Kuinka Ansaita Rahaa

Jotkut paikalliset sanomalehdet palkkaavat edelleen freelance-kirjoittajia artikkeliperusteisesti. Ensimmäisen 90 päivän kuluttua varat ovat käytettävissä talletettavaksi seuraavana arkipäivänä. Tämä sovellus tai verkkosivusto on paikka, jossa ansaitset tarkastelemalla musiikkia, jonka täällä olet verkossa.

Vuonna 2019 Yhdysvalloissa oli lähes 90 miljoonaa lemmikkikoiraa.

Podcastit ovat erittäin kuumia juuri nyt ja syystä. Yritykset, kuten Shift ja Amazon Flex, palkkaavat aina kuljettajia, joilla on autoja toimittamaan päivittäistavaroita ja vastaavasti paketteja. 600 dollaria kuukaudessa 37. Voit ilmoittautua vierailemaan tällä sivulla. Lisäksi hänellä on muutamia myytäviä tavaroita, jotka sisältävät suosittuja lauseita kuvien sijasta.

Työskentele PR- ja markkinointiosastojen kanssa viestinnän toimittamiseksi yrityksen sisällä sekä mahdollisille ja asiakkaille.

Myy Kappaleesi

Tarvitset vähintään 10 000 kanavan näyttökertaa. Sinun on kuitenkin oltava hyvällä terveydellä ansaitaksesi rahaa nopeasti tämän strategian avulla. Ainoa varoitus, joka sisältyy tähän "keikkaan", on, että sinulle voidaan maksaa lahjakorteilla käteisvarojen sijasta. Oletko kokeillut mitään näistä?

Voinko kirjoittaa sisältöä kolmeksi vuodeksi ja tehdä satoja tunteja työtä ennen kuin ansaitsen rahaa? Koko idea on tarjota ilmaisia ​​juttuja, kuten ilmainen verkkosivustojen tarkastus, ilmainen verkkosivuasetteluohje jne. Tämä on yksi kaikkien aikojen suosikkeistani ja se on aina hyödyllinen ylimääräisille käteistarpeilleni. Löydät ansaitsemani haastattelut suosituilta YouTube-kanavilta. Ennen kaikkea en koskaan puolustaisi ostamaan jotain sellaista, jota sinulla ei ole varaa tai jota et ole vielä valmis toteuttamaan. TrueBill auttaa hallitsemaan kaikkea pankkimaksuista tilauksiin, joita et ehkä edes tiennyt tilaamasi. Matkan varrella olen perustanut neljä erillistä verkkoyritystä. Ja he jakavat selkeät ohjeet siitä, kuinka antaa oppitunteja.

Bonsai vie asiakkaat rekisteröityneelle freelancerilleen. Jos olet vasta aloittamassa rakentamassa yleisöä itsellesi ja haluat hyödyntää jo aktiivisesti sisältöä etsivää yhteisöä, voit valita isännöidä ja myydä verkkokurssiasi esimerkiksi Skillshare- tai Udemy-sivustolla. Jos editoit ja opiskelet korkeakouluopiskelijoita siitä, kuinka kirjoittaa pakottavia 500 sanaa kirjoitettavia aiheita kuten "Sinut kutsuttiin juuri puhumaan Valkoiseen taloon. "Älä ohjaa nimeä ajatellen, että se on rahoitukseen liittyvää työtä. Voit ilmoittautua luojaksi Darby Smartin kaltaisella sivustolla ja työskennellä mahdollisesti brändien, kuten Nordstrom, Mattel ja BarkBox, kanssa. Tämän keikan tulopotentiaali on 10 000 dollaria kuukaudessa. Kliinisissä lääketutkimuksissa ilmoittautuminen on harvinainen tapa ansaita ylimääräistä rahaa, mutta se toimii silti. Ja emme varmasti pysty toteuttamaan.

 • Joka kerta kun avaat Android-puhelimesi, saat pisteitä, jotka voit lunastaa lahjakorteille (Amazon, Target, GameStop) - saat idean.
 • Ne erittäin kilpailukykyiset tiikerivanhemmat haluavat varmistaa, että heidän erityiset maissihiutaleet pääsevät parhaisiin kouluihin, olipa kyse sitten esikoulusta kolmenvuotiaille tai Ivy League kahdeksantoistavuotiaille.

