Kuinka ansaita rahaa lähettämällä mainoksia Facebookiin - TrendingLots

Suurimpana sosiaalisen median alustana sinun ei pitäisi jättää Facebookia luetteloosi. Käytämme evästeitä auttaaksemme henkilökohtaistamaan sisältöä, räätälöimään ja mittaamaan mainoksia ja tarjoamaan turvallisemman kokemuksen. Voit myös vuokrata mainostiloja blogistasi.

Toivottavasti yllä olevan oppaan avulla voit estää näiden huijausten putoamisen ja vaihtaa sen sijaan hammaspyöräsi postittamaan mainoksia laillisella tavalla. Joten halusin tutustua pariin eri paikkaan, jotka väittivät voivan ansaita rahaa mainosten lähettämisessä. Puolivälissä - 15 päivää 30 päivän sopimusta varten - sinun on lähetettävä uusi kuva varmistaaksesi, että tatuointi on edelleen paikallaan. Kyllä, voit itse maksaa joihinkin aloitussarjoista, joita voidaan käyttää työn tukemiseen. Tämän verkon avulla sinulla on mahdollisuus jopa ansaita 200 dollaria nopeasti, tehdä 1000 dollaria nopeasti tai kuinka paljon haluatkin. Jos sinulla ei ole rahaa ostaa muutamia esineitä autotallissa, aloita omalla autotallissa tai ullakolla. Emme tietenkään tee, koska se on roskaa.

Jopa voit saada ne myymään paikallisellesi edullisella hinnalla.

Koska verkkomainontaan kuuluu A/B-testausta, monimutkaista analysointia ja muuta, sinun on oltava ajan tasalla jatkuvasti muuttuvassa Internet-mainontaalalla. Tuloksena on joko katastrofi tai turhautuminen. Tämä kuuluu oudoisiin tapoihin ansaita rahaa verkossa, aivan kuten myydä jalkoja kuvia verkossa. Sinun ei pitäisi mainostaa tuotetta väärin, vaan antaa tarkat tiedot ja yksityiskohtaiset tiedot siitä, miten sisaryritystuote voi hyödyttää käyttäjää.

Sen lisäksi, että voit ansaita rahaa tästä, ansaitset myös mainoksista, joita Youtube näyttää videoissasi. Sisäänkirjautuminen, maverick Tradingin toimitusjohtaja Chad Millerin mukaan ”Jokainen kunnioittaa sitä [päiväkauppaa], mutta se on kovaa työtä. Et voi vain kytkeä tietokoneeseen virtaa ja ostaa osakekantaa ja toivoa ansaitsevan rahaa. Toinen verkko, jonka avulla voit ansaita rahaa Instagram-mainoksilla, on Instaprints. Etsin Internet-mainontaa ja sain paljon tuloksia verkkomarkkinointiin, myyntiin ja sosiaalisen median johtajatyöhön. Älä koskaan kuulu tähän ansaan! Lausunnot, kuten ”Ansaitse 100 dollaria tunnissa mainosten lähettämisestä Facebookiin”, voivat todella houkutella paljon hakijoita (ja juuri sille huijarit pyrkivätkin), mutta useimmiten nämä työpaikat on muotoiltu tavalla, jolla houkutella ihmisiä tarpeeksi saa heidät purkamaan rahaa "sijoituksena" työhön, joka ansaitsisi heille 800 dollaria 8 tunnin vuorosta. Flexjobsilla on paljon sosiaalisen median johtajan tehtäviä, mutta niitä voidaan kutsua erilaisiksi asioiksi, kuten ”Internet Advertising Rockstar”, “Online Marketing” ja niin edelleen. Joidenkin mainostoimistojen tai verkostojen kautta voit olla yhteydessä yrityksiin, jotka maksavat sinulle mainosten postittamisesta Facebookissa.

