Amazon.com: Ansaitse rahaa Blogging: Todistetut strategiat ansaita rahaa verkossa, kun työskentelet kotoa e-kirja: Joseph Hogue: Kindle Store

Joten, jos käytät StudioPress WordPress -teemaa, Constant Contact -markkinointiohjelmistoa, Bluehost-majoitusta tai muuta tuotetta, jolla on tytäryritysohjelma, muista luoda blogiisi sivu, jolla on resursseja muille kapealla oleville bloggaajille. Onko tämä vain joukko "kaikki tietävät"/"Olen lukenut sata blogin kirjoitusta tällaisista" asioista? Sitten kannattaa ehkä asentaa Easy Digital Downloads sivustollesi.

Jotkut tietyn tyyppiset sisällöt ansaitsevat hyvän määrän keskimääräisen yleisön määrän ansiosta, ja toiset saavat vain keskimäärin suuren määrän katseluja.

Vaikka suosittelen aloittamista mainostamisella, jos olet aloittelija, lue tämä artikkeli loppuun asti rakentaaksesi mielesi visio siitä, mitä sinun on tehtävä jokaisessa matkan vaiheessa. Samanlainen kuin monilla online-tuotteilla ja -palveluilla on tytäryhtiöohjelmia, joihin voit liittyä. Kuten kaikissa legitiimiissä liiketoiminnoissa, on olemassa sääntöjä. Keskimääräinen bloggaaja työskentelee blogissaan vain, kun heistä tuntuu siltä, ​​mikä tarkoittaa noin 2-4 tuntia kuukaudessa. Muista lisätä ”Mainosta tällä sivustolla” -linkki alatunnisteeseen ja yhteystietosivulle, jotta oikeat mainostajat löytävät sinut. Siellä on paljon maksettuja työkaluja, joiden avulla voit nähdä kuinka paljon sivustot jo maksavat ilmoituksista, ja tämä todella auttaa alkuperäisessä tutkimuksessa. Suoritatko laskun brändistä tai asiakkaasta, jonka kanssa työskennellä, sinun on mainittava, kuinka maksut vastaanotetaan.

Rakenna yhteisö: No, tässä seuraavassa osiossa aiomme puhua kaikesta itsesi myymisestä (hyvällä tavalla, joka ansaitsee blogisi). Valitse markkinarako yleisön budjettipotentiaalin, ammatillisen vipuvaikutuksen ja markkinoiden kysynnän perusteella. Nasdaq - yhdysvaltain osake- ja optiomarkkinoiden loma-aikataulu, kurssit - Nyt on saatavana runsaasti verkko- ja henkilökohtaisia ​​kursseja. Painopistealueita on neljä: Nyt kun meillä oli idea, meidän piti luoda verkkosivusto. Blogi palkkaa nyt, joten jos sinulla on jotain ja olet kiinnostunut työskentelemään Yaron kanssa, jatka ja hakeudu hänen verkkosivuilleen. BinBotPro on suunniteltu taitavasti ja intuitiivisesti, joten jopa uudet tulokkaat voivat ymmärtää koko prosessin muutamassa minuutissa.

Joten muutetaan kuinka ansaita rahaa verkossa... todellinen tapa. ClickBank toimittaa digitaalisen elämäntavan tuotteita asiakkaille 190 maassa aina kuntoiluun liittyvistä ohjeista terveellisiin ruoanlaittoresepteihin ja treffipalveluihin. Joka kerta kun kävijä napsauttaa mainosta, bloggaajat ansaitsevat pienen palkkion. Luo verkkokurssi tai jäsensivusto lukijoillesi. Joka päivä miljoonia blogin viestejä julkaistaan ​​Internetissä, ja koska niillä on niin paljon kilpailua rajallisesta huomiomme laajuudesta, sinun on todellakin luotava blogi-viestejä, joiden ihmiset haluavat lukea ja kenties jopa jakaa sosiaalisessa mediassa tai omissa blogeissaan. Bloggaamisessa vs. YouTube: ssä on useita pieniä yhtäläisyyksiä, jotka olen selittänyt alla joissakin kohdissa.

