72 Korkeapalkkaista Online-työpaikkaa Kotona Ilman Sijoitusta Vuonna 2019

Tulemalla luovaksi ammattilaiseksi, joka suunnittelee logoja, kuvituksia ja erilaisia ​​asetteluja kuvien ja tekstin avulla, saatat aikaan merkittävän vaikutuksen työsi kautta. Sisareni tekee tämän saadakseen ylimääräistä rahaa puolella työskennellessään kokopäiväisesti ja ansaitseen yli 2019 dollaria kuukaudessa! Jos et ole innoissasi kiireisestä työpaikalle joka aamu tai etsit osa-aikatyötä normaalin työsi ulkopuolella, ei ole koskaan ollut parempaa aikaa kuin nyt aloittaa yksi näistä laillisista töistä kotona työpaikkaa.

 • FlexJobs on suosikki työpaikkani, jonka avulla saan löytää laillisia kotona tehtäviä.
 • Tämä yritys tarjoaa maksettua koulutusta, tuntipalkkaa sekä etuja, kuten palkallista vapaa-aikaa, 401 kt, henkivakuutusta, lääketieteellistä, hammaslääketieteellistä ja näköä.
 • Jokainen, joka nauttii hauskista, ystävistä, joustavuudesta, muotista ja hyvistä … etsitkö sivukausua, kokopäiväistä mahdollisuutta tai aivan uutta uraa!
 • Kun kyse on kotona työskentelystä, äidit saattavat nauttia töistä, joiden avulla voit asettaa oman aikataulun (jotta voit työskennellä, kun se on sinulle sopivinta).
 • Olen lukenut menestystarina menestystarinan jälkeen.
 • Sinun on tiedettävä kuka maksaa sinulle.

Hyödynnä digitaalisia kuvia ja valokuvien muokkausohjelmia, kuten Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Canva jne. Mutta heidän peli on kaikki sama: Toinen suosittu ei-puhelintyö on verkossa tapahtuva akateeminen tutorointi.

Tarjoamme laillista työtä kotitöistä, jotka voivat auttaa sinua luomaan vakaat tulot ja nauttimaan vapaudesta olla oma pomo. Tämä on online-työ kotona, joten sinulla on oltava seuraavat: Tähän osioon olemme sisällyttäneet luettelon koulutusresursseista jokaisen työn jälkeen. Sinun ei tarvitse autoa toimittaaksesi postikavereiden kanssa, voit vain kävellä ja ansaita rahaa. Hän raivosi kuinka paljon hän nautti siitä.

 • Sen lisäksi, että vältät pitkät työmatkat, pääset myös määrittämään omat työtunnit ja ehkä jopa perustamaan oman yrityksen.
 • Hänen tarinansa on inspiroivaa!
 • Nykyään matkatoimistot työskentelevät todennäköisemmin kotoa kuin myymälä, mutta se on työmahdollisuus, joka on avoin kaikille, jotka ovat innostuneita matkustamisesta, organisoinnista ja suunnittelusta ja jotka tykkäävät työskennellä ihmisten kanssa.
 • Se on ainoa tapa, jolla tutkimukset eivät lopu, voit valita ensin eniten maksavat tutkimukset ja ansaita selviytyä näistä.
 • Suorituskyky ja lähetyskannustimet ovat myös mahdollisia.

Pysyvyys

Esimerkkejä Motorola Solutions -nimikkeistä: Vaikka jotkut alla luetelluista työpaikoista tarjoavat työntekijöille etuja ja W-2-tyyppistä palkkaa, suurin osa niistä ei tarjoa. Jotkut suoramyyntiyritykset antavat sinun markkinoida tuotteitaan verkossa ja luetteloiden kautta. Muista tarkistaa, että kotityösi maksaa sinulle vähintään kansallisen minimipalkan, muuten se on laitonta kotityötä. Alussa kirjoittaja voi ansaita 100 dollaria ylöspäin ensimmäisestä artikkelissaan.