 • Jos valitset tytäryhtiömainoksia ja ansaitset rahaa, kun ihmiset napsauttavat mainostasi ja ostavat mainostamaasi tuotetta, ansaitsemisellesi ei ole mitään rajoituksia.
 • He maksavat sinulle vain katsella videoita, pelata pelejä, tehdä ostoksia tai jopa vain lukea sähköpostiasi.
 • Mikä aiheuttaa ihmisille paljon sekaannusta siitä, kuinka nämä asiat todella toimivat ja kuinka laillinen koko asia on.
 • Loppujen lopuksi suurin osa näistä tuotemyyntisivuista on kirjoitettu ammattilaisten toimesta, jotka tietävät kuinka saada kävijöiden huomio houkuttelemaan heitä napsauttamaan osta -painiketta.
 • Tähän on muutama syy.

5 Tapaa Maksaa Ilmoitusten Lähettäminen

Onko jotain tällaista huijaus, miltä näyttää? He eivät vain ole mitä näyttävät, etkä halua olla tikkari. Saat linkin ilmoitukseen ja sivustoihin, joihin sinun on lähetettävä se. Vaikka et ole julkkis tai suuri vaikuttaja sosiaalisessa mediassa, voit silti ansaita rahaa sponsoroiduista viesteistä, jos sinulla on aktiivinen sosiaalisen median profiili tai korkealaatuinen blogi tai verkkosivusto. Laita mainoksesi otsikko ja kuvaus asianmukaisiin kenttiin.

Tule Tytäryhtiöksi

Tatuoinnit voivat olla väliaikaisia ​​tai pysyviä, ja sinulle voidaan maksaa, kun lähetät mainoksia tai jätät tatuoinnin, jossa on mainos ihollesi pitkään. Tytäryhtiöympäristö, jossa on tasoperustainen palkkio, joka on avoin kaikille. Tai he yrittävät huijata sinut maksamaan rahaa ”salaisesta järjestelmästä”, joka osoittautuu yleiseksi, helposti saatavissa olevaksi tietoksi Internet-markkinoinnista, josta “linkkien lähettäminen” on vain yksi pieni pinta. Siksi ole varovainen jokaisessa liikkeessäsi, joka sinun on tehtävä. Voit lähettää omia tuotteitasi myyviä mainoksia verkkosivustoosi tai blogiisi, etenkin kun tarvitset rahaa nyt. Jos olet ajatellut kokeilla tätä tapaa ansaita rahaa verkossa, sinun kannattaa ehdottomasti lukea tämä koko viesti. Kuulostaa melko helppolta, eikö niin?

Tämän tyyppinen mainosten lähettäminen on ainutlaatuista ja maksaa erittäin hyvin. Katso nämä sivustot, jos olet kiinnostunut ansaitsemaan rahaa sosiaalisen median tileilläsi: Kuitenkin he sanovat, sinun täytyy maksaa saadaksesi se. Joku saattaa tulla kuuluisaksi Twitterissä kertomalla 140 merkkiä vitsejä, mutta Instagram on kuvan jakamissovellus ytimessä. Ensinnäkin löydät yrityksen, jolla on palvelu, kuten aliexpress. Haluat etsiä asioita, kuten yrityksen nimi, vaadittavat taidot jne.

Kuinka Ansaita Rahaa Verkossa Etämainosten Lähettämistä Varten

Huomaa, että ilmoitustaulukoissa on saatavana ilmoituksen lähettämistä koskevia työpaikkoja, mutta niitä tulee hyvin harvoin (todennäköisesti noin yksi jokaisesta 1000 työpaikasta) eikä ole niin laajalle levinnyt kuin huijarit tekevät niistä. Ristiinmyynnin temppu on tarjota tuotteita, jotka todella täydentävät toisiaan. Ajan myötä useammat seuraajat tarkoittavat muita yrityksiä ja mainostajat saattavat maksaa sinulle jakaa heidän sisällön yleisösi kanssa.

 • Siellä on luettelo tuotteista, joita voit valita mainostamaan Craigslistissa.
 • Lähetä joitain kohteita verkossa ja jaa linkki sosiaalisen median tileillesi, kuten Facebook, Instagram ja Twitter, tai hanki vain autotallimyymälä itse.

