Kuinka tulla Bitcoin Miner

Bitcoin alkoi yleensä yksityishenkilöiden ja pienten organisaatioiden louhinnasta. 9 miljoonaa bitcoineja, arvoltaan noin 214 miljoonaa dollaria. Huono uutinen on, että ihmiset, jotka haluavat välittömästi siirtyä takaisin fiatiksi, tekisivät sen todennäköisesti alijäämäisellä tavalla. Hän käytti myös vesijäähdytystekniikkaa kaivostoiminnan optimoimiseksi parhaalla mahdollisella tavalla. Tätä artikkelia ei ole tarkoitettu sijoitusneuvontaan, eikä sitä tule pitää sellaisenaan. Yhdistit tietokoneesi, joka alkoi ratkaista monimutkaisia ​​matemaattisia ongelmia bitcoin-pääkirjassa, ja sinut palkittiin bitcoinilla.

Jokainen 2019 lohko on laskettu uudelleen arvoon, joka edeltävät 2019 lohkot olisi tuotettu tarkalleen kahdessa viikossa, jos kaikki olisivat louhineet tässä vaikeudessa. Nykyinen bitcoinien lukumäärä lohkoa kohti on 12. Pääkirjaan tehdyt lisäykset ylläpidetään kilpailun kautta. 13/KWh vaaditaan tällä hetkellä ainakin tasapainottamiseksi. CPU bitcoin -kaivos antoi tietä GPU: lle (graafinen prosessointiyksikkö).

Kilpailuhyökkäys [muokkaa]

Bitcoin Mining -ohjelmisto

Bitcoin käyttää hashcash-todistusta työstä. Kolmen prosentin vaikeus kasvaa viikossa, saamme seuraavat tulokset: Jotta varmistetaan, että lohkot löytyvät suunnilleen kymmenen minuutin välein, kutsutaan vaikeuskohteeksi. Tätä on kuitenkin harkittava myös yhdessä hankintakustannusten ja koneen odotetun käyttöiän kanssa - koska ehdottomasti tehokkaimmat koneet eivät aina ole halvimpia tai energiatehokkaimpia. Se, mitä kaivostyöläiset tekevät näiden valtavien tietokoneiden ja kymmenien jäähdytystuulettimien kanssa, arvaa kohdesähkössä. Nykyään markkinoille pääsyn este on paljon korkeampi, jos haluat tehdä minkäänlaista voittoa sen tekemisestä.

  • Ovatko vuokrasopimuksen ehdot kivessä vai voitko mukauttaa sopimusta tarpeidesi mukaan?
  • Osakkeiden todistamisperiaatteen mukaan laskentatehojen sijasta pariin osallistuvat käyttäjät yhdistävät panoksensa, tietyt rahasummat, estetään lompakoillaan ja siirretään poolin pankkitilille.
  • Laajemman vaihtoehdon saamiseksi CryptoCompare ylläpitää luetteloa kaivosyhtiöistä, joissa on käyttäjän arvosteluja ja arvioita, vaikka huomaa, että paljon tarkastajia haluaa muuttaa viitekoodiaan kommenttiosassa.
  • Minerin kokonaistietomäärän muutos ei yleensä muuta kuinka monta bitcoinia luodaan pitkällä aikavälillä.
  • Joten mikä on mukana varsinaisessa kaivosprosessissa?