He palkkaavat maailmanlaajuisesti, ja palkka on noin 10 dollaria tunnissa. Kaikki riippuu osaamisalueestasi. Kaikkien tällä sivulla olevien yritysten uskotaan olevan legitiimiä, mutta ne on tarkistettu vain pehmeästi, mikä tarkoittaa, että tein pikahaun nähdäkseni, onko negatiivisia arvosteluja tai arvioita.

Online-jälleenmyyjä

Lähetä Navigointi

Jos haluat joskus tietää jotain, voit hypätä Googleen, Bingiin tai muuhun hakukoneeseen löytääksesi lisätietoja. Ihmiset palkkaavat virtuaaliassistentteja, koska he voivat maksaa vain työtunteja - säästää heille aikaa ja rahaa. Ei ole kylmää soittamista. Jos haluat tietää enemmän tästä palkitsevasta työstä kotiuralta, ota tämä ilmainen online-luokka ja katso onko tämä ura, jonka haluat valita. 9 miljoonaa amerikkalaista työskentelee kotoa ainakin puolet ajasta. Kuten monet yritykset, jotka tarjoavat työpaikkoja kotoa, Concentrix toimii myös maailmanlaajuisesti ja kymmenillä eri kielillä. Esimerkkejä nimikkeistä Stitch Fixissä:

Testaajat jakavat sitten palautteensa videossa. Heillä on jopa tutorointipaikkoja aikuisopiskelijoille, jotka tarvitsevat tutorointipalveluita. Työnimikkeiden näyte Philipsissä: Sinun on oltava u. Kuitenkin on olemassa satoja laillisia tapoja ansaita rahaa kotoa. 31 laillista tapaa ansaita nopeasti rahaa päivässä, sen lisäksi, että se on helpompaa, se on lopulta myös vähemmän työtä sinulle. Sinulle toimitetaan oma tekniikka, jonka avulla voit käyttää sovelluksia turvallisesti, joten pystyt tukemaan ja avustamaan asiakkaita monenlaisilla palveluilla ja teknisillä tarpeilla. He palkkaavat moniin tehtäviin asiakaspalvelupisteistä ja teknisestä tuesta aina tietojen syöttöön asti toimitusketjun johtajaan saakka.

Mistä voin aloittaa? Tämä asema on avoin sekä Yhdysvaltojen että kansainvälisille asukkaille. Tämä yritys tarjoaa erittäin laillista työtä kotitehtävistä, jotka liittyvät varausten tekemiseen ja asiakaspalveluun. Palkka on 10 dollaria tunnissa tästä online-kotityöstä ilman investointeja.

00 tunnissa ja vähintään 20 tuntia viikossa.

Vertaa uraa

Yhdysvaltain veteraaniasiainministeriö palkkaa RN: n toimimaan teleterveydenhoitajina, hoitoneuvojina, koordinaattoreina ja tapauksenhoitajina - monien muiden tehtävien lisäksi. WriteScore - Lue WriteScore Review - avoinna vain Yhdysvalloille. On vaadittava töitä öisin ja viikonloppuisin. Niin kauan kuin sinulla on tietokone ja tarvittava ohjelmisto, voit vain saada ohjeet asiakkaalta, tehdä suunnittelutyön ja lähettää sen asiakkaalle hyväksyttäväksi sähköpostitse. Ne ovat vain jäävuoren huippua.

Ja ennen Internetin kynnystä oli paljon vaikeampaa lajitella huijauksia ja todellisia mahdollisuuksia. Kokeneet transkriptionistit eivät hyväksy vähemmän kuin 45–50 dollaria äänituntia kohti, vaikka aloittelijat saattavat halutakin tehdä vähemmän palkattuja töitä, kun he ansaitsevat kokemusta. Heidän työnsä ovat luonteeltaan suuresti riippuvaisia ​​tietokoneista. Voitko ansaita rahaa heti työskentelemällä kotoa? Se vaatii kuitenkin huomiota yksityiskohtiin, koska useimmilla yrityksillä on tiukat ohjeet, joita on noudatettava. Työllisyystilastoviraston mukaan kotimatkatoimistot antavat noin 37 700 dollaria vuodessa. Ichimoku-kaupankäyntistrategia pythonilla, perusviivan siirtymistä Ichimoku-pilven yläpuolelle pidetään nousevana. Apple tarjoaa maksettua koulutusta ja etuja, samoin kuin teknisiä laitteita asemaan. Jos olet halukas panostamaan ja olemaan pieni potilas, hyödyt ovat sen arvoisia.

