Kauppiasvinkit: Miksi Tarvitset Kaupankäyntitietokonetta

Suurinta osaa mobiililaitteista ei tule käyttää kauppaan. (2 kaavioille ja L2 ja kolmas sosiaaliselle medialle/uutissyötelle/osakekannereille). Monimonitorisen kaupankäyttötietokoneen määrittämisessä voit saada niin monimutkaisen kuin haluat. Vaikka kiintolevy ei vaikuttaisi merkittävästi suorituskykyyn, kun kaikki on valmis ja käy, sillä on valtava vaikutus latausaikoihin! Kun olet ostanut EA: n, tuki ja päivitykset ovat harvoin tosiasioiden jälkeen. Onnistuin löytämään käytetyn näytön, jolla oli vähän kulumista, hintaan 184 dollaria CAD, joka lähetettiin ovelleni.

On uskomattoman ärsyttävää ottaa äänekäs tietokonejärjestelmä vieressäsi, kun käyd kauppaa päivässä 8 tuntia päivässä! On mahdotonta ostaa vanhan koulun kiintolevy pääasemana. Tässä on kannettavan tietokoneen tekniset tiedot, joita tarvitsin ohjelmistopaketin ja näyttöjen käyttämiseen:

Ensimmäinen on kiintolevy, joka tarkoittaa kiintolevyä, ja toinen on SSD, joka tarkoittaa kiintolevyä.

Tietokoneesi CPU hallitsee kaikkia käynnissä olevia prosesseja. Ensinnäkin, kiitos siitä, että autat minua rakentamaan päiväkauppamalli vuonna 2019; erityisesti HiTechObsessed. Muistista tulee usein pullonkaula, kun käydään kauppaa monien karttojen ja muiden kaupankäynnin työkalujen kanssa kerralla. Ne hallitsevat myös lämpöä erittäin hyvin, ja tämä on kriittistä järjestelmän pitämiseksi vakaana pitkään. Yhteensä se oli 1.788 dollaria. Tuore blogi, monet nykypäivän kauppiaat käyvät kauppaa harvemmin ja tekevät kauppaa valinnassaan. Kiintolevyn ensisijainen tehtävä on tallentaa suosikkielokuvasi, kappaleitasi, tuhansia valokuvia viimeisiltä Burning Man -festivaaleilta ja muita sekalaisia ​​tiedostoja, ja se pitää tietokoneesi käyttöjärjestelmää ja ohjelmistoja. Tämä voi olla PC-torni, Mac tai kannettava tietokone sen mukaan, minkä valitset. Suojaa itsesi ja laitteesi äkilliseltä sähkökatkokselta UPS (UPS) -yksiköllä.

  • Jos luet koko artikkelin, tiedät, ettei tähän kysymykseen ole yleistä vastausta.
  • Ajattele GPU: ta RAM-muistina grafiikan käsittelyyn.

Kaikki

Maakohtaisista säännöksistä riippuen välittäjät voidaan (tai ei) valtuuttaa tarjoamaan paras tarjous ja kysymään hintoja. On todennäköistä, että nykyisessä tietokoneessasi on tarpeeksi virtaa! Joten on elintärkeää, että sinulla on varmuuskopio kannettava tai tietokone, johon on asennettu asianmukainen kauppaohjelmisto. Vaikka pöytätietokoneet ovat ihanteellisia kaupankäynnin tietokoneita, ei ole järkevää ottaa työpöytäsi tielle mukanasi. Mainonta, voit laittaa esitteen paikallisen yhteisöopistoosi. RAM-muisti tai satunnaismuisti on käytännössä tietokoneesi lyhytaikainen muisti, jonka avulla se voi suorittaa useita prosesseja tehokkaasti. Älä kauppaa rahalla, jolla sinulla ei ole varaa menettää. Heillä kaikilla on äänikortit ja verkkokortit. Arvostamme asiakkaitamme ja tiedämme, että asiakkaidemme menestyminen auttaa liiketoimintaamme menestymään.

Perusteleeko se tosiasiassa heidän perimänsä hinnat? Se on joko se, tai sinä olet jätetty “Geek-ryhmän” käsiin näissä joukkoelektroniikkakaupoissa. Yritän vastata tähän kysymykseen täällä tai ainakin valaista asiaa hieman.

Seuraavaksi olen koonnut kaavion tietokoneista joistakin suosituimmista kaupan tietokonetoimittajista. Jos haluat asettaa perimmäisen kaupankäynnin pöytätietokoneen, tämä on se. Päivämyyjänä sinun on oltava edellä muita kauppiaita. On mielenkiintoista saada ohjelmistot ansaitsemaan rahaa sinulle, mutta suojaaminen on ensiarvoisen tärkeää.