Riski Vs Palkkio

Bitcoin-louhintaohjelmisto on onnistuneen kryptovaluutan louhinnan ytimessä, koska se käskee laitteiston tekemään kovaa työtä kuljettamalla kauppalohkoja pitkin ratkaisemaan. Yksittäisissä lohkoissa on oltava todiste työstä, jota pidetään pätevänä. Voit käyttää 1, 2, 3 tai enemmän kortteja, mutta maksimoidaksesi mahdollisuutesi tarvitset vähintään 5 korttia. 72 tuntia, mutta nyt tavallisille ihmisille on olemassa tapa välttää nämä esteet ja sijoittaa kiinteistöihin pankkitilin arvosta riippumatta - tarjoten houkuttelevimmat potentiaaliset tuotot joukkorahoitusympäristöjen kautta. Koko bitcoin-lohkoketjun lataaminen kestää jonkin aikaa, jotta se voi alkaa. Nykyään se ei ole enää mahdollista. Pian tämä siirtyi edellä mainituille GPU: ille, ja kaivostoiminta oli yhtäkkiä jotain, joka voisi tuoda muihin yrityksiin; tarve voimakkaille GPU: lle asetti Nvidian kaltaiset suuret yritykset kehittämään niitä, muuttamalla niistä kiehtovia sijoitusvaihtoehtoja. Bitcoin wikin kaivoslaitteistovertailusivu on hyvä paikka hankkia karkeita tietoja eri laitteiden hajautusnopeuksista.

Pilvikaivoslaitokset pystyvät hyödyntämään myös mittakaavaetuja, mikä antaa niille mahdollisuuden valmistaa tai ostaa kaivoslaitteita paljon alhaisemmalla hinnalla kuin jälleenmyyntihinta, mikä vähentää entisestään Bitcoinin kaivostoimintaan liittyviä kustannuksia. Uudemmissa vaihtoehdoissa on kuitenkin suuri hintalappu. Prosessorin (keskusyksikön - tietokoneesi aivojen ja minkä tahansa tietokoneen integroidun komponentin) käyttö riitti Bitcoinin louhintaan vuonna 2019, koska kaivosvaikeudet olivat alhaiset.

Kuulostaa yksinkertaiselta, eikö niin?

Kuinka Valita Hyvä Kaivosallas

On kuitenkin tylsää sovittaa yhteen ja todentaa kaikki digitaalisen valuutan vaihtavat kädet, ja lohkon tarkistaminen vaatii salausavaimen löytämisen, joka on yhä vaikeampi laskentaongelma. Kaivosvaikeuksien kasvaessa tavoitearvo laskee ja päinvastoin. Sinun tulisi myös tarkistaa minkä tahansa tuotteen tai palvelun luonne (mukaan lukien sen oikeudellinen asema ja asiaankuuluvat lainsäädännölliset vaatimukset) ja tutustua asiaankuuluvien sääntelyviranomaisten verkkosivustoihin ennen päätöksentekoa. Jos kaivosprosessi on tehokas moottori, joka ajaa Bitcoinia, se on varmasti ainutlaatuinen moottori siinä mielessä, että se ei menetä tehokkuuttaan lisäprosessien ajamiseen. Bitcoin käyttää Hashcash-todistusta työstä.

Kuvaus

Tässä osiossa oleminen ei ole näiden palvelujen hyväksyntä, ja sen on tarkoitus toimia vain Bitcoin-pilvikaivosten vertailuna. Edellisen kysymyksen tietojen avulla voin laskea, että pystyn kaivoamaan yhden päivän. Tähän voi kuulua sijoittaminen uusiutuviin energialähteisiin, kuten aurinko-, maalämpö- tai tuulivoimaan - mikä voi lisätä kannattavuutta pitkällä aikavälillä. Tässä vaiheessa liiketoimi ei ole vielä tullut Blockchainiin.

Työn todistuksen tuottaminen voi olla satunnainen prosessi, jolla on pieni todennäköisyys, joten keskimäärin vaaditaan paljon kokeiluja ja virheitä ennen kuin kelvollinen työtodistus luodaan. Ajattele sitä kuten kullan louhinta, mutta Internetissä. Vertaa erilaisia ​​uima-altaita, ennen kuin valitset sellaisen, joka on vakiintunut ja hyvämaineinen. Katsotaanpa kuinka kaivosmies voittaa tämän arpajaisen. Yrityksiä, jotka valmistavat näitä tuotteita, ovat AMD ja Nvidia.

Turvallisuus

Meidän on säilytettävä terveellinen tasapaino luonnon ja tekniikan välillä. Tämä löytyy helposti nopealla haulla verkossa. Vaikka FPGA-koneilla ei ollut 50 - 100-kertaista kaivosnopeuden nousua, kuten nähtiin siirryttäessä CPU: sta GPU: ille, ne antoivat etua virrankulutuksen ja helpon käytön kautta.