Lopulliset Ajatukset

Mutta heti kun kirjoittaminen alkaa parantaa, taidot lisääntyvät ja sivustosi alkaa vastaanottaa enemmän liikennettä, mahdollisuudet siihen tapahtuvat. Joskus nämä työpaikkailmoitukset kertovat sinulle, että voit ansaita rahaa kotona lähettämällä ilmoituksia. Saat sitten kehotuksen, joka antaa sinulle ohjeet mainosten lähettämisestä muille sivuille. Jos sinun on kirjauduttava vain yhteen maksettuun tutkimussivustoon ansaitaksesi rahaa, suosittelen Ipsos-iSaya. Joten jälleen yksi #epicfail. Lausunnot, jotka ovat liian hyviä ollakseen totta - Kuten kaikissa muissa huijauksissa, joista olen aiemmin keskustellut kanssasi, jos työ kotoa kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin todennäköisesti on.

Yritys 3: Google Advertising

Ja kyllä, se voi tehdä sinusta satoja tai jopa tuhansia dollareita erittäin helposti. Haittana on, että voit polttaa massiivisen reiän lompakkoosi ennen lounasta! Kun kyse on ansaitsemisesta verkossa, mahdollisuuksia rajoittaa vain mielikuvitus. Sinun EI KOSKAAN (ja tarkoitan KOSKAAN) joutua maksamaan jollekin työstäsi. Ole varovainen, kun etsit työpaikkoja online-markkinoilla tai mainossivustoilla, koska suurin osa on huijauksia.

Tilata

Tämä on erittäin suora tapa ansaita rahaa sosiaalisesta mediasta. Sinun on tietenkin seulottava sellaisten töiden läpi, jotka eivät salli työskentelyä kotoa. Nyt saat itse palkkion ja ansaitset rahaa saman tehtävän tekemisestä ilmaiseksi.

Ansaitse 15 dollaria 10 minuutissa yli ja yli! | Kuinka ansaita rahaa kotona

Voit taas tehdä kokopäiväisen yrityksen sijoittamatta ilmaisia ​​mainoksia verkossa, jos haluat. Paljonko aloittaminen maksaa? Ensimmäinen on se, että Facebook veloittaa rahaa mainostamiseen, joten ystäväsi Lindan profiilia käyttämällä he voivat peittää nämä maksut, mikä on suorassa rikkomisessa Facebookin TOS: iin.

Mainosten lähettämistä voidaan pitää passiivisen tulon muodossa, koska sinun on kopioitava ja liitettävä koodi vain kerran ja kävijöillä on mahdollisuus napsauttaa linkkiä niin kauan kuin sivusi pysyy aktiivisena. Tarvitset 1000 omistautunutta seuraajaa saadaksesi yhden dollarin. 13 tapaa maksaa postimainoksille verkossa: Mutta jos yrität etsiä termiä "Google Advertising", saat joukon tuloksia, jotka liittyvät Googlen mainontaalustaan, Google Adwordsiin. Useimmissa tapauksissa ansaitset vain muutama sentti napsautuksella. Maksa 367 dollaria tullaksesi “kullanjakelijaksi. Olen rakentanut kokopäiväisen yrityksen kotona, jonka avulla voin matkustaa ympäri maailmaa. Vietä enemmän aikaa perheeni kanssa ja vähemmän aikaa töissä. Voit seurata seuraajaani ja aloittaa tänään, ilmaiseksi. Hanki ILMAINEN pääsy.

Ansaitaksesi rahaa verkossa sinun täytyy oppia luomaan arvoa Internetille. Varsinkin koska tämäntyyppiset sivustot väittävät, että voit ansaita satoja dollareita päivässä tekemällä pari tuntia työtä! Anna tiedot ja toimiva sähköpostiosoite.