Se On Hullua Siellä

Kiihdytetyn kauppiaan tarpeet ovat kuitenkin aivan erilaiset kuin päivämyymälän tarpeet, ja vielä enemmän kuin algoritmimyyjän tarpeet. Yksi strategian automatisoinnin eduista on, että se pakottaa käyttäjän todella tuntemaan strategian hyvät puolet. Lopuksi tarvitset ainakin kaapelimodeemiyhteyden. RAM-muistia mitataan gigatavuina tai Gt. Lisäpikselit lisäävät selkeyttä ja antavat sinulle enemmän ikkunoita yhdelle näytölle. Pöytätietokoneet ja kannettavat tietokoneet.

CAD-tietokoneet

Pidin aina RealTickistä parhaiten varastossa. Toivomme nyt, että saat luottamusta, jota tarvitset järjestelmien käyttöönottoon. Ellet tee intensiivistä, monimonitorista 4K-peliä, sinun ei todellakaan tarvitse mennä hankkimaan Nvidia GeForce GTX Titan Z. Tämä vaatii enemmän näyttöjä kuin pelkkä kaupankäynti edellyttäisi. Minun oli valittava jokainen pääkomponentti itse, mukautettava ja koottava se itse. Nämä kiinnikkeet kiinnitetään suoraan työpöydällesi (mikä on hyödyllistä, jos sinulla on istuma-/jalustapöytä). Luulen, että se johtuu siitä, että elinkeinonharjoittajat sosiaalisessa mediassa jakavat kuvia päiväkaupan kokoonpanostaan, joka sisältää useita näyttöjä. Aikaisempi tuotto ei välttämättä tarkoita tulevaa tuottoa.

Et todella tarvitse mitään muuta. Pidän ulkoisesta näytöstä, kun olen kotona, mutta yksin kannettava tietokone sopii minulle hyvin. Paras näytön koko kaupankäynnissä olisi välillä 34 "- 49".

Tämä vertailuarvo on vaatimus. Sen lisäksi, että se todennäköisesti hidastuu, koska 100 ihmistä käyttää sitä samanaikaisesti, paljastat myös tilitietosi vaarassa hakkereille, koska nämä ovat julkisia verkkoja. CPU on yksi merkittävimmistä tekijöistä kaupankäyntitietokoneen nopeudelle. 860 wattia riittää tähän järjestelmään ja jonkin verran laajennukseen, ja minulla on hyvät kokemukset Corsairista. Ensimmäinen asia, johon sinun on keskityttävä, on todellinen kauppatietokoneesi. Ajattele mitä tarvitset näytöihin ja jatka päivitystä ajan myötä. Oikeita tapoja ansaita, ajattele näitä kohderyhminä. Suhtaudumme vakavasti turvallisuuteen., liikkeessä on tällä hetkellä melkein 17 miljoonaa bitcoinia. Alin hinta taattu.

  • Tarvitset ainakin kaapelimodeemiyhteyden.
  • 00 ja tarvitset vain yhden.
  • Näet mitä ostat.
  • Molemmat tarjoavat korkealaatuisia näytönohjaimia, jotka toimivat muiden valmistajien jäähdytysjärjestelmien kanssa.
  • Sijoita yhden tai kahden tuulettimen jäähdytysjärjestelmään tai ole todella hieno ja hanki nestemäinen jäähdytysyksikkö.

Päivitys - 5. Lokakuuta 2019

Päiväkaupankäynnin ohjelmistossa tulisi olla sisäänrakennettu älykkyys nykyisten omistusosuuksien arvioimiseksi, käytettävissä olevien markkinahintojen tarkistamiseksi ja kauppojen toteuttamiseksi tarvittaessa sekä osake- että optio-oikeuksille. Pöytäkone tai kannettava tietokone? Jos haluat esitellä päiväkauppaa, siirry eteenpäin ja lähetä joitain kuvia täältä. Kun se on valmis, se on testattava perusteellisesti ja tarkastettava vuotojen varalta, ennen kuin sitä käytetään virta kytketyssä tietokoneessa. Sinun tulisi myös kiinnittää huomiota suorittimen ytimien lukumäärään, koska se vaikuttaa siihen, kuinka monta prosessia voidaan ajaa samanaikaisesti. Mutta olemme yllättyneitä ihmisten määrästä, jotka käyvät kauppaa yhden näytön tai kannettavan tietokoneen kanssa. Jos kaupankäyntisovelluksesi ei tue kaksoisydinsuorittimia, et voi todella hyödyntää niitä. Matkapuhelin tai kannettava tietokone riittää useimmissa tilanteissa.

