HuffPost on nyt osa Verizon Mediaa

Täytä lomake henkilökohtaisilla tiedoillasi. Näin pääset alkuun. Voit pyytää maksua milloin tahansa niin kauan kuin sinulla on vähintään 20 dollarin saldo. Jos haluat ansaita enemmän ja maksimoida tämän mahdollisuuden, kokeile rekisteröitymistä useille kyselysivustoille, jotta voit hyödyntää tutkimustulosi verkossa käteisellä. He lähettävät sinulle kuitenkin kyselyjä, jotka voit ansaita MyPointsille. Sivustot ja sovellukset, mukaan lukien Swagbucks, tekevät juuri sen.

Kun kauppias on vastaanottanut lähetyksesi, maksu lähetetään 48 tunnin sisällä. Napsauttamalla ”Daily Watch” ”Tehtävä” -luettelossa, voit ansaita 100 SB: tä antamalla videoille automaattisen toiston. Cash-out 10 dollarin jälkeen PayPalin kautta. Jos teet näiden yhdistelmän, voit tehdä 500 ylimääräistä dollaria nopeasti. Tämä on loistava idea, ja niiden joukossa, joita todella harkitsin, ovat youtube-videot, mutta kuten totesit, sen on oltava johdonmukaisia ​​ja hauskoja videoita, jotka voivat levitä virukselliseksi. Ehkä kun olen takaisin kotona ja menen kokopäiväisesti huolehtimaan lemmikistäni, voin tehdä video päivittäisestä elämästä lemmikkieni kanssa. Lisäbonuksena on, että PrizeRebel tarjoaa toisinaan pienen alennuksen myös pisteiden lunastamiseen. Heidän ei tarvitse odottaa varojen selvittämistä ennen kuin niitä voidaan käyttää, kuten voi joskus tapahtua talletettaessa sekki.

Tämä on matala sitoutuminen, matala stressi -vaihtoehto siinä mielessä, että se vaatii hyvin vähän muuta kuin aikaasi.

Sivustolla on useita lahjakortteja, joiden avulla voit lunastaa tilisi saldo, ja PayPal-käteinen on yksi vaihtoehdoista. Internet on upea paikka kukoistaville mahdollisuuksille ansaita rahaa nopeasti. Kun kirjaudut Paypal One Touch -palveluun, kirjautumistietosi tallennetaan sinulle ja ohitat vaivat, jotka liittyvät laskutustietojen täyttämiseen ja tiliisi kirjautumiseen. Silti minua hyvitettiin vain yhdestä näistä tehtävistä, muille ei osoitettu tai minulle hyvitettiin niitä. Tarjoa astrologinen käsittely? Toimittamalla postikavereille säästin tarpeeksi rahaa kihlasorvan ostamiseen! Yksi Fiverrin maksutavoista on PayPal.

Rekisteröidy muille vastaaville raha-takaisin-ostospaikoille. Kun olet asentanut ohjelmiston yhdelle laitteellesi ja pysyt aktiivisena 30 päivän ajan, ansaitset 5 dollaria/kuukausi. Muistatko aiemmin, kuinka sanoin, että uusi järjestys on ulkoistaminen? Olemme sisällyttäneet sisältösivustoja sekä alustoja, joilla voit saada freelance-kirjoitustyötä yksityisiltä asiakkailta. Olemme maksaneet jäsenillemme yli 2 miljoonaa dollaria vuodesta 2019.

 • Vaikka se ei ole eBay-tytäryhtiö, PayPal ei ole koskaan katsonut taaksepäin.
 • Mikä tahansa se on, on todennäköistä, että olet perehtynyt aiheeseen.
 • SoftwareJudge maksaa sinulle heidän ohjelmistonsa tarkistamisesta.
 • Monet käyttäjät ovat kuitenkin huomauttaneet, että tapahtumat tapahtuvat tyypillisesti 24 - 72 tunnin sisällä.

Tiedot

Näiden lisäksi voit kokeilla maksettuja verkkotutkimuksia. 20 tuntia Camblyn kanssa. Pienin käteismäärä on 25 dollaria tai noin 3200 pistettä. Swagbucks maksaa sinulle todella videoiden, elokuvien ja jopa uutisohjelmien katselusta ja arvostamisesta. Sinun on vain etsittävä tehtäviä omalla alueellasi, tehtävä tutkimus, toimitettava havaintosi tiedot ja odotettava rahaa. Joka kuukausi 25 paneelin jäsentä voittaa. Dosh edustaa hyvin pienen vaivanvaihtoehtoa sillä pienellä reunalla, jolla voit lompakkoasi tasoittaa. Alusta ottaa 12% palkkion, kun lahjakorttisi myy.

 • InboxDollars (5 dollarin välitön ilmainen rekisteröitymisbonus ja jopa 50 dollaria tutkimusta kohden).
 • Tämä on mielenkiintoinen tapa ansaita rahaa, koska mielipiteesi laskee kirjaimellisesti!
 • Ansaitse rahaa toimittamalla paketteja, päivittäistavaroita tai… ihmisiä.
 • Clickworker on joukkohankinta-sivusto.
 • Tilaa BeFrugal ja ansaitse 10 dollaria käteisellä takaisin vuoden sisällä, jotta voit ansaita 10 dollarin bonuksesi.

