Kanadan Parhaat Maksetut Kyselysivustot

Kaksi erittäin suosittua tutkimussivustoa, MySurvey ja GlobalTestMarket, ovat yhdistyneet LifePoints-muodostukseksi. Tilaa Swagbucks ja saat ILMAISEN 5 dollariasi. Tylsien kyselyjen täyttäminen tuntuu aina kovalta työltä, vaikka ei todellakaan ole, jos mietit sitä.

Ne tarjoavat tietoja tutkijoille ja tutkijoille monissa parhaissa yliopistoissa ja yrityksissä.

Nyt muista, että jotkut tutkimuksista ovat melko kohdennettuja. Tämä lähestymistapa ei ole tehokas. Ja sinun ei tarvitse maksaa liittyäksesi tuoteraporttikorttiin. Aloita sijoittaminen. ilmaiseksi., mielenkiintoista on, että M1 Finance tarjoaa sijoittajille myös luottolimiitin, jonka vuotuinen korko on 4. Viimein minulle annettiin soveltuvuustesti, jossa minun piti vastata SAT-tyyppisiin kysymyksiin. Liity iPoll-tiliin »PopulusLive Ansaitse €1 jokaista 5 minuuttia.

Mitä enemmän haet, sitä enemmän vaihtoehtoja sinun täytyy ansaita rahaa. Jos pääset tämän tutkimuskeskuksen kauniiseen kohtaan, voisit ansaita paljon rahaa. Vaikka tarkkoja maksuja tutkimusta kohden ei mainosteta ja ne voivat kuitenkin vaihdella melko vähän, Harris Poll Online voi liittyä ilmaiseksi ja palkkiot voivat olla tuottoisia, jos käytät verkkosivustoa riittävän usein. Sinun ei todellakaan tarvitse tehdä mitään tutkimuksia, jotka laskeutuvat postilaatikkoosi, mutta voit tehdä niin, jos löydät 10 tai 15 minuuttia, jos tarkistat muuten Facebookin tai twiitin.

Voit tehdä paljon enemmän kuin mikä vaatisi sinulta vakavaa aikainvestointia, jolloin sinun kannattaa harkita aikaasi paremman käytön löytämistä (kuten osa-aikainen työ). Rekisteröidy niin monessa näistä yrityksistä kuin voit. Voit varata kyselyjen suorittamiseen ajan joka päivä.

CashCrate

Voit rekisteröidä 20 erilaista verkkosivustoa, mutta suurin osa ansaitsemastasi rahasta tulee vain kourallisista sivustoista. Jos mahdollista, varaa se jotain merkityksellistä. Kuinka ansaita rahaa verkossa teini-ikäisenä (10 laillista tapaa), bloggaajat tarvitsevat apua. Ole kuitenkin aina valppaana. 8/10 - Kuten Swagbucks, heidän tietosuojakäytäntönsä on erinomainen. Siitä huolimatta, se on silti loistava foorumi ottaa rahaa koskevia kyselyjä vapaa-ajallasi.

Voit myös poistaa pisteisi PayPal-varoista. On paljon muita tapoja lisätä tulojasi Vindalessa, mukaan lukien palkkiot sähköpostitilillesi lähetettyjen ilmoitusten avaamisesta tai pienet maksut videoiden mainostamisesta verkossa. YouGov on erikoistunut tutkimuspaneeli, jossa pääset osallistumaan enemmän poliittisiin ja sosiaalisiin tutkimuksiin. Mitä lähempänä olet oikeaa vastausta; sitä enemmän mahdollisuuksia voit voittaa palkinnon. Jokainen piste on myös yhden pennin arvoinen. Meillä on yli 4 miljoonaa jäsentä 40 markkinoilla Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa. Se löytyy yleensä sivuston kotisivun alaosasta. Amazon-lahjakortit ja PayPal ovat tietysti suosittuja valintoja, joten luonnollisesti kuten useimmissakin MySurvey-sivustoissa.