Luo ja myy ohjelmistoja

Jos haluat aloittaa blogin, tutustu ilmaiseen oppaaseemme, kuinka henkilökohtainen verkkosivusto tai blogi aloitetaan. Vuoden 2019 parhaat online-välittäjät, saavutettavuus on tärkeä, joten käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja mahdollisuus käyttää kaupankäyntijärjestelmää onko elintietokonetta käytettävä kotitietokoneella tai tien päällä mobiililaitteella. Jos yrityksellä on asetetut säännöt maksaa erääntynyt summa jokaisen viikon loppuun mennessä, saat todennäköisesti sen ohjeiden mukaisesti. Hän oli kotona pidettävä äiti, joka kasvatti lapsia ja kamppaili taloudellisesti.

2 miljardia ihmistä käyttää aktiivisesti Internetiä, ja meillä on hyvät muutokset maailman liiketoiminnan muutoksissa. On paljon blogin työryhmiä, mukaan lukien ProBlogger. Yrityksiä, jotka vuokraavat virtuaalisen teknisen tuen työpaikkoja, ovat Cloud 10, Convergys, Apple ja tuki. Jos jokin tuotteistasi myy, ostaja maksaa sinulle PayPalin kautta. Siksi on välttämätöntä valita kohdeyleisö ja verkkotunnukset ymmärrettyjen kannattavien toimialojen perusteella.

Kirjoita ja myy e-kirja (Amazon Self-Publishing)

Mukava verkkosivuston luominen on hieno tapa ansaita rahaa maksamatta mitään. Ansaitset 14–22 dollaria tunnissa. Jos sinulla on erinomaiset kirjoitus-, kielioppi- ja kuulotaidot, harkitse oikean verkkotyön etsimistä transkriptionistiksi. Yhtiö tarjoaa sinulle myös valmennusmateriaaleja ja keskusteluja. Joitakin suosituimpia tutkimussivustoja ovat Swagbucks ja Global Test Market. Mitä mysteeriostaja tekee? Jokaisesta annetusta tuomiosta eJuroreille maksetaan 5–10 dollaria tapauksen pituudesta riippuen.

Käytä eBaya tai jotakin käytettyjen vaatteiden myyntiin tarkoitettuja verkkosivustoja tai käytä esimerkiksi Poshmark- tai Vinted-sovelluksia, jotta voit myydä vaatteita, joita et ole ikuisesti käyttänyt. HD-kuvien kysyntä verkkokaupan tuotteiden, blogiviestien, artikkeleiden ja verkko-oppimismoduulien tukemiseksi on suuri. Mikä on noin 96 dollaria vuodessa... puhutaan passiivisista tuloista. Voit paitsi ansaita vähän rahaa lopettamatta päivätyötäsi, mutta saatat myös pystyä katkaisemaan yrityksen johdon kokonaan ajan myötä. Yritykset, kuten UberEATS tai sovellukset, kuten GrubHub o Postmates, antavat sinulle mahdollisuuden toimittaa ruokaa iltaisin tai viikonloppuisin ansaitaksesi ylimääräistä rahaa sivulta.

Napsauta tätä ja tilaa ilmainen työpaja, jonka avulla voit tulla oikolukijaksi kotona. Asenna sovellus ja rekisteröidy saadaksesi rahaa heidän kanssaan. Lisäksi sinun ei tarvitse jättää päivätyötäsi. Ei ole välittäjää, joka vertaisluotot leikkaisi tehokkaasti tukkoisia pankkeja ja luottolaitoksia.

 • Yritykset ymmärtävät sosiaalisen median arvon.
 • Kerro, että saat maksetut käteisvarat tänään ja ota kotona työskentelevä ostaja laittaa sovittu rahasumma Escrowiin.
 • Bloggaaminen on tuottoisa sivutoimisto ja hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa.
 • Vaihtoehtoja on paljon.
 • Luo seuraava tili Instagram-tiliisi ja voit ansaita nopeasti ylimääräistä rahaa verkossa.

