Kuinka Ansaita Rahaa Kotona Pysyvä äiti: 7 Joustavaa Ideaa

Sen sijaan, että vain aloittaisit ja toivoisit löytäväsi jonkin suunnan raiteelle, sinun pitäisi aluksi miettiä erittäin huolellisesti, mitä myyt, kenelle ja miten. Salausmarginaalikaupat ja opas aloittamiseen, oletetaan, että Bitcoin on 8000 dollaria. Tämä saattaa tarkoittaa, että sinun on mentävä tiettyyn kauppaan ja pyydettävä tuotetta. Voit lähettää sen Amazonille, iTunes-kauppaan tai jopa myydä sen itse verkkosivustollasi tai sosiaalisessa mediassa. Se voi ansaita rahaa ilman, että sinun tarvitsee nostaa toista sormea. Tilaa Acorns ja saat 5 dollarin bonuksen. Jos olet kotona omien lasten kanssa, voit myös avata kotisi katsomaan myös muita lapsia. Tässä on luettelo muista ideoista, joita tiedän teen äiteille ansaitaksesi rahaa joustavilla aikatauluilla, jotka antavat heidän olla kotona myös lastensa kanssa.

Tosiaankin, ne ovat todellisia ja ne voivat nettouttaa sinulle satoja dollareita kuukaudessa.

Sisältö ei toimisi hyvin sivustollani, mutta hyvin hänen sivustossaan! Hyvä asia on, että sinun ei tarvitse olla asiantuntija tehdäksesi tämän. Valuutat, valuutta-arvot voivat muuttua nopeasti ja usein monista syistä. Kirjanpitäjän Business Akatemian perustaja Ben selittää, kuinka kirjanpitäjäksi voi tulla mahdollisuus. Näiden mahdollisuuksien ansiosta voit ansaita rahaa lasten ollessa koulussa, nukkumassa tai jopa heidän ollessa kotona ja hereillä! Olen tehnyt ja käynnistänyt kursseja - 9–97 dollaria kurssilta. Laajentaaksesi tavoitettasi, sinun pitäisi alkaa kirjoittaa korkealaatuisia vierasviestejä ja lähettää ne sitten muille blogisi bloggaajille.

Olemme puhuneet siitä, mitä tehdä ei-toivottuihin joululahjoihisi aiemmin, mutta voit myydä käyttämättömät lahjakorttinne ympäri vuoden eri paikoissa. Mitä lopputuotetta aiot myydä blogissasi? Katso täällä swag-taalaa ja saat 5 dollarin bonuksen allekirjoittamiseen napsauttamalla tätä! Luet ja muokkaat virheitä, jotka ovat kirjoitustyössä. Monilla kaupan etsijöillä on käteistä, mutta haluat sijoittaa jokaisen potentiaalisen ostajan.

Sain selville, että avunantajat saavat 1 dollaria jokaisesta lahjoitetusta maitounssista.

äiti-työpaikat Kotona

Ehkä 100 dollaria grafiikoiden ja valokuvien sisällyttämiseksi kirjaan. On mahdollista ansaita jopa 75 dollaria tutkimusta kohden. Ajattele kykyjäsi ja käytä niitä ansaitsemaan! Asiat, jotka en usko olevan arvoisia aikani (tai sinun!)

  • VOIN auttaa sinua toisessa osassa.
  • Esimerkiksi Käyttäjätestauksella voit ansaita lähes 30 dollaria tunnilta.
  • Sisältö on kuningasta, ja verkkosivustot etsivät aina uutta sisältöä jaettavaksi lukijoilleen.
  • Äidilläsi on todella paljon työmahdollisuuksia... mutta minusta mielestäni bloggaaminen on paras tapa pysyä kotona.
  • Varsinkin laman jälkeen kotona asuvien äitien määrä, joka etsii tapoja ansaita rahaa kotoa, on kasvussa.
  • Getaround on toinen vuokrauspalvelu, joka on hiukan uudempi kuin Turo, mutta saa pitoa.
  • Swagbucks - Luotettavin kyselysivusto, joka antaa sinulle mahdollisuuden tehdä paljon muutakin kuin vain tutkimuksia.

Hauskat Rahaa Antavat Ideat

Asiakas ostaa tuotteen verkkosivustosi kautta tai sähköisen kaupan sivuston, kuten eBayn, tuoteluettelon kautta. Joten kyllä, maksaminen online-fokusryhmiin osallistumisesta on toinen luova tapa ansaita rahaa äidinä. Kuinka ansaita rahaa kotoa, voit saada lisää tutkimuksia, ja sen avulla voit valita eniten rahaa maksavat (auttaa sinua käyttämään aikaa parhaalla mahdollisella tavalla). Sillä on ideamailma, ja sinä ihmettelet, kuinka paljon ihmiset maksavat 70-luvulta tulevasta räätälöitystä lastenhuoneen lampusta tai uudelleen värjätystä baarista.

WhatUsersDo maksaa sinulle 5 puntaa jokaisesta testaamastasi verkkosivustosta.

Leikkaa Kaapeli

Mutta jos aiot myydä gourmet-ruokia, joudut soittamaan paikalliseen terveysosastoon ja selvittämään alueesi säännökset. Pian sen jälkeen hän aloitti menestyvän yleisen ja laillisen transkriptioyrityksen. Butterfly labs bitcoin miner -ohjelmisto kuinka kaivoa bitcoineja kotona, tämä on bitcoin-kaivosyhtälön tärkein segmentti. Epäonnistuminen on massiivinen osa liiketoimintaa. Tai voit myydä artikkeleita muille bloggaajille, verkkosivustoille tai jopa yrityksille haamukirjoittajana. Jos aiot myydä yli 40 tuotetta kuukaudessa Amazonilla, harkitse rekisteröintiä ammattimaiseksi myyjäksi. Sponsoroinnit ovat silloin, kun brändi maksaa sinulle kirjoittaaksesi niistä blogin omistettuun viestiin (tai useampaan viestiin). 49 kuukaudessa BlueHostilta.

Mainosta lastenhoitopalveluitasi ilmaiseksi SitterCity and Care -sivustolla. Se ei myöskään vaadi suuria taloudellisia investointeja. Jos haluat ansaita rahaa VA: na ja et ole varma miten pääset alkuun, voit suorittaa kurssin 10kVA. Se on loistava tapa työskennellä kotoa ja ansaita kunnollista rahaa "oikealla" työllä. Lisäksi Opinion Outpost toimittaa yleisölle anonyymit tutkimukset, jotka ovat suuria yrityksiä ja tuotemerkkejä, jotka ovat nimettömiä. Ne hyödyntävät tietoja sitten tuotekehityksen, markkinoinnin ja muiden ulospäin suuntautuvien aloitteiden mukauttamiseen. Oletko työ kotinäiti? Kuten yllä mainittu sivuston maininta, olen käynyt Miken sivustolla yli 10 kertaa viimeisen parin päivän aikana. Kaikki yritykset tarvitsevat verkkosivuston, ja sinun oma ei ole poikkeus; voit laittaa yksinkertaisen, joka hahmottaa mitä teet ja kertoo lukijalle, millaisia ​​hintoja odottaa.

Mielenkiintoinen asia asiantuntijablogien suhteen on, että voit ansaita rahaa kaikilla samoilla menetelmillä kuin tarkistussivustot, paitsi että sinulla on nyt toinen ja paljon tehokkaampi tapa hyödyntää sähköpostimarkkinointia.

Tämä on muuttanut vakavasti elämääni! Asiantuntijablogien ja verkkosivustojen asia on, että voit tehdä niistä todella kapeista aiheista niin kauan kuin laitat oman spinisi siihen. Airbnb voi olla hauska hälinä. Shopify-kaltainen resurssi yksinkertaistaa kuitenkin paljon. Jos kohdistat pienituloisiin, voit periä 47 dollaria tunnissa, jos kohdistat korkeampiin tuloihin, voit veloittaa 297 dollaria tunnissa tai enemmän.

Uber-ohjaimen potentiaalinen tulo
Valokuvausyrityksen perustaminen vaatii taitoa, työtä ja laitteita.

Bonus Tapoja äideille Ansaita Rahaa Kotona

Hän inspiroi olemaan kotona työskentelevä äiti, ja tämän hän teki kotona. Tätä teen henkilökohtaisesti edes merkitykselläni - kun luen esimerkiksi valikkoa tai kirjaa. Ehdotan ilmoittautumista vain nähdäksesi missä kaupoissa on kauppoja, joissa jo ostat!

Ansaitse Rahaa Jo Omistamaasi Tavaroista

Airbnb-majoittajana voit ansaita rahaa isännöimällä matkustajia kotiisi. Älä sekoita perhettäsi psykopaattihuijaajaan! Voit tarjota lapsen noutamisen koulusta ja ohjata häntä kotona, kunnes vanhemmat jäävät töihin. Tällä hetkellä sovellettavissa vain Yhdysvaltojen ehdokkaisiin. 7 - 21 dollaria/tunti näiltä transkriptioyrityksiltä tai paljon enemmän, jos aloitat oman yrityksen transkriptorina. Kirjoittaminen on yksityiskohtaista työtä, mutta onneksi voit tehdä sen milloin tahansa yöllä tai päivällä. Jos osaat jotain hyvin, niin varmasti on tapa ansaita se ansaitsemaan ja uskokaa minua, jokaisella on jotain hyvää.

Se on helppo käyttää ja sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet, joita tarvitset menestyvään verkkoyritykseen. Olen täällä kertoakseni sinulle, ettei se ole niin vaikeaa - tarvitset vain jonkun osoittamaan sinua oikeaan suuntaan. Tee tämä kaikille markkinoille, joille haluat kirjoittaa. Vinkkini passiivisten tulojen saamiseksi blogista. Tarkastelen usein heidän sivustojaan ja ajattelen kuinka helppoa asiat olisivat olleet, jos he olisivat juuri harkineet tätä alussa. Nämä ovat vain muutamia tapoja, joilla voit päästä alkuun, ja ne, jotka olen kokeillut tai henkilökohtaisesti nähnyt työskentelevän lähelläni oleville henkilöille. Mitä myyn? Lopulta meillä oli paljon parempi auto, eikä se ollut maksanut meille penniäkään.

Siellä on paljon ihmisiä, jotka ansaitsevat enemmän kuin kokopäiväiset tulot myymällä Amazonilla. Kuulostaa hämmentävältä tiedän, mutta se ei oikeastaan ​​ole. Tämä tarkoittaa, että opettajat voivat keskittyä vain rakastamaansa - opettamiseen - ilman ylimääräistä valmistelutyötä! Tässä on kolme suosikkini tutkimussivustoni. MyPoints on sovellus, joka maksaa sinulle kuponkien tulostamisesta ja käytöstä. Se on kuitenkin laillinen tapa ansaita tuloja ollessasi kotona lasten kanssa. Kukaan ei ansainnut mitään sellaista koskaan.

#3 Kohderyhmät

Ole Luova

Se ei ollut vaikeaa. Jotkut yritykset keskittyvät nuorempiin oppilaisiin, niin nuoria kuin päiväkoti, kun taas toiset keskittyvät yksilöllisiin opetusmahdollisuuksiin. He perivät sinulta ennakkomaksut ja houkuttelevat sinua työskentelemään heidän kanssaan. Hän jopa aloitti verkkokurssin, jonka nimi oli 10 000 dollaria VA, opettaakseen muita tekemään samoin. Suorita säännölliset haut Bingillä, tee siitä oletushakukoneesi ja ansaitse hyvityksiä, jotka voidaan lunastaa lahjakorteille. Entä jos sinulla on hyvä oletusmääräinen autotallimyynti? Yksi vaikeimmista asioista työskenteleväksi äidiksi olemisessa on viettää aikaa poissa lastesi kanssa.

Kampaamo on tuloidea, joka ei vaadi paljon tilaa. Sinun on todistettava pätevyytensä. Varainhankinnan avulla kaiken tyyppiset sijoittajat (sekä aloittelijat että asiantuntijat) voivat sijoittaa suoraan kiinteistöomaisuuteen, jota hoitaa ammattilaisryhmä. Jos pidät äänen kirjoittamisesta, polkimen ostaminen voi olla hintansa arvoinen. Teet kalusteita, leluja, kuvakehyksiä, kääntyneitä kulhoja tai lintuhuoneita, voit ansaita rahaa harrastuksestasi.

Näin se toimii: Mieluummin tehdä asioita vanhanaikaisella tavalla? Oletko ollut kiinnostunut aloittamaan ruokablogin? Sinun tulisi myös yrittää myydä paikallisesti Craigslistissa, Facebookissa ja eBayssa. Jotkut ihmiset käyttävät konsultteja vero- tai taloudellisiin neuvoihin, kun taas toiset saattavat maksaa konsulttille opettaakseen heille puutarhan perustamista ja ylläpitämistä. Jos lapsesi eivät vielä ole koulussa, sinun on vietävä aika ulkopuoliselle työlle todennäköisesti ennen kuin he heräävät, nukkuvat ja ovat sängyssä.

Blogiminen on asia, josta olen todella intohimoinen, koska se on antanut minulle mahdollisuuden, ettei minun tarvitse palata takaisin töihin. Jos tuloni kasvavat, mieheni voi luopua työstään ja auttaa minua liiketoiminnassa.

Bloggaaminen Aloittelijoille

Jos sinulla on varahuone, siirry eteenpäin ja aloita sen listaaminen Airbnb: hen ja ansaitse siitä kunnolliset tulot. Kirjoittaminen on yksi joustavimmista asioista, jotka voit tehdä kotoa. Unbabel - Yksi suurimmista sivustoista, joka palkkaa online-kääntäjiä tulopotentiaalin: Tämä ei ole yön yli -asia - tämä vaatii paljon työtä ajan kuluessa. Olen nyt 31 ja vain oikein ymmärrän kuinka työskennellä kunnolla työpäivä. Se saattaa olla oikea työ myös sinulle! Jos tiedät vain, että voit tehdä kaikki nämä asiat, olet oikeasti kauempana kuin luulet. Joten jos olet halukas panostamaan tai jos sinulla on hyvä silmä ja tiedät antiikkia tai keräilyesineitä, se saattaa olla sen arvoinen sinulle.

Maksa Liikunnalle

Yksi tehokkaan kuponoinnin guruista on Crystal Paine, joka on peräisin rahaa säästävältä äidiltä. Kuuletko kotitalouksien ääniä vai tunnetko olosi omassa maailmassa? Holly matkustaa (tonni!) Sivusto ylpeilee lähes 36 miljoonalla aktiivisella ostajalla, joten se voi olla täydellinen tapa auttaa sinua rakentamaan seuraavat asiat käsityöllesi. Jos tarvitset vähän apua projektien käynnistämisessä, Shapeways on 3D-tulostusyritys, jolla on yksinkertaisia ​​sovelluksia, joiden avulla voit mukauttaa omia mallejasi, mitä tahansa ruusukultaisesta hääbändistä, keraamisesta maljakoista tai kokonaan painetusta omasta bobble -päästään. väri. Monet ihmiset ansaitsevat kohtuullisia osa- ja kokopäiväisiä tuloja verkkokaupoissa.

Tee parhaasi tuottaaksesi aina hyvän, vankan kopion ja pidä kiinni sitoutumisestasi tehdä parhaasi, mitä pystyt asiakkaillesi. Tiesitkö, että yritykset palkkaavat sinut verkkosivujen testaamiseen ja palautteen antamiseen. Tee sitten se komission puolesta tarjoamalla palvelusi vaihtoehtona matkatoimistoille. Online-kyselyjen maksamisesta online-kaupan avaamiseen on satoja tapoja ansaita rahaa kotona. Aloita ansaitseminen 15–22 dollaria/tunti englannin kielen opettamiseen verkossa VIPKID: llä. Monista äideistä on tullut erittäin hyviä myymällä asioita eBayssa riippumatta siitä, mitä ne myyvät. Voit työskennellä kotona ja ympäri omaa aikataulua. Kuinka se toimii, kirjaudut makselliseen tutkimussivustoon, jolloin sinulle ilmoitetaan sähköpostitse, kun kysely on saatavana.

Oppimateriaalien Luoja

Jos olet uusi juttu senttiä kohtaan, etsin tapoja ansaita rahaa kotona ja säästää myös enemmän rahaa. Ota selvää, mitkä verkkoympäristöt toimivat parhaiten palkatun työn löytämiseen ja kuinka niitä käytetään. Menettämäsi työn tyypistä riippuen saatat joutua asettamaan joitain järjestelmiä paikalleen, jotta saat siitä kaiken hyödyn. Liitä sitten Amazon Associates -linkki tuotteeseesi. Luo verkkokauppa Drop Shipping -tilauslähetys on menetelmä, jossa voit myydä kolmansien osapuolien tuotteita Drop Shipping -yhtiöltä koskaan näkemättä tai lähettämättä tuotetta. Katso artikkelini siitä, kuinka tulla Life Coachiksi, ja harkitse tätä Life Coach -sertifikaattikurssia.

Viimeiseksi toivoin löytäväni jotain, joka ei edellyttänyt liikaa koulutusta tai investointeja. Asiantuntija-sivuston kanssa kirjoitat periaatteessa tietystä aiheesta, josta olet asiantuntija. Aloitin tämän artikkelin sen jälkeen, kun olen innoittanut siitä suuresta määrästä äitejä, jotka lähettävät minulle sähköpostia ja tilaavat luetteloni ja haluavat tietää kuinka he voivat perustaa, kehittää ja kasvattaa online-yritystä tai kannattavaa blogia. Kopioi nyt linkki. Vastaa noin 1200 dollaria kuukaudessa! Huuhtele ja toista! Rikastu-nopea -järjestelmät rikastuvat vain yhdeltä: Mikä on yksi parhaista tavoista ansaita rahaa kotoa?

Stacey alias Soccer Mom

Voit myös veloittaa lisämaksun koirien kävelylle naapurustostasi joka päivä, kun he oleskelevat talossa. Valokuvaus ei ole astetta tai kokemusta - korkea kokemus parantaa kuvasi! Kuvittele ansaitsevan kuusinumeroinen tulo myymällä asioita. Niin kutsuttu "keikkatalous" antaa äideille mahdollisuuden luoda uusi tulovirta joustavalla, online-työllä.