Kuinka Menestyä Elämässä Menemättä Yliopistoon

Tarvitset vain ATR2100: n ja komeron, jotta saat ammattimaista ääntä. Lyhyesti sanottuna tämä kaveri on kuninkaallisesti ruuvattu. Lisätietoja siittiöiden luovuttamisesta täältä ja munien luovuttamisesta täältä.

Tämän oppaan loppuun saattamiseksi halusimme sisällyttää muutamia hauskoja satunnaisia ​​asioita, joita voit tehdä ansaitaksesi rahaa. Minulla ei ole kokemusta tästä, mutta HairSellOn näyttää hyvältä aloituspaikalta. Tarjolla on paljon kysyntätaitoja, jotka voit hankkia kuuden kuukauden aikana ansaitsemilla kaksivuotisilla ohjelmilla ja sertifikaateilla. Jotta voit menestyä, sinun on kohdeltava tätä kuin todellinen yritystä. Minusta on sääli niitä, jotka viihdyttävät tätä ajattelutapaa älyllisen syvyyden puuttumisen vuoksi. Aloita blogi tai rakenna nopea verkkosivusto ylläpitämään oppimiasi asioita ja esittelemään luomiasi projekteja. Missä asioissa kaikki tietämäsi sanovat olevansa hyviä?

  • Kuulin kaiken siitä, kuinka tutkintojen haltijat ansaitsevat yhteensä yli miljoona dollaria enemmän kuin tutkinnon haltijat.
  • Joten, ottaen huomioon nykyaikaiset mahdollisuudet ja tekninen kehitys, onko tutkinto edelleen tarpeen?
  • Minulla oli ystäviä, jotka olivat vakuuttuneita siitä, että he voisivat ansaita enemmän rahaa ohittamalla yliopiston kokonaan.
  • Aloitamme tämän oppaan töistä, jotka eivät edes edellytä sinun poistumista kampukselta.
  • Opintolainat voivat olla niin valtavia, että ne saavat ihmisen unohtamaan tosiasian, että he ovat melkein taattu sijoitus tulevaisuuteen.
  • Ihmiset tulevat myyntisivullesi ja myydään ilman mitään lisätyötä teidän puolellanne!

Katso taas monet MLM-huijaukset. Koska maksuosuutesi kuitenkin vähennettiin ennen tuloverojen poistamista palkasta, 200 dollaria, jonka maksat, maksoi sinulle vain 150 dollaria kuukaudessa, tai 1800 dollaria vuodessa, kulutuskelpoisena rahana. Näin ollen on myös tärkeää, että luot tuotteen, jolla on voittopotentiaalia. Löydä tuotteita AliExpressistä myytäväksi. Puhumattakaan, se kuulostaa todella vaikuttavalta jatkamisella (tai haastattelussa). 15 tapaa tehdä 500 dollaria kuukaudessa ylimääräistä sivulta. Varmasti jokaisen, jolla on muodollinen koulutus, tulisi arvostaa koulutustaan, mutta se ei vähennä kunnianhimoisten ei-tutkinnon haltijoiden varallisuuspotentiaalia. Koulutuksen ja kykyjen tutkijoina havaitsimme, että suurin osa maan menestystarinoista on korkeakoulututkinnon suorittaneita, kuten Sheryl Sandberg (Harvard), Jeff Bezos (Princeton) ja Marissa Mayer (Stanford).

… En kun olen 65-vuotias! Jos ostat paljon, saat sellaisen, joka antaa rahaa tietyistä ostoista. Kalliit käyttöoikeustiedot ovat melko kalliita autoja - maksat paljon rahaa poistoerästä, jonka arvo laskee viiden vuoden kuluessa ostosta. Voisitko jakaa Netflix-tilauksesi ystävien tai perheenjäsenten kanssa? Tämä sijoitus ansaitsi hypoteettisen 8. Lopuksi, se on työ, jota olet kouluttanut keskiasteen jälkeen! En halua vain tarkistaa sosiaalista mediaa ja olla reagoiva ", hän selittää. "

Jos haluat tarkemman esimerkin freelance-tutoroinnista, miksi et yritä ohjata äidinkieltäsi?

Rahoittaa

Jos kuitenkin kohdistat kaikki ylimääräiset ansiot 118 000 dollarin ylimääräisten 5% -kustannusten vähentämiseen, vie yli 20 vuotta tasapainon. Se on luokkahuoneen ulkopuolella, missä oppin luomaan arvoa muille. Tämä numeroiden sekoitus on järkevämpää, kun sitä tarkastellaan taulukossa: Vaikka et tarvitse tutkintoa, lukion tutkintotodistus tai vastaava on tyydyttävä, joudut osallistumaan laajaan työpaikkakoulutukseen. Joten autamme sinua tiellä menestykseen tarjoamme joitain tärkeimpiä vinkkejä itsensä tekemäksi miljonääriksi. Esimerkiksi muutto takaisin kotiin valmistumisen jälkeen ei ehkä ole huono idea, kun etsit työtä ja säästät rahaa.

Kaikki koulut eivät tarjoa yhtä korkeaa koulutusta. eikä maksaminen enemmän takaa parempaa laatua. Huomaa, että sinun ei tarvitse vain olla täysin sujuvaa molemmilla kielillä, joilla työskentelet. Työskentele kotona - mistä päin maailmaa tahansa, on helppo ansaita 250–500 dollaria työskentelemällä 15-20 minuuttia näillä sivustoilla. Kysy, mistä he pitävät ja eivät pidä työstään. Tuntui siltä, ​​että olin aina todistamassa tajuttoman rahankäytön vasemmalle, oikealle ja keskittynyt asioihin, joita pidän aina täysin turhina - inhottavasti kalliita kelloja, suunnittelijan vaatteita, uusimpia laitteita ja tekniikkaa. Tässä on vallankumouksellinen näkökulmasi hyödyllinen.

Mutta mitkä urat tekevät sinusta varakkaita? Noin 300 dollaria henkilöä kohti kuukaudessa. Dokumentoi työsi, kun olet palkattu, koska todennäköisesti olet ja aloitat työskennellä tämän sopimuksen täyttämiseksi. Tunnen paljon kahden tulotason paria, jotka siivoavat omat kodinsa. Tämän väärinkäytöksen ajattelijat ovat jo kauan sitten arvioineet huolellisesti kommenttinsa uudelleen. Kyse ei kuitenkaan ole siitä, onko tutkintosi hyödytön. Tai aiotko puhua siitä häkistä, ottaa menestyksesi ja rikastua 20-vuotiaana? On tärkeää kastella jalat märällä mahdollisuuksilla, jotka vievät uran seuraavaan vaiheeseen.

Palontarkastajat ja tutkijat

Myy Verkossa

Niistä, joilla on korkeakoulututkinto, noin kahdeksan tuhannesta tekee siitä tulonsaajien ylemmän tason. Onko korkeakoulututkinnon ansaitseminen merkitystä tulevaisuudellesi? He kaikki keskeyttivät yliopiston ja jatkoivat villin menestyviä yrittäjiä.

Heillä kaikilla on joitain yhteisiä piirteitä: Vaikka mitään promoottoria ei vaadita toimimiseksi promootiomallina, ne valitaan yleensä fyysisen ulkonäön ja persoonallisuuden, eikä taustansa perusteella. Monet ihmiset tekevät virheen yrittäessään selvittää asiat itse. Jotkut työpaikat, jotka eivät vaadi korkeakoulututkintoa, maksavat kuitenkin huomattavasti enemmän kuin mediaani kaikilla koulutustasoilla. Onko tämä taivas? 24 prosenttia tämän artikkelin kirjoittamisesta, väittää Bankrate.

Kun kyse on siitä, miten ansaita elantonsa ilman tutkintoa, on tärkeää huomata ne työpaikat, jotka palkkaavat parhaiten ilman tutkintoa. Ja se on syy, miksi haluat tehdä e-kirjastasi mahdollisimman hyvän. Seuraavana vuonna yhtiö kaksinkertaisti liikevaihtonsa 750 000 dollarista 1 dollariin. BLS käytti mediaanihahmoa, mikä todella tarkoittaa, että sinulla on 50/50 mahdollisuus ansaita enemmän tai vähemmän kuin 1 053 dollaria viikossa. Vaatimukset ovat melko vähäisiä - tarvitset vain kestävyyden ja voiman työn tekemiseen. Se vastaanottaa 8 100 hakua kuukaudessa, ja sillä on heikko kilpailu.

Hankitut pääkokit voivat ansaita helposti yli 100 000 dollaria vuodessa.

Lennonjohtajat

Näin pääset alkuun heti: Tiesitkö, mitä Steve Jobsilla, Bill Gatesilla ja Richard Bransonilla on yhteistä? Hän lahjoitti oikeudenmukaisen käytön tekijänoikeusrahastolle Youtuberin oikeuksien suojelemiseksi vuonna 2019. Hän on nyt naimisissa ja oman kotinsa omistaja. Sitten hän aloitti yhteistyön toisen paikallisen jalokivikauppiaan kanssa ja auttoi korjaamaan koruja ennen kuin myymälä lopetti liiketoiminnan. Maksut tulevat palkasta ennen kuin osavaltion ja liittovaltion tuloverot lasketaan.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, on aika kirjoittaa e-kirjasi.

Asettaako Korkeakoulututkinto Sinulle Menestyksen?

Koska teknisesti et voi saada jatkotyötä, ellet ole valmistunut, eikö niin? Vaikka et aio ansaita tutkintoa, yliopistolle on tehtävä asioita, jotka voivat auttaa sinua rakentamaan freelance-uran. Jälleen kerran, tämä ei ole tarkalleen tapa ansaita rahaa suoraan. Gallup teki tutkimuksen tutkimustuloksistaan ​​saadakseen paremman käsityksen koulutuksen ja rikkauksien suhteista. Se on hienoa, jos olet intohimoinen autojen pesuun. Viimeisimmät tarjoukset, kyselyyn kestää noin 15 minuuttia, mutta palkitsemisalue on kohtuullinen. Hakukoneet, kuten Yahoo ja Bing, palkkaavat hakukoneiden arvioijia testaamaan ja arvioimaan hakualgoritmejaan.

Lisäksi tyypillinen miljardööri ei päässyt sinne ennen 40: tä ja on noin 63-vuotias (http: )Jos kyseinen itsenäinen ammattilainen putkimies varaa 25% hypoteettisesta 53 820 dollarin vuotuisista ansioista 26–65-vuotiaille, hän jääisi eläkkeelle 3 dollarilla. Mikään ei aina ole suositeltavaa, ja se on OK. Silti pyrkimys ansaita velaton tutkinto on sijoitus itseesi, joka maksaa arvokkaita etuja eliniän ajan. Kiinnostaako enemmän tapoja ansaita rahaa?

Korkeakoulututkinnon Taloudellinen Arvo

Joo, ja tämä oli vuosi 2019 tai 2019, jotain sellaista. Vanhempi korkeakouluvuosini, olen saattanut myös hylätä. Paljon rahaa on ansaittava, jos pystyt ratkaisemaan ongelman ihmisille. Menestys riippuu monista muista tekijöistä - tekijöistä, joita korkeakoulut eivät usein opeta. 17 parasta kotona tehtävää työtä: luettelo laillisista online-työpaikoista, jotka maksavat hyvin. Miljoonan dollarin ansaitseminen 25: llä ei välttämättä ole sinulle tärkeää.

Muista kiinnittää huomiota kahteen asiaan: Turvahenkilöt työskentelevät erilaisissa ympäristöissä lentokentiltä ostoskeskuksiin. Lainaa niin vähän kuin mahdollista ja neuvottele sitten armottomasti veloista. Ilmainen bitcoin bot, suunnittelija HaasOnline, se on alun perin suunniteltu vain analysoida markkinaolosuhteita. Kiinnitä vain podcastiin, kun olet autossa, tai online-opetusvideosta, kun olet juoksumatolla.

Joku kertoi minulle, että korkeakoulu antaa minulle vain vakaat tulot ja paremmat tulot, se ei tee minusta rikkaita. Sitten sijoittamalla kaikki nämä numerot ruudukkoon, suoritat keskimääräisen tai mediaanin laskutoimituksen ja keksit keskellä, mihin luvut putoavat. Kaikki puhuvat bloggaamisesta.

RA: na työskenteleminen voi olla olennainen kampuksen työ.

Sitoutuminen Elinikäiseen Oppimiseen

Se on niin tehokasta ja tärkeää, että hyvät copywriterit ovat yksi korkeimmin palkattuja ihmisiä maailmassa. Luova teollisuus (e. Päiväkauppa: kuinka kauppiaat ansaitsevat rahaa lukemalla kaavioita, no, kun opit päivittäistä kauppaa, sinun on otettava purukokoiset palat. )Tietysti tämä vaihtoehto ei ole kaikille. Miksi et tyhjennä tilaa huoneessasi tai asunnossa samalla tuottaen ylimääräistä rahaa? Onko sinulla tyypillistä ääntä?

Mutta kaikki nämä asiat edellyttävät jonkun toisen aikataulun noudattamista, mikä ei ole mahdollista kaikille, joilla on säännöllinen työ. Älä ymmärrä minua väärin - olen valtava puolestapuhuja maailmanluokan koulutuksen saamiseen. Joissain tapauksissa sertifiointiprosessin kesto on melkein yhtä pitkä kuin neljän vuoden kokemus korkeakoulusta. Mahdollisuudet varjostavat nykyisen opiskelijan, käyvät luokissaan, nukkuvat asuntolassaan ja kokevat yliopiston omakohtaisesti. Voi, ja kun rikastuit, haluaisin, että otat minut kiitosristeilylle. Yleensä kotona puhelinsoittoagentit ansaitsevat 24 380 dollaria vuodessa. Sinusta voi tulla henkilökohtainen valmentaja. Voita oikeaa rahaa ilman, että talletus vaaditaan online-kasinoissa, tarkista, voitko nostaa ilmaisen käteisrahan vai onko se vain pelaamiseen (voitot nostettaessa). Yliopistoympäristö tarjoaa sellaista tukea, jota useimmat aikuiset tarvitsevat tutkinnon suorittamisen lisäksi myös elämän aloittamiseen.

Ryhdy pysyväksi avustajaksi (RA)

Harvardin tutkinnon suorittaneiden ja suuren rahan välinen korrelaatio ei ole sattumaa, ystäväni. Ota yhteyttä ihmisiin tavoittamalla ammattilaisia, jotka työskentelevät yrityksissä, joissa haluat työskennellä, osallistu toimialajärjestöihin, verkota Twitterissä ja puhu jopa ihmisille, joihin törmäsit paikallisessa kahvilassa. Ihmiset maksavat sinulle niistä. Voit oppia peruskopioinnin kirjoittamalla tutkimalla myyntikirjeeni ja muut Internetissä. Vaikka tärkein asia, jota yritän tehdä tässä, on, että et tarvitse rahaa voidaksesi tehdä mitä rakastat ja olla menestyvä siinä, on tietenkin kiistatonta, että raha on edelleen erittäin tärkeä. Tiedätkö, halusin vapautta.

FlexJobs tarjoaa jäsenilleen pääsyn yli 170 taitotestiin, joiden tarkoituksena on auttaa arvioimaan ammatillisia vahvuuksia ja ohjaamaan työnhakijoita sopiviin mahdollisuuksiin. Urheilijoille, muusikoille, näyttelijöille ja muille, jotka eivät käy läpi perinteistä neljän vuoden tutkinto-ohjelmaa, on helppo alentaa alennusta. Tee 200 dollaria päivässä verkossa - (ÄlÄ koskaan salaista), jotta 200 dollaria . Katharine Hansen kertoo Quintessential Careers -tapahtumassa, että korkeakoulututkinto liittyy muihin etuihin, kuten:

Jos haluat saavuttaa menestystä ilman muodollista koulutusta, sinun on sitouduttava elinikäiseen oppimiseen. Mutta voit löytää paljon kotona tehtäviä verkossa verkkosivustoilla, kuten: Lataa alla oleva infografia nähdäksesi todellinen sijoitetun pääoman tuotto kandidaatin tutkinnolle. Voitko kuvailla, mitä sinulle tapahtui, alkuperäisiä reaktioitasi ja miltä sinusta tuntui koko asiassa? Oletko kuullut Googlen koulusta? Tietojesi ei tee sinulle mitään hyötyä, jos et käytä sitä urallasi. Voit tarjota sen opiskelijoille, jotka ovat edelleen kovia siitä iskusta, että äitiä ei tule pestä vaatteisiinsa, tai viedä se yliopiston ulkopuolelle laajemmalle yhteisölle.