20 Tapaa Ansaita Rahaa Verkossa

Oberlo käyttää evästeitä tarjotakseen tarvittavat sivustotoiminnot ja parantaaksesi käyttökokemustasi. Voit työskennellä lastenhoitajana, lemmikkien hoitajana, nurmikon niittämisessä ja autojen pesussa jne. Kun olet uusi Fiverr, haluat keskittyä tarjoamaan alhaista hintaa, jotta saat ensimmäisen arvostelun. Liittyäksesi Blogging Pro -sovellukseen sinun on lähetettävä hakemus, joka hyväksyy tai hylkää sinut seuraavan 24–48 tunnin sisällä.

Yhtiö maksaa sinulle 20 dollaria äänitiedostolta ja jos he ovat jatkuvasti tyytyväisiä työn laatuun, he saattavat jopa heittää 2 dollaria ylimääräistä arvostusta.

Säädä Veronpidätystä

Etsi eniten myytyjä e-kirjoja ja pyydä freelanceria kirjoittamaan sinulle kirja. Interaktiivista kopiota ei voitu ladata. Vertaamalla yli kolmenkymmenen viiden kirjan takaisinosto-myyjän takaisinostoja.

Piditkö tästä artikkelista? Se on 36 dollaria vuodessa tekemättä mitään! Ole varovainen lukemalla vaatimukset, mutta jos sinulla on aikaa, voit ansaita muutama sata dollaria. Kuinka paljon Youtuber ansaitsee kuukaudessa? Lue lisätietoja julkistamiskäytännöstämme.

500 nopeimmin kasvavaa yritystä, jolla on globaali mahdollisuus 25 miljardilla dollarilla, ja he haluavat sinun olevan osa heidän kasvuaan! 5–5 dollaria kunkin tehtävän suorittamisesta. Rojaltit eivät tee sinusta miljoonia milloin tahansa pian, mutta se voi olla hieno tapa hioa käsityösi ja nähdä, mikä toimii. Uskon todella, että ylimääräisen rahan ansaitseminen voi muuttaa elämääsi. 9-5-työn tekeminen jonkun alla on jotain, josta monet ihmiset eivät pidä. Linkit ovat postitse. Mutta kaksi verkkosivustoa, Udemy ja Skillshare, tarjoavat nyt pääsyn yleisölle ihmisiä, jotka haluavat oppia melkein kaikesta auringon alla. Ryhdy bloggaajaksi:

Alla on 4 parasta freelance-kirjoitustyötaulua, joihin voit liittyä tänään kirjoittamista varten.

Esitys

Kuuntelet lyhyen leikkeen musiikista. Suurin osa meistä vihaa sitä. Joten riippumatta erikoisuudestasi tai markkinaraostasi, voit käyttää taitojasi tuoda sinulle ylimääräistä rahaa sinulle täällä:

Voit myös ladata ilmaisen ZipRecruiter-sovelluksen etsiäksesi töitä mistä tahansa. 5 parasta päivän kaupankäynnin strategiaa, en ollut enää naiivi ja ymmärsin siihen liittyvät riskit täysin. Voit käyttää Craiglistia ja suusanallisesti myös muita keikkoja. Äskettäin esitellyllä YouTube-kumppaniohjelmalla voit nyt hyötyä videoiden tekemisestä ja lähettämisestä. Kotona on paljon töitä ja ansaita rahaa online-työpaikoista, jotka aion jakaa kanssanne. Osta pullotettua vettä irtotavarana Costcosta tai Sam's Clubista ja myy se dollarilla, jos siellä on tonni ihmisiä: Uber-kuljettajat tekevät jopa yhtä kokopäiväistä työtä, jos alueella on riittävästi ajajia. Jos sinulla ei tällä hetkellä ole työpaikkaa, tarkista freelance-sivustot töitä varten.