  • Monta kertaa prosessorissa on sisäänrakennettu grafiikka, joka riittää, jos valitset vain yhden näytön.
  • Kun markkinat ovat erittäin epävakaat, ne voivat muodostaa 90% kaupoista.
  • Voit vapaasti jakaa alla oleviin kommentteihin!

Kaupankäyttökannettavan Valitseminen

DSL (Digital Subscriber Line) - DSL: n nopeus voi vaihdella noin 1 Mbps - noin 8 Mbps. Periaatteessa valitse vain näytön koko, joka antaa sinulle vaikutelman - älä ymmärrä sitä. Useimmat tietokoneet tulevat jo myyjältä, ja yksi suosituimmista virustentorjuntaohjelmista on asennettu, mutta monet ovat yleensä erittäin turmeltuneita ja hidastavat tietokonettasi paljon. Jos sinulla ei ole vielä tietokonetta ja jos on todennäköisempää, että sijoitat vain swing-kauppaan, niin halpa tietokone voi olla hyvä sopivuus. Nämä laitteet voivat ladata puhelimesi muutaman kerran, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että löydät paikan pistorasiaan. Seuraavana päivänä voit ajaa kaupunkiin, ostaa kaikki osat halpamyyjältä, ja illalla sinä ja ystäväsi voit juhlia yhdessä rakentamalla aivan uuden kauppatietokoneesi. Houkutteleva lentolehtinen lukee seuraavasti: “Osta kaupankäyntitietokone seuraavassa vaiheessa ja voitot tulevat automaattisesti. Se auttaa nopeuteen ja on ehdottomasti hieno tunne siitä.

Harkitse mitä tarvitset tietokoneen samoin kuin mahdolliset lisäominaisuudet. (20 tai enemmän) hintaerona — i. EA: t poistavat osan kaupan psykologisista paineista. राप्त करें 500 dollaria, kun käytät kynttilänjalkakarttoja, on välttämätöntä tietää tärkeimmät Forex-kynttilänjalat - ne voidaan jakaa kolmeen pääluokkaan:. Ne saavat ihmiset ajattelemaan, että heidän mahdollisuus käyttää "useita näyttöjä" on "räätälöity" ratkaisu.

Sitten, noin 10 vuotta sitten, tapahtui suuri muutos. Pidä kurinalaisuus: Kun valitset kaupankäyntitietokonetta, varmista, että siinä on SSD-asema. 2 Gt vs. 3 Gt vs. Kun tekniikka etenee niin nopeasti, päiväkauppatietokoneen valinta on aikaa vievä prosessi ja päivämyyjät ymmärtävät, että aika on rahaa, kirjaimellisesti. Pidä kauppatietokoneesi ohjelmisto minimissä.

Taattu Toimitus

Pidämme yhdestä näytöstä, ei kehyksiä, 4 k: n näyttö, alhainen virrankulutus ja helppokäyttöisyys. PC: n kehitys tapahtuu niin nopeasti, että voit ostaa uuden joka kolmas vuosi samalla hinnalla ja kaksinkertaistaa vanhan teho helposti. Jos sinulla on jo monitorilla varustettu työpöytä, tarkista käytetyn kaupankäyntijärjestelmän ja kauppaohjelmiston järjestelmävaatimukset. Todellisuudessa kaupankäyntitietokone on aivan kuten mikä tahansa muu siellä oleva työpöytä/työasema. Hyvin perjantaisin kurssin mukaan USD: n kokonaismäärä on noin 853 dollaria. Freelance copywriter, he eivät maksa melkein tarpeeksi teoksesta verrattuna siihen, minkä maksoit teoksesta. Toivon mielelläni hyvän keskustelun alkavan erilaisista mielipiteistä ja strategioista, joita voidaan käyttää rakentamaan mahdollisimman kustannustehokas kaupankäyntitietokone.

Tämä on aivan erilainen kuin verkossa myytävät EA: t, jotka kuvaavat helpon rahan eikä työn tekemistä. Saat enemmän kysymyksiä ja kommentteja kuin voit kuvitella. Toisin kuin kiintolevy, SSD-levyt on varustettu flash-moduuleilla/siruilla. Löydä täysin toimiva asennus verkosta, ja se antaa sinulle mielenrauhaa. Tämä on toinen arvioitava alue, koska monet välittäjät tarjoavat jälkitestaustoimintoja ohjelmistoalustoillaan.

