. Tämä on paljon erilainen kuin muut sisältötoimistot ja tehtaat. Haluatko luoda asioita?

Lyhyesti sanottuna tytäryhtiömarkkinointi myy jonkun toisen tuotetta ohjaamalla asiakkaat verkkokauppaan.

Myy Etsyssä

Olen varma, että muutkin voivat. Päätä tarjoamastasi markkinaraosta ja sähköpostisi tyyli. Valitse sähköpostimarkkinoinnin tarjoaja; Luo yksinkertainen aloitussivu ja ohjaa liikennettä tälle sivulle; Lähetä säännöllisiä sähköposteja luetteloon. Lisäksi sinun pitäisi käydä verkkosivustolla, jonka kanssa haluat tehdä yhteistyötä, ja tarkistaa heidän viestinsä. Jos sinulla on taitoja elektroniikan kiinnittämiseen, harkitse muiden kuin toimivien laitteiden kunnostamista ja jälleenmyymistä omien kauppojesi, Amazonin tai Craigslistin kautta. Suuret yritykset ovat rakentaneet suuren osan nykypäivän ohjelmistoista. Kun se on käytetty, se on mennyt ikuisesti.

Hän käyttää ääntänsä. Trim peruuttaa tilaukset, neuvottelee Comcast-laskusi, löytää sinulle paremman autovakuutuksen ja paljon muuta. Lyhyessä ajassa hän pystyi kasvattamaan blogiamme kokopäiväisiksi tuloiksi. Liity osakkuusyhtiöverkostoon, kuten Amazon Affiliate tai Google AdSense, valitse mainostavia tuotteita ja mainosta niitä sisältösivustollasi. En puhu käyntikorttien suunnittelusta. Käytä tutkimussivustoa, kuten Survey Junkie. Liitä ennakkomaksukortti Fleet-sovellukseen, siirry verkkoon, ala hyväksyä toimitustarjouksia, maksa. Voit aina lähettää sähköpostia sivuston osoitteeseen kysyäksesi siitä.

Lisää Tytäryhtiömarkkinointi Blogiisi Tai Verkkosivustoosi

Et voi luoda aikaa uudelleen. Tässä on muutamia ideoita aloittamiseen: SEO-ylläpito ja turvallisuus ovat myös osa työtä. Olen esimerkiksi sijoittanut kauppoihin 10 eri valtiossa! Superhosts voivat ansaita 100 000 dollaria + vuodessa.

Oletko luonnollisesti järjestäytynyt vai edes OCD-tyyppinen henkilö? Lisäksi, jos olet jo tehnyt shoppailijasovelluksen, tervetuliaisbonuksen, “lupasi kehosi tieteelliseen asiaan” viimeksi, kun clunker tarvitsi korjausta, niin todennäköisesti tarvitset uusia luovia tapoja ansaita ylimääräistä rahaa. Monet näistä ovat todennäköisesti sähköpostiuutiskirjeistä, joihin olet kirjautunut. Yritä vuokrata kiinteistösi häihin, vastaanottoihin, tapaamisiin tai juhliin. Rekisteröidy vain täällä, suorita testiarvio ja odota saavasi verkkosivustoja postilaatikkoosi. Tämä ei ole vain opettajille. Se on niin yksinkertaista: Sinulle maksetaan valokuvien tuotteiden mainostamista tiettyjen vaatteiden käyttämisestä toimintakuviin käyttämistäsi tiettyjen tavaroiden avulla.

Pidä Enemmän Rahaa

No, on olemassa kaikenlaisia ​​mahdollisuuksia tehdä juuri niin, jos olet valmis panostamaan vähän vaivaa. Parhaat välitysyritykset ja osakekauppayhtiöt vuonna 2019, ja uskollisuusrahastojen lisäksi ne tarjoavat tuhansia muitakin rahastoperheitä. Voit helposti nähdä heidän julkisen profiilin, 12 kuukauden sijoitetun pääoman tuoton ja menestyneimpien kauppiaiden lajittelun. SoftwareJudge maksaa sinulle heidän ohjelmistonsa tarkistamisesta.

