Joukkovelkakirjamarkkinat: Kuinka se toimii, tai miten se ei toimi

Tämä auttaa suojaamaan sijoittajien taloutta. Jotta päättäisit, mikä välittäjä toimii parhaiten tarpeitasi varten, sinun on ensin mietittävä erilaisia ​​sijoitustyylejä. Ansaitse rahaa verkossa, se on varmasti erittäin koukuttava harrastus. Katso, kuinka olemme muuttaneet kaupan kasvoja yli 40 vuotta. Joukkovelkakirjoja voi ostaa muutamalla tapaa. Monet rahoitussuunnittelijat suosittelevat osan salkkusi sijoittamista joukkovelkakirjalainoihin, koska niiden volatiliteetti ja suhteellinen turvallisuus ovat alhaisemmat kuin osakkeissa. Kaikkia BBB: n alapuolella olevia aineita on käsiteltävä varoen.

Sähköinen kaupankäynti kulki pörssien läpi vuosikymmeniä sitten, ja se on hitaammin siirtynyt yrityslainoihin.

Ne tekevät joukkovelkakirjalainoihin sijoittamisesta vaativasti aikaa vievää prosessia. Kuinka sijoittaa - opi sijoittamaan rahasi - thestreet, alle yhden beeta ilmaisee alhaisemman haihtuvuuden kannan, kun taas suurempi beeta tarkoittaa korkeamman haihtuvuuden kantaa. Läpinäkyvän välittäjän tulisi näyttää palkkio. Meistä, lTI on yksi harvoista Lontoon kauppayhtiöistä, joka tarjoaa mahdollisuuden käydä kauppaa ja jota ohjaavat vanhat kauppiaat, joilla on vuosikymmenien mittainen kauppakokemus. Ajattele mitä haluat saada tästä, kuinka kauan rahaa sijoitetaan, riskihaluasi ja toivottua tuottoa. Yritykset, joilla on alhaisempi luottoluokitus, korkeatuottoiset joukkovelkakirjalainat tai roskapostit.

Yritystodistukset: Suurin osa kaupoista käydään suljetuissa omistamissa obligaatiojärjestelmissä tai puhelimitse. Taloudellisen heikkouden aikana korkeamman tuoton joukkovelkakirjalainojen suurempi riski johtaa todennäköisemmin alempaan luokkaan tai maksukyvyttömyyteen. Tästä sovitaan etukäteen esimerkiksi kymmenen vuoden joukkovelkakirjalainan muodossa. Agenttien joukkovelkakirjalainat eivät ole aivan yhtä turvallisia kuin valtion joukkovelkakirjalainat. Juuri tämän opit yksityiskohtaisesti tällä kurssilla. Voit myös tarkistaa ympäristö-, sosiaali- ja hallintotavan (ESG) pisteet nähdäksesi kuinka sijoituksesi vastaavat henkilökohtaisia ​​arvojasi.

Liikkeeseenlaskuilla on luottoluokitus, jonka he antavat yksi tärkeimmistä luottoluokituslaitoksista: Kaupat keskinäisten rahastojen OneSourcen (mukaan lukien SchwabFunds) kautta saatavissa olevissa kuormittamattomissa rahastoissa sekä tietyissä muissa rahastoissa ovat käytettävissä ilman transaktiomaksuja, kun ne sijoitetaan schwabin kautta. 4 prosenttia satoa 2. Kaikki muut tällä sivustolla esiintyvät tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta. Pelaa ilmaista osakemarkkinoitamme ja cryptocurrency-peliämme, ”Voittaminen” tarkoittaa vertailuindeksin suorituskyvyn tasaamista tai ylittämistä. Joukkovelkakirjojen ostaminen suoraan valtionkassan kautta voi säästää rahaa kaupankäyntikuluissa. Finanssikriisin aikana likviditeetti kuivui, ja välittäjät, jotka pitivät salkkuissaan suuria arvopaperivarastoja, olivat merkittävän taloudellisen paineen alla. Vaikka varastot edustavat organisaation omistusta, joukkovelkakirja on IOU-sopimus, joka velvoittaa lainanottajan suorittamaan korkomaksut ja maksamaan takaisin pääoman eräpäivänä.