Tämä tieto, joka tunnetaan nimellä transaktio (ja joskus lyhennettynä tx), lähetetään niin monelle täydelle solmulle kuin yhteys Greenin lompakkoon - yleensä 8. Mikä on Bitcoin Cloud Mining? Kuitenkin on myös tärkeää tunnistaa kustannusekvivalentit paikallisessa fiat-valuutassasi. Se ei ole kuitenkaan enää mahdollista.

Vuonna 2019 tämä puolitettiin 25 BTC: hen. Kaivoslaitteilla, kuten useimmalla muulla tuotantopääomalla, on rajallinen käyttöikä, ja sen tuottavuus heikkenee ajan myötä, kunnes se on joko kulunut tai vanhentunut. Yhtä pääkäyttäjää ei ole; [8] pääkirjaa ylläpitää yhtä etuoikeutettujen kaivosmiesten verkosto. Jos aiot tulevaisuudessa muuntaa louhittuja bitcoinejasi muihin valuuttoihin, tällä muuttujalla on merkittävä vaikutus kannattavuuteen. Kummassakin tapauksessa kaivosmies suorittaa sitten työn yrittääkseen sovittaa kaikki uudet, kelvolliset tapahtumat nykyiseen lohkoon. Käytettävissä oleva tarjonta kasvaa hitaasti, kun kaivosprosessissa ollaan lisää.

Lopullinen opas AI: n soveltamiseen liiketoiminnassa

Tätä aikaisempien tapahtumien pääkirjaa kutsutaan lohkoketjuksi, koska se on lohkoketju. Suositusohjelmat ja sosiaalinen verkostoituminen. Mitä enemmän laskentatehoa kaivostyökalu hallitsee, sitä suurempi on niiden hajautusaste ja sitä suurempi on heidän kertoimensa nykyisen lohkon ratkaisemiseksi. ATI ja Nvidia. Siitä lähtien Slushpoolista on tullut yksi suosituimmista uima-altaista - tällä hetkellä sen osuus on vähän alle 10 prosenttia Bitcoin-hajotusprosentista. Vaikka Bitcoin-historian alussa kaivostyöläiset käyttivät tavallisia kotitietokoneita ja myöhemmin näytönohjaimia, nykyään et hanki mitään Bitcoinia näillä koneilla (tai tarkemmin sanoen voit saada jotain, mutta se on todella pieni määrä erittäin hyvin pitkä aika). Laitteiston lompakot eivät koskaan paljasta henkilökohtaisia ​​avaimiaan, pitäen bitcoinit kylmässä varastossa, vaikka niitä käytettäisiin tietokoneiden kanssa, jotka haittaohjelmat saattavat vaarantaa. Bitcoinia on arvosteltu kaivostoiminnan kuluttamasta sähköstä.

Avaintekijä bitcoin-tekniikan menestyksessä on sen tarkkuuden varmistaminen ja lisävaluutan menetelmällinen vapauttaminen ajan myötä. Sen alhaiset 200 dollarin kustannukset vastaavat alhaista tehokkuutta - sen hajautusaste on 4. Mikä on todiste työstä? Aloita pilkkikaivostoiminta Bitcoinissa niin vähän kuin 10 dollaria. Edellä mainitun tapauksen kaltaisina aikoina on ratkaisevan tärkeää ylläpitää pitkän aikavälin sijoitustoiminnan ajattelutapaa toteamalla, että kaivosvoitoilla on ylä- ja alamäkiä kuten kaikilla sijoituksilla. Kun kyse on bitcoin-kaivostoiminnan kannattavuudesta, on otettava huomioon monia tekijöitä. Suosittu valinta kaivosyhteisön keskuudessa, koska sen energiankulutus on erittäin pieni. Bitcoin-hinta on noussut yli 1 000 dollaria tänä vuonna, ensimmäisen kerran sen saavuttaessa korkeuden vuoden 2019 jälkeen, ja jatkaa uusien ennätysten rikkomista.