Jos ei muuta, opit paljon erilaisista sijoituksista ja toimialoista. NearlyNewlyWed: Tästä syystä mainosdollarit mitataan tuhannen näyttökerran hinnan mukaan. Ei, he eivät menettäneet vetoa ystäviensä kanssa.

Ihmiset, jotka ansaitsevat elantonsa säännöllisesti lähettämistä videoista, kuten vloggeista, tarvitsevat kuitenkin apua pysyäkseen sisällöllään. Sillä voi olla käytettävyysongelmia, virheitä, toiminnallisuusongelmia ja niin edelleen. Nyt kysymys on - miten ansaitset yksilöinä rahaa verkossa sovelluskehityksen avulla? InboxDollars on vain yksi monista verkkosivustoista, joilla voit ansaita rahaa yksinkertaisesti katsomalla katkelmia asioista, kuten elokuvan trailerit tai tuote-mainoskampanjat. Se on samanlainen kuin Survey Junkie, mutta on myös muutamia muita tapoja ansaita rahaa jäsenenä (mukaan lukien 5 dollarin bonus vain ilmoittautumiseen). MemberPress on monipuolinen laajennus, jonka avulla voit muuttaa WordPress-blogin täysin toimivaksi jäsensivustoksi. Ansaitaksesi rahaa verkossa YouTuben avulla sinun on investoitava muutamiin asioihin, joista voit oppia juuri antamassani linkissä, mutta se on hieno tapa tavoittaa ihmiset henkilökohtaisemmalla tasolla.

Muut Lähteet

Houkutellaksesi sinut liittymään, he lähettävät sinulle ilmaisen 10 dollarin Amazon-lahjakortin (kun he ovat ostaneet kelvollisen oston, jonka hinta on vähintään 20 dollaria). Saatu palkkio on täysin riippuvainen kumppaniohjelmasta. Cfd-merkitys - mitä sinun tulee tietää?, yksi suurimmista läpimurtoista tässä suhteessa saavutetaan ottamalla käyttöön CFD-menetelmä kuorman kuormitukseen ja roottorin värähtelyn ennustamiseen. Jos tiedät kuinka vasaraa heiluttaa ja jarruttaa jakoavainta, yleismiesliiketoiminta saattaa olla oikealla tiellä. Kuinka voin neuvotella palkasta, kun he sanovat minulle, että he eivät voi maksaa enemmän? He tietävät tietävän miten saada huomio. Jos jokin vierailijoista napsauttaa Amazonia ja tekee ostoksen, saat prosenttiosuuden myynnistä.

  • Ehkä tarvitset käteistä nopeasti.
  • Voit jopa rakentaa Facebook-ryhmän ja käyttää vaikutusvaltaasi siellä tuotteiden myymiseen ja mainostamiseen.

19 Nopeita Ja Helppoja Tapoja Ansaita Rahaa Kotona

Sinun on oltava halukas käyttämään aikaa ja energiaa, joka tarvitaan ideasi saamiseksi maasta, ja tarvitset hiekkaa kiinni siihen, vaikka matkasi olisi hidas, kun aloitat ensimmäisen kerran. Tutustu suosikki sivutulostajiini Survey Junkie and Paid Viewpoint. Jos haluat tietää, miten ansaita rahaa verkossa, harkitse näitä mahdollisuuksia: Suurimmassa osassa menestyneiden bloggaajien korkean tason artikkeleita online-rahan ansaitsemisesta on ideoita, kuten verkkokyselyjä, bannerimainoksia, virtuaaliassistenttina toimimista, salaisia ​​ostoksia tai käteisellä luottokortin avaamista. Useimmille ihmisille se on melkein minkään vieressä. Parhaat binaariasetusvälittäjät 2019 | suosituimmat binaarikaupan sivustot, kilpaileminen toisia vastaan ​​tekee varmasti paremman kauppiaan. Nämä ihmiset saivat korotuksistaan ​​kuin rosvoista! Onko sinulla ainutlaatuinen idea? Nämä ovat bonuksia, jotka saat vain tilin luomiseksi.