Bonus: Vinkkejä menestyksekkäästi ansaitsemaan mainosten postittamista Facebookissa

Tai voit myös tutustua suosittuihin markkinapaikkoihin, kuten: Ole hyvä ja lähetä minulle kaikki tiedot kiitos. Mutta jälleen kerran, SEN voi olla vaikea osa (löytää oikea tarjous, oikealla myyntikopiossa, oikealla hinnalla). Joten kiitos teille, olen ansainnut rahaa verkossa, huolimatta siitä, että teemme asioita hieman eri tavalla kuin e-kirjan aihe. Mitä strategiaa käytätkin, tavoitteesi on rakentaa yleisö ja suositella juttuja, joista tiedät, että he pitävät. Pääasiassa tämä tarkoittaa oppimista Internet-markkinoinnista, kuinka rakentaa web-läsnäolo ja kuinka ohjata liikennettä luomaasi sisältöön ja lähettämiin linkkeihin. Mainoksen lähettäminen ei ole paljon arvoista. Monet sallivat ahneuden tai uteliaisuuden saada parhaat mahdollisuudet, mitä huijarit hyödyntävät.

 • Aiotko alkaa ansaita rahaa online-ilmoitusten lähettämisestä?
 • Uskon, että tämä on yksi tehokkaimmista tavoista ansaita rahaa mainoksilla.
 • Loppujen lopuksi sinun on luotettava suolistoosi, kun näet jotain tällaista, ja jos olet epävarma siitä, kuinka laillinen työ on, sulje se sitten ja etsi jotain muuta tai kirjaudu sisään, jos olet valmis menettää Rahat, jotka maksat "vain siinä tapauksessa", muuttuu tosiasiallisesti lailliseksi.
 • Koska totuus on, kaikki, jotka törmäävät teihin, eivät tartu kiinni!

Kuinka Tehdä 100 Dollaria 60 Sekunnissa (maailmanlaajuisesti!)

Kaikella on järkeä, kun käytännössä aloitat sen tekemisen. Jos pidät tästä artikkelista, jaa se! Asiakas maksaa sinulle, maksat toimittajalle ja toimittaja toimittaa tuotteen suoraan asiakkaalle.

Ja annan sinulle joitain huijauksia välttääksesi. Facebook on epäilemättä yksi suosituimmista sosiaalisen median alustoista. Tässä on tarinan moraali; Älä koskaan maksa maksua liittyäksesi mainosohjelmaan. Älä tee sitä. Vaikka on olemassa tapoja ansaita laillista rahaa verkossa keikoilla, jotka sisältävät esimerkiksi kirjoittamisen, tietojen syöttämisen ja jopa mainosten lähettämisen (lisää tästä pian), monet mainostyypeistä, joita näet tämän tyyppiselle työlle, eivät ole ' t vie sinut hyvin pitkälle.

Tupla alas

SisÄllysrajoitus!

Se on mainostyyppi, jossa sijoitat mainoksia ja saat maksun, kun joku napsauttaa mainosta. Paras asia Facebookin uudelleenkohdistamisessa on, että se auttaa sinua saamaan toistuvia asiakkaita. Kun blogisi verkkotunnuksen ja sivun auktoriteetti lisääntyy, yritykset ottavat sinuun yhteyttä, jotka ovat valmiita maksamaan sinulle mainostaaksesi blogissa. Joskus se tapahtuu tietojen syöttämisellä.

Tämä ei ole oikea kunnioitus ja voi johtaa siihen, että useammat ihmiset napsauttavat sitä, mitä yrität myydä. Ensinnäkin, voit aina etsiä Google-palvelusta ilmaisia ​​tietoja aiheellisista aiheista, kuten tytäryhtiömarkkinointi, digitaalimainonta ja Facebook-mainokset. Jotkut ihmiset, jotka ovat tehneet tätä jo jonkin aikaa ja ovat jo asiantuntijoita, ansaitsevat jopa 30 000 dollaria kuukaudessa. Se on uskomattomin ja mahdoton asia! Ennen kuin maksat mainosten lähettämisestä verkossa, sinun on opittava, kuinka luokitellut sivustot toimivat ja miten mainoksia voidaan lähettää Internetissä. Et voi päästä eroon heistä. Samoin väitetään, että kokemusta tai jatkamista ei vaadita, tai mainoksia, joissa ei ole lainkaan työkuvaa.

