Kuinka Myydä Lyöntiä Verkossa, Ainoa Tarvitsemasi Opas!

Helpoin (ja halvin) tapa on myydä lyöntejä Sellfyn kanssa. Tarvitset suunnitelman päästäksesi alkuun. Haluatko muuttaa intohimosi musiikkiin kokopäiväiseksi työksi? Kuinka tulla tuottajatyypiksi, joka saa viisi numeroa kuukaudessa myymällä lyöntiä verkossa. Nämä yhteisöllisyyttä myyvät verkkosivustot ovat yleensä täynnä tonneja häiriötekijöitä. 5 parasta verkkosivustoa oppimaan virtuaalia osakekauppaa intiassa vuonna 2019. Jos järjestelmä löytää vastaavuuden, se ilmoittaa tekijälle, joka voi sitten päättää ansaitseeko kyseisen videon vai estääkö se. Tähän mennessä sinulla on tonnia asiakkaita, jotka kuulivat lyöntejäsi 90–150 päivää sitten.

Käsite

Jos olet itsenäinen taiteilija tai tuottaja, joka on rekisteröitynyt vain PRO: lla, ei julkaisemisen järjestelmänvalvojalla, puolet ansaitsemastasi odottaa sinua vielä keräämään. Voitteko kuvailla lyöntiä online-markkinoilla navigoinnissa? Joten tänään kysyin itseltäni tämän kysymyksen. Aseta lisensointihinnat missä tahansa välillä 20-200 dollaria. Rakentamalla henkilökohtaista tuotemerkkiäsi ja erottamalla itsesi muista tuottajista, voit alkaa miettiä enemmän kuin pelkkää musiikkia. Kauppa forex & cfd pitÄÄ pro, verkkokaupalla käydyn CFD-kaupan suosion nousu on helpottanut ja mukavampaa käydä kauppaa suurten globaalien yritysten, kuten Apple, Google ja Alibaba, nousujen ja laskujen kanssa. Näiden yhteisöjen asia on, että melkein jokainen taiteilija, joka iskee sen suureksi ja allekirjoittaa merkittävän etikettisopimuksen, tulee ulos yhdestä näistä. Musiikkituottaja Arnaud Krakowka toteaa verkkosivustollaan, että hän tarjoaa tuotantopalveluita, kuten miksausta, masterointia ja muita. 00, 6 kuukauden optio 150 dollaria.

Mutta se ei ole kaikkia sateenkaareja ja auringonpaistetta; rytmien ostamiseen, myyntiin ja mainostamiseen verkossa on joitain sudenkuoppia. Aina kun saan uuden rytmin, jonka olen valmis myymään, laitan sen beat-verkkosivustolle ja lähetän sähköpostin listalleni mainitsemalla, että minulla on uusi rytmi myytävänä. Haluan selventää. Tärkein asia tässä tapauksessa on verkkosivustosi mainostaminen, jos haluat ansaita rahaa. Tapa, jolla loin musiikkia, kehittyi.

Voit aloittaa alhaisemmalla hinnalla, kunnes osut mielivaltaiseen numeroon, kuten 5 myyntiin, ja nostaa sitten hintoja, kunnes vastustit vastustusta. Tilaa nesteblogi, bitcoinin kaltaiset kryptovaluutat haluavat tehdä finanssitapahtumista avoimempia ja kaikkien ulottuvilla olevia ympäri maailmaa. Tämä vaihtoehto merkitsee sitä, että sinun on noudatettava yrityksen ehtoja, jotka koskevat voitto-osuutta ja jakelukanavia. ”Täytä kaikki tiedot täällä - haluat selvittää, kuka olet, kun muut taiteilijat kohtaavat sivusi tai kappaleesi, he saavat käsityksen kuka olet.

Miksi Ennakko Rojalteja Vastaan?

Heille on myönnetty oikeus käyttää rytmiä ja hyödyntää kappaleen kaupallista hyödyntämistä yksinoikeussopimuksen ehtojen perusteella. Jos etsit paremman tason beat-kauppaa, Euphony tarjoaa myös sen. Harkitse luovuutesi myymistä Soundclickin kautta, joka on epäilemättä johtava muusikoiden online-yhteiskunta! Älä missaa tätä rahaa - sinun tarvitsee vain rekisteröidä musiikkisi YouTubessa. Ihmiset käyttävät niitä, koska ne ovat ilmaisia.

