Kuinka ansaita rahaa online-myynnissä T-paitoja

Minulla ei ole aavistustakaan, voiko kukaan tehdä sen enää. Oman t-paitayrityksen perustaminen Shopififella on yksinkertainen prosessi. Pidä pulssi suositusta terminologiasta, viruksellisistä menneistä inspiroivista viesteistä, trendeistä ja jopa hauskoista meemista, koska ne antavat sinulle hyvän kuvan siitä, mitä tällä hetkellä jaetaan valtavirtakanavien kautta. Puhun parhaista sivustoista, joissa myydään t-paitakuvioita, ja puhun siitä, kuinka voit ansaita rahaa. 5 sääntöä siitä, että t-paitojen myynnistä verkossa ei anneta lähes mitään Pendar Yousefi Seuraa 25. kesäkuuta 2019 · 5 min lukea Internet on täynnä menestystarinoita ihmisistä, jotka ansaitsevat paljon rahaa t-paitojen myynnistä verkossa. Joten googlisin ”wimbledon 2019 date” ja tässä on tulos:

Huomaa, että valmistajilla on oltava hyväksyntä myydä tuotteita Zazzlessa. Tapahtuma tallennettu, japanin kynttilänjalat ovat hyvin laajalti käytetty tyyppi hintagraafia, joka perustuu muinaiseen japanilaiseen teknisen analyysin menetelmään, jota käytettiin riisin kaupassa 1600-luvulla. Joka kerta, kun joku käyttää sitä t-paidassa joko ostaa tai myydä, saat maksun. Mitä enemmän mainostat tarjouksiasi TeePublic-ohjelmassa, sitä parempaa altistumista he saavat. On hienoa, että sinulla on paikka saada tukea ja oppia muilta. Joten mitä tapahtuu sen jälkeen kun olen hyväksytty? Aina kun pidät jonkun kuvasta, he saavat heti ilmoituksen matkapuhelimellaan, ja suurin osa näistä ihmisistä vierailee profiilissasi, ja sieltä jotkut tilaavat paitasi. Hanki TeeSpringilla suunniteltu ja lanseerattu t-paita.

Hyppääisin Etsyyn täydellä voimalla. Voit myös saada myyntiä antamalla rahaa: Joten ensimmäinen askel on tutkimus. Lähetä navigointi, koska ostat tuotteita suoraan valmistajalta, saat niistä erittäin halpoja. Haluatko mennä eteenpäin ja päästä alkuun TeePublicin kanssa? Suunnittelijat, jotka ovat vasta aloittamassa ja haluavat testata vedet. Ensimmäisen täysikuukauteni jälkeen olen melkein saavuttanut tuloksen.

Vaikka tämä on hyvä alku, voit todennäköisesti olla samaa mieltä siitä, että se ei todellakaan auta määrittelemään kohdeyleisöäsi - kaikki voivat käyttää t-paitoja!

Löydä Mahdollisuus

Tee yrityksestäsi laillista. Et halua aloittaa liikenteen johtamista myymälään, jossa on rikkoutuneita kuvia, kielioppivirheitä tuotekuvauksissa tai painikkeita. Käyttäjät eivät voi toimia. Nämä ovat 12 numeroa pitkiä ja niitä voi ostaa monesta paikasta verkossa. Toukokuussa työskentelin edelleen ahkerasti. Avaa tilit erilaisissa sosiaalisissa kanavissa, kuten Facebookissa ja Twitterissä. Määräalennukset. Saxo bank, 000 aktiivista käyttäjää 65 maassa ja Yhdistyneen kuningaskunnan Financial Conduct Authorityn (FCA) lisenssi, joka on yksi maailman tiukimmista sääntelijöistä. Se, että tuotteita on paljon, ei tarkoita, että niitä myydään hyvin.

> Täytä Kaupatiedot-välilehti tuotemerkin nimellä ja kuvauksella

Aloita T-paitayrityksesi Tänään

Etsy on toinen verkkosivusto, jolla voit myydä suunnittelemasi t-paidat. Suunnittelun sijoittelu voi kuitenkin joskus olla rajoittava. Yksi suosituimmista työkaluista, joita merkkimyyjät käyttävät: Asenna tästä eteenpäin Amazon-myyntikanava. Saatat olla huolissasi siitä, että t-paitojen myynnistä verkossa tulee olemaan monimutkainen prosessi. Tämä on kiistatta ensimmäinen asia, josta sinun on päätettävä ennen kuin teet mitään muuta.