3 Laatikosta Kauppaa Ja 3 Räätälöityä Kauppaa

Suuri osa tällaisista päiväkaupankäyntitoiminnoista voidaan asettaa päiväkaupankäynnin ohjelmistojen avulla, joten on erittäin tärkeää valita oikea tarpeitasi vastaava. Tehokas näytönohjain on välttämätön toimijoille, jotka suunnittelevat usean näytön käyttöä. Tässä on kuva, jonka hän jakoi twitterissä: Joten näytämme kaiken Thermaltake Core P5 -kotelossa. Monet kauppiaat ovat yhtä mieltä siitä, että jos on yksi asia, josta et pääse tarpeeksi, se olisi itse asiassa ruutu. Arkisto, sitten, kirjaimellisesti yön yli, kokenut bruttotulot 20 prosenttia. Kun kaupankäynnin monimutkaisuus kasvaa kaavioiden ja muiden kauppaohjelmistojen määrän kasvaessa, huomaat pian kahden, kolmen tai kolmen vielä enemmän näyttöjä. Muut kiinnikkeiden tyypit, jotka ovat myös melko yleisiä aloittelijoille, ovat näyttötelineet. Voit todennäköisesti saada paljon näitä asioita jopa 50%: n alennuksella, jos olet taitava ostaja.

Joten miksi et pidä houkuttelevaa juhlia tarjoamalla virkistäviä juomia, herkullisia ruokia ja nauttien tietokoneen osien esivalinnasta? Kuten monen tyyppisillä ohjelmistoilla, myös monet kauppapaikat kamppailevat kaikkien ytimien tehokkaan hyödyntämiseksi. Reaaliaikainen uutissyöte on kallista; varaudu maksamaan siitä noin 100 dollaria kuukaudessa. Niitä ei pidä pitää yhtenä samana.

Mutta se on vain henkilökohtainen mieltymys. Tehokkain yhteys suurimmalla nopeudella on Verizonin FIOS; tämä ei kuitenkaan ole vielä monien käytettävissä. Sitten tutustu 1500 dollarin osakekauppaa koskevaan PC-arkistoon. Muokatut kannettavat tietokoneet ja monimonitoriset kannettavat telakat. Emolevy pystyy myös käsittelemään kaiken RAM-muistin, jonka haluat mennä siihen, ja sillä on tarpeeksi tilaa valtavalle suorittimen tuulettimelle, jota tarvitset laitteen jäähdyttämiseen. Tämän ominaisuuden avulla voit tehdä erittäin nopeita komentoja työn jakamiseksi ja optimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi. Paras tapa mitata näiden artikkeleiden hyödyllisyyttä on SINULLE palaute. Oikeiden ohjelmistojen valinnan lisäksi on erittäin tärkeää testata tunnistetut strategiat historiallisesta tiedosta (välityskulut diskonttaamalla), arvioida realistinen voittopotentiaali ja päiväkaupankäynnin ohjelmistokustannusten vaikutus ja vain sitten tilata.

Käyttäjävalikko

Mutta samaan aikaan, älä puhalta budjettiasi lisääviä näyttöjä, jos aiot käyttää niitä surffata verkossa tai katsella Netflixiä. En tiedä miksi, mutta pelko liikkuvasta asennuksesta on estänyt minua matkustamasta ja käymästä kauppaa. Yksi iso kaupankäynnin valvontalaite on vähimmäisvaatimus, ja useiden kaupankäyntimonitorien omaaminen on fantastista. Pidätkö itseäsi nörttinä kuten minä?

Lisälaitteiden lisääminen aiheuttaa ylimääräistä rasitusta tietokoneen alkuperäiselle jäähdytysjärjestelmälle. Jos kuitenkin käytät erittäin monimutkaisia ​​algoritmeja, jotka vaativat kehittynyttä laskentaa, niin on parempi harkita omistettu tietokonepohjainen asennettava ohjelmisto, vaikka sekin on kallista. Jos haluat päivittää kauppaa valuutoilla (forex-kauppa), sinun ei tarvitse RealTick-palvelua. Näin ei ole kaapelin (yllä) tai kuitun (alla) tapauksessa. Tehokkaat tietokoneet vaativat silti paljon sisätilaa. ² Intel Core i9, jossa on 8 ydintä, 16 lankaa 5: ssä.

Kauppahuoneesi huoneen koon tulisi aina määrätä näytön koko, johon asut. He juoksevat sinulle noin 200 dollaria. Löydät joskus kaupasta alle 10 sekuntia. Tässä ovat ehdotukseni: