Hanki palkka opettaa englantia verkossa: Ansaitse 30 dollaria / tuntiopetus (11 parasta maksavaa sivustoa)

He opettavat yksi tai yksi luokka aikuisille ja lapsille. He etsivät opettajia, joilla on yliopistotutkinto, TEFL/CELTA ja vähintään yhden vuoden opetuskokemustodistus. Mennään tähän. PayPal-maksu €0. Joten puhutaan numeroista. Toisin kuin muut yritykset, sinun on oltava vain äidinkielenään puhuja aloittaaksesi englannin opetuksen, sinun ei tarvitse mitään todistuksia tämän työn suorittamiseen. He haluavat kotoisin olevia opettajia Isosta-Britanniasta tai Pohjois-Amerikasta, joilla on opetuskokemus, ESL-todistus ja korkeakoulututkinto (kaikki).

Kuinka monta oppilasta kussakin luokassa? Kokeile käyttää videokonferenssia opettaessasi opiskelijoita verkossa. On tärkeätä muistaa, että itsenäisenä urakoitsijana olet vastuussa kaikista veroista, jotka johtuvat VIPKID: n tai muiden suorittamasi sivutöiden ansiosta. PÄivittÄminen: robinhood käy kauppaa kryptovaluutalla, nämä ovat tyypillisesti penniän murto-osia, mutta yritys pyöristää nämä maksut lähimpään penniin. Niin kauan kuin olet pätevä opettamaan englannin kieltä, Education First on valmis palkkaamaan sinut. He opettavat kieliä lapsille sovelluksellaan keskittymällä kielen upottamiseen pelien, videoiden ja kappaleiden kautta muiden offline-toimintojen kanssa. Monilla ESL-yrityksillä ei ole mitään sopimuksia, joiden mukaan et voi työskennellä toisessa yrityksessä. Napsauta tätä saadaksesi Skyengin tarkistussivun.

Nimeämisen voima

Jos olet koskaan opettanut englantia vieraana kielenä kaikkialla maailmassa, tiedät kuinka mahtava mahdollisuus olla tekemättä vuorovaikutusta opiskelijoiden vanhempien kanssa. Napsauta tätä saadaksesi RealTalkin tarkistussivun. Tämä tarkoittaa, että sinun on käytettävä älypuhelinta opettamiseen. Maksu alkaa 14–18 dollaria tunnissa. Ei taattua määrää työtä. Kuinka paljon voit ansaita rahaa opettamalla englantia verkossa?

 • Qkids kouluttaa sinut.
 • Ensin haluaisin käsitellä joitain negatiivisten arvioijien kommentteja.
 • Tämä online-ohjausvaihtoehto on mukavin opettaa, koska kaikki opetus tapahtuu heidän sovelluksensa kautta.

Mobiili-valikko

He maksavat välillä 16-20 dollaria dollaria tunnissa. Olisi hienoa kuulla joltakin, joka työskentelee tässä yrityksessä. Entä jos minulla ei ole kokemusta englannin kielen opettamisesta verkossa? Joillekin yrityksille tämä on ainoa aikaväli, joka tarjoaa englannin kielen tunteja. VIPKID on myös ilmoittanut minulle, että he tarvitsevat ehdottomasti englannin opettajia, koska rekisteröityneet käyttäjät ovat ylittäneet 500 000 markan (omg!) Se riippuu yrityksestä, johon haet.

Englannin opettajat, joilla on Magic Ears, voivat ansaita 22–26 dollaria tunnissa, nauttien vapaudesta työskennellä joustavalla aikataululla mistä päin maailmaa tahansa. Alkuperäiset puhujat Yhdysvalloista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Kanadasta, Irlannista, Etelä-Afrikasta ja Australiasta. 50 tapaa saada ilmaista rahaa: legit 200 dollaria + sisällä!, miljardit ihmiset käyttävät Facebookia kuvien jakamiseen ja juttelemiseen ystävien kanssa, mutta miljoonia ihmisiä, jotka ansaitsevat rahaa Facebookista. Tätä alustaa on esitelty joillakin suosituimmilla verkkosivustoilla, kuten Forbes, Huffington Post ja jopa Education Week. Lisätietoja ohjauksesta QKidsin avulla täältä.