Aloita Facebook Side Hustle - Haluatko ansaita rahaa Facebookin avulla. Survey Junkien suosikkiasiamme on kuinka suoraviivainen alusta on ja kuinka nopeasti voit alkaa ansaita rahaa. Emme halua, että tuhlaat aikaa rekisteröidyllä sivustoille, joilla on hoikka valinta. Tilaa globaalit testimarkkinat täällä. Yksi parhaimmista vinkistä online-kyselyjen tekemiseen on varmistaa, että et koskaan työskentele ilmaiseksi. Valitettavasti taaperoilla oli muita suunnitelmia, joten en voinut osallistua, mutta seuraan tarkkaan tätä sivustoa. Maksu tapahtuu PayPalin kautta ja 24 tunnin sisällä kyselyn suorittamisesta. Voit valita milloin haluat ottaa kyselyn.

  • Näiden entisten sivustojen resurssit ovat tehneet Life Pointsista suuren tutkimusyrityksen, joka kerää tietoja 1500 yrityksestä ympäri maailmaa.
  • Mutta onko rahaa koskevien kyselyjen tekeminen sen arvoista?
  • Sivusto menee pitkälle varmistaakseen, että jäsenet ovat täysin rehellisiä vastauksissaan.
  • Molempien menetelmien suorittaminen kestää viisi päivää.
  • Sinun ei tarvitse pelätä "saamatta jäämistä", jos palaute on negatiivinen.

Kyselyjen tekeminen ansaitsee palkituspisteitä nimeltään Swagbucks

Säästämään aikaa ja rahaa, monet yritykset ovat siirtymässä online-markkinatutkimukseen. He korvaavat sinulle jokaisesta tehdystä tutkimuksesta tarjoamalla jotain nimeltä Swagbucks tai short SB, jotka voidaan lunastaa lahjakortteihin monille Internet-vähittäismyyjille, kuten Amazonille. RapidWorkers ja ClickWorker ovat samankaltaisia ​​kuin MicroWorkers, joissa saat palkan lyhyiden tehtävien suorittamiseen. Se on noin 10 dollaria palkkioita. Tämä yritys on kyselypaneeli.

Ne ovat 100% turvallisia ja legit. Sanomattakin on selvää, että jos huomaat, että et ole, tämä on erittäin turhauttavaa. He perivät sinulta maksun liittyäkseen verkkoon. Lisätietoja saat täydellisestä Pinecone Research -katsauksestamme täältä.

Siksi suosittelemme käyttämistä lisäyksenä muihin sivustoihin tuntitulojesi maksimoimiseksi. Mitkä tutkimussivustot todella maksavat? Joten lailliset kyselyyritykset jakavat varallisuuden maksamalla sinulle, ei pyytämällä maksua. Se kaikki antaa minulle levottoman tunteen, että nämä sivustot ovat paljon kiinnostuneempia tietojen keräämisestä kuin auttamisesta ansaitsemaan rahaa. Yksi parhaimmista tavoista yrityksille selvittää, pitävätkö ihmiset tuotteistaan, on tarjota korvausta mielipiteestäsi, ja yrityksestä riippuen tarjotut rahat voivat olla erittäin kohtuullisia. Mobrogilla on myös Kutsu ystävää -ohjelma, josta ansaitset 1 dollaria. Kuten OnePoll, sinun on kuitenkin ansaittava 50 dollaria ennen kuin voit poistaa rahaa sivustolta, mikä ei välttämättä ole yhtä houkutteleva kuin jotkut yritykset, joiden kynnysarvo on paljon alempi. ”Kun tarvitsen vähän ylimääräistä rahaa, InboxDollars on saanut sen!

Kuinka Ansaita Rahaa Maksettujen Kyselysivustojen Avulla

Kahvinkeitinyritys lähetti minulle yhden kahvinkeittimistä ja noin 200 kahvipalloa. MyPoints palkitsee jäseniä, kun he tekevät ostoksia verkossa, ottavat tutkimuksia, pelaa pelejä, katso videoita ja paljon muuta. Osallistut markkinatutkimuksiin ja paneeleihin, ja satoja yrityksiä, jotka ovat valmiita maksamaan mielipiteestäsi. Kun tili on luotu, jäsenten on suoritettava profiilikysely. Noin 20 minuutin kuluttua vastaanottokysely päättyi armollisesti. Useimmiten tämä johti hylkäämiseen tutkimuksesta ja ohjasi takaisin Swagbucks-sivustoon sen jälkeen, kun minulla oli jo muutama kysymys vuonna. Kehitimme tämän oppaan auttamaan sinua menestymään ja ansaitsemaan rahaa. Haluatko maksaa mielipiteistäsi?

