Kuinka todella ansaita rahaa Blogging kotona

Okei, totuuspommi #7: Myydään ennakkoratkaisuja yleisimpiin ongelmiin tarjoamalla ensin useita ilmaisia ​​ratkaisuja, joiden käyttöikä on lyhyempi, ja sitten tarjoamalla pysyvä ratkaisu hintaan. Päiväkauppaa elämistä varten - hyödyt, riskit ja miten menestyä, sinulla on järjestelmä, joten sillä ei pitäisi olla merkitystä. Tällä hetkellä saan 63 340 henkilöä kuukaudessa verkkosivustolleni Googlesta (orgaaninen haku). Mutta tämä viesti koskee matkablogia. Sen sijaan, että vanhoja tapoja ansaita rahaa bloggaaminen, keskitymme käsittelemään blogiisi kuin yritystä.

CPM tuottaa tyypillisesti naurettavan alhaisen tuoton - jotkut mainokset maksavat noin 0 dollaria. Jos rakastat bullet -lehteä, voit blogoida siitä, jos rakastat kotitekoista tai reseptejä, voit myös blogoida siitä! Jos se sopii oikein, se on kaikille hyödyllinen.

 • Vaikka se voi kuulostaa suhteellisen uudelta markkinointimuodolta, se on yhtä vanha kuin itse verkossa tapahtuva myynti.
 • Koska he siirtyvät suoraan rahaa ansaitseviin vaiheisiin tekemättä kaikkia tarvittavia perustyötä.
 • Riippumatta siitä, mikä vuosi vuodesta se on, voit ansaita rahaa bloggaamisesta luomalla roundup-viestin ja käyttämällä tytäryhtiö-linkkejäsi.
 • Esimerkiksi Kerry Russell on erittäin kokenut WordPressin kanssa, joten hän pystyy tarjoamaan tuki- ja suunnittelupalveluita.
 • Haluan sinun mennä tähän tasaisella päällä ja ajattelutavalla menestykseen.
 • Esimerkiksi urablogi saattaa periä 10 dollaria kuukaudessa, jotta käyttäjät pääsevät pääsyyn työtauluunsa.

Esimerkiksi työskentelet ahkerasti tutkiessaan ja kirjoittaessasi viestiä, mainostaa sitä voimakkaasti, työskennellä SEO-palveluissa jne. Minun puolella hälinäni oli ansaita rahaa. Tee siitä jotain, joka ei muutu tulevaisuudessa e. Aloitin sen, koska olin kiinnostunut web-suunnittelusta ja ajattelin, että se olisi hyvä tapa oppia se.

Uutiskirje on kaikki sinun. Älä laita kaikkia munia yhteen koriin, luo useita tuloja ja aseta ne valmiiksi mahdollisimman aikaisin. Se vaihtelee suuresti. 5 tapaa ansaita rahaa verkossa nopeasti, pahinta on, että minun piti luopua tuosta määrästä rahaa pienessä ajassa. Tapa rakentaa yrityksesi ja tulosi on sinun saada asiakkaillesi. Itse luomien tuotearvioiden avulla myydään tuotteita, jotka tarjoavat valtavan alennuksen kulttuuri- ja kausifestivaaleilla, kuten ”isäntäalennus mustana perjantaina” tai “halpa matkapaketti lomissa”. Ja paljon, paljon enemmän. Valitse vain hiljainen paikka ja aloita luominen.

Alatunniste

Tämä voi olla ilmainen opas, video tai vinkkejä tai muun tyyppinen ilmainen sisältö, josta luulet yleisösi kiinnostuvan. Ansaita rahaa kotoa lähettämällä linkkejä; toimiiko se?, maksaaksesi mainosten lähettämiseen Facebookissa tai muussa sosiaalisessa mediassa on helppoa rahaa, mikä yleensä tarkoittaisi, että se on huijaus. Mitä enemmän huono perse olet, sitä helpompi sinun on ansaita rahaa. Esimerkiksi “Kuinka teen 100 dollaria päivässä vapaa-ajallaan”, toimii paljon paremmin kuin vain kirjoittaa “Kuinka ansaita rahaa kotoa”. 40 Minun piti kuluttaa isännöintiä aloittaaksesi blogini, sitten minun pitäisi kokeilla sitä. Sukellaan sisään. Se on maksettu työkalu, mutta voit saada hyödyllisiä tietoja ilmaisesta versiosta. Minun on tiedetty sanoneen, että kun tiedät miten se on tehty, voit periaatteessa tulostaa omat rahat. Esimerkiksi, toisessa blogissani, Smart Mom Ideas, pyöristin hauskimmista raskauden yläosista.