  • SIPC: n jäsen, saa palkkiota Schwabin Mutual Fund OneSource® -palveluun osallistuvista rahastoyhtiöiltä kirjanpidosta, osakkeenomistajapalveluista ja muista hallinnollisista palveluista.
  • Jos he eivät maksa sinulle takaisin, he ovat rikkoneet sopimusta.
  • Suosittelemme harkitsemaan, onko vipuvaikutteisten tuotteiden kauppa sinulle sopivaa henkilökohtaisten olosuhteidesi perusteella.
  • Vastineeksi liikkeeseenlaskijan rahojen lainaamisesta sijoittaja saa korkoa säännöllisesti joukkovelkakirjalainan voimassaoloaikana.
  • Kaupankäynti on mahdollista aina, kun markkinat ovat avoinna, ja tilaukset johdetaan suoraan optimoituun jälleenmyyjähuutokauppaan, jossa 40 huippuluokan likviditeetin tarjoajaa kilpailee näistä tilauksista.
  • Joillakin joukkovelkakirjalainoilla on myös kyseiseen liikkeeseenlaskuun liittyviä erityisiä riskejä, mutta ne kaikki tulisi määritellä sopimuksessa.

Suositellaan:

Joukkovelkakirjamarkkinat ovat edelleen hiukan mysteeri kuluttajille ja päätöksentekijöille. Kuinka ansaita elantopäivän kauppaa, on paljon osa-aikaisia ​​keikkoja, jotka maksavat sinulle päivän päätteeksi. Toisinaan he tarvitsevat rahaa ja kysyvät neuvoja siitä, mitä joukkovelkakirjalainoja tai joukkovelkakirjalainoja heidän tulisi myydä kassavarojen keräämiseksi. Nämä järjestelmät antavat sijoittajille mahdollisuuden saada tarjouksia ja kysyä tarjouksia useilta välittäjiltä ja muilta markkinaosapuolilta, mukaan lukien institutionaaliset sijoittajat. Joukkovelkakirjalainojen tai CD-levyjen eräpäivät tapahtuvat säännöllisin väliajoin ajan kuluessa, mikä luo tikkaatun rakenteen. Tämä on sadasosa prosenttiyksiköstä. Näitä arvopapereita laskee liikkeeseen keskusvaltiovarainministeriö, ja hallitus käyttää niiden kautta kerättyjä varoja veromenoihin.

Vältä Sijoittajien Tekemiä 3 Yleisintä Virhettä.

Verkkopohjaisia ​​sivustoja on saatavana kolme: Jos olet kiinnostunut ostamaan yrityslainoja jälkimarkkinoilta, tee tarpeeksi tutkimusta tietääksesi, maksatko maksamalla joukkolainalle kohtuullisen hinnan. Sääntö # 1 rahoitusblogi, katsotaanpa kuutta vaihetta kuinka ostaa osakkeita verkossa! Insinööri havaitsee piilotetun salaustekniikan minerin google chrome -laajennuksessa, näkyvä esimerkki on The Pirate Bay. Tämä voi vaikuttaa kokonaistuottoon ja edustaa aihekohtaista riskiä. Jälleenmyyjät voivat lainata erilaisia ​​tarjouksia ja kysyä hintoja eri asiakkaille, eikä uusimpia kauppoja ole keskitetysti julkaistu kaikille joukkovelkakirjoille heti kaupan jälkeen.

Älä laita kaikkia munia yhteen koriin. Osta, myy, vaihda yritys-, kunta- tai valtionlainoja yhdellä tilillä ja yhdellä kaupanäytöllä. Valitset kaupan, ja alustamme tarjoaa pääsyn useille joukkovelkakirjojen tarjoajille, ohjaamalla tilauksesi automaattisesti parhaaseen hintaan, joka markkinoilla tällä hetkellä on. Taloudellisesti vakaissa maissa näillä joukkovelkakirjalainoilla on pienin maksukyvyttömyysriski, koska niitä tukevat hallituksen lupaukset. Kaikki viidentoista tutkimiemme verkkopalvelun tarjoavat joukkovelkakirjalainojen kaupankäynnin kohteena olevia ETF-arvopapereita ja joukkovelkakirjarahastoja.

Hinnat vaihtelevat korkojen mukaan.