Äänitallenteiden Transkriptio

Oletetaan, että sinulla on kunnossa tämä, mutta voit poistua siitä, jos haluat. Anna mielipiteesi ostamista tuotteista, käyttämistäsi palveluista ja käymistäsi paikoista. IPoll maksaa sinulle PayPalin kautta. Jäsenemme ovat opiskelijoita, kotona olevia äitejä ja isiä, sivutyöntekijöitä ja ihmisiä, joilla on säännöllinen yhdeksästä viiteen.

On hyvä syy miksi: Tämän jälkeen voit ottaa kuvan kuittisi ja lähettää sen sitten Vastaanotto Hogille. Paneelit voivat lunastaa palkkionsa seuraavilla menetelmillä, kun he ovat ansainneet vähimmäissumman tapahtumaa kohti. Nastasta tärkeään työkaluun, perusteista vaikeisiin tehtäviin, kaikki ovat mahdollisia. Ehkä tarvitset ylimääräistä rahaa suorittaaksesi auton maksun tai vuokrataksesi ensi kuukausina. MyPointsin päivittäinen palkitsemisohjelmasi on jälleen yksi cashback-verkkosivusto, joka toimii samalla tavalla kuin Ebates. Ansaitset sitten pisteitä jokaisesta suoritetusta tutkimuksesta.

On sisältötehtaita, jotka ovat kuin markkinapaikat asiakkaille palkata kirjoittajia artikkeleilleen. Etsi ihmisiä, jotka eivät ole sidoksissa verkkosivustoon, ja katso kuinka heidän liiketoimiensa ovat sujuneet. Sinun on vain läpäistävä UserTesting-alustava seulonta, joka todella tarkistaa vain yhden sivuston, ja siinä se on. Heillä on parhaat pelit, parhaat tutkimukset ja parhaat pelattavat sovellukset. Ota selvää, onko mielenkiintoalueellasi tytäryhtiöohjelmia. Käytämme Ibottaa joka kerta, kun ostamme päivittäistavaroita ja löydämme tarjoukset arvokkaammiksi kuin sunnuntain kuponkeja. Ja tietenkin, salaisuus on suorittaa niin monta tehtävää kuin mahdollista. Näyttää siltä, ​​että kaikki alkavat kirjoittaa käteisellä eri tavoin.

palkintoja

Sivutoiminnot myöhästyneellä R.O.I.

Esimerkiksi, jos sinulle maksetaan 5 dollaria twiittiä ja twiitit kaksi viestiä päivässä kuukauden aikana, voit ansaita 300 dollaria. Tämä palvelu tarjoaa pieniä määriä luottoja, jotka voidaan ansaita PayPalin kautta monenlaisten kyselyjen suorittamiseksi. Toisin sanoen, monet yritykset maksavat meille kaltaisille ihmisille asioista, joita jo teemme.

Tämä "maksetaan" -sivusto maksaa sinulle seuraavista toimista: Mene tänne lataamaan sovellus Android- tai iPhone-laitteellesi ja aloita. Payflow on Paypalin tarjoama maksuyhdyskäytäväpalvelu. Tietenkään et ansaitse rahaa suoraan SurveyJunkien avulla.

Ja et koskaan tiedä milloin tämän päivän rento sivukeikka muuttuu kokonaan uudeksi uraksi.

Maksaa Katsella Videoita

Nyt kun sinulla on nämä tiedot, seuraava asia on sinun ryhtyä toimiin. Näitä sivustoja ovat Swagbucks, Ibotta, Ebates ja MyPoints. Nämä ilmoitussivustot ovat hienoja kohteiden myyntiin paikallisesti, mutta voit asettaa maksun PayPalin kautta ja pysyä anonyyminä ostajana, kunnes kaikki on turvattu. Mikä on syy robo-neuvonantajien suosioon? Kun menet kauppaan ja työntekijä kohtelee sinua jamat, palaatko takaisin kyseiseen kauppaan seuraavan kerran vai uuteen kauppaan? Paneeli ei ole aina avoin uusille jäsenille.

Helppo ilmainen 100 dollarin PayPal- tai keskisuuri ideoita

OpinionCity toimii välittäjänä ja käyttäjät voivat selata tutkimuksia suosikkisivustoiltaan, kuten olemme edellä luettelossa. Palkka alkaa 10 dollarista. Ja monet ihmiset ansaitsevat paljon enemmän kuin käyttävät sitä päivittäin.

Paljonko ansaitset todella riippuu käyttämistäsi verkkosivustoista. Anna, Ibotta. Lataa Ibotta-sovellus.