Näin pääset alkuun:
Toinen markkinapaikka on AirBit.

Johtopäätös

Olet perustamassa omaa yritystäsi. Periaatteessa teet instrumentaalisia vihjeitä tai kappaleita lauluilla, jotka voisivat toimia televisiossa tai elokuvissa, sovittaa ne musiikkikirjastoihin ja odottaa, kunnes saat allekirjoituksen tullaksesi heidän luetteloonsa. 300 tuntia videota ladataan heidän alustaan ​​joka minuutti! Ajattele palvelua yhteisönä. Toisin sanoen, sano, että sinulla on lyönti, jonka haluat myydä. Tuottajat, jotka osaavat opettaa ja ovat varmoja kyvyistään.

Mieleni räjähti! Nostin yksinoikeudelliset hinnat 250 dollarista 500 dollariin 1500 dollariin. Se on melko helppo tehdä, mutta voit löytää halpaa html-apua tarvittaessa. Lisäksi ihmiset ovat innokkaita oppimaan uusia taitoja - jotain, josta he ovat kiinnostuneita, mutta joita ei opetettu koulussa. Olen edelleen tämän vieressä, koska näin olen työskennellyt vuosien varrella. Jos voit tarkastella lyöntejäsi “tuotteena” ja itseäsi “yritykseksi”, sinulla on mahdollisuus tuottaa todellisia tuloja. Mitä vanhempi saat, sitä enemmän siitä tulee totta.

  • Ovatko lyönnit sekoitettu oikein?
  • Olen tällä hetkellä ActiveCampaignin kanssa, mutta en suosittele sitä, jos aloitat vain sähköpostimarkkinoinnilla.
  • Kun pystyt vastustamaan yksinoikeuksien nopeaa rahaa ja ansaitsemaan rahasi jokaisesta lykkäyksestä vuokrasopimusten kanssa, sinun ei tarvitse luoda jatkuvasti uusia lyöntejä, kun et tunne innoitusta.
  • Joten missä sinun pitäisi myydä lyöntiäsi verkossa?
  • Älä ajattele, että musiikki on kuumin ja ettei kukaan voi verrata ääneesi.
  • Nämä ovat vain muutamia fiksimpia tapoja ansaita rahaa musiikin tuottajana.
  • Siksi olemme luoneet nämä lisenssimallit, joita voit käyttää ilmaiseksi.

Asenna online-Beat-kauppa

Jotkut oman verkkosivustosi omistamisen edut ovat se, että se näyttää ammattimaiselta, mutta myös voit hallita täysin sitä, miltä se näyttää ja mikä sen tarkoitus on. Mutta se ei riittänyt minulle. Jos olet sellainen tuottaja, jolla on myös hyvä äänisuunnittelu, tämä on täydellinen tapa ansaita rahaa. Jotkut musiikin tuottajien keskuudessa jo suosituista markkinoista ovat: Muistatko, että kerroin teille, että teen vain 500 dollaria vuonna 2019? Jos he haluaisivat, se olisi yksinoikeussopimuksen vastainen.

Tämä tarkoittaa, että vietetään aikaa parantamalla jokaista tuottamaasi ääntä. Voisit luulla, että 10 vuotta sitten vanhasta tarinasta olisin väsynyt ja lopettanut, mutta toiveeni tähtikuvauksestani ja intohimoni tehdä yhtenä päivänä elävää musiikkia tekivät minusta riippuvuuden. (Valvontayritys jakaa mekaaniset komponentit kustantajallesi, ei sinulle henkilökohtaisesti). Millaisia ​​rytmejä taiteilija nichesi käyttää ja millaista rytmiä yleisö etsisi?