 • Ensimmäinen suuri haitta on, että POD-alustat voivat syödä voimakkaasti marginaaleihisi.
 • Muutamia työkaluja, jotka voivat auttaa sinua tällä matkalla, ovat Google Trends, Alexa ja Ahrefs.
 • He hoitavat kaiken - tuotannosta ja toimituksista asiakaspalveluun.
 • Ja resurssit, jotka keskittyvät tälle alustalle, ovat ilmiömäisiä!
 • He voivat myös valehdella tai yrittää hyödyntää sinua online-kurssien ja työkalujen avulla, joiden oletetaan auttavan tuottamaan myyntiä.
 • Mitä jäljellä on, on voitosi.
 • Mutta voit silti jakaa mallisi sosiaalisessa mediassa ja verkon kanssa lisätäksesi myyntiä.

Valitse Myyntikanavasi

Siksi suosittelen, että tarkistat jokaisen käyttämäsi lauseen minkä tahansa maan virallisessa tavaramerkki- ja/tai immateriaalioikeustoimistossa, jonka aiot myydä. Binary option auto trading review: yhdistelmä asiantuntijahuijareita!, iQ Option -kauppajärjestelmä tarjoaa sinulle jopa 77 omaisuutta, joiden kanssa voit käydä kauppaa. Jotta saadaan hyvin karkea käsitys siitä, mitä BSR vastaa, 100 000 BSR: n vaatevaate myy noin 1-2 yksikköä päivässä. Voit tutustua Melvinin tarinaa käsittelevään täydelliseen artikkelemme. Amazonin Merch vastaanottaa tuhansia pyyntöjä liittyäkseen ohjelmaansa. Sinua ei pyydetä maksamaan kuukausimaksua.

Olet vastuussa myös asiakaspalvelusta sekä varastotietojen ja luettelotietojen hallinnasta. Tärkein etu on, että kaikki mitä tarvitset aloittamiseen, on Facebook-sivu ja PayPal-tili. Sosiaaliset asetukset, 5100 kaupankäyntipäivän aikana) salkku saa pidempiä Yhdysvaltain dollareita. Ihmiset kysyvät mistä he voivat saada paidan, ja lähetät vain linkin. Se on kuin tulostaminen paperille paitsi t-paitaan.

Liity 446 005 yrittäjään, joilla on jo etumatka.
Onko mitään lauseita tai vitsejä, jotka vain harrastuksesi faneille saadaan?

Paita-päivän Sivustot

Loin todelliset laskeutuneet tavaroiden lähetyslaskurit, jotka sinun tulee tarkistaa, aiotko tuoda ulkomaille. Siirry Etsyyn tai Amazoniin ja napsauta hakupalkkia. Älä tuhlaa kuvausta. Nyt kun suunnittelijasi työskentelevät logosi ja T-paitojen parissa, on aika perustaa myymälä. Vahva, mielenkiintoinen brändi on elintärkeä t-paitateollisuudessa. Sain tämän kärjen Neililtä Merch Informerilta, etsi BSR: n väliltä 100–300 kt. Bonuspisteet, jos kapealla on jotain, josta olet hyvin perehtynyt. Lisäksi käsittelet kaikkia asiakaspalvelukysymyksiä.

Tasojärjestelmä

T-paidan Suunnittelurajan Lisääminen

Ostin kurssin, joka oli todella halpa. Spreadshirtin avulla voit lähettää mallin Marketplacelle ja myydä Spreadshirt-yleisölle tai avata oman verkkokaupan ILMAISEKSI ja myydä mallisi suoraan kohdeyleisölle. Jos haluat laittaa 10 mallia ja luulet tulevasi lähelle suuria lukuja, olet erittäin väärässä. Kaikki tiedot ovat täällä.

Ennen verkkokaupan perustamista sinun on ensin käsiteltävä näitä elementtejä: Et voi käyttää 'tänään tänään ja mennyt huomenna' -uutistarinoita, mutta voit käyttää suuntauksia, kuten suosittuja lauseita, esityksiä, kuvakkeita ja niin edelleen. Mutta ensin vastataan tärkeimpaan kysymykseen: Jos et vieläkään ole varma tuotteisiisi lisättävästä hintalappusta, tarkista Printfulin voittolaskin.

 • Postitan pian uuden blogin Facebook-mainoksiin, tai voit ottaa yhteyttä joukkueeseeni täällä semtechmedia ja voimme osoittaa sinut oikeaan suuntaan Facebook-mainostesi kanssa.
 • Tee-se-itse -lähestymistapa tarkoittaa lisäaikaa panostusta itseltäsi.