EJury - Tule online-tuomariksi ja saa palkkaa

Jotkut maksavat sinulle käteisellä kyselyjen suorittamiseksi, mutta pisteiden jakaminen näyttää olevan yleisin korvausmenetelmä. Haittapuoli on, että sinun on käytettävä omaa ajoneuvoasi, mutta tämä voi olla joko erittäin antelias osa-aikatyö tai jopa kokopäiväinen. Antoiko pomo sinulle lahjakortin, jota et koskaan aio käyttää? Clixsense on PTC (Paid to click) -sivusto, jossa voit ansaita rahaa verkossa napsauttamalla Mainoksia, ottamalla tutkimuksia, tekemällä pieniä tehtäviä, suorittamalla tarjouksia ja paljon muuta. Kaikki on automaattista, ja kun olet asettanut sen, se toimii taustalla. Pätevyytesi perusteella voit käydä kursseja verkossa eri aiheista, nimittäin englannista, matematiikasta, luonnontieteistä, historiasta, fysiikasta ja muista. Lunasta palkintosi käteisellä tai lahjakorteilla. Kaikki siirrot ovat ilmaisia ​​ja kestää korkeintaan kaksi arkipäivää.

Fiverr antaa sinulle mahdollisuuden ansaita pienet tulot, jos pelaat sitä oikein. Vahvista tilisi sähköpostitse. Voit kehittää verkkokurssin Teachable kanssa ja myydä sen verkossa. Löydät heidät tarkistamalla heidän työpaikkansa ja kirjoittamalla avainlauseet “työskentele kotona” tai “työskentele kotona” tai “etätyöhön”. Tämän online-kyselyohjelman avulla on ainutlaatuista, että he antavat jäsenelle vuosittain 40 000 dollaria. Yleisimmin kuitenkin huomaat, että palkkiot ovat noin 20%. Lisätietoja MobileXpressionista täältä.

 • Tapa, jolla se toimii, on yksinkertainen, asenna vain SurveySavvy-sovellus älypuhelimeesi, työpöydälle tai tablet-laitteelle ja ansaitset 5 dollaria/kuukausi jokaisesta liitetystä laitteesta.
 • Valtion ja liittovaltion lait vaikuttavat myös kiellettyihin esineisiin.

Osta, palauta ja myy Craigslistissa

Meillä on tosi luettelo verkkosivustoista, jotka ansaitsevat Paypal-rahaa verkossa - Oikea raha. No, tämä sivusto tekee juuri sen, ja voisit auttaa sinua taskuttelemaan viileät 10 dollaria taalaa velvoittamalla. He etsivät eri alojen ammattilaisia, jotka vastaavat lukijan kysymyksiin. On olemassa kaksi päätapaa ansaita rahaa artikkeleiden kirjoittamiseen verkossa: Se on yksi yleisimmistä tavoista saada ilmainen PayPal-rahat nopeasti ja helposti.

Sinun on kuitenkin täytettävä tietyt vaatimukset saadaksesi transkriptiotyön. Se vie kirjaimellisesti alle 20 minuuttia, ja PayPal maksaa sinulle 50 dollaria 24 tunnin sisällä valmistumisesta. Etkö pysty vastaanottamaan maksuja eri maista ja luopuivat verkossa työskentelystä? Toiset sisältävät pieniä määriä töitä, jotka on jaettu lyhyisiin tutkimuksiin tai jopa hauskoihin aktiviteetteihin, kuten videoiden katseleminen, jotka auttavat sinua keräämään rahaa hitaasti. Testaa verkkosivustoja, sovelluksia ja muuta digitaalista sisältöä ja saat palkkion 5 - 20 dollaria testiä kohden Userlyticsin avulla.

 • Meitä upotetaan aina uutisiin siitä, kuinka verkkomyynti - etenkin Amazon - syö vähittäiskauppoja.
 • Se on pohjimmiltaan puhelinsalaisuuksien verkkokauppasivusto, joka on avoin vain Yhdysvaltojen ihmisille.

Uran Vaihtaminen

Paras tapa on kokeilla niin monta sivustoa kuin mahdollista. 95 Sweatcoinia, jotka voidaan lunastaa lahjakortteihin, sovelluslatauksiin, fyysisiin esineisiin (mukaan lukien iPhones) ja joskus PayPal-käteisellä. Käytät sovellusta kuponkien, alennustarjousten ja tarjousten löytämiseen… ja kun olet ostanut tämän sovelluksen kautta, ansaitset rahaa takaisin tekemistäsi ostoksista.

35 parasta Amazon-tarkistussivua, jotta saat ilmaisia ​​juttuja Amazonissa

Lisää Honey-selainlaajennus ansaitaksesi vielä enemmän. Seuraavan tason sijoittaminen, 99 online-kaupoista, joissa palkkiot muilla kansainvälisillä markkinoilla käydyistä osakkeista alkavat 9 puntaan. Jos jatkat vaikuttamista asiakkaisiin, pidät helposti korkean arvosanan, joka houkuttelee entistä enemmän asiakkaita. Sisämyllyjen palkka on yleensä hyvin alhainen, mutta ne voivat silti kastella jaloillasi, jotta voit oppia lisää verkkoon kirjoittamisesta, mistä asiakkaat pitävät ja eivät pidä jne.

Hae tältä sivulta