Kuka ei katso online-videoita? Hanki muutama kirjoitettu ja markkinoitu e-kirja, ja saat idean. Yritykset, kuten Transcribe Anywhere, tarjoavat luokkia, joissa opetetaan opiskelijoille yleisen, lääketieteellisen tai laillisen transkription perusteet ja yhtä tärkeätä on, kuinka he voivat löytää asiakkaita työhön. Swagbucks maksaa sinulle lahjakortteilla, kuten Amazon, Target, Walmart ja jopa PayPal.

Tarvitsevatko he jonkun auttamaan heitä verkkosivustonsa uudelleensuunnittelussa? Se ei ole paras palkka, mutta se maksaa nopeasti. Löydä taiteellisia tapoja juhlia erityistapahtumia ja mainosta tuotteitasi Fiverrin kaltaisella alustalla. Ja mikä parasta, se on se, että hosting-yritykset huolehtivat isännöinnistä puolestasi, joten kaikki mitä tarvitset huolta myy.

Luottokorttien Ja Lainojen Kelpoisuuslaskin

Tunnen henkilökohtaisesti katontekijän, jolla on 8-lukuinen yritys. Jos säästät tavoitteen saavuttamiseksi tai suuren oston vuoksi ja tarvitset rahasi helppoa saatavuutta milloin tahansa, voit ansaita vielä enemmän pitämällä varat rahamarkkinatilillä. Mutta muutaman seuraavan päivän aikana, voit asettaa ensimmäisen puolella hälinä ja ansaita rahaa nopeasti. 200 dollaria kuukaudessa 30. 15 eeppistä tapaa ansaita rahaa verkossa maksamatta mitään, tämä on Googlen online-kyselypaneeli. Voit myös ansaita paljon rahaa verkossa koodaamalla uusia taitoja Amazon Alexalle. Ja monilla ihmisillä, jotka tarvitsevat ylimääräistä rahaa, on myös! Palkinnot voivat kuitenkin olla sen arvoisia, ja katsokaamme sitä, joka ei halua makseta matkustamisesta ympäri maailmaa! Sen jälkeen sinun on oltava perehtynyt muihin avaruuden tärkeimpiin toimijoihin, jotka voivat olla hyviä kumppaneita tai hankintamahdollisuuksia, sekä intiimiin tietoon siitä, miten kerätä rahoitusta, markkinoida tuotteitasi, palkata ja hallita parhaita kykyjä, ja pidä itsesi taloudellisesti vedenpinnan yläpuolella.

Jos päätät poistua maksetusta vierasviestistä ja tarkistaa tietä, sinun pitäisi sisällyttää lisävaihtoehto, jonka avulla artikkeleita voidaan näyttää esiteltyinä viesteinä. Näin ansaitset noin 12 dollaria tunnissa. Onko heillä mielenkiintoinen näkökulma? Aloittamiseksi tässä on joitain GoDaddyn vinkkejä, jotka ovat väitetysti maailman suurin ja tunnetuin verkkotunnusten arkisto. Mutta se on melko helppo nähdä, kun monet ovat etsineet rahaa kotisivustoilta, joilla he eivät ole legit. Sovellusten testaajat testaavat sovelluksen, kokeilemalla sen erilaisia ​​puolia ja ominaisuuksia, ja kirjoittavat rehellisen arvion. Jos haluat ansaita 1 000 dollaria mainoksilla (hyvä mainosverkosto), sinun on tehtävä 70 000 - 250 000 sivun katselua kuukaudessa (muista, että se riippuu kapeasta). Tein muutama sata taalaa kuljettaen kukkia ystävänpäivänä ja äitienpäivänä tänä vuonna.

Ryhdy transkriptionistiksi

Asetat milloin pystyt auttamaan ja ihmiset, jotka etsivät apua, löytävät sinut sovelluksen kautta. Vaikka se aloitti pelialustana, se kehittyy nopeasti sisällyttämään muun tyyppistä sisältöä. Sieltä sinun on rakennettava tarjouksesi.