Yhteenveto 14 Työstä Kotona

Kysy viitteitä: Sitoumusta ei ole ja opit lisää työkaluista ja taitoista, joita tarvitset tehokkaaksi oikolukijaksi (jos olet kiinnostunut, voit ostaa maksetun kurssin työpajan lopussa). 21 tapaa ansaita 100 dollaria päivittäin verkossa, tämä on loistava sovellus, jos haluat hylätä joitain kirjoja, saada rahaa käytetyiltä korkeakoulujen oppikirjoilta tai ostaa mahdollisesti arvokkaita käytettyjä kirjoja autotalli- ja säästökaupoista. DoorDash - Lue DoorDash-arvostelu - Hanki palkka noutaaksesi ruokailutilauksia useilta ravintoloilta, jotka käyttävät DoorDash-palvelua, ja toimittaa sen tilaamillesi ihmisille. Kansainvälisen virtuaaliassistenttien yhdistyksen mukaan nämä työntekijät ovat ”itsenäisiä urakoitsijoita, jotka (etäältä, yleensä kotistaan ​​tai toimistostaan) tukevat useita asiakkaita eri aloilla tarjoamalla hallinto-, luovia ja teknisiä palveluja. DollarSproutin ykköstavoitteemme on auttaa lukijoita parantamaan heidän taloudellista elämäänsä, ja olemme säännöllisesti yhteistyössä yritysten kanssa, joilla on sama visio. Tämä e-kirja tarjoaa perustiedot siitä, mitä yleinen transkriptio sisältää.

Nykyään työskentelen yksinomaan kotoa ja teen melko ihmisarvoisen asumisen tekemällä niin. 7 laillista tapaa ansaita rahaa verkossa, payLoadz antaa sinun myydä rajoittamattoman määrän tuotteitasi, jotta voit saada täältä melko hyvän passiivisen tulon. Kun olet löytänyt sinulle parhaiten sopivan työpaikan, työskentele siinä vaikeammin kuin kukaan muu. Kuten kaikissa kotona tehtävissä töissä, jotka keskittyvät vastaamaan saapuviin puheluihin, Alorica vaatii, että sinulla on joitain perusvarusteita:

Itsejulkaisun suosion takia oikoluku on tuleva ammatti. Tarvitset vain profiilin luomisen houkuttelevalla videoesittelyllä ja tarttuvalla kuvauksella. YouTube sijoittaa sitten mainoksesi videosi sisään tai lähelle, ja ansaitset rahaa itse mainosta, videon katseluista ja napsautuksista.

Kotona Työskentelyn Edut

Monet yritykset palkkaavat VA: ita, jos he etsivät apua online-hallinnollisissa tehtävissä (sähköposti, kalenterin hallinta, tietojen syöttäminen, tekninen tuki jne.) Jos olet joukkuepelaaja, itse motivoitunut, luotettava ja valmis ansaitsemaan huomattavia tuloja osa-aikaisesti heti, ota yhteyttä Leslie Morrisiin osoitteessa lesliejmorrisyl @ gmail. Ansaitse 30–50 dollaria tunnilta noutaaksesi roskien pysäköintialueilla Kyllä, tämä on oikeastaan ​​asia ja iso syy miksi ei ole tekosyytä olla tekemättä rahaa nykyään. DoorDash palkkaa tilauksen mukaan tarvittavat ruokien kuljettajat. Ja vaikka monilla isommilla sivustoilla on sisäisiä kirjoittajia, yhä useammat sivustot ulkoistavat sisällönsä ja palkkaavat freelance-kirjoittajia ja sisällöntuottajia. Voit joko perustaa oman yrityksen tai työskennellä agentuurissa, Sarah B. Koti-töistä tehdyn kopiointityön avulla voit kuunnella ääntä ja kirjoittaa mitä kuulet. Muista lukea ohjelman säännöt varmistaaksesi, että noudatat niitä.