Yleisiä palkintoja ovat elektroniikka, lomat, raha ja muut tuotteet ja palvelut. Huomaa vain, että he käyttävät luottojärjestelmää eivätkä maksa rahana. Swagbucks pyrkii kannustamaan päivittäistä Internetin käyttöä ansaitsemaan sinulle ja heille rahaa, joten on syytä olla tietoinen tästä, jotta se ei päätyisi tunkeutumaan liikaa elämääsi! Voit rekisteröityä Tolunaan täältä. Saamasi tutkimukset eivät ole mitenkään tylsää. Sen sijaan Life Points tarjoaa erilaisia ​​palkitsustasoja sen perusteella, kuinka monta pistettä sinulla on. Sen sijaan mahdollisuudet lähetetään sähköpostitse. Varsinaisen suodattimen luominen on paljon helpompaa kuin luuletkaan.

Globaalit Testimarkkinat

He vastaavat muutamiin kysymyksiin ja saavat sitten selville, etteivät he ole kelvollisia kyselyyn (eivätkä saa palkkaa). Vuonna 2019 perustettu YouGov kerää mielipiteitä ympäri maailmaa. InboxPounds ei käytä pistejärjestelmää. Tyypillisesti jäsenet saavat noin 2 kyselyä viikossa. Löysimme paljon positiivisia lausuntoja, mukaan lukien tämä: PanelBase ei ole keskimääräinen kyselysivusto. Kerro meille kaikista, mitä sinulla voi olla alla olevissa kommenteissa.

Tunnetun New Yorkin markkinatutkimusyhtiön Nielsonin omistama Pinecone tarjoaa jäsenille erilaisia ​​sisältö- ja sähköpostikyselyjä, kun ne sopivat sinulle. Itse asiassa se on paljon helpompaa kuin luulet. Kun saavutat 25 000 pistettä, voit käteisellä 25 dollaria PayPal-varojen, VISA-lahjakortin tai Amazon-lahjakortin muodossa!

Voit ansaita rahaa Swagbucksilla monilla tavoilla kuin suorittaa kyselyjä. CashCrate antaa sinulle mahdollisuuden ansaita ylimääräistä rahaa katsomalla mainosvideoita. Voit voittaa palkintoja pelaamalla pelejä ja kilpailemalla sivustolla. Rahan maksaminen on hienoa, koska voit käyttää sitä heti lahjakorttien odottamisen sijasta.

Respondent.io

VIP-ääni

Rekisteröidy merkkikyselyihin »Uusi Vista Live Ansaitse 100 dollaria vuodessa ja 5 puntaa liittymiseen. Joten mitä sinun pitäisi tehdä sen sijaan? He maksavat 3 dollaria heti jokaisesta suoritetusta tutkimuksesta. Ilmoittaudu Survey Bod-laitteisiin »OpinionPanel-yhteisön jäsenet saavat 10 puntaa kirjautumisesta. Tuemme työtämme, ansaitsemme rahaa joiltakin linkkiltä yrityksille ja tarjouksille sivustollemme.

Ilmaista lounasta ei ole. PayPal-, Amazon- tai hyväntekeväisyyslahjoitukset 10 dollarista tai lahjakortit 20 dollarista Hoytsille, Paper Plus, Grabone, Mitre 10, Farmers, The Warehouse ja muille. Minun piti sitten vastata mainoksia koskeviin kysymyksiin. Yrityksen sivusto on suunniteltu edelleen ammatillisen aseman vahvistamiseksi.

30 000 kuponkeja (tai vain 500, jos haluat osallistua arvontaan).

Voitko Todella Ansaita Rahaa Ottamalla Tutkimuksia?

• Juotko kahvia? Vaikka se riippuu profiilistasi, keskimäärin suurin osa ihmisistä voi odottaa ansaitsevansa noin 5-20 dollaria tutkimusta kohden, joka kestää noin 15-20 minuuttia. Oppimalla enemmän siitä, mitä kuluttajat pitävät ja eivät pidä, heillä voi olla kohdennetumpi lähestymistapa mainontaan tavoitteena lisätä myyntiä halvemmalla.

Kyselyjen tekeminen voidaan tehdä älypuhelimellasi missä tahansa, milloin tahansa. Jotain tietoinen: Koska heillä on myös alhaiset lunastusvaatimukset, monet ihmiset pitävät Swagbucksista.