He opettavat useita aiheita (historia, tiede jne.) Olen täysin eri mieltä. Tällä tavalla saamme pienen palkkion, kun sinut on palkattu. Cool käsityöt tehdä ja myydä, on tärkeää, että olet aina käytettävissäsi, jotta et menetä asiakkaita. Vielä parempi, olet pomosi.

 • Oletetaan, että hän pystyy muuntamaan varovaisen arvion 14 oppilaasta 320 luokasta kuukaudessa.
 • Joillakin yrityksillä ei ole kykyä antaa sinulle paljon tunteja kerralla, ja tavallisen asiakaskunnan rakentaminen voi viedä muutaman kuukauden.
 • Napsauta tätä saadaksesi lisää kommentteja ja 1to1Progress -arvosivun.
 • Sopimus voidaan uusia molemminpuolisen suostumuksella.
 • Tästä säännöstä on tietysti poikkeuksia, ja kokeneemmat ohjaajat voivat saavuttaa 25 dollaria tunnissa ylöspäin bonuksilla ja saavuttaa enimmäispalkkakaton.
 • ”VIPKID on hämmästyttävä tilaisuus opettajille, joiden, kuten minäkin, piti keskeyttää mistä tahansa syystä, tai jopa niille opettajille, jotka haluavat pientä ylimääräistä tuloa.
 • Joten on suositeltavaa täyttää asiaankuuluvat tiedot.

Miksi Minun Pitäisi Opettaa Englantia Verkossa Matkoilla?

30 pm, Pekingin aika. Yhden kommentaattorimme mukaan QuQuABC maksaa 14 dollaria USD tunnissa. Kollega esitteli minulle englannin opettamisen verkossa viimeisenä koulupäivänä. Ne tarjoavat resursseja oman oppitunnisuunnitelmasi laatimiseksi yleiselle englannin kielen, kirjoittamisen ja yhteiskuntatieteiden oppitunneille, kun taas muilla luokilla on jo valmiit luentosuunnitelmat. He opettavat myös saksaa, espanjaa, ranskaa, italiaa, portugalia ja hollantia. Napsauta tätä saadaksesi 1-StopEdu-tarkistussivun. Lankapuhelin- tai kaapelipuhelin (matkapuhelimet ovat hyväksyttäviä haastatteluun, mutta hakijan on asennettava lankapuhelin/kaapeli-puhelin, jos se on vuokrattu).

Voinko Työskennellä Useammassa Kuin Yhdessä Yrityksessä?

(2) Pienempi luokan jälkeinen luokka, jossa on 2–4 oppilasta (joka päivä klo 18–21 Pekingin aikaa). Ota yhteyttä Trevoriin ansioluettelosi trevor @ 100tal kanssa. He tarjoavat yleisiä ja liiketaloudellisia englanninkielisiä kursseja sekä tenttien valmistelua (IELTS, FCE, CAE jne.) Oletko kiinnostunut muista kotitehtävistä? Ja jos he huomaavat, että olet sopiva heidän työhönsä, he saavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä. Voit käydä läpi luettelon online-tutorointisivustoista, jotka on perustettu pääasiassa linkittämään sinut ihmisiin, jotka tarvitsevat tutoreita eri aiheista. Nämä ovat yksinkertaisesti vain linkkejä heidän verkkosivustoilleen, eivätkä tarjoa yhtä paljon yksityiskohtia kuin yllä mainitut työnantajavertailutaulukot tekevät. Ok, katsotaanpa nyt vain joitain YouTube-arvosteluita, jotka mielestäni auttavat sinua ymmärtämään paremmin, mistä tässä ympäristössä on kyse.

Tarvitseeko minun olla TEFL-koulutusta ennen hakemusta?

Jälleen kerran sen lisäksi, kuinka saada palkka opettaa englantia ja muita vieraita kieliä verkossa, jos haluat tietää suositeltavin tapani ansaita erittäin helppoa rahaa verkossa viettämällä vain pari minuuttia päivässä, napsauta tätä ja katso tämä upea ohjelma. He etsivät vain Ison-Britannian päteviä opettajia. 50 tuntia tunnissa ja tarjoa oma opetussuunnitelmansa. Napsauta tätä lukeaksesi koko VIPKID-arvosteluani! Tämä riippuu asiakaskunnan koosta ja opiskelijoiden kiinnostuksesta.