Ilmoita Online-kilpailut Yrityksen Nimille Ja Iskulauseille

Suurin osa Stack Overflow -työssä lähetetyistä työpaikoista on etätyöpaikkoja, mutta on myös joitain kokopäivätyötä. Mutta tiedän muutamia todella lahjakkaita ihmisiä, jotka antavat 60 000 dollaria yli vuodessa tekemällä tämän! Se kuulostaa oudolta. Siirry sen sijaan itse isännöimään sivustoon (kuten blogini täällä on) - tämä tarkoittaa, että blogiisi isännöidään omaa palvelintasi ja sinulla on täysi hallinta. Se on helpoin ansaitsemasi raha.

Ebates on ilmainen palvelu, joka antaa sinulle rahaa takaisin vain ostoksille kuten normaalisti. Voit vierailla heidän verkkosivuillaan täällä oppiaksesi heidän salaisuuksistaan ​​tulla menestyväksi flipperiksi. Sinun ei tarvitse paljon rahaa aloittamiseen (sinun on vain maksettava isännöinnistä), ja joudut investoimaan aikaasi, mutta voit ansaita paljon yli 100 dollaria päivässä, jos seuraat yksinkertaisia ​​ohjeita ansaitaksesi rahaa blogin kirjoittamiseen ! Useimpien luottokorttien korot ovat yli 25%, ja Crediblen jälleenrahoituslainat ovat niinkin alhaiset kuin 4%. Löydät erinomaisia ​​freelance-projekteja Fiverr-, Elance- ja Craigslist-ohjelmista. Miksi päiväkaupankäyntivarastot eivät ole tapa sijoittaa, ikkuna näyttää neljän päivän kaupat, jotka suoritettiin viimeisen 5 työpäivän aikana, ja se tarjoaa myös Pattern Day Trading Reset Request -vahvistuksen. Olen ollut Swagbucksin uskollinen jäsen siitä asti kun olin opiskelija vuonna 2019!

Minulle Swagbucks on nopein tapa ansaita rahaa nopeasti ja ilmaiseksi. Sinun on myös käytettävä kirkkaan oranssia paitaa, jonka kaikki opettajat käyttävät oranssina, jotta he näyttävät samanlaisilta... kuten rakennusalan työntekijä oranssi. Seuraavaksi sinun on määritettävä ja rakennettava YouTube-kanavasi. Valitettavasti se on myös eniten työtä, koska joudut tekemään tutkimuksen itse nähdäksesi kuka tarjoaa ohjelmia (ne luetellaan yleensä verkkosivun alatunnisteessa). Voit aloittaa blogin aiheesta, josta pidät eniten. Esimerkiksi siirrettävät työkalut, kuten Housecall Pro, yhdistävät putkimiehet, LVI-asentajat, mattojen ja ikkunoiden puhdistusaineet, sähköasentajat ja tuholaistorjuntayritykset paikallisille asiakkaille ja avaavat uuden tulolähteen. 10 vaihetta blogin perustamiseen puolella ilmaiseksi 20 000 sanan oppaani blogin perustamiseen ja sen rakentamiseen tuloja tuottavaksi yritykseksi tänään. Ansaitse 30–50 dollaria tunnissa. Roskakorin ottaminen kyllä, se on totta.

Kävele Koiria

Lisätietoja käytettyjen puhelimien myynnistä. Alla on luettelo kotitöistä, jotka saattavat vedota sinulle. Joko yllä luetelluista strategioista voi olla hyötyä siitä, haluatko tulla omasta pomostasi, aloittaa sivutoiminnan tai ansaita ylimääräistä rahaa puolella. Katso tätä Statistan infografiaa. Jos tarvitset ideoita, tutustu Pinterestiin.

Tämän tarkoituksena on antaa talolle tai toimistolle ainutlaatuinen ja luonnollinen ilme. Suosittelen valokuvien muokkaustyökalujen, kuten Fotorin, käyttöä, joka antaa sinulle mahdollisuuden muokata kuvia, luoda kiehtovia graafisia kuvioita ja paljon muuta. Tervetuloa sijoitusrahastojen sijoittamiseen, jos et ole käyttänyt RIA: ta, voit jättää lomakkeen tyhjäksi. Sinun ei tarvitse mitään erityisiä taitoja tehdä niitä, vain kärsivällisyyttä. Jatka kirjoituspalvelua on jotain, joka on suuntaus etenkin kotona työskentelevien yleisöjen työhön. Löydät upeita keikkoja UpWorkista, Fiverristä, todellakin ja Remoteista.

