Kuinka Seurata Sisäpiirikauppaa

Todennäköisesti noin 40% menee IRS: lle ja (täällä) Kaliforniaan jättäen 60 000 dollaria käteistä tosiasiallisesti tehdä jotain. Sisäpiiriläiset ostavat osakkeitaan tyypillisesti avoimilta markkinoilta yhdestä syystä - osake on halpa! Se edellyttää myös, että: Nykyinen järjestelmä varmistaa, että välittäjä saa viimeisimmät tiedot haluamassaan aikajanaan, mutta se ei silti takaa kaikkein asiaankuuluvien tietojen toimittamista. Mutta jos optiohinta on 10 dollaria ja haluat ostaa ja pitää osakkeita, sinun on keksittävä 100 000 dollaria. Kaikki johtajan, virkailijan tai työntekijän hallussa olevat luottamukselliset tiedot on palautettava yhtiölle, kun hänen suhteensa yritykseen lakkautetaan. Ferro valmistaa posliini- ja lasiemelejä.

Koska sisäpiiriläiset ovat ensimmäiset tietoisia arkaluonteisista tiedoista, seuraan aina heidän toimia - en heidän sanojaan. On monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon, jotta arvopaperi- ja pörssikomissio (SEC) saattaa syytteeseen jonkun sisäpiirikaupasta, mutta tärkein asia, jonka heidän on todistettava, on se, että vastaajalla oli uskottava velvollisuus yhtiötä kohtaan ja/tai että hän aikoi henkilökohtainen hyöty osakkeiden ostosta tai myynnistä sisäpiirintietojen perusteella. Shah osti juuri 5000 osaketta keskikurssilla 5 dollaria. Joskus yksi sisäpiiriläinen voi myydä, kun taas toinen ostaa. S pörssit. Hän totesi esimerkiksi, että SEC: n ATLAS-työkalu antaa viraston henkilöstölle valjastaa useita datavirtoja, mukaan lukien siniset taulukot, hinnoittelu ja julkiset ilmoitukset. ”Sisäpiirikauppojen tavoitteena on intuitiivinen vastakohta: (TILE) suunnittelee, valmistaa ja myy modulaarisia mattotuotteita.

 • Sivusto asettaa tiedot kontekstiin vertaamalla sisäpiiritoiminnan suuntauksia.
 • Syyttäjät nostavat usein lisäsyytöksiä, kuten posti- ja johtopetokset.
 • Hänet todettiin syylliseksi neljään tapaukseen oikeuden estämisessä FBI: lle valehtelusta, mutta tuomari heitti arvopaperipetoksia koskevan syytteen, jonka enimmäisrangaistus oli 10 vuotta vankeutta ja miljoonan dollarin sakko.
 • Toisin sanoen sisäpiiriläisten mielestä osake on houkuttelevalla tasolla ja edustaa arvokasta sijoitusta.
 • Lopulta hallitus on kerännyt tarpeeksi todisteita hänen voitetuista kaupoista saadakseen luvan salakuunteluun hänen puheluissaan.
 • Samoin oston koko suhteessa kokonaismäärään puhuu volyymeja.

Yhtiön johtaja, virkamies tai työntekijä ei saa milloin tahansa antaa suosituksia tai lausuntoa yhtiön arvopapereiden kaupasta. Mutta sinun ei tarvitse olla kuuluisa tai varakas ollaksesi syyllinen siihen. Näistä huolenaiheista huolimatta Wall Street on edelleen nouseva yhtiön näkymistä.

 • Se kuulostaa hyvältä, joten ostat varastossa.
 • Newman, Yhdysvaltain toisen piirin muutoksenhakutuomioistuin viittasi korkeimman oikeuden päätökseen asiassa Dirks ja päätti, että "tippeen" (henkilö, joka käytti sisäpiiriläiseltä saamiaan tietoja) syylliseksi sisäpiirikauppaan, tippeen on oltava ovat olleet tietoisia paitsi siitä, että tieto oli sisäpiiritietoa, myös hänen on oltava tietoinen siitä, että sisäpiiriläinen on luovuttanut tiedot väärään tarkoitukseen (kuten henkilökohtaiseen hyötyyn).
 • Jopa luottamuksellisten aineellisten tietojen määritelmä on laajentumassa pelkkien suoraviivaisten hyvien uutisten ulkopuolelle (e.)
 • Vuoden 1934 arvopaperipörssilain 16 §: n b momentissa kielletään lyhytaikaiset voitot (kaikista ostoista ja myynneistä kuuden kuukauden aikana), jotka ovat johtaneet yritysjohtajat, toimihenkilöt tai osakkeenomistajat, jotka omistavat yli 10% yrityksen osakkeista.
 • Saavuimme siihen, kun olemme tarkastelleet tärkeitä sisäpiirikauppojen kohtia.
 • Talousjohtaja James Levine teki myös suuren sijoituksen.

Tervetuloa

Weise sijoitti noin 30 000 dollaria ostaessaan 3 000 osaketta 9 dollarilla. Sellaisenaan, jos monet näistä yrityspiiriin kuuluvista sisäpiiriläisistä ostavat suuria osakkeita omissa yrityksissään avoimilla markkinoilla, se voisi toimia myönteisenä merkkinä siitä, että heidän mielestään osakekanta on aliarvostettu. Ainoa tapa saada tämä voi olla myydä jo omistamasi osakkeet.

Jos näet sisäpiiriläisiä melko nuorissa yrityksissä, jotka myyvät osakkeita, joko myymällä erittäin halpoja osakkeita, jotka heillä on ollut jonkin aikaa, tai käyttäessäsi saman päivän optio-oikeutta ja myymällä tuloksena syntyvä osake, tämä tarkoittaa harvoin kovin paljon. Sisäpiirin ostoja ja myyntiä seurataan tarkkaan, parempaan tai huonompaan suuntaan. Tämä tarkoittaa, että ensimmäistä kertaa rikoksentekijät voivat saada koeajan, eikä vankeutta. Lisäksi kukaan yhtiön johtaja, virkamies tai työntekijä ei saa tehdä minkään muun yrityksen arvopapereihin liittyviä kauppoja, joiden arvoon todennäköisesti vaikuttavat yhtiön toimet, joita ei ole vielä julkistettu. Toisaalta, muiden tapausten etusijajärjestyksen perusteella, Switzerille olisi todennäköisesti määrätty sakko ja annettu vankila-aika, jos yksi hänen pelaajistaan ​​olisi ollut johtajien poika tai tytär, ja mainitsi kärjen hänelle avoimesti. INK-indikaattorit ovat päivittäin liikkuva tutkimus siitä, kuinka sisäpiiriläiset näkevät mahdollisuuden ansaita rahaa.

Sisäpiirikauppaa koskevat säännöt ovat monimutkaiset ja vaihtelevat huomattavasti maittain. Lomakkeet, jotka kertovat sinulle sisäpiiriläisten aikomuksista eniten, ovat lomakkeet 4 ja 144, jotka heijastavat tosiasiallisia ostoja ja myyntejä (lomake 4) ja myyntisuunnitelmia (lomake 144). Tietysti tekeessäsi niin myöhemmin tapahtuvat hintavaihtelut. Nämä varastot tulivat tutkanäytölleni potentiaalisina ostoina viime aikoina tapahtuneen merkittävän sisäpiirikaupan takia. Nyt mekaanikoille, jotka käyttävät optioita sisäpiirinä. Yrityksen yksittäiset upseerit hyötyisivät tiedoista, joita kukaan muu ei saanut. Näissä määräyksissä määrätään muun muassa, että kaikista sisäpiirikaupoista on ilmoitettava ajoissa.

O'Haganin tuomio.

Sivuston Mobiili Navigointi

Suurin osa Kiinan osakkeista ennen vuotta 2019 oli ei-kaupallisia osakkeita, joita ei myyty pörssissä julkisesti vaan yksityisesti. Sisäpiiri saattaa esimerkiksi tietää, että julkaistaan ​​joitain uutisia, jotka nostavat osakekurssin. He väittävät, että olennaiseen ei-julkiseen tietoon perustuva sisäpiirikauppa hyödyttää sijoittajia yleensä ottamalla nopeammin uutta tietoa markkinoille.

Voi olla, että osakkeenomistajien oikeusjuttuja koskevissa muutoksissa tämä tulee hieman järkevämmäksi; asianajajat ovat syystä syystä suositelleet äärimmäistä paranoiaa oikeusjuttujen suhteen. SEC väitti, että vuonna 2019 Kuwaitin kauppias Hazem Al-Braikan harjoitti sisäpiirikauppaa sen jälkeen, kun yleisöä oli harhaan johdettu kahden yrityksen mahdollisista ostotarjouksista. Avoimien markkinoiden ostot ovat merkittäviä kuin ne, jotka tehdään markkinoilla alennuksin optio-oikeuksien kautta. Sisäpiiriluokka voi motivoida muita osapuolia sijoittamaan tai laajentamaan omaa osuuttaan yhtiöön. Joillakin tietokoneliiketoiminta-alueiden alueella on kirjattu hirvittävän paljon liiketoimintaa 3. kuukauden aikana ja lähetetty viimeisen kahden viikon aikana, joten ihmisillä ei useinkaan ole tällä hetkellä aavistustakaan siitä, tekevätkö ne numerot vai eivät. Jos sääntelyvirasto ottaa sinuun yhteyttä tekemistäsi kaupoista, sinun tulee ottaa yhteyttä arvopaperiasiamiehelle ennen keskustelua sääntelijöiden kanssa.

Koska 20-luvulla ei ollut sisäpiirikauppaa estäviä lakeja, häntä ei koskaan syytetty rikoksesta. Muut henkilöt, jotka ovat kavalleet ja käyttäneet hyväkseen työnantajien, perheen, ystävien ja muiden luottamuksellisia tietoja. Nyt jokainen voi hyödyntää tuotteidemme ja palveluidemme avulla sisäpiirintietojen kauppaa. Täytäntöönpanon laajuus vaihtelee myös maasta toiseen. Sisäpiirin ostaminen ei ole sama asia kuin sisäpiirikaupan laiton toiminta. Tämä tieto on kuitenkin hyödyllinen vain tiettyyn pisteeseen saakka. Yleensä on aina parasta tuntea yritys sisälle ja ulos ennen osaksi omistajaksi tulemista. Tämä artikkeli tarjoaa perustan sisäpiirikauppoja koskevista säännöistä.

 • Jos kyseessä on henkilö, joka saa sisäpiirintietoa (kutsutaan "tippee"), tippeen on myös oltava tietoinen siitä, että sisäpiiriläinen on luovuttanut tiedot väärään tarkoitukseen.
 • Voit viettää jopa 25 vuotta vankilassa ja mahdollisuudet saada kiinni ovat paljon suuremmat kuin luulet.
 • Koska sisäpiiriläisillä on taipumus olla täysin uppoutuneita päivittäiseen toimintaansa, yrityksillä on usein läheinen ensi käden tietoa yrityksen taloudellisesta tuloksesta.
 • Työkalua käytetään rutiininomaisesti etsimään sisäpiirikauppaa ennen suurta osaketapahtumaa, havaitsemaan sarjakohtainen sisäpiirikauppa ja tutkimaan historiallisia arvopapereiden hintoja oikeudenkäynneissä.
 • Se laajensi myös SEC: n valtuuksia tarjota apua ulkomaisille sääntelijöille antamalla sille mahdollisuuden käyttää pakollisia valtuuksiaan todistaa todistuksia ja tuottaa asiakirjoja saadakseen tietoja ulkomaisen arvopaperimarkkinaviranomaisen pyynnöstä.
 • Vaikka sinä ja sisempi ympyrä pääsettekin samaan johtopäätökseen, voi kuitenkin viedä hetken, ennen kuin kaikki kappaleet asettuvat paikoilleen.
 • Käytännössä lomake 144 ja muoto 4 jätetään usein samanaikaisesti.

Ei Asiakasarvosteluja

Työntekijöille annetaan osakeoptioita, joten on laillisia tapauksia, joissa he voivat ostaa osakkeita. Sellaisenaan, jos monet näistä yrityspiiriin kuuluvista sisäpiiriläisistä ostavat suuria osakkeita omissa yrityksissään avoimilla markkinoilla, se voisi toimia myönteisenä merkkinä siitä, että heidän mielestään osakekanta on aliarvostettu. Siksi ihmiset kiinnittävät huomiota sisäpiirikauppaan.

Laiton Sisäpiirikauppa

Työntekijät voivat antaa näitä vinkkejä ystävän auttamiseksi vaikeana aikana tai pyytää ystäviä maksamaan heille pienen kannustimen. Sisäpiirikauppoihin voi kuulua myös tällaisten tietojen "kaataminen", "kaatuneiden" suorittama arvopaperikauppa ja tällaisten tietojen väärinkäyttäjien suorittama arvopaperikauppa. Jotkut kuitenkin päättävät manipuloida järjestelmää käyttämällä tietoja, joita muilla ei ole heidän käytettävissään. Sisäpiirikaupasta syytettyäsi sinun on yleensä oltava joku, jolla on uskonnolliset velvollisuudet toista henkilöä, instituutiota, yhtiötä, kumppanuutta, yritystä tai yhteisöä kohtaan. Yleensä on aina parasta tuntea yritys sisälle ja ulos ennen osaksi omistajaksi tulemista. Meille onneksi tämä voi auttaa meitä päättämään sijoittamisestako tiettyyn yritykseen. Joissain tapauksissa lainvalvontaviranomaiset ovat löytäneet todisteita käyttämällä aikaleimoja New York Cityn metro-kääntölaitteissa käytetyissä metrokorteissa tai yhdistämällä kaksi ihmistä hääkuvan kautta Facebookin FB: ssä, +0. Joskus nämä ilmoitukset tehdään viattomasti, mutta toisinaan niiden tarkoituksena on antaa ystäviensä käydä kauppaa arvopapereilla sellaisella etulla, jolla muilla sijoittajilla ei olisi.

Itse asiassa heille ei voida edes taata, että mahdollisuudet tehdä niin ovat välttämättä ennustettavissa. Tämä oli yli 650 000 dollarin sijoitus. Esimerkiksi laiton sisäpiirikauppa tapahtuu, jos yrityksen A toimitusjohtaja tietää (ennen julkista ilmoitusta), että yritys A otetaan haltuunsa ja ostaa sitten yhtiön A osakkeita tietäen, että osakekurssi todennäköisesti nousee. Et ehkä tunnista nimeä, mutta tunnet todennäköisesti sen tuotteet. Sisäpiiriläisten on ilmoitettava yhtiön osakkeita koskevista liiketoimistaan ​​SEC: lle. On totta, että rikoksen tarkoituksena on estää epärehelliset arvopaperikaupan käytännöt, jotka hyödyttävät epäoikeudenmukaisesti avainhenkilöitä antamalla heille epäoikeudenmukaisen edun hyödyntämällä yksityisiä tietoja, joihin yleisöllä, jolla sijoituksella ei ole pääsyä. Muutoksenhakutuomioistuimen mukaan alkuperäiset vinkit eivät olleet laittomia, koska Chiassonille ja Newmanille suurimman osan luottamuksellisista tiedoista antaneet yrityksen yritysjohtajat eivät odottaneet mitään vastineeksi. Näitä rikoksia tutkittiin Mark Coakleyn vuoden 2019 ei-fiktiivisessä kirjassa Tip and Trade.

GameStop (NYSE: )Hän ei antanut sinulle lahjaa tai aikonut sinun saada näitä tietoja, joten olet todennäköisesti selvä. Itse asiassa on mahdollista harjoittaa sisäpiirikauppaa edes tietämättä sitä. Varmista, että tiedät, mitä tietoja he välittävät sinulle ja siirretäänkö tietoja tavalla, joka todennäköisesti rikkoo sisäpiirikauppoja koskevia sääntöjä. Äiti-työpaikkojen luominen vuodelle 2019, se päivitettiin vastaamaan uusia numeroita 15. tammikuuta 2019. Sen jälkeen kun SEC nosti siviilioikeuden häntä vastaan, oikeudenkäynnin tuomari katsoi, että hän ei ollut syyllinen. SEC: n ja liittovaltion tuomioistuinten näkökulmasta elinkeinonharjoittajien velvollisuus on hankkia tietonsa ja tarkistaa, onko laillista toimia.

Laittomat Sisäpiirikaupat

Sääntö loi myös myönteisen puolustuksen ennalta suunnitellulle kaupalle. Tutkimukset ovat osoittaneet, että sisäpiiriläisten tulokset ovat melko hyvät omien osakkeiden ostossa ja myynnissä. Nykyinen järjestelmä antaa ylemmälle luokalle verkon etuoikeuden seurauksineen, kunhan he uhraavat suuren julkisen uhrauksen muutaman vuoden välein. Tiedämme, että saatat paniikkia siitä, mitä sinulle, perheellesi tai yrityksellesi tapahtuu. Yritykselle voidaan määrätä sakkoja 25 miljoonaan dollariin saakka. Jos sinulla on optioita, voit käyttää joitakin, ja myydä vähemmän ja pitää siten osa osakkeista. 83, joka on 240% korkeampi kuin missä tällä hetkellä käydään kauppaa.

Päivitetty klo 11: Kuka ostaa? Internetin tulo on tarjonnut foorumin sisäpiirintietojen kaupan kaupallistamiseen.

Sisäpiiri, Väärinkäyttö, Kippiautot Ja Kärjet

Sijoittajien tulisi kuitenkin osoittaa jonkin verran uskottavuutta yrityksen sisäpiiriläisten käyttäytymisessä, koska heidän osto- ja myyntitapojensa on osoitettu olevan vahva ennustava arvo. Kuinka tehdä (ja menettää) 2 000 000 dollarin päiväkauppaa: järjestelmä ja tarina. Mark Cubanin tapauksessa tehty päätös ei muuta SEC: n täytäntöönpanokäytäntöjä, kun se saattaa sisäpiirikauppoja koskeviin tapauksiin, jotka kuuluvat lain harmaisiin alueisiin. Esimerkiksi toimitusjohtaja voi joutua yksinkertaisesti purkamaan omia osakkeitaan uuden kodin ostamiseksi tai korkeakouluopintojen rahoittamiseksi. Aloitetaan muutamilla perusmääritelmillä. TherapeuticsMD, Inc.

Älykkäät yritykset varoittavat yleensä kaikkia työntekijöitä varovaisuudesta käydessään kauppaa "joka tapauksessa". Vaikka tämä saattaa johtaa kahden tai useamman sisäpiiriläisen merkittävään sisäpiirimyyntiin, en ota käyttöön tämän tyyppistä sisäpiirikauppaa laskevana signaalina, koska niiden on katettava osakekaupasta maksettavat tuloverot. Ala- ja toimialaraportti graafisella näkymällä visualisoi sisäpiirikauppojen suuntauksen yhdellä silmäyksellä. Ennen kuin sinulla on houkutusta käydä kauppaa arvopapereilla sellaisen tiedon perusteella, joka ei ole julkisesti saatavilla, sinun tulisi olla tietoinen seurauksista, joita sillä tapahtuu. Jos olet myyjä, Amazonin toteutus voi auttaa sinua kasvattamaan yritystäsi.

 • Hän myi osakkeita julkisessa yhtiössä, kun väitetysti hän tiesi, että sen oli tarkoitus kerätä yksityistä rahoitusta.
 • Sisäpiiriläisten ostaminen ei ole samaa kuin sisäpiirikauppa, jolla tarkoitetaan yrityspiiriläisiä, jotka tekevät laitonta osakeostoa ei-julkisen tiedon perusteella.
 • Tällä hetkellä hallituksen sammuttaminen ja sen vaikutukset osto- ja vientitodistuksiin on hiukan outo.
 • FPI on vapautettu sisäpiirihakemusten jättämisestä SEC: lle.

Englannin kielen oppijat Sisäpiirikaupan määritelmä

Johtajilla on luonnollisesti suora käsi toteuttaa yhtiölle asetetut suunnitelmat. FPI on vapautettu sisäpiirihakemusten jättämisestä SEC: lle. Vuonna 2019 uhkapeluri William Walters tuomittiin viideksi vuodeksi vankeuteen Dean Foodin entiseltä puheenjohtajalta Thomas Davisilta saatujen tietojen kaupasta.

Jos näet sisäpiiriläisten ostavan paljon osakkeita avoimilla markkinoilla, tämä saattaa olla tutkimuksen arvoinen OSTA-signaalina… vaikka sisäpiiriläiset ovatkin usein väärässä. Voittovarojen myynti on tärkeä tulolähde monille heistä. Sisäpiirin ostaminen on huomattavasti merkittävämpää kuin sisäpiirimyynti. ”Se on tärkein tekijä, jota seuraa ostojen koko - periaatteessa mitä suurempi, sitä parempi.

Osakelennättimet

Vaadit sitä, ja toimitimme: Jos näet sisäpiiriläisten ostavan paljon osakkeita avoimilla markkinoilla, tämä saattaa olla tutkimuksen arvoinen OSTA-signaalina… vaikka sisäpiiriläiset ovatkin usein väärässä. InsiderTracking on ainoa ilmainen lähde sisäpiirikauppojen ilmoituksille ja raporteille sekä Yhdysvaltojen että Kanadan osakemarkkinoilla. En seuraa vain portfolioni osakkeiden sisäpiirikauppaa saadakseni tietoja viimeisimmistä sisäpiirikaupoista, mutta käytän myös sisäpiirikauppojen tietoja tietolähteenä löytääkseni uuden yrityksen, jonka voin mahdollisesti lisätä osakekantaan salkun. Samanlaisia ​​oudoja esiintyy esimerkiksi joillakin vähittäiskaupoilla, joissa joulukausi on ratkaisevan tärkeä.

Yksinkertainen voitostrategia kannattavuuden maksimoimiseksi on seurata sisäpiiriläisiä - ihmisiä, jotka johtavat yritystä ja ymmärtävät sen toimintaa paremmin kuin kukaan muu. Yrityksen sisäpiiriläisen ja yhtiön osakkeen ostajan tai myyjän välisen uskomussuhteen vastuun asettamisen sijaan väärinkäytön teoria asettaa vastuun uskottavaksi muuttuvan kauppiaan harhautuksesta niille, jotka uskoivat hänelle salaa luottamuksellisiin tietoihin. Tällä alalla on joitain tärkeitä uutisia, ja tästä syystä osakekurssi on laskenut. Tämä käsite on kuitenkin käsiteltävä, ja meillä on ollut paljon menestystä potentiaalisten vastaajien puolustamisessa - koska tutkinta saatetaan päätökseen ennen asian nostamista. TUNNUSTAVAT, ETTÄ olen vastaanottanut, lukenut ja ymmärtäväni YRITYSEN ENNUSTETTAVAT POLITIIKAT.

Hanki lisätietoja ja ilmainen kokeilutilaus TheStreet's Retirement Daily -ohjelmaan saadaksesi lisätietoja eläkkeelle säästämisestä ja elämisestä.

Päänavigointi (sanasto)

Tällä premium-sivustolla on muutama ilmainen luettelo sisäpiirikaupoista, mukaan lukien kaikki toimitusjohtajan ja talousjohtajan tekemät. Aikaisemmin lomake 4 oli jätettävä SEC: lle tosiasiallista tapahtumaa seuraavan kuukauden 10. päivään mennessä. Tämä vääristäisi rahoitusmarkkinoita ja palkitsisi nepotismin ja osakemanipulaation enemmän kuin tehokkuuden. Nyt tässä palapelissä on teknisesti viimeinen pala. Osto tai myynti: Sisäpiirimyynti tapahtuu rutiininomaisesti - sisäpiiriläiset myyvät yleensä kaksi tai kolme osaketta jokaisesta ostetusta osakkeesta. Sisäpiiriläisten tulisi välttää kauppoja, kun hallussaan olennaisia ​​tietoja, jotka saattavat vaikuttaa osakekantaan, ja jotka eivät ole vielä julkisia, ainakin osittain siksi, että niitä saattaa tapahtua tai saattaa tapahtua. On itsestään selvää, että suurimpia asiakkaita ovat viljelijät.

Itse asiassa sanomalehtien sisäpiirikaupat voivat olla hyvin harhaanjohtavia, jos et tiedä miten niitä tulkita. SEC tutkii kaikkia, joilla on mahdollisuus saada sisäpiiritietoja, mukaan lukien hallituksen jäsenet, lakimiehet tai sihteerit, Hurson sanoi. Jos aiheella on niin paljon uutisia, etusivuartikkeleita ja dokumenttielokuvia, luulet ihmisten ymmärtävän sisäpiirikaupan laittomuuden.

Yksi sisäpiirikauppajärjestelmä käsitti vinkkien välittämisen lautasliinojen tai Post-it-seteleiden kautta Grand Central Terminalissa New Yorkissa. Kahdeksasta Interface-yritystä, joista neljä on luokiteltu “ostamaan” tai “voimakkaasti ostamaan”. Esimerkiksi, jos sisäpiiriläinen odottaa eläkkeelle siirtymisen tietyn ajan kuluttua ja osana eläkesuunnittelua sisäpiiriläinen on hyväksynyt kirjallisen sitovan suunnitelman myydä tietty määrä yhtiön osakkeita joka kuukausi kahden vuoden ajan, ja sisäpiiriläinen myöhemmin tulee hallussaan olennaista julkista tietoa yrityksestä, alkuperäiseen suunnitelmaan perustuvat kaupat eivät välttämättä ole kiellettyä sisäpiirikauppaa. Pitkä ja lyhyt se on, että jos tämä sisäpiirikaupan tummempi muoto olisi laillista, se tekisi lopulta osakemarkkinoilta merkityksettömän, koska kaikki paitsi sisäpiiriläiset menettäisivät luottamuksensa ja vetäisivät rahansa pois. Sisäpiirikaupan, jota seuraa lisäostokset, kertoimet ovat kolme kertaa suuremmat kuin ostoksen, jota seuraa myynti, kertoimet. Sisäpiirikauppa on kielletty vuoden 1934 arvopaperimarkkinalailla (SEA), jotta voidaan estää yritysten sisäpiiriläisten kohtuuttomat voitot yleisön kustannuksella. ”Älä luota siihen.

Mikä On Sisäpiirikauppaa?

Jotkut saattavat todellakin sanoa, että yrityksen sisäpiiriläisten osto- ja myyntitoimintojen seuraaminen on olennainen osa due diligence -toimintaa yritystä sijoitettaessa. Ainakin kaksi muuta johtajaa osti myös osakkeita. Verkkosivustot, kuten Insider Monkey, eivät vain tunnista sisäisiä sisäpiiriläisiä, jotka ostavat ja myyvät, vaan tarjoavat yhä enemmän lisätietoja omistuksistaan ​​ja sijoitusprofiileistaan. Normaalisti on korkeintaan 4 kertaa vuodessa, jolloin sisäpiiriläinen voi myydä osakkeita muutenkin, ja muiden tapahtumien on helppo lyödä tämä arvoon 1-2 tai jopa 0. Ennen kuin jatkan, tässä on nopea yhteenveto siitä, mitä olen puhunut tähän mennessä: Nämä suuret osakkeenomistajat ovat tyypillisesti institutionaalisia omistajia, kuten sijoitusrahastot, sijoitusrahastot, eläkkeet tai hedge-rahastot.

Kuinka Kokenut Liittovaltion Lakimies Voi Auttaa

(GME) on videopelien ja kulutuselektroniikan jälleenmyyjä. Varastossa on laskenut noin 70% viimeisen vuoden aikana. Esimerkiksi äskettäinen akateeminen tutkimus osoitti, että varastot toimivat paljon paremmin seuraavina kuukausina nähtyään huomattavan määrän sisäpiiriläisiä. Mutta henkilökohtainen mittarilukema voi vaihdella paljon, varoittaa Insider Monkey -yhtiön perustaja Ian Dogan. Navigoinnin helpottamiseksi on sivustoja, kuten Canadianinsider. Yrityksen koko: Sisäpiiriläisten on oltava hallussaan rajoitetusti vähintään yhden vuoden ajan, ennen kuin he voivat myydä sen.

Ja nyt, Sarbanes-Oxley-lain vuoden 2019 hyväksymisen ansiosta, asianmukaiset arkistoinnit ovat paljon ajankohtaisempia.

Laiton

Yleensä mistä tahansa näistä lähteistä otettujen tietojen tulkinta on vaikeaa. Ostavatko vai myyvätkö yrityspiirin sisäpiiriläiset? Reaaliaikaiset sisäpiirikaupat ilmoittavat käyttäjille sähköpostitse, kun käyttäjän määrittelemät kriteerit täyttyvät. Asiaa koskeva laki on vuoden 2019 laki rahoitusmarkkinoiden väärinkäytösten estämisestä, sellaisena kuin se on muutettuna. SEC loi tämän säännön estääkseen sisäpiiriläisiä käyttämästä etuoikeutettua tietämystään epäterveen voiton saamiseksi nopeasti, ennen kuin sijoittajat voivat reagoida. Hänen on uskottava, että osake on edullinen näillä hinnoilla, koska hän käytti juuri lähes 100 000 dollaria ostaessaan 10 000 osaketta 9 dollarilla. Muut esimerkit ovat pikemminkin venyviä - julkisen yhtiön finanssitulostimen työntekijää tai talousjulkaisun kuorma-auton kuljettajaa on kaikki syytetty sisäpiirikaupasta, ja SEC vaatii seuraamuksia, jotka ovat kolminkertaisia ​​voittoon (jättäen huomioimatta tappiot samasta kaupankäynnistä) negatiivinen vaikutus on merkittävä.

Kaikenkokoiset yritykset ovat hyötyneet rahallisesti Internet-ajan aikaansaamasta ennennäkemättömästä yhteydestä. Katso SEC-verkkosivustolta kattavampi luettelo sisäpiirilomakkeista (muun muassa julkisten yritysten arkistoimista). Joko sinä tai henkilö, joka on antanut sinulle nämä tiedot, on täytynyt olla velvollisuus olla paljastamatta niitä tai jonkin muun tyyppistä uskonnollista velvollisuutta vakuuden myöntäneelle yksikölle. Napsauta vain ”Etsi yritystietoja”. Tämän vuoksi herra Tämä voi lyödä osan neljästä kuukaudesta, ja voi olla vaikea ennustaa vuotta etukäteen; eli on henkilökohtaisesti vaarallista sanoa: Ei-pätevä vaihtoehtohoito pakottaa tämän.

Pääsääntöisesti pienillä yrityksillä, joilla on positiivista sisäpiiritoimintaa, on yleensä parempi menestyä suurempien yritysten kanssa samassa tilanteessa. Keskiluokkaiset perheet olisivat liian peloteltuja ohjaamaan säästönsä järjestelmään, joka hyödyttää avoimesti yksityisiä tietoja, jotka ylemmän luokan voivat laillisesti ja helposti ostaa tai myydä. Rajapinnan johtajan Christopher Kennedyn on uskottava, että osake on kauppa näillä tasoilla, koska hän on juuri tehnyt merkittävän sijoituksen. Tämän sisäpiirikauppojen piiriin kuuluvan henkilöstön tehtävänä on varmistaa, että heidän perheenjäsenensä noudattavat edellä mainittuja kaupan rajoituksia.

Tämä on osa käytännöllisesti katsoen kaikkia rikoksia Yhdysvalloissa.

Aiheeseen Liittyvät Video Shortsit (0)

Sisäpiiriläisten määritelmä yhdellä lainkäyttöalueella voi olla laaja, ja se voi kattaa paitsi sisäpiiriläiset myös kaikki heihin liittyvät henkilöt, kuten välittäjät, osakkuusyritykset ja jopa perheenjäsenet. Koska pienempien yritysten terveyden arvioimiseksi on vähemmän tietoa, niiden sisäpiiriläisten päätöksiä tulisi tietysti seurata tarkemmin. Tässä on esimerkkejä siitä, miksi. Ainoa tapa selvittää nämä asiat on seurata vuosikertomuksia ja lukea hieno painatus. Sisäpiiriläisillä voi olla pääsy tietoihin, joita kansalaiset eivät tiedä, olivatpa ne sitten tietoja uudesta tuotteesta, sulautumisesta toisen yrityksen kanssa, johdon vaihdosta tai tulevista suurista tuloraporteista. Ilmeisesti yrityksen upseerit ymmärtävät yleensä syvemmin yrityksen tulevaisuuden suunnan.

Tarkastelen aina, mitä sisäpiiriläiset tekevät, ennen kuin teen sijoituksen. (KLXE) tarjoaa rakennuspalveluita ja tuotteita maalla sijaitseville öljy- ja kaasuporausteollisuudelle. Tietysti tekeessäsi niin myöhemmin tapahtuvat hintavaihtelut. Yksi tällainen esimerkki olisi, jos kippiauto saisi julkistamisesta henkilökohtaista hyötyä, mikä loukkaa hänen uskollisuusvelvollisuuttaan yritystä kohtaan. Ainakaan se ei voi vahingoittaa tietää tason sisäistä tukea, joka tickerilla on, ennen kuin ostaa tai myydä. Sisäpiirikaupat saatetaan syytteeseen kuten kaikki muutkin rikosasiat. Viimeisen 10 vuoden aikana SEC ja tuomioistuimet ovat laajentaneet tätä määritelmää huomattavasti sisällyttämällä siihen kauppaa yksityishenkilöiden kanssa, joiden ”luottamussuhde” on niin kaukana, ettei niitä ole, mutta keskustelu jätetään toiseen päivään.

32 Parasta Uutta Pankkitilisi Tarjousta Ja Tarjousta - Lokakuu 2019

Tiedot toimitetaan sellaisenaan ja vain tiedotustarkoituksiin, ei kaupankäyntitarkoituksiin tai neuvoihin, ja viivästyvät. Kippiaineen (sisäpiiriläisen) on tietyllä tavalla hyötyvä kaupasta. Tämä on melkein ainutlaatuinen rikoslaissa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että sisäpiirikauppojen nopea ja oikea-aikainen levittäminen on kannattavaa sijoittajille, koska sisäpiiriläiset pyrkivät voittamaan markkinat.

Sisäisen sisäpiirikaupan kieltämistä tai kriminalisointia koskevaa sääntöä on olemassa useimmissa lainkäyttöalueilla ympäri maailmaa (Bhattacharya ja Daouk, 2019), mutta yksityiskohdat ja niiden täytäntöönpanemiseksi toteutettavat toimet vaihtelevat huomattavasti. Hyödyntäkää heidän virheensä ja älä koskaan anna väärien tunneiden vaikuttaa omiin lopputuloihisi. Se näytti kääntyvän ympäri, kun se nousi yli 20% joulukuusta toukokuuhun. Materian, finanssipainoyrityksen oikolukija, joka ei selvästikään ole sisäpiiriläinen minkään määritelmän mukaan, todettiin määrittäneen yritysoston tavoitteet henkilöllisyyden perusteella tarjousasiakirjojen oikolukujen perusteella hänen työsuhteensa aikana. Ennakkoarviointi, jonka suorittaa vaatimustenmukaisuusvirkamies. Hänen on uskottava, että osake on hyvä arvo näissä hinnoissa.

Kuusi yritystä seuraa CDTX-osakkeita.

Määritelmä Sisäpiirikaupasta

Nyt mekaanikoille, jotka käyttävät optioita sisäpiirinä. Sisäpiiriläisten on noudatettava tiettyjä sääntöjä ja täytettävä SEC-lomakkeet joka kerta, kun he ostavat tai myyvät yhtiön osakkeita. Hänet nimitettiin ”avustusvastaajaksi”, ja hänen täytyi vain luovuttaa voittonsa korkoineen. Tämä voi johtua kauppasotaa koskevista huolenaiheista ja mahdollisesta taantumasta. Tätä kutsutaan mens reaksi tai aikomukseksi tehdä rikos. Julkisesti kaupankäynnin kohteena olevien yritysten työntekijät tai jäsenet ovat avainasemassa saada tietoja, jotka muuten eivät olisi yleisön saatavilla. Liittovaltion tuomaristo totesi, että Davis, jonka palveluksessa oli ennakkoon maksettu matkapuhelin, ja joskus Dean Foodsin koodisanat "Dallas Cowboys", auttoivat häntä vuosina 2019-2019 saavuttamaan voitot ja välttämään tappioita. Lomake 144 osoittaa vain aikomuksen, eikä se velvoita myyjää suorittamaan myyntiä.

Sitä vastoin pienempiä yrityksiä ei yleensä sijoiteta analyytikkoyhteisön mikroskoopin alle. (KOP) harjoittaa puutavarakauppaa. Yhtiön nettotulot olivat 44 dollaria. Näissä määräyksissä määrätään muun muassa, että kaikista sisäpiirikaupoista on ilmoitettava ajoissa. Sisäpiirikaupan kieltämistä tukeva keskeinen periaate on kuitenkin pikemminkin sen petos kuin yksityisen tiedon osallistuminen. Vuonna 2019 Las Vegasin urheiluvedonlyöjä Billy Walters tuomittiin 40 miljoonan dollarin tuottamisesta Dallasissa toimivan maidonjalostamon Dean Foodsin yksityisistä tiedoista, ja hänet tuomittiin viideksi vuodeksi vankeuteen.

(Optio-oikeuksien myöntäminen tai käyttäminen yhtiön osakkeiden ostamiseksi on sallittua kaupankäyntiikkunan ulkopuolella (vaikka tällaisten osakkeiden myynti kaupankäyntiikkunan ulkopuolella on kielletty, paitsi jos tällainen myynti tapahtuu hyväksytyn säännön 10b5-1 mukaisesti, kuten jäljempänä kerrotaan). ). Voit tarkastella näitä asiakirjoja joko alueellisessa SEC-toimistossa tai SEC: n verkkosivustolla, joka ylläpitää EDGAR-tietokantaa (sähköinen tiedonkeruu, analysointi ja haku). Tee saman päivän liikunta kerran tai kahdesti vuodessa. Se keskittyy yhteiseen sisäpiirimekanismiin, nimittäin osakeoptioihin. Se on viaton virhe, jos luulit sen olevan sinun. Sisäpiiriläiset rajoittuvat vain yrityksen upseereihin ja/tai johtajiin. Ja näitä ohjaavat pääasiassa SEC-säännöt, juridiset neuvot ja verolait, eivät lyhytaikaiset hintavaihtelut. Tilaukset tarjoavat tarkempia tietoja - kauppahälytykset, kaaviot, perusteellinen rahavirta-analyysi - alkaen 15 dollarista kuukaudessa.