Estä palkkio

Christopher Bendiksen

Joissain tapauksissa saatat joutua allekirjoittamaan vuoden mittaisen sopimuksen lukitsemaan sinut. 2GH/W suorituskyky. Ohjelmisto kertoo ASIC: lle mitä minun, mihin kaivosta ja kenelle lähettää louhitun Bitcoinin, kun taas kaivosallas on ryhmä muita kaivostyöläisiä, jotka päättävät auttaa toisiaan kaivoksessa yhdessä ja jakaa palkkiot keskenään. Toiseksi on epäilyttäviä taloustieteilijöitä, jotka epäilevät Bitcoinin kannattavuutta.

Pilvikaivostoimittajat saavat maksun avusta ja saat mahdollisesti Bitcoineja. Juuri tästä syystä hash-hinnat/hash-teho ovat keskeisiä näkökohtia kaivos-altaan kyvylle tuottaa kohtuullinen tuotto sijoitukselle. Tätä prosessia kutsutaan myös todisteeksi työstä. Saatat kaivoa vuosikymmeniä käyttämällä kannettavaa tietokonettasi ansaitsematta yhtä kolikkoa.

Silti monet bitcoin miner0: t katsovat, että sijoitus on nopeuden arvoinen. 5 asiakas muutti wxWidgets-käyttöliittymän työkalupakista Qt: hen, ja koko paketti kutsuttiin nimellä Bitcoin-Qt. Tämä herättää lisäkysymyksiä salausvaluuttaa tukevan kirjanpitojärjestelmän kannattavuudesta. Bitcoinin louhinta vaikeutuu jatkuvasti, kun enemmän kaivosmiestä osallistuu uusien kolikoiden tasapainoisen sukupolven ylläpitämiseen. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on päättää laitteistostasi, ja valittaessa on kaksi tärkeintä asiaa: Itse asiassa Bitcoinin keksijä Satoshi ja hänen ystävänsä Hal Finney olivat muutama ainoa ihminen, joka kaivoi Bitcoinia tuolloin omilla tietokoneillaan. Bitcoinin louhinta on haastava liiketoiminta, mutta jos yrität tehdä kunnollisesti bitcoin miner6 -opas, se voi olla sinulle mahtava tilaisuus oppia ja ymmärtää, kuinka se tehdään oikein.

Bitcoin Voi Saavuttaa 400 000 Dollaria Kolmannen Puolittamisen Jälkeen (jos Historia On Mikä Tahansa Indikaattori)

Toisin sanoen, se on kirjaimellisesti vain numeropeli. Halusitpa sitten kiittää itseäsi myöhemmin riippumatta siitä, pidätkö näitä CPU-, GPU- ja HD-mineraaleita kolikoita vai myyt vain Bitcoin-ohjelmia suosikkipörssissäsi. Näiden vaiheiden suorittamisen jälkeen bitcoin-pilvien louhinta voi alkaa. Toisin kuin hallitusten painostama ja pankkien liikkeeseen laskema paperivaluutta, bitcoineja ei tule missään fyysisessä muodossa. Kaivostyöläiset ovat käynnissä ohjelmistoja löytääkseen "avain", joka avaa lukon. Jokaiselle uudelle hajautusyritykselle kaivosohjelmisto käyttää satunnaisena elementtinä erilaisia ​​lukuja, numeroksi, jota kutsutaan nonssiksi.

Ennen kuin aloitat Bitcoinin louhinnan, on hyödyllistä ymmärtää, mitä Bitcoinin louhinta todella tarkoittaa. 43 TH/s Virrankulutus: Kun kyse on Bitcoinin louhinnasta, seuraavan lohkon löytämisen todennäköisyys liittyy suoraan verkkoon lisäämäsi hajautusvoiman määrään.