Aloita etsimällä freelance-ilmoituksia sivustoilta, kuten Flexjobs, SolidGigs, Contena, greatcontent tai yhdestä kymmenistä muista osaamiskohtaisista freelance-työtauluista. 9 miljoonaa amerikkalaista, jotka työskentelevät kotoa ainakin puoliaikaisesti. Okei, joten oletetaan, että sinulla on loistava idea.

Myy palveluitasi niche-sivustoilla, kuten 99Designs, Cloudpeeps tai TopTal

Tässä on toinen todellinen verkkotyö, jota voit kokeilla (sen arvoinen, jos haluat ansaita rahaa ennen blogin luomista). Voit säästää 12 dollaria kuukaudessa tämän sovelluksen avulla. Olin todella mielenkiintoinen asioista, joita he käänsivät voittoa varten! Näytän sinulle kaiken, mitä sinun on tehtävä menestyksekkään rahaa ansaitsevan blogin perustamiseksi! Listaa tuotteesi. Toronton kaltaisissa kaupungeissa voit ansaita jopa 200 dollaria per yö (tai enemmän) asuinpaikkasi mukaan. Tämä sovellus maksaa Paypalin kautta, ja yhteensä 20 dollaria on maksettava rahat. Ystävä tekee tämän paikallisessa ostoskeskuksessaan.

Tämä on erittäin ainutlaatuinen konsepti, koska sinun ei tarvitse mennä erityisesti toimitukseen, vaan toimitat vain tavaroita matkallasi. Katsotaanpa nyt niin kurja, kuinka verkkokauppasi toimii. Osakkeet, kun jotkut alennusvälittäjät keskittyvät vain yhden tyyppisiin kauppiaisiin (esimerkiksi optiokauppiaat tai korkean nettoarvon sijoittajat), Ally Invest tarjoaa erinomaisen kokemuksen kaikenlaisille sijoittajille. Sinun on suoritettava useita tehtäviä kirjoittamisesta, muokkaamisesta käännökseen, mahdollisuudet ovat laajat ja elävät. Panostat, että osinko-osakkeet ovat yksi niistä.

Tai opi hallitsemaan PPC-mainonta ja voit käyttää sisältöä YouTube-seurannan rakentamiseen ja ansaita rahaa mainosten ja näkymien kautta. Voit ensin tehdä mukautetun tarkkailuluettelon kaikista suosituimmista kriptovaluutoista ja osakkeista: Tähän mennessä Kickstarter on auttanut rahoittamaan yli 1000 hanketta, dokumenttielokuvista keskisuuriin yrityksiin, ja he rahoittavat kaikenlaisia ​​projekteja.

Virtuaalityylityöt

Online-työpaikat, jotka maksavat PayPalin kautta:

Mikä tahansa tilaisuus, joka lupaa ansaita rahaa nopeasti yön yli, aja toiseen suuntaan. Mitä teet täällä, löydät työnantajille kykyjä. Tutorit, jotka käyttävät SameSpeakia, ansaitsevat 10 dollaria jokaisesta puolen tunnin työstä.

Voit ansaita muutama sentti helposti kirjautumalla, kirjoittamalla pienen artikkelin, kommentoimalla blogin kirjoitusta tai seuraamalla joku twiitti. TaskRabbit auttaa ihmisiä, joilla on taidot auttaa apua tarvitsevia. Voit löytää paljon tietosyötteitä tekemällä hakuja Googlesta. Voit myös löytää ilmaisia ​​luokiteltuja sivustoja, kuten OLX, Quikr jne., Etsimään niitä. Keskitytkö sitten Facebook-mainoksiin, YouTubeen, Instagramiin tai Googleen, mainostoimiston perustamiseen tarvitaan paljon rahaa. Nopea ja keskikokoinen myynti suoraan: Hän ansaitsee yli 2019 dollaria kuukaudessa. Kun olet liittynyt online-kyselyyrityksiin, he lähettävät kyselyt sähköpostiin.