Asiakaspalvelu Hoidettu

Kun BigCommerce- ja Printful-tilisi ovat yhteydessä toisiinsa, voit alkaa lisätä tuotteita. Ne eivät ole siellä halvinta, mutta heillä on erittäin tiukka laadunvalvonta ja erittäin hyvä maine teollisuudessa. Sitten sinun täytyy vain odottaa hyväksyntää. Löydä suunnittelijoita mistä tahansa ulkoistamissivustoista, mukaan lukien Fiverr, mutta odottaa, että joudut jo maksamaan yli 5 dollaria saadaksesi todella ammattimaisen suunnittelun. Lähetin hänelle kuviot, ja hän tuotti ne. Katso ja katso:

 • Ja sinun ei tarvitse olla lahjakas graafisella suunnittelulla tai taiteella ansaita rahaa tällä puolella hälinästä.
 • Kun kampanja päättyy, ostajan kortit veloitetaan ja paidat tulostetaan ja lähetetään ja sinulle maksetaan.
 • Ja kuten useimmissa sivutoiminnoissa, mitä enemmän aikaa laitat sisään, sitä enemmän voit odottaa pääsevänsä ulos.
 • Mutta se tulostaa ja lähettää paidat, vaikka saat vain yhden myynnin.
 • Parantaaksesi myyntinäkymiäsi, Merchin tulisi olla yksi monista alustoista, joita käytät POD-tuotteiden myyntiin.
 • Pari Facebook-ryhmään kuuluminen on todella auttanut minua oppimaan.

Opi Verkkoon Opettaaksesi Sitä, Mitä Et Tiedä

Voisin vaihtoehtoisesti etsiä freelanceria toiselta sivustolta. Voit myös tilata Michaelin Merch Momentum -uutiskirjeen, joka on viikoittain laajennettu opas kaikesta Merchistä. Useiden kuukausien kuluttua itsekäyttöisen työkalumme kiillottamisesta julkaisimme sen yleisölle ja Merch Informer syntyi lokakuussa 2019. Redbubble kertoo sinulle perushinnan, jonka Redbubble maksaa tuotteen valmistamisesta ja lähettämisestä. Nämä yritykset käyttävät drop-shipment-nimistä tekniikkaa, jossa jälleenmyyjä välittää asiakastilaukset toimittajalleen, joka hoitaa tilauksen. Niche-fanit saattavat etsiä tekijänoikeuksien alaisia ​​malleja, joita et voi tehdä Amazonin Merchillä.

Julkaise sitten säännöllisesti sisältöäsi ainutlaatuisista T-paitoistasi houkutellaksesi swagbucksia, ja sulkee kyselyiden swagbucks-rajan päivässä. Voit silti tehdä tekstiteksteistä houkuttelevia valitsemalla mielenkiintoisen fontin. Joten ei ole jätettä tai ylijäämävarastoa. Aiotteko aloittaa pienen verkkoyrityksen Kanadan puolella hälinässä 2019 Teespring -kohtaiselle? Aloittaminen on mielestäni helpoin osa, mutta niin monet ihmiset käyttävät tätä tekosyytä. Syy, että tarvitsin kymmenen tilausta, on se, että verkkosivusto, jota käytin tulostamaan ja lähettämään näitä paitoja, on Teespring. Jos et ole varma omasta kyvystäsi suunnitella mahtavia tuotteita online-t-paitaliiketoimintaasi, etsi apua muilta.

Kuka sinä olet? Mitä sinä teet?

Älä nyt sekoita vaikuttajien markkinointia helposti saataviin mainoksiin. Varmista ensin, että suunnittelu on ainutlaatuinen ja kohdistettu yleisölle. Et voi päättää suunnittelijasta tai ovatko budjetin ulkopuolella; haluat Merch-valmiita malleja. Saatuaani opintoni Xerxes-saagosta palaan takaisin tilauksen mukaan -mallille. Tämän määrän ennustetaan ylittävän 735 miljardia dollaria vuonna 2023. Luo sarja t-paitoja, jotka on suunnattu suosituille harrastuksille tai ryhmille. Oletko luova sanoilla?

Kuvaus
Sitten kun tiedät mitä teet, lataa myydyimmät mallisi muutamalle eri alustalle ja katso, mikä toimii sinulle.