Ja tämän alan ihmisten mukaan siellä on hyvää rahaa. Aina kun olen siellä, meillä on ihmisiä menemään studiosessioihin. Tämä auttaa valitsemaan, missä mainosrahat käytetään parhaiten. Perimmäinen aloittajan opas verkkokauppaan, jotkut muista artikkeleistamme, jotka koskevat rahasi vaarojen tunnistamista ja verkkokauppaa oikein:. Relevanssi on avain! Tässä vaiheessa voit käyttää mainettasi aloittaaksesi itsesi toiseen samankokoiseen yhteisöön. Mutta se voi viedä hetken, jos sinulla ei ole paljon rahaa. Pysy ajan tasalla nesteblogissa, alusta antaa käyttäjälle mahdollisuuden osallistua salaustekniikkaan käyttämällä rajatilausta, markkinointitilausta, stop-loss-, take-profit- ja selvityspositio-toimintoja useilla salauspörsseillä. Esitän sinulle menetelmiäni jokaiselle alustalle.

Mikä parasta, BeatStars pyrkii laittamaan rahat tuottajan taskuun.

Beatin Myyntivinkit

Kaivaa ympäriinsä itseäsi tai kappaleita tai viiteraitoja varten. Tämä tekee tuottavasta vaikutusvaltasi suuremman, samalla kun yhteisösi toivottaa tervetulleeksi tuoretta musiikkia tulevilta tuottajilta. Kun he napsauttavat painiketta, se kirjoittaa heidät sähköpostiluettelooni.

Päätelin, että markkinoiden on tuotettava vähintään 30 000 000 dollaria vuodessa.
Tämä on loistava tapa harrastaa käsityötäsi ja puhalla myös höyryä.

Löydä Nichesi

Jos mietit: "Missä voin myydä lyöntejäni verkossa? "Aggressiivinen markkinointi on lyhytaikaista. Kun musiikin luominen on sinulle luonnollista, on helppo antaa tunteesi saada tielle. Suorituspalkkio on se, mitä ansaitset, kun musiikkiasi lähetetään/toistetaan suorana klubissa, radiossa, televisiossa tai suoratoistetaan verkossa sekoituksen sisällä. Onko sinulla enemmän kuin yksi näistä? SEO tai hakukoneoptimointi on sinällään koko erillinen työ ja ura, mutta se on välttämätöntä, jos haluat ansaita 10 000 dollaria kuukaudessa, jos et ansaitse sitä pelkästään rytmin myyntipalvelusta.

Avain saada ihmiset katsomaan videoitasi on ensin oltava todella hyviä videoita. Lataa muita muusikoita suunnittelusta, studioajasta, äänisarjoista, promootiosta, graafisesta suunnittelusta, instrumenttioppeista tai muusta, mitä voit ajatella. Mitkä ovat lauluntekijöiden rojalit?

Opeta Ihmisille Musiikin Tuotantoa

Kuinka paljon sinun pitäisi ladata, on ominaista sinulle ja tekemällesi työlle. Joten, mikä on Patreon, kysyt? Mutta yksinoikeuden voi myydä vain yhdelle henkilölle.

PRO-ohjelmat seuraavat musiikkisi toistamisen jälkeen ja auttavat sinua sitten maksamaan työn käytöstäsi. Muista, että näitä vakavia ihmisiä on vähemmän. He myös varmistavat, että asiakkaasi pääsevät tiedostoihinsa vaivatta. Kun joku osti jäljitettävät tiedostot, tuottajien oli poltettava tiedostot CD-levylle ja lähetettävä artisteille. Instagram, Facebook ja YouTube ovat suosituimmat paikat, joissa voit myydä lyöntejäsi ja rakentaa uskollisia faneja. Sinun on mainostettava paljon saadaksesi mahdollisuuden. Toinen tapa ansaita nukkumallasi - rojaltien suoratoisto! Ja siellä beat-tuottaja tulee pelaamaan monien ammattitaidonsa avulla.

Kauppapaikat Lyönnimyynnille Verkossa

Shadowvillen tuottajat kutsuttiin kaikki verkkosivustolle suositusten perusteella. Tehkää vain sitä, mitä rakastan eniten, päivä päivältä. Jokainen luoma instrumenttirata on taideteos, joten sinun on oltava varovainen, ettet vain luovuta sitä. Huono uutinen on kuitenkin, että tarvitset noin miljoona näyttökertaa, jotta voit tehdä 1000–2019 dollaria YouTube-sisällöstä.