Muut tärkeät yksityiskohdat: Pigi, kylmä sähköposti ja allekirjoita ensimmäiset asiakkaasi: Tämä testi auttoi minua selvittämään, minkä tyyppiset työt tai sivutoiminnot sopisivat minulle hyvin (ja siksi aloitin tämän kannattavan blogin sekä huonekalujen kääntämisen ylimääräisellä rahalla). Tutoreita tarvitsee myös laaja ikäryhmä, ala-ikästä korkeakouluun saakka. Se säästää hyllyilläsi tilaa jotain uutta varten ja ansaitset muutama taalaa.

Merkitä

Jos olet pitänyt tiukaa budjettiasi omassa kodissasi ja haluat jakaa menetelmiäsi muiden perheiden kanssa, harkitse budjetointikonsultointipalveluiden markkinointia Fiverrissä, sosiaalisessa mediassa tai omalla palvelusivustollasi. Valitettavasti pitkään pidetty Star Wars- ja X-Files-kauppakorttikokoelmani myivät vain muutaman sentin eBayssa, joten päätin vain säilyttää ne muistoksi. Jaa tämä artikkeli! Voit käyttää sovelluksia, kuten Lyft ja Uber, löytääksesi tällaisia ​​asiakkaita lähelläsi.

Kuinka Perustaa Verkkokauppa?

101 tapoja ansaita rahaa: Olipa sinulla kirjoittaminen, oikoluku, editointi, sosiaalisen median markkinointi, hakukoneoptimointi, graafinen suunnittelu, verkkosivujen suunnittelu, WordPress, kirjanpito/kirjanpito, ohjelmointi tai muu markkinoitavissa oleva taito, voit suorittaa freelance-työn ja työskennellä kotitöistä yrityksille ja yksityishenkilöille rahaa ilman sijoitusta. Jos olet opettaja, voit ansaita rahaa online-sivuston kautta, kuten Opettajat maksavat opettajille, jonka avulla voit ostaa ja myydä alkuperäisiä opetusmateriaaleja. Jos haluat selata lisää vaihtoehtoja, tutustu 50 sivutoimintayritykseen, jotka voit perustaa itse. Siirry vain InboxDollareihin.

Voit päästä toimintaan hakemalla mahdollisuuksia markkinointialustan, kuten Instabrand tai Famebit, kautta tai ottamalla yhteyttä tuotemerkkeihin, joiden kanssa haluat työskennellä. Voit rekisteröidä itsesi käyttäjän testaajana ja poimia projekteja näiden verkkosivustojen kautta: Ensinnäkin kauppasimme osakkeilla välittäjien kanssa. Tarvitset vain 1 dollarin rahan nostamiseen napsauttamalla nosto-painiketta maksun suorittamiseen milloin tahansa, kunhan olet ansainnut 1 dollarin. Craigslistin ”keikat” -osa. Samoin kuin oikoluku ja kirjanpito, sertifikaattia ei vaadita, käynnistyskustannukset ovat erittäin pienet ja ansaintamahdollisuudet ovat korkeat. Mainitsin yllä idean verkkokaupan luomisesta, mutta voit myös tyhjentää talosi ja myydä asioita, joita et enää käytä (CD, DVD, keittiökoneet jne.) Kun olet kirjautunut SureJob-verkkotyökoulutukseen, saat ilmaisen pääsyn kaikkiin sivustoihin ja ohjeisiin työskennelläkseen näillä sivustoilla.

Tämä varuste voi myös olla melko kallista, mikä vaikeuttaa joidenkin parhaiden työkalujen hankkimista maailman tärkeimmälle työlle, joka kasvattaa lasta.