Kaupankäynti Joukkovelkakirjalainoilla

Joukkovelkakirjakauppojen hinnoittelu vaihtelee eri välityspalveluiden välillä, joten on erittäin tärkeää, että sijoittajat, jotka haluavat ostaa yksittäisiä joukkovelkakirjalainoja verkkovälityksen välityksellä, ovat tietoisia niistä veloitetuista palkkioista. Jonkin verran huijaamalla voit arvioida pystyykö yritys täyttämään velkasitoumuksensa. Lainamarkkinat vaativat aloittelijoille oppimiskäyrän etenkin yksittäisten yrityslainojen markkinoilla. Voit ostaa joukkovelkakirjalainoja verkkovälittäjältä - ja NerdWalletin parhaiden online-välittäjien suositukset tarjoavat tämän palvelun. Miksi voit kysyä? Muita ehtoja voidaan soveltaa; katso uskollisuus.

Maksutavat

Jokaisesta välittäjän kautta tehdystä kaupan tilauksesta peritään 25 dollarin palvelumaksu. Esimerkiksi, jos elinkeinonharjoittaja haluaa ostaa XYZ: n osakkeita, mutta sen raja on 14 dollaria. Ilman markkinoita, joilla sijoittajat voivat myydä joukkovelkakirjalainansa ennen eräpäiväänsä, sijoittajat epäröivät sitoa suuria rahasummia joukkovelkakirjoihin pitkään. Joten ehkä määritellä, mitä yksittäisiä joukkovelkakirjoja myydään, on helpompaa kuin ehdotamme. Joukkovelkakirjojen ostaminen välitysyritykseltä tarkoittaa tilin avaamista (yleensä alkaen 5000 dollaria) ja kaupan tekemistä manuaalisesti - yleensä puhelimitse. Nämä rahastot seuraavat suosittujen joukkovelkakirjaindeksien liikkumista markkinoilla ja niiden osuuksilla voidaan vapaasti käydä kauppaa pörssissä.

Nämä korkeamman riskin joukkovelkakirjat tarjoavat yleensä suuremman tuoton samalla tavalla kuin huonot luottoluotot kiinnostavat korkeampaa korkoa. Kun ostat U. Valitse joukkovelkakirjat, tee tilauksesi ja viimeistele kauppa - kaikki tehdään ilman mitään manuaalisia toimenpiteitä, täysin verkossa. Joukkovelkakirjalainoilla käydään kauppaa joukkovelkakirjamarkkinoilla. Vaihda Ally Invest -sivustoon ja saat jopa 150 dollaria korvauskorvauksia. Voit myydä joukkovelkakirjalainan ennen eräpäivää. Kun kauppayritysten teknologinen hienostuneisuus lisääntyy ja elektronisessa ympäristössä on mahdollista toistaa perinteisen korkokaupan nimettömyys, Olesky lisää, ”näet enemmän markkinoita muuttamassa. Pyydä apinaa heittämään tikanheittoa tilojen luetteloon.

Kun yrityslainat ovat riskialttiita
1 piste, mikä vastaa 1 dollaria/1 000 dollarin joukkovelkakirjalainan nimellisarvo.

Investointien Hallinta

Toisin sanoen Fidelity, tai Vanguard, tai kuka tahansa, voi veloittaa sinulta "vain 1 dollarin joukkovelkakirjalainan vaihtoon", mutta joukkovelkakirjalainan hinta, jonka saat ostaa tai myydä, on jo merkitty hinnasta, jonka joku muu vain täytyy myydä tai ostaa. Suoraan Yhdysvalloista Jos tunnet online-osakekaupan, joukkovelkakirjakauppaa käydään samalla tavalla:

markkinat

Sen avulla voit sijoittaa säännöllisin väliajoin minimoimalla sekä korko- että uudelleeninvestointiriskin. Saat todennäköisimmin reilun kaupan verkossa ostaessasi joukkovelkakirjalainaa ja tekemällä kauppoja suurina määrinä. CFD: t ovat suosittu tapa vaihtaa joukkovelkakirjojen tai korkojen korkoa.