Voit valita useita ohjelmia sivustoa kohti, jotta voit näyttää useita mainoksia samanaikaisesti. Nämä ovat maita, kuten Yhdysvallat, Iso-Britannia, Australia, Uusi-Seelanti, Kanada jne. Lähetä minulle sähköpostia ja minä annan sinulle paljon erittäin tuottavia vinkkejä siitä, miten ansaita rahaa, joka on sen ajamisen arvoinen, joka viettää sitä. Lisää aivan kuten Do-luettelon toinen kohde, lisää valikoima viesteihisi, tämä sisältää myös tuotteita, joita myyt myös.

Mainosten Lähettämiskoulutus Ja Osa-aikainen Työ

Et halua, että lainvalvonta seuraa sinua, ja sinut syytetään huijareista, eikö niin? Hän on esiintynyt kuluttaja-asiamiehenä ja tekniikan asiantuntijana useita kertoja NBC: n TODAY-näyttelyssä, NBC Nightly News -sivustolla, CNBC: ssä, NPR: n Marketplacessa, Terry Grossin raikasta ilmaa ja monissa muissa radio- ja TV-kanavissa. Ansaitse rahaa ilmoittamalla, mikä on mainosten lähettämisen totuus ja eniten salaperäisiä ostoksia? Riippuu siitä, mitä taitoja tuodaat pöytään menemällä sisään. Toivoin, että olisi ainakin yksi pientä pientä pientä puhetta, jonka voisin käyttää. Rajoita itseäsi, kun annat tietojasi missä tahansa Internetissä.

Auttaa hyväntekeväisyysjärjestöjä keräämään rahaa. Tämä tekee negatiivisten arvostelujen löytämisestä tältä sivustolta käytännössä mahdotonta. Vielä parempi, voit saada oman tuotemerkkisi myyntituotteillesi sieltä. Se on joka tapauksessa ilmainen! Sponsori (henkilö, joka maksaa sinulle) kirjoittaa nämä viestit, joten se ei ole paljon työtäsi puolestasi. Voit myös löytää työtä virtuaaliassistenttina tai etäadministraattorina, joka sisältää mainosten lähettämisen ja seurannan sinua palkkaavalle henkilölle tai yritykselle. Jos et sijaitse sallituissa maissa, et voi liittyä, eikä linkit edes avaudu sinulle.

Tämä tarkoittaa, että sinulla on miljoonia ihmisiä, joille voit mainostaa minkä tahansa tyyppisiä tuotteita ilmaiseksi. Henkilökohtaisesti tämä ei ole jotain, jonka kanssa tuhlanisi aikaa. Oletettavasti sinun tehtäväsi on lähettää ennalta kirjoitettuja mainoksia useille verkkosivustoille ja sosiaalisen median alustoille, joita yritys, jonka palveluksessa olet. Kyllä, useimmat paikat, joissa mainitaan, että voit ansaita rahaa lähettämällä mainoksia, on suunniteltu poistamaan epäilyttävät henkilöt, jotka yrittävät ansaita rahaa verkossa. Halusin vain kertoa teille tekemästäni ja tarjota ehkä lausunnon. Saatat kuitenkin joutua ansaitsemaan myös vähän aktiivisia tuloja, kunnes mainostulosi kasvavat. Facebook http:

Tässä On Miten Myydä Hääpuvusi

Mutta jos huijaat ihmisiä ajattelemaan, että se on työtä, tai houkutat heitä väärien teeskentelyjen perusteella, niin on. Vakiintuneet bloggaajat laativat yleensä mediapaketin, johon sisältyy tietoja, kuten liikenne, yleisön kohderyhmä, mainostilan hinnat ja muut tilastot. Aivan liian usein ihmiset kiirehtivät ensimmäiseen löydettyyn tilaisuuteen ja joutuvat lukittuihin siihen, koko ajan kietoutuen siihen maksulaseilla. Jos sivusi on Hollywoodin juorusta, polku ei ole yhtä selvä. Lue jokaisesta osasta jokainen työkuvaus huolellisesti. Tarvitset jonkin verran kokemusta digitaalisesta markkinoinnista, mutta kun olet oppinut tärkeimmät vertailukohdat ja tekijät, jotka vaikuttavat digitaalisen mainoksen luomiseen, ”mainosten seurannan” tarjoaminen olisi melko helppoa, mutta erittäin arvokasta palvelua asiakkaillesi.. Luo ja mainosta omia tietotuotteitasi.