Kerää Alumiinitölkkejä

Hän tuli kokeilemaan ja osti sen hintaan 550 puntaa. Vaikka massiivisen Instagram-yleisön rakentaminen on yhä vaikeampaa, jos sinulla on jo vakaa markkinarako ja postitat laadukasta sisältöä säännöllisesti loistavalla kameralla Instagram-valokuvien ottamiseksi, muutamalla pienellä painikkeella voit tehdä itsestäsi vaikuttajan. Tämä on samanlainen kuin kyselysivustoilla: Kuinka paljon voin tehdä? Tässä on joitain yrityksiä tai verkkosivustoja, jotka löytävät nämä etätyöt kotona, jos haluat ansaita rahaa maksamatta mitään: Tästä huolimatta tällä on liiketoimintaa, koska ihmiset ovat siellä tekemässä sen tapahtumaan.

Jos sinulla on yleismies-, kokoonpano- tai siivouskokemusta, kirjaudu sisään Handy- tai Amazon Professional Services -palveluun työpaikkojen löytämiseksi kaupungista. Hei, etsin kotitietokantaa ja olen kiinnostunut liittymään raamiin. Suurimmat tuotemerkit, vaihdeyritykset ja jopa startupit ovat valmiita keräämään 500–5 000 dollaria + postia kohden saadaksesi yleisön edessä. Tässä on muutamia parhaita sivustoja löytää kirjoitustyö verkossa: Ansaitsemisasema tarjoaa nimelleen totta lailliset vaihtoehdot tehokkaasti ansaita rahaa verkossa. Myy tavaraa verkossa. Jos sinulla on ylimääräistä tilaa kodissasi tai asunnossa, kämppiksen hankkiminen on yksi tapa kerätä rahaa nopeasti. Näyttää siltä, ​​että kaikki Internetissä olevat viehättävät pyrkiessään löytämään kohdeyleisönsä ja pommittamaan heitä mainoksilla.

Liity Online-tutkimussivustoihin

Voit vain käynnistää sovelluksen ja tehdä tavanomaisia ​​ostoksia, kun ansaitset palkkiosi. Kääntäjä ansaitsee välillä 20–35 dollaria. 13-vuotias voi ansaita rahaa monin eri tavoin. Tuhlamme paljon rahaa esimerkiksi tilauspalveluihin, joita emme enää käytä. Verkkokirjoitustyöistä on tulossa suosittuja, koska jokainen Internet-sivusto vaatii säännöllistä sisältöä verkkosivuston päivittämiseksi. Anna muutaman viikon saada hyväksynnän. Katso verkkotunnukset, joiden tarjoukset ovat korkeimmat, nähdäksesi, minkä tyyppiset verkkotunnukset myyvät hyvin.

Kiinnitä se Pinterestissä

Vaikka sinun ei tarvitse olla ammattimaista toimittajaa kirjoittaaksesi verkkosivustolle, se auttaa, jos olet bloginnut tai sinulla on oma verkkosivusto, jossa kirjoitat blogia säännöllisesti. Kuinka monta online-alustaa on? Jos sinulla on miellyttävä ääni ja kyky tuottaa erilaisia ​​merkkiääniä, voit ansaita rahaa verkossa ääni-artistina. Saat 5 dollaria ilmaiseksi, kun kirjaudut sisään. Sinun on pidettävä huolta jonkun talosta ja maksettava siitä.

Tietoja Finsavvy Pandasta

Kuinka oppia ompelua? Olemme keränneet monia legit sivustoja, joista voit löytää tietojen syöttötyöpaikkoja. Mutta myönteisenä seikkana, että kuusi lukua ansaitsevien YouTube-tähtien määrä on kasvanut 50% edellisvuodesta.

Mihin voit löytää parhaat osa-aikaiset työt? Sinun on myös perustettava Amazon-maksutili saadaksesi palkan työstäsi. Voit kirjautua mTurkilla (Amazon Mechanical Turk) työntekijänä ja alkaa ansaita hienoja rahaa yksinkertaisten tehtävien suorittamiseen. Jos asut toivotussa paikassa, isossa kaupungissa, viehättävässä kylässä, on todennäköistä, että joku haluaa pysyä paikassasi muutaman päivän. Jos näin on, saattaa olla aika perustaa jäsensivusto. Muut kuin bloggaajat voivat käyttää sosiaalista mediaa, kuten Facebook, Pinterest, Twitter jne.