  • Jos et ole vielä saanut blogiasi maasta, siirry sitten perimmäiseen opaseni blogin perustamiseen.
  • Jotkut etsivät copywriting-ohjeita, jos lähetät sisältöä haamukirjoittajana ilman, että nimesi on julkinen.
  • Monet ihmiset perustavat blogin tapaan ilmaista näkemyksiään tai luovana lähteenä.
  • Jos teet koruja tai käsitöitä, voit tarjota omia tuotteita myyntiin heti.
  • Myy 200 tytäryhtiömarkkinointituotetta 50 dollarilla per myynti kuukaudessa.
  • Ehdottomasti, mutta vain jos käsittelet sitä yritykseksi.
  • Tytäryhtiömarkkinoijat julkaisevat usein tuotearvioita sivustollaan, jotta he voivat viitata tytäryhtiötuotteisiin ja ansaita rahaa.

Rahan Bloggaamiseen Tarvitaan 3 Ainesosaa

Näiden mittareiden avulla voit mitata kaikkien sähköpostikampanjoidesi tuloksia. Sillä ei ole väliä, kuinka paljon tietoa sinulla on kapealla alueella. Amazonin avulla on helppo markkinoida e-kirjaasi heidän Kindle-alustallaan. Pienellä mainostuksella sosiaalisen median kanavilla voit olla uuden bestsellerin kirjoittaja! Yleensä he antavat sinulle lahjakortin tai jonkinlaisen bonuksen. Uudet bloggaajat ja pienyritysten omistajat ovat myös huolissaan siitä, kuinka hoitaa kaikki kulut, maksut ja laskut. Täsmälleen missä freelancing tulee pelaamaan. Koska ansaitsen yli puolet tuloistaan ​​bannerimainonnasta (tein viime vuonna pelkästään bannereista yli 70 000 dollaria), ajatus olla käyttämättä niitä elantonsaan näyttää täysin hullualta.

Jaa palautteesi alla olevissa kommenteissa. Siksi heidän tuotteellaan voidaan ratkaista käytännöllinen ongelma, joka monien aloittelijabloggareiden kohdalla on, joten se on täydellinen tytäryhtiötuote nichelleni. Todellinen syy bloggaajien epäonnistumiseen on sama syy minkä tahansa yrityksen epäonnistumiseen: Usein kysyttyjä kysymyksiä blogin ansaitsemisesta WordPressillä? Mitä tuo tarkoittaa? Katso ohjeistani siitä, kuinka olla muotivastaaja.

Vaikka se kuulostaa yksinkertaiselta ja helpolta, suurin osa ihmisistä ei tee sitä oikein ja itkee sitten, kun he eivät ansaitse siitä rahaa.

Mene Yli Ontujen Blogikirjojen Avulla Tällä Askel-askeleelta Yhdeksään Todistettuun Järjestelmään, Jolla Voit Ansaita Rahaa Blogging

Kun (jos) tarkistat suosittelemasi tuotteita - pidä arvosteluitasi informatiivisina ja käytännöllisinä ja vältä villejä väitteitä - Jos tulet luotettavaksi, ihmiset napsauttavat tytäryhtiö-linkkejäsi ja ostavat suosittelemasi tuotteita - mutta jos kuulostaa käytetyltä autokauppias he napsauttavat sen sijaan. Niin kauan kuin olet valmis ponnistelemaan, saat palkkion. Sen avulla voit pitää elintasoasi samalla, kun sijoitat aikaa asioihin, jotka voivat parantaa elämääsi tulevaisuudessa. Myy omia tuotteitasi ja palveluitasi, jotka liittyvät puhuttaviin aiheisiin; Luo jäsensivusto tai päämiehe podcastin taustaan; Myy sponsorointeja, jotka luet ääneen jaksojen aikana; Avaa podcastisi lahjoituksia varten. Sijoita aikaasi johonkin, josta olet todella intohimoinen, ja johonkin, josta todella välität - se heijastaa sisältöäsi. Viime vuonna Iowan osavaltion ekonomistina ansaitsin 52 000 dollaria vuodessa.