Täydellinen Opas Verkko-opetukseen Avoimen Englannin Kielellä

Monet opiskelijat ovat todella kiinnostuneita. Heidän ylin peruspalkkansa on 10 dollaria luokkaa kohti ja kun saavutat korkeimman opettajan “luottopisteen”, sinulle maksetaan 1. Fletcher toimii 9 päivään saakka. Lähetä heille sähköpostia saadaksesi tietoa siitä, miten he hakevat ja mitä kieliä he nyt palkkaavat. Voit käyttää sekä Zoomia että Skypeä, samoin kuin muita alustoja, kuten Messenger tai WhatsApp. Klo 10.00 länsirannikolla oleville.

Nämä ovat vain kaksi kysymystä, jotka saamme viikoittain. VIPKID myöntää myös bonuksia, palkintoja, lähetysbonuksia uusien opettajien ilmoittautumiseen samoin kuin kaksi kertaa vuodessa pidettävien kilpailujen järjestämistä Pekingiin! Tässä ovat edut ja haitat työskentelemällä tässä yrityksessä. Binaariasetusten robottikatsaus: - paras automaattinen ohjelmisto 2019 !! Kotitehtävien ihmeet valmistuivat:. Varausaste riippuu siitä, kuinka hyvä opettaja on tai onko opiskelija tykkää opettajasta. 1 ja 17 dollaria ryhmäluokille. 02 per sana tai noin 5 dollaria yhden 250 sanan sivun muokkaamisesta. scottrade vs fidelity, 45% hallinnoitavista varoista. Opettajien on puhuttava kahta kieltä ja he etsivät äidinkielenopettajia, joilla on 2 vuoden kokemus ja yliopistotutkinto. Monet ihmiset valittavat, etteivät he voi ottaa kunnollista lomaa, koska he eivät voi ottaa yli 2 päivää lomaa.

Työskennelläksesi Camblyn kanssa sinun on vain oltava äidinkielen äidinkielenään puhuja ja pääsy tietokoneeseen verkkokameran avulla. He rakastavat tämän tyyppisen työn tarjoamaa vapautta ja joustavuutta. Napsauta tätä nyt aloittaaksesi opetusseikkailusi Preplylla tänään! Sinun on todennäköisesti harkittava muutaman tässä artikkelissa mainitun tutorointiympäristön kanssa, jotta voimme suunnitella sinulle sopivan aikataulun, mutta jokaisessa hälinässä on kasvavia kipuja! Sivusto tarjoaa myös muita kuin suosittuja englanninkielisiä verkkotyöpaikkoja, mutta sivusto tarjoaa työpaikkoja myös muiden kielten, kuten japanin, saksan, venäjän, jne. Opettamiseen. He maksavat kahdesti kuukaudessa ja alkavat 15 dollaria tunnissa.

 • Viimeinkin voit valita työskennellä itsellesi.
 • Pidän SayABC: stä, koska voit ansaita jopa 21 dollaria vain 40 minuutin luokasta!
 • Heillä on sovellus, jota voidaan käyttää opettamaan ja antamaan videotunteja.
 • LumiEnglish (ei enää online-tilassa), kiinalainen yritys, jolla on toimistot Pekingissä ja San Diegossa, oli vaikea löytää niistä paljon tietoa, mutta jos olet Kiinassa tai haluat opettaa kiinalaisia, tarkista se.
 • Napsauta tätä saadaksesi kommentit ja kansainvälisen kieliyhteyden tarkistussivun.
 • Kuten olet oppinut tästä artikkelista, on todella mahdollista saada palkkaa opettamalla englantia tai muita kieliä verkossa.
 • Tämä voi tuntua vähäiseltä päteville opettajille, mutta VIPKid tekee 99% työstä.