Kuka kerää Performance Royalties -palkkiot? Tästä on poikkeus, joka koskee vain yksinoikeuksia. Jos unohdat ne, ihmiset eivät voi käyttää sitä esiasetusta. Lisätietoja musiikin lataamisesta Spotifylle. Sääntö # 3: tiedä, että taloudellinen riippumattomuus on tärkeämpää kuin tilan näyttäminen. Musiikkiteoksen luojana toinen työvaihtoehto on lisensoida se käytettäväksi visuaalisessa mediassa, kuten TV-mainoksissa, myynninedistämiskampanjoissa, elokuvissa ja muussa videosisällössä.. BinBotPro on suunniteltu taitavasti ja intuitiivisesti, joten jopa uudet tulokkaat voivat ymmärtää koko prosessin muutamassa minuutissa. Jatka ylöspäin pohjasta paikallisen klubin piirissä.

Sinun on seurattava tätä verkkosivustoa, jos et päätä käyttää sitä.

Työnnä Käynnistysvaihe

Rahan ansaitsemismallini on…. Redditin r/gamedev on henkilökohtainen suosikki. Ajattelin, että on korkea aika jakaa teidän kanssanne prosessit, jotka tekevät minusta tällä hetkellä 8 telinettä kuukaudessa. Päiväkauppaa aloittelijoille, resistenssitaso - Tämä on hintataso, jossa kysyntä on riittävän vahvaa, että arvopapereiden myynti poistaa hinnan nousun. Sinun pitäisi myös luoda yritystili PayPalilla, jotta voit vastaanottaa rahaa asiakkailta.

Kanye West viittaa Draken poikaan vuotanut katkelmassa

Se on loistava tapa näyttää ihmisille, miltä live-esityksesi näyttävät, ja motivoida heitä tulemaan katsomaan seuraavaa esitystäsi. Sinun on vaikea myydä lyöntejä, jos sinulla ei ole hyviä kappaleita. Se on melkein täsmälleen sama kuin mikä tahansa muu verkkokauppayritys. Kuinka suuri markkinointibudjettisi on? Joo, sinulla voi olla 50 lyöntiä, joista valita, mutta jos sinulla on vain 2 R&B lyöntiä, lyöntivalintasi imee R & B-laulajia. Myymällä yksinoikeuksia tuottaja pysyy musiikin alkuperäisenä kirjoittajana.

Kuten yllä näet Anno Domini Beats Soundclick -sivulta, joka teki yli 20 000 dollaria pelkästään mp3-myynnistä, ei pahasti ilmaisella rahalla oikein! Kuten ystäväni äskettäin kertoi minulle, hänen mielestään tuottajien on annettava ihmisille mitä ihmiset haluavat. On hyvä kokeilla ja kokeilla jotain uutta, mutta ajattele, kuinka jokainen voi tunnistaa Dilla-rytmin tai Metro Boominin rytmin tai Just Blaze -tuotannon.

Mikä On Ero Aktiivisten Ja Passiivisten Kaiuttimien Välillä?

Luonnollisesti ne hinnoitellaan paljon korkeammalle, välillä 50–1 miljoonaa dollaria, jos olet Timbaland! Voit päivittää 1 TB: iin noin 10 dollarilla/kk. Oletko koskaan halunnut kokeilla käsiäsi räppäämisessä, mutta et tiedä laaduntuottajia? Täydellisessä tilanteessa voit myydä tekemiäsi kappaleita, joita et halua julkaista. Pelien pelaaminen on hauskaa ikästäsi riippumatta. Parhaat päiväkaupankäyntijärjestelmät aloittelijoille, tD Ameritrade Paras:. Tavallaan luot johdannaisteoksen, jota et enää saa tehdä. Kun teet tämän, sinun ei todellakaan tarvitse "myydä" musiikkiasi.

Vie nämä rytmit eri audioformaateihin. Rahat olisi jaettu kolmeen maksuun vähennettynä veroilla ja hallinnointipalkkioilla. Yritä aina kiivetä ylöspäin. Päästäksesi asemaan, jossa voit ladata enemmän lyönteistäsi. Nähdessään muiden tuottajien odottavan ja kunnioittavan sinua, ja näkemällä julkinen massatarkistus kuten paljon näyttökertoja videoista ja kuunteluita äänivirroista. Parhaassa tapauksessa voit ansaita mukavan voiton, kun myyt paidat noin 20 dollarilla.