Aina kun joku ostaa jotain, jota mainostat, ansaitset pienen palkkion vastineeksi.

Millä tavoin bloggaajat ansaitsevat rahaa (Erilaiset tulot)

Paras tytäryhtiö-sivusto on usein tiettyyn markkinarakoon omistettu sivusto. Ajattele, minkä tyyppiseen kapeaseesi blogiisi saattaa kuulua. Alun perin olin kuin "kyllä, varmasti, pistokokein postissa hei", mutta nyt tiedän, mistä hän puhuu: Ihmiset ympäri maailmaa käyttävät Internetiä postittamaan elämästään, kiinnostuksistaan ​​ja harrastuksistaan.

Jatkuva passiivinen tulo. Bitcoin-hintaennuste vuodelle 2020 [päivitetty], mutta on epäselvää, missä hänen krypto-omaisuutensa tällä hetkellä on, koska niin paljon kuin hän oli voittanut Bitcoinin varhaisesta nousukaudesta, miljardööri kunnianhimoisin kryptopelaaminen tapahtui samanaikaisesti sen eeppisen pudotuksen kanssa. Vasta silloin pystyt tosiasiallisesti myymään palvelusi verkossa ja tuottamaan tuloja ja sijoitetun pääoman tuottoprosenttia. Huomaat, että tämä suunnitelma ansaita rahaa blogging koostuu lähes 100-prosenttisesta ulottamisesta. Mitä kapeampi oma markkinarako, sitä enemmän saat tietää jostakin. Tiedän, että tämä voi olla toinen vapautettu kysymys, koska uudet bloggaajat ovat kiinnostuneita tietämään, onko bloggaaminen todella aloittamisen arvoinen vai ei.

Liiketoimintakumppanuudet voivat horjuttua monella eri tavalla, joten on vaikea selittää vain yhtä. Jos olet WordPress-käyttäjä, voit käyttää Envira-galleriaa erinomaisten salkkujen tekemiseen. Yrityksesi luonteesta riippuen tämä voi tarjota hienoa sijoitetun pääoman tuottoprosenttia alkuperäisen myynnin suhteen, mutta tämän mainoskampanjan pääpaino on saada ihmiset blogiisi. Autan sinua aloittamaan, esittelen sinulle joitain tämän artikkelin suosituimmista ja tehokkaimmista blogirahoitustavoista. Tähän voivat kuulua suhteet sponsoreihin, tytäryhtiökumppaneihin tai yksinkertaisesti muihin bloggaajiin, jotka ohjaavat liikennettä blogiisi. Tässä artikkelissa jaamme parhaita "todistettuja" tapoja ansaita rahaa online-bloggaamisessa WordPressin kanssa. Haluaisin ajatella, että Smart Blogger on aiheen paras (ja kattavin) sivusto, mutta se ei ole mitenkään ainoa. Vahvan mainosverkoston suurin etu on, että he hoitavat kaiken puolestasi.

Paras asia on ladata alle 20 dollaria kirjaa kohden, varsinkin jos ne ovat lyhyempiä.

Kuinka Alkaa Ansaita Rahaa Blogin Selaamisella

Muista, että suuren voiton ei tarvitse tarkoittaa suurta sijoitusta. Ainoa mitä meidän piti tehdä, oli vakuuttaa 50 ihmistä noudattamaan neuvojamme ja me ansaitsisimme 5000 dollaria. Hanki palkka kirjoittamalla arvosteluja.

Nämä verkot toimivat CPC: llä tai CPM: llä. Voit myös tutustua WordPressin parhaisiin tytäryrityshallinnan laajennuksiin. Artikkelissa opit hän rakentanut hänen asiakkaansa suusanallisesti, näkyvyyttä, ja suuri joukko hinnat.