Luo Houkuttelevia Malleja

Osuma ”Kutsu töihin” -painikkeelle ja aloita keskustelu. Nykyään se on ”safarivauvasuihku”, “morsiusneito-laukku” ja “kastekoristeet. Heti kun tilisi on saatu, aloitat Tier 10 -tasolla, mikä tarkoittaa, että sinulla on oikeus lähettää enintään 10 t-paitakuviota ja enintään. Johdonmukainen tuotemerkki, jolla on johdonmukainen viesti, tuottaa hyviä tuloksia, kun taas satunnainen tuotemerkki todennäköisesti saa pitoa ilman selkeää sanottavaa tai yleisöä, jonka kanssa puhua. Nyt kun nämä 2 tiliä on linkitetty, sinun kannattaa siirtyä Amazon-sovellukseen ja napsauttaa ”Sell on Amazon”. T-paitaasi lueteltaessa on otettava huomioon tarkat mitat, joita Amazon tarvitsee malleihisi.

Yksi suosituimmista POD-yrityksistä on TeeSpring. Tämä auttaa rakentamaan uusia kumppanuuksia, tapaamaan asiakkaitasi tai yksinkertaisesti nostamaan nimesi siellä. Kun valitset tuotteita, jotka haluat myydä, Teespring näyttää sinulle, mitkä peruskustannukset ovat jokaisella tuotteella. Kaupankäyntitermiologia 101: ymmärrä niiden ehtojen merkitys, jotka sinun täytyy tietää, turvallisuusanalyysi käyttämällä hintatoimenpiteitä kaavioissa, kuten ylin ja matala, sekä tuki / vastus. Tein jopa kuvitteellisen "sivua kääntävän" verkkosivuston (varoitus, se on salama).

TeeSpring

Suurin osa ulkomailta tulevista ihmisistä hoitaa palautukset palauttamalla asiakkaalle palautuksen ja antamalla tuotteen säilyttää. Statistan mukaan verkkokaupan myynti oli 504 dollaria. En tee tätä niin paljon kuin minun pitäisi, mutta teen sen aina suosituilla paitoillani nähdäkseni, pystynkö toistamaan heidän menestyksensä. Jos haluat kokeilla omien t-paitakuvioidesi tekemistä, siellä on monia t-paitadesivustoja. Et voi enää koskaan avata toista tiliä. Tämä voi johtaa suurempaan myyntiin sinulle verrattuna muihin alustoihin, jotka eivät käytä tätä taktiikkaa (koska heidän tuotteitaan on saatavana ympäri vuoden). Siksi on tärkeää antaa asiakkaillesi ääni. Yksi CafePressin hienoimmista ominaisuuksista on tuuletinportaali, jossa voit luoda malleja suosikkielokuvillesi, TV-ohjelmillesi ja muulle.

merkitä
 • Jos haluat sukeltaa perusteisiin, oppaamme tuotteen hinnoittelusta käydään läpi perusterminologian, kuten merkinnät, voittomarginaalit ja keystone-hinnoittelu.
 • Se auttaa sinua löytämään matalat roikkuvat hedelmät, joiden sijoittuminen vaatii vähiten aikaa ja vaivaa.
 • Jokainen haluaa siirtyä paidan myyntiin, koska se voi olla erittäin kannattava hyvin pienellä työllä.
 • Paita myy hyvin, joten haluat tehdä enemmän samoilla linjoilla.

Merch By Amazon perusteet

Vietin rahaa Facebook-mainoksiin nähmättä mitään vastineeksi. Tässä vaiheessa etsitään paras tulostin ja tippaaja tarpeitasi varten ja tasapainotetaan hintatalouden ja lisävarusteiden saatavuuden välillä. Amazon toimii porrasjärjestelmässä. Se on hauska luova myymälä, joka ansaitsee minulle rahaa… ja niin passiivista! Mutta tämä vaihtoehto on vähän työläs. Hash rate, sekä uusia että käytettyjä bitcoin-kaivoslaitteita ja ASIC-tuotteita on saatavana eBayssa. Monet muut ihmiset, jotka eivät olleet sovelluskehittäjiä, alkoivat nähdä tämän mahdollisuuden. Nyt kun sinulla on t-paitamallisi kädessä, olet tehnyt malleja ja vahvistanut ideasi, on aika rakentaa myymälä. Pian sain ensimmäisen t-paitakuvani ladattu ja valmis myyntiin.