 • Sukellaan sisään!
 • Olet kokenut.
 • Sähköpostisi tilaajat ilmoittautuivat kuulemaan, mitä sinun on kirjoitettava, joten sinulla on selvästi heidän täyden huomionsa.

Kuinka Paljon Voit Ansaita?

Luo ja mene, opetan sinua olemaan rikas, kaksosetäiti jne. Voit saada BlueHostin korkealaatuista majoitusta 2 dollarilla. Kokonaissumma on 186 dollaria. Laita bannerit sivupalkkiin, mainitse se blogi-viesteissäsi ja jos sinulla on sähköpostiluettelo - ilmoita heille ehdottomasti, että sinulla on e-kirja myytävänä.

Kyllä, niitä on todella paljon. Parhaat online-välittäjät osakkeiden ostamiselle ja myymiselle, välitystilille ei aseteta minimivaatimusta, mutta IRA vaatii vähintään 200 dollarin oman pääoman saldon. Hanki kaksi ensimmäistä vierasviestiä julkaistuksi, saat hyväksynnän myöhemmin viiden vierasviestin lähettämiseen, tiedottaa huippuluokan B2B-asiakashenkilöille. Sivustolla ei käynyt enempää kuin 100 ihmistä päivässä.

Haluat lopulta luoda tuotteen, jota myydään yleisöllesi, jotta todella hallitsisit kuinka ansaitset rahaa blogeilla.

Voitko Blogoida Elämästäsi Ja Ansaita Rahaa Bloggaamisesta?

Luin lukemattomia ilmaisia ​​blogikursseja ennen kuin tunsin olevansa valmis sijoittamaan rahaa bloggaamiseen. Siksi yritys haluaa käyttää mainosteluun käyttöympäristöäsi (blogia ja sen laajennuksia). 7 vedonlyöntijärjestelmät analysoitu ja arvioitu, monta kertaa ampujalla on pitkä rulla ja voit käyttää etenemistä lisätä voittojasi. Katso, onko tämä kirja kirjastossasi: Jos käytät WordPressiä, jäsensivuston perustaminen on melko suoraviivaista.

Mainonta

Ei ole monia muita toimialoja, joilla on niin alhainen katto yrityksen perustamiselle. Jos esimerkiksi kirjoitat blogia halpaopiskelijoiden ruoasta, pidä silmällä asioita, kuten viimeisimmän opiskelijarahoitustutkimuksen paljastama. Tämä Nick Loperin kanssa podcast-lähetys Side Hustle Nationissa tekee hyvää työtä esitelläkseen mitä on mahdollista maksettujen päämiehien kanssa. Avoin meri, kumppanuudet ja tiimin jäsenet ovat edelleen innostuneita yhteistyöstä Celsius Network -yrityksen kanssa. Selvitä, kuinka aiot vastaanottaa maksuja ja toimittaa e-kirjan asiakkaillesi.

 • Nyt kun olemme hylänneet muutamia väärinkäsityksiä, tarkastellaan kuinka valmistaudut blogiisi kaupallistamiseen.
 • Kirja antaa vankan perustan blogiseikkailunne aloittamiselle, ja kaikki kuvauksessa käsitellyt asiat ovat todellakin kirjassa käsiteltyjä (vaikka perheen/ajanhallinnan jonglointi oli yksi luku, joten olin hieman pettynyt, ettei se ollut vahvempi teema ottaen huomioon tekstitys).
 • Ostaisin verkkotunnuksesi nimen namecheap-palvelun kautta.
 • Kun olet valmis piiskaamaan kickass-sisältösi kyseiselle viestille, voit napsauttaa Julkaise-painiketta, jotta sisältösi on nyt koko maailman nähtävissä.
 • Sinun on oltava valmis tuleviin haasteisiin.
 • Ne virtaviivaistavat sosiaalisen median ja sähköpostimarkkinoinnin ponnisteluja.

Palvelut

Yksi opiskelijoistamme ja uusista äideistämme, Liesel, aloitti raskautta ja äitiyttä koskevan verkkosivustonsa laborteenilla. 60 sekunnin strategiat, huomaa myös, että tällä sivulla olet ostamassa ensimmäisen manuaalisen kaupankäynnin strategiaani. Et ansaitse rahaa blogistasi. Monet nuo roskapostisivustot pyytävät maksamaan niin vähän kuin 25 dollaria ja käyttäytyvät sitten nöyrästi, kun kerrot heille hinnat.

Miksi haluaisin mainostaa pihvejä? Oman tuotteen luominen voi olla vähän ”mikä ensin oli kana tai muna” -skenaario. Jos ”konsultti” ei tunnu oikealta titteliltä, ​​voit harkita valmentajaksi tulemista. Verkkosivun ansaitseminen Google AdSensen avulla on todennäköisesti helpoin tapa ansaita rahaa verkossa.