Ostamisvaihtoehdot

Päätät kuitenkin aloittaa ensimmäisen online-yrityksesi, älä odota ansaitsevan rahaa vasta aloittaessasi. Ansaitset vain ansaita YouTube-kanavasi google Adsense -sovelluksella… ja ansaita rahaa, kun videosi saavat hyvät näkymät. Ne, jotka ansaitsevat rahaa verkossa tällä tavoin, ansaitsevat mainosten tuottamasta myynnistä, eivät vain sijoittamisesta. Valitse vain oma markkinarako, luo tarvittava liikenne ja myy tuotteesi tai palvelut sivusi kävijöille. Joten rakenna strategia; älä vain siipi sitä. Pääset myös luetteloon tuotemerkeistä ja niiden toiveista, joten voit myös tehdä aloitteen tavoittaaksesi myös ne. Koska 5% amerikkalaisista oli kiinni osa-aikaisissa töissä, he halusivat olevan kokopäiväisiä, joten ei ole yllättävää, että miljoonat amerikkalaiset olisivat kiinnostuneita kotona työskentelevistä töistä tulonsa lisäämiseksi.

Suositut Työpaikat

Hänen fanit katsovat mitä hän tekee ja ottaa neuvoja muille, etenkin kun kyse on uusista muotisuuntauksista. Hän sanoo, että jokaisesta todellisesta mahdollisuudesta on 60 huijausta. Verkossa ansaitsevana ihmisenä en todellakaan uskonut hypeen, mutta selvittääkseni selvästi muutaman yrityksen, joka lupaa maksaa sinulle mainosten lähettämisen. Hän ei koskaan palannut minulle https: Koska se on nykyään paljon helpommin saatavissa kuin tuolloin, se on antanut meille enemmän aikaa viettää siihen. Tämä saattaa toimia sinulle. Vaikka et teknisesti "julkaise" mainosta videoihisi, annat Googlen näyttää mainostajan mainoksen puolestasi.

Kaikki mitä löysin tästä yrityksestä, vastasi melkein identtisesti samaa M. Joten mikä on legitonlinejobs. Tämä ei ole pitkän aikavälin liiketoimintastrategia. Näin toimiminen on myös hieno strategia myyntitavoitteidesi saavuttamiseksi, etenkin kun myynti hidastuu. Voit myydä omia tavaroitasi. Katso alla oleva maksutodistus. Lisätietoja, mukaan lukien käytettävissä olevat hallintalaitteet:

Liitä kiinnostava kansikuva sekä profiilikuva, joka voi auttaa sinua myymään mainostasi paremmin. Haluatko tietää, miten ansaita rahaa mainosten lähettämiselle? Perustele tarjouksesi heidän ostotapojensa ja kiinnostuksen kohteidensa perusteella. Toisin sanoen, sinun on myös oltava siinä. Jos löydät yrityksen, jonka mielestäsi olet legitiimi, etsi online-arvosteluja näistä yrityksistä ennen liittymistä, sillä myös jotkut, jotka voivat liittyä vapaasti, voivat olla huijauksia. Joten tästä - voitko ansaita rahaa mainosten lähettämisessä?