Yksi vilpillinen ryhmä ilmoitti vääriä työpaikkoja CareerBuilderissä, joka on muuten kunnioitettava sivusto.

Kuinka Välttää Kotona Tapahtuvaa Huijausta

Kurssi auttaa sinua hallitsemaan nopeasti kolme työvaihetta oman oman kotisi Facebook-mainosyrityksen rakentamisessa: Nämä ovat vain muutamia harkittavissa olevia laillisia kotona tehtäviä. Tule edustajaksi NexRep-kauppapaikalle! Ei ole selvää, kuinka suuri palkka on, mutta se riippuu kokemuksestasi.

Xact Telesolutions

Mistä Löytää Koulutusta Hyvää Kotona Työskentelevää Uraa Varten

Jos pidät puhelutöistä, tule sitten tämän yrityksen 'tavaranaloittajaksi'. Tämä yhdysvaltalainen online-opetusyritys on rekrytoinut menestyksekkäästi englannin opettajia. Kuinka ansaita rahaa verkossa nopeasti, voit jopa syödä herkullisia ruokia ja saada alennuksen syödessään ravintolassa, jossa työskentelet. Yksi linkki vie sinut yrityksen arvosteluun, ja toinen vie sinut sivulle, johon sinun täytyy kirjautua. Toinen ESL-tutorointiyritys, joka palkkaa tutoreita opettamaan englantia verkossa.

Täällä voit olla yhteydessä tuhansiin potentiaalisiin asiakkaisiin, jotka etsivät tarkkaa tarjoamaasi palvelua. Ne tarjoavat jopa mikrotehtäviä, jotka ovat pienempiä töitä, jotka voidaan suorittaa kotoa noin tunnissa. Opettajien palkoista ei ole vielä tietoa. Palkka on noin 15 dollaria tunnissa.

 • Jos olet itsenäinen stylisti, jolla ei ole joukkueasi allasi, myyntikiintiötä ei ole.
 • Muista, että joillekin tämä on vain ylimääräistä rahaa täältä.
 • Tätä kotipalvelua varten kotona ilman investointeja vaaditaan aiempi asiakaspalvelukokemus.
 • 50 - 14 dollaria tunnissa.
 • Luo ja muokkaa kaavioita ja kaavioita tarpeen mukaan.
 • Valitettavasti monet ihmiset menettävät huijauksiaan ja menettävät aikaa ja rahaa prosessissa.

Neuvottelu

Metro Manilan, jota kutsutaan Kaakkois-Aasian kolmanneksi huonoimmaksi liikenneksi, avulla voit kokea päivittäin 66 minuutin liikenteen, joka on täynnä pilaantumista, melua ja ahdistusta. Opas kaupankäynnin bitcoin (btc), jokainen, jolla on kopio pääkirjasta, voi:. Käytännössä mikä tahansa sisältöä julkaiseva paikka tarvitsee oikolukijan. Voit sitten skannata päivittäistavaroitasi ja tehdä tutkimuksia ostoksesi tottumuksista ansaitaksesi palkkioita. Verkkosuunnittelijat auttavat herättämään verkkosivun brändäyksestä ja värimaailmasta käyttömukavuuteen ja käyttäjien tyytyväisyyteen. Jos nämä mahdollisuudet kiinnostavat, suosittelen tekemään useampia kuin yksi, jotta se olisi hetken arvoinen. Jos etsit lähtötason transkriptiota, sinun on noudatettava yleistä transkriptiota.

Sutherland CloudSource

Jakamalla omia kokemuksiani ja oivalluksia säästät kuukausia tai jopa vuosia yrittäessään selvittää kaikki itse. Joillakin näistä onnistuneista ihmisistä on blogeja, joten heidän ei tarvitse edes järjestää juhlia ja pyytää ystäviä ja perhettä kokeilemaan tuotetta. Työskentele kotona, ansaitse ylimääräisiä tuloja, liity yhteistoimintatalouteen ja tuo iloa matkustaville perheille palvelemalla nopeasti kasvavia markkinoita. Toiset ovat ansainneet 50 000 dollaria vuodessa tai enemmän, kaikki vain oikoluku kotoa.