Ennen kaikkea sillä ei ole merkitystä, mikä on taustasi, eri elämänaloilta tulevat ihmiset ansaitsevat rahaa vastaamalla kysymyksiin. Swagbucks on hyvin erilainen kuin tyypillinen maksettu kyselysivusto. Käytä erillistä sähköpostiosoitetta kyselysivustoille. Kyselyt ovat yleensä jännittäviä, ja iso plussa on pieni palkinto, jonka saat karsimatta (useimmat tutkimussivustot eivät maksa sinulle mitään siitä). Joten pidä tämä mielessä vastatessasi kysymyksiin. Voit esimerkiksi lukea sähköpostia, löytää palkintokoodeja ja jopa ansaita rahaa katsomalla videoita. Pistejärjestelmä on suora ja näyttää kuinka paljon pisteesi ovat arvoinen dollareissa suoraan kojelaudalle.

Poista Mainosten Esto Käytöstä

Näissä tapauksissa yritykset maksavat sinulle kirjautumisen heidän verkkosivustoilleen tai kokeilla tarjoamiaan palveluita, kuten taloudellisen luoton tarkistuksen. Markkinatutkimusyritykset tosiasiallisesti hallinnoivat tutkimuksia tietoja/palautetta etsivien yritysten puolesta. Useita rahaa ansaitsevia vaihtoehtoja, kuten kyselyihin vastaaminen, sähköposteihin vastaaminen, videoiden katselu ja enemmän. Yli kymmenelle miljoonalle jäsenelle maksetaan yli 57 miljoonan dollarin käteispalkkioita. Aloittaaksesi ansaitsemisen alustalla luomme yksinkertaisesti ilmaisen tilin ja valitsimme millaisia ​​toimintoja haluamme tehdä. Tutkimuksissa kuitenkin vaikeutimme usein, milloin todella ansaitsimme rahaa ja milloin yritimme saada palkattuja mahdollisuuksia.

30 per arvostelu. Jokainen mielipidepisteessä ansaitsemasi piste vastaa noin 10 senttiä. Voit rekisteröityä Ipsos i-Say -palveluun täällä. Sinun on oltava mahdollisimman rehellinen, koska heillä on "lakkojärjestelmä". Napsauta tätä ja kirjaudu tänään ja ansaitse 5 dollarin bonus käyttämällä yksinoikeuslinkkiä. Ei liian monimutkainen, eikö niin? Se on tapa tapana sanoa kiitos!

Seuraa The Telegraph

Ansaitaksesi tutkimuksista rahaa, sinun on käytettävä jotakin aikaa täyttääksesi erityyppisiä kyselyjä eri yrityksiltä. Joitakin ainutlaatuisia tapoja ansaita pisteitä ovat: VIP Voice on loistava kyselypaikka, jos pidät arvontoja ja lahjoja. Tämä kyselypaneeli on noussut nopeasti voittajaksi, kun on kyse korkean maksamisen kyselyistä. Se tarkoittaa myös, ettet häiritse videon katselemista ja pelien pelaamista, joka yleensä maksaa paljon vähemmän. Pidä nämä vinkit mielessäsi menestyksekkäimmin online-kyselyjen tekemisessä: 00 luottoa vain ilmoittautumiseen! Se alkoi kansallisena perheen mielipidejärjestönä, joka lähetti kyselyjä postitse.

Swagbucks-tutkimukset. Tämä turvallisuus tulee kuitenkin kustannuksin; eBay pitää komissiota myynnistäsi. He vaativat etukäteen kustannukset aloittamiseksi. Sinun olisi yllättynyt, kun tiedät kuinka monella tapaa ansaita rahaa verkossa tai offline-tilassa kyselyjen lisäksi. Aiheet eivät ole niin kuivia kuin muilla verkkosivustoilla, ja pitämällä tutkimukset lyhyinä, OnePoll todennäköisesti ei kyllästy tai turhaudu. Pienellä 10 dollarin vähimmäistasolla ja PayPalin kautta suoritettavilla maksuilla (he myös lahjoittavat lahjakortteja) tämä on toinen suuri valinta kyselypaneelista, jos haluat nopeaa rahaa. ”Ja sinun täytyy arvata, mikä prosenttiosuus ihmisistä sanoi kyllä. Vuonna 1999 avattu sivusto tarjoaa markkinatutkimusta globaaleille asiakkaille.

Newvistalive