Etsi sivuliike

Päävalikko

Jotkut yritykset laskevat liikkeelle myös parempana pidetyn osakekannan sen osakekannan lisäksi. PRUDENTIN tapa sijoittaa yksittäisiin joukkovelkakirjalainoihin on strategia, jota kutsutaan tikkaamiseksi, sanoi John Ladensack, korkosijoitusjohtaja Schwabissa Jersey Cityssä. Sijoittamisen uudet voivat koota räätälöityjä kursseja oppiaksesi lisää kauppojen valinnasta ja sijoittamisesta, ja osallistumaan myös verkkoseminaareihin ja live-tapahtumiin siirtyäkseen monimutkaisempiin strategioihin. Koska joukkovelkakirjalainat eivät käy kauppaa melkein yhtä usein kuin osakemarkkinat avoimilla markkinoilla, ajantasaiset joukkovelkakirjalainojen hinnat eivät ole helposti saatavilla kaikille, mutta likvidimmille liikkeeseenlaskuille, kuten Treasurys. Lisätietoja inTD Ameritrade tarjoaa joukkovelkakirjalainan sijoittajille useita vaihtoehtoja: 95 osaketta kohti. Korkojen tai tuottojen ja joukkovelkakirjalainan arvon välisen käänteisen suhteen seurauksena joukkovelkakirjamarkkinoita käytetään usein ilmoittamaan korkojen muutokset.

Käyttöomaisuusinvestoinnit

Kilpailukykyisillä hajautuksilla ja jopa vetovoimalla ei ole parempia paikkoja aloittaa kauppaa joukkovelkakirjalainoilla ja valtionkassoilla kuin yhdellä parhaista forex-välittäjistä. Se ilmentää joukkovelkakirjalainan liikkeeseenlaskijan lupausta maksaa pääoma takaisin tietynä ajankohtana tulevaisuudessa määräaikaisin korkoin. SÄhkÖkauppa, hän ei puhu koskaan ilman opiskelua ja kaavioita. Kilpailu käytetyn dollarin kaupasta on kannustanut elektronisten alustojen tarjoajia, kuten ICE, Tradeweb Markets Inc. Jotkut verkkovälittäjät voivat ja merkitsevät joukkovelkakirjalainan nollasta.

Vaikka välittäjä sanoo olevansa palkkiovapaa, he voivat hiljaa merkitä hintaa. Alusta on sijoitettu poistamaan (kalliit) välittäjät, mikä antaa sinulle mahdollisuuden päästä joukkovelkakirjamarkkinoille suoraan. Voit sulkea osakeoption, jonka hinta on 0 dollaria. Seek - australian no. 1 työpaikka, työllisyys, ura ja rekrytointisivusto. Niihin sisältyy välittäjän tai maksupalveluntarjoajan veloittamat nosto- ja talletusmaksut. Ratkaisumme on verkossa edestä taakse, ilman manuaalista puuttumista.

Ulkomaisiin sijoituksiin liittyy enemmän riskejä kuin U.

Työkalut

Monien suurten kappalemääräisten nestemäisten osakkeiden markkinoiden tilaukset täyttyvät melkein heti. Kuinka ansaita bitcoin: 5 yksinkertaista tapaa ansaita enemmän btc: tä. Erityisesti tarkastellaan viimeaikaisten joukkovelkakirjojen myyntiä laskeaksesi, mikä on "korotus" tai "hajautus" joukkovelkakirjalainalle. Heidän intressinsä on pääosin vapautettu valtion veroista ja joskus myös paikallisista veroista. Onko nyt oikea aika ostaa joukkovelkakirjoja? Aina on mahdollista, että joukkovelkakirjalainan liikkeeseenlaskija laiminlyö ja ei maksa velkaa.

Palvelumaksut peritään välittäjän (25 dollaria) tai automaattisen puhelimen (5 dollaria) kautta tehdyistä tilauksista. Voiko lainanottaja maksaa joukkovelkakirjalainansa? Markkinakorko vaikuttaa joukkovelkakirjalainan hintaan.

CFD-tuotetiedot

Joukkovelkakirjalainat eivät ole yhtä näyttäviä tai viileitä kuin osakkeet. Tuotot ovat korkeampia, mutta niin ovat myös riskit. Mutta olkaamme rehellisiä - sijoittajalla olisi iso tyhjä katse, jos kysyisimme salkun aiottua kestoa ja luoton laatua. ”Joukkovelkakirjalainan kesto on indikaattori siitä, kuinka herkkä joukkovelkakirjalaina on korkotason muutoksille.

Tukipalvelut Robo-Advisory

Näiden joukkovelkakirjojen turvallisuus vaihtelee. Voit sitten siirtyä verkkoon, tehdä "rajahinta" -tilauksen myydäksesi, ja saat todennäköisesti sen, mitä Fidelity-kauppias kertoi saaneesi. Nämä säännellyt välittäjät tarjoavat ominaisuuksia, kuten tiukkoja hajautuksia, erinomaisia ​​kaupankäyntialustoja, hyvää vipuvaikutusta, toimivia kauppaideoita, milloin tahansa ja missä tahansa. Pudota tiedostoja ladattavaksi, vaikka se on todennäköisesti pitänyt hyvin pienten tilien kauppiaita poissa osakemarkkinoilta, monet heistä ovat todennäköisesti siirtyneet spot-kauppaan, joka on paljon vähemmän säännelty kuin osakkeet tai futuurit ja muut johdannaiset. Hyvä joukkovelkakirjalainajako voi sisältää jokaisen tyypin, hajauttamalla salkkua liikkeeseenlaskijan mukaan ja vähentämällä pääriskiä. Joukkovelkakirjalainan nimellisarvo on määrä, jonka liikkeeseenlaskija on velvollinen maksamaan takaisin lainan erääntyessä. Liittohallitus on perustanut ohjelman Treasury Direct -sivustolle, jotta sijoittajat voivat ostaa valtion obligaatioita suoraan joutumatta maksamaan palkkiota välittäjälle tai muulle välittäjälle. Markkinakatto lasketaan kertomalla yhtiön liikkeessä olevat osakkeet yhden osakkeen nykyisellä markkinahinnalla.

Mitä Joukkovelkakirjalainat Ovat?

Riippuen siitä, mitä joukkovelkakirjalainaa sijoittaja myy, seurauksena oleva salkun kesto tai luoton laatu voi nyt olla huomattavasti erilainen kuin ennen. Korkosidonnaisiin arvopapereihin sisältyy myös inflaatio-, likviditeettiriski, puheluriski sekä luotto- ja maksukyvyttömyysriski sekä liikkeeseenlaskijoille että vastapuolille. Mikä ero on osakkeella ja joukkovelkakirjalainalla?

Kokeile ilmaiseksi jo tänään!

Rekisteröi Kiinnostuksesi Alla

Sijoittajien, joilla on yksittäiset joukkovelkakirjalaina-asemat, on usein odotettava useita kuukausia tai jopa vuosia riittävästi kuponkimaksuja kertyäkseen, ennen kuin he voivat sijoittaa tehokkaasti toiseen joukkovelkakirjalainaan. Aivan kuten osakkeita, voit ostaa joukkovelkakirjalainoja välitysyritykseltä tai toimistolta. Sijoittajat voivat supistaa luetteloa vain sijoitusrahastoihin ja päättää sisällyttää joukkovelkakirjarahastot transaktiomaksuihin. Kuponki osoittaa koron, jota vastaava joukkolaina tuottaa. Katso lisätietoja oppaasta online-välitystilin avaamisesta. Ally Invest kuitenkin nostaa ostohintaa ja alentaa myyntihintaa ansaitakseen palkkion myynnistä.

Joukkovelkakirjalainan liikkeeseenlaskijoita on useita luokkia yrityksistä aina liittovaltioon saakka. Kumppanimme offshore-pankkimme SVG: ssä tarjoaa sen 0: sta. Tuottoa napsauttamalla näkyy erilaisia ​​joukkovelkakirjoja, jotka sopivat luokkaan. Yrityksellä voi olla vaikeuksia velan maksamisessa, jos liiketoiminta huononee.

Hyötyjä

Joskus joukkovelkakirjalaina ei ehkä käy lainkaan useita kuukausia tai jopa vuosia, mikä vaikeuttaa vaihtokaupan ylläpitämistä. Jos haluat varmistaa, että saat asetetun korkoprosentin ja koko maksun, sinun on pidettävä kiinni joukkovelkakirjalainalla sen asetettuun eräpäivään saakka. Mitä ovat valtionkassat? Vaikka kenties hiukan lumoavampi kuin työskentely ravintolakeittiössä tai makkaran valmistus, kokemus useiden miljoonien dollarien joukkovelkakirjalainojen vaihtamisesta viikossa suurelle institutionaaliselle rahastonhoitajalle tarjosi samanlainen silmänympärys. Kuinka tein 350 000 dollaria yhdessä vuodessa ajamalla crypto-wave: cryptocurrency trading -profiilia. Tätä kaaviota voidaan helposti muuttaa napsauttamalla eri maturiteetteja, jolloin näyttöön tulee sopiva käyrä kyseiselle maturiteetille. Joukkovelkakirjalainan hinta voi vaihdella markkinaolosuhteista riippuen. 40 helppoa tapaa ansaita rahaa nopeasti, toinen variaatio universumin koulutuspuolella on Udemy. Hinta/voittosuhde tunnetaan joskus myös hintakertoimina tai ansaitsijakertoimina.

