Kuinka taiteilijat ansaitsevat rahaa musiikista? Opas rojalteihin - Rolling Stone

Taiteilijat ja tuottajat ovat nyt entistä itsenäisempiä ja itseluottavaisempia joidenkin alla lueteltujen resurssien ansiosta. Asiakkaiden talletukset hyväksytään tällä tasolla 200 dollariin saakka; saat kuitenkin heikoimman näkyvyyden sivustolla. Ei vain, mutta jokaisella yksittäisellä muusikolla pitäisi olla jo aktiivisesti sen päällä. Nykyään tämä yritys toimii monissa maissa ja alueilla. Kuluttajat haluavat edelleen tukea musiikkia. Voit tehdä saman kuin muusikko sellaisilla sivustoilla kuin Teespring ja RedBubble.

Sekä indie-yhtyeet että allekirjoitetut etiketit voivat myydä omia tuotteitaan melko halvalla. Tekijänoikeudet - kappaleiden ja albumien omistaminen luovina teoksina - on riittävä solmu musiikkiteollisuudessa noudatettavista säännöistä ja prosesseista. Soittajat ovat huomattavasti enemmän ja takertuneita kuin tavallinen fani voi ajatella. Se on kaikki limusiinit, kartanot, jahdit ja kuntosalimallit. Molemmat organisaatiot lainaavat tämän rahan sinulle erissä. Hyvä vaihtoehto laulaja-lauluntekijöille.

 • Freelancer-verkkosivustoja pidetään yleisesti alustoina, jotka ovat hyödyllisiä vain hallinnolliselle ja tietotekniikkaan liittyvälle työlle.
 • Järjestäjä ottaa prosenttiosuuden näytöksestä saaduista tuloista korvaamalla kustannuksensa ja myöntäen loput rahat taiteilijoille.
 • Kun olet tehnyt verkkosivuston vaatiman, voit alkaa saada hyviä tuloksia.
 • Kirjoita musiikkia muille.

Maksaa noin 5–10 senttiä kuunneltavastasi kappaleesta verkkosivustosi tilanne mukaan. Emme myöskään oppineet kappaleen tuottamista ja sekoittamista yön yli. Mitkä ovat ainutlaatuisia asioita, joita teet musiikkitaiteilijana ansaitaksesi elantonsa levy-työsarjojen tai soittavien ohjelmien ulkopuolella? Jos pidät itseäsi enemmän musiikin luojana kuin musiikin kuuntelijaksi, kannattaa myös tutustua oppaaseeni muusikoiden online-töistä. Yhden Spotify-yrityksen hakemusten mukaan keskimääräiset virtakohtaiset maksut yrityksestä ovat 0 dollaria. Heidän on tehtävä edessä paljon työtä... kunhan alustava työ on valmis, ihmiset jatkavat sen katselemista, jakamista ja siirtymistä iTunesiin tai Loudriin. Joten kun joku on kuullut kappaleen YouTube-sivustollasi, mitä seuraava askel, jota hän ei voi tehdä, ei ole?

Tämä vahvistaa maineesi opettajana ja herättää kiinnostusta materiaaliin. Sinun on rakennettava uskollinen fani perusta, kun kyse on musiikin myynnistä verkossa. Fyysinen myynti jatkaa romahtamista, suuret etiketit pienentävät budjettiaan, ja musiikkistrategiastuttajat pyrkivät yhä sopeutumaan vuosien ajan kieltäytyneensä sopeutumasta kokonaiseen digitaalimuutokseen. 5 miljoonaa taiteilijoille. Nimen tai jopa bändinimesi on tietenkin oltava ainutlaatuinen, joten tämä saattaa viedä vähän kokeiluja ja virheitä. Voit tulla heidän pelastamiseen kokoamalla podcastisi. Kerro minulle mielipiteesi, kysy minulta kysymys tai ehdota jotain, jota peitän tulevaisuudessa alla olevissa kommenteissa! Ei ole yhtä selvää, mitä Shutterstock/PremiumBeat-avustajat saavat - yrityksen tiedottaja toteaa olevansa varovainen antaessaan tietoja siitä, kuinka paljon se maksaa.

 • Napsauta alla olevaa painiketta rekisteröidäksesi….
 • Heillä molemmilla on vaihtoehtoja jakaa musiikkiasi verkossa ja saada enemmän kattavuutta.
 • Jos Hip Hop -kappaleiden tekeminen on kutsumuksesi, niin miksi et yritä myydä joitain lyöntejäsi räppääjille ja vokalisteille?
 • Ne tarjoavat markkinapaikan ja yhteisön ammattilaisille, jotka työskentelevät omissa studioissaan ja haluavat synkronoitua muiden kanssa.
 • Kuinka saan asiakkaita?
 • Ajattele niitä, kun vapautat sisältöä.
 • Ole myös valmis ajattelemaan laatikon ulkopuolella ja olemaan yrittäjä.

Kuinka Joukkorahoittaa Muusikkona

Tätä varten sinun on löydettävä verkosta jakelupalvelu, joka jakaa musiikkiasi eri verkkokaupoihin, kuten iTunes ja Amazon Music. Tuuletin voi ostaa lahjan yksityisestä yhden tunnin Skype-näyttelystä tyttöystävälleen Ystävänpäivä. Järjestäjät ansaitsevat rahaa lippujen myynnistä mainostamilleen keikoille. Olitpa aloittelija tai vanha käsi musiikkiteollisuudessa, käytä intohimoasi ansaitaksesi kirjoitustasi: Muuten, jos sinut palkkataan pelaamaan lasten juhlissa, voit jopa saada ilmaisia ​​kirjoja lapsille lahjoittamista varten, jotta saadaan enemmän rakkautta lapsilta. Mitä mieltä olet tästä viestistä?

Seuraa suosituinta soittolistaamme: MODERN METAL MONSTERS

6 miljoonaa kertaa Play 50 -taulun kautta, ansaitsemalla jopa 660 000 puntaa, joka jaettaisiin levy-yhtiöiden, kustantajien, yhteisvalvontajärjestöjen ja ranskalaisen duon kesken. Linkin napsauttaminen vie sinut. Helpoin tapa saada ensimmäiset näyttelysi on mennä kaupungin paikallisiin baareihin ja tapahtumapaikkoihin ja kysyä, voisiko he järjestää sinut näyttelyyn. Vuonna 2019, se on erittäin helppoa, varsinkin jos sinulla on jo moottoripyörä tai auto. Jos kyseessä on elementti, jolla on minkäänlaista sävyavainta, muista sisällyttää se kuvaukseen.

Twitch Song -pyynnöt

Hyödynnä Pandora AMP

Jotta se saadaan aikaan musiikissa nykymaailmassa, jotkut asiat on tehtävä toisin, varsinkin jos olet itsenäinen taiteilija, joka yrittää ansaita elantosi musiikistasi. Kuinka teet tuon? Toinen tapa, jolla muusikot löytävät sivurahoja, on YouTube-kaupallistaminen, jossa YouTube-videot jakavat voiton mainosta, jotka heille on merkitty. Ensimmäinen vaihtoehto on tavoittaa näytepakkausalan yritys nähdäksesi, ovatko he kiinnostuneita pakkauksestasi. YouTube Music on musiikin suoratoistopalvelu, jonka on kehittänyt YouTube.

En aio istua täällä selittäessään mitä Kickstarter tai Patreon ovat; Haluan pikemminkin, että mietitään kuinka voit hyödyntää taitojasi tarjotaksesi tuotteen tai palvelun, josta ihmiset maksavat. Voit esimerkiksi hyödyntää tuotteitasi parhaalla mahdollisella tavalla hyödyntämällä rajoitetun version julkaisulinjoja, mukaan lukien henkilökohtaiset nimikirjoitukset ja käsin kirjoitetut muistiinpanot, sekä yksinoikeuden, joka ei ole saatavana ihmisille, jotka eivät ole ostaneet musiikkiasi. Mitä enemmän kuuntelet, sitä enemmän pisteitä ansaitset. Tämä ei ansaitse sinulle paljon rahaa, mutta se on hauska sivutoimisto, joka saa sinut vähän rahaa käyttämään ja esittelemään sinulle uusia musiikkitaiteilijoita! Tutki ja katso, mitkä hinnat tarjoavat muille tuottajille, jotka ovat urallaan niin pitkälle kuin sinä. Jakaminen on välittämistä! Maksimoimalla kaikki taitosi, maksimoit myös taloudellisen kasvusi.

Jos olet muusikko, sinun tulee kirjautua artistitilille. Yksityistunnit ovat loistava tapa jakaa tietosi ja olla yhteydessä muihin tuottajiin. Muita hyödyllisiä artikkeleita: Oman henkilökohtaisen todistustietojesi luominen vie aikaa, ja saatat joutua toistamaan näytöksiä pienillä maksuilla. Tässä on perus esimerkki: Mutta se on toinen vaihtoehto sinulle. Musiikin lisensointimahdollisuuksia voidaan etsiä, kun lähetät kappaleesi musiikkikirjastot - nämä ovat alustoja, jotka kuratoivat musiikkia, jonka lähetät lisensointimahdollisuuksia varten.

Muoti, Markkinointi Ja Muut Suoramyynnit

Jos musiikkisi jaetaan tai jaellaan Bandcampin kautta, saat 80–85% myyntituloista. No, et ole yksin. ⭐ Suositukset: Samaan aikaan muut artistit, kuten DJ ja tuottaja NGHTMRE, näkevät numerot voimakkaasti Spotifyn suuntaan. Listat voidaan luoda alustalle ilmaiseksi; SparkPlug saa kuitenkin 3% maksustasi. Voit myös mennä itsenäiselle reitille ja myydä sen itse. Spotifydissä, Apple Musicissa ja Pandora AMP: ssä (Next Big Soundin kautta) on kaikki esittäjärajapinnat, joiden avulla voit maksimoida pyrkimyksesisi tietämysten, profiilisi mukauttamisen ja markkinointityökalujen avulla.

Jotkut fanit saattavat haluta kerätä kauppaa. Maksu tapahtuu, kun olet saavuttanut 20 dollarin kynnyksen. Ei todellakaan ole niin vaikeaa ansaita rahaa musiikistasi, varsinkin kun rakastat todella musiikin tekemistä. Voit palkata soolo muusikkona tai yhtyeenä. Nyt kun sinulla on ylimääräistä kassavirtaa, parasta mitä sinun pitäisi tehdä, on sijoittaa uudestaan ​​projektiisi. Jotkut muusikot tarjoavat jopa musiikin lisensointioikeutensa tuotantoyhtiöille tietystä maksusta. Yritä ottaa vähemmän opiskelijoita, mutta veloittaa heitä enemmän. Ennenkaikkea:

Lisävalikko

Tässä vaiheessa olet määrittänyt sivusi lisätä liikennettä ja optimoinut kanavasi ansaitaksesi niin paljon rahaa näistä käynneistä ja näkymistä. Minulla ei ole asiakkaita, mitä teen väärin? Älä pelkää tutkia ja astua mukavuusvyöhykkeesi ulkopuolelle. Tulevatko parhaat tavarasi ensin?

Saako Artisteille Palkkaa Joka Kerta, Kun Heidän Kappaleitaan Soitetaan Radiossa?

Siksi monet taiteilijat ovat alkaneet antaa albumeita ilmaiseksi - mutta ylimääräisiä herkkuja. Ansaitse rahaa nopeasti valuuttakaupassa, forexin suosio houkuttelee kaikki valuuttamyyjät kaikilla tasoilla - rahoitusmarkkinoista vain oppimisen vihreistä sarjoista hyvin kokeneisiin ammattilaisiin. Kukaan ei oikein tiedä tai välitä siitä, kuka olet, joten ei maksa musiikistasi. Pidän tästä strategiasta useista syistä. Keskimääräinen tuntihinta on noin 20 dollaria. Kun nostat sen esiin, sinut lyö tekosyyllä ja tyhjellä tuijolla tappaen kaikki toivot, että ihmiset arvostavat hyvää musiikkia. Sen avulla voit luoda faneja, jotka ostavat enemmän musiikkia, merch-tuotteita ja lippuja - jos käytät sitä oikein.

Joten Mikä On Kuuden Luvun Strategia?

Lisäksi liittyminen on ilmaista. Ihannetapauksessa tiedät jo DJ: n ja et halua pelata vain hittejä. Toiset vaativat kuukausimaksun. Tiedän, että tämä ei ole välttämättä tuottoisa mahdollisuus, mutta se voi auttaa sinua paljastamaan musiikkisi useammalle ihmiselle. Nimesi saaminen sinne esiin nousevana taiteilijana on paljon vahvempi ja palkitsee sinut pitkällä aikavälillä taloudellisesti.

Tätä kutsutaan synkronointilisenssimaksuksi. Mutta mielestäni taiteilijat ovat melko arvokkaita materiaalinsa suhteen. Aluksi Royalty Exchange -palvelussa on helposti ymmärrettävä yleiskatsaus musiikin rojalttien toimivuuteen. Aseta sen sijaan musiikkisi kaikkien saataville ja voit sitten keskittyä arvon luomiseen. Tämä on kuin salainen fani-kerho. Olen DIY-muusikko, jonka tehtävänä on auttaa muita heidän omalla musiikkimatkallaan.

Middleton on yksi monista Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimineista avustajista, jotka ovat allekirjoittaneet yhdysvaltalaisen Shutterstock-yrityksen, joka on erikoistunut tarjoamaan lisensoituja kuvia ja musiikkia yrityksille, sekä sen Kanadassa sijaitsevan musiikkikirjasto-osan PremiumBeat. Kasvata sähköpostiluettelo faneista ja asiakkaista… ja kohtele heitä kuten ystäviä ja perhettä. Asia on antaa yleisölle maku siitä, mitä voit tarjota, ja houkutella heitä maksamaan palveluistasi. Kick the addiction, oletetaan esimerkiksi, että tuotemerkki haluaa avata toisen myymälän. He tarvitsevat apuasi arvioidaksesi tarvittavien tavaroiden määrän. Kysymys on - mistä löydät ensimmäiset keikat? Bottom line - älä käytä ”musiikkiliiketoiminnan tilaa” määrittääksesi, aiotko ansaita elantosi musiikillasi. Suurten ympäristöjen ulkopuolella, joita kaikki tietävät, on myös joukko kapeampia paikkoja, joissa genreiden faneja on keskitetty. 1 dollaria käyttävät fanit saavat pääsyn syötteeseen, jossa on yksinoikeudella päivityksiä ja julkaistuja videoita. YouTube on ollut alusta niin monille nouseville taiteilijoille vuosien varrella.

 • Tallennettu omaisuus, julkaisutoimisto, sanoitukset ja jotain, joka voi ansaita rahaa kymmenillä tavoilla, jotka luetellaan alla.
 • Ole luova mallisuunnitelmasi kanssa.
 • Jos sinulla on hyvät tuotantotaidot ja osaat selittää tuotantokonsepteja, kurssien luominen voisi olla sinulle hyvin sopiva.
 • Sinun on syötettävä CAPTCHA muutaman minuutin välein vain todistaaksesi, että kuulet edelleen.

Sisältöwidgetin Jälkeen

Se ei ole paljon tekemistä, mutta jotain ajateltavaa. Kytkemällä tämän asetuksen käyttöön täällä, annat YouTube: lle ehdottaa kanavasi uusille katsojille. Päätöksestä vastaavat ihmiset maksavat sinulle lisenssimaksun musiikkisi käyttämisestä. Entä jos sanoisin, että sinun ei tarvitse kilpailla ilmaisen musiikin kanssa? Viimeinkin, kun saat Octiivella, vaikka saat vain 92% rojalteista, saat kuitenkin mahdollisuuden “maksaa niin kuin sinulla on” albumia tai singleä kohti. Mitä enemmän työtä teet aiemmin mainittuihin vaiheisiin, sitä suurempia nämä suoritusrojaalit ovat. Siitä huolimatta, tämä palvelu mahdollistaa musiikkisi olevan saatavana yli 150 virtaus- ja latauspalvelussa ympäri maailmaa. Joten yritä mennä pidemmälle kuin vain ilmaisen musiikin tarjoaminen.

Tapaa Muusikko, Joka Uhrasi Kuuluisuutensa Tukeakseen 1000 Todellista Fania

Näiden kauppojen erityiset voittoprosentit riippuvat palvelun tyypistä ja kaikkien kyseisten nimien neuvotteluvoimasta. Voit arvioida parhaiten esiintyjäksi tiettyjen kriteerien täyttämisen jälkeen. Se auttaa myös intohimoa opettamiseen (kuten Sam ja minä molemmat teemme). Tämä foorumi antaa tilaajille pääsyn miljoonille kappaleille ja muulle sisällölle ympäri maailmaa. Voit myös tehdä mitä haluaisit WeLocalize-palvelun puolesta - kirjoittaa musiikkia sanoitukselle - freelance-yhteyden kautta ottamalla yhteyttä löytämiisi omiin asiakkaisiisi. Tee räätälöityjä rumpusarjoja, synteettinäytteitä sekä esiasetettuja pakkauksia VST: n, kuten seerumin, Massive, Sylenth ja monien muiden tarpeisiin. Kuten yllä olevassa kappaleessa, palkkaasteikko vaihtelee useiden tekijöiden perusteella.

Lukijavuorovaikutukset

Suurin osa meistä ajattelee, että kun saamme albumimme takaisin hallitsemisesta ja lähetämme sen valitsemallemme maailmanlaajuiselle jakelijalle, työ tehdään. Monien musiikkiteollisuuden työpaikkojen palkkarakenne perustuu kertaluonteisten kauppojen ja freelance-työtöiden prosenttiosuuksiin, mutta erilaiset musiikkiteollisuuden urat maksetaan eri tavoin. Toivon, että pakkaset sipuliasi! Tämä on samanlainen kuin aiempi tuotantomenetelmä muille taiteilijoille, mutta ainutlaatuinen siinä mielessä, että sen sijaan, että tekeisivät yhteistyötä toisen taiteilijan kanssa, he ostavat valmiin kappaleen teiltä. Ihmisiä, jotka haluavat tehdä tämän, on paljon ja mahdollisuuksia on vähän, mutta kirjautumalla kaikkeen maksimoi mahdollisuutesi ansaita rahaa. Nyt se on suuri cheddar. Tämän reitin avulla voit pitää 100% tuloista ja hallita täydellisesti muuttujia, kuten hintaa, sisältöä, mainostamista ja julkaisua.

Klassinen reitti on harjoittelupaikan laskeminen, mikä ei ole niin vaikeata tulla kuin luuletkaan. Haluatko parempia seerumin esiasetuksia? Parhaassa tapauksessa voit ansaita mukavan voiton, kun myyt paidat noin 20 dollarilla.

Apurva Rani

Ihmiset rakastavat ehdottomasti ensimmäistä saada jotain; he rakastavat sisältöä, jolla kukaan muu ei ole; ja he rakastavat erityisesti henkilökohtaisten esineiden saamista suosikkitaiteilijalta. Opettaminen on palkitsevaa uraa. Jos yrität edelleen saada säännöllistä seurantaa omalle musiikillesi, tämä on suhteellisen luotettava tulolähde, jonka avulla voit soittaa musiikkia. Tietysti et unohda jakaa työsi ja saavutuksiasi verkossa, sosiaalisessa mediassa ja verkkosivustollasi. Se ei ole koskaan koskaan asunut hypeen.

Kuten aina, sinulla on oltava perustason laatu, ja ihannetapauksessa nautit siitä, että tuotat enemmän rytmiin suuntautunutta tyyliä. Olipa kyse sovelluksen käyttäjäkokemuksesta vai pelkästään tavasta, musiikkifanit voivat olla itsepäisiä siitä, miten he valitsevat kuluttaa - ja koska käytettävissä on niin paljon vaihtoehtoja, miksi heidän ei pitäisi olla? Tee omia t-paitoja, painikkeita ja merkkejä, tarroja ja muuta kauppaa ja myy niitä näyttelyissäsi ja verkkosivustollasi. Verkkoradion kuuntelemisen lisäksi voit ansaita rahaa täyttämällä tutkimuksia, täyttämällä tarjouksia ja ohjaamalla muita. Päivän lopussa kauppatavarat ovat jotain, joka voi olla erittäin kannattavaa, joten älä kuluta sitä halvalla. Voit esimerkiksi vuokrata graafisen suunnittelijan hyppäämään aluksella tai ostamaan kalliimpia t-paitoja kuin olet aiemmin tehnyt. Kansainvälisesti sinun on oltava vähintään 18-vuotias liittyäksesi. Tänä vuonna Hussle ylitti ante-postin rahaa.

Vaikka vaihteluväli vaihtelee, muusikon keskimääräinen vuosipalkka Yhdysvalloissa on hieman yli 41 000 dollaria (ja voi nousta jopa 104 000 dollariin).

Tarjoa Sekoitus- Ja Masterointipalveluita

Mutta onneksi se ei ole liian monimutkainen. Musiikkisijoittelut televisiossa, videoissa, elokuvissa, videopeleissä ja mainoksissa. Sanon, että USE free on askelkivi - lähtökohta uusille ja potentiaalisille faneille, jotka tulevat leiriisi ja saavat käyttöösi musiikkisi ja pienen kappaleen yleisestä lähestymistavastasi. Jos haluat jakaa ajatuksiasi musiikista, mutta et usko, että kirjoittaminen on sinulle, voit harkita myös oman podcastin luomista, jossa keskustelet valitsemasi musiikkiin liittyvistä aiheista. Jos sinulla on oma YouTube-kanavasi, jolla on kunnollinen seuraaja, sinun pitäisi alkaa ansaita rahaa siitä. Mene sinne ja tee musiikkirakkautesi toimimaan puolestasi!

Valikko

Onko musiikkini tarpeeksi hyvä? Ja niitä on helppo kokeilla, joten miksi ei! Palkka vaihtelee kirjailijan roolin perusteella. PRO kerää rojalteja lauluntekijöiden ja tuottajien puolesta heidän henkisen omaisuutensa - heidän musiikkinsä - käytöstä. Täällä voit ansaita noin 12 dollaria uudesta kappaleesta, jonka annat lisätä soittolistaasi. Voit ansaita jopa 9 dollaria.

Kohdista Ja 80/20 -sääntö

Viimeisessä musiikkityötä koskevassa viestissäni esittelin kaksi tapaa, joilla Internetin taloustiede toimii taiteilijoille. Tuottajat, jotka osaavat opettaa ja ovat varmoja kyvyistään. Parhaat bitcoin-välittäjät - luettelo suosituimmista bitcoin-kauppapaikoista, 1) Bitcoinin poikkeuksellinen volatiliteetti mahdollistaa korkeat prosenttivoitot ilman vipuvaikutusta. Sinun ei tarvitse matkustaa oppilaidesi kodeihin kuluttamalla rahaa kaasulle ja ollaksesi juuttunut liikenteeseen. FusionCash maksaa PayPalilla, sekillä tai suoralla talletuksella. TuneCore-taiteilijat saavat aina 100% ansaitsemastaan ​​myynnistä latauksista ja streamista.

Kaikkien musiikkityyppien faneilla on korkeat vaatimukset live-esiintymisille ja konserteille, joten päätelmä on seuraava: Edellä mainitut myymälät huolehtivat laillisista yksityiskohdistasi, jotka suojaavat musiikillisia etujasi ja varmistavat, että saat maksun luomuksesi oikeudenmukaisesta käytöstä. Faneja todella haluavat tosiasiallisesti tukea sinua rahallisesti, mutta he eivät tiedä miten, TAI ei ole keinoa siihen. Osoittautuu, että fanit haluavat maksaa suosikkitaiteilijoidensa tuesta ja ovat valmiita tekemään niin, jos vain heillä on mahdollisuus. Tässä on joitain asioita, joita voit tehdä varmistaaksesi, että pidät fanit, jotka nyt tarkistavat YouTube-kanavasi: Musiikkiteollisuudessa voi olla vaikeaa ansaita rahaa aloittaessasi. Michelle on asiantuntijakirjailija ja yrittäjä. Ja jos muutat liikenteesi oikein, se ansaitsee rahaa.