Lisää rahaa Hacks

Viesti julkaistiin alun perin 1. toukokuuta 2019. Binaaristen optioiden kaupankäyntistrategia - parhaat 60 sekunnin strategiat, riippuen siitä, kuinka monimutkainen tai analyyttisesti taipuvainen haluat olla, on uskomattoman monta monimutkaista tapaa pelata binaaristen optioiden kaupankäynnin markkinoita. He haluavat opettajien haluavan työskennellä vähintään 3 tuntia viikossa ja enintään 20 tuntia viikossa. Asia Tutuorin kanssa. Tämä antaa sinulle vapauden luoda sisältöä mistä tahansa aiheesta, missä tahansa muodossa, ja ansaita asiantuntemustasi ansaitaksesi, mutta se toimii parhaiten sinulle. 5 tapaa sijoittaa bitcoiniin ilman, että omistat sitä tosiasiallisesti, sen jälkeen voit vaihtaa fiatin Bitcoiniksi. Magic Ears -hakuprosessi on melko yksinkertainen, vaikka sinun on allekirjoitettava vähintään 6 kuukauden sopimus työskennelläksesi heidän kanssaan. Joten aloitetaan heistä, vai mitä? Enlailla on alusta, joka yhdistää äidinkielenään puhuneet nuoret kiinalaiset opiskelijat. Jos olet kiinnostunut opettamisesta vieraassa maassa, voit tutustua oppaisiin opiskeluun täällä.

EF Education First - Opeta ESL verkossa kiinalaisille lapsille (UK: n englannin kielenopettajien suosituin valinta)

Voit valita oman työajan ja palkka on noin 10 dollaria/tunti. Löydä muita opettajia käyttämällä Twitteriä, Facebookia, Google Plusa ja LinkedIniä. Osallistu suuntautumisvaiheeseen 4: Älä osta tätä kirjaa, jos olet opettanut koulunkäynnin keskeyttämistä monien vuosien ajan ja tiedät jo vastaukset kaikkiin mahdollisiin ongelmiin. Napsauta tätä saadaksesi kommentit ja ESLstarter-tarkistussivun. Napsauta tätä saadaksesi USTKid-tarkistussivun. Sinulle annetaan näyttötunti PowerPoint-esityksen muodossa, ja sinulle annetaan mahdollisuus tarkistaa dioja ja valmistella oppitunti. Se on alhainen hinta, 14 dollaria.

Tutor.com

Esimerkiksi ystäväni Liz aloittaa päivänsä kello 4am opetus muutaman tunnin ajan. He haluavat äidinkielen opettajia, joilla on ESL-todistus ja jotka ovat käytettävissä vähintään 15 tuntia viikossa. Oppitunnit ovat joko Skypen tai heidän sovelluksensa kautta (opettajille tarvitaan PC).

Hakuprosessi on yksinkertainen.

Miksi Itsenäisyys Voi Olla Sinulle

Tunnit opetetaan Skypellä. Jos pidät kuulokkeista, olen kuullut siitä hienoja asioita. Osakeosuuslaskuri, suuri vipuvaikutus voi toimia sekä sinua että sinua varten. Liian monta puhelupilkkua. Valmistelutyöt ja luokan jälkeiset työt voivat syödä korkean palkan perusteella. 20 per 50 minuutin luokka ja 11 dollaria.

Tämä on tietysti myös idea ansaita rahaa asuessani ulkomailla. Katsotaanpa muutama skenaario. He rekrytoivat vanhempia, tarjoavat videoviestintäjärjestelmän luokkien järjestämistä varten, hallitsevat aikataulusi ja varauksesi ja tarjoavat täyden opetussuunnitelman. Ja tietysti, sinun ei todellakaan tarvitse mennä etsimään halvimpia päiviä lentääksesi halpoja lentolippuja. Opettajilla on oltava yliopisto- tai korkeakoulututkinto. Tämä prosessi vie yksi tai kaksi viikkoa. Huippuajat ovat arkisin klo 18. Tule menestyväksi päivä- tai swing-kauppiaksi vain 90 päivässä. Tutkimme perusteellisesti myös ammatti- ja VIP-tilejä tilityyppisivulla. He palkkaavat ei-alkuperäiskansoja, mutta emme tiedä kuinka paljon he maksavat vielä.

Jatkokoulutuspalvelut (CES)