Suurimman osan ajasta tämä tarkoittaa yksinkertaistamista ja parantamista kuin lisäämistä. Nectar Collective -yrityksen perustaja. Se on keskittymä mainostajille, jotka haluavat parantaa elämäänsä, blogejaan ja aloittavaa yritystään. Lopuksi muutamia kysymyksiä ja vastauksia? Nyt haluamme olla selviä jostakin. Tytäryhtiölinkkiä ei tarvitse lisätä 1000 kertaa blogin viestiin. Mitä uskollisempia ja sitoutuneempia seuraajia sinulla on, sitä enemmän rahaa voit ansaita blogin kautta.

7 Laillista Tapaa Saada Ilmaista Rahaa

Mainosta kaikissa ryhmissä ja foorumeissa, joissa potentiaaliset opiskelijat viettävät aikansa. 5 suosittua asic-kaivostyökalua bitcoin-louhintaan vuonna 2019, se ei todennäköisesti maksa paljon enemmän kuin mikään muu vanha PSU, jonka voit löytää. Jos haluat ansaita rahaa blogging kuten minä olen tehnyt, sinun on verkostoitu muiden kanssa! Älä luota yhteen tulolähteeseen: Kaikki, joista kirjoitan, liittyy [omaan markkinarakoosi], ja [tuotteesi] sopii hyvin siihen, mitä lukijani etsivät. No, on hyvä idea sekoittaa molemmat. Blogin järjestäminen parhaalla mahdollisella tavalla voi tehdä kaikesta erikseen kävijöillesi ja muuntokursseille (myynti). Kuinka haluat ansaita rahaa blogointiin? Lisäksi mainostajat eivät harkitse mainosten sijoittamista verkkosivustollesi.

Kaikki alhaisempi ja parantamisen varaa. Suurin osa uusista blogeista käyttää näitä menetelmiä ansaita rahaa, koska se tuottaa toistuvia tuloja. Kaikki edellä oleva sallii tämän lukuun ottamatta Selziä, mutta se pitäisi lisätä Selziin lähitulevaisuudessa. Yksi nopeimmista tavoista menettää loput lukijasi on suositella crappy- tai spammy-tuotetta vain siksi, että saat maksun, jos he napsauttavat ja kirjautuvat. Etsin kyseistä kysymystä (pitkäaikaiset avainsanat) Googlesta, ja Avainsanat kaikkialla -työkalu kertoi minulle vain 1 900 ihmistä hakevan tätä kysymystä kuukaudessa (arvioitu). Blogin aloittaminen maksaa todella vähän - noin 4 dollaria/kk hyvästä blogin isäntästä, ja sitten jos haluat, voit käyttää toisen 60–100 dollaria blogin teemaan.

Sisämarkkinointi

Sinun on panostettava aikaa ja vaivaa saadaksesi palkkion. Tämä blogikurssi, jolla olet osoittanut sinulle, miten ansaita rahaa bloggaamiseen. Hyvin lukemalla tämän artikkelin olet ottanut suurimman askeleen blogin perustamiseen, joka voi luoda tuloja sinulle ja perheellesi. Vasta sitten, kun tunsimme, että olemme todella hallinneet Pinterestin, siirryimme Google SEO: hen ja muihin alustoihin. Etkö ole varma kuinka aloittaa freelance-työn tekeminen? Nämä verkot auttavat yhdistämään tuotemerkkejä ja vaikuttajia (bloggaajia ja sisällöntuottajia). Esimerkiksi, kun joku käyttää Tailwind-linkkiäni sen sijaan, että saataisiin vain ensimmäiset 100 nastaansa, he saavat ensimmäisen kuukautensa ilmaiseksi! Digitaalisten tuotteiden myynti WordPressissä on helppoa laajennuksen avulla.

Thomas on BlogPhoton perustaja. Luvun otsikot ovat erittäin hyvä osoitus kirjan sisällöstä, joten katso uteliaisuutta Katso Sisältä -linkkiä! Vaikka olet bloggaaja, olet kuljettajan istuimella. Kun olet rehellinen ja autat blogin lukijoita, he palkitsevat sinut uskollisuudesta ja heistä tulee elinikäinen fani. Le blog -huomautus, aMD Radeon RX Vega 56 on yksi markkinoiden parhaimmista lisäarvoista näytönohjaimia. Koska myymme kursseja, kiinnitän eniten huomiota näiden ohjelmien tuloksiin, ja tässä on muutama oppitunti: Pian ymmärrät, että kapean tila löytäminen helpottaa blogin kirjoittamista. Se on 38/100, 1 on helppoa 100 on kova.