Pinterest on toinen mahtava paikka kiinnittää sisältösi ja ohjata liikennettä sivustoosi. Lisenssiehtojen mukaan et voi käyttää elementtiä täsmälleen sellaisena kuin se on ostettu, jos haluat myydä sen rahalla. Löydät inspiraation verkosta erityisten päivien kalentereita.

Vahvista T-paita Mallisi

Sitten rekisteröidyt vain yhdelle monista erilaisista sivustoista ja lataat mallisi. Jokaisella menetelmällä on edut ja haitat, ja se riippuu osittain siitä, kuinka paljon aikaa haluat investoida tuotteen luomiseen, sekä valitsemastasi tulostuskumppanista. Tai palkata suunnittelija hankkimaan logosi. Jos yleisösi ei liity malliin, he eivät osta, ja jos he eivät osta, et ansaitse rahaa riippumatta siitä, kuinka älykäs ja seksikäs suunnittelu, verkkosivusto ja markkinointi ovat. Forex-kauppa botswanassa - opas aloittaa online, useimmissa tapauksissa ei ole tarvetta ulkoistaa tehtävää offshore-yhtiöiden tarjoajille. Lähetät taidettasi, valitset tuotetyypin ja värin, asetat hinnan ja lisäät tuotekuvauksen.

T-paitojen Myynti Henkilökohtaisen Blogin Kautta

He ovat hallinnassa. Lisäksi voit luoda kaupan Shopify-, 3dcart- tai WooCommerce-ohjelmistoilla. Joten kuinka onnistun tässä liiketoiminnassa? Jos luot voittavan mallin ja markkinoit sitä hyvin, voit ansaita rahaa suoraan kotoa. Lähetä sisältöä, joka liittyy myymääsi useammin kuin postitat kuvia paikoistasi. Rojaltit per paita ovat yleensä noin 10-20% ostohinnasta, mikä tarkoittaa, että sinun täytyy myydä suuria määriä merkittävien tulojen saamiseksi.

Haluan nähdä, voinko saada alle 1000 tulosta, jos mahdollista. Ajattele kiusaamisen vastaista toimintaa, LGTBQ: ta, yhtäläisiä oikeuksia, politiikkaa, #metoo-liikettä jne. PopSockets myy tällä hetkellä todella hyvin, joten jos sinulla on Merch by Amazon -tili, haluat hypätä kelkkaan, kun ne ovat suosittuja. Tiedän, että olet lukenut muista blogeista, jotka jakavat monenlaisia ​​tapoja ansaita rahaa verkossa. Yritystietosi on helpommin löydettäviä, eikä niitä menetetä tuhansien muiden mallien yhteydessä. Sinulla on loistava paitaidea, ja olet keksimässä graafista suunnittelua kiinnittämään todella asiakkaiden huomion ja ansaita rahaa.

Rekisteröidy Ja Valitse Teema.

Rekisteröitymällä tälle kurssille saat myös tukea minulta ja vastaan ​​henkilökohtaisesti kysymyksiisi opiskelijoiden keskustelualueella. Joten he todennäköisesti valitsevat paidan, jolla on fantastinen muotoilu. Ajattelin käyttää shopifia printauran kanssa pudotuslaivana. Spreadshirt hoitaa myös asiakaspalvelun ja asiakasmaksut. Maukkaita bites, niitä tulisi kuitenkin välttää kahdesta syystä. Seuraava vaihe on valita haluamasi tee-tyyppi. Amazon ei vain käsittele kaikkea tätä - vaan heidän päätehtävänsä on tehdä asiakkaasta onnellinen, joten he lähettävät kaiken oikein asiakkaalle 2 päivän sisällä Prime-palvelulla ja hyväksyvät kaikki palautukset. Aiot valita t-paitaraon.

Jos mainostat hyvin, niin sinulla pitäisi olla kourallinen asiakkaita. Voit käyttää kaupan käynnistämiseen erilaisia ​​verkkokauppaintegraatioita, kuten Shopify. Voit jopa käyttää niukkoja taktiikoita asiakkaiden kiinnostuksen herättämiseen suunnittelusi suhteen - kaikki innostuvat “rajoitetusta painosta” ja monet pitävät tuotteesta enemmän, kun “aika on melkein lopussa! Yritäminen olla täydellinen tappaa monia unia ennen kuin ne edes alkavat. Teemme tiivistelmän siitä, mitä tarvitsemme yrityksen perustamiseen, ja tutkimme sitten, kuinka voimme saada nämä vaiheet suoritettua pienillä resursseilla.