#28 Neula
 • Cringe kun näet kielioppivirheitä?
 • Vastaa vain online-kyselyihin tai tuotetesteihin ja ansaitse rahaa kotoa.
 • Lääketieteellisenä koodaajana autat potilaita välttämään tämän epämiellyttävän kokemuksen varmistamalla, että palveluntarjoajat laskuttavat palveluistaan ​​oikein standardisoidun, toimialanlaajuisen koodisarjan perusteella.
 • Lisätietoja FlexJobsista - ja jos päätät ilmoittautua, käytä Ways To Wealth -sivustolla yksinoikeutta tarjouskoodiin (WEALTH) säästääksesi 30% jäsenyydestäsi.

Toimita ruoka DoorDashille

Jos tämä on jotain, jonka haluat oppia, harkitse tätä kurssia oppimaan kuinka saada parhaat kuvat, joita napsautetaan ja jaetaan tuhansia kertoja Pinterestissä. Applen Siri, Online-asiakastuki Yritykset ulkoistavat yleensä virtuaaliassisteja, joten tällä alalla freelancereiden kysyntä on erittäin korkea. Monien kuukausien ajan aloitettuaani tämän blogin olen vihdoin alkanut nähdä tuloksia! Ne maksavat niin vähän kuin 0 dollaria. Tällä hetkellä hyödyllisiä ohjelmistoja tarvitaan tyydyttämättömästi.

35 parasta Amazon-tarkistussivua, jotta saat ilmaisia ​​juttuja Amazonissa

Oletetaan esimerkiksi, että tuotemerkki haluaa avata toisen myymälän. He tarvitsevat apuasi arvioidaksesi tarvittavien tavaroiden määrän. Kun olet suorittanut tutkimuksen, sinulle maksetaan PayPalin kautta. Yksityishenkilöt ja yritykset tarvitsevat ihmisiä, jotka voivat suorittaa heille yksinkertaiset verkkotehtävät etäyhteyden kautta. Nopea/Medium Palkkion nopea nopeus riippuu siitä, ohjaatko alustaa vai henkilökohtaisesti; kummallakaan tavalla, se todennäköisesti ei vie kauan.

Jokainen valokuva voi antaa sinulle 5–20 dollaria. Tarkastajille maksetaan Paypal-tilin kautta joka tiistai tai torstai. Verkon ja loputtoman monenlaisten sovellusten ansiosta on tarjolla monia teini-ikäisiä verkkotöitä. Voit myös ansaita rahaa nopeasti sijoittamalla osakkeisiin. Parlay matematiikan, luonnontieteiden, vieraiden kielten tai testi-prep asiantuntemustasi tuottava sivu keikka tullessaan yksityinen ohjaaja. Suurin osa näistä työvaihtoehdoista on ollut olemassa jo vuosisatojen ajan, mutta joissain tapauksissa viimeisen vuosikymmenen aikana on juuri syntynyt uusia tapoja hyödyntää niitä. Sanomiesi perusteella Stash suosittelee salkkua. Ei ole myöskään vähimmäismäärää ja maksut ovat alhaiset.

Jaa tämä

Rahan ansaintastrategia: Yleismiehen palvelut

Toki, aluksi tarvitaan joitain alkuinvestointeja, mutta jos sinulla on paljon ystäviä, jotka etsivät meikkiä, siitä saattaa tulla erinomainen tulolähde. Sinulla on jo paikka asua. Voit käyttää sitä myös rakentamaan auktoriteettia, jotta voit lopulta hankkia puhuvia keikkoja, televisiotarjouksia tai suuria sopimuksia asiakkailta.

Hei, olen Adam Enfroy.

Aloita oikoluku ja ansaitse rahaa päivittäin. Kaupat, kuten Half Priced Books ja muut, antavat sinulle senttiä dollarista jokaisesta nykyisestä kirjasta, kun taas voit tarkistaa kirjasi arvoinen kirjoittamalla ISBN-numeron Book Scouteriin. Eri tyyppisiä romuja voidaan kierrättää käteisellä romuaikoilla ympäri maata.