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Rahat takaisin -takuu saa sinut haluamaan hyödyntää mahdollisuuden. Voit myydä muiden ihmisten tavaroita tytäryhtiömyynnin tai postituskuljetusjärjestelyn kautta tai voit lähettää mainoksia. Hanki palkka sosiaalisen median markkinoinnista useammilla tilaajilla. Sen sijaan voit lähettää Facebook-mainoksia lisätäksesi sivusi suosiota, lisätäksesi seuraajia, ilmoittaa tuotteesta tai palvelusta tai jopa kannattaa tuotetta osana tytäryhtiömarkkinointisi pyrkimyksiä (katso alla olevaa lisätietoa tytäryhtiömarkkinoinnista). Onko huijauksia vältettävä? Ansaitset "oikean rahan" tällä mallilla, kun ihmiset todella napsauttavat mainostasi. En pyydä ihmisiä ostamaan tavaroita. Sitten he lähettäisivät sinulle ohjeet siitä, kuinka pääset käyttämään heidän käyttämäänsä mediaa.

Mutta tämä malli koskee vähemmän myyntiä ja enemmän ihmisten auttamista. Kuten se on työtä. Sitten he lähettäisivät sinulle ohjeet siitä, kuinka lähettää sama mainos, joka napsautti, ja kuinka houkutella ihmisiä napsauttamaan sitä samalla tavalla kuin sinä, kunnes siitä tulee kokonainen ympyrä ja “joinees” itävät muut “joinees” ja niin edelleen.

Jos sisältö hyödyttää lukijoita ja vastaa sisältöäsi, julkaise sitten sponsoroidut viestit ja saat palkan.

Jos sinulla on 500 seuraajaa Instagramissa, se ei ole paljoa arvoista, kun suurimmilla vaikuttajilla on 20 000–1 000 000 seuraajaa. Jos olet aloittelija, menisin kuumien tuotteiden kanssa. Tämä artikkeli kertoo kaikille kuinka se toimii ja kuinka kuka tahansa voi tehdä tämän, myös sinä. Jos et tiedä kuinka mainosta kirjoittaa tai mitä käyttää, käy vain mainostamasi tuotteen myyntisivulla ja käytä jotain siellä mainostasi tekstiä. Seuraa sen sijaan alla olevia neuvoja, jotta vältät huijaus, kun lähetät mainoksia. Toivottavasti tämä toimii sinulle. Nyt maksat postitusmainoksista myymällä vanhoja tavaroita uudelleen olxissa. Haluatko oppia kasvamaan ja ansaitsemaan ansaitsemaan Instagram-tilisi?

Työskentele Virtuaaliassistenttina

Google AdSense -palvelun avulla voit lähettää mainoksia omaan blogiisi tai verkkosivustoosi ja saada palkkaa joka kerta, kun joku napsauttaa mainosta. Saat palkkaa hoitaa kaiken heidän sosiaalisessa mediassaan, blogi-viesteissään tai verkkosivustoissa mainostamisen. Älä kuitenkaan menetä kaikkia toiveita siitä, että pystyisit vielä ansaitsemaan mainoksien online-sijoittamisen. Joka tapauksessa sinulla on perusidea. Palkkarakenne on klassinen MLM, mutta tässä tapauksessa tuote mainostaa. Yhden ihmisen sijasta kerrallaan ja hitaasti toimeksiantojen tekemisessä, vaikka… sijoitat mainoksia ja yrität vetää sisään niin paljon ihmisiä, jotka haluavat ostaa sen kuin pystyt.

Mutta odota on enemmän! Tämä verkkosivusto oli hiukan erilainen kuin muut. Joten, miksi et hyödyntäisi mitä jo toimii! Tarkastelin kahta erityistä yritystä, jotka väittivät maksavan ihmisille postitusilmoituksia verkossa.