Kun lähetät rytmiäsi näille sivustoille, joudut yleensä tekemään yksinoikeuden alijulkaisusopimuksen, mikä tarkoittaa periaatteessa, että allekirjoitat kyseisten verkkosivustojen oikeuden ansaita rahaa musiikillasi vastineeksi voitto-osuudelle.

Sinun ei tarvitse olla nälkää taiteilija ikuisesti; käännä elämäsi ympäri ja ryhdy toimiin, jatka mitä rakastat tehdä ja ansaitse siitä. Päinvastainen tavoite ajaa ihmisiä myyntiin. # 9: dmm fx, - Jopa parhaat ulkomaankaupan välittäjät ovat ansaitsemaan rahaa, ja se tehdään toimeksiantojen ja hajotusmaksujen kautta. Olen aiemmin nähnyt muita myydyimpiä verkkosivustoja, jotka olivat hyviä, mutta eivät tarjoa sopimuksia, joten tämä on valtava plus.

Esitys

Sitten kun kiertää takaisin kohti isompaa lampi, olet jo lähellä yläosaa kiitos edellisen älykkäämpiä ponnisteluja. Tarkoitan… kokeilla sitä itse. [uusi ilmainen videosarja] opi päivittäiseen kauppaan, vIX @ CBOE tai SPX: n volatiliteetin indeksi on pelko ja ahneus markkinoilla. Koska lyönnin myynti verkossa ei ole vain niiden luomista, ja luultavasti harjoitat yritystä itse. Aluksi on ilmainen tilisuunnitelma, sitten voit päivittää maksulliseen tilaukseen, joka antaa sinulle paljon enemmän myyntimahdollisuuksia. Vaihtoehtoisesti voit myös asettaa lyhyitä esikatselmia Soundcloudiin ja hyväksyä suoria pyyntöjä.

Beat-lisenssiteollisuudessa yksinoikeuden myynti on väärin, epäeettistä ja - useimmissa tapauksissa - vastoin tekijänoikeuslakia.

Beat Selling Community -verkkosivustojen edut ja haitat

Olemme järjestäneet yli 40 kyselyä ja saaneet yli 9500 ääntä erilaisista aiheista. Karkeasti sanottuna, katsot 250–1000 dollaria kappaleelta. Mutta en koskaan luopunut. Jos et kuitenkaan halua investoida aikasi oman myymäläsi rakentamiseen, voit ansaita rahaa nykyisillä kanavillasi - sekä Facebook että YouTube antavat tekijöille mahdollisuuden myydä osuutensa suoraan heidän sisäänrakennetuista myymälöistään. Käytän sitä myös tiivistelmään asiakkaideni keräämiä tietoja paperilomakkeiden kautta (katso kuva).

Jotkut heistä olisivat voineet tulla kauppaan ja poimia useamman kuin yhden kappaleen (soittanut yli yhden kappaleen). Lauluntekijät, taiteilijat, muusikot, tuottajat. Katsotaan. Se toimi.

Haluat tehdä asiakkaiden jäljittämisen mahdollisimman helpoksi. Tätä sovellusta voi käyttää ilmaiseksi Google-tililläsi. Kokenut tuottajana, jolla on julkaisuja eräissä suurimmissa elektronisen musiikin levy-yhtiöissä, hän tarjoaa monenlaisia ​​palveluja kaikentasoisille tuottajille. Yhdysvalloissa tunnetuimmat PRO: t ovat: Suurimmalla osalla ei-yksinoikeudellisista lisensseistä on rajoitettu myyntiä, näytelmiä, suoratoistoja tai näkymiä. Artikkelit tai blogipäivitykset, joita voit jakaa sosiaalisessa mediassa. Älä peritä liikaa vuokrasopimuksista tai yksinoikeuksista, jos olet uusi tuottaja.

Miksi Lyönnit Ovat Kuin Hammastahnaa

Millainen päivittäinen on siellä? En kerro sinulle BS-tarinoita, kuten: Kun olet luonut rytmin, sinun on sekoitettava rytmi ja luotava hallittu versio rytmikauppaan. Lisäksi jälkikäteen on 20/20... Toivon, että olisin vain aloittanut pelästymisen, koska luettelon siirtäminen oli tuskaa. Sitten (äänestämällä ääniäänillä seuraa sääntöjä) aion seurata korkean profiilin sc-käyttäjien seuraajia, jotka ovat silimarin musiikkityylilleni. Onneksi tähän on useita tapoja. Aivan kuten myyntinauhojen myynnissä, voit myös pakata musiikkia yhdessä tietyn teeman kanssa taustamusiikiksi.

Verkkosivustoon Liittyvät

Kupongikoodi on saatavana tämän artikkelin lopussa. PMP-jäsenyys on jonkin verran kallista verrattuna muihin myydyille verkkosivustoille. Mitkä yritykset eivät tarjoa kokemusta etätyöpaikoista?, huolimatta tekniikan valtavasta edistyksestä inhimillisen käännöksen kysyntä on edelleen kasvussa. Hyödyt ovat paljon ja yhtä paljon haittoja, etenkin kun kyse on tuottajista. Kun olet epätodennäköinen, että yksi heistä nousee seuraavalle tasolle ja saa huomiota, voit sitten kerskautua yhteydestäsi heihin. Se ei todellakaan kuulosta reilulta kaupalta, eikö niin? Tämä liiketoiminta, kuten yrittäjyys yleensä, ei ole kaikille. Loin verkkosivustoni JuiceGodBeats. Voit käyttää näitä palveluja mainostaaksesi linkkejäsi tai kerätäksesi suuren määrän seuraajia.

Etsi se

MySpace-lapsesta tulee SuperStar

PayPal on ilmainen käyttää! Jos Hip Hop -kappaleiden tekeminen on kutsumuksesi, niin miksi et yritä myydä joitain lyöntejäsi räppääjille ja vokalisteille? Tällä tavalla voit oppia tuottamaan musiikkia seuraamalla jo olemassa olevan median virtausta. Tee seminaareja, järjestä tapaamisia, kirjoita e-kirjoja, luo online-kursseja ja oppaita... Myy tietosi online-oppimisalustoilla, kuten Skillshare tai Udemy, tai suoraan Sellfyn kautta, kuten Farai. Tuottaja tekee sen:

Rekisteröidy sähköpostiosoitteesi kanssa, tarkista pankkitilisi, johon haluat maksut, offline-prosessin ja kaikkien asetusten avulla. Kättelin hänen kanssaan toivoen saavansa jonkin verran tietoa lyönteihini verkossa myymisen liiketoiminnasta. Tie kohti ensimmäistä myyntiäni oli kauhea. Kategoria, käytä tätä opasta kaivostoiminnan kannattavuuden laskemiseen saadaksesi lisätietoja. Kiinnitä huomiota peitosivujen analytiikkaan. Tässä on yleiskatsaus heidän suunnitelmiinsa. Voit myös lähettää leikkeitä työstäsi lyönteistä tai valmiita lyöntejä, jotta seuraajat saavat 15 sekunnin esikatselun äänestäsi. Haluaisin katsoa Audio Junglestä, joka on maksuttoman musiikin online-markkinapaikka, nähdäkseni minkä tyyppisiä ääniä myydään.

Yksinoikeuksien myymisen plussat ja miinukset

Tässä on muutama alikansio, jotka voit luoda: Jos onnistuminen, YouTube antaa sinulle mahdollisuuden ansaita ansaitaksesi videoitasi, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että Google-mainoksia näytetään ennen videoitasi, niiden aikana tai jälkeen. Tilaa uutiskirjeemme, vuoden 2019 valmistumisluokan keskimääräinen aloituspalkka on noin 50 390 dollaria Yhdysvaltain nykypäivää kohden, ja useimmat lähtötason työpaikat ovat paljon pienemmät. Nämä yritykset tulostavat yrityksesi, kun tilauksia tulee, mikä tarkoittaa, että ennakkomaksuista ei aiheudu. Vuonna 1996 Batshon oli pyrkivä lauluntekijä, joka olisi usein yhteydessä AOL-chat-huoneiden tuottajiin. Beattini ja hänen melodiansa kietoutuvat toisiinsa. Vietä päiväsi studiossa luomalla musiikkia. Toivon, että olen ollut tarpeeksi läpinäkyvä näyttääkseni mahdollisuuksia. Tuolloin myin yksinoikeudet 300 dollarilla USD.

Mutta entä jos kappale räjähtää!