Kun sijoittaja ostaa valtion joukkovelkakirjalainan, he todella lainaavat rahaa hallitukselle määrätyn vuoden ajan. SIPPS ja ISA lisäävät kysyntää, kun taas online-sijoitusympäristöt tekevät hinnoittelusta avoimempaa ja sallivat ihmisten toteuttaa pienempiä kauppakokoja. Ladensack sanoi. Voit halutessasi työskennellä taloudellisen neuvonantajan kanssa tai ostaa joukkovelkakirjoja verkossa. Ladensack ja Guy M. Joukkovelkakirja on puolestaan ​​sopimus. Valaita. vaikuttavat määrät ja likviditeetti, gDAX, Poloniex, Kraken, Bittrex, Quadriga, Kaksoset, Bitfinex, CEX. Jos päätät ostaa joukkovelkakirjalainan, luotat tosiasiallisesti rahaa joukkovelkakirjalainan liikkeeseenlaskijalle, joka lupaa maksaa sen takaisin korkoineen. Näitä joukkovelkakirjalainoja liikkeeseenlaskevat yritykset, joilla on hyvät tai erinomaiset luottoluokitukset luottoluokituslaitosten määrittämien mukaisesti.

Koulutus Ja Tutkimus

Likviditeetti ei kuitenkaan ollut ongelma vuosina 2019–2019. Katso korkotivumme saadaksesi lisätietoja. Vain 8 prosenttia U. Matalalaatuisiin kiinteätuottoisiin arvopapereihin liittyy suurempi maksukyvyttömyyden tai hintojen muutoksen riski liikkeeseenlaskijan luottoluokituksen mahdollisten muutosten vuoksi. Tässä tapauksessa välittäjä ostaa 75 000 joukkovelkakirjalainan nimellisarvoa yhdeltä asiakkaalta 91 dollarilla. 45/joukkovelkakirjalaina, mikä merkitsee enemmän kuin 2. SEC: n 14. toukokuuta toteuttama sääntö edellyttää, että välittäjät ilmoittavat palkkiot, jotka he saavat yritys-, kunta- ja virastolainan transaktioista. Joten kuluvana vuonna liikkeeseen laskettu 100 euron nimellisarvoinen joukkovelkakirjalaina tarjoaa korkeamman koron, sanotaan 5.

Jos ostat avoimilla markkinoilla, muista, että ostat joukkovelkakirjalainoja muilta sijoittajilta kuin liikkeeseenlaskijoilta. Ja tietysti palkkiot kaupoista. Schwab voi myös saada korvausta transaktiomaksuyhtiöiltä tietyistä hallinnollisista palveluista. Jotta voimme vastata tähän kysymykseen paremmalla vastauksella kuin mitä apina heittää tikkaa voi tarjota, meidän on ainakin tiedettävä joukkovelkakirjalainan suunniteltu kesto ja tavoiteltu luottolaatu. Kirjoita joukko joukkovelkakirjalainoja, jotka haluat ostaa (yhden joukkovelkakirjalainan nimellisarvo on 1 000 dollaria) ja napsauta 'Laske' saadaksesi arvion siitä, mitä tilaus maksaa. Mobiili forex-kauppa, kuten mikä tahansa muu kauppahinta, valuuttaparin erotus koostuu tarjoushinnasta, jolla voit myydä (erotuksen alapää) ja tarjoushinnasta, jolla voit ostaa (koron ylemmästä päästä). Kun ostat ja myyt näitä rahastoja (tai tässä tapauksessa itse joukkovelkakirjalainoja avoimilla markkinoilla), muista, että nämä ovat ”jälkimarkkinakauppoja”, mikä tarkoittaa, että ostat toiselta sijoittajalta, ei suoraan liikkeeseenlaskijalta. Toisin kuin osakepalkkiot, erotus on sisäänrakennettu joukkovelkakirjalainan hintaan, mikä tekee melkein mahdottomaksi tietää, kuinka paljon voittoa joukkolainan myyjä tuottaa.