Lähetä mainoksia asiakkaille, kun työskentelet virtuaaliassistenttina

Kuinka Alkaa Ansaita Rahaa

Pidä mielessä nämä vinkit ansaitaksesi rahaa mainosten lähettämisestä Facebookiin hyödyntämällä alennuksia: Se voi olla osa liukuvaa osaa, jossa kaikki mainokset ovat, tai se voi olla staattinen mainos sivustolla. Olemme 3/3 varjoisassa osastossa. Instagram on nyt suosituin valokuvien ja videoiden jakamisen sosiaalisen median alusta. Oletko nähnyt näitä tarjouksia, joissa luvataan ansaita rahaa kopioimalla ja liittämällä mainoksia? Haluaisin kiertää roskapostin paikkoja, kuten YouTube, Facebook, Craigslist ja blogit, jotka kertovat ihmisille, kuinka he voisivat ansaita satoja dollareita päivässä lähettämällä mainoksia. Jos sinulla ei ole mieliä, että ihmiset tuijottavat autoasi punaisella valolla tai parkkipaikoilla, tämä voi olla tapa ansaita rahaa fyysisellä mainonnalla. Useimmat sponsoroidut viestit puhuvat tuotteesta tai palvelusta erittäin yksityiskohtaisesti, sisältäen valokuvia, henkilökohtaisia ​​mielipiteitä/suosituksia ja muita tietoja.

Tyypillisesti näihin vaikuttajakauppoihin sisältyy sisällön luominen - Instagram-viesti, video tai Story - ja niihin sisältyy joskus tuotemerkin lupa käyttää tätä sisältöä omalla sivustollaan tai mainoksessa. Sinulle annetaan usein ohjeet hakemiseen. Hae sivustolta: Tietoja kustantajasta. Voit asettaa omat hinnat, paljon potentiaalisia miinuksia:

Hanki palkka CYBER EXPO: lta:

Tällä tavoin ansaitset jopa 50 dollaria, jos lähetät vain 500 mainosta. Helmikuusta 2019 alkaen Facebookilla on noin 2. ”Laillisilla yrityksillä on usein virallisia verkkosivustoja, joissa kaikki tiedot yrityksestä, heidän tarjoamistaan ​​palveluista tai myymistä tuotteista ovat vapaasti saatavissa tarkastusta varten. Jos sinulla olisi 10 000 omistautunutta seuraajaa, ansaitsisit 10 dollaria. Joten emme aio rakentaa verkkosivustoa ja ohjata liikennettä hakukoneiden kautta, kun mainostat tuotetta, joten meidän ei tarvitse huolehtia hakukoneoptimoinnista ja kilpailusta muiden sivustojen kanssa korkean sijoituksen saamiseksi. Se voi olla hieno vaihtoehto, ja näet usein YouTube-pelaajien ansaitsevan kanaviaan tytäryhtiö- ja/tai viittausmarkkinoinnilla. Käytettävissä on monia vaihtoehtoja.

Saatat Pitää Myös

Jos sijoitat mainoksia esimerkiksi Google-, YouTube- tai Facebook-sivustoille, se maksaa rahaa. Jos olet yksi niistä, joka rakastaa tatuointeja koko vartaloosi, voit ansaita rahaa mainosten sijoittamisessa käyttämällä vartaloasi mainostauluna. Voit käyttää aitoja alustoja, kuten Loop 88, tavoittaaksesi yhteyden mainostajiin, jotka todella maksavat.

Koska olet lukenut siitä, miten ansaita rahaa mainosten lähettämiselle muille yrityksille, luulen, että viimeksi mainittu kiinnostaa sinua enemmän. Ja tämä ilmainen video näyttää sinulle tarkalleen kaiken, mitä sinun on tehtävä aloittamiseksi. Voit odottaa 50 000-200 000 myyntikuukautta kuukaudessa enimmäismäärän ollessa Rs-10 000. Nämä ovat laillisia keinoja, jotka on kokeiltu ja totta. Jaan myös tietoni verkkoyrityksen perustamisesta ja kasvattamisesta yhdestä intohimostasi. Vaikka sinulla olisi rakkaasi, joka asuu toisella puolella maailmaa, voit silti kommunikoida heidän kanssaan helposti Facebookin kautta. Kirjaudu sisään ClickBank-tiliisi ja etsi ja napsauta tilisi kotisivulta Marketplace-painiketta. Nyt, tämä on erittäin tärkeää, muistatko HTML-koodin, jonka tallentimme aiemmin ClickBankista?