Cryptocurrency-louhinta vuonna 2019: Onko se kannattavaa ja pitäisikö sinun aloittaa?

Jos ne ovat korkeita, olet todennäköisesti erittäin kielteinen Bitcoinin kaivoksessa; No, joko se tai ajattelet liikkuvia maita! Yhden kolikon hinta on 3 000–4 000 dollaria tammikuusta 2019 alkaen, ja energiakustannukset eivät yksinään tee sen arvoiseksi. Jos haluat lisätietoja Bitcoinista ja kryptovaluutoista, tarkista kotisivumme. Kotona avoimia työpaikkoja, saatat myös olla mahdollisuus myydä heidät, kun he ovat ostaneet esittelytarjouksesi. Bitcoin-tapauksessa Bitcoin-lompakko ja sen yksityiset avaimet (avaimet) yhdistetään jollain matemaattisella magialla.

Kaivostoiminta-altaita ylläpitävät kolmannet osapuolet ja koordinaattorit.

Vuonna 2019 Chelanin piirikunnan yleishyödyllinen alue sai mahdollisilta kaivostyöläisiltä yhteensä 220 megawatin pyynnöt - hätkähdyttävä kehitys läänissä, jonka 70 000 asukasta käytti tuolloin tuskin 200 megawattia. Wattia per hashrate sekunnissa. Kasvava, usein katkera kilpailu kaivosalueista, joilla oli riittävä voima ja joiden vuokranantajat eivät räpistyneet, kun seinät saivat ”sveitsiläisiä juustoja” ilmanvaihtoaukkoilla. Bitcoin saattaa olla tai olla kuplan huipulla, mutta bitcoinin louhinnasta on ehdottomasti tullut paljon vähemmän kannattavaa, kun yhä useammat ihmiset osallistuvat toimintaan. Gox külmutti tilit käyttäjiltä, ​​jotka tallettivat äskettäin varastettujen bitcoinien. Koska hyvin harvat kannattavuuslaskimet antavat minkäänlaisia ​​ennusteita siitä, kuinka vaikeudet saattavat muuttua laskennan ajanjakson aikana, he voivat tuottaa villisti virheellisiä arvioita - etenkin kun ennustetaan pitkäaikaisia ​​tuloja. Tässä oppaassa tarkastellaan, kuinka kaivostoiminta toimii, miksi se on välttämätön osa bitcoin-infrastruktuuria ja onko se hyvä tapa saada vastineeksi.

Palkinnot jaetaan sitten edustajille heidän panoksensa mukaan uima-altaalla. Jos haluat investoida bitcoin-louhintaan ilman vaivaa hallita omaa laitteistoasi, on olemassa vaihtoehto. Keskitymme pääasiassa Bitcoiniin.

Esimerkiksi helmikuussa 2019 oli vähän yli 17. Mieluiten valitset pilvikaivosyrityksen, joka on toiminut useita vuosia ja jolla on hyvä maine. Aina kun tapahtuma tehdään bitcoinissa, se kirjataan lohkoon, joka sisältää muita viimeaikaisia ​​tapahtumia, kuten pääkirjan sivun. S9i on toinen suosittu versio Antmineristä, ja sen hashrate voi huippua noin 15 TH/s. Kuinka pääsen siitä, onko Bitcoin minulle kannattava? Tämä laskin voi auttaa sinua selvittämään tietokoneesi räjähdysnopeuden, kun taas laskuri ottaa huomioon käyttämäsi laitteistot ja paikalliset sähkökustannukset.

Lisää Tästä Tarinasta

Bitcoinin louhinta oli alusta lähtien ollut suhteellisen yksinkertaista ja varhaisimmat kaivostyöläiset pystyivät louhimaan tuhansia ja tuhansia Bitcoin-tuotteita kaivoksilla. Forex, ylimmän tason pankkienvälisten markkinoiden osuus on 51% kaikista transaktioista. Virransäästö johti nykyaikaisesti tunnettujen kaivostilojen ja Bitcoin-kaivosteollisuuden kehitykseen, jossa Bitcoin-kaivostehoa hallitsee muutama kaivosteollisuus, joka tunnetaan yleisemmin Bitcoin-kartellina. Ilman tarvetta kaivoa palkkiota, voimaa tarvitaan paljon, paljon vähemmän.

7 miljoonaa 6. kesäkuuta 205 000 dollarin pohjaan 31. Laske ansiosi, verkkokaupassa ja pankkitoiminnassa käytetään jo salausta. heinäkuuta. Ennen kuin pääset lainaamaan, sinulla on oltava alustava Bitcoin, jonka kanssa aloittaa. Heksadesimaalijärjestelmässä jokaisella numerolla on 16 mahdollisuutta. Ensimmäinen kysymys kaupankäynnistä on, että melkein kaikki kaupankäyntipörssit toimivat Bitcoinin tai Ethereumin kautta, mikä tarkoittaa, että jos haluat käydä kauppaa kryptovaluutoissa etkä omista mitään, joudut todennäköisesti omistamaan joitain (joitain poikkeuksia lukuun ottamatta). Herra de Vries kertoi, että monista kannattajistaan ​​huolimatta Bitcoin-verkolla on energiankulutusongelma. Se on Bitcoinin louhinta vuokratuilla laitteilla, jotka usein tallennetaan tietokantaan. Kun keskeytin kryptokolikoiden louhinnan vuonna 2019, asiakkaan saaminen ja käynnistäminen oli haaste.

Huomaa, että tämä menetelmä voi olla hankala, joten älä ota kenenkään neuvoja siitä. Laskettaessa, kuinka paljon yhden BTC: n kaivoksesta maksaa, on otettava huomioon kaksi päätekijää: Nvidia GTX 1060 6GB: H/s vahvistettiin pian yleisesti SI-yksiköillä seuraavasti: Joitakin tärkeimpiä esimerkkejä vuonna 2019 olivat 20 Kiinassa pidätettyjen henkilöiden pidätykset, joiden väitettiin kärsineen yli miljoonaan tietokoneeseen salausteknisillä ohjelmistoilla. Se ei tarkoita, että se on mahdotonta, mutta se ei ole kotitekoista teollisuutta, jolla se oli.