Kuinka Paljon Transkriptiota Ansaitsevat

ACD Direct palkkaa kotona edustajia soittamaan tulevia ja lähteviä puheluita. Soita lähteviä puheluita jäsenille (monet heistä espanjankielisiä) terveysriskien arviointipuhelujen suorittamiseksi ja jäsenille mahdollisesti liittyvien kysymysten vastaamiseksi, mukaan lukien hyöty- ja kelpoisuustiedot, vaatimukset ja laskutus, perusterveydenhuollon lääkärin tehtävät jne. Jotkut suosituimmista lahjakorteista ovat 25 dollarin Amazon-lahjakortti (joka vaatii vain 2200 swagbucksia) ja Paypal-lahjakortti. Etätyötä etsittäessä ei ole parempaa tapaa purkaa kulttuuri- ja viestinnän esteitä kuin hankkia myös filippiiniläinen asiakas. Kauppaa forex-kaupan ykkönen *, tarjous- ja kysyntähintojen välinen ero kasvaa (esimerkiksi 0: sta 1: een pisteeseen 1–2: een pisteeksi valuutoissa, kuten EUR), kun laskeat käyttöoikeustasoja. Loput näistä kotilähteistä tehdyistä lisätyöistä eivät anna sinulle kokopäiväistä tuloa. Suorita SEO-avainsanatutkimus ETSY-, Amazon- ja verkkosivustolistamme, auttamalla tuotteita löytämään ja sijoittautumaan nopeasti tärkeille avainsanoille. Ansaitse 18–26 dollaria/tunti. Kun käytät hyväksi kotona työskentelyä, työpaikat eivät edellytä sinun saapumista tiettyyn aikaan, lounasta tietyllä hetkellä tai lopettaa määräajassa.

Työntekijäohjelmakoordinaattori Ja Toimeenpaneva Assistentti

Jos haluat tulla virtuaaliassistentiksi, täällä on yli 30 tarjoamaasi palvelua. Näin löydät korkeasti palkatut työt. Tällä yrityksellä on satunnaisia ​​kirjojen tarkistus- ja editointimahdollisuuksia. Kun työskentelet kotona, yleinen teema on, että olet vastuussa omien verojen maksamisesta (työnantaja ei pidä niitä sinulle) ja omien sairausvakuutus- ja eläkesuunnitelmien tarjoamisesta. Suhteellinen lujuusindeksi (rsi), seurauksena on lisää riskiä, ​​mutta on myös mahdollisuus suurempaan hyötyyn. Useimmat tehtävät vaativat hakijoilta vähintään yhden vuoden risteilykokemuksen ja/tai puhelinpalvelukokemuksen. Seattlen toimipaikkainen Amazon on yksi yrityksistä, jotka yleensä liittyvät kotityöhön.

Jos sinulla on intohimoisesti jotain tai olet tietyn alueen asiantuntija, harkitse blogin perustamista. MyPoints palkkaa Kyselyntekijöitä, Verkkokauppiaita ja Vaikuttajia ansaitsemaan pisteitä kysymyksiin vastaamiseen, verkkokaupoissa tekemiseen ja muiden lyhyiden tehtävien suorittamiseen. Jos haluat saada esimerkiksi freelance-copywriting-keikan, aloita keräämällä näytteitä hämmästyttävästä kopiosta, joka myy tuotetta. Bigben ostaa robotit, kun nämä tilaukset on poistettu kirjoista, markkinat ovat lähtökohtia ensimmäiselle todelliselle suuntaavalle päivälle, jota strategia on suunniteltu kaappaamaan. Tapaa aina potentiaalisia asiakkaita ja asiakkaita laajassa päivänvalossa hyvin asutussa, julkisessa paikassa. Löydät tuotteen, jonka haluat myydä Amazonista - Useimmat ihmiset alkavat harjoittaa vähittäismyyntivälitystä, jolloin ostat jotain myymälästä (esim. )Maksetut kyselyt maksavat sinulle tutkimusta kohden, verkkosivuston sisältö maksaa sanasta tai kirjoitetusta sivusta. VIPKID palkkaa ESL-opettajia.

farmaseutit:
Palkka riippuu siitä, millaisessa projektissa työskentelet ja asiakkaasi.