The Crypto Daily - Muuttajat ja ravistajat -04/10/19

Kotona olevalla tietokoneella tai GPU: lla ei ole mahdollista kaivoa kannattavasti. Uskon, että tämä Andreas Antonopouloksen video antaa erilaisen kuvan siitä, kuinka Bitcoinin kaivos on todella optimoinut energiankulutusta ympäri maailmaa: Tarkista, ovatko tapahtumat oikeat. Tuloksena, etenkin kun yhä useammat ihmiset kiinnostuivat Bitcoin-kaivostoiminnasta, syntyi intensiivinen määrä tietokoneita ja kaivoslaitteita, jotka käyttivät yhä suurempaa määrää energiaa. Tämä on tietotekniikan ja salaustekniikan käsite, jonka pohjalta Bitcoin louhitaan. Kaiken kaikkiaan T3 43T on kalliimpaa ja vähemmän tehokasta kuin E11 ++, mutta voi saapua hiukan aikaisemmin, koska Ebang ei toimita E11 ++ -yksiköitä ennen kuin ainakin 29. maaliskuuta 2019. Tämä ei sisällä edes kaivoslaitteen kustannuksia.

Luettu

Target-palvelun uudet Disney-kaupat ovat nyt auki, ja niissä on 'Frozen 2' ja Star Wars -tavarat

Sinulle maksetaan yleensä sijoitus Bitcoinilla. Bitcoinin kaivokset ovat nousseet maaseudun Washingtonin osavaltiossa. Suuret vähittäiskauppiaat, kuten Home Depot, Zappos ja Dell, ovat hyväksyneet yhä useammat ihmiset etsimään vastauksia digitaalisesta valuutasta ja sen käytöstä. Esimerkki tällaisesta ongelmasta olisi, jos Eve lähettäisi bitcoinin Alicelle ja myöhemmin saman bitcoinin Bobille. Asenna tietokone auttaa ratkaisemaan monimutkaisia ​​matemaattisia pulmia ja saat palkinnon kolikolla tai kolikon murto-osalla. Toinen hieno vaihtoehto on Antpool, kaivosallas, joka tukee kaivospalveluita 10 erilaiselle kryptovaluutalle, mukaan lukien Bitcoin, Litecoin (LTC) ja Ethereum (ETH). Yksi parhaista tavoista parantaa kaivostoiminnan kannattavuutta on löytää tapoja alentaa sähkökustannuksia.

Rekisteröidy johonkin uima-altaasta Mining

Tokenoidut kolikot ovat toinen tekniikkakerros, jolla on kauaskantoisia vaikutuksia ja joita Bitcoinin louhinta tukee ja varmistaa samalla tavalla. Järjestelmä tuottaa kiinteän määrän bitcoineja (tällä hetkellä 12 bittiä). Fiat-valuuttojen korkea inflaatio saattaa monissa tapauksissa tarkoittaa, että saavutat suhteellisen kannattavuuden nopeammin. Kaivostyökalu käyttää ohjelmistoa löytääkseen avaimen, joka avaa kyseisen lukon. Lisäksi olen sitä mieltä, että muutaman dollarin arvoinen kriptovaluutta voi tänään kasvaa paljon enemmän tulevaisuudessa. Jos haluat tietää, kuinka kaivoa Bitcoinia, sinulla on kaksi erilaista vaihetta, jotka voit tehdä:

Bitcoin-teollisuuden useat jäsenet ovat kuitenkin huomauttaneet, miten Bitcoin voisi hyödyntää Facebookin Vaakaa. Se ei tarkoita, että se on mahdotonta, mutta se ei ole kotitekoista teollisuutta, jolla se oli. Mikä on työn todistusjärjestelmä?

Bitcoinin louhinta tarkoittaa oikeastaan ​​lisää bitcoineja digitaalisen valuutan ekosysteemiin. Se ei ole ainoa tärkeä osa, joka sinun pitäisi tietää ennen kuin siirryt kaivamaan Bitcoinia ASIC: n kanssa. Tämä menetelmä tarjoaa välittömän louhintotuloksen jokaiselle kaivoksen ratkaisemalle osakkeelle. Kun valitset liittyvän kaivosaltaan, kysy seuraavat kysymykset: Tänään CPU: t ja vieläkin tehokkaammat GPU: t ovat kuitenkin arvottomia kaivosta varten Bitcoinin verkossa - mikä jättää kaiken kaivostoiminnan yhdelle voimakkaalle kaivosyhtiölle Kiinassa. Jos olet päättänyt valita täyden version lompakosta, voit ladata f. ”Siksi Monero on mahdollista kaivoa millä tahansa tietokoneella. Bitcoin-verkko vahvistaa nyt kaikki juuri antamasi lohkon tapahtumat, ja ne ovat käytännössä peruuttamattomia.

Kuumat Aiheet

Tässä esimerkissä pankilla on kaikki valtuudet, koska pankki on ainoa, jolla on oikeus päivittää pääkirja, joka pitää järjestelmän kaikkien saldot. Bitcoin-protokolla edellyttää, että ne, jotka haluavat sisällyttää lisätoimenpiteitä Bitcoin-lohkoketjuun, toimittavat todisteet siitä, että käyttäjä on laajentanut niukkaa resurssia, jos kaivostoiminta on vahvistusprosessissa käytettyjen tietokoneiden prosessointiteho. Bitcoin-hintakuplat vuosina 2019, 2019 ja 2019 [i] (vasen y-akseli, logaritminen asteikko) ja volatiliteetti [j] (oikea y-akseli). 5% bitcoin-lompakoista omistaa 87% kaikista louhituista bitcoineista. Jos B-ketju voittaa, Greenin tapahtumaa ei näytetä B-ketjussa - näyttää siltä, ​​että varat eivät koskaan poistu Greenin lompakosta. Yksinkertaisesti sanottuna, web-kaivostoiminta antaa verkkosivustojen omistajille mahdollisuuden "kaappaa", niin sanotusti, kävijöiden CPU: t ja käyttää niitä Bitcoinin kaivokseen.

Yhteystiedot

Jotkut saattavat esimerkiksi omistaa pyydyksiä, mutta vuokraavat tilaa ja maksavat, kun käyvät sähköstä. Jos haluat perustaa bitcoin-louhintatoiminnan vähemmän investointeja, paras vaihtoehto olisi pilvi-bitcoin-louhintalaite. Huomaa, että kannattavimmat koneet tuottavat 10–30 dollaria voittoa päivässä. Tietoja päivitetään jatkuvasti ja toimitetaan kaikille osallistujille, jotta he ymmärtävät mitä tapahtuu. Herää kysymys, riittääkö pieni palkkio riittämään virrankulutuksen kustannukset. Tämän lisäksi lohkon löytämisestä palkittu BTC-määrä puolitetaan noin joka neljäs vuosi sen jälkeen, kun jokainen 210 000 lohkoa on louhittu. Lisätietoja kaivoslaitteistoista on lukemalla viestistämme The Best Bitcoin Mining Hardware of 2019.

Vaikka tämä voi pysäyttää kaivostoiminnan keskittämisen, se voi johtaa myös kryptovaluutan haltijoiden keskittämiseen.

Estä Palkkion Puolittaminen

Laitteiston tekniset tiedot ja suorituskykytilastot on esitetty yksityiskohtaisesti Kaivoslaitteiston vertailusivulla. On ajateltavissa, että tänään ostettu ASIC-laite louhisi edelleen kahdessa vuodessa, jos laite on riittävän tehokas ja sähkön hinta ei ylitä sen tuotantoa. Ensimmäinen askel sovelluksen avaamisen jälkeen on kirjoittaa ERC20-tunnusosoitteesi:

Kuinka Monta Bitcoinia Voit Kaivoa Päivässä?

Mitä maksua uima-allas veloittaa kaivostoiminnasta ja varojen nostamisesta? Suurin julkinen kaivosallas tarjoaa käyttäjille turvallisuuden tunteen varmistamalla, että lohkot louhitaan säännöllisesti ja että tulot ovat vakaat. Seuraava viesti antaa sinulle täydellisen yleiskuvan siitä, mikä Bitcoinin kaivostoiminta on ja onko